A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Jó reggelt!

Senkinek nem tettszett a horgászos-fordítós történetem.. :oops:
Így leírva persze biztosan nem olyan vicces de a valóságban hallani nagyon poén volt.
Még másnap is rötyögtünk valahányszor eszünkbe jutott :)

Tike

Írtad, milyen rosszul aludt Hédi.
Tudom, ez nem vígasztal, de Lóci szinte mindig így alszik...
Ha köztünk van akkor nem ébred fel mert tud forogni körbe-körbe de a kiságyban amint beüti a fejét rögtön felsír.

Pedig nem szoktam ok nélkül felkapkodni ha elesik de ő sárkányként üvölt akkor is ha csak picit esik. És nem fájdalmában hanem mérgében.
Ha valóban fáj akkor egészen máshogy sír.
Most speciel szenved és nyafizik reggel óta úgyhogy megyek...

Boo????
Vendég

Sillia: dehogynem tetszett a horgászos sztori :D Főleg, hogy a másik horgász hálásan nézett rá.... :lol: :lol:

Kép
agi125r

Nyuszi!
Hát itt.... :roll: Kicsi jól eldugott Brendon :wink:
De itt is csak 74-es és 104-es volt belőle 1-1 db.
Megvegyem, neked?

Sillia!
Vicces volt :)
És ti tudtok így aludni? Úgy értem ez pihentető alvás így?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Loislane! Azt nagyon-nagyon megköszönném,ha nem gond!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois

Még mindig pihentetőbb mint 200* felkelni éjjel.
A sírni hagyás nálunk sajnos soha nem vált be, apa mostanában mondta el hogy amikor a kórházban voltam Lóci vagy aludt vagy sikoltozott, gyakran másfél órán keresztül a kezében....
És akkor még 12 hetes cseppke volt, most pedig már egy rafkós emberke!
Mostanában is előfordul hogy elveszítem a türelmem és sírni hagyom a kiságyban de ő nem nyugszik el 10 perc de még 50 perc múlva sem, és nem egyszerűen sír ahogy más babáktól hallom az védőben vagy az utcán hanem velőtrázóan fogtöméslazítóan sikoltozik.
És ilyenkor szinte önkívületbe kerül és utána napokig nyugtalanabb és nem lehet betenni a kiságyba.
Tehát a "hagyom egy kicsit sírni majd megnyugszik" nála sosem vált be :?

Így igazából nincs ötletem hogyan tölthetnénk jobban az éjszakákat. Általában azért 3-4 órát tudok egyfolytában aludni.

Mostanában azért nyugtalanabb megint mert tegnapelőtt volt egy maratoni 55 perces üvöltése, mert az anyukájának elfogyott a türelme....
És ez most még napokig érezteti a hatását.

Ez van, az én fiam ilyen. Ettől még imádom :)
Vendég

Nyuszi!
Ha gond lenne, nem ajánlottam volna fel :)
Dobj nevet-címet priviben és elpostázom, szerintem még ma meg tudom oldani :wink:

Sillia!
Nem arra céloztam hogy ne vedd oda, csak érdekelt, hogy tudtok e így aludni. Nem semmi kitartása van Lócinak :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois

Tudom hogy nem arra céloztál :)
Csak én is jobban örülnék ha a saját ágyában aludna és úgy érzem mindent megpróbáltam, de ez nem megy.
Kapott háromféle cumit, plüssöket cirókákat rongyókat mindenfélét, az önálló alvást elősegítendő, hagytam már ordítani a kiveszem-visszateszem módszert is kitartóan próbálgattam.
Minden hiába, neki csak a testközelségem jelent megnyugvást.
Vendég

Sziasztok

Hat, sikerult nem ide ernem este.

Sillia:
Dehogynem! Nekem tetszett a forditos story. :lol: :lol: :lol:
Magam ele is kepzeltem Oket, jot rohogtem rajta. :lol: Koszi
En is inkabb az AC/DC vonalat javasolnam. :D :D :D

Lois:
Sajna az a szilikonos osszenyomos itato nem jott be Lottusnak. Lehet, hogy meg nem tudja olyan erosen osszenyomni, nem tudom. Ma nezek Neki sima csoros poharat szelep nelkul.
Hogy vagytok?

Es a tobbi beteg es nyugos gyerkoc hogy van?
Lottus meg mindig t@knyos... :cry:

Bond:
Gondolom, hogy nem kitolasbol akarod a kepeket az iwiwre rakni. Ez eszembe sem jutott. Csak nekem nem vagy ismerosom es a nevedet sem tudom, igy nem is tudlak megnezni.
Teged semmivel nem lehet ravenni, hogy egyel normalisan es kell a zoldseg meg gyumolcs? Ennek nem lesz jo vege, meglatod. :evil:
Nekem is tankinim van es szerintem nagyon jo. Apol es eltakar es megis jol nez ki. Marks&Spencerben vettem
Az a csaj a 8-as kepen...hat eleg gaz. Arra nem is kene "bikini" felso, minek? meg egy pasinak is nagyobb melle van mint neki.
Szerintem nevetseges azzal a bikinivel.

Ancsurti:
Hanginak hatalmas gratula a terdeleshez. Nagyon ugyes csajszika. :D Lassan tenyleg felallas lesz es akkor mar totyoga is mindenbe kapaszkodva. Lottus most ezt nyomassa ezerrel. Mindenen felkapaszkodva es kapaszkodva totyog az asztal es butorok korul. Tegnap vettem sort! (de csak ma fogunk inni, mert tegnap mar keso este nem volt kedvunk hozza, majd ma!)
Nagyon jok a kepek.Hangi edipofi. Annyira szepek vagytok! Te pedig nagyon jol nezel ki. :wink:

Dodi:
Szepen novoget Botond. Mikor raksz Rolatok uj kepeket?
A vizsgahoz megy a drukk.
A mell kerdes...khm...Nekem is mindig nagy melleim voltak. Most meg, hogy mar nincs allandoan tele tejcivel, igencsak lognak es uresek. raadasul fogyozok is, szoval nem tudom mi lesz a vege. En is gondolkodok rajta, hogy a masodik baba utan majd rendbe rakatom oket meg a hasamat is. Hatalmas pocakom volt es nagyon lottyedt lett a hasam, a csikokrol meg mar nem is beszelek. Egyszoval visszataszito a latvany. :oops: :roll: :oops: :oops:

Gabi1:
Lanykad gyogyuljon meg hamar.
A kepek nagyon jok mint mindig. A gyerekek nagyon szepek.
Remelem minden rendben lesz a mensiddel mar.

Katy:
Sajnalom, hogy meg mindig nem tunt el az arpa Petra szemerol. Azert remelhetoleg mostmar kitisztul Neki teljesen es nem lesz vele tobb baj. Mikor kelle vissza vinni az orvoshoz?

Hozzank ma jon ki a vedono, elvileg a 10 honapos meresre. Kivancsi vagyok mennyit fog merni. Itt csak 8 hetesen meg 10 hosan merik le hany centi a baba.
Tok rendes, kerdezte, hogy el tudom e vinni a kozponti rendelobe Lottit, mert ha nem akkor kijon hazhoz. Mondtam, hogy nincs kocsim es buszozni meg maceras. Szoval kijon. Delutan 2-re.

Boo??? Mi ujsag van veletek? Mi volt az orvosnal?
Mar tobben is hianyolunk! :evil:

Kép
Kép
bucus80

Sillia!
Nálunk sem jött meg semmiféle alvós cucc. Azért EnyémGyerek jól alszik a helyén, de ha hajnal/vagy inkább reggel felébred, én is odaveszem magunk mellé, aztán belealszunk a szopiba. De mostanában kis szopi, és utána nem is cuppan annyira rám, sokszor az apjáról fejtem le :roll:

Bucus!
Ehhez a fajta szilikonos pohárhoz egyáltalán nem kell erőfeszítés, hogy jöjjön belőle, a legminimálisabb összenyomásra is jön a folyadék. Szelep nélküli csőrösünk is van(vagyis amiből ki lehet venni), csak olyat akartam, amit oda tudok neki adni. Még ezzel is összevizezi magát valamennyire, de a sima csőröst a nyakába öntené rögtön. Mert szerinte az vicces :lol:
Jól vagyunk, köszi a kérdést, a Kölök itt lóg épp a lábamon, mint egy kis majom :roll:
Ja, a diéta jobban megviseli a szöveteket, mint maga a terhesség.
Itt mérnek minden hónapban...de minek, mi megint "összementünk" egy hónap alatt, olyan ügyesen csinálják :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Most csak rapidban. :roll: :oops:
Vettem fürdőruhát a Hervisben. :D Tankos fazonú, kék-fekete mintával. A gatyesz nem gond, de a felsővel azért kicsit kísérletezni kell (majd). :roll: Mert a lógáson és a természetes asszimetrián túl (a két mellem között látszik, hogy honnan "indulnak"), még méretbeli különbség is van a szopi miatt. A gyakrabban használtabb teltett egy kicsit, a kevésbé használt meg egy plötty. :roll: :roll: :oops: :oops: :? :? :( :( Szóval, úgy kell majd a nyakpántját kötögetni, hogy ne legyen feltűnő a dekoltázs. :roll: (A pántról egyébként már most látom, hogy hülyét fogok kapni tőle, de nem érdekel. :roll: :twisted: Ezer éve nem voltam strandon, max. gyógyfürdőben. :( Kb. ugyanekkor vettem magamnak fürdőruhát. :roll: :( De most már muszáj volt. Ezt a kis időt most kibírom, aztán meg majd hátha eljön az én időm is. :roll: :lol: :lol: :lol: )
(Amúgy felpróbáltam egy kétrészest is. Kosaras melltartóval teljesen jó lett volna. Anélkül közbotrány okozás. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :? :? :? )

Még egy csomó minden van, amit írnék nektek, de most nem tudok. :roll: :( A Háború és békével veszekszik a terjedelme, csupa okosabbnál okosabb gondolat. 8)
Így most csak annyit nektek személyre szólóan:

sillia! :)

Dehogynem volt jó a sztorid. :lol: :lol: Csak részemről
egy kicsit(?) magamba feledkeztem. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

bucus80! :)

Óóóóóóóó, ezt az akadályt többen is megugrották már. Biztos neked is sikerülni fog. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hédi az éjszaka sem aludt, 3.napnál tartunk, lassan hülyét kapok :twisted:

Megjött az új babakocsink, még ma ki is próbáljuk, szuperkönnyű az biztos, a többi meg kiderül.

Fáj a fejem,szintén 3.napja :twisted: összefüggésben lehet a kialvatlansággal?

Sógornőmék be bírták jelenteni,hogy vasárnap lesz a gyerekük keresztelője - más se hiányzott az életünkből :twisted:

És hogy teljes legyen a nap, az előbb telefonált egy csaj akit látásból ismerek csak - a telefonszámomat a gyerekorvos adta meg neki :twisted: - hogy eljönnének ma délután 5kor,mert szükségük lenne a gyógytornászunk elérhetőségeire :twisted: :twisted:

NA csak azért nem küldtem el élből a búsba,mert egy pillanatra eszembe jutott,hogy biztos valami gáz van,ha ennyire sürgős neki. Azért megvan a véleményem a dokinéninkről is,főleg azok után,hogy nekünk hosszasan ecsetelte,hogy túllihegjük a dolgot a gyerekek szépen kikorrigálják magukat :shock: Igazából azon akadtam ki nagyon,hogy ahelyett,hogy megkérdezte volna,hogy mikor,hol tudna velünk pár szót beszélni,fontos lenne- egyenes közölte,hogy ma 5kor eljönnének hozzánk :twisted: Én meg mondtam,hogy mi 5kor sétálunkl,szóval vagy jön 4re,vagy telefonba megadom a gyógytornász elérhetőségét,többet úgysem tudok segíteni.

Hédi ma felállt a kiságyban, de szerintem baromira nem jó technikával csinálta, el is esett belőle, asszem nekünk is kinéz még pár alkalom Dévény :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Na, mi látható (ill. mi NEM látható) a képeken? Kép durcásan..
Kép :)
Vendég

Sillia:Loci uj fogakat novesztett? :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Sillia:
Levagtad Loci hajat? :roll: :D
Nagyon helyeske es milyen ugyesen all. :D :D :D

Bond:
Mar probaltalak megkeresni, de eddig sikertelenul. :( Akkor tovabb kereslek. :D

Lois:
Most voltam a boltban es vettem Lottusnak szilikonos itato poharat. Rajottem hogy ami itthon volt nekunk, az inkabb egy kicsit kemeny gumi es nem szilikon. :roll: :oops: :lol:
Ugyhogy ezt is kiprobaljuk. Valami majd csak bejon.

Tike:
Jaj Ti szegenyek, sajnnalom, hogy nem aludtatok mar 3 napja.
Milyen az uj babakocsi?
Gratula Hedinek az allashoz, menni fog az jobban is. Ne vard, hogy elsore profin alljon. :lol:

Rolunk:
Itt volt a vedono. Nagyon meg van elegedve Lottussal. A mozgasfejlodese a koranak megfelelo. 8.62kg es 69cm-t mert. 20 nap alatt hizott 260gr-ot. :shock:
Meg ajandekokat is kaptunk. 2 kemenylapos mesekonyvet, fogkefet es fogkremet es egy textil taskat (abban voltak az ajandekok) :D :D :D
Tok jo, ugy meg vagyok elegedve a vedocsajszinkkal. Meg mindig emlekezett dolgokra amiket mondtam Neki, mikor Lottika meg csak 1 honapos volt. Nagyon kedves es segitokesz.

Kép
Kép
bucus80

Azt meg elfelejtettem mondani, hogy Lottus is tud mar tapsolni. Mikor mondjuk Neki, hogy tapsi akkor edesen osszeteszi a kezet. Meg egy kicsit batortalanul de tudja hogy mit csinal. :D :D :D

Kép
Kép
bucus80

Nemnemnem. Nem Lócit kell nézni. Kivételesen :lol:

Talán ez segít az összehasonlításban... Kép
Vendég

Sillia:Eltuntek a viragok? :roll:

Kép
Kép
bucus80

Sillia! A virágok?? Csak az a kérdés,hogy Lóci vagy te vetted el őket onnan?! :lol:

Voltunk ma a dokinéninél,Norka légyszi írd be a 9 hós adatainkat:
74 cm és 7570 g Köszi.
Lili ahogy meglátta a dokinőt,abban a pillanatban olyan visításban tört ki,hogy az nem igaz. Még levegőt sem vett. Hihetetlen hogy megismeri,pedig már rég látta. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Cicik:
Ne értsétek félre, de kicsit megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül a problémával :roll: :lol: . Mert akkor ez tökre nem egyedi, és talán Lois bátorítása is bejöhet (köszi érte :D ).

Nyuszi!

Implantátum :? , de legalább másnak is eszébe jutott :roll: :lol: . Oké, akkor te csináltatod meg először, és aztán megyek én is a te dokidhoz (már ha jól sikerül) :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Bucus!

Lőttem ma pár képet, majd felteszem a nagy gépről :wink: . Most tényleg szépen gyarapodott, de sztem nem dagi, inkább olyan masszív kis vasgyúró :lol: .
Nekem is ki van kicsit nyúlva a bőröm, de váltig állítják többen, hogy ennyit még tudok kezelni ilyen-olyan krémekkel, csak szoptatás alatt nem akartam ilyesmiket használni. A múltkor én azt hallottam a tv-ben, hogy a csíkokkal nem lehet mit kezdeni :( . Idővel elmúlik a pirosság, és akkor kevésbé látszik... Nekem mondjuk olyan klasszikus repedésem nincs, nekem "csak" megnyúlt a bőröm, és ilyen fura ráncos, meg el van vékonyodva :? .

Köszi a kérdést, szerintem átmegyek mindkettőből :D . Írásbelik voltak. De nagyon kellemetlen volt, mert a monitoring vizsgán a tannéni egyenként, névsorban osztotta ki a feladatokat, és mikor nekem odaadta, kedvesen rámmosolygott, és közölte: "Csak a szokásos színvonalon!" És ezek után sztem még látta is, hogy puskáztam, szóval annyira sz@rul érzem magam :oops: :? . Volt két gyakorlati feladat, amiknél azét kitettem magamért, de remélem többet nem kell vele találkoznom :oops: :lol: .

Tike!

Ismerős :shock: :? . oké, értem, hogy sürgős, de akkor se ő jelöljön meg időpontot, és azt sem értem, hogy ha csak elérhetőség kell, akkor miért nem jó telón? :roll:

Sillia!

Mi Lócit mindig mosolyogva látjuk, így a durcis képen fel sem ismertem volna :shock: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Igen!
A gyönyörű virágsarkom :?

Kivittem mindent a lépcsőházba mert Lóci felfedezte őket.
Azért egyet sikerült kiborítania mire végeztem :evil:
Vendég

Megmutattam Apának a fürdőruhát. Reakció:
- :shock: :shock: :shock: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Kicsit érdekes. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
- Nagyon gáz?
- Nem, csak furcsa.
- Mint a nagyanyám?
- Igen.
:roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

:lol: Bond: most már akkor képet is illik ezek után tenni a fürdőruháról.... :lol:

Kép
agi125r

Bond: kérünk fürdőrucis képet (lehet fej nélküli is!)
Csillát névnapján istenke éltesse!

Bucus: iwiwen keress meg engem, ismerőseim között megtalálod Bondot is. Nem tudod összetéveszteni. :roll: (engem név alapján be tudsz lőni!)

Gabi1: Réka is többet beteg mostanság. Kapja még a multivitamint?
Én régebben Nócinak csak október-áprilisig adtam, most egész éven át szedetem már vele. :?
8. hetet kezdte már az oviban. Kicsi nátha most is van, de elmegy. Amúgy az immunerősítő 2. kúrájában járunk, most épp szünet van.
Mindenesetre jobbulást neki! És drukk, hogy a többiek ne kapják el!
Dokibácsid is gyógyuljon már meg! Micsoda dolog, hogy a betegei itt hetekig kétségek között vannak!
Akkupunktúrás fogyira még jártok? Akartam múltkor kérdezni, hogy nem fájdalmas-e? Mert az eredményeid igen jók. (Bár én rád abszolúte nem emlékszem úgy, hogy bármi szükséged is lenne fogyásra!)
Norbit utólag is isten éltesse!

Dodi: vizsga biztos sikerült. :)
Cici: én sem bánnám, ha felvarrnák majd egyszer. Implantátumról még nem gondolkodtam...... talán mert mindig is nagyolltam :oops:

Ancsurti: szupik a képek, tündér a Hangi!

Sillia: a segítséggel vettem én is csak észre a növénykéid hiányát.
Kisfiad legelt is, vagy csak az átültetéssel próbálkozott? :D

Hangok: 3. szomszédom tegnap mondta, hogy ő azt hitte, a Vicának hangja sincs, de mióta itthon van (kb 2 hete munkanélküli), sokszor hallja sírni!
(anyád! nem is sír sokszor a gyerek! :twisted: )

Amúgy rólunk: Vicus náthás, szeme könnyezik, csipás, ma voltunk szemészeten. Dokinéni szerint csak a nátha ment rá, brulamicin szemcsepp minimum 1 hétig napi5-ször.
orrát szívni (eddig is ment).
Szegény sokat szenved, mert nem kap az orrán levegőt, de alapból jó a közérzete, kivéve este, mert akkor hőemelkedése van, akkor nagyon nyügi.

Nekem ma volt egy jó kis migrénes fejfájásom: hányással, szédüléssel, homályos látással, azt hittem nem tudok hazajönni kocsival, már hívtam a sógorom, hogy haza tudna-e vinni, de pont lovagoltatott estig, férjem is dolgozott.
Muszáj volt gyógyszert bevennem, és lezuttyant 3-kor egy jó kis zápor - jégesővel tarkítva, így megkönnyebbültem, csak egy tompa fejfájás maradt.

2 napig nálunk áramszünet lesz (csesszék meg, tavaly is egy csomószor volt). Várhatóan 5 körül lesz csak áram, úgyhogy nem biztos, hogy tudok jönni.
Addig mindenki jó legyen. :)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok

HGabi igen szedi a vitamint, én mindig egészen május végéig szoktam adni. Sosem volt ennyit beteg mint amióta ebbe az új csoportba jár, lehet hogy meg kellett szoknia ezeket a gyerekeket.
Igen járunk még, de mi nem a tűs akupunktúrára hanem a lézeresre járunk így az egyáltalán nem fáj.
Hát főleg a hasamon látszódik a felesleg meg a fenekemen, derekamon, most már jobb a helyzet, bár megállt egy kicsit. Apa azt mondta hogy ő most szünetel, mert nem akar hirtelen sokat fogyni, fél hogy a bőre megnyúlik, és neki nem lehet plasztikai műtétet csinálni mert keloid hajlama van ( hegesedéssel gyógyul sajnos minden műtét, még a plasztikai is.)

Én is szeretném már ha meggyógyulna a dokim, sosem volt még ilyen hosszú ideig beteg, lehet hogy a sok idegeskedéstől legyengült a szervezete (3 hete halt meg az anyukája)

Migrén : utálatos egy dolog, nekem szerencsére nem szokott ennyire fájni a fejem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Hédi 1x kelt az éjszaka és reggel 7ig aludt :D :D Nagyon megköszöntem neki :lol: :lol:

Nem tudom mi volt a baj,de tegnap végre normálisan vacsorázott, az este nálunk is vihar volt, de mindegy is hogy mitől a lényeg hogy jól aludt :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Bond Hugijának boldog névnapot! :D

Kép
agi125r

hendegabi, agi125r! :)

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! :P

Kép
Kép
200907?

Bond!
CSillusnak Boldog nevenapját!!!!!
és ha nem gond akkor én is bejelöltelek iwiwen...

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi!
igaz megkésve a válasz,de azért leírom,hogy Kiarát nem zavarja a
karkötő.

cici:
majd én is szeretnék kezdeni velük valamit,mert már nem olyan feszes,mint
akár terhesen vagy a szoptatás elején.bár néha szokott feszes lenni,
ha Kiara sokáig nem szopizik.de amúgy plötyi sajna...

Kép
Kép
csibe83

csatlakozom a nem eszik a gyerekem táborába :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Bond:
Vegre megtalaltalak az iwiw-en. Megneztem a kepeket! Tok jok. :D Szep vagy. A nagy levelesek nagyon jok.

Masokat is megtalaltam, szoval ha gondoljatok akkor jeloljetek vissza. Igy legalabb megtudtok rolam par dolgot. :D

Kép
Kép
bucus80

Segítsééég :wink: !

Nemsokára megyek Dunakeszire a Stop Shopba, szandit akarok venni Botondnak. Gyorsan kérnék tippeket, hogy milyet vegyek neki :roll: . Ott van Kenguru, Deichmann ( :arrow: ELephanten), Auchan ( :arrow: Siesta), van külön Siesta márkabolt, Humanic, Reno, meg mindenféle baba- és sportboltok is. A szempontokat tudom, de a márkát illetően nincs vmi tuti-tipp? Vagy épp tuti-ne-tipp? :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond:
Csillanak boldog nevnapot! :D

Kép
Kép
bucus80

Dodi!
Amíg nem jár a Kölköm addig nem veszek neki cipőt, mert nem tudom milyen lenne neki a jó, ártani nem akarok vele. Pl. nem kell e neki szupinációs cipő mert befelé áll a bokája.

Na a'szem nem segítettem túl sokat :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, még annyit, hogy pár napja a Humanicba próbálgattam rá szandikat csak a móka kedvéért, egyiknek sem érte át a pántja..... szóval mackólábra fapapucs :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

bucus80! :)

Mindketten köszönjük szépen! :oops: :oops: :)

kicsidodi! :)

Amíg nem jár, addig elég a kocsicipő szerintem. :roll: Amúgy meg a szupinálósra szavaznék. (Sokak véleménye szerint az Elefanten és a Siesta inkább csak reklámban erősebb, de legalább drágább. :? :twisted: :twisted: :? :? :roll: :roll: :roll: )
De ami a lábnak a leginkább jót tesz, ha minnél többet jár egyenetlen talajon. :wink:

csibe83! :)

Csupa jó. :( Mesélj egy kicsit bővebben is, olyan ritkán jöttél mostanában. :roll: :(

Kép
Kép
200907?

Dodi! Én a Siesta-ra szavazok,bár nem vagyok hozzáértő,de elég régi márka és remélhetőleg szakértő eladók is vannak ott :lol:

Katy! Köszi a gesztenyés receptet,ma kipróbáltam,Lili egyből bevágott belőle 260-at :lol: És még maradt estére is egy adag :wink:

Bond! Csillának nagyon boldog névnapot!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sillia!
EnyémGyerek nem legel...... még :roll:

Bucus!
Na hogy vált be az új itató?? :)
Itt a védőnőtől max. vállon veregetést kapok :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond

Huginak add át névnapi elkésett puszimat :P .

Majdnem egy napon ünnepelhettek Odival, neki kedden volt.

Mostanában szarrá röhögöm magam az írásaidon :lol: :lol: :lol: .

H. Gabi

Fejfásást rossz volt még olvasni is.
áramszünet :twisted: .

Majd még jövök bővebben is, csak ebédelek.

Kép
Kép
orsi777

orsi!
Odettnek így utólag is Boldog Névnapot!

Kiara ma extra nyűgős.próbálom megfejteni az okát,de kifogytam...
csetlik-botlik,esik,borul.
soha nem esett ennyit mint ma...se enni,se inni,se cicizni nem
nagyon akar...

Bond!
totál így képzeltelek el cssak kicsit hosszabb hajjal:):):):)

Kép
Kép
csibe83

Csibe! Lili is,de ő már két napja :cry: Most vagy ettől a hülye széltől,vagy a foga miatt,nem tudom. Elmentünk sétálni és vissza kellett jönnünk,mert annyira sírt,hogy nem igaz. Soha nem csinált még ilyet,imád sétálni.

Pár napja úgy csinál,mintha fel akarna térdelni vagy állni,belém kapaszkodva,amikor ott ülök mellette.De ahogy elkezdi,elkezd sírni,de nagyon. Nem tudom,hogy fáj-e valami neki,vagy csak azért,mert nem sikerül neki és dühös. Nálatok nem volt ilyen,amikor próbálkoztak a babák a térdeléssel/állással?

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok

Csak gyorsban és csak ezt az oldalt tudtam elolvasni.. :oops:
most hogy itt a jó idő, egyfolytában kint vagyunk.. Roló napokban kezdett pápázni és tapsolni...én nagyon nem tanítottam neki, búcsúzásnál a távozó integetett, tapsinál, meg ha ügyes én tapsoltam...fene gondolta volna hogy ilyen gyorsan tanul, pedig nem is direktbe volt :roll: persze cuki :wink: :lol:

Cicik

Lehet ütni, de nekem ugyanolyan mint terhességem előtt, picik :twisted: :twisted: de feszes :lol: , de én is eldöntöttem ha "tönkremegy" varratni fogok... :roll: Az implantátumtól csak azért idegenkednék mert idegen anyag a testemben, ami nem tom mivel jár...nálam..:roll:

Lois

És honnan fogod tudni, hogy milyen kell neki? Én arra gondoltam, hogy elviszem egy ortopédushoz ha magy totyog és megmondja, hogy hogy áll a bokánk...most kicsit befele..de azt mondják ez még normális ilyen korban :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Csibe!!

Köszi.

Odinak is volt olyan , hogy nem evett sokat, szerintem a foga miatt volt.
Amikor beteg volt Odi, és akkor is nehezen tudtam etetni.
De tapasztalatom szerint, ha megjön az étvágya, gyorsan behozza a lemaradását.

Bezzeg a sajtot akkor is megette.

Dodi

Cipőtémában még nem tudok segíteni, mi is akkor fogunk venni, amikor tud majd járni, addig használjuk a kocsicipőt.

Bond

Nekem is lötyi a cicim, a szopi és a fogyi nekik sem tett jót. A 2. ill. 3. gyermek születése után megcsináltatom tuti.

Fürdőruha vásárlással még várok, addig míg le nem adok még 10 kilót. Tegnap felpróbáltam a régit, annyit még nem fogytam, hogy ne lenne jó még rám.
Apát befűztem, szombaton megyünk usziba, majd behúzom a hasam a törölköző levétele és a medence közötti szakaszon.

Ma végre vettem magamnak egy felsőt, szerintem szuper, klasszul eltakarja a hasam. Apának a reagálása pólóra dettó, mint a teapáé a fürdőruhára :twisted:
Azt mondta, hogy nem az én stílusom, de nem baj, majd jó lesz a kertbe dolgozni :twisted:

Ennyit az újításról. :lol: :lol: :lol: .

Tike

Hédi utóbbi éjszakájának örülök.Lehet őneki is a foga jön. Nem látsz még semmit az ínyén?

Bucus

Visszajelöltelek, nagyon szép vagy a képeken, és jó, hogy már tudom a keresztneved :P .

Katy

A szombati bababuli jól sikerült, csak egy kicsit elfáradtam az előkészületekben, az egésznapos sürgés-forgásban, és az utána levő pakolásba.
Mi sem akartunk nagy zsúrt rendezni névnapra, de így volt a leggazdaságosabb minden szempontból, és nagyon szeretem a családunkat együtt látni. Majd teszek fel képeket is.

Petra szeme gyógyuljon már meg.

Boo????

Ancsurti

Képek szuperek :P , áll már Hangi?

Sillia

Horgászok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Apának ma reggel egy kicsit tompa volt a feje.

Fél 7-kor telefon ébreszt, mondom neki, hogyha elaludnék, keltsen fel 7-kor.
-Miért?-kérdi.
-Mert be akarok ma menni a városba.
-7-kor?
-Nem csak nyilván, ha be akarok délelőtt érni, össze kell szednem magam.
-Akkor mikor?
-7-kor.
-De az már csak fél óra.
-Igen. Okos vagy.

Ezek után nem bírtam visszaaludni.

Konyhaszekrényen futkároznak a hangyák.
Nézem, wazzegh, mennyi hangya :twisted: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: .
Apa kijelenti: ezek jönnek valahonnan.
Jéééééé, ki gondolta volna :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lehet így nem vicces, de apa ma nagyon toppon van. Lehet a front?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Sillia:nem tudtam eldonteni,de igazabol tenyleg nagyon uresnek talaltam a sarkodat.....tenyleg eleg nehez megoldani,en is jol felpakoltam a meg eletben levo viragokat egy magas polc tetejere,de ha itt az igazan joido,akkor kikerulnek a teraszra......olyankor mindig ures a lakas mig meg nem szokom :roll:

Bucus:szepek vagytok,megneztelek Titeket :wink: !!!Sorozes megvolt? :wink: Tegnap este en is benyomtam egyet....hihi....gyumolcsnapon......... :oops:
Nalatok sem viszik tulzasba a mericskezest..... :roll: en is csak ugy tudtam meg a 8hos adatokat,hogy beszaladtunk a haziorvosunkhoz egy piros foltocska miatt.....igy lemertek.......bar addig jo mig nem kell surun latogatni ezeket az intezmenyeket!Es milyen jo fej a vedonod.....micsoda ajandekok!Mi itt a babas trening befejezesevel kaptunk ajandekot.....
Lotti jobban van?Milyen fogkremet adtak :roll: ?

Loislane:akor ti is osszebujtok reggelenkent :wink: Na en is kivettem a szelepet a csorosbol,de igy nem csinalhatja onnalloan az ivast,ezert majd nezek neki valami masik poharat is......most mar igazan szep mennyiseget megiszik Hangi!
Kepzeld,en a mai napig hallottam olyat,aki azt hitte Hanga nevre hogy csak egy becenev :shock: :shock: :shock:
A meres a haziorvosunknal is hasonlo hossz ugyileg :roll: :roll:

Bond:ne is mond a kosaras melltartot...en kifutok a vilagbol,ha majd tenyleg olyan kell....en eddig csak kis haromszog cicifixet hordtam......remelem azert meg ez varat magara......nekem nem tunik meg olyan gazosnak a cicim mostani osszetetele....

Tike:orulok hogy jobban aludtatok!
Erdekelne hogy mit jelent az hogy rossz technikaval allt fel Hedi?
Az elso felallasokbol meg tuti hogy eses van.....hiszen meg nem ismerik ezt a mozgasformat....es az egyensulyozast is gyakorloniuk kell......

Nyuszi:a hagymaval kapcsolatban...miert nem fagyasztod le te magad azt az egy szem hagymat osszevagva???Aztan annyit hasznalsz beleole amennyi kell....
Igen Hangi is turelmetlenkedik ha nem sikerul neki elsore a kituzott mozgasforma kivitelezese....de szerintem minden baba....mindig tobbre es tobbre vagynak.Nem hinnem hogy barmi is fajna neki :roll: Miert is?

Hendegabi:nem semmi napod volt...ez a fejfajas....
Vicus gyogyuljon......remelem nem allergias!
Szomszed: :twisted:
Aramszunet: :? :? :x miert van ilyen surun???

Dodi:ha mindenkeppen venni akarsz szandalt,akkor olyat ami jol tartja a bokajat,magasan fogja.....de ilyenkor meg minden baba telitalpasan all,ezert nehez beloni mire is lesz szukseguk...

Orsi:apa reagalasa a felsore: :roll: :roll: :? lehet stilust valtani,ha az embernek megujul a teste :wink: :wink: :wink:
En is beszereztem par rucit,mert a regiek kozul meg rengeteg nem jo ram,de inkabb a gatyak neccesek.....
Koszi a kerdesed,Hangi belemkapaszkodva mar priman felall :) de a kisagyban meg szerencsere nem sikerult.....olyan masfelek a racsok(laposak,szelesek),szerintem nem tud jol belekapszkodni...de egyebkent egyfolytaban ha a foldon ulok vele,jon es gyakorolja a felallast...mar vagizik is,siman kepes egykezzel produkalni,persze en meg lesben allok mellette,mert nagyokat koppan...persze majd jol megtanulja az esest is....
Ja es felismerte a cicas meset a tv-ben!!!Pont egy fekete-feher cica van abban is,mint a mienk,es amint meglatta mondta hogy cica 8) :lol: :lol: :lol: beszaras edes!!!!!!!!!!!!
Hozzal kepeket a zsurrol!!!!
Apa: :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem nemsokara 2 foguak leszunk :lol: :lol: :lol: !!!
Na lepek etetni,es keszulunk jogara!

Szep napot!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ronmay!
Igen pont így tervezem, a csípőszűrésnél már megbeszéltünk a dokival, hogy ha elindul Zétény akkor szeretettel várnak :)

Nyuszi!
260? Az szép... Enyém Zé is nyomat 300-akat, néha azt hiszem mingyá' kifolyik a fülén :shock:

Orsi!
Láttam anno' hogy a játszótereteknél a hinta olyan hagyományos fa, olyan elől-hátul felemelős, nem lóg ki belőle Odett nagyon? Emelgetni sem próbálja? Nekünk is megjön hamarosan, és elmélkedem rajta, hogy nem kellene egy bébihintát beszereznem hozzá, amíg abba belenövünk. Itt minden játszón laphinták vannak nem tudom belepróbálni :?
Én is szívesen néznék pár névnapi fotót :P
EnyémApa is tud nagyoooon okos lenni, bár ő inkább késő este nincs formában :D

Ancsurti!
Mér' a sör az gyümölcs nem?? :wink: Citrom van benne, ugye?? Szerintem nem lehet belekötni :P
Igen alvós szopi van hajnalban/reggel, de nálunk az esti szopi is hosszadalmas bír lenni :) Bele bír szundizni, én meg ha nem evett rendesen addig nem teszem le, ált. nem sokára felébred és folytatja.
Nevek :arrow: én egy barátunknak mikor mondtam a gyerek nevét, megkérdezte, hogy akkor ez most a vezetékneve?? :shock: Mondtam neki, hogy tenagyonhülyevagy :shock:
És a Hangát melyik név becézésének gondolta?
Én is kész vagyok már ettől a melltartózástól, előtte nem nagyon hordtam. Sok mindenbe tudok belekötni magamon, sosem volt egy kocka hasam, vagy szép lábam, de a melleim azok kifejezetten szépek, eléggé búbánatos leszek, ha elmúltak :(
Zé még csak belém csimpaszkodva áll fel, tárgyakba kapaszkodva csak a térdelésnél tart.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.04.22 17:12-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe:remelem nem tart sokaig Kiara nyugje!

Gabi:erdekelne,hogy a lezeres fogyihoz adnak taplalkozasi utmutatast is?Vagy menuket?
En is szeretnek benevezni majd valami akupunkturas figyira :roll: bar apanak meg nem vetettem fel....mennyi ideig tart egy kezeles?Mondjuk en hagyomanyos szurkara mennek,bar nem birom ha szurkalnak......csak kerdes hogyan oldanam meg ezt Hangival :roll: :roll:

Loislane:milyen igaz a soros megallapitas :wink: :lol: :lol:
Na ja!Ez a melltartozas..........mondjuk mar beleszoktam :? .........nekem 1x volt kockas a hasam,mikor nagy versenyidoszakomban voltam...de regen is volt........Most gyulolok hasizomra dolgozni...ez meg is latszik :oops: ....melo nelkul nem is tudom hogyan varom el hogy jobb legyen......

Tenyleg csajok...csak erdekelne,hogy aki fogyiovet hasznal,annak bejott???

Kép
Kép
ancsurti

Szaisztok!

Ancsurti:Én szauna övet használok.Jó,de van hogy nincs időm egy órát egy helyben maradni.Sajnos el kell fogadnunk h eredményesen csak tornával,és diétával lehet lefogyni.. :?

Tegnap csavarogtunk,jól esett.Na de aztán ma....Tami egy hisztérika.
Feláll,és ha látja hogy látom akkor nekiáll hisztizni,pedig tök ügyesen le tud ülni,ritkán esik el.Szerintem újabb fogacskák van kilátásban,mert ma az evéssel is gondol voltak.
Na megpróbálok tovább olvasni.. :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Bucus:Lotti is nagyon ügyi kis tündér!

Cicik:Sajna nekem marha nagyok lettek,és amióta nem szoptatok csúnyák is.Apa azt mondta h a kistesó után gyűjt nekem rá,felvarratjuk..Hiszem ha látom! :twisted:

Orsi:Na igen,a férfi a teremtés koronája! :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?