A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Koszonom szepen a dicsereteket. :oops: Aranyosak vagytok. :)

Lois:
Igen, kiprobaltuk az uj itatot es Lottusnak nagyon tetszik. Ivott is belole egy kicsit, de azert jutott boven a felsojere is meg minden fele. Egy almat lereszeltem es a levet kinyomkodtam, ahhoz adtam meg vizet es azt itta. Ha nem is ivott sokat de legalabb tetszik Neki. Jol elragcsalgatta es vitte magaval mindenhova. :D

Ancsurti:
Igen, tegnap meg volt a sor ivas vegre. Nagyon jol esett. Nekem szenhidrat napom volt, ugyhogy jol idozitettem.
Lottus jobban van, koszi. Meg egy nagyon kicsit folyik a nozija de tenyleg nem veszes mar.
Ti is szepek vagytok. Hangi gyonyoru.
A fogkrem amit kaptunk Colgate de szerintem nem kifejezetten gyerekeknek valo. De sebaj, van itthon gyereknek valo is es azt meg majd mi elhasznaljuk.

Orsi:
Koszonom, Te is nagyon szep vagy. Gyonyoru hajad van.
Teapa :lol: :lol: :lol:
En is kivancsi vagyok a nevnapos kepekre es ezuton kerek elnezest, hogy megfeledkeztem rola. Szoval nagyon boldog nevnapot Odinak igy utolag.

Hol vannak a hianyzok?
Boo? Marietta? Szisz? Breki?Kispiskota? es a Tobbiek?

Tabati es Lola? Nem er am elhinteni, hogy jon a kisteso aztan meg nem jelenykezni tobbet!!!! Hogy vagytok?

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!

ma nekünk is nehezebben telt a nap, Nimród szinte mindenen felbosszantotta magát - azon is képes volt dühöngeni, hogy a cumisüvegen rajta van a tető :D :D :D :D :D :D
Tuti valami front van... meg a foga (basszus, ez még jó ideig lesz...)

viszont: voltunk védőnyanyinál, és méredzkedtünk! Lehet tippelni, mennyit hított a "kórosan alultáplált" gyerekem :?: :?:
(amúgy a doki tényleg egy marharépa :!: )

cicik: csatlakozom az elégedetlenkedők táborához: sajna már nem olyan peckesek itt sem :cry: :cry: :cry: felvarratáson én is gondolkodom a második után :oops: :oops: :oops:

nekem is tankinim van - bámost már legalább tudom, hogy hívják... eddig körülírtam amikor megpróbáltam leírni, milyen is...

Lois,
ugrásnál 1200ről ún "bekötött" ugrás van az elején, ami azt jelenti, hogy ahogy kiugrasz, automatikusan nyílik az ernyő. Aztán nyitod magadnak, amikor már ugrottál így párat.
Römer: nem próbálgattam :oops: :oops: de szívesen meginterjúvolom a barátnőmet a dologról.
Ciciharapás: igen, ugyanez
:oops: :oops:

Bond,
álmod nem semmi :shock: :shock: :shock: :shock:
Apa és a fürdőruci :lol: :lol: :lol: ismerős...

Tike,
hajrá megjavult alvás! Még olvasni is fárasztó volt a nem-alvást...

Ancsurti,
hogy miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii voltáááááááááááál?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hangi felállás HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... kiságyban felállásra kb 3 napot adok...
Hétvégi képek nagyon cukik
:wink: :wink:

Conversano,
nincs ülve elalvós videó? :oops: :oops: :oops: nagyon édes lehet!

Ronmay, Bucus,
ügyes tapsikoló Manócskáitok vannak :lol: :lol:

Ortopédus: igen, nekünk is a csípőszűrésen mondták, hogy ha már jár, akkor menjünk vissza.

Orsi,
Apa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nálunk is pont ilyen beszélgetések szoktak esténként zajlani...

Bucus,
ivás végreee :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi én általában siestát szoktam venni, de most a brendonban voltunk, ott vettünk a siestához hasonlót, majd linkelem a képet is.

Odettnek és Csillának boldog névnapot kívánok

Ancsurti itt úgy van hogy a szurkálósnál ott is maradhatsz 20 percig amíg a tű benned van, de el is jöhetsz és kiszeded magadnak. Én nem szeretem a szurkálóst így a lézerest választottuk, 1 perc az egész. Vezetni kell egy füzetet, hogy mit eszel aznap. A lényege hogy 5 x kell étkezni, a kezelés alatt nem lehet enni vajat, krumplit, sajtot, tésztát rizst. A többi mehet. napi 1200 kalóriát kell megenni, ennek nagy részét reggel és délben, délután és este már csak salátát, zöldségeket abonettet, tojást lehet enni. Az abonettre lehet májkrémet, körözöttet tenni, a salátára egy kanálnyi valamilyen szószt. Húst már estére nem lehet. És napi 2,5 vizet meg kell inni. Emellett nem lehet tornázni, sportolni, csak ha már a kezelésnek vége. Így elmondva nehéznek tűnik, de abszolút nem vagyok éhes azzal, hogy naponta ötször eszünk. Ja és este 6 után már nem lehet enni, ha megéhezel, akkor zöldségeket lehet rágcsálni. És pékárut csak reggel enni 1 darabot, és az is csak barna , teljes kiőrlésű, graham, korlandos, rozsos kifli vagy zsemle, kenyér lehet. De amúgy az első alkalommal mindent elmond a doktornő, illetve a kezelésekkor is mondja, és kérdezhetsz is. Egy kezelés 10 alkalom. Heti 3 alkalom a leghatásosabb. Egyszerre 2-3 kúrát is végig lehet csinálni.

Engem is bejelölhettek, aki szeretne és még nem jelölt be. Hegyi Gabriella Liegl Attiláné néven vagyok.
Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ancsurti: A gyógytornászunktól tudom,hogy az a helyes,ha feltérdel, aztán abból egyik talp,másik talp és állás. Na ehez képest Hédi térdelésből ráült a sarkára,előrehúzta a lábait és kézzel húzta szinte fel magát, a lábai meg totál befelé fordulva maradtak. Azóta szerencsére rájött,hogy ez így nem az igazi :roll:

Cipőre is rákérdeztem a múltkor nála, ő a supy cipőket javasolta ( www.supy.hu), bár szerintem nem valami szépek,de nem ez az elsődleges szempont. Egyébként meg azt tanácsolta,hogy amíg mászik, addig nem kell cipő, vagy ha mégis akkor puhatalpú. NAgyon dícséik a liliputi cipőket. Rendes cipőt akkor vegyünk, ha már inkább menne,mint mászna. Szandinál azt javasolta,hogy amíg tanulgatja a járást,zárt elejű legyen és olyan ami tartja a bokát. Azért fontos,hogy zárt legyen az eleje,mert különben csúszik előre a lába,kapaszkodni próbál az ujjaival és ebből lesz a spiccelő lábfej.

Hédi mostanában egyfolytában dumál :D :D Szinte egész nap megy a hadadadatetete néha ki lehet érteni egy bababa-t is :lol: Holnap megpróbálom felvenni telefonnal,mert imádnivaló,de ha fel akarom venni azonnal abbahagyja.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Orsi: Boldog névnapot Odettnek utólag is! /:oops: / remélem, élveztétek a bulit! :D
Teapa: :lol: :lol:

Ancsurti: nekem szauna- masszázsövem van, szerintem használ :D - Főleg, ha használom, mert most kimaradt néhány hét, és bizony a súlyom is maradt a régi :roll:

Kispocok: tippem: 500g :D

Valaki vett már autósülést? Aki igen, az milyet? És mennyire vált be? Ti kiveszitek az autóból vagy benne hagyjátok? /ez az utolsó kérdés csak azokra vonatkozik, akik nyílt parkolóban állnak, nem garázsban, saját udvarban... :) /

Kép
agi125r

Ági,
ééééééééééééééééés igeeeeeeeeeeeeen!

KépKép

KépKép
kispocok13

Ági nekünk Römer king ülésünk van, most vettük, mert a régi (még Bettié volt) elég ramaty állapotban volt.

Kép

gabi1

Kispocok: azannya! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Gabi1: azoknak elég jó a töréstesztjük :D Nézegettem én is már ezeket a neten... :)

Kép
agi125r

Sziasztok!

Köszi a tippeket :wink: . Tudom, hogy még kicsit korai a szandi, de 2 dolog miatt döntöttem mellette:
1. barátnőméknek ortopédián azt mondták, hogy onnantól, hogy a baba áll (nem jár), egyből jöhet a szandi, mert így egyből a jó lábtartás rögzül. Sőt, nemhogy javasolták, hanem gyakorlatilag felszólították őket, hogy azonnal... :shock: . Ők persze délutánra beszerezték a megfelelő szandit :lol: . Persze azt is hozzátették (amit anyu is mindig mond): lakásban szandi, kertben, homokban mezitláb!!!!!!
2. Ha nem is fogom fixen ebben jártani még bent, de naponta kis ideig rá fogom adni, hogy szépen fokozatosan megszokja, mert láttam én már visító egyévest, akire sehogy sem lehet ráimádkozni a szandit, ezért kocsicipőben totyog :? . Én ebben is a fokozatosság híve vagyok :wink: . (Botond 2 hónapos korától hordott kocsicipőt, és ezért teljesen normális neki, nem rugdalta le sose :wink: ).

Amik a szempontok voltak:
1. magas szár, hogy megfelelően tartsa a bokát.
2. emelt sarok :arrow: szupinációs (Lois! amúgy már a legtöbb normális babacipő az, szóval ezen ne is gondolkodj :wink: )
3. emelt boltozat ("lúdtalpbetét"). Anyu szerint ez nagyon fontos!

Az Auchanban kapható Siesta cipők baromi nagy csalódást okoztak :( . Élőben sztem kifejezetten "gagyi" feelingjük van, és nem is megfelelően kiképzett a belsejük. Mindez közel 10.000-ért :? . A többi bolt babakínálata említésre sem méltó (vannak nagyon-nagyon édes, meg menő kiscipők, de a fenti kritériumok egyikének sem(!) felelnek meg) :? .
Végül Niki barátnőm egy Hebária cipőállványán megtalálta az igazit :lol: :
Dr. Punto Rosso márkájú 19-es szandál. Barna-drapp-terrakotta. A két alsó pánt csatos, a felső tépőzáras. Magas bokarésszel, emelt sarokrésszel, és szilikonos talpbetéttel. És sztem nagyon igényesen is néz ki (most még :twisted: ). 4990-ért 8) :D :D . Sajnos kékes árnyalatban nem volt, de majd olyat is szeretnék, mert ugyan sok "földszínű" cucca van Botondnak, de kék is akad rendesen :lol: . Szóval azt majd idővel veszünk neki... Már volt rajta és tökre jól viseli :wink: . És nagyon durva, hogy ahogy ráadtuk, egyből ezerrel lépegetni kezdett (fogtam a kezeit), és látszott, hogy tök stabilan áll, és biztonságban érzi magát :shock: :D . Persze nem fogom ezt gyakoroltatni vele, mert nem akarom siettetni a dolgot, majd elindul, ha már tud magától, csak sztem ez tök érdekes...
Itt egy kép, neten vadásztam. Élőben kicsit világosabbak a színei.
Kép

....[/b]

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ági

Mi is Römer-t vettünk, de még nem használjuk.

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

Kép
Kép
orsi777

Gabi!

Köszi, nagyon édi a cipő :D ! Amúgy a lányoknak sokkal édibbek vannak :twisted: . És láttam ma 74-es farmer miniszoknyát, és kötényuhát, és kell nekem egy kislány is :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Bond!

Én is vettem ma fürdőruhát :D . Az Auchanban :shock: :D . Nem terveztem, csak megláttam, és nagyon megtetszett. Fehér alapon pink, meg lila, meg narancs mintás, sztem nagyon vidám, és a felső része (lásd a képen-fazonú :lol: ), az alja "franciabugyis". Alapból valami nagyon kosaras, nagyon szivacsos, nagyon push up-ra gondoltam volna :oops: :lol: , de aztán rájöttem, hogy ez a nyaram a gyerek után görnyedve-rohanásról, homokban fetrengésről, vízben ugrándozásról fog szólni, az meg sztem vérciki mikor a kisgyerekes anyukának kifigyel a bimbi, meg bevág a bugyesz, meg elcsúszik a cickó, és jól láthatóvá válik a lógás, miközben miss bikinit póbál alakítani :twisted: :lol: . Szóval ez most olyan, ami jól tart, kényelmes, és átment a babateszten (már itthon) :lol: .
Ilyesmi a felső, és pont így is áll :lol: :lol: :lol: :?
Kép

Bocsássatok meg, de elalszom ülve..... :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hétvégi képek:

Kép

Loislane:
Ilyen hintát vettünk a játszótérre:
Kép

A nagy ajándék, azóta minden nap délután ezzel sétálunk. Fel tud rajta állni, és kapaszkodva, akár állva is közlekedhetünk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
orsi777

Tike!

Nagyon köszönöm az infokat! Tudom, hogy már írtátok a Supyt, de nem jutott eszembe :? . Viszont a zárt elsőrész nagyon jó ötlet, szóval kékes árnyalatból olyan veszünk, és azt vetjük be előbb :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Most igazán nagyon sok leszek, bocsi :oops: :roll: . Sógornőm fotós, rengeteg jó képet készített, így is nagyon nehéz volt válogatnom.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
orsi777

orsi!

Odi egyszerűen zabálnivaló :D :D :D . Még mindig olyan cuki kismanó, mint egy szép hobbitka :lol: :lol: :lol: (ez természetesen bók :wink: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mára kb. ennyi tellett tőlem. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Mindenkinek nagyon szépen köszönkük a névnapi jókívánságokat! :)
Odettnek is hasonló jókat, még ha Konrád is. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: A képekre nem lehet mit mondani... :shock: :shock: :D :D :D :D :P :P :P

Kezdjünk aggódni boo-ért? :roll: :roll: :roll: Ilyen hosszú távollét vagy marha jót vagy nagyon rosszat jelent. :roll: :roll: :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Orsi!
Mindegyik kép tündéri, nem is tudnék választani...Na jó talán a második, mert annyira bírom ezt a komoly ábrázatot :D
Aranyos vagy, hogy feltetted a hintás képet, én is pont ilyen dudálósat nézegettem :roll:

Ancsurti!

Versenyidőszak? Azmiaz? :D
Én részemről minden izmomra rühellek dolgozni :oops:

Bucus!

De jó, örülök hogy tetszik neki az itóka így már :)
Ööö, van már ekkoráknak is fogkrém?? EnyémGyerek csak az üres fogkefét rágja :shock:

Kispocok!

Ülés :arrow: Köszi, ha rákérdezel alkalomadtán :)
Ugrás: Nekem a'szem nem menne :oops:

Dodi!
Azért nem mindenkinek jó a szupinációs cipő, pl. akinek leghalványabb o-lábúság játszik, annak nagyon nem. Mondjuk lövésem sincs, az mikortól látványos, nekem eléggé az volt.
Az emelt boltozatot ma már nem nagyon javallják, legfeljebb csak jelzésértékűen minimális emelés, mert ha alá van támasztva a lábboltozat, akkor nem fejlődik megfelelően az izomzat.
Cuki szandi :D
Fürdőruha is tecc. Ilyen felsőrészt még sosem próbáltam :roll:
Én fixált háromszögfazont vettem, ami nem csúszkál az alsó pántján, az is kiállta már a pezsgőfürdőtesztet. Legalábbis csak minimálisan tépte le rólam a vízsugár :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Azt el is felejtettem mesélni tegnap h részem volt a kistesó gyömöszölése programban,csak nálunk Tami uncsitesója volt a bátyus.
Fogalmazzunk úgy h én rosszabbul bírtam mint Tamara. :roll:
Egy ízben fel akart állni szegény,és belekapaszkodott Mátéba,mire ő ellökte,és sírni kezdett,mondván h Tami ki akarta gombolni az ingét! :lol:
Tamara nem sírt ,ha elesik nagyon ügyesen tartja a fejét,így be sem ütötte,pedig hanyatt vágódott.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Odett nagyon cuki!!!! :P :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Jó reggelt!
Mennyire mocsok idő van ma :twisted: :twisted:
kemény kis nap lesz...

Odi képei nagyon jók, még mindíg gyönyörű!

Fürdőrucit én is nézek, mert csak fekete-fehér szettjeim vannak, és ahhoz most nincs kedvem :oops:

szandi csudaklassz!

Boo: pár napja írt priviben hogy szét van csúszva.... De mást nem, remélem, nincs gáz!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Lili tegnap este hányt és belázasodott,de ma reggelre már lejjebb
ment már neki,hála a Germicid-nek . Viszont elég kis bágyadt,lehet ezt érezte már két napja.Nem tudom mi lehet, remélem csak a foga miatt.

Orsi! Odett egyszerűen zabálnivaló,nagyon jók a képek!

Dodi! Nagyon jó a szandi,amit vettél! Pont tegnap beszéltem a barátnőmmel,akik szintén cipőt akarnak venni és az ő dokijuk az Elephanten-t vagy a Salus(??)-t javasolták.Na most akkor döntsd el melyiket vedd...

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

Nyuszi!
Jóbulást Lilinek...

nálunk is valószinűleg a foga a ludas,mert az éjszakai szopinál
csiszatolta kicsit a fogacskáját a cickómon...
és most háromszor ébredett fel éjszaka,amikor max 1-2szer
szokott...

már én is nézegettem autós ülést múlthéten,erre pont valamelyik
nap az rtl klubon a csak csajokba volt a hordozóról és az
autósülésről szó és ott azt mondták,hogy amíg csak lehet inkább a
hordozót ajánlják,mert az a legbiztonságosabb...

én egy concord autósülést néztem ki
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25

de aztán megnéztem a römert is és az is elnyerte a tetszésem,
főleg,hogy írtátok,hogy a törés teszten jók lettek az eredményei...

Kép
Kép
csibe83

fürdőruha:
én is szemeztem idén a tankinikkel inkább,de még meglátom,
mert tavaly direkt vettem egyet a mellméret miatt,bár az igaz
háromszög alakú,szóval majd még felpróbálom,hogy
mennyire brutál benne a mellem és ha az elmegy kategóriába van,akkor
megtartom,viszont ha nem akkor én is egy tankinit veszek inkább...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Ülés:
maxi cosi Priori XP, boltban 50ezer. Mi használtan a teszveszen 16ért vettük, hibátlan állapotban. sztem érdemes használtan nézni ezeket, mert pl. a maxi cosi cabriofixet újonnan vettük 36ért és 20ért adtuk el. 8 hónapos volt az ülés....már bánom hogy azt újonnan vettük. ez van.
Concordot én is néztem, de sztem nem jó. ha elalszik a gyerek nem is dönthető (csak minimálisan) és a feje is nagyon oldalra csuklik, mivel távol van még a fejtámlája. A priorit vezetés közben egy mozdulattal hátra döntöm...igaz ez a dönthetőség addig előny, míg nem elég hosszú a gyerek, utána nem fér el az üléstől a lába.... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

fürcsiruci:

Nekem nincs mit beletenni a melltartóba, úgy nézek ki, mint egy hatéves gyerek háromszög felsőben :lol: szal nekem szivacsos kell ha tetszik ha nem :roll: de még nem néztem :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Csibe: Nekünk is ez a fajta concord van és mi már több,mint egy hónapja használjuk,nekünk nagyon bevált. Dönthetősége becsapós,mert ha így simán nézed valóban nagyon minimálisnak látszik. Viszont a legtöbb autó hátsó ülés eleve nem teljesen vízszintes, így ha a kocsiba be van kötve és meg van döntve elég jól elfekteti a babát és így a feje sem csuklik le ha elalszik. Meg lehet hozzá venni nyaktámaszt,bár nekünk az nincs.

Nálunk is elég bágyadt ma, fél 8ig aludt és most is alszik,remélem nem lesz beteg :roll:

Orsi: gyönyörűek a képek, Odi igaz kis hölgy :D
Bond: utólag is Boldog Névnapot huginak!

Cipőben még én is az elephantent hallottam több ortopéd dokitól is.
Hédinek is van kocsicipője egész kiskorától,mégsem nagyon viseli el a lábán, sőt mi harisnyát hordunk szinte állandóan,mert a zoknit is leszedi

felébredt

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lois, Nyuszi!

Aaaajjjj, annyira nehéz ez is, mindeki mást mond :? . A Supy oldalán (is) azt olvatam, hogy kifejezetten kell a hosszan előrenyúló harántemelés (ez a supy cipők lényege), és ebben is olyan van. Viszont mások szerint meg nem kell.... Így legyél okos :evil: ! Régen nem volt ilyen nagy felhajtás a cipők körül :roll: . Sztem ez is nyílván adottság kérdése (is), hiszen mégsem volt régen mindenki "lábbajos" :lol: . Mondjuk Ricsinek is, meg nekem is iszonyat lúdtalpunk volt gyerekkorunktól kezdve, csakhogy engem anyukám kiskoromtól tornáztatott egy rövid ideig, és tökéletes lábboltozatom lett, Ricsit -kell-e mondanom :? - sose tornáztatták, és sielni tudna léc nélkül :evil: :lol: . Szóval nekem anyu azt mondta, hogy a lényeg, hogy valami jó minőségű legyen, de nem kell ezt túlragozni. Ha hajlama van rá, nagy valószínűséggel úgyis kijönnek a bajok, de tornával tökéletesen megoldható, ha meg nincs hajlam, akkor juhuuu-juhuuu :lol: .

De elhatáoztam, hogy velem nem csesznek ki: veszünk majd neki egy zárt elejűt is, lúdtalpi nélkül :twisted: :lol: .

Ronmay!

:lol: :lol: :lol: :oops:
Na nehogy azt hidd, hogy ebben nincs szivacs :twisted: . Anélkül úgy lelapítana, mint állat. Meg így jobban is tart.....
Bla...bla...bla, jobb tőle a cicim és kész :twisted: :lol: :lol:

Autósülés:
Nekünk egy használt Brevink van. 15.000-ért vettük barátoktól, mert ők nagyon szerették. Ami nekem a lényeg: alvás közben soha (!) nem nyeklik előre a bébi feje (apa letesztelte, alaposan :oops: :lol: ). PRóbálok képet vadászni róla.
Valami ilyesmi, csak a miénkben van piros szín is
: Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Volt a doktornéni,Lili benyalt valami vírust... Piros a torka szegénynek,a hője 37,9. Azt mondta,hogy benne van a levegőben,ha nem is visszük sehová,akkor is simán megkaphatja. Ez van! Írt fel Dedalon kúpot,ha megint hányna,de remélem nem fog,amúgy meg sokat itassam és germicid,ha láza van

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lilinek gyors javulást!!!!!!

Gyerekülés... Mégmégmég tapasztalatokat!!! Nekünk még nincs, de ha így folytatja a hízást, hamar vennünk kell, mert úgy fog kinézni benne, mint Lóci a hurcibában :o :lol: :lol:

Dodi,
Szivacsos? Rohanok is az Auchanba megnézni :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :)

Ma is inkább csak távolról szemléllek titeket. :roll: :oops:

Autós ülés: Kép

Akciósan vettük 20 helyett 10 rugóért. Több márka volt, amiből választani lehetett, két árfekvésben. Nem Römer meg Ferrari, de azért mégis. Megkukucskáltam őket alaposabban, és kiderült, hogy az égvilágon semmi(!) különbség nincs köztük, még a tájékoztató füzet is full(!) ugyanaz. :shock: :shock: :? :? Ugyanarra a vázra más feliratú huzat került. Ennyi. :x
Tesóméknak annak idején Römer King volt. Kipróbáltuk, de az teljesen más jellegű, mint a maiak. Hiába volt tökéletes állapotban nem volt Manónak való. Azárt csak eltelt több, mint 10 év. :roll: :roll: :lol:
Én is a Römerrel szemezgettem, pont a törésteszt miatt. De aztán kicsit jobban utána olvastam, és kiderült, hogy azért ez nem minden autónál hozott egyforma eredményt. :roll: Mindenképpen jó, de vannak ugyanilyen jók is, alacsonyabb árfekvésben.
Nagyon tetszett az Isofix megoldás is, de az sem minden autóban van, bár általánosságban elmondható. http://www.storchenmuehle.de/fileadmin/storch/anleitungen/Typenliste_Storchenmuehle.pdf
Mindezek alapján abban maradtunk, hogy felesleges horror pénzeket ölni beléjük, mert ANNYIVAL nem jobb egyik sem. Itt is sokszor a márkajelzés kerül sokba. :roll: :?
Ez egyetlen rossz, amit erről elmondhatok, hogy ha elalszik Manó, akkor képes előre bicsaklani a feje, dacára a fejtámlának. Nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne lecsekkolni. :roll: :roll:

Minden beteg babának és mamának gyógyulást! :(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.23 12:00-kor.

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

A fürdőrucit el tudom képzelni, az biztosan a te vidám stílusod. :wink: Alapból én sem szeretném magam elásni, de ilyen alkattal most inkább kihagyom a feltűnőbb színű darabokat. :roll: :roll: :oops: :oops: :? :? :(
Ez a melltartós megoldás nem tetszik. Rafkós nagyon, az kétségtelen, de innen nézvést úgy tűnik, hogy lenyom. :roll: :roll: :oops: :oops: A csajszinak is a bal cicije jónak tűnik, de a másikat mintha lelapítaná. :roll:

Kép
Kép
200907?

Tike

Háát ha nektek olyanotok van és bevállt nem vitatkozom.. :wink: :lol: tesztelni nem teszteltem soha...ez nekem elméletem volt :lol: de megdöntötted :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Gyors beugrottam, mert lett áramunk, előbb befejezték a karbantartást.
Vica alszik. Sajnos még nincs jobban, éjjel nem sokat aludtunk, mert nem kapott levegőt.
Szerencsére fejfájásom tegnap már alábbhagyott, ma szinte teljesen elmúlt.

Nyuszi: jobbulást Lilinek.

Orsi: nagyon tündéri Odett. Megzabálom, olyan aranyos!!!!!!!!!

Bond: jó az öregkori képed!!!! :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Csináltam Vicáról egy öregkorit: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Odi köszöni szépen a névnapi jókívánságokat, és a képekre a szép szavakat.

H. Gabi

Vicának mihamarabbi gyógyulást kívánok. Nóci nem beteg?Vica öregkori képe :roll: :? :(

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

Orsi:
Odett egyszeruen csudaszep. Az orr felhuzos nevetos kepen jot mosolyogtam. Annyira edes Odi. Kulonben mindegyik kep nagyon jo, en sem tudtam volna valasztani kozuluk.

Dodi:
Jo a szandi amit vettel. :)
Magamban Rad kepzeltem a furdorucit es mondhatom, hogy nagyon csini (sexy) anyuka leszel benne. Irigy-irigy. :roll: :oops: :oops:

A gyerekuleshez nem tudok hozzaszolni, meg nem vettunk de szivesen olvasok a tapasztalatokrol.
Bond koszi a beszurasokat.

Nyuszi:
Lili gyogyuljon meg gyorsan.

Kispocok:
En is 500gr-ra tippeltem volna. Nagyon szep. Most Lotti is szepen gyarapodott.

H.Gabi:
Orulok, hogy nem faj mar a fejed es jobban vagy. Hurra van aram! :)
Biztos vagyok benne, hogy Vica ennel sokkal jobban fog kinezni oregen. :lol: :lol: :lol:

Ma felprobaltam a furdoruhamat...eppenseggel jo ram az alsoresz is meg a felso is de a felsobol kibuggyannak a cickok.
Jaaaj, nyarra le kell fogynom meg par kilot. ! Megyunk nyaralni a Horvat tengerpartra. Mar ugy varom!

Kép
Kép
bucus80

Nyuszi!

Jobbulást :( !

Kispocok!

Bizony-bizony :twisted: , nem gondoltátok, hogy az említett állagú és méretű melleimre szivacs nélküli fürdőruhát veszek :? :lol: .
Amúgy én nem is szerettem korábban sem a totál szivacs nélkülieket, mert engem zavar, ha fürdés után kivirít a stopli :oops: :lol: . Szülés óta pedig fixen olyan, mintha fáznék :lol: :lol: :lol: . Azt hiszem több színben is volt, de szerintem ez kis vidám, fiatalos, nőcis :wink: .

Bond!

Én pont ezért nem vagyok nagy márkab*zi, mert nagyon sokszor ez a helyzet :? . Most például a cipőkkel vagyok így. Nézegetem őket a neten, és találtam párat, ami tetszik. Itt van közülök kettő:
A bal oldali Siesta, 10. 990-ért. A jobb oldali Bobbi shoes 2990-ért. És én nem sok különbséget látok, sőt az olcsóbb jobban tetszik. De ma úgyis arra járunk, megnézem milyen minősége. A neten csak jókat olvastam róla, akik használták, mind dícsérik. A bokarész a bobbinak magasabb, ugyanúgy zárt a végük, tuti, hogy belül bőr, lúdtalpi meg sztem egyikben sincs. Kiváncsi leszek rá élőben :roll: .
Kép

Jól látod, kifejezetten lenyom :twisted: -na, ha nem lenne benne szivacs :lol: . De ezért is írtam, hogy idén nem cicitvillogtatok, hanem homokozok :lol: . Na jóóó, nehogy álszerénynek tűnjek: ez persze kényszerhelyzet is, mert nincs is mit mutogatnom :? :lol: .
Majd teszek fel képet, ha gondoljátok :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bucus!

Kedves tőled, de "cseppet" túlértékelsz :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond,
a vezess.hu-s cikken szétröhögtem magam :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

A tegnap esti fürdésnél jöttem rá a következőre.
Keresztény vagyok, de a buddhista szemlélet inkább közel áll hozzám. :roll: Ha lehet így mondani, akkor a legszebbnek a zsidó hagyományokat, kultúrált tartom. :) De asszem mégis csak az iszlám lenne, amit gyakorolnom kéne. :roll: Ott talpig csador járja, és a nők a férfiak mögött mennek csak. Nnna, ez kell most nekem a fürdőruhát illetően. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Dodi igen lányoknak mindenből olyan jókat lehet venni

Orsi Odett nagyon édes, jól meg lehet szorongatni Nagyon jók a képek

Nincs meg valakinek boo száma, aki esetleg tudna neki egy sms-t írni vagy felhívni?

Nyuszi jobbulást nektek.

A römernek évek óta jók a tesztjei. Annó 11 éve mikor Betti született már akkor is, akkoriban a legjobb volt a römer, de most is ezt hallom. Ezért is nem gondolkoztunk egy percig sem hogy milyet vegyünk, nem olcsó, de a legfontosabb szerintem hogy biztonságos legyen. Nem beszélve róla, hogy nekem Nóra nem szeret utazni egyik ülésben sem marad meg, egyedül ebben a römerben, már ezért megérte, hogy nem ordít.

Bond a römernek van olyan ami isofixes is és övvel is be lehet kötni. Egyébként nyílván számít az is kinek milyen kocsija van, de ha egy olyan kocsiban ül a gyerek, ami ripityára törik kis ütközésnél is akkor azért nem mindegy milyen ülésben van a gyerek. És arra is figyelni kell, hogy ezek az ülések mivel műanyagból vannak egy idő után elöregszenek. Mint ahogy amiénknél is ez fordult elő.
De az is igaz hogy a márkát is meg kell fizetni, de ez nem csak az üléseknél van így hanem mindennél.

Holnap gondoljatok rám, megyek a nőgyógyászhoz, és még mindig megvan. 8. napja. Kíváncsi vagyok mit mond.

Kép

gabi1

Na, végre ideértem... :shock: :lol:

Először is Lilinek jobbulást kívánok!!! Nyuszi! Szörnyű lehetett a hányás, én előre félek, hogy mit fogok tenni, ha Jázmin majd hány.
Sajnálom, hogy így elkaptátok ezt a vírust! Gyógyuljatok mielőbb!!!
A lakásnak nagyon örülök!!! Olvastam már a héten a válaszodat, csak nem volt időm reagálni. :( Annyira jó lesz a saját kis birodalmatokat szépítgetni. Gondolom már vannak tervek... :D

Odettnek és Huginak utólag Boldog névnapot kívánok!
Odett gyönyörű a képeken!...és a képek is szuperek.

Bond! Iwiwen megnéztem az Anno című albumodat! Jók a képek, és a kis kommented is eszembe jutott :lol:

Dodi!
Botond új képeit is lecsekkoltam. Ő is csudapofa! Nagyon-nagyon aranyos, és hát igen: azok a szemek... :shock: :lol: :lol:

Gabi!
Szorítunk, hogy nődokinál legyen rendben minden. A ti fotóitok is szuperek, mindig megnézlek titeket is.

BOO!!!!!!ÉLETJELET!!!!!!!
Vendég

gabi1! :)

Nekünk biztonsági öves van. Nem szeretném megtudni, hogy mennyire tartja fixen, de alapból nagyon úgy tűnik. :roll: :)
A legutóbbi alkalommal ha nem is kivertem a palávert, de megest hülyének lettem nézve. :evil: :evil: :evil: :evil:
Nekünk nincs koncsink, ezért fateromékéba van beszerelve állandó jelleggel. Első alkalommal többedjére sikerült. Nekem. Faterom: "Jó az úgy!", hiába lobogtattam meg az összes leírást, matricát, akármit. :x De sikerült bekötnöm. De olyat nem lehetett játszani, hogy mindig ki-be veszik az ülést, és majd mindig én kötögetem be. :? Neki is megmutattam: "Jóvanmáúgy!" :evil: :evil: :evil: :evil:
A minap megint indulnánk el valahova. Manó már benne az ülésben, én is már bekötve szorongok a két gyerek között hátul, amikor észreveszem, hogy Manó ülése egyáltalán(!) nincs bekötve, csak rá van téve az autó ülésére. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mondom neki, hogy mi van: "Már hogyne lenne bekötve. Mindig azzal jössz, hogy így nem jó, úgy nem jó. Ez a mániád. :evil: ". Aztán belátta, hogy ez tényleg nincs. Na, akkor hajrá. Én. Apa nem tudja, hogyan kell bekötni, így most kettejük ellen kellett tempóznom, hogy még mindig nem jó, hogyan kell rendesen. :? Ez laza 10 percet vett igénybe: "Akkócsinájjadte!", miközben nem férek el. :x :x :x :x :x
És ezt majdnem minden egyes alkalommal eljátsszuk: "Minden rendben, édes lányom, rendben van minden, indulhatunk, vagy még variálsz valamit?! :x "
Nem felelőtlen, és nem is türelmetlen típus, de ezzel valahogy nem tud megbarátkozni. :roll: :roll: :roll: :? :? :?: :?: :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Rólunk:

Szerdán voltunk dr. néninél. Nyuszi! Jázmin ahogy meglátta a rendelőt elkezdett ordítani és egészen addig csinálta, míg ki nem léptünk az ajtón. :twisted: Így 20 percen keresztül sírt szegénykém. Ugyhogy nem vagytok egyedül. :wink: :lol:

Szóval a betegség ellenére Jázmin 420grammot hízott 4 hét alatt :shock: :twisted:
Így nem vertük meg az előttünk álló Nimródot az 500grammjával. :lol: :D
Dokinéni most nem mondott semmit a hízásra, gondolom meg volt elégedve, vagy nem akar arról papolni, hogy ne tömjem a gyereket. Amúgy meg nem is tömtem, még mindig nem eszik nagy adagokat, csak sokszor kínálom meg.

Aztán a torka már nem piros, viszont még köhög és taknyos. Így ma lesz egy bejelentkezésünk a dokinénihez, aki azzal ijesztgetett, hogy ha nem javul Jázmin akkor röntgeneztetni kell. :twisted: :x Na, ezt nem szeretném.

Az elmúlt pár napban Jázmin nem alszik délelőtt, csak délután másfél órát. Este 9-kor van alvás, reggel 9-kor ébred, igaz, hogy éjszaka 1x2x van, hogy felkel.
Szegénykém szenved a fogával is, de most kipróbáltuk a chamomillát, és nagyon úgy tűnik, hogy segít neki. Sokkal nyugodtabb.

Gyerekülés: Már mi is gondolkodunk rajta, de még nem ástuk bele magunkat a töréstesztekbe. :D Ezért csak írjátok a tapasztalatokat, hogy könnyebb legyen a döntés....vagy nehezebb. :lol:

Fürdőruci:
Dodi! A te rucid fazonja nagyon tetszik! Nekem most van bikinim, de lehet, hogy elkezdek nézelődni.

Csajok! Jövő héten megyünk esküvőre. Egy nagyon távoli ismerős hívott meg a szertartásra. Szerintetek vigyünk valami ajándékot nekik? Annyira nehéz eldönteni, mert ők nem voltak a mi esküvőnkön, de üres kézzel nem mennék. Van valami ötletetek?
Vendég

Boo életjele: Már tegnap elkezdtem visszaolvasni, ma este tervezem a beszámolót, lesz mit írnom...! Puszi

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bucus: itt vagyok, bevallom zugolvasó vagyok, tudom tudom nem mentegetőzőm , de tényleg nincs időm, próbálok olvasni, de mire reagálnék egyes dolgokra , addigra aktualitását veszti.

A képeket, videókat mindig megnézem, gyönyörűek a gyerkőcök.

Manó, Hugi, Miron, Ármin, Lóci , Nimród, Jázmin,Tamara, Marcipán Kiara apropó Kiarának is boldog névnapot!! Mind mind gyönyörűek :P !!!!!!! (remélem nem hagytam ki senkit)

Orsi: Odett egy tündér:P! Boldog névnapot neki!

Bond: Huginak is boldog Csilla napot így utólag is!

Rólunk: Dominak áttört a 7. foga, és fél percre már megáll egyedül kapaszkodás nélkül. Amúgy egész nap rohangálok utána, fogyókúrának ez tuti recept. Eleven ördögfióka, nagyon imádom!!

Kép imád "mosogatni" Kép amit a mosogatásnál is jobban szeret az a moci
Kép nem is csibész áhh
Kép
marietta1982

Marietta: de jóóóóó! Megzabálom :D

Kép
Kép]
hendegabi

Marietta!!!

Jaj, de aranyos Domi, megzabbantani való ős is, puszi neki :P

Boo

Nagyon várom a beszámolót.