Halihó!
Már megjártuk a szemészetet, jelentem, túléltük mindhárman (a párom is jött) a könnycsatorna-átmosást. Nem mondom, sírt, de csak kicsit jobban, mint öltözködéskor

Remélem ezzel végre letudtuk ezt a váladékozást, nagyon nehezen szántam rá magam erre a dologra, de muszáj volt. Pár nap múlva kiderül, végleges segítség volt-e, remélem igen!
Vick, amit leírtál, abszolút osztom, kellenek a határok, a szabályok, amik kicsit "korlátozzák" a gyereket, mert tényleg biztonságérzetet ad. Lehet feszegetnie, sőt, egy leleményes gyerek természetesen be is próbálkozik, de jó, ha vannak. Nemhiába azok a gyerekek kanászodnak el tinédzserként is, akik kevés figyelmet kapnak otthon, és mindent lehet.
Kata, dehogy vagytok lemaradva, igaza van Juditnak, minden baba más. Illetve ez a négykézlábazás tényleg korai is még, hónapok múlva kell elvileg csak tudniuk. Érdekes dolog ez, mert Bene például még nem egy nagy forduló-művész, balra megy, de jobbra csak nagyon erőlködik, azt kellene megtanulnia.
Amin "mászik": van ilyen gyerekmintás színes puzzle-s habszivacsunk, azon van a játszószőnyeg is, illetve ha ott vagyok mellette, akkor a kanapén és az ágyunkon is próbálkozik. És van egy nagyon puha szőnyegünk, amit nemrég vettünk, azon is szokott garázdálkodni. Én is direkt egy kicsit messzebbre szoktam tenni a játékokat

Viszont azt már észrevettem, egyszerre nem szabad csak egy-két dolgot kilátásba helyezni, ha túl sok minden van, az csak összezavarja

A távirányító és a telefon nálunk is nagyon menők, minden ami világít, csillog

És lehetőleg férjen be a szájába, mert ha nem, az nagyon balhés

Érdekes, mindig változik a preferenciája, rövidebb időre kialakul egy kedvenc, aztán vált. Mostani a cumitartó csipesz és a kanala
A holnapot még meglátom, szeretnék menni nagyon, de délután megint utazunk haza. Estig mondok biztosat mindenképp!
Kata, nyári sapi: nagggyon édesek vannak a HM-ben! Hármat is vettünk Benének múlt hétvégén...

Mindenfélét, van, amelyik csak simléderes, de van, amelyik a fület is védi. Imááádom őket, nagyon édesek, nagyfiúsak

Olyan is van köztük, amilyet Móni leírt.
Mondani akartam, hogy CundA-ban nem nagyon van keresztelő-ruci, mi sem találtunk semmit.
Zsuzsi, hajszárító

Murphy elmehetne szabadságra most már tényleg.
Gyümimosás: elég csak vízzel alaposan, nem?
Vick, passzírozás jó tipp, köszönjük Anyukádnak
Mennem kell, szép napot mindenkinek,
Ági