Kriszto! Nagyon-nagyon drukkolok holnapra, hogy minél gyorsabban és a lehető legfájdalommentesebben túl legyél az egészen! Gondolj arra, hogy egy év múlva ilyenkor valószínűleg már valami sokkal örömtelibb dolog miatt, a leendő babciká(i)tok születése miatt leszel kórházban!
Ági! De jó, hogy benéztél! Nagyon drága lehet a három manócska!
Amikor elkezdtem olvasgatni a fórumon az írásaitokat (tavaly júniusban kb.), nagyon kíváncsi lettem a történetetekre, és visszamenőleg elolvastam az összes hozzászólásodat, végigizgultam minden inszemnél és lombiknál, hogy vajon mikor jöttek a manócskák, pedig közben tudtam, hogy igazából így utólag már nincs miért izgulni, hiszen már egy háromgyerekes anyuka vagy!

Annyira sok erőt adott nekem a történetetek! Azóta igyekszem mindig belegondolni abba, hogy utólag már mennyire nem fog számítani ez a hosszú várakozás, és így sokkal könnyebb elfogadni, sőt akár élvezni is ezt a várakozást…
Ugye, jól emlékszem, hogy Neked a második lombikod végződött sajnos vetéléssel (amikor olvastam, még sírtam is rajta), de rögtön utána a harmadiknál jöttek a manócskák…:D Ha ráérsz egy kicsit, meséld el Krisztonak, biztos jól fog esni neki a bíztatás, amikor kijön a kórházból, hogy ilyen folytatás is lehet…
Milyen diétát csinálsz egyébként? Micionával mi „paleozunk”, és ez nem is megerőltető!
Emerenc! De aranyos a cicusod, hogy gondoskodik a husi-adagodról!

Pihengess nagyokat! Egyetlenke már biztos szépen befészkelte magát a helyére!
Micike! Még mindig nem jött rendbe teljesen a füled? Egy kontroll TSH lehet, hogy azért lenne jó, mert ha még nem megfelelő a TSH-szinted, akkor még lehetne növelni a gyógyszer-adagot, nem? Bár egész biztos, hogy a paleo-táplálkozás is hozzásegít ahhoz, hogy helyre álljon a hormonrendszered!
Szimbáék! Nagyon drukkolok a holnapi induláshoz! És hogy a ciszta helyén jelenjen meg még néhány kis tüsző! Majd gyertek holnap este a jó hírekkel!
Sajóék? Ti mikor indultok?
Zsuzska! Az ilyen funkcionális cisztákra nagyon jó a felülés, vagy bármi olyan mozdulat, torna, tánc, ami azt a részt, a petefészkek környékét mozgatja meg! Sajnos az én cisztámnál ez már késő, Apánk azt mondta, hogy a cisztám annyira nagy és annyira fent van, hogy nem nagyon hiszi, hogy ez segíthetne. De én azért csinálom a felüléseket + hastáncot, legrosszabb esetben megmarad a ciszta, de legalább egy izmos has mögött…
Kislibus! Olyan jó, hogy van a fórumnak egy saját védőnénije!

Olyan jó olvasni, amiket írtok a babáson! Kitartás az ablakcserékhez és a takarításhoz!
Hildácska! Hogy döntöttél? Ugye, a fórumról nem tűnsz el akkor sem, ha egyébként végül egy helyi orvost fogsz választani?!

Hogy telnek a napjaid? Sokat pihensz, ugye?
Rencsi! Domika mellett már dolgozol is otthon? Hajrá egy következő szigorúan rókamentes

babavárásra!
Bodzika! Nekem is a Gravida szimpatikusabb, tényleg több minden van benne, mint az Elevitben, én is összehasonlítottam.
Eszti-Tündérke-Cukiságocska miket csinál mostanában?
Olyan jó, hogy van ez a fórum! Imádlak és puszillak Titeket!