2004.10.04 12:08
Most mondanám,hogy az anyós kardiológus nagy baj nem lehet.De nem tudom mennyire lehetne rá számítani.
A cervix tenyésztést mikor végzik?Az egyenlő a rákszűréssel?"Milyen buta vagyok."Ja!Azt szeretném kérni tőled,hogy ha a légzésfigyelő képét feltennéd azt megköszönném.
Biztos ami biztos lássam,hogy néz ki.Puszi,Dia2004.10.04 12:16
2004.10.04 12:23
2004.10.04 13:09
Aztán majd nálunk is mehet a falfirka.
elég gáz dokik vannak!!!! Ahelyett, hogy megnyugtatnának, csak hablatyolnak, aztán kiderül, hogy nem is értenek hozzá.
Ember azt hiszi, ha kertes házban lakik, akkor nem lehetnek hülye szomszédai. Pedig mennyire, hogy lehetnek.
A lom halmozásban tuti igazad van, és minél több helye van az embernek, annál többet tart meg.
Nálunk a lakótelepen, pont fordítva van. Van egy-két hülye, aki úgy hordja le a lomjait (ágyak, zsákok stb.), mintha egész évben lomtalanítás lenne. Férjem már nagyon dühös rájuk! Még szerencse, hogy a kukások normálisak, és elviszik. Különben mi lenne itt. 2004.10.04 13:51
(az a 78 mm) Ezen kivül a buksijára vonatkozó adatok egyértelmüek, a HC fejkörfogat, a többit nagyon nem tudom mi lehet!
De az a lényeg, hogy minden oké! Kár, hogy ilyen érzéketlen tyúkokat is engednek ilyen helyen dolgozni, tudhatnák, hogy a kismama sokkal érzékenyebb lelkü, mint általában. Ha valaki nem ilyen talpraesett, mint Te, akkor lehet, hogy hetekig stresszeli magát, hogy talán baja van a babájának?
, elmerültem a babacuccok pakolásában. Kifőztem a pelusokat, törölközőket, lepedőt.
(1-2 kivételtől eltekintve). Most még nem sok dolog van vele, csak a babaszoba körüli teendőkkel. De most én is szeretnék Tőled kérdezni: milyen pelust ajánlsz újszülöttre? Illetve Te mit használtál és mi a tapasztalatod? Meg a kenceficékre is kiváncsi lennék! Tudom, eleinte gyógyszertárit érdemes venni, de utána??
2004.10.04 14:05
A múltkor én is előbányásztam. Lehet, hogy pókhasú lesz a kisbabám??
Na akkor tiszta apja lesz
Egy ideig még itt is próbálkozott, de havonta kipakoltuk a garázst. Most meg már szerencsére nem gyűjtöget.
2004.10.04 15:30
Csak legalább egy-két hétig legyen jó rá az 56-os ruci, mert olyan szépeket vettem.
): Szerintem baba popsi válogatja. Az én keretszfiam Pamperst használt és egy idő után gondolta a nővérem,hogy vált Liberóra mert az valamivel olcsóbb volt. Már az első nap kiütötte a popóját. Szóval ki kell kisérletezni. A barátnőm szerint a DM saját márkájú pelusa is jó mínőségű.
2004.10.04 15:41
2004.10.04 16:15

2004.10.04 17:06
Micsoda öröm lehet látni, hogy jó az étvágya és jókat alszik! Főleg, hogy ilyen picike volt születésekor és ennyire igyekszik behozni a lemaradást! Nagyon édes lehet! Egy kicsit irigyellek is, de majd el jön a mi időnk is nemsokára!
Pelenka ügyben köszi a tanácsot, hamár Te is
ezt használod...! Én is ez felé hajlok, de még alig ismerek más márkát. De a Libero klubba már jelentkeztem
, jó lenne ha küldenének mintákat! További jó egészséget és jó étvágyat Nektek!
Anyukám, mikor megnézte az esküvői képeinket megkérdezte, hogy: ez a menyasszony nem volt előre egy kicsit? ÁÁÁÁÁÁÁ- dehogy!
(Kicsit nem, csak nagyon)
Gondolom a mi picurkánk sem lesz nagyon alacsony. Dorina már most (12,5 éves) 167 cm magas (mint én), de kb. 5 cm-t még biztosan nől. Ezt onnan tudom
, hogy másfél évesen 86 cm volt. Állitólag felnőtt korában ennek a duplája = 172 cm lesz. (az ő apja is 180 feletti-körüli) 2004.10.04 17:09
2004.10.04 17:58
A hosszú combbal ne keseríts!Bele vagyok betegedve,hogy Domi törpödör lesz.
De egy jó lesz benne,hogy Olivér nagy baba lesz,hogy Domi örököl rucikat.
Csak vicc volt.
Pelus:Gyorsan megnéztem milyen van itthon.Jelentem 200db Libero Stretch-To-Fit.Akkor most ez jó vagy nem??Küldesz képet?Holnap mész NST-re??
Puszi,Dia2004.10.04 18:00
2004.10.04 19:19
Én is néztem az első sorozatot is, nagyon tetszett. Mindenkinek más jön be. Diával mi nagy "Helyszínelők" rajongók vagyunk, birjuk az ilyesmit. Nekem ráadásul már 2. szülésem lesz, de (vagy épp ezért) nem félek, maximum csak izgulok egy picit! De már nagyon várom! Különben nov. elejére vagyok kiírva, tehát még kb. 4-5 hét. És állítólag ő is kislány lesz! (Apuka nagy örömére)
Ha a héten sikerül átmenni a TESCO-ba, akkor mi is veszünk 1-2 zacskóval. Eleinte ugysem lesz erőnk, időnk ez után szaladgálni. 2004.10.04 21:08
2004.10.04 21:15
2004.10.05 08:27
Szerencsére az én férjemnek nincsenek ilyen hajlamai, ellentétben velem.
2004.10.05 09:11
2004.10.05 09:11
Sokáig Liberót használtam (a fiús anyukák azt mondják - és tapasztaljuk is -, hogy ez jön be jól, a lányosak inkább a Pampers-re esküsznek..), utána, ami még bevált, az a Fixies volt, mert sokkal puhább, mint pl. a Pampers, és akkoriban az ára is jobb volt, mint a többié. Mondjuk úgy látszik, hogy nekem mázlim volt, mert a noname pelusok is beválltak, és egy kicsit pénztárcakímélők is
A DM-es Babylove nagyon jó, puha és kényelmes, de nem a legolcsóbb. A Tescos is jó, csak az nem tépőzáras, és az néha gondot okoz. Jah, és a Pampersnél figyelembe kell venni, hogy vhogy a méretezése másabb, mint a többié, kisebb a pelus pl. míg a Libero maxi plus jó volt a lurkóra, addig Pampersből már junior kellett.
Ugyanis, ha idén születik, akkor a TGYÁS és a GYEDnél a múlt évi (2003as) jövedelmet veszik figyelembe, ha viszont 2005ben születik, akkor a 2004est, ami kategóriákkal jöbb anyagi szempontból. (2003ban van GYEDem, GYESem és egy 4 órás melóm, míg 2004ben félévig van GYES és 4 órás meló és utána már teljes munkabérem van!) 2004.10.05 09:31

2004.10.05 10:18
Nagyon szépen gyarapszik már!
Azok sem komplettek. 2004.10.05 11:28
Még a végére tényleg meggazdagodunk!
(rám sem....) 2004.10.05 12:03
Picurral minden OK itt az adat:BPD 78mm,FL 52mm,APD 98mm,TAD 80mm,AC 267mm és 1660g.
Tehát 2 hét alatt hízott 66dkg-ot.
Mi az a BPD mert e szerint 31+4 vagyunk,hol ott csak 29+6.De sajnos anyával nincs minden rendben.
Elmentem a védőnőhöz 3 hét alatt híztam 2,5kg.
Tehát 6,5kg-nál tartok.
Aztán a vérnyomásom 140/80 volt.Mire a dokihoz értem már 145/95 lett.Most ez szerkezet van rajtam,ami félóránként méri a vérnyomásom és majd holnap veszik le rólam.Remélem minden rendben lesz és nem kell befeküdnöm.
Remélem nem járok úgy mint Liv.Abban bízok,hogy csak a mai fronttól van,mert eddig minden ok volt és ideges se vagyok.Szóval ez a helyzet.
És te mit kotyvasztasz ma??
Én is az vagyok.
Te hány hetes vagy??A Berzsenyi utcába jársz védőnőhöz? 2004.10.05 12:23
Na mindegy! Csak optimistán, Bencusért mindent.
EGyébként meg egész jól bírom, igaz még "csak" a 29. héten tartok. Kíváncsi leszek a végére.
Ma mondta is a férjem, hogy nagyon büszke rám, hogy ilyen jól viselem.
Na ja, ő nem hallja, hogy nektek nyávogok.
Gratula! Szerintem a 6,5 kg nem sok... én is kb. ott tartok.
A vérnyomás az tényleg magas, de szorítok, hogy csak az idő miatt legyen. Biztos nem lesz semmi baj! Csak nyugodj meg!!! Nagyon szorítok!!!! 2004.10.05 12:36
Nem irom le ujból az egészet, csak ami hirtelen eszembe jut.
Motiotról tudsz valamit? Ha tartjátok a kapcsolatot, akkor lécci küld már erre felénk!
Próbálj meg lenyugodni, ha nem akarsz befeküdni! Inkább egész nap pihizz otthon, nehogy felmenjen (ill. fenn maradjon) a vérnyomásod! Majd szoritok, hogy minden oké legyen!
Aztán, mivel mondtam, hogy soxor keményedik a hasam, javasolta, hogy holnap v. holnapután délelőtt menjek be fájásmérésre. Nem lesz abból baj, ha pl. szerdán is meg pénteken is (Szegeden) csinálnak CTG-t? Bár ettől mi baj lehetne? Ja és azt mondta (+ irta), hogy II. fejvégü fekvés. A fejvégüt értem
, de mit jelenthet a II.?
Ja, és próbálj a bal oldaladon feküdni, mivel a gyomorszáj a jobb oldalra hajlik. Igy nem tud (annyira) visszajönni a sav! Én sajnos szinte az első harmadtól küszködök ezzel, de pl. hányingerem talán egyszer sem volt! Kire mit mér ki a sors!
2004.10.05 13:12
2004.10.05 13:23
Biztonság kedvéért már összepakoltam a holmim.Most a gép miatt aggódom.
amikor hazajöttem 2x jó volt,de most már a 3.fél óra,hogy csipog de nem mér vérnyomást.
Nem tudom mi a szar van vele.Na pusz,Dia2004.10.05 13:36
Biztos az is elég látványosra sikeredne.
Ezek a show-k meg tök gázak szerintem. Bocs, ha valaki nézi, és tecccccik neki.
Annyi ostoba ember van benne, hogy honnan szerzik őket. Azt sem nagyon értem, hogy miért vállalják a nyilvános lejáratást. DE a legek-legje az a Barbara-show. Na, annak csak a reklámjától is hülyét kapok. Az a csaj...
Elég hülyén néznék ki, ha most itt ledőlnék egy kicsit.
2004.10.05 15:15
)2004.10.05 15:59
Livnél (ha jól tudom) az volt a gáz, hogy a magas vérnyomás mellé még a vizeletében is megjelent fehérje. És ez a kettő így már nem jó. Szerintem a 6,5 kg, semmi. A hízásra is azt mondta a dokim,hogy amig nincs a vizeletben fehérje, addig nem kell miatta aggódni. Ezt nem nézték meg? A gép miatt meg szerintem is telefonálj, nehogy tök feleslegesen legyen rajtad. Külömben látod, hogy milyen értékeket mér? (már ha mér egyáltalán)
Na búcsút intettem az 56-os cuki kis ruciknak, de erre azt mondta, hogy ha még 60 cm lesz, akkor is bele fog férni. Max. mindenből ki fog lógni a lába.
Viszont nagyon lent van a fejecskéje, úgyhogy ezzel megspórolt nekem pár fájást. Már most milyen rendes a gyerkőc
2004.10.05 16:18
Adtam le pisit/elég zavaros volt/de csak holnap tudom meg,hogy mi az eredmény.Az is izgat.Nem mutat ez az átkozott gép semmit.
szerintem tudható volt előre,hogy olivér nagy fiú lesz.
Nyávogós picsa.
Puszi,Dia2004.10.05 16:22
2004.10.05 16:39
Én izomlazítás gyanánt málnalevél teát iszom. Nálunk ez az elterjedtebb. Az íze pocsék, de legalább nem fáj miközben iszom
Nekem is elég gáz a lábam. Ödémás rendesen. Egészen a térdemig. De most megnyugodtam, mert azt hittem, hogy az nem átlagos, hogy fáj is. Mondjuk csak akkor fáj, ha megnyomom.
2004.10.05 18:12
(ez beallitas kerdese) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|