sziasztok!
milyen érdekes dolog ez a hasfogdosás téma!!! engem például egyáltalán nem zavar... max ha koszos az illető... de ilyen emberekkel nem találkozok többnyire!
de azért általában meg szokták kérdezni! néhány kolléganőm előszeretettel simogat...

csak mosolygok rajta!
Clárika jujj! vigyázz magadra Te lány!!!
Királylány dehogy bántódtam meg!!! ezeket a dolgokat nem egyformán fogjuk fel, és nem szabad más elvei felett ítélkezni...sőt... vannak helyzetek, amikor még véleményalkotásra se nagyon vagyunk jogosultak...
igazából azért részleteztem, hogy ne gondoljátok azt, hogy eldobom magamtól a gyerekem a karrier miatt... inkább egy kicsit dicsekedni akartam, hogy milyen szupi munkahelyem van!!!
Csillag érdekes, hogy Ircsivel egyetemben én se nagyon szimpatizálok a kétkarú kocsikkal...

a helyzet az, hogy nálam ezek a dolgok szerelemből dőlnek el... de hülyeséget nem akarok csinálni...
most pont azon gondolkozom, hogy szükség van-e egyáltalán a mózesra... na de így kerek az egész, és végül is a nagypapa ajándéka lesz, tehát választhatunk olyant, amilyent szeretnénk, és annyira nem az ár a lényeg... persze ha nagypapa meggondolja magát, akkor storno...
sucer szólj ám időben, hogy mikor jössz Pécsre!!!
jut eszembe csajok, akkor mi lesz a talival? Mares is csatlakozna!!!

nekem mindegy, én alkalmazkodok!