Kismami a linken a súlyát sajna nem tudtam megnézni, mert nem kaptam AC eredményt, de a hosszát kiszámolta nekem és elvileg alig 50 cm a picike..jó kis hurkás baba..hasonlít az mamájára..már arra ami lett belőle
Csöplány, igazad van ezek csak saccolások, de ez a súly nem a születési hanem a jelenlegi ha így folytatjuk lesz egy laza 3,8 kilós gyerekem de bevallom engem nem zavar se apa se én nem vagyunk kisik..értem itt a magasságot..a kilók meg csak jöjjenek..valahogy csak megszülöm
Ez a banyatanyás gyerekáradat..szép..de ha tényleg május 1-2 volt az időpont akkor ez teljesen belefér
Nadina, nagyon cuki ez a rózsaszín ágynemű..én is ma öltöztettem fel a kiságyat..és remélem több baldahint nem kell vasalnom.. kb 1 órámba telt mire letudtam..de a lényeg ez is megvan
Barba..az a fertőtlenítő engem is érdekel... bár a férjem kórházaknak szállít fertőtlenítőket, csak azt nem tudom mi lenne jó plüss játékokhoz azokból....
A hordozót mi is akarjuk próbálni Gabi érkezése előtt..csak tudnám mikor....
Törpilla... neked nem fekvést írtak elő?? Vagy fekve vasaltál??
Anita jó, hogy benéztél. Kitartást itt a nagytakkerhez és néha jelentkezz be, hogy még egyben vagytok-e
Jajj és képzeljétek.nem is én lettem volna, ha szombaton 9 hónapos terhesen nem lett volna koccanásom..bevittem férjem a városba, mert legénybúcsú volt, de persze hazafelé eltévedtem és betévedtem a dohány utcába..aki nem ismerné eszméletlen szűk utca két oldalt parkoló autók és eszetlen sofőrők és gyalogosok. No utóbbi kilépett elém így félrehúztam a kormányt aminek eredménye egy jobb oldali tükör mínusz..na meg a parkoló autó sem járt jól.. úgy sajnálom szegény emberkét akoé a parkoló autó.... na meg nagy ijedség bennem..kicsi bömbi aztán megnyugodtam és irány haza... szóval azért csak nem unatkozom