Na csövi!
Voltam itt már délután is, de gyerek hamar kelt, így mennem kellett... telihold ide vagy oda (ő ilyenkor tök zizi szokott lenni) ma nagyon szuperül elvoltunk. ahhoz képest hogy egy örök mozgó, délután 2 órát nyomtunk le a fűben egy pléden és könyvet néztünk, autós kártyáztunk, repülőztünk és énekeltem az én frenetikus hangomon...
apropó hang: nem kell valakinek 3db fekete rigó, mert mi kikészülünk apával... a mellettünk levő telken 3db 30-40 méter magas nyárfa áll és ott csicseregnek. természetesen a szobánk arra van, természetesen szürkülettől napfelkeltéig nyomják szünet nélkül... először szép volt és tök jó feeling, de mostanra... először azt hittem, hogy 1 van, de túl nonstop volt a műsor, ezért azt gondoltam, hogy gép, de most már nappal idepofátlankodnak az udvarunkba is, így tudom, hogy legalább 3an vannak...
aztán ha nem ők jönnek, akkor a mókus, vagy mi a f@szom rohangál a tetőn... kiborító ez az állatvilág!

pedig mezőgazdász vagyok
tényleg Jenny? hol vagy?
Csillának szorítok!
Látom a buzdító hozzászólásom nem mindenki osztja

mármint hogy le a pihenéssel

amúgy én is a tipikus "férfit" kaptam- így sztem lehet hogy rajtam ez is lök egy kicsit, hogy inkább megcsinálom én, amit tudok, mint hogy arra várjak hogy ő... azért az tuti fix, hogy egy pasinak sose jut eszébe hogy ezt vagy azt meg kéne csinálni... magától... időben... nem hogy idő előtt...
én nem is értem...
azon meg aztán totál ki tudok borulni, hogy tudják úgy jól érezni magukat, hogy még van munka? mert én inkább megcsinálok mindent gyorsan és akkor utána hawaii... pl én délután nagyon nem csinálok mást csak gyerek-gyerek-gyerek...
Visszatérve a pihenés kontra dologra fel témához- megértem és elfogadom, hogy jó ha kielégítitek a testeteket és jól esik pihenni... viszont én nem szeretem, még ha fáradt vagyok is, illetve főleg akkor nem, mert én pont az a fajta vagyok, hogy minél többet pihenek, annál többet kívánok belőle... én tök punyi vagyok, ha délután alszom... (meg ilyenkor tudok netezni is)
azt már most tudom, hogy ha 5kor kelek (pisi járat) akkor az sima ügy, de pár napja visszafekszem ezután, na onnantól alig lehet kirobbantani az ágyból...
kíváncsi leszek, hogy holnap mikor ébredek és ha korán, akkor megpróbálok nem visszafeküdni... én inkább próbálom most letörni az alvásigényemet

de persze nem kell utánam csinálni, meg nem is fogjátok... csak én vagyok ilyen hülye, hogy ezt az elgondolásom próbálom követni
sajna ezen már apával is veszekedtünk párszor- mert ő mondja hogy feküdj le, pihenj! mire én felcsattanok, hogy nem érted meg, hogy akkor még fáradtabb leszek... bár a fáradtság inkább némi hasfájással egyenlő, de akkor inkább ülök ebéd után még egy kicsit és helyre jön... és mehet minden tovább... ja és persze bőszít az is, hogy tudom, hogy ha azt látja hogy én pihenek, akkor az ő munkája is lightosabban halad...
a másik, hogy azon tudok még kiakadni, mikor a többi pasival azt ecsetelik, hogy az asszony a főnök a háznál, meg mindig mi osztjuk a feladatot... hábazmeg!!!!!!! ha magadtól nem látod meg a munkát............. kénytelenek vagyunk............... és nem érti, nem érti....... én meg ezt nem értem..........

na mindegy inkább
azért még egy szösszenet: mostanában azon tudok fenn akadni, mikor mondjuk én megfogok valamit... mire ember mondja, hagyjad nyuszi, majd én elviszem/kidobom... hát bazki, meddig várjak, mikor, meg ha én már neki láttam, akkor csak nem hagyom abba amit elkezdtem, hogy ki tudja mikor te megcsináld... neked miért nem jut eszedbe előbb, mint nekem...
vagy engem sose talál a tv előtt 5-ször elaludva, és 5ször (vagy többször) szól neki az ember, hogy menjél már fürdeni, hát nem jobb, ha akkor minél előbb teljes mivoltoddal alhatsz és nem kell fél kómásan a fürdőbe tekeregned... de nem, ő csak elalszik 6 szólás után is és kínlódva megy fürdeni...
Én is vittem Anyuhoz hétvégén egy kisebb adag kórházi cuccot, amit kihagytam belőle az a törcsik és a kaja, ja meg apa cucca... de tutira mentem én is
fú mit is akartam még írni...
Harika, jobbulást Lilinek! és olyan jókat röhögök a Te férjeden is...
Nanetto írta a mosogatást? - hát én nem is tudok úgy enni, hogy nincs a hátam mögött minden fullra elpakolva... én enni is csak úgy tudok, hogy nincs bennem a tudat, hogy na még vár rám egy halom mosatlan, ha legalább is elpakolni a gépbe...
Hát én ilyen béna vagyok, hogy evést, ivást, játékot, tv-t, netet, pihenést... mindent csak úgy tudok önfeledten élvezni, hogy tudom, hogy a dolgok el vannak végezve, rend van, tisztaság van, vagy legalábbis amit akartam, az kész...

de már tudom, hogy ezt nem mindenki gondolja így...

én ezt is megértem... mert hát carpe diem....

lehet hogy mielőtt megenném azt a levest, amihez elmosogattam- feldobom a talpam...
én nem tudom ti hogy vagytok, de most mintha a fullos készenlétem még se tűnne olyan fullosnak... várom a májusi "fizut", hogy vehessek még a nagynak szandikat, meg mehessek szemöldök tetkóra... meg várom még a megfelelő napot az ablak mosásra, hogy aztán 2-3 hónapig tuti ne érdekeljen... meg hajfestés, meg az ágyat úgy itthon hagyni, hogy frissen fekhessek bele ha haza jöttem... meg a csekket befizetni... meg a gyes-t lemondani... meg ovis beíratás... ó annyi nyavalya van még, ami csak adott időpontban intézhető... ez úgy idegesít!
gyomorsav: én annak tudom be, hogy bár lehet, hogy nem lesz nagy hajú baba, de valamennyi haja csak van... sztem ezért kezd el most jönni a savunk...
mocorgás: szerintem anya függő is, hogy ki miként éli meg, kinek mi számít aktívságnak, vagy fájdalmas rúgásnak... én azt mondom, hogy a két fiú nálam kb egyforma, de Martin azért mindenkép egy picit nyugisabb baba, de ezt betudom annak is, hogy én se vagyok stresszes, mint mikor Marcellal dolgoztam.
súly: na én pl sose hallottam még súly saccot a dokimtól... és valahogy nem is nagyon foglalkoztat... ez úgy is egy kalkulált adat... amit látok az úgy is a fejének a növekedése... és számomra a szülést nézve ez a legrapszódikusabb adat

mert elképzelni azt, hogy azon a lyukon ahol anno egy férfi nemi szerv is nehezen hatolt be, most egy 10 cm átmérőjű golyó fog kibújni...

a fej, lábcsont és mellkas méreten úgy is látszik, hogy jól nő a baba, a súlya engem nem foglalkoztat, ha 2,4 és 4,2 kiló között születik valahol... egészséges legyen és kész.
Eszterx, nem lesz semmi babád, ahogy írtad! és köszi az infókat! a bébiszittert én tuti lecsaptam volna... ez elég durva!
Heni, Vok: azt hiszem ti írtátok a szemérem összetapadást- nálatok Apa nem mondta, hogy inkább maradjon úgy a kövi 30 évig...

na jó ez nem volt annyira vicces...
hmmm- mást nem tudom még mit írjak...
én azt hiszem a doki látogatást eltolom 11.-ig, akkor már 34 hetes leszek, és utána talán már csak a kórházba kell becsattognom és nem kell itt bicskén kiülni a sorom... meg talán már nem is kapnék időpontot jövő keddre... jövő héten én is felhívom a szülésznőt megint, hogy akkor most mi van? tervez e nyaralást, vagy számíthatok rá... meg mikortól kezdjük a közös progit... remélem hogy vele is meg leszek annyira elégedve, mint az előzővel (sajna ő már elment)... de remélem, hogy nem kell a nagy nst-rendelőbe járnom, hanem ő fog fogadni, külön, ha már megfizetjük... az előző csinált gát kezelést, meg jött szülés után is... szóval ő megérte a pénzét!
azt hiszem rázizzenek még egy barack befőttre... csak hogy tutira adjak a gyomorsavnak éjjelre...
ja és Vok: annyira nem befordulós lettem, csak nem tom... gépezni nincs kedvem... a blogom se nagyon írom, meg másét se olvastam... pedig amúgy én tök butának érzem magam és ha nem lenne a gép, akkor meg végképp egy beháziasszonyosodott buta lennék, mert én olvasni se tudok, nem áll rá az agyam, és nem tudok figyelni... sokszor el is keserít, hogy mennyire egy antiintellektuel vagyok... pedig látom, hogy mondjuk a fodrász barátnőm, meg aztán a pletyón kívül... egy tanárom mondta, hogy minél többet tanul az ember, annál inkább tudja, hogy még mennyi mindent nem tud- na én az a fajta buta vagyok, aki azért tisztában van vele, hogy sok mindent nem tud
így azért megpróbálok sokszor még is a gép elé ülni... hogy annyira még se szűküljön be az agyam, ha már az olvasás ilyen nehéz... azért itt (neten) mégis olvas az ember ezt-azt... pl Luna irományai a portugál életről...

ez olyan érdekes mindig...
na jól van... most már tényleg megyek is... mert még tényleg van keresni valóm - lemaradtam, a híradóról és most pl az érdekel, hogy mit is kezd el ígérni az új kormány...

hátha találok benne rám vonatkozót