Sziasztok!
Vagyok én is, aranyos vagy
Kriszta, hogy hiányoltál!
Sajnos semmi nagy hírről nem tudok beszámolni, voltunk egy hete
AFP-n de gondolom még nincs eredmény. Bár nem is különösebben érdekel, jövő pénteken megyünk a genetikai uh-ra, abban sokkal jobban bízok. Reméljük látunk kukit vag puncit
Amúgy jól vagyok, egész energikusan bár sajna már 3 kilót híztam eddig és azért elég vékonka vagyok/voltam. Monduk csak magamnak köszönhetem, mert állandóan eszek, nassolok. Abban bízok, hogy ha lesz már végre magyar eper, meg gyümik, meg dinnye, akkor úgyis azt fogom nasizni nem pedig pogácsát meg ilyeneket.
A munkahelyemen még 8 napot kell dolgoznom a main kívül, annyira várom már a végét, hogy így tök lassan telnek a napok.
Szerencsére a
lakáskérdést az elmúlt két hétben lezongoráztuk, anyós nagy lelkesedéssel költözködik. Hétvégén lomtalanítás volt, úgyhogy egy csomó cuccot kihajigáltunk, iszonyúan élveztem. Többekkel ellentétben én útálok gyűjtögetni és iszonyúan felszabadulok, ha felesleges lomokat sikerült eltüntetnem a házból. És ez érvényes a ruhásszekrényemre is. Bár nagyon ragaszkodom a ruháimhoz, de évente egyszer átnézem őket a húgommal és ha találunk olyat, amit már 3 éve nem vettem fel, attól megszabadulok. Jár hozzánk egy idős néni takarítani és neki szoktam adni, ő meg átalakítja őket, kijavítja ha kell és eladja valahol.
Még a lakással kapcsolatban régebben kérdezte valaki, hogy miért nem költözünk át simán az anyós részébe ha az nagyobb. Valóban nagyobb, a miénk kb 45 m2, anyósé meg kétszer ekkora, viszont ő elviszi az új lakásba a komplett konyhaszekrényét gépekkel együtt ráadásul a fürdőszoba gyakorlatilag használhatatlan ilyen-olyan csőtörések, dugulások miatt. Szóval egybenyitjuk a két lakást, ahogy eredetileg volt még a férjem gyerekkorában (egyébként csupán úgy van elválasztva, hogy egy szekrényt toltunk az ajtó elé) és felújítjuk a fürdőszobát. Egyelőre ennyi a terv, aztán meglátjuk nyerünk-e a lottón addig. Na nem mintha lottóznánk
Hordozókendő: bár még soha nem próbáltam, de valahogy ösztönösen úgy érzem, hogy azt fogom használni és a férjem nagyon örül neki, szerinte ez sokat segít a kapcsolatunkban mármint a babával. No majd meglátjuk.
Milyen téma volt még?
Ja,
magzatmozgás. Én kb két hete éreztem valamit, de azóta nem, szóval valószínűleg csak bélmozgás volt Meg persze korai is lett volna

Hát na pancser vagyok, még nem tudtam mit kellene éreznem. Viszont bízom benne, hogy a héten már beindul, annyira várom már.
A hasam amúgy nekem is délután nagyobb, reggelente még szinte lapos. Én még nem vettem
kismama ruhákat, bár a múltkor húgommal nekiindultunk vásárolni, de eléggé elkeseredtünk. Azért találtam egy felsőt, ami azt hiszem most divatos lehet, mert elég sok van belőle mindenhol, tudjátok az a mell alatt húzott, lefelé bővülő kicsit hosszabb fazon, asszem tunika a neve? Szóval vettem már két ilyet, szerintem ezeket még egész sokáig hordhatom. Csak az a baj, hogy én amúgy sose hordanék ilyen ruhákat, mert szerintem nem áll jól, szóval jövő nyáron már nem tudok velük mit csinálni...
A
cicim nekem is jól megnőtt az uram legnagyobb örömére, azt mondta még a magazinokban sincs még egy ilyen jó cici, mint az enyém. Na nem tudom milyen magazinokra gondolhatott
Na jó éhes lettem (micsoda meglepetés, hiszen mindig éhes vagyok) úgy látom rajtam kívül mindenki tud főzni, hát tök ciki hogy én meg nem. De valahogy eddig nem éreztem szükségesnek. A férjemmel mindketten kajálunk délben a munkahelyen, általában natúr húst meg zöldséget. Esténként én már nem kívánok főtt kaját, hétvégén ha megyünk valahova, (anyuci, anyós, após, sógorék) akkor kapunk kaját, ha otthon vagyunk és jó az idő akkor meg grillezünk a kertben! Na ahhoz mondjuk mindent én készítek elő, a férjem pedig tüzet fakaszt és megsüti a húst.
Azért ha baba lesz és már szilárd kaját kell neki adni, akkor tutira erőt veszek magamon és megtanulok főzni.
Jaj, nagyon hosszú lett a levelem, megyek is lassan a Lurdyba enni (jobb híján). Mindenkinek szép napot, és drukkolok a szerencséseknek, akik ultrahangon láthatják a babát a héten....