2004.10.05 18:28
2004.10.05 19:41
- vagy gondoltátok, csalánba nem üt a mennykő?), erre megjön az Első Baba!!!
,
Ha lányom lesz, stoppolom!
, Miklós
, meg Barbi, hol is laksz?)? Akkor a férjed tudna dolgozni, mint most, meg neked/nektek is csak jobb lenne! A panel speciel itt olcsóbb is, újabb is, jobb is, mint Pesten.
Szerintetek ez oké?!
?
?) 2004.10.05 19:57
2004.10.05 20:03
A dagadás, vizesedés már lehet, hogy azt jelzi, közel az idő. Neked már alig több, mint 2 heted van (irigy-irigy!), szerintem mostmár bármelyik pillanatban jöhet! Nagyon szurkolok! A kádat én is szivesen kipróbálnám, nem tudom Szegeden van-e ilyen. Talán majd pénteken kiderül. Meg a szülőszék érdekel még, szivesebben szülnék azon, mint fekve. Remélem lesz rá lehetőségem!
Ti magasak vagytok? Vagy valamelyik nagyszülőtől örökli? Én is kiváncsi lennék ilyenekre, de nekem sose mondják, hogy hány kg lehet, meg hogy milyen hosszú lesz. Na, majd kiderül nemsokára. Az NST jó lett? Az ugyanolyan, mint a CTG, igaz? Holnap remélem jókat tudok irni az én eredményeimről! Már úúúúúúúgy várom! Szorítsatok ám!
2004.10.05 20:11
2004.10.05 20:13
)
Ebben Saxi is tud biztosan valami okosat mondani, sajnos ő is érdekelt. Én csak annyit javasolnék, hogy apával masziroztasd óvatosan. De leginkább csak testápolóval, mert más krémek kismamáknak nem ajánlottak!
Cél előttieknek az utolsó alkalom!
2004.10.05 20:17
2004.10.05 20:33
A gép OFF.
Majd éjszaka is mérjük egy párszor,mert a csipogásra úgy is felébredünk.Én is remélem,hogy minden ok lesz holnap.Csak este felé érek haza,de,hogy ne izgulj Giginek írok Sms-t,hogy mi volt.Látod milyen rendes vagyok?
Puszi,Dia2004.10.05 21:12

2004.10.05 21:46
2004.10.06 07:10
2004.10.06 08:39
Kis kedves.
De olyan aranyos volt, mert este megcsinálta a mai ebédünket...egy helyen dolgozunk, és így mindig együtt kajálunk.
Ez olyan jó! Így azért többet láthatom. Bár nem egy osztályon vagyunk, de azért akad közös munkánk.
Na, most még lelkesedem, aztán lehet, hogy 10 év múlva már nem akarom ennyit látni.
Bár remélem nem lesz ilyen!
2004.10.06 08:51
Es hat tortent egy "kis" baleset is, tegnap 20 oran keresztul a Janos Korhaz gyereksebeszeten voltunk megfigyelesen, mert Kistoportyum legurult 3-4 lepcsofokot es beverte a fejet.
Agyrazkodas-gyanu miatt nem engedtek haza minket a vizsgalat utan a korhazbol, csak egy nap elteltevel, de azt is csak az allapotomra valo tekintettel....jo nagy volt az ijedelem, de szerencsere nagyobb volt a dolog fustje, mint a langja.
Most mar jol vagyunk, bar az en idegeim kicsit meg lettek tepazva.
2004.10.06 09:23
Oda adtam a főnővérnek a gépet mondván nem jó.Erre elkezdi nyomogatni a gépet és működik.
Aztán elkezdet minősíthetettlen hangnemben beszélni velem,hogy én haza mentem és levettem a gépet stb.Mondtam neki,hogy kikérem magamnak ezt a hangnemet és ha én is nyomogattam volna a gombokat akkor biztos nekem is jó lett volna.megkerestem a dokimat és elpanaszoltam neki,hogy,hogy beszélt velem a nővér.Erre még ő is nekem támadott,hogy gondoljak má bele,hogy mennyit keres a nővér és jó,hogy így beszél.Ekkor már sírtam,de úgy ,hogy hang nem jött ki a torkomon csak potyogtak a könnyeim.
Erre megint rám szól,hogy ne bömböljek,különben is ha ilyeneken sírok akkor mi lesz velem akkor ha üvölt a gyerek.
"Ez,hogy jött ide nem tudom."Ja és ha a boltban így beszélnek velem akkor ott is sírnék?Erre mondtam,hogy ott megmondanám a magamét,de itt nem kiabálhatok a nővérrel.
Szóval nagyot csalódtam a dokimban!
Ja ezek után megmérte a vérnyomásom hát persze,hogy 150 volt.
Aztán mondta,hogy látja,hogy itthon jók voltak az eredmények ezért írt fel kolenfágot és hétfőn vérvétel és megint rám teszik a gépet.A tegnapi vizeletemben nem volt fehérje.Ugye akkor az azt jelenti,hogy nem tartós a magas vérnyomásom csak ingadozik?Szóval elegem van mára!Ezek a fránya hormonok!
"Most nagyon haragszom rá."A védőnőm Jámbor Mihályné én meg vagyok vele elégedve.A gyerek dokinénit még nem ismerem.Én úgy tudom,hogy nem lehet védőnőt választani.Mi a Széchenyi utcában lakunk.És ti?Jól vetted ki a táblázatból,dec.15-re vagyok kiírva.
Puszi nektek,Dia 30+0

2004.10.06 09:40

2004.10.06 09:46
Szegény zsombi!!!! De most már minden rendben van vele, ugye?
Hát te is elég rossz passzban vagy mostanában! De én ezt komolyan nem értem, hogy azért, mert valaki keveset keres, akkor így lehet neki beszélni? Most a Margitos topicban is valami hasonló a téma, csak ott egy dokival. Szerintem, aki ilyen területre megy dolgozni, hogy nap, mint nap emberekkel találkozik, az igenis erőltesse meg magát. Meg ez sem egy indok, hogy keveset keres...akkor nem tudta, hogy mennyit fog keresni, amikor oda ment. Na mindegy, nem morgok, de nagyon sajnállak, hogy így kifogtad!
2004.10.06 09:54
Lehet,hogy ez pszihésen van?Az biztos,hogy hétfőre vetetek ki szabit Tamással és viszem magammal.Nem hiszed el,de rendesen félek attól a nővértől.
Annyira majom egy nő!Nem tudom miért volt ilyen a dokim is!?Akkor jött ki egy megbeszélésről ott volt az egész nőgyógyász doki.Lehet,hogy ott kaptak letolást??Nincs meg a vizelet eredménye,csak a doki mondta,hogy jó nincs benne fehérje.Annyira szar a kedvem,hogy csak bőgnék egész nap.
Mondtam azt is a dokimnak,hogy a nővér figyelhetne arra is,hogy terhes vagyok és ne beszéljen olyan hangnemben.Erre az volt a válasz,hogy akkor ők naponta több 100 terhes nővel lehetnének kedvesek.Hát nem azért vannak ott?Nem azért választották ezt a szakmát?
Na jó befejezem a siránkozást!
De olyan jó volt valakinek kiönteni a szivem.
Puszi,Dia2004.10.06 10:26

2004.10.06 10:31
Azért próbálj meg nem gondolni rá...könnyű ezt mondani, tudom. Én is nagyon tudok ilyeneken lelkizni, és sokáig rossz a kedvem. De nem éri meg. Inkább gondolj valami jóra, egyél egy kis csokit (boldogság hormon), vagy nézz meg egy vígjátékot. Vagy csak aludjál egyett.
Az a lényeg, hogy ne bánatoskodjál!
2004.10.06 10:55
Kritikán aluli a nővérke viselkedése! Miért tételezik fel, hogy olyan felelőtlen vagy, hogy nem nézed a saját + babád érdekeit? Szerinted egy kisebbséggel is mertek volna igy beszélni? Nem hiszem, mert annak fél perc múlva ott az egész pereputtya és kiverik a balhét. Aki meg normális kismama, azt meg lehet szapulni. Sajnállak, hogy igy kikészitettek. Mondjuk ezek után egyáltalán nem sok a 150-es vérnyomi!
Az is lehet, hogy a babád nyom valami ideget és az miatt zsibbadsz, vizesedsz, nem? A védőnénél mi újság ? Sültkolbász!
Jó kis gyomorkímélő!
Kb. 20 percig hallgathattam Majácska édes kis szivhangját, olyan 145-165 intervallum között!
Persze (szerencsére) most 1szer sem fájt és keményedett a hasam, igy csak kb. annyi látszik, hogy percenként "felugrott" 2-ig
a fájásmérő. Na ez még semmi, de igy a jobb! Azért kiváncsi lennék, hogy mit mutatna, ha este mérnék, ill. olyankor, mikor nagyon bekeményedik? Tegnap már a derekamba (vagy -ból) is sugárzott a fájdalom. Nagyon nem tetszett.
, de bosszúból bevágtam két pohár őszi rostos levet!
2004.10.06 11:04
2004.10.06 11:53
2004.10.06 14:44
Annyira cukik a gyerekek amikor elkezdenek beszélni! A mi kutyánk imádja a diót! Amikor ősszel összedem akkor mindig lopkodja a zsákból. Semmi baja nincs tőle!
Ja és héjastúl eszi.
2004.10.06 17:01
Most jöttünk haza az utolsó előadásról.Már Barbinak kipanaszoltam magam,de ti ezt még nem tudjátok.Az,hogy kivagyok bukva a dokimra,az már tegnap kezdődött.Uh-on voltam nála és közben bejött egy másik doki is abba aszobába.Uh-oz a dokim és közbe beszélget a másik dokival.Már a nunimon húzogatta a fejet mire észrevette,hogy ez nem a hasam.
A beszélgetés témája pedig egy másik kismama volt akiről nem pozitívan beszélgettek.
Olyan rossz érzés volt,hogy egy másik kismamát előttem tárgyalnak ki.
Szóval most ott tartok,hogy otthagyom a felében.De Barbi azt mondja,hogy 30 hetesen orvos váltani?De nekem is az jutott eszembe ami neked,hogy mi lesz velem a szülésnél?Nem akarom,hogy olyan emlékem legyen a szülésről,hogy a dokim kiabált velem stb.Nagyon jól esne,ha bocsánatot kérne,de szerintem arra várhatok.Szerintem ő fel se fogta,hogy mennyire megbántott.
Mondanom se kell,hogy azóta itthon 110-120 a vérnyomásom.Na most veszek egy forró zuhanyt,kérek egy lábmasszázst a páromtól és szunya.
Annyira rossz a kedvem és olyan fáradtnak,üresnek érzem magam.
Remélem holnapra jobban leszek mert még megunjáa sok panaszkodásom.Puszi mindenkinek!Dia2004.10.06 18:51
2004.10.06 18:59
2004.10.06 19:34

, hogy nincs fehérje a vizeletedben és hogy a vérnyomásod is jó! Az most a fő, hogy elkerüld a toxémiát! 2004.10.06 19:53
.Már én is nagyon várom.
.
2004.10.06 20:13
.Teljesen kiakadtam ahogy olvastam,a nővérre pedig lehet,hogy ráborítottam volna az asztalt.De nem akarlak rábeszélni semmire,ezt neked kell eldöntened.
2004.10.07 06:20
Bánt a lelkiismeretfurdalás, de majd ha legközelebb megyek bocsánatot kérek tőle. Annyira meglepődtem rajtuk, hogy igazából szólni sem tudtam! 2004.10.07 07:23
2004.10.07 08:10
Az elalvással mondjuk most sem volt bajom, de felébredtem 2-kor, 4-kor, 6-kor mert irtóra fájt a hasam (no meg pisilni). Vacsorára virsli volt, mustárral, teával, kenyérrel. Lehet, hogy a mustár csinál szelet?Egyszerüen majd szét szakad a bélésem, de nem birom maszirozni sem, mert a bébi takarja! 7-kor persze visszaaludtam, egészen fél 9-ig!
Akkor már jobb volt, mostmár "csak" kemény a pocim!
! Először csak néztek anyuék, hogy miért van ennek a gyereknek ilyen jó kedve, aztán rájöttek. Nem lehet elég korán kezdeni!
! Különben már 90 %-ig rendben van a kórházi motyóm, sőt Majácska hazahozós csomagja is előrehaladott állapotban van!
? Néha nagyon rossz érzés (pl. most) 2004.10.07 08:20
Nagyon fáj a lelkem!Nem tudom,hogy mit csináljak.Én már úgy vagyok,hogy nekem az ügyeletes doki is jó,szülésznőt pedig úgy is fogadok.Félek,hogy vagy nem fogad már senki vagy abba is csalódni kell.Mert ugye ezek védik egymást és úgy is megkérdezné,hogy mi volt a dokimmal a baj.A párom azt mondja,hogy már ne váltsak dokit,de nem tudom megtudok-e még bízni Brúnóban.Megvárom a keddet "akkor talizunk"és ha nem változik a véleményem róla,akkor otthagyom.Olyan jó lenne megbeszélni vele ezt az egészet,de én nem merem felhozni.
Aztán tegnap is a megbeszélésük után nagyon susmutoltak együtt.
Brúnó tegnap sötétkék farmerban és ingben volt.Világos barna hajú KB:Gajdossal egy magas és egy idősek.Nem is tudtam,hogy Gajdos férje is doki pont ott.?
Az a doki meg is érdemelte!Még egy kis verés is kellett volna neki!Puszi,Dia2004.10.07 08:56
Szerintem ne aggódj, nem minden doki ilyen, és hidd el, hogy megérné keresni egy másikat. Szerintem más is elvállalna. De, ha neked úgy biztosabb...először keress valakit, és ha már tuti vállal, akkor hagyd ott az előzőt. De az tényleg nem jó, ha nem bízol benne. Az ember így is parázik a szüléskor, nem kell, hogy még a dokitól is tartsál.
Kicsit izgulok is.
2004.10.07 08:57
2004.10.07 09:59

Írkálhatok még??? 2004.10.07 10:29

2004.10.07 11:19
Email ment.
Köszike!

Nem semmi!
Amikor lány voltam a discoban nagyon ment nekem a campari+narancs vagy gin+tonic stb.
Aztán most idős fejjel a boros colát vagy a sört megtudtam inni.
De az égetett szeszeket nem.Most pedig még az alkoholmentes sörtől is elhánynám magam vagy berúgnék tőle.
Hiába öregszem!
Igaz,én is haragszom most Tamásra.
Puszi,Dia2004.10.07 11:58
fejecskéd van most! Ezek szerint már helyre állt a lelki békéd!
2004.10.07 12:11
Lelki béke merre vagy??
Szerintem jó dolog az őssejt levétel.
Ha lenne rá pénzünk én is levetetném.
Különben Barbitól kérj tanácsot,mert ők is megcsináltatják!
Puszi,Dia2004.10.07 12:39
2004.10.07 13:54
Kérdezte, hogy minek vettem a homi bogyót. Erre mondom neki, hogyha gátmetszés lesz, arra. Mi az a gátmetszés????? Na próbáltam neki kevésbé horrorisztikusan elmondani. Teljesen lefehéredett és nagyon logikusan kijelentette, hogy az fáj! (mármint amikor késsel kaszabolják az ember lányát
) Lehet, hogy úgy kell majd összeszedni a földről???

Majd miközben vajúdok, ápolhatom az ő kis lelkét is!

2004.10.07 15:43
Már várom, hogy beszámoljon a nagy eseményről!
olvasgatni és fél 3-kor arra ébredtem, hogy alszok!
Utána ismét kiültünk a hintaágyra szőlőt csemegézni, napozni, majd 3/4 4-kor hazaindultunk. Elég kényelmes napom volt eddig. Ja, Majácska nagyon birta a hintázást, jóizüen pucorgott!
, mostanság már egy kis borocska is elég a mámorhoz
! Ahogy telik az idő egyre kevesebbet iszom, lassan teljesen leszokok a piáról. Látod, ezért volt érdemes 3-4 évesen elkezdeni
!
Az ünnep, az ünnep!
Nem is akármivel! De hogy a keresztlányod hogy szeretheti azt a keserü sört? Ráadásul 7 hónaposan! Ő az igazi nyertesünk eddig!
2004.10.07 15:58
Remélem így már fenn tudok maradni addig.Az én párom még mindig abban a hiszemben van,hogy csak kinyomom és hopp itt a gyerkőc.
Bár most olvastam az őszi topikban Papzsó szüléstörténetét ami majdnem ilyen volt.Irigy vagyok.
Próbálom neki megmagyarázni,hogy ez nem ilyen egyszerű,de ő hajthatatlan.Nem tudom birni fogja-e majd a strapát.
Ő akinek ha kinyomok egy patiját úgy ordít,hogy a ház összeszalad.
"Fájdalom küszöbe a béka segge alatt.
"
Sok-sok tejcsit kivánok!
Puszi nektek Dia 30+1 de jó ezt leírni
2004.10.07 16:25
Mennyire hülye vagyok! Na majd megkeresem! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|