A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Pitypang örülök hogy te is itt vagy, drukkolunk neked holnapra! Ne idegeskedj, csak pozitívan! Olvastam amit írtál a másik topikba, írtad hogy pozitívat teszteltél kétszer is, másodszor erőset. Szóval akkor van HCG a szervezetedben, petezsák is van, csak rendben lesz minden! Persze nem vagyok orvos, csak optimista :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Pitypang, nyugalom! Nagyon korai meg a terhesseg, varhato volt, hogy nem fog latni semmit a doki.
En sem bizom abban, hogy holnap barmi kiderulne, de tudom, hogy ott van :).

A masodik lanyommal teszt utan rohantam a dokihoz, aki azt mondta: "a terhesseget sem megerositeni, sem megcafolni nem tuodm". Aztan par nap mulva mar latszott. Lehet, holnap mar neked is lat valamit.

Lanyok, ti hogy alltok a ... hogy is fogalmazzak, szeklettel? Kerdezhetnem ugy is, hogy szeklet, vizelet van boven? :) A vizeletet tudom, de a masik? Nekem minden nap olyan hasmenesem van, hogy orulet. A magneziumtom lenne? Ha igen, lehet, nem fogom szedni...
Vendég

Trompipi hát izé, én idáig csak székrekedésről hallottam terhesség alatt, a hasmenés elég furi nekem, kérdezz rá a dokinál holnap, az a biztos.

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufo, a gyogyszeresznoci azt mondta, mikor vettem a vitamint es a Mg-ot, hogy az egyiktol mehet az ember hasa. Most nem emlekszem, melyikre mondta, talan a Mg-ra. Es azt is mondta, hogy nem gond, mert a masiktol meg szorulas lehet. Gondolom, ez meg a vitamin akar lenni.
Hat jo lenne, ha a ketto kiegyenlitene egymast :).
Vendég

nekem normális :D semmi extra

nektek mikor kezdődött ez a wcre szaladós időszak,pisilős?
pontosan melyik naptól?

KépKép
bettike83

pitypang: mikor a fiammal voltam terhes olyan korán mentem h mondta a doki h pont olyan vastag a méh nyálkahártya mintha megjönne ill fél mm el vastagabb mint amikor megjön tehát ez lehet terhesség is. Nekem nem volt poz tesztem csak nega akkor. És nem is azért mentem mert terhesnek éreztem magam hanem egész msáért és akkor kiszúrta h itt vmi van- leküldött vv-re és ott mondták h egy hajszállal van a hcg szintem az átlag felett. De ma itt van a fiam! Szval sztem terhes vagy csak aggódsz, de ennyi várakozás után nem is csodálom.

trompipi: az elevit megfogja a hasat a mg meg meghajtja, a kettő kiegyenlíti egymást.....a mesében :lol: Nekem is mars van dehát lesz itt még másképp is asszem... 8)

Még mindig olyan hihetetlen....de olyan jóóóóó :D

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Holnap leszek ponty 5 hetes! és a nationalos kisfilmen azt mondták a baba szíve 4.hét 6. napon kezd el verni. Azaz ma. Apró örömök az életben. :D

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Betti nekem már a kimaradt mensi előtt pár nappal, pontosan nem emlékszem, de ez is a terhesség gyanúját erősítette bennem
Trompipi mindig tanul valamit az ember, akkor biztos a magnéziumtól mehet a hasad ahogy Nono is írja, mert én azt nem szedtem az előző terhességnél se csak vitamint és nekem meg szorulásos problémáim vannak rendszerint :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8

nekem még nincs ilyen pisilős rohangálás :cry: lehet azért mert nincs is semmi és csak bebeszélem magamnak :cry:
bár a teszten volt valami....

KépKép
bettike83

Betti az első terhességemnél nekem se volt, úgyhogy ebből ne vonj le semmi következtetést! Minden terhesség más! Nekem az ég világon semmi tünetem nem volt az elsőnél, nehéz is volt elhinnem hogy terhes vagyok, csak a tesztbe tudtam kapaszkodni! Úgyhogy csak optimistán :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Eddig én is csak olvasótok voltam, de eközben sok kérdés felmerült bennem.
Én múlt héten csináltam a tesztet, de már szinte tudtam, hogy pozitív lesz. Március 27.-én volt az utolsó mensesem, és szinte
tuti április 10.-én hoztuk össze a pocaklakónkat.
Két fiam van, 14 és 16 évesek, becsúszóra jött a meglepetés.
Ti honnan tudjátok melyik napra esik a szülésetek? :roll:
nlzs

nlzs gratulálok a pozitív teszthez! én a google-ba beírtam hogy terhességi kalkulátor, kihozott egy csomót. Megérkezdi az utolsó mensid első napját (az a jó szerintem ahol azt is megkérdezi hány napos átlagban a ciklusod) és kiszámolja. Persze majd a valósat a doki fogja meghatározni, de azért a kalkulátorok elég pontosan meg szokták adni. Itt van egy pl.
http://www.nana.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator/

KépKép

KépKép
nyufó8

Köszi nyufó8
Megnézem a weboldalt, de ahogy én számoltam pont január 1.-e.
Ha jól gondolom 6 héten járunk.
Én is rohangálok pisilni, a cicik megteltek (a férjem örömére :D ), de hányingerem még nincs, pedig a fiaimmal sokat hánytam csak már olyan rég volt nem tudom mikortól jött az émelygés.
nlzs

Jo reggelt!
Nlzs, udv koreinkben. A babanet indulo oldalan is van kalkulator.

Nekem meg UH. Izgulooook!
Vendég

Trompipi megy a drukk ezerrel, hányra mész?

KépKép

KépKép
nyufó8

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 15:39-kor.
szonce82

Szonce jó hogy itt vagy, szépen bővülget a csapat

Trompipi most nézem hogy te is "külföldre szakadt" vagy. Mióta élsz kint, párod magyar? Mi kocsival szoktunk hazajárni, mindig ott megyünk el Gent mellett :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

üdv az újaknak. Nekem egyik kalkulátor 01.05 re a másik 06ra hozta ki és mindegyik kérdezte h hány napos ciklusaim vannak. de végülis egy napon nem múlik. Iszonyat fáj a hasam, de nagyon. És megtalált a kóma. Olyan érzés mintha belülről feszegetnék kifelé de elér erősen....a menzeszre hasonlít ha egész nap járkáltam és megvan akkor szokott így fájni. Nem túl jó érzés. Megyek magnéziumot enni hátha jobb lesz meg lehet h a játszóteret is kihagyom és benyomok egy dvd-t szegény kispasimnak. Ma két éves. Hogy megy az idő!

dr_nono

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 15:41-kor.
szonce82

Nono boldog szülinapot a kispasidnak neked pedig jobbulást!

KépKép

KépKép
nyufó8

üdvözlök minden ujonnan érkező kismamit :)

lányok,ti folyással hogy áltok,van valamilyen?

KépKép
bettike83

Haho, van egy 37 mm atmeroju petezsakocskank :). Doki azt mondta, mindent rendben talal, valszeg kesobb volt az ovulaciom. Ket het mulva kell visszamenni (de mosta latom, csak 3 het mulva kaptam idopontot, ugyhogy kerek ujat). Elkuldott laborba is, delutan van eredmeny, HCG is lesz. Elvileg nem kellene hivnom az eredmeny miatt, de fogom.

Nyufo, a ferjem nigeriai. Ez az elso kozos babank, tavaly juliusban hazasodtunk ossze. Bovebben a blogomon, ha erdekel. A profilomban megtalalod a linket!
Vendég

Mekkora hulyeseget irtam, termeszetesen csak 3,7 mm az az atmero :).
Vendég

gratulálok,jaj de jó :)

KépKép
bettike83

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 15:41-kor.
szonce82

Sziasztok lányok, asszonyok :)

Az első babánkat várjuk, tegnap voltam dokinál, vagy egy 12x7mm-es petezsákunk benne szikhólyaggal. :) 5 hetesnek írnak, de valószinűleg az ovuláció egy héttel később volt.

PCO-m volt, de egy kis kezelés után tulajdonképpen elsőre sikerült. Azt leszámítva hogy 10 napon át próbálkoztunk és ahogy látszik megérte, valószinűleg az utolsó napi tette meg hatását :)

3 hét mulva megyek vissza UH-ra, addigra már embryonk is lesz szivecskével.

Kicsit érzem az alsóhasam, meg sokat pisilek. Szedem a folsavat (ti mennyit vesztek be belőle? már aki szedi :) )meg magne b6, meg jókat főzök, babavárósakat, odafigyelve a sok zöldség-gyümölcsre. Pl csírasalátát reggeliztem főtt tojással meg kemény sajttal :)

január 3-ra vagyunk kiírva, de sztem ez is tolódhat egy héttel simán

Születéshete programokra megy valaki?
http://www.szuleteshete.hu/programok-helyszin-szerint
spumilla

nyufó: nem beteg vagyok, terhes! Úhogy jobbulni sem szeretnék csak ha már eltelt a 9 hónap! :D Márk nevében is köszi!

trompi, dejó hír!

bettike: nekem van és egyre erősebb átlátszós. Volt a lányommal meg a fiammal is úhogy nem újdonság.

dr_nono

szoval senkinek nincs folyása? :)

KépKép
bettike83

Bettyke: de volt pár napig. amig nem bűzös addig normális.
spumilla

Sziasztok

Mindenkinek halk gratula, nem szeretnek zavarkodni, a decemberi topicbol kukkantottam at, a nyolcadik hetben vagyok.
es akkor meglattam NYUFO-t!!!
Nagyon megorultem neked, mivel 6 honapja koltoztem Angliaba, es ki vagyok akadva a terhesgondozason.
En kiharcoltam a mult heten egy UH-t az early pregnancy centerben, mert barnaztam -mostmar minden ok-es legkozelebb 12 hetesen kell mennem. A vedonohoz 3 het mulva kaptam idopontot, ami miatt tuti lekesem a 12.heti UH-t, amire 3 hetes varolista van.
Merre laksz Angliaban? Mert en Leeds-ben. Ja, a levett verrel nekem kell besetalnom a laborba, vagy adhatom postara is!!!!!
Otthon pedig nem vizsgaltak meg, mondvan, hogy nincs TAJ kartyam. Te hogy vizsgaltatod meg magad a nyaron?
Bocs lanyok, lehet inkabb priviben kellett volna, de elegge el vagyok kenodve.
A terhesgondozas nagyon jo szinvonalu otthon, sokkal nagyobb biztonsagban vagytok, mint mi!!!!!!
Trompipi Gratulalok, es neked is Bettike!!!!
Bocs nyufo, hogy igy lerohantalak, ha tudsz valaszolni megkoszonom.
Problemamentes Babavarast nektek!!!!!
arvalany

Azt elfelejtettem, hogy az orvos dietara intett, ugyanis 76 kg-nak mertek ma (mult heten 73 voltam vervetelkor, honnan ez a 3 kg, mikor alig ettem?, es a masodik lanyom nagy sullyal szuletett). Tejet, tejtermeket nem ehetek, ihatok.
Azt mondja, nagyon rossz a kismamiknak, mert "ita makes the womb fat", azaz elzsirositja a mehet. Hallottatok mar ilyet? En olvastam errol, de sok orvos cafolja.
Magneziumra azt mondja, minek szedem az elejen. Nem kell.
A terhessegi vitaminra meg azt, hogy azt szedjem, amit o mond. Ugy latom, Belgiumban is ugy mukodik, hogy a gyogyszeripar lefizeti a dokikat... Azert ezzel a dobozzal mar beszedem, csak van ebben is minden, mint ami a masikban. Dobjam ki a 35 Eur-os vitamint??? (Tenyleg, otthon mennyibe kerul egy doboz terhesvitamin?)
Vendég

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 15:42-kor.
szonce82

Trompipi Gratulálok! Jópofa a blogod, megnéztem, a kaják is érdekesek, szeretek főzni, szerintem majd még jobban ki fogom tanulmányozni :wink:

Szonce Szerintem jól tetted hogy később mész, ha túl korán van a vizsgálat az ember csak aggódik hogy ha a doki nem lát semmit. Másfél hét múlva már biztos szívhang is lesz ahogy írod!

Spumilla üdv köztünk, neked is gratula! Én 400-at szedek folsavból.

Nono jogos :lol:

arvalany privi ment

KépKép

KépKép
nyufó8

gyülnek a kismamik úgy látom,szuper :)

nekem mondjuk fehér folyásom van,nem sok de van.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Talán jövök én is.Nekem van már két pici fiam sajnos volt nekem is vetélésem.Ès ha minden igaz januárba hozzánk is jönn a gólya.Ma teszteltem elég erös a csíkocskám.....
meglepetés2011

TüneteK:szédelgés ,fáradság ...
meglepetés2011

Meglepetés szerintem nem talán jössz, elég egyértelműek a jelek, üdv köztünk :lol:

Betti amíg nem sárgás, vagy zöldes és nincs rossz szaga, addig ne aggódj a folyás miatt szerintem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.05.05 11:59-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok! Fél napig nem néz ide az ember és máris mennyi minden történik itt! Üdv az újaknak! Gratula és szoritás mindenkinek akinek kell! Nekem fájdogál a hasam megint, kicsi cici fájás, kicsi folyás és itt a várva várt hányinger! Nem is értem miért vágytam rá! Kicsit elvesztem az infók között, most akkor mikortól kéne, hogy szívhangot lásson a doki? Én a 7.-ik hét elejére vagyok berendelve uh-ra.
Van valaki Budapestről? Ismeri valaki Dr. Kósa Zsoltot?
Ezek a mikor szülünk számítások szerintem úgy is csak kb. idők! Én a nagyfiammal szilveszterre voltam kiírva aztás karácsonyt jósóltak aztán egy nap híján Mikulás lett belőle! A kicsi meg napra pontosan született!
Én azt hittem, hogy külföldön jobb az orvosi ellátás de ezek amiket írtok nem is hangzanak túl jól! Az én dokim rendelőjében minden van a vérvételtől az uh-ig és mobilon bár mikor hívhatom, nagyon rendes!Ja és mindez nem egy horibilis összegért!
lk

nyufó

nem sárgás,csak ilyen sima folyás.

ti különben megéreztétek a beágyazodást?pé után valami fura érzés kb 7-8,max 11 nappal.nekem tr után 8 nappal volt baromi erős görcsöm,ezt én beágyazódásnak tudtam be,másnapra el is múlt.

KépKép
bettike83

bettike: a beágyazódás sztem nem egy napos fájdalom. Legalábbis nem hallottam még ilyet aztán persze lehet azt mondják ugyanis h az 3-4 napig is eltarthat. Én legalábbis ebben a hitben voltam.

Némá, milyen kis szemtelen a vonalzóm! :lol:

Milyen sokan lettünk! Tök jó, üdv az újaknak. Kicsit még nehéz követnem ki kicsoda és honann de lassan ebbe is belerázódom. Kicsifiam nevében is kösz mindenkinek a gratukat, csak nehéz még név szerint reagálni, pláne h pár nap alatt igencsak sokan lettünk! Úhogy bocs ha vki lemarad. Névmemóriám az k.o.

nyufó: nálatok kereskedelmi forgalomban van és simán beszerezhető a boy or girl teszt? Itthon elég macerás beszerezni.

dr_nono

Dr Nono,

Itt a Babaneten az LH es Ovu teszt olcso (vagy valami hasonlo) cimu topikban a topiknyito lany arul valamilyen fiu-lany tesztet.
Vendég

igen árul,esthajnalcsillag.privit kell neki irni.most nem tudom mennyibe került...

ezt a beágyazódásos dolgot ugy értem hogy 8.nap volt nagyon gázos,görcsös napom,akkor pici szünet és azóta mindennap megint görcs,de ezek enyhék.

KépKép
bettike83

ezt irják:

sikeres megtermékenyülést követő napokban még biztosan nem fogunk semmit érezni, az első tünetek, szurkálás hastájékon vagy a petefészeknél, és az a bizonyos „mindjárt meg fog jönni” érzés csak az elmaradt menstruáció körüli napokban jelentkezhet. Szintén viszonylag hamar észlelhető a mellfeszülés, a mellek megnövekedése és a testhőmérséklet növekedés, sokan még lázról is beszámolnak, sőt olyan anyukával is beszéltem már, aki mindkét gyerekről azt hitte, hogy influenzája van, mert izomfájdalmat érzett és belázasodott. Hőhullámok is már a 4.-5. hét környékén előfordulhatnak. A hőmérsékletnövekedés csalóka tud lenni. A peteérés utáni napokban ugyanis a legtöbb nőnél felmegy a testhőmérséklet, a menses előtti napokban, vagy a menses napján pedig általában lecsökken, van azonban olyan is, hogy valakinél csak akkor csökken le, amikor már megjött a menstruáció, így önmagában a hőmérsékletnövekedés alapján nem állítható biztosan, hogy teherbeestünk.

A valószínűségi jelek közé tartozik a mellek érzékenysége, megnövekedése, akár még néhány csepp előtej is megjelenhet. A mellek megduzzadnak és a bőr alatt előtűnnek a kék erek. Ide tartozik a menstruáció elmaradása is. Mire ez bekövetkezik, a terhesség már 4-5 hetes, azaz a pici legalább 2-3 hete beköltözött. Előfordulhat, hogy pár csepp vérzést tapasztalsz a menstruáció idején, de ez normális jelenség.

KépKép
bettike83

Kedves Megrendelőim!

Mától visszavonásig ezeken a kedvező árakon vásárolhattok tőlem teszteket:

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (25 mIU) kazettás teszt = 250 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1800 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 8900 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét.

fogamzás topicban,a tesztes topicban,228.oldalon találhatjátok meg az árakat.

KépKép
bettike83

bemásoltam onnan h tudjátok miket lehet kapni és mennyiért,már aki nem ismeri még csillagot :)

KépKép
bettike83

Bakker betti, azt hittem tőled kell rendelni és küldtem egy pü-t! Akkor vedd tárgytalannak, bocsenka, de nem figyeltem csak ész nélkül gépeltem! :oops:

dr_nono

dr nono

semmi baj,utánna gondoltam is h gyors leirom h nem nálam van mert félreérthető lesz.csak én irok abba topicba és gondoltam ezzel seigtek nektek :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Üdv az újaknak! :)

Ma reggel voltam vérvételen és uh-n, ami alapján valószínűsíthető, hogy méhen belül van egy 4,5 mm-es petezsákom. HCG érték vérvétel alapján 2200.
Jövő hétfőn kell visszamennem kontrollra.

Egyenlőre nem merek felhőtlenül örülni, mert ez a "valószínűsíthető" nem túl bíztató.

Pitypang
Kép Kép
pitypang_

Szép estét!

Röviden magamról nekem van két pici fiam 3 éves kisebbik dec. lesz 2.Sajnos mi is elvesztettünk egy babát 16 hetesen.3. baba tervezet éppen apa rá bólintott (pont most a hétvégen)hogy igen legyen 3.ès akkor még nem sejtettük hogy pocakomban egy kis élet fejlödik.Mi egyébként Németországban élünk.Ahogy számolom jan.8 a mi idöpontunk.Dokihoz én is be fogok jelntkezni.(itt teljesen más a terhes gondozás mint Mo.n pld nincs cukorterhelés;nyakiredö vizsgálat,..stb persze kérheted de fízetni kell érte)
meglepetés2011

Sziasztok!

Gratula a jó vizsgálatokért, és a szülinapos aprótalpú fiunak!
Alig bírlak ma már végigolvasni titeket annyira szaporák vagytok.
A PCO- nak írom nekem a két korábbi terhesség hozta ki, elhíztam 128 kg.-ra, tiszta szőr és cukobeteg lettem. 4 évig keresték mia bajom, mire a SOTÉN azt mondta egy neves prof.nő sajna velemszületten PCO-m van, nincs női hormon termelés, nem lehet gyerekem. Még jó, hogy ott volt a férjem és hallotta mert,nem hinnék el, kérdeztük: Többé,???.... nem gond már van két fiúnk.
Ez 1999-ben volt. Azt mondta így maradok. Pár hónap múlva egy csornai vidéki főorvos mondta megműt, ha sikerül kezdhetek fogyózni. 2000-re visszafogytam 65 kg.-ra (nagy meló volt), elmúlt a cukobetegség, visszajött a menses, csak a szőrrel küzdök még mindig. Emelett szívbeteg vagyok, pacemacerem van és sajnos ma voltam urulógián, mert görcsöltem és kiderült van egy 6 mm vesekövem. Volt valakinek köve terhesség alatt, mennyire veszélyes?
Ez a poronty meglepi, jó lenne a kamasz fiúk mellé egy lány, de sajna tudom az ovuláció napján fogant és azt olvastam akkor fiú lesz, persze, ha egézséges oké a krapek is, csak egy csajszi csoda lenne az itthoni férfiuralomban.
39 éves leszek mire születne.
Voltam Csornán a régi nőgyógyászomnál, Ő azt mondta nagyon meggondolná egy egészséges családba ennyi rizikó mellett biztos akarjuk-e. ( 1, visszajöhet a PCO vele a kövérség, cukorbetegség
2, Pacemacer 3, Vesekő 4, Öregség?: genetikai problémák stb...)

Szerintetek? Mindenki véleménye érdekel!!!
Az a baj már nagyon szeretem a pocaklakóm.

Egyébként, holnap megyek egy helyi szülész-nőgyógyászhoz,
kiváncsi vagyok Ő is lebeszél-e.
Pénteken Pestre Kardiológia Pacemacer ellenőrzés bírja-e még.
Lassan döntenünk kell, mert egyre nehezebb lesz.
Várom véleményeteket!!!
nlzs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?