Clarika csíkokra én is krémet ajánlok és hát igen sajnos nem lehet ellene tenni a hajlam bennünk van

Kocsi én is mindig így bosszankodok fizetni is így kellene majd ekkor majd akkor kiváncsi vagyok mit szólnának...
Tünde köszi az infót.
Évi védőnő hát panaszkodhatnánk neki éhség ismerős ne is említsd,értem mit mondasz bár nekem is azt mondta a védőnő nincs vész ügyeljek a liszt cukor,de ha fagyit kivánok megehetek egy gömböt

Kiságy ügyben mi újság???Te amúgy nagyon ügyes vagy sok kis szép dolgod van már...
Dia hát az emberek kibirhatatlanok és akaratosak ha nem tudtál volna segíteni te lettél volna a szemét,kitartás a takarításhoz.
Szilvi neked pedig a pakoláshoz kitartást,várhattak volna még vele,míg te eljössz mondjuk
Melisch????
Barbcsi sajnálom a tanulást remélem hamar túl leszel rajta és akkor könnyebb lesz vehetsz egy nagy levegőt!!!!!
Bocsi akit kihagytam mindenkinek nagy puszi
Nah én ma megint kidolgoztam magam rendesen,levágtam a füvet az udvaron apa most nem ér rá sok a dolga és már nem bírtam nézni,esőtől féltem,hogy még többet nő,nah de mondanom se kell 20 méter hosszú az udvarunk és térköves parkoló lesepertem,bevánszorogtam és déltől háromig aludtam,mert begörcsöltem

apa mérges volt mert ugye a nagyfia meg bent aludt ez alatt míg én dolgoztam kint.És most főzök tyúkhúsleves,kelkáposzta főzelék,sült húsi.Volta a wc és vérzik az aranyerem vagyis csak reménykedni tudok az vérzik és nem komolyabb bajom lett a fünyírózástól.....