A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Gemini: A te kislányod neve simán Lola lesz? Vagy van a névnek hosszabb esetleg többtagú formátuma is?

Luna: Fiúnév :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Nézegetem a táblázatot: a fiú-lány arány kiegyenlített. Mindenhol azt hallom, hogy de jó, hogy fiam lesz, mert kevés a fiú! Hát mi rácáfolunk! A másik: azt hittem, én leszek az egyetlen 30-as első gyerekkel - hát nem. :)
bhdetti

bhdetti: Köszi, vigyázok amennyire tudok. És pihenek amennyire egy 3 éves mellett lehet. Összerakhatom a két kezem, hogy Bogi mellett még aludni is lehet. Ha nem is mélyalvásban, de szunyókálni mindenképp. Nem csinál semmi rosszat. Néha mikor magamhoz térek a pihiből, addigra ő alszik el.
Te nem vagy regisztrálva az iwiwen?
Vendég

Heni, en is inkabb erre gondoltam, a lanynev hulyen nezne ki egy fiunal :D:D:D:D:D
Bar gyanitom a Mariat hang nelkul beirnak fiunak is :) Mi tobb, Mnacim egyik lanybaratneja meg Maria Miguel... akarhogy is nezem Mihaly a kislany masodik neve, raadasul a szulei igy is hovjak, nem Marianak mint mi es a suliban a tobbiek :D

luna6

Detti, nekem mindenki lelkesedik, hogy de joo, fiu, akkor lesz egy vegyesparosom veeeeegre (nem sokan tudjak a nagylanyt, mert ugye nincs itt es nem 'latszik)... mara mar helyeselni szoktam, hogy peeeeeersze, tok jo hogy vegre fiu es vegyesparos, ez az igazi :D:D (pedig hat soha nem terveztem vegyesparost, es nem is eltem meg a dolgot ugy, hogy veeeeeegre egy fiu, es igy teeeeeljes a kep :) de mindenki eleve ebbol indul ki, nem is kerdezik, hanem kozlik velem, hogy dejo, hogy veeegre fiu :D:D:D)

luna6

Ha nekem valaki Miguel-t kezdene emlegetni, hát tuti fiúra gondolnék. Itt a környékünkön most nagyon menő a Noel és a Medox nevek.
Vendég

Medox magyarorszagon? Es mar meno is? eszem all megfele :) (mondjuk eredetileg a val van irva ha nem tevedek, de tudom, otthon mindent magyarul kell, szenvedek is emiatt itt en a sajat nevemmel rendesen.)
Na de amugy meg elmondom mi lesz a neve, ez az elso alkalom, hogy webes feluleten elhangzik amugy :D:D Szal a bebi Aron Eduardo neven fog karriert epiteni :D (es szegenynek ehez meg jon 3 csaladnev is :D:D)

luna6

Jah, es Maria MIguel egy szoszke gondor haju kotelszeru furtokkel rendelkezo, magyar meretekben merve igen aprocska lanyka :D:D:D Es en ismerem mondjuk 5-6 eve, es a mai napig ledobbenek, mikor az anyja ugy beszel rola, hogy Miguel meg Mimi :) A Mimi amugy meg hagyjan, az legalabb kislanyos, de Miguelt is szokott mondani :D Lehet fiut vartak egyszem gyereknek??!!! :)

luna6

LUNA: Jó a név!!! Tetszik nagyon. Nem nyakatekert, nem kiejthetetlen, és nem is ismeretlen. Szóval, tényleg névnek hangzik, és nem valami olyannak, amiről első hangzásra nem tudod eldönteni, hogy eszik-e vagy isszák.
Vendég

Hat nem vagyok tul kreativ fiunevekben (ha lany lett volna Odonke, akkor egyertelmuen Luna Clara lett volna, ami vilagos hold jelentessel bir :D:D:D pedig ugye nem is indian a gyerek :D) es naaaagyon keves tetszett, ugyhogy nagy valogatas sem volt, irtam is anno mit szenvedtem vele :)
Az Aron kimondhato, otthon nektek teljesen ismert is, itt naaagyon ritka, es jellemzoen nem is igy irjak, hanem ugy, hogy Aarão... na ezt en nem akarom, ez csak zavart okoz. Igyhat itteni szemmel jooo exotikus Aron irasmoddal lesz :D:D Az Eduardo pedig a jobarat emlekere, aki varatlanul halt meg ugye ket eve... ezen nem kellett gondolkoznom.

luna6

Sziasztok lányok!
tegnap este András kiakadt az itthoni káosz-kupi-piszok-rendetlenség miatt. nem veszekedett, semmi nem volt, csak annyit mondott, hogy egész nap itthon vagyok, mégsem jut eszembe letörölni vmit, vagy elrakni...
én erre asszem eléggé kiakadtam, mert amikor a múltkor volt a bőgős bestresszelős estém a suli miatt, akkor mondtam neki, hogy nm bírok ennyi mindent, mert már nincs erőm tanulni. erre ő annyit mondott, hogy ne foglalkozzak semmivel, csak a tanulással...
most meg azt mondja, hogy nem csinálok semmit?!
az egy dolog, hogy a héten itthon voltam, de egyfolytában tanulok, és sajnos így is le vagyok maradva.. :(
viszont bebújtam a csigaházamba, és ezt nem mondtam el neki, csak a nappaiba fekütem le aludni, és becsuktam magam mögött az ajtót. persze elkezdtem bőgni, amit egy ideig nem is hallott meg, de aztán már gondolom meghallotta, mert átjött, nyomott egy puszit az arcomram és megkérdezte miért sírok. én meg meg se szólaltam, majd átment, miközben annyit mondott, hogy jó lenne velem beszélgetni...

na ezután előjöttek a mensis fájdalmak, és így aludtam el, hogy nem is múltak el, csak reggelre..

6ra volt beállítva az órám, mert fél8ra a budaörsi Kikába kellett menni, hogy átvegyük a babakocsit. na, én nem bírtam felkelni, ugyanis migrénem lett. a jobb szememre nem láttam, a fejem majd'szétrobbant, és olyan hányingerem volt, hogy...

úgyogy András egyedül ment el a kocsiért. aztán visszajött ide Pomázra értem, mert az Alfa nincs itthon, nekem meg suliba kellett mennem..

úgyogy elindultunk az irodába, hogy én ott átüljek az Alfába és hazaozzam, András pedig menjen a Csengerybe, mert ott várja az asztalos, hogy folytassuk a konyhát.

na amikor még csak Pomázon voltunk, ki kellett szállnom az autóból és gyorsan dobtam egy rókát, de akkor már a jobb kezemet sem éreztem, úgyhogy visszahozott, és egész nap aludtam...

úgyhogy nem tudtam suliba menni, nem tudom így mi lesz...

viszont mostanra már "csak" a fejfájás maradt meg, amitől viszont nem tudok tanulni... :cry:

pénteken 3ZH-t írok, nem tudom mi lesz...

viszont a babakocsi nagyon szép, és nagyon jó állapotban van, majd teszek róla képet.
Vendég

Wáááá! Végre tudom, hogy mi lesz Luna bébi neve! :)

Eszterx-ét még ha jól tudom nem láttuk, pedig azt hiszem kérdeztem :wink:
Eszterx: hogy értetted azt, hogy kistesó születése után is Apa gyes-en lesz??? Ezt nem értettem :(, mert hogy Te hogy leszel, illetve tgyás/gyed??? vagy lehet én tudom rosszul, hogy olyat nem lehet csinálni, hogy a férjem a naggyal gyes-en én meg a kicsivel tgyáson??? mert én úgy tudtam, hogy ez nem kivitelezhető... vagy megírnád, milyen kiskapura gondoltál? ha nem titok... mert azt osztom én is, hiába jó e vagy se a 2 év gyed, de az is tuti, hogy nem ettől fog helyre jönni az ország... (akik pedig ebből éltek eddig, azok, ha nem kapnak gyes-t, akkor majd kapnak segélyt, úgy hogy secko jendo... ) (illetve úgy sem fogják tömegesen elhagyni az országot, vagy nem fognak tömegesen munkába állni...)

Luna és a htb-ség: én rájöttem, ez a htb-ség ugye engem se elégít ki fullra, viszont a munka dolog, meg úgy lenne jó, hogy ha k.o. az ember, akkor tudja azt mondani, hogy na én most nem dolgozok 2 hónapig, vagy egy évig... mert az se tetszik, hogy amíg kicsi agyerek, az ember azon görcsöl, hogy ki megy a gyerekért oviba, ki maradjon vele ha beteg, nyári szünet stb...

Szex: jaj lányok, ennyire nem kell ám sopánkodni, mert én se teszem... amúgy pedig tuti bennem lehet hiba, vagy nem tudom, mert a volt férjem is egy idő után ritkábban igényelte... pedig mind a kettővel volt, hogy eleinte mérgelődtek, ha én nem akartam... mostani férjem azt mondja, hogy sajnos így lecsökkent az igénye... hát ha ez van, akkor ez van... de szerintem meg jó férj és főleg jó Apa, és jó családtag és ezért nem fogok balhézni. Nem hiszem, hogy megcsalna (mert ha nem dolgozik, akkor együtt vagyunk, vagy telefonon beszélünk, vagy edzeni van, de ott is találkozunk), de ha igen, akkor se zavarna- nem tudom én úgy érzem, ha ő ettől boldogabb lenne, akkor tegye... én is az vagyok. Szerintem ez az egész még Marcell terhesség alatt kezdett kialakulni, én akkor jobban akartam, ő meg félt... aztán pedig nem is nagyon állt vissza a dolog. És én meg egyébként tök meg tudom érteni, ha egy pasi számára az a nő akivel él nem kívánatos (akit lát wc-ni, smink nélkül, csíkos bőrrel, esetleg kicsit szőrös lábbal... ) na mindegy, nehéz megmagyarázni ezt... de számomra elfogadott és természetes...
szerintem, ha az ember megtalálja a boldogságot valahogyan az életében és nem ácsingózik elérhetetlen dolgok után, akkor tök jó minden.

Már mától kezdve nekem sincsen csak 7 hét, 49 nap... Ma fel is akarom hívni megint a szülésznőt... remélem tudunk beszélni.

Voltunk tescoba... de hogy én alig tudtam olyan dolgot venni, amit itthon a lidl-ben ne olcsóbban kapnék meg... de kellett vásárolni, hogy ki legyen a 20e, hogy kapjunk 5e minuszt... :) na jó azért baromfi húsból bevásároltam... meg Marcell kapott egy szandit, apa egy cipőt én meg egy táskát :) és kaptam kínait is :) bár elég rossz volt, hogy nem találtam kedvemre való szaftos/luttyos húst... így csak olyan európai fogyasztásra is szuper bundás húst meg tésztát meg salit ettem :(

ja és tegnap (vagyis ma) kemény hajnali 5kor sikerült elaludnom... már azon voltam, hogy le se fekszem, inkább vasalok, mert még mindig nem végeztem... :) :oops:

Heni: fú tényleg hívd el anyukádat! Lehet akkor úgy meg nyugszol, hogy Gergő még jó darabig bent akar maradni...

Kép
Kép
Kép
konkri

Jaj Geo... legyél jobban! de hát ugye azt se lehet mondani, hogy pihenj, mert tanulni, költözni kell... nincs segítség ehhez a költözéshez? barátnőid?????????? (hogy anyukád ne említsem, vagy anyósod...)

Kép
Kép
Kép
konkri

SZIASZTOK!!!

CSILLA: HATALMAS GRATULÁCIÓ LÉNA BABA SZÜLETÉSÉHEZ!KÍVÁNOK NEKTEK GYORS GYARAPODÁST, MIHAMARABBI FELÉPÜLÉST, SZERETETET, EGÉSZSÉGET!!!!!

Hát, ahogy szomorúan olvasom, mindenkinél vannak gondok...

LUNA: Nem csodálom, hogy görcsöl a hasad, ennyi érzelmi megrázkódtatás után...Én nem is tudom, hogyan döntenék a te helyedben..
Kívánom, hogy a legjobb megoldást megtaláld mindannyiótok számára!!!!!

HENY: Örülök, hogy azért így a vége felé nem leszel teljesen egyedül Bogikával.Bármikor bármi történhet.

HÁT, úgy látom a férjeinknek a terhesség vége felé megy el az eszük.
Nem veszik figyelembe-TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!-hogy baba van a hasunkban, nem vagyunk távfutók, sem takarítógépek, de nőnek érezzük magunkat, talán méginkább, mint eddig.
Virtuális fejmosás mindegyiknek!!!!

VOK: Küldhetek neked sms-t, ha megszületett Balázska????

RÓLUNK:
Ma voltam áramlási UH-on.
Eredménye nem a legfényesebb, látszik, hogy Balázs is már ki akar bújni.
Azt mondta a doktorkám, jövő héten végére járunk a terhességnek.... ha addig nem indul el a fiatalúr magától.
Kicsit izgatott vagyok, félek, stb...
Pénteken lesz még NST.
A többit meglátjuk.
Enyim férjecske mindenben kímél, reggel felporszívóz, felmos mielőtt elmegy, így nekem csak a főzés és a mosás, vasalás marad.No, meg kicsi Lilikém.
Mostmár minden szabad időt kihasználunk hármasban, sokat sétálunk, kirándulunk, játszóterezünk, mert ha itt lesz a kicsi, úgyis borul a régi napirendünk...
No, nem fosom a szót, megyek, meguzsizunk Lilikével.
SZÉP NAPOT KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK!!!!

[/b]

Kép
rozsa1979

Konkri,
-Osztom Detti és a lányok véleményét. Olyan szép vagy, nem kellene sem kisebbségi komplexusodnak lenni, sem pedig magadat okolni, vagy átengedni más ágyába a férjedet.
A házasélet soxor nem műxik... nálunk Andrásnak elég sok igénye van rá, nekem meg hááát, elég kevés, főleg mióta tavaly előadást tartottam a prostitúcióból, és ehhez hozzájött még az is, hogy elég erősen feminista nézeteket képviselek, szóval akkoriban utáltam a pasikat, és ettől eléggé megromlott a szexuális életünk, amit a nászutunkon hoztunk rendbe, tavaly szeptemberben, de persze jött a gyerkőc, úgyogy most meg egyáltalán nincs :oops: de befogom a pofám, mert András qrva jól bírja, habár ezt mindennap hangoztatja is.. szóval ha már nem lesz bennem Dávid, nekünk is lezs mit helyrehozni... :roll:
-a gyanta sztorin jót nevettem :lol:
amikor életemben eőször próbáltam magam ott lenn gyantával rendbehozni, miután felkentem a gyantát, ráraktam a papírt, annyira beszartam, hogy nem mertem letépni, úgyhogy ilyen tök lassan elkezdtem lehúzni a papírt, amitől a szőr nem jött le persze, de a gyanta az ottmaradt, úgyhogy ragadtam mint az állat, és utána nem kis időbe telt, amíg olajos vattával leszedtem magamról a gyantát... :D
- ja, és megnéztem mikor írtad a hozzászólásodat, jó kis hajnali bagoly voltál :lol:

Vok,
tényleg Kia csinálta az UH-ot a múltkor? király!! én nagyon szeretem, és a kiejtése valóban sokat javult 8)
uhh.. ez a hányás már elég durva... jó lesz ha megmutatod a dokinak.. :?

Jenny,
tök igazad van.. én pl az előző barátom mellett soha nem éreztem babázási, vagy házasodási kedvet, ez Andrással viszont szinte azonnal előjött, szóval mindez tényleg jócskán függ az ember párjától. de persze vannak kivételek, mint pl sógornőm, aki még 35évesen, boldog párkapcsolatban sem szeretett volna gyereket, mert még utazgatni akart, meg kimenni külföldre dolgozni..

Detti,
hihetetlen, hogy bölcsőt csináltok! majd ha kész, csinálj róla képeket, tök kíváncsi vagyok :wink:
ja, és nagyon jók a pocakfotóid :lol: :lol:
jha, és tök jó hogy megvannak a cuccaitok!!!
sztem már cska mi vagyunk lemaradva :oops: :oops:

Nanetto,
tök jó, hogy ilyen boldog vagy! :)
nekem asszem megint kezdenek előjönni a Borderline-os dolgaim...
jobb, ha nem tudjátok már megint mi járnak a fejemben.. Andrásnak meg tuti nem mondom, mert elég durván kétségbe esne... :?

Fogorvoshoz kéne mennem... itt az ideje az évi kukuccsnak is, meg elkezdett fájni az egyik fogam... :twisted:

Bhdetti,
sajnálom, hogy Kia nem vált be az ismerősödnek, én tényleg maximálisan meg vagyok vele elégedve, mert nagyon alapos... :roll:

MELEG:
én sem bíííírom!!!!

Henibaby,
látod, Gergő tuti megvárja majd az apukáját. :lol: Ha meg még anyud is itt lesz, figyeld meg, hogy esze ágában se lesz jönni, persze ha nem hívnád ide, akkor meg tuti korábban jönne... :wink: Murphy... :D
Én a Noel nevet már nagyon rég kinéztem magamnak...
most épp a Dávid Noelen gondolkodok, vagy csak simán a Noelen...
vagy, a másik variáció, hogy ha még lesz fiam, akkor ő tuti Noel lesz.. És ha nem lesz? akkor meg bennem marad a tüske, hogy sosem lehetett Noel nevű fiam.. :evil:

Luna,
nekem is nagyon tetszik a név!!! :D
Vendég

Csak pár szót írok, olvasni is csak nagyvonalakban sikerült, majd talán este pótolok mindent.

Vok, sajnálom, hogy Hanna beteg, gyors gyógyulást kívánok neki. A programot majd áttesszük jövő hétre.

Lili sincs jól, mindjárt indulunk a dokihoz. A köhögése nem múlik igazán. Nem sokat köhög, de akkor csúnyán. Lehet, hogy el kell kezdeni az antibiotikumot, de azért ki akarom kérni a dokinő véleményét mielőtt elkezdem. Most köptetőt váltottunk, (sinupret Vox tanácsára), talán ez jobb lesz, de azért csak nézze meg a doki.

Ma voltam én is dokinál, de csak kézi vizsgálat volt, azt mondta zárt a méhszáj, csak rövidebb. Ez pontosan nem tudom mit jelent, de azt mondta mehetek kirándulni, ha én úgy érzem, hogy bírom.
Meg volt NST, meg vérvétel. Ennyi.

Konkri, nálunk pont fordított a helyzet, nálunk én nem igénylem a dolgot, pedig esküszöm szeretem a párom, és nem őt, hanem a szexet nem kívánom. Nem csak most, terhesen, előtte sem voltam érte oda, most meg pláne. Persze ha ő nem akarná én meg igen, akkor lehet, hogy zavarna, így meg az zavar, hogy tudom, hogy neki ez nagyon rossz. Na mindegy, mindenkinél máshogy van ez. Remélem szülés után megint visszaállunk azért, mert nem akarom, hogy ilyen rossz legyen neki, de most tényleg a hátam közepére nem kívánom, már lassan hónapok óta :oops:

Na este még próbálok jönni, de így hogy Lili itthon van, elég nehéz, meg ma nem is nagyon voltunk itthon.

Kép
Kép
hari

Rózsa: Milyen értéket mértek neked az áramlásra? Csak kíváncsi vagyok, hogy mi számít jónak illetve kevésbé annak. Ehhez nagyon hülye vagyok.

Geooo: Sajnálom, hogy minden helyzetben a toppon kell lenned. Az tényleg nem megy, hogy a tanulásra és a házimunkára is egyformán tudj koncentrálni. Vagy egyik, vagy másik. A házimunka megvár, meg abban a párod is tud segíteni, viszont ha nem lesznek meg a vizsgák, na az nagyobb baj...és erre csak és kizárólag egyedül vagy.
Vendég

Lányok!
ha valaki tudja, mondja már meg nekem, hogy mi a különbség a két szopisszék közt?! :roll:

http://cgi.ebay.co.uk/Glider-Chair-Foot ... 20b0b03a1b

http://cgi.ebay.co.uk/SUPREMO-BAMBINO-O ... 563b6cb727
Vendég

Konkri,
de, megpróbálok valami segítséget intézni a költözésre, aztán meglátjuk ki ér majd rá, meg ki nem..
viszont most már tuti, hogy VASÁRNAP költözünk!! már a teherautó is megvan hozzá rendelve... huhh.. izgi...

Henibaby,
valóban, a vizsgák most nagyon fontosak, csak az a sz@r, hogy annyira izgulok már minden miatt, hogy nem tudok tanulni... félek, hogy nem leszek kész, meg hogy dobozok közt vagyok, egy csomó cuccom már dobozokban van, mert azt ittük korábban lezajik a költözés, káosz van körülöttem... whááá...
Vendég

Geoo, annyi boztos, hogy az elso eladott egyet a masik eladott huszonsokat :) Elso nem 100%-os de kozel van (el kene olvasni miert nem) a masodik fullon all az ertekelessel es minositetten jo elado. Az elsot nem ismerjuk, a masodiktol a topikban ketten vettunk szeket :) (reszleteiben, hogy van e kulonbseg azt igy felalomban most nem latom at, lehet nincs?!)

luna6

Nálunk múlt héten volt vmi ilyesmi, mint Neked Andrással, Geoo, hogy vmi apróság miatt baszkurált a férjem, hogy nemtudom, talán a kaja nem volt jó, vagy a rend, na lényeg, h egymás után vagy 2x is szólt vmit, én meg bementem a fürdőszobába, ahogy elkezdtem mosni a hajam, elindult a szemeimből is a patak, na persze. Mit patak, lavina, de hála Istennek, megérezte, gyanús volt neki, h egy mukk nélkül bementem fürdeni. Nagyon meglepődött, ahogy meglátott, ott ültem a 1,5 személyes sarokkádban totál kitöltve azt, a virsli bokámmal és zubogtak a könnyeim. Nagyon nekiállt vígasztalni, h ő elfelejtette, h én milyen érzékeny vagyok mostanában, blabla. Először csak nyeltem a könnyeimet, aztán vhogy csak meg tudtam szólalni, és elmondtam neki, h ne sajnálatból, ne a terhesség miatt, ne a virsli bokám miatt, hanem egyáltalán az életünk miatt ne bántsuk már egymást, hiszen szeretettel, odafigyeléssel mennyivel könnyebb és szebb az élet, ésatöbbi. Nekünk ez az evidenciákról való beszélgetés pl. tk. bevált, azóta cuppogás, és rámfigyelés.
megyek, mert most is dagad a bokám
Amúgy tudom, h szánalom volt főleg mögötte, hogy ő ilyen kedves-türelmesen vígazstalt, sajnos mi is gyakran és helytelenül a bezárkózást választjuk, a ki nem beszélést, és várjuk, hogy múljon el, pedig úgy sokkal rosszabb.

detti_10

Geo: NYUGIIII! A vizsgák és ZH-k le vannak most szarva! Neked is pihizned kell! Ja, már akartam írni, hogy nagyon tetszik a vonalzód!

Úgy látszik nemcsak mi vagyunk terhesek, hanem a férjecskéink is!!!! :)

Nálunk én vagyok ki, hogy nem tudok egy csomó mindent csinálni, mert állva elalszom és a férjecském nyugtat, meg segít. Házimunka szempontjából nekem van a legjobb férjem. Mindig is segített, most meg pláne! Ja és sütni is szokott! Emelett meg férfi a javából! Őnála inkább csak a Pató Pálság probléma...

Luna: nekem tetszik a név. Miért lesz még 3 vezetékneve? Ott ez szokás?

Nikvik: veletek minden oké? Mit éreztek a zavargásokból?

Rózsa: drukkolok, hogy a baba minél tovább maradjon! Bár te már gyakorlottabb vagy, mint pl. én. Én még nem izgulok ... lehet, hogy kéne?

http://picibaba.hu]Kép[/url]
bhdetti

Sziasztok Lányok!

Még a kórházból, de már jobb kedvvel, a körülményekhez képest elfogadhatóan.
Léni baba egy hős, nagyon ügyes, ma már evett is, azt mondják, kis zabagép. Pisilt is, kakilt is, délutánra kicsit besárgult, de reméljük, hogy innen már csak jó dolgok következnek.

Nagyon fáradt vagyok, kimerült és halálosan aggódom, semmit nem tudok rólatok, Judynak külön köszönöm, hogy megosztotta veletek a híreket, Nektek pedig a sok szorítást, bátorítást, nagyon sokat segített.

Gyorsan dobok egy legelső képet a kisasszonyról (túl nagynak találja, ezen a gépen viszont nem tudok kicsinyíteni), aztán tisztálkodom egyet és elrakom magam holnapra.
Mihelyt összeszedtem magam kicsit fizikailag is, lelkileg is, jövök és ha vissza nem is tudok ennyi mindent olvasni, azért majd jelentkezem néha.
A következő hetek zsúfoltak lesznek, mert ugye 3 óránként lehet bemenni Lénihez, alig hazaérek, már fordulhatok is vissza, de örömmel teszem, csak időm nem lesz másra illetve netezésre, max. gondolom esténként. Vagy majd meglátjuk.

Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
***csilla***

Csilla: örülök, hogy jól vagy! Pihenj! Minden rendben lesz!
bhdetti

De jó, hogy jelentkeztél Csilla!!! Te is egy hős vagy, nem csak Léna! Tényleg jó zsúfolt napjaid lesznek, de azért ha esténként lesz még energiád, gyere és jelentkezz.
Külön köszönet, hogy még ilyenkor is gondolsz ránk!!!!

Kép
Kép
hari

Először is Csilla mégegyszer gratulálok és tök jó, hogy végre Te magad jelentkezel, és csupa jó hírekkel!!!

Aztán sorban: Nanetto, hát szétröhögtem magam, azon, amiket meséltél, nem semmi, mik történnek veled. :D

Detti, Rajtad meg (bocsi :oops: ) azon a fürdőkádas jeleneten nevettem, el tudtam magam előtt képzelni. :D
Főleg mert Nekem is vannak olyan pillanatok, amikor megyek a mangaélica testemmel, a dagadt lábaimmal, és úgy érzem magam, mint egy dömper. :D

Szerencsére a Férjem nem piszkál, amúgy sem az a piszkálgatós fajta, de Rá is nagyon jó hatással van a babavárás. :D
Ő az a típus, hogy figyelmesebb lett, és nagyon türelmes (bár háziumnkában sokkal többet nem vesz részt, de engem sem piszkál, ha valami elmarad).
Nálunk az van, hogy Én szoktam néha hisztizni, ha rosszul vagyok és nem tudom megcsinálni amit elterveztem, de helyettem senki nem csinálja meg, így csak dühöngök. De ilyenkor megnyugtat azért. :)

Geo, Te jó ég, nem semmi, hogy Veled is mik vannak! Az a suli annyira nem fontos, meg a házimunka sem, hogy az egészséged rovására menjen, úgyhogy csak nyugi, pihenj, ha elfáradsz, max. majd a szülés után teszed le az elmaradt vizsgákat, akkor sem dől össze a világ.

Szex-Férj téma: Hát Én nem akarok más életéről véleményt nyilvánítani, mindenki maga érzi, hogy mi az a helyzet, amit még elviselhetőnek talál, amiben még boldog. Ha úgy jó, akkor semmi baj nincs azzal a kapcsolattal.
Én azt nehezen tudnám elképzelni, hogy egyáltalán ne szexeljünk (bár már a 20.-ik hét óta így van, és kibírható), de ki tudja mi lesz majd a jövőben. Bízom benne Én is, hogy szülés után visszaáll a normál szexuális életünk, ami amúgy nálunk is ilyen heti 1, max 2 volt, szóval semmi túlzás. :) (gondolom kisbaba mellett ennyire sem lesz időnk, lehetőségünk...de majd meglátjuk...azt is remélem, h a gátseb, meg a szülés nem ront a helyzeten semmit)
Nálunk az ilyen szőrös láb, meg stb. nem rontott a szexen, szerintem inkább csak még közelebb kerültünk egymáshoz, végülis együtt élünk 60 nm-en, nehéz lenne bármit is eltakarni, eltitkolni. De a humor nagy segítség a kínos dolgoknál. :D :D (pisi, kaki, puki, meg ilyesmik...bár azélrt egymás előtt nem pisilünk. :D )

Jajj, mit is akartam még.... Detti, nagyon csini vagy, tök sok itt a fórumon a vékony, csinos kismama, csak Én érzem magam mangalicának... :)

Jah, babaszoba nevében köszi a dicséreteket, most már lassan bekerül minden a szekrényekbe, és Én is meg leszek nyugodva. :D
Aztán még 18-án mennék kozmetikushoz, fodrászhoz, és utána már valóban bármikor jöhet a baba, készen várjuk. :D

Ja, kozmetikus: valaki írta, h nem tud hasra feküdni gyantánál. Nem is kell, az enyém úgy csinálja, hogy én négykézláb állok, és az adott lábat hátrafelé kinyújtom, aztán cserélünk, teljesen jó. :D

Na, leválasztom magam, tornázom egyet, mert már ijesztően dudorodik felüléskor a hasam az elvékonyodott résznél...kicsit ráerősítek.

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Luna,
köszi-köszi :) :wink:

bhdetti,
örülök, hogy észrevetted a vonalzómat :lol:
az elején zavart benne, hogy nem látom mennyi van hátra, demost már inkább ez csak nyugtat :)

Időközben megbeszéltük Andrással ezt a dolgot, azt mondta, hogy ő nem úgy akarta mondani, stb.

Csilla,
tök jó volt olvasni amit írtál!!! :P
örülök, hogy jobban vagy, a pici lányod meg valóban egy hős :wink:
és akkor meddig fog tartani ez a 3óránkénti idő? mármint ezalatt azt értem, hogy mikor jöhet Léni is haza?
(majd képet hozz :oops: )
Vendég

fhúú lányok, én ma a hányástól nem tudtam enni. viszont az előbb olyan éhes lettem, hogy azt hittem kilyukad a gyomrom.
de nem tudtam rendelni semmit, mert nincs nálam KP.
VISZONT!!!
találtam egy olyan éttermet, ahol lehet kártyával fizetni.. úgyhogy rendeltem 2nutellás palacsintát, meg egy 32centis pizzát :lol: kifizettem a neten, aztán már csak a kajaszálítót kellett várnom..
de azóta már megérkezett, és az össze kaja a pocimban van :oops: :D

képzeljétek, az előbb mesélte András, hogy beszélt az anyukájával, aki azt mondta, hogy a baba születésére szívesen venne nekünk légzés-babafigyelőt. úgyhogy minden korábbi panaszomat ezzel kapcsolatban visszaszívok :oops: :)
Vendég

Detti, a latin vilagban altalaban (ha nem is teljesen egyforman) a gyerekeket ugy anyakonyvezik, hogy egyik vezeteknev anyukatol, masik apukatol. A sorrend mas a spanyol ajkuaknal pl mint a portugaloknal (itt elobb van anya csaladneve majd apae, spanyol ajkuaknal meg elol van apae es utana az anyae). De mivel anyunak is meg apunak is ugye alapbol ketto van, vannak olyan lehetosegek, hogy azokat is tovabb lehet adni... szoval lehet akar valakinek itt felenk 4 csaladneve is :)
Na nalunk nem ez a helyzet, csak az a rucsasag allt elo, hogy kivetelesen nekem (teljesen magyartol eletero modon) dupla csaladnevem van, ami ugye egynek szamit, szoval az egesz apamtol jon igy az egesz megy is tovabb. Apukatol meg jon egy (azert nem tulozzuk el, anyos csaladnevet mar megsem adom a gyerknek, szoval apukarol csak az apai vezeteknev jon) igy lesz 3 tagu a vezeteknev, pedig igazabol az csak ketto, csak hat az enyim miatt tobbnek 'tunik'.

Csilla, tovabbra is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, es a kis leni hamar osszeszedje magat.

Geoo, korababakat x suly elerese utan (ha nincs egyeb komplikaciojuk) adjak csak haza, szal hizlaldaban maradnak es megfigyelesen :) Lehet valtozo is a minimum suly, de 2,5 kg alatt nem jellemzo (bar hallottam en mar mas konkret esetrol is) Biztos van erre tobbfele kriterium is, hogy minek kell megfelelni a hazaengedeshez.

luna6

Sziasztok!

Csilla!
Jajjj, úgy örülök, hogy írtál! Kitartást nektek! Mind a ketten nagyon jól bírjátok Lénivel! Írj, ha lesz időd...

Geo!
Jajjj, ezek a pasik... komolyan. Szerintem nem tudják, hogy néha mit beszélnek. Én megtanultam, hogy nincsen értelme csendesen sírni, mert csak magamat készítem ki. Én megvárom, amíg nem akarok erőből üvölteni és megpróbálom férihoz méltóan elmagyarázni a hülye páromnak, hogy épp mi a baj. Tehát: rövid, tő mondatok. Lényeg az első mondatban, nehogy elveszítse a fonalat... nem egyszerű, főleg, ha indulatos vagyok, de megéri. Mivel sokkkkkal hamarabb felfogja, hogy mit akarok tőle. Ezért nem sértődök meg, ha nem látja meg a koszt, amit ő is felszedhetne, mert úgy se látja... nem lát az semmit, csak azt, ami neki fontos. grrr...
Sulihoz meg kitartás. Megértem,h ogy nem akarsz 1 évet veszíteni.

Akartam még írni, de Mickey egeret fogunk nézni esti mese gyanánt, az meg csak itt a gépen van...
Még jövök! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter, szerintem abban van nagy igazsag (ha nem is teljes es egyetemes, de beleneztem magamba, es latom sajna :D:D) hogy az zavar minket a masikban amit mi magunk is hat ize... szal elkovetunk :) Szoval ha a ferj azon morcog, hogy rendetlenseg van meg esetleg kosz es ilyenek, raersz anyukam es nem csinalsz semmit, az valahol abbol indul ki, hogy tisztaban van vele, hogy neki is belefert volna es megcsinalhatta volna, es hasonlokeppen rendetlen :)
Nem szo szerint ertem, mert pl tenyleg en nem szoktam ugye a nem akasztos polokat szogre tenni es ez zavar engem idonkent marhara, de rendetlen en is vagyok, de az ove sokkal hamarabb szemet szur :D:D (jol el lehet aztan vitatkozni ezen, hogy igen dragam de te sem meg te is... es ki a rendetlenebb :D:D:D)

luna6

ja, amúgy a sulit azért KELL megcsinálnom, mert ha év végén nem lesznek meg a kredtijeim, akkor átraknak államilag finanszírozottról költségtérítésesre.. és akkor nem tudom megcsinálni a sulit, mert erre nincs pénzünk... :?
Vendég

Mennyi van meg az alapvizsgadig? 1 het? ket het? Talan az a legzuzosabb minden kozul nem? Igy 'latalanban' nekem az lenne asszem... (persze latatlanban... mikor en mar lattam olyat, csak masik egyetemen :))

luna6

Geo: az gáz lenne. Akkor hajrá a vizsgákkal meg ZH-kal, főleg az alapvizsgával! Az egy hányás! Én tudom!
bhdetti

[quote="geooo"]j írta:geoooa, amúgy a sulit azért KELL megcsinálnom, mert ha év végén nem lesznek meg a kredtijeim, akkor átraknak államilag finanszírozottról költségtérítésesre.. és akkor nem tudom megcsinálni a sulit, mert erre nincs pénzünk... :?

Jaaa, így már értem. Azért akkor is tartsd szem előtt, hogy kismama vagy, és ha Te stresszelsz, akkor a baba is, úgyhogy csak relax!! :D
Biztos ügyes leszel!

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Sziasztok!

Tegnap már nem jutottam ide... De most pótlom :D

Rózsa!
Hogyne!!!! :D Várom és továbbítom! :D:D

Heni!
Tuti, ha jön anyud nyugodtabb leszel! Meg is értem.

Nanetto!
Nem vagy semmi :D:D

Geo!
Nem vagytok lemaradva... Nálunk odáig jutott a dolog, hogy felkerült a kiságy lentről, de még nagyágy formában és ki van takaritva a szoba. Nincsenek még meg a saját kicsi méretű ruháink, a pelenkázó.... És kicsit kevesebb hetem van... :D:D De remélem a 7végén mindenki meghozza az ígért cuccot és be is tudom rendezni a szobát. :D

Rólunk:
csináltam képeket, majd ha bejutok a gépemhez, felrakom őket :D

Hanna tökre örült a baba háznak. Tegnap este csak azzal játszott. :D:D Persze kedves apukája kifejtette,h ogy Ő rendes fából milyen csodálatosan szépet birna csinálni. Mondtam neki,h ogy hajár, kezdje el, max ezt odaadjuk valakinek.... hát, még nem rohant el fát venni :lol: :lol: :lol: Szóval nem izgulok, hogy egy hamar készen lesz. Hannával megbeszéltük, hogy lefestjük a házat kívülről, belülre meg tapétát teszünk :D Nagyon cukor lesz az úgy :D És ez lesz az első közös "projektünk" Hannával és nagyon örülök neki :D

Én már úúúúgy várom,h ogy kint legyen Alex. Tegnap előtt is azt álmodtam,h ogy pénteken már haza se jövök a kórházból :d És olyan jó volt. Helyette ugye végig hánytam a napot, ennek köszönhetően a szervezetem nekiállt visszatartani a vizet és még mindig spórol, szóval ma még alma napot is tarthatok... szóval áááááááááááááá :D:D

DE! Tegnap egész nap fásli és bokaszorító nélkül sétáltam a lakásban és NEM fájt :D:D Jó, szaladni még nem tudok, de tök jól fejlődök :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Luna,
igen, úgy van ahogy mondod, az alapvizsga a leghúzósabb..
mármint ezen múlik, hogy továbbléphetek e egy évet, vagy jövőre még mindig csak az alapvizsgával próbálkozom... :?
csak nemsokára kezdődik a vizsgaidőszak, és most az összs gyakorlatomra beadandókat kell írni, mert most zárnak le.. és ezek mellett alapvizsgára nehét készülni... és sajnos ezek is fontosak, hogy meglegyenek a krediteim.. de a jövő héten már lényegében csak az alapvizsgára fogok/szeretnék koncentrálni...
ja, és már csak a jövő hét, és utána hétfőn alapvizsga :twisted:

Vok,
annyira akkor tényleg nme vagyunk lemaradva :P

lknyuszika,
köszi a bíztatást. :wink:
igazából néha úgy érzem már úgy lesz@rnám a sulit, de a másik pillanatban meg rámtör a pánik, hogy igenis meg kell csinálni, mert muszáj, szóval már várom, hogy vége legyen...

Vok,
majd ne felejtsd el a képeket :lol:
Vendég

Nah ma raaludtam az ejszakaira :) Azert nem most keltem, de nem volt rossz. Mert abban is van valami jo, ha elromlik az auto (azert tobb a rossz benne persze) igy nem tudtam vinni en a gyereket a suliba. Es hat erte sem nagyon tudok menni, mert gyalog vagy 2 km emelkedon oda... en ezt most nehezen abszolvalnam (bar ha egetoen muszaj lenne, akkor.... na akkor ma nem ment volna suliba inkabb :D)

Eszter, penteken szult egy magyar ismerosom franciaknal. Es nala jott vissza a hanyas a terhesseg vegere. Vegul arra jutottak a dokik, hogy szegeny o, pechje van, mert van ilyen bar nem tul gyakori, de elotte meg csinaltattak mindenfele laborvizsgalatot verbol, hogy nem e majertekek (ha jol emlekszem) csinaljak mert akkor nem legyintenek ra. De mivel minden rendben volt utana haaat... na de mar kibujt a kislany penzteken :)

luna6

Luna!
Lazán lehet,hogy megszívtam és így jártam :D:D Nem örülnék neki annyira, de inkább az, minthogy a májammal legyen valami baj. :)
De jóóó neked, hogy ilyen sokat aludtál :D:D
Ja, azt akartam még hozzáírni ahhoz, amit te írtál, hogy igen, általában az idegesít a másikban, ami bennünk is szar. :D Ezért szoktam neki megmondani, hogy mit csináljon és nem cseszem fel az agyam rajta :D:D Akkor szoktam kiakadni, amikor már legalább 4x szóltam és még mindig xarik rá...

Geo!
Kitartás!!!! Remélem sikerül mindent beadnod időben és a tanárok figyelembe veszik,h ogy terhes vagy... Az alapvizsgára meg úgy se lehet eleget készülni, szóval csak IQ-ból :D Bár minden alapvizsga más és más. Én németből a morfológia résszel szívtam nagyot...

Kép

Kép

Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

No megint eltunt minden, amit irtam. :evil:

Csilla,
hatalmas gratula, es drukkolok, hogy Lena kitarto kis csaj legyen! Te is probalj meg pihenni es regeneralodni, meg sok szukseged lesz az energiadra, ha haza mentek!

Judy
Koszi a hireket, es irj neha magadrol is!

Nanetto,
ugy latom, az eleted nagyon felporgott, amiota otthon vagy! Nem irigyellek az ateltekert, en valoszinu, hogy nagyon rosszul reagaltam volna le a varotermi jelenetet...
Orulok a baratnod terhessegenek, igy talan koztetek is rendbe jon majd minden.

Konkri
Hihetetlenul sajnalom, ami veled tortenik. Ha te belemesz, biztos megvan ra az okod, en ebbe nem akarok beleszolni. De azt tenyleg ne gondold, hogy minden a kulsodon mulik! En is balna vagyok, mint Vok (bocs Vok, csak teged ideztelek :roll: ), es hat inkabb en huzakodom. Szegeny parom :cry:

Henybaba
Lola teljes neven Manuela. Ha akarod, beirod mindket nevet, Lolat zarojelben, ha akarod, csak Manuelat irod be. Es koszi a tablazatkezelest!!!!

Vok
:lol: :lol: :lol: tetszik a "nem rohant el faert" megjegyzesed. Az enyem legalabb nem eroskodott, hogy o is megcsinalta volan :D

Szep napot mindenkinek!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Esztre, az alavas nem volt rossz (igaz csak plussz max masfel ora es most is almos vagyok :D) de ha kihagyom mert jo az auto, az olcsobb lenne :) Szoltak a szervizbol, hogy 327 euro lesz a javitas. Es enelkul ugye en egy lepest sem tudok tenni, csak gyalog... es most nem birnek naponta kilometereket gyalogolni a nomerta suliba, meg hogy keverednek be holnap a dokihoz a korhazba es egyeb ilyen aprosagok :) Hat ez az ara egy kis alvasnak :)

luna6

Sziasztok,

Bocsánat, de csak össze-vissza, hébe-hóba tudtam olvasgatni......

Igy csak két dolog:

CSILLA, NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK LÉNI BABÁVAL EGYÜTT, HA ÖSSZESZEDTED MAGAD, VÁRJUK A RÉSZLETESEBB LEVELEKET!

Konkri, valamire írtad, hogy még nem láttad, de sajna nem tudom, mi az......megírnád majd?

A gyest a következőképp buliztuk meg; nem vagyunk házasok, papíron mindenki máshol lakik, még Andris lakcíme is tök más, ő a nagyinál lakik, mert akkor járt a gázártámogatás :-) Eddig papíron én neveltem egyedül a gyereket, most pedig májustól lemondtam minden ellátásról, gyes, csp és a párom igényelte meg, innentől kvázi ő neveli egyedül a gyereket.

Majd megszületik kistesó, akkor én utána jogosult leszek mindenre, viszont Andris után, akit egyedül nevel az apja, ő kap mindent, nem lehet kitenni a bölcsiből és még a párom is védett lesz.......

Megnéztem, a világon semmi nem tiltja, úgy nézünk ki papír szerint, mint akik néha összefutnak, lesz belőle egy-egy gyerek, de amúgy semmi közük egymáshoz :-)

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter: Mi lesz a kistesó neve? A tiéd még hiányzik a táblázatból.
Egyébként jól kibuliztátok ezeket a családtámogatási dolgokat. Végülis semmi törvénysértőt nem követtek el, és ha ez így működik, akkor miért ne?!

Vok: Szép a házikó! És micsoda pocak...!!! Csini vagy!

Luna: Nehéz lehet most neked kocsi nélkül. Mondjuk én nem autózom, bár van jogsim. Apa járja az autót. Míg futárkodott az volt a munkaeszköze. Most, hogy munkahelyet váltott, kocsival jár melóba. Én meg csak vitetem magam, ha épp az ideje megengedi. Mikor még babakocsiztunk, mindenhova gyalog jártam. Egész nagy távolságokra is. De ez most már nem kivitelezhető...egyrészt Bogi nem bír nagy távolságokat még gyalogolni, és vele együtt én sem kockáztatok hosszabb gyalogutakat. Rákényszerülünk a tömegközlekedésre....pedig húúúúúúú, de nem szeretem!

Találtam egy partra vetett bálnát, íme a fotók róla:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Eszterx: a névre gondoltam... hogy mi lesz kistesó neve... de Heni már írta is a kérdést... :)
Köszi az infót a kiskapuról, akkor ez nálunk sajna nem működik, mert elválni csak nem fogunk :)

Ezt összekapcsolván és szexet: sztem ember még ki se tudnám tenni... , mert ha néha szóba kerül, mert hát ahogy Heni is írta, házas ember ezzel vagdalkozik még ha viccelve is- szóval ő mélyen tiltakozik és nem hagyja magát... tehát azért gondolom szeret :)
Amúgy már gondoltam arra is, hogy lehet hogy a szülés látványa- bár olyan nagy dolgot tényleg nem lát az ember, csak ha akar- szóval lehet hogy tudat alatt ez is befolyásolja a szex kérdést... meg sztem hiába vallja magát a férjem bevállalósnak a szexben (itt értem azt, hogy minden belefér az ő vágyaiba, még a hátulról is...) egyébként én őt picit zárkózottabbnak tartom abból a szempontból, hogy míg én mondjuk megszoktam, hogy barátnőkkel simán mertünk pisilni egymás előtt, vagy a gyerekkel, vagy nem zavar ha van valaki a fürdőben, míg én fürdök- ő nem ilyen...
meg arra jutottam, hogy lelkiekben lehet hogy számomra könnyebb lenne azt elfogadni, hogy megcsal, mintha azt, hogy undorodik tőlem és ezért nem fekszik le velem... és hiába mondjátok, hogy jól nézek ki, ami túlzás erősen... sztem a külső nem minden. lehet hogy van valami rossz emlék, vagy belülről nem úgy jön, vagy mit tudom én... végül is mi se gerjedünk rá mindenkire...
aztán meg valahogy csak fel kell dolgozni a megalázó érzést... hát próbálkozik az ember :)
a volt férjem és a sógorom régen azzal érveltek, hogy nekik rossz érzés a visszautasítás, hogy én is biztos rosszul érezném magam... hát igazuk lett...
ÉS ÉN OLYAN SOKSZOR JÖVÖK RÁ, HOGY AZ EMBER MINDENT VISSZAKAP AZ ÉLETTŐL... :) (mondjuk leginkább a rossz dolgoknál veszem észre...)

Te Voki-móki: figyi, ez a teória tök tetszik, hogy az ember mindig azért dühös, ami magában is zavarja... azt hiszem ezzel érvelni fogok majd alkalom adtán :))))

Ja és Vok: gondolom nyújtottál a fotón, mert én nem látok ott bálnát!!!!!!!!!!!!!! retusáltad a képet?????? számomra a képet és a stílusod olyan összepasszolóan vicces és aranyos!
És tök cuki, ahogy a babák be vannak takarva a házikóban! Olyan kis szívmelengető- és így hogy nekem is itt a gyerek, talán még másként is látom ezt.

Henike: te is olyan cuki vagy, a rózsaszín tengerben...
Jó nagy pocakotok van!!!!!

Luna: ez a névadós dolog számomra nagy sötétség, mert mi van, ha valakinek már 4 vezeték neve van és összejön egy másikkal... szóval ez így nem lesz egy ilyen kettes hatványszámai izé??? érted? mert mi lesz az ük-ük unokákkal? :) viszont tök jó, hogy van aki "viheti tovább a nevet"- mert ugye valakinek ez számít- de én erre tök nem adok, engem ez annyira nem érdekel, de talán még a nemzetiség kérdés se... én valahogy inkább az embert nézem mindig és nem a nevet vagy származást.
Amúgy meg tök zsír, ez a hosszú név, nekem tetszik!

Talán elkészül a kaputelefonom is lassan, most csinálja apu meg apa... fú én meg csináltatok rá szép névtáblát.

Na ma Marcu is kapott szurcsit, Apa vitte kullancsra és nem sírt.

Pasik és a megbeszélés meg hasonló: hát én meg azt hiszem sok mindenről nem beszélek- sztem a férfiak és a nők rtitkán mozognak egy hullámhosszon- sztem ha én elkezdenék arról beszélni, hogy mit érzek, akkor tuti, hogy másnap már úgy se tudná vissza említeni... tehát sztem mindegy... mert én amúgy az ilyen józan paraszti eszű pasikat fogtam ki mindig, semmi lelkizős...

Após kapott a héten 78 e forint nyugdíjat, de sajna ez 3 havi :( pedig olyan franyó lett volna ha 1 havi... viszont magamban megjegyzem, hogy szívesen- mert hát ha én nem rugdalom, akkor más se tette volna, mert a saját lánya... de képzeljétek, már ezen is túljutottam, hogy ő ilyen leszarós. nem érdemes az embernek semmin se morzsolódni- vagyis őrlődni :) élni kell azt kész :)

ja és ma megint hívtam a szülésznőt- már tegnap úgy voltam kérek másikat, mert hát mégse járja h a várható szülésznő sose veszi fel a telefont... de ma beszéltünk. és két hét múlva ismét fogunk, hogy akkor mikor randizunk. szuper!!!!!

nem is tudom, hogy én akarom e ezt az nst-zést már... lehet hogy én még terheskednék picit :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Ez a rózsaszín világ a lányomé! Ő még érezheti magát rózsaszín felhők között...

Gergőnek megcsináltuk a másik szobát, ami egyébként is kékre van festve. Úgy gondoltam, hogy addig míg éjszaka is fel kell hozzá ébredni, legyenek külön, hogy ne zavarják egymás köreit.
Vendég

Na, mi tegnap elmentünk a dokihoz,de 1 óra várakozás után még mindíg vagy 15-en voltak előttünk, én már elég szarul voltam, szédültem, keményedtem, úgyhogy eljöttünk. Épp hogy hazaértünk leszakadt az ég, úgyhogy nem is bántam, hogy feladtam. Ma is elmentünk, de ma nem rendelt a dokinőnk :shock: Kár, hogy mondjuk ezt tegnap nem írták ki... Mondtam is az asszisztens nőnek, hogy mi már tegnap is itt voltunk és most én nem vagyok hajlandó kivárni a másik dokinőnél a dupla sort. Aranyos volt, kb. 3-nak behívott. Ez a dokinő azt mondta, hogy még mindig elég ramatyul zörög a gyerek, de ő még nem adna antibigyót, úgyhogy várjuk ki a vasárnapot. Addig folytassuk, amit eddig kapott.
Utána elmentünk bejelentkezni a fodrászhoz, mármint engem. Lili viszont annyira kedvet kapott a fodrásznénihez, hogy neki most gyorsan levágta a haját. Igaz tök édi volt a hosszú göndör fürtjeivel, de csak fésülködés után egy óráig, utána már olyan kis loncsos-kócos csaj volt mindig és a copf nem igazán lett a szíve csücske. Meg most nyáron szerintem nagyon meleg is lett volna neki, úgyhogy gyorsan rábeszéltem a fodrászt egy kis "túlórára" és levágta neki. Így is nagyon csinos, mondjuk nem is vágta olyan rövidre, ahogy én kértem, de abban igaza van, hogy ha mégis össze akarom fogni valamiért, akkor így még pont lehet, de már nem melegíti annyira. Kifésülni meg se így se úgy nem lehet :lol:
És jövő kedden én is mehetek hozzá végre. Utoljára ápr. 6-án voltam!!! 1 teljes hónapja! Azóta 1x sikerült magamnak megmosni.
De ugye magamnak nem tudtam kiegyenesíteni, úgyhogy most össze van copfozva és nagyon csúf. Meg már le is van nőve, úgyhogy most nagyon rámfér végre egy festés vágás.

Viszont fura volt, mert Anyu is mondta ma, hogy nagyon lent van a pocim, mondtam, hogy persze, mert már "bedugta" Bence a kis fejét a medencémbe. Aztán a fodrász kérdezte, hogy mikorra várom a babát, mert az arcomon már úgy néz ki, hogy bármelyik nap szülhetek...Azért én még várnék vele, legalább még egy hetet, mert ugye jön még a nagy kirándulás, amiről nem szeretnék lemaradni. Anyu ugyan megígérte, hogy elmegy helyettem, ha én már nem tudnék, de ma közölte, hogy akkor épp Bécsben lesznek, úgyhogy mégsem tudna menni. :? Lili viszont már tényleg beleélte magát, úgyhogy ha törik, ha szakad én megyek.

Kép
Kép
hari

Fú, Heni! 18 nap!!!!Az azért nagyon durva! A pocid óriási és nagyon formás! Azért férjuradat várd meg a szüléssel ha tudod, bár ha már Anyukád itt lesz az is tök szuper.

Vok, nagyon jó a házikó! Na meg a te pocakod is jó nagy. De a legjobb, hogy a lábad már ennyire használható, így azért csak könnyebb lesz szülni menni.

Kép
Kép
hari

Tényleg Vok, Hanna jobban van már? Lement a láza?

Kép
Kép
hari

Konkri, maximalizalva van a tovabbiheto csaladnevek szama, ha jol remlik 4 darabban :) Es azert jellemzoen (persze van azert errefele kivetel boven) az emberek anyuka es apuka csaladnevet szoktak csak adni (vagyis abbol is azt amit a sajat szuleiktol kaptak, ha tobb van, szal a nagyszuloket mar nem) azt viszont minimumkent mindig, es akkor nem no ez tovabb, negynel megall :) Tulnyomo reszt azert megis kettonel szerintem. Nalunk is kettonel, de haromnak latszik :) (persze emberem kettojet is mind adhatnank, de szerintem semmi koze az en gyerekemnek az anyosom apjanak csaladjahoz, szal zert ezt mar megse)
Magyar anyakonyvbe meg az enyemet ugye bele sem fogjak venni, akkor sem ha az eredeti vagy elso anyakonyvben maskeppen van.

luna6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?