A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Valami mindig átsegít minket a kínlódós perceken - itt éppen találtunk hat darab csillagszórót az egyik fiók mélyén.

Kép

Kép
vindolanda

Na! Móninak tartottam :arrow: egy kis hegyi beszédet. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese a hegyi beszéddel egyet értek!
Nálunk sem ártana némi segitség sokszor :roll:

Vindo csillagszóró csúcs 8) nálunk ha zizik ki kell vinni őket, teljesen helyre rázódnak és kellemesen el is fáradnak és megy a szunya.

Gica köszi rendben van neki, még persze látszódnak a vágások, de az min. egy év mire regenerálódik. De nem fáj már neki.

Heni
KépKép
heni81

Elfogyott a piros csúszda:-( zöld lesz helyette.

A házat ( amiben lakunk) is zöldre gondoltuk festeni :roll: eddig mindig a narancsos árnyalatok jöttek be, de már szinte minden ház ilyen szinű, a zöld gondolatával játszadozunk :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni!
zöld szín jó :) barátnőméknek olyan és annyira ízléses szép,nem rikító :) :) nekünk piros csúszdánk lesz :wink: lehet előled vettem meg :roll: :oops:

Niki!
ahoj :) :) de jó h. írtál :) :)

Panndi!
hogy sikerült szülinap? de jó kistesó jól van :) naponta figyeltem vonalzód,mert tudtam h. május és eleje vmikor Álmi előtt született Fruzsi :) :)

Rugó édes :) :) törpapa gyorsan átöltözött a hálóruhájából a napaliruhájába :)

Gica!
én azon szoktam röhögni mikor B. fogja a kukiját behomorít/térdet hajlít és éloz :) :) haláli a kiskrapek :) :)

Mesi!
Igen szép ngy piros betűid lettek :lol: :lol: :lol: Mónit én telefonon
támadtam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow: jazz balettozni :)

KépKép
viranka

http://panyizsuzsi.hu/webshop/
annyira szépek :oops: na tényleg :arrow:

KépKép
viranka

Megyek vizsgáztatni :? :arrow:

Hamar itthon leszek azért :wink:

Fáradt vagyok, éjjel fenn voltam elég sokáig. G. is csak akkor keveredett haza, borászklubban volt, ami itt azt jelenti, hogy a polgármester, a jegyző, illetve azok az emberek, akik benne vannak a klubban, együtt isznak.

De hátha kicsit nyugodtabb lesz utána, elég cifrán jött haza az éjjel :roll:

Üdv, V.

Kép
vindolanda

Hahó! :)

Szép hétvégét mindenkinek! Program nekünk: takarítás, tanulás, éneklés esküvőn. Ez délutánig. Aztán még nem tudom...

Remélem, jó idő lesz, és nem lesznek felhőszakadások...

Kép
Kép
Kép
zdori

LÁnyok, olyan jégeső volt délután meg felhőszakadás :shock:
Otthonról hívtak, állítólag benne volt a tévében is.
A neten is nagyon nyomulunk, ezt tette fel valaki a faluból:

http://video.szon.hu/video/58754/jegeso-mikepercsen-2

Rugó homokozója tiszta fehér volt, teljesen belepte a jég.

Kép
vindolanda

Vindo! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, mi is meglepődtünk. 5 perc alatt jött az egész :roll:

Rugó sajnos már fel is kelt, hét előtt. Tegnap napközben nagyot aludt. Délelőtt vásárolgattunk, voltunk egy hamburgeresben, és Rugó hazafelé nagyon bealudt. Itthon becsempésztem az ágyba, és fél ötig húzta. KÖzben tudtam dolgozgatni. Aztán G. meg R. kimentek még este felé, akkor is tudtam haladni. Este viszont Rugóval lefeküdtem (már vagy öt napja írom az első zárótanulmányt éjszaka), és jól is tettem, mert ez a bolondka felkelt. G. még alszik, R. reggelizik, és nézi a Dórát.

Az orra be van dugulva :?
REmélem, nem lesz beteg :roll: :!:

Irina, Ádi hogy van?

MIndenkinek minden jót, V.

Kép
vindolanda

Vindo nem semmi vihar volt nálatok :shock:
Most olyan történt ami még sosem :D Grétike tovább aludt mint Rugó 8) Mi csak 7 után keltünk :D

Viranka tényleg szépek

Szép napot mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

De remélem, este Rugó fog hamarabb kidőlni :P Már nyolckor :P Minimum :lol:

Móni, drága, hogy vagy????

Azt elfelejtettem mondani, hogy egy ideje eléggé bajban vagyok a ruhákkal. Mármint olyanokkal, amelyeket fel lehet venni tanítani, meg fel lehet venni konferencián is, de mégsem teljesen puccparádé szint :roll:
Vagy olyan felsők vannak, amelyek 15 éveseknek készültek (csőrikével az elején pl.), vagy olyanok, hogy kiállhatnék benne a 35-ösre Böszörmény felé
:roll:
Esetleg nagy piros virágmintásak meg fodrosak, vagy türkizkékek :roll:

Tegnap viszont, ahogy magamban jöttem hazafelé a vizsgáról, megálltam egy céundánál, és találtam is két jó felsőt :P Meg egy tuti nyakláncot is, a kedvencemet ugyanis Rugó kitépte a nyakamból pár hónapja :D

MOst boldog vagyok :P

:arrow:

Kép
vindolanda

Rugót tegnap nagyon megsorozták a szúnyogok - nagy puklik nőttek a fejére itt-ott. Úgy látszik, már szúnyogriasztó nélkül nem lehet kinn este :roll:
Bekenem fenistillel :arrow:

Nekem meg a s....met csipdesték meg három napja, nem is értem, hogyan tették :roll:

Kép
vindolanda

Az orra viszont folyik. És elég nyűgi is, mondjuk csak nyolc órát aludt az éjjel :roll: Jól lefáraszt. Most egy boroskancsót rángat elő a spájzból :roll:

Kép
vindolanda

Szerencsére meglátta az ebédet, és leült egy korai tízóraira :roll: Rizst eszik meg ripp-roppot. Odatettem közben egy kenyeret. A mai napon csak a Forma 1 segíthet.
G. füvet nyír, tegnap a jég miatt nem tudta befejezni.
R. állandóan le akarja venni kinn a sapkát a szélben, lehet, akkor hűlt meg tegnap kicsit.

Jaj, jön is :arrow:

Kép
vindolanda

Itt is egyre több a szúnyog.
Ti mit használtok?
Jobbulást Rugónak. Biztos csak egy kis nátha emiatt az undok hol jó hol rossz idő miatt.

Én viszonylag jól vagyok, köszi :)
Mondjuk az esti hidegfrontot megéreztem és a derekam bekattant és úgy maradt. Most rosszban sántikálok :roll: Kérdeztem a dokit, tud-e valamit ajánlani, de sajnos nem. Várandósan nem lehet. Tegnap nagyon jó volt vele úszni, a vízben észre se vettem, hogy fájna. Na de mikor kijöttem :?
De már csak 6 hét :D , azt sántikálva is kibirom :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Grétin nincs kint sapka :roll:

Regi, Maggie, Juba, Dettyk, Irina, Sense, Gica, Tündi hol vagytok???????

Gica szerintem múltko elfelejtettem megdicsérni a képeket amit a gmailre raktál. Sokat nőttek a gyerekek, az a sapi meg szuper :D Arany keze van Virankának :D , mert Ő horgolta, igaz?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, próbáltunk bio-dolgokat szúnyog ellen, de itt rettenetes mennyiség van, szóval nem működött :roll:
Nagyon nagy belvizes területek a határban, a békák szinte "harsognak" :shock:
Az Off! viszont jobban bevált, de csak este használjuk, mikor jönnek a dögök olyan fél hét körül, utána meg irány a fürdő :roll:

Csak elfogyott a fasírtja, jött kunyizni
:wink:

Azért hat hét még sok :?
De csak elmúlik előbb-utóbb :wink:
Aztán meg jó lesz :D

Én úgy örültem, mikor szülés után olyan könnyen kezdtem mozogni 8) Meg tudtam hason aludni két napot, míg be nem durrant a mellem. Az olyan jó volt 8)
Aztán meg egy évig nem tudtam megint hason aludni :?

Megint közelít :arrow:

Kép
vindolanda

Móni, itt az falu szélén rettenetes szelek fújnak az Alföldön :roll:
A városban sincs szél, de itt néha borzasztó :roll: És mikor hűvös az idő, szóval olyan 15 fok körüli, akkor sajnos kell rá. Ő meg tiltakozik :(

Kép
vindolanda

Na, kimegyünk, csodáljuk a fűnyírást :arrow:

Megevett egy egész ripp-roppot csak úgy :roll:

Pisilt egyet a bilibe, aztán ott topog az ajtóban.

Most már csak az udvaron szokott néha bepisilni, benn abszolút nem.

Kép
vindolanda

Itt a duna miatt van sok szúnyog. Ezt az offot kipróbáljuk. A kisasszonyt este csak 8 körül tudjuk berángatni, addigra már itt is előjönnek.

Gréti már az apját boldogítja, glettelnek. Az előbb ki kellett vele rohanni, lepisilni a füvet. Így a játék hevében sincs be pisilés. Jó mókának tartja :D
Ügyes Rugó, hogy így pikk-pakk. Mondjuk nem hiába mondják, hogy agyban kell rá megérni és onnantól egyik napról a másikra már sikerül :D

Cicus tegnap este fél 9-kor kért kaját, gondoltam eszik 1-2 falatot. Aha, megevett egy egész olajos szardiniát :shock: csak lestem. Ma persze a reggeli kimaradt. Kíváncsi vagyok mikor kér enni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, majd elfelejtettem.
Barátnőm kislánya novemberben lesz 3 éves. Még annyit sem beszél mint Rugó. Két szót tud. Anya és nem. Ennyi.
J. elvitte dokihoz. Azt mondták minden rendben vele, értelmes, mindent ért és megérteti magát. Majd mondatokban fog megszólalni, van ilyen ne aggódjon anyuka. Ha 4 évesen még nem beszél várják Őket vissza újabb tesztre.

KépKép
Kép Kép
l.móni

KÖszi, Móni, az ilyeneket olyan jól esik hallani :D :D :D :D :D
Mindig megnyugszom :roll:

Tudom én, hogy ügyes gyerek, de mégis motoszkál az emberben valami.

Most beosontam.

Ja, olajos halat Rugó is kér néha, kiszedi a szekrényből, és hozza. Aztán tömi befelé kiskanállal :roll:

A szomszédban vettek több bambuszt is, és egy szál kinőtt a mi udvarunkon 8)

Kép
vindolanda

Vagyok, lányok, sziasztok, csak épp takarítok. Net kiment egy napra, utálom ezt a szolgáltatót már egy ideje, alig várom, h visszamondjuk. Most nálam sem túl jó a hangulat, Ádi csinálja a szokásos hétvégi cirkuszait (csak anya jó, anya ebből kifolyólag nem tud se főzni, se takarítani, minimum 3 hiszti/délelőtt/nap). Nem tudom, miért csinálja, ha elmegyünk valahová, semmi gond vele, csakhogy se időnk, se módunk mindig elmenni valahová. Ráadásul dolgozni sem tudok, mert este bealszok Ádival, éjjelente is ismét cirkusz van mindig valamin (menjek át, csörgeti a cumit a kezében 1-2 órát), cserébe alszik összesen vagy 9 órát, úgyhogy esélyem sincs így se dolgozni, se magánéletet élni, se aludni rendesen. Momentán halál elegem van. :cry:

Kép
Kép
irina

Irina nyugi.
Szolgáltató már csak pár hétig ez. Az új lakásban már más lesz.
Ádó meg csak figyelmedet akarja. Magyarázd el neki, hogy akkor is figyelsz rá ha nem hisztizik. Mutasd meg neki. Hiszti után nem foglalkozol vele, hiszti nélkül igen. Így hátha feladja.
Kitartás. Már csak pár hetet kell kibírnotok és teljesen le fogtok nyugodni. Mindhármótoknak jó lesz.
Oviról van hír?

Vindo hamarosan rengeteg bambuszotok lesz :D
apu is vett és azóta már egy nagy 3 m2-es rész azzal van teli :D
na meg nővérkéméknél is van :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nekem volt még egyetemi kolis éveim alatt egy krisnás szobatársam, ő mindig felkelt ötkor, és zörgette a gyöngyeit (vagy mit), és közben mondogatta, amit ilyenkor kell. Fél méterre volt tőlem az ágya :roll:

De az nem cumi volt :wink:

Irina, sajnálom :(
Rugó is egy tündér máshol, tegnap egy kajáldában fél órát tudott ülni és eszegetni :roll: Itthon meg néha olyan, mint a hátramenés.

Én ma éjjelre tervezek egy nagy munkás éjszakát :roll:

Az jó, a sok bambusz 8) 8)

Húzok egy kesztyűt, és húzgálom a gyomot a kavics közül. Rugó talicskát tologat, G. füvesít. Várjuk a bátyámat is, visszahozza a fűkaszánkat.

Kép
vindolanda

Mónikám, aranyos vagy, de sajnos pont az a gond, hogy azt a kevés időt sem bírja ki Ádi, amíg a házimunka minimális részét meg akarom csinálni. Próbáltam már sokszor bevonni, nem érdekli igazából, kétszer felrakott két zoknit száradni, aztán ennyi. Mindenen hisztizik, amit nem adunk oda vagy szimpla "nem" a válasz. Oké, dackorszak, csak amikor már 1 óra alatt a tizenötödik hiszti van, akkor eleged van, de nagyon. Már előre rettegek a költözéstől, mert az egyetlen dolog, amit kértem, hogy a gyerek ne legyen a lábam alatt. De a fő gond az, h állandó probléma, hogy Ádi minden apró dolgot, ami a polcokon van, meg akar fogni, ezeket nincs hová rakni már most sem, hát még mi lesz költözés után, mert egyelőre fogalmam sincs, mit hová teszünk (az apró dolgokat). Talán ki kéne dobni az összeset ;-)
Nem tudom, én sokáig azt hittem, csak én látom Ádit ilyennek, amíg a bölcsiben is nem mondták, hogy nem hajlandó magát lekötni, mindig valakin lógni akar. Nem eljátszik mellette, hanem mindig valakivel akar játszani. Ami nem tűnik nagy furcsaságnak, kivéve, ha mindig ezt akarja, és Ádi mindig ezt akarja. Márpedig így nehéz bármit csinálni. Nem véletlenül nem tudtam még soha normálisan egy ebédet sem megfőzni mellette (és most nem kétórás extra dolgokról van szó). Nem tudom, én azt látom, hogy más gyereke azért néha legalább eljátszik az anyja mellett vagy leköti magát ennyi idősen egy időre. Ez viszont így kibírhatatlan. Amúgy az a baj, hogy senki nem hiszi el, milyen nehéz Ádival (én meg azt hittem, kinövi). Más gyerek megy a lepkék után, fák közé, felfedez. Néha ha van egy jobb napunk (mondjuk havonta kettő), akkor jövök rá, hogy mennyivel másabb is lehetne az egész. És nem értem, miért ez az egész, most őszintén, mostanában csanában is alig volt Ádi, ha van is, max. 5 órát van ott ébren (9-től 4-ig, abból 2 órát átalusznak), ez heti 3-szor. Nem gondolom, hogy ez a mellőzés netovábbja.

Kép
Kép
irina

Vindo, Te is mindig megnevettetsz, krisnás :lol:
Csodállak, hogy így tudsz dolgozni, én ha 6-7-től reggel fent vagyok, az istennek se megy a munka már este 10-11-kor... ráadásul Ádinak újabban a kezét kell fogni altatás közben és odafeküdni a közelébe, akkor mindig bealszok (nem tudok vízszintesen fekve nem bealudni, ez apai örökség). Na azután felébredni és dolgozni :shock:
Nem tudom, Ádi úgy viselkedik, mint aki állandóan mellőzve van, miközben semmi másról nem szól szinte az életünk, mint róla, ha otthon vagyunk.
Remélem, Rugó nem lesz beteg, Ádi persze ismét náthás. Mi más is lenne. :roll:

Kép
Kép
irina

Vindo, Te is mindig megnevettetsz, krisnás :lol:
Csodállak, hogy így tudsz dolgozni, én ha 6-7-től reggel fent vagyok, az istennek se megy a munka már este 10-11-kor... ráadásul Ádinak újabban a kezét kell fogni altatás közben és odafeküdni a közelébe, akkor mindig bealszok (nem tudok vízszintesen fekve nem bealudni, ez apai örökség). Na azután felébredni és dolgozni :shock:
Nem tudom, Ádi úgy viselkedik, mint aki állandóan mellőzve van, miközben semmi másról nem szól szinte az életünk, mint róla, ha otthon vagyunk.
Remélem, Rugó nem lesz beteg, Ádi persze ismét náthás. Mi más is lenne. :roll:

Kép
Kép
irina

Bocs, hogy 2x is elment! :oops:

Kép
Kép
irina

Csak gyorsan.

Gegi a kezemben, jövünk be a teraszról - kiszöktek -, terelem be őket. Zsozsi dühében levágja a földre a motort, majdnem átesek rajta.

Fejmosás: nem szabad nekem dobni, mert elesek a Gegivel.
- A földre dobtam!
- Nem, nekem dobtad, majdnem elestünk.
- Akkor át kell lépni.
- Nem tudtam átlépni, majdnem elestem.
- Légy szíves viselkedjél! :shock:
- Mi vaaaan?
- Büdös vagy! :shock:
- Na jó gyere ide, megigazítom a szandidat, mert mindjárt indulunk.
- Toll a füledbe Anya! :shock:

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

A legjobb, mikor éppen magyarázok neki emelt hangon, ő meg odahajol suttogva becsukott szemmel:
- Ssssss... tojik a pók!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, nagy fazon a lányod :lol:

Móni, ásunk Neked egy klassz medencét a kertben és ott úszhatsz Pötivel, hogy ne fájjon a derekad! ;-)

Vindo: én szeretem a C & A-t, bár elég vegyes a kínálata, de van néhány nagyon szeretem ruhadarabom onnan ;-) Amúgy meg turiban utazom. Vagy leértékeléskor Promod, mert az elég drága.

Kép
Kép
irina

Sziasztok :)

Irina!
állandóan elalszol Ádival :wink: csak nem jön 2ke 8) próbáld vhogy cumiról leszoktatni,nálunk azóta sokkal nyugodtabbak az éjszakák :) mikor költöztök? mert akkor véletlenül elveszhetne akét lakás közt :wink:

Vindo!
nem semmi :shock: itt pénteken volt :shock: kis cseresznyenagyságú darabkák hullottak az égből.Gyerekeim meg össze akarták szedni :) :)
Apa futott haza,pont akkor jött és köpködte szájából a jeget 8)
De ügyes Rugó :)

Móni!
egy jel h. pihenj :) :) :) úszás biztos jó :)
de a szülinapomon már betöltött 38 hetes leszel kezdjünk tippelni :) :) :wink:
Gicának/Zsuzskának Nagyi horgolta :) én még azon a szinten nem tartok :?

de ezt csináltam tegnap :)
sok szeretetttel :)
Kép
elméletileg szivecske :)

KépKép
viranka

Virankám, a cumit már majdnem kiiktattam épp betegség alatt, mert nem kapott tőle levegőt, de másnap óriási hiszti következett miatta. Mostanában pedig valami irtózatos a cumifüggés, állandóan kéri (de nem kapja meg, csak aludni, ill. este fürdéshez, ami alvás előtt van ugye...). Az elvesztés jó ötlet, amitől félek, az az, hogy a költözés (ami amúgy is megviselheti) és a cumi kikiktatása egy időben plusz Ádó hisztissége együtt, juj. Inkább majd elásnám a parkban vele együtt ovizás előtt valami mese kíséretében... állítólag ez már erősen cumis gyereknél is működött...Szép szívecske ;-)

Kép
Kép
irina

Bejöttünk.

Furcsa ez, mert mindig azt mondják, hogy a bölcsődések nem nagyon játszanak ám egymással, de akkor Ádi nagyon kis szociális lény :roll:

Rugó inkább egyedül játszik a csanában, ahogy én látom :roll:

A költözés tényleg fárasztó, gyerek nélkül is szörnyű tud lenni :roll:

De valahogy elmúlik majd ez is :roll:

Viranka, micsoda szív :D

Ja, a cénóundában is vannak fodros, rikító ruhák, de sikerült feltúrnom a boltot, és így találtam ezeket a kincseket :roll:

Na, megyünk enni.

Kép
vindolanda

Ja, nem cénóundá :lol:
Nem is tudom, hogy írtam le ezt a csodálatos szót :roll:

Túró rudit enni :arrow:

Kép
vindolanda

tetszik ez a cénóunda szó :) :) én tavaly nyáron vettem kemény 500ftért tök jó piros szoknyát :) bár itt Dkeszin és sok jó dolgot nem lelek,meg rég voltam :oops:

Irina!
nálunk -mind2 gyeröknél- a hasraesés következményeként fellépett szájsérülés hatására tüntek el a cumik :) :) mi lenne, ha konkrétan eldobnád(de még sem),madárka elkapja elviszi kicsinyeinek :) :) tudom a hiszti része a legnehezebb,de Móni és Fleur is kibírta vhogy :) :)

öcsém elhozta bnőjét kinek neve becézése uaz,mint lányom neve :) Dede csak nénizi :) Báló elnevezte másik dedének,ill. másik Dedusnak :) :) :) de nagyon bejött nekik a csajszi :) alig lehet őket levakarni Miráról :) :
)

KépKép
viranka

Verus, nagyon köszi az ötleteket! Hát Ádit ismerve nála is lenne pár napig hiszti, és azt inkább nem anyáméknál abszolválnám, hanem az új helyen, plusz tényleg nem akarom, hogy a cumielvételt azonnal az új lakáshoz kösse. Plusz momentán költözés és félévzárás felé nem vagyok olyan idegállapotban, hogy még a cumielvételt is elviseljem. Ez van. :?

Kép
Kép
irina

Vindo: nem gyerekekkel, sokkal inkább felnőttekkel játszik el Ádi...

Kép
Kép
irina

Vindo, CundA-ban én inkább a nagymami-kollekciót nem bírom ;-) De egy csomó esetben szinte ugyanolyan szabású és jellegű dolgokat árulnak ott, mint a menőbb helyeken, csak jóval olcsóbbért.
Na megyek vissza dolgozni.

Kép
Kép
irina

mikor költöztök? félévzárást elfelejtettem :oops: dógózz :) :)

KépKép
viranka

Verus, nekünk még két hét van vissza a tanítós időszakból, utána vizsgaidőszak, de az nekem már nem lesz olyan zűrös.

Kép
Kép
irina

Értem :wink:
Rugó a felnőtteket - akik számára kedvesek - magával rángatja, és felügyelniük kell sokszor, ahogy ő játszik :roll:

Éppen megnéztünk egy Dr. House-t délután, mikor Rugó elaludt az ölemben. Hat után keltettem, addig bedolgoztam éjszakára. De most terelgethetjük 11-ig, az tuti.

Itt megint leesett az eső :roll:

Nekem a vizsgaidőszakkal szerencsém van, zömmel írásbeliket írnak, a szóbelisek meg harmadévesek, szóval belőlük az utolsó turnus most kedden lesz. A levelezősöket meg folyamatosan vizsgáztatjuk március óta.
A munkahelyemen lazulni fogok 8)

Én még piros szoknyát nem vettem. Mondjuk szoknyát sem hordok, nincs egy darab sem :wink:

Vacsorázok :arrow:

Kép
vindolanda

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Csak gyorsan lejelentkezem. Élek(lünk), csak éppen nyakig vagyok a szakdolgozatom írásában.

Pusszancs
dmaggie

Szia Maggie :P
Jó munkát!

Aludni :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Irina szuper ötlet :D
gyertek medencét ásni :D
nagy az udvar, elfér :D
sajnálom, hogy Ádó ilyen anyás.
kell neki egy kistesó és minden megoldódik :wink:

Maggie jó munkát, ha lesz kis időd hosszabban jelentkezz.

Viranka te jó ég, már az én szülésidőpntomra lehet szavazni :shock:
gyönyörű a kis szivecske :D

CundA-t én is szeressem, vannak onnan szuper darabjaim.

Mennem kell. Mindjárt itt vannak és szétverik az utolsó egybeb lévő szobát, a nappalit :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :)

G. felkeltett reggel, nem találta a kocsikulcsát, és az egész lakást feltúrta :roll: Olyan zajjal volt, és most kupi van... És igen, a nadrágzsebében volt, amit utoljára viselt :roll:

Rugó szerencsére alszik még 8)

A tej viszont elfogyott, így ma kakaó helyett nescafét iszok. Illetve egy pohár tej van még, de abból Rugó reggeli kakaója lesz. Ahhoz ragaszkodik :wink:

A kocsivásárlást szerencsére G. elnapolta, most nagy izgalomban van a tőzsde miatt :roll:
Abból ugye ki szokott húzni bizonyos összegeket néha. Nem tudom, min ügyködik most, nem is kérdezek rá inkább :roll:

Azt hiszem, nincsen babakocsink, az autó csomagtartójában maradt. Talán triciklivel megyünk a postára, és tejet is kellene szereznünk.

Be is kell gyújtani, olyan kis hűvös a lakás :roll:

Rugó nem lázasodott be éjjel, így szerencsére nem beteg komolyan.

Hétvégén jönnek anyáék, itt is alszanak majd :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?