A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Öööö, én szerintem voltam akkora tusek, hogy nem nagyon nyomoztam senkinek a becses neve után, és én sem mutatkoztam be tisztességesen :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Én csináltam pár képet, de mikor láttam hogy többen fotóznak, elsüllyesztettem a sajátomat, mert Zé folyton el akarta szedni :roll:

EnyémGyerek is végigvernyogta az utat haza, kissé felborult a napja :roll:
De tök jól viselte a siserehadat, pedig mostanában néha kitört rajta a mimózaitisz az ilyen törpéktől :oops: Most meg simán tűrte, hogy egyszerre két lány is inzultálja :D

Orsi!
Képek cukik :D

Önállóskodás :arrow: Én Zét már 2 hónapos korában is vittem babatalira 100 km-re :roll: Szóval rajtam a Kopaszi-gát sem fog ki :roll:

Merion!
Sajnálom a náthát, jobbulást Mirának :)

Katy!
Uh, ez nem hangzik jól, remélem holnapra már okés lesz a Petra :)

Sillia!

Jók a képek, Lóci rucija jujj de vagány :lol:
Apás képek nagyon jók :D

De úgy összességében mindenki nagyon szép és csini, még sokkal szebb mint a képeken :D

Ági!
Szerencse, hogy meglett a kártya, nekem már kellett letiltogatnom (kiraboltak), elég gáz, meg drága móka is :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Ági! Szegény! Még jó,hogy meglett a kártya!

Merion!Jobbulást Mirának,remélem már jobban van!

Katy! Petra hogy van?

Nagyon jók a képek,még még még :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois: én figyeltem ám, és tudom a neved! :D :D :D

Orsi: ne haragudj, én is figyelmetlen voltam: Boldog 10 hós fordulót Odinak! :D

Katy: remélem, Petra már jobban van! :D

Kép
agi125r

Sziasztok!

Petra azóta szerencsére nem hányt, viszont lázas. Éjjel szinte semmit nem aludtam, beköltöztem a szobájába. Álmában beszélt, nyögdécselt, borzasztó volt.
Kb. 20 percenként fent voltunk. Vizet ivott, úgy láttam, hogy jól is esik neki. Aztán 6-kor már nagyon éhes lehetett, akkor adtam neki 200ml tápit, meg is ette mind.
Most próbáltam egy kis alma-banánt adni neki, de csak annyit sikerült, amivel a vitaminokat beadtam, viszont megint ivott 30ml vizet.
Most alszik.
38,8 a láza.
Holnap Anyu átjön, hogy ne kelljen mozgatnom Petrát, én meg csak 1-ig leszek bent, mert 2-től van betegrendelés és meg akarom mutatni a doktornőnek.
Anyu torokgyulladásra gyanakszik, állítólag attól is szoktak hányni a babák.

Viszont nem nagyon sír Petra, inkább csak nagyon nyűglődik.

Képek szuperek, én természetesen a nagy készülődésben itthon felejtettem a gépet.
Azért ha leguggolok, elég beles vagyok én is! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Eddig fel se tűnt, mert ilyen pózban nem igen látom magam. Köszi Lois, hogy megmutattad! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most kaphatom össze magam én is! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Sziasztok!

De nagyon jó képek!!! Szuper lehetett a találkozó :) Remélem még tesztek fel képeket!
Vendég

[quote="loislane"] írta:loislaneööö, én szerintem voltam akkora tusek, hogy nem nagyon nyomoztam senkinek a becses neve után, és én sem mutatkoztam be tisztességesen :oops:

Holnap már késő lesz. De ma még bepótolhatod. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :)

merion!

Hogy vagytok most? :?:

katy76!

:shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Olyan jól éreztétek magatokat, estére meg már lebetegedett. :cry: :cry: :cry: :cry: Gyógyuljatok meg gyorsan! :(

[quote="katy76"]
írta:
katy76
A tali szuper volt, a kávé sz@r. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

agi125r!

Nem tiltattad le a kártyád azonnal? :shock: :shock: Hűűűűűűű, de bátor vagy. :roll: :roll: :roll: Óriási mákod van, hogy meg lett. :roll: :) (Az egyenlegedet azért lecsekkoltad? :roll: :roll: :roll: ) Tanulság: pénztárnál/fizetés közben nem dumálunk. :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :wink:

[quote="agi125r"]O írta:agi125rrsi: jók a képek! :D :D /nekem fel se tűnt, hogy fotóztok.... :oops: :lol: - paparazzik! :lol: /

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="loislane"]
írta:
loislane
Mimózaitisz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Önállóskodás :arrow: Én Zét már 2 hónapos korában is vittem babatalira 100 km-re :roll: Szóval rajtam a Kopaszi-gát sem fog ki :roll:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ámen! :wink: :lol:

[quote="loislane"]
írta:
loislaneDe úgy összességében mindenki nagyon szép és csini, még sokkal szebb mint a képeken :D

Bond hajnalmindjártdélben olvas: mindenki szép és csinibb a képeken. :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :?: :?: :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ha nem lettem volna ott, akkor a képek alapján most nagyon irigyelném magamat. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

A Kopaszi-gátat jegyeztem. De mikorra írjam? Jövő hét? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Mindenkinek köszönjük a biztató sorokat! :)

Míra már jobban van, a szemei is jobban állnak, mint 2 napja. :) Szerencsére láza, de még csak hőemelkedése sem volt...viszont döbbenet, hogy egy ilyen pici nóziból és buksiból mennyi trutyit lehet kiszívni... :roll: Már jó lenne, ha a végére érnénk, mert kész szenvedés ez az orrszívás, bár már nem is veszi annyira zokon, de bizonyára nem is élvezi. :cry:

Azért eszik és alszik is rendesen. :)

Nagyon remélem, hogy legközelebb mi is ott lehetünk! :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok!

Babatali nekünk is szuper volt, csak én mentem legkésőbb, és én jöttem el legkorábban :? .

Előbbiről a mami ebédje tehet, utóbbiról Áronpajti szülinapja :lol: .

Botond úgy elfáradt nap végére, hogy 9-kor gyakorlatilag elájult a karomban :shock: :lol: . Pedig ő tök jól aludt napközben: az úton is aludt, aztán meg kis híján végigaludta a babatalit is :oops: :lol: .

Katy!

Jaaaaj, szegényké(i)m :( :( :( . Remélem "csak" valami aprócska vírus. Amúgy nem akartam vészmadárkodni, de borítékolható volt, hogy valamelyik baba megbetegszik. Ilyenkor megy a "víruscsere", és ami egyiknek totál ártalmatlan, az a másikat leveszi a lábáról :? . De ez így normális, szokni kell ( :arrow: ergo gyakrabban kell babatali :lol: )! Petrának főleg, mert inkább most, mint a bölcsiben... Botond az első 3-4 babával való érintkezés után rendre beteg lett, de mostanra megszokta a szitut 8) :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Elmentem a patikába venni Mexalent, hogy felváltva tudjam adni a Nurofennel.
Úgy tűnik, hogy az jobban levitte a lázát. Délben adtam be, és most néztem a nyakát (alszik), és nem tűnik olyan forrónak.

1 óra körül picit feléledt, 3-ig fent is volt, játszottunk, mászkált, álldogált.
Enni nem sokat evett, de adtam neki 100ml tápszert, azt elfogadta, meg 11 körül evett kb. 70g tejpépet.

Dodi!
Igen, biztos, hogy "bölcsibetegség" szerintem is. Azért holnap megmutatom a doktornőnek.

Kép
katy76

katy76! :)

Jól van, menni fog ez! Csak így tovább! :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

A beszúrás sikerült, az album jó lett, rengeteg klassz kép! :) :) :)

Mindenkit felismertem, mintha csak ott lettünk volna! :)

Nekem még 8.5 verzióm van, nem frissítettem, magyar a menüm, és van olyanom, hogy Bőr könyvtár...Eszközök/Könyvtárak megnyitása/Bőr könyvtár de a Ctrl+Alt+S is jó. :)

merion

merion

Sziasztok!

Jaj, annyira de annyira jók a babatalis képek! Minden baba egytől egyig gyönyörűűű :P :P , na de az anyukák sem panaszkodhatnak :D :D !
Sajnálom, hogy mi nem tudtunk elmenni, itthon sok mindent összejött, anyukám egészségileg eléggé lerobbant :cry: . Szóval ezt elmesélni most nagyon hosszú lenne.....
Azért képeket rakjatok fel még még még......
marietta1982

Boo,

Nagyon szívesen! :) Én már régóta használom, és nekem is tetszik! :)
Örülök, hogy meg lett a megoldás. :)

Azért is jó ez a program, mert akinek tetszik egy-egy kép, innen le is tudja tölteni magának! :)

merion

merion

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Biztosan nem eredeti méret, hiszen akkor a 291 db képpel nem fértél volna bele a 30MB-os keretbe. :) Nagyjából a tizedére csökkenti a méretet.

Most hirtelen nem jut eszembe más...illetve, mivel Te szeretsz fotózni, ahogy én is :), ha érdekel, akkor a természet, épület fotóid felkerülhetnek a Google Earth-re. :)

www.panoramio.com oldalon kell regisztrálni, a képeidet feltölteni, pontosan megadni, hogy hol készültek (nem azt a helyet, ami a fotón van, hanem ahol álltál, amikor készült) aztán majd elbírálják, hogy fel kerülnek-e vagy sem. :)

Nekem már vannak fent képeim :), már jó régen készültek:

http://www.panoramio.com/user/2082405

merion

merion

Boo: megnéztem a képeket, nagyon jók lettek! :D Meg jó sok is... :lol: Ennek persze nagyon örülünk! :D
Ment a Kedvencekhez :lol:

Marietta: nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok jönni! :( Anyukád remélem, mielőbb felépül!

Bond: nem tiltattam le, mert megnéztem a telefonom, és nem jött értesítés, hogy használták volna... :) Így padlógázzal irány Mór, és ott meg is lett :D
Anyámnak megmondtam ma, hogy többet nem beszélek vele, ha épp fizetek valahol. Válasz: ki mondta, hogy hagyd ott a kártyát? :shock: :roll: Erre már nem is mondtam semmit.... :lol:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

Szerintem inkább csinálj egy másik usert is magadnak...vagy akár többet. :)

merion

merion

Boo

Szuperek a képek!

De nekem csak a 75.-ig nyitja meg utána már csak a kiskép látszik..
Vendég

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jók a képek :P .

Mikor találkozunk a Kopaszi-gáton :roll: :lol: ?Lehetne megint hétvégére tenni?

Marietta

Anyukádat sajnálom, és egyben azt is, hogy nem tudtatok eljönni.

Kép
Kép
orsi777

Boo,

Ékezetes betűt ne tegyél a címébe...mert ugyan úgy is lehet, de olyankor a linkben kriksz-krakszok lesznek, így meg nem nyitja meg...

merion

merion

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

En nem tudom megnezni a Fehervari kepeket. A masik ket albumot sikerult. Miert nem nyitja meg?

Kulonben az ide feltett kepek nagyon jok. Mindenki jol nez ki es a babak gyonyoruek. Latom sikerult jo idot kifognotok es jol ereztetek magatokat.

Mira es Petra gyogyuljon meg hamar.

Merion a Te kepeid is nagyon jok. Ugyes vagy.

Nagyon kivancsi vagyok a tali kepekre, valaki mondja meg mit csinaljak, hogy meg tudjam nezni oket. En mar mindent probaltam...

Kép
Kép
bucus80

Bucus: ne aggódj, már én se tudom megnézni őket... Boo gondolom, holnapra orvosolja a problémát :)

Kép
agi125r

Boo!
Jók a képek, bár elég borzadva néztem saját zsírfejemet :oops:
Nemtom meddig foghatom még a Kölkömre hogy így nézek ki :oops:
Nade majd a köv. talira úgy fogok kinézni, mint akiből gyököt vontak 8)

Katy!
Számíthatsz rám :mrgreen: Na nehogy már csak rólam készüljenek nyomi képek... :lol: De amúgy te karcsú vagy, csak ez elég szerencsétlen póz. Én meg gonoszul katt :wink:

Az én fiam is kinyúlt este, aztán 23-kor felébred, hogy ő igazából éhen maradt, kaja, utána aludt reggel 9-ig egyben :shock: Na ez még engem is meglepett :roll: Mára meg félig áttörte az ínyét az első felső fogacska, nem mondhatni, hogy különösebben felzaklatta a dolog :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

ÁRMINNAK NAGYON BOLOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
Kép
orsi777

sziasztok!

Árminnak Boldog Névnapot!!!!

Nagyon jók a babatalis képek,viszont a Boo félét én sem tudom megnyitni...

ma elméletileg jön egy barátnőm a fiával,szóval nem leszek túl sokat.

Kép
Kép
csibe83

Mírának és Árminnak nagyon boldog névnapot kívánok! :D

Kép
agi125r

Arminnak es Miranak nagyon boldog nevnapot kivanok!

Kép
Kép
bucus80

Árminnak és Mirának nagyon boldog névnapot kívánunk :D !!!
marietta1982

Sziasztok!!

Basszus,én nem tudom megnyitni a képeket :cry: Az első kettő talit sikerült,de a szombatit nem. Na,nem baj,majd mégpróbálkozom.

Katy! Hogy van Petra?

A gyerekemnek áttörte az ínyét a jobb felső foga is,sőt mellette is jön neki,szóval remélem csak ezért volt olyan harapós kedvében :oops: :lol: Még egyszer bocsánat,hogy így viselkedett,próbálom nevelni a következő taliig :lol: :lol:

Kispocok! Igen,nekem is nagyon tetszett a gatyát,sőt a Converse-d is :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bocsánat.

MÍRÁNAK IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Norka

Jázmin februárban ünnepli a névnapját? Már nem emlékszem.

Azértneki is sok boldogot névnapja alkalmából.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok,

Kopaszi-gát holnap?? :lol: :lol: :lol:
De tényleg, most, hogy Enyémapa elkezdett biciklivel járni dolgozni (hátha fogy egy kicsit), többször van autó nálam, úgyhogy mobilabb vagyok. Hétvége is jó, csak találjuk ki, mikor.

Névnaposoknak boldogat!!!!!!

Katy,
hogy van Petra? Kiderült hogy mi volt a baj?

Boo,
naci: Promod :wink: :wink: Tegnap véletlenül :oops: arra jártam, és láttam hasonlót (az enyém tavalyi). Csak hülye a méretezése (bár inkább nagy a hasam) - rám például a 36os kicsi, a 38as meg lóg rajtam, mint tehénen a gatya :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:
Én sem tudom megnézni a képeket, és már megőrülök a kíváncsiságtól!!!! Nimród mindjárt ébred, mellette pedig nem lehet gépezni, mert teljesen rá van kattanva... így most estig kell várnom????? neeeeeeeeeeeeeeeeee

Marietta,
:cry: :cry: azért remélem, a következőn ott lesztek :wink:

Lois, Nyuszi,
Hurráááááááá fogacska!!!!!

Nyuszi,
no para, nagyon cuki volt a kis vámpír-lány :wink: :wink: :wink: a fiúknak pedig meg kell tanulniuk megvédeni magukat!
Ruci: köszi :oops: :oops: :oops: én mosolyogtam ám magamban, mert én is imádom a fehér converse+farmer-fehér felső+kapucnis pulcsi szettben, ahogy Te voltál szombaton... ennek örömére tegnap az Esztergomi kirándulásunk - reptéren piknikezésünk alkalmával ebben pompáztam :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszönöm az érdeklődést, Petra jól van, mintha semmi baja nem lett volna.
Tegnap este még volt egy kis hőemelkedése, amire nem adtam volna neki kúpot, de nagyon nyűgös volt, nem tudott elaludni, ezért végül kapott egy nurofent. Így prímán aludt mindenki. :D

Reggel már hőemelkedése sem volt.
Anyut átvittem reggel hozzánk. Az előbb beszéltem vele, minden rendben. Majd 2 körül megyek haza a kis babámhoz és elmegyünk egy nagyot sétálni.
Orvoshoz nem viszem, mert nincs semmi tünetünk, ott meg csak összeszedünk esetleg valami újabb betegséget.

Fehérvári képeket én sem tudom megnyitni.

Kispocok nadrágjához hasonló nadrágot próbáltam én a Promodban kb. 1 hónapja, csak én úgy néztem ki benne, mint egy félbevágott törpe. :oops: :oops:

Kép
katy76

Kispocok!
Most látom, hogy ugyanazt írtad!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?