A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zsuzska! Drukkolok nagyon, hogy a hétvégén minden jól alakuljon!!!

Már ezer éve meg akarom kérdezni, hogy mi az a laptető??? Még nem sikerült kiderítenem, pedig igyekeztem :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Zsuzska!

Szerda óta nőtt ekkorát a tűsződ? Bocsi a kérdésért, de először megyek, 2. napon vagyok, akkor az UH hüvelyi vagy hasi? csak hogy készüljek. Elég erős a vérzésem.

köszi
momelcsi

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Zsuzska, azért még ne kenődj el... Ebből még lehet valami! Szorítok nagyon!

Kriszto, laptető szerencsét hoz!

Melcsi, hüvelyi lesz, vérzés miatt nem aggódj!

Lányok, szorítsatok nekem is. Ma megjött, úgyhogy este megyek Apánkhoz, bár félek, hogy megint cisztám van... :o(

Viszont van egy kérdésem. Apánk morgolódott, hogy miért nem voltam ma vérvételen. Elvileg nem a 2-3-4 napokon kell menni??? Egyébként 10 körül jött meg, úgyhogy nem tudtam menni, nincs is nálam a beutatló. :o(
kkata23

Akkor este találkozunk, én fél6ra megyek. Én előre megkaptam a beutalót az első alkalommal, úgyhogy tegnap voltam. Bár kérdezte, hogy 8kor, én mondtam, hogy 9kor, de még az is lehet hogy fél10.
Ilyenkor este is sokan szoktak lenni? vagy inkább a reggeli UH-k, műtétesek?
momelcsi

Szerintem mi is akörül érünk oda! :lol:

Az a baj, hogy még ha nálam is lett volna a beutaló, később jött meg és éhgyomorra már tuti nem tudtam volna menni...
Készülj szerintem most is hideg élelemmel! :lol:
kkata23

Sziasztok!

A háttérből (a munka-hegyek mögül) nagyon drukkolok ám mindenkinek, de most, hogy ennyien fogtok kezdeni, gondoltam meg is írom, hogy én is küldöm a pozitív energiákat!

Katám! Remélem, a mai beállításról ismét a „cisztagyilkoló” jelzővel jössz majd…:)

Momelcsi! Neked is nagyon drukkolok a mai jó kezdéshez! Hát, sajnos este is sokan szoktak lenni… Vigyél olvasnivalót! Bár Kata is ott lesz társaságnak! :) Tapasztalatból tudom, hogy nagyon jó kis társaság! :D :wink:

Szimbáék! Nemsokára indultok Ti is ismét, ugye?

Kriszto! A laptető szerencsét hoz! Ha jól tudom…
Úgy örülök, hogy már jobban vagy! :D Mikor kell legközelebb Apánknál jelentkezned?

Micikém! TSH-kontroll? Kíváncsi vagyok, hogy hogy alakulnak a hormonjaid a gyógyszer és a paleo hatására… +++

Kisgaby! Üdv közöttünk! :) Gyere gyakrabban! Könnyebben telnek úgy ezek a várakozós-bizakodós napok! :)

Jucus! Remélem, Sajó már sokkal jobban van!

Emerenc, drága! Úgy drukkoltam Neked a háttérből! Volt, hogy óránként jöttem nézni, hogy írtál-e… De olyan jó, hogy nem adod fel! Jársz már akupunktúrára? Én is jókat hallottam róla! Drukkolok, hogy ez is hozzájáruljon a sikerhez!

Kislibus! Remélem, minél hamarabb végeztek a felújítással! Anna-Tündérke biztosan megvárja! Vigyázz nagyon magatokra!

Hildácska! Arra gondoltam, hogy most kivételesen nem mész el ahhoz a dokihoz is egy ultrahangra, akihez Győrben akartál járni? Apánk szaktudásának nyilvánvalóan senki nem érhet a nyomába, de az is biztos, hogy ezek után én is végigaggódnám ezt a három hetet, (miközben az aggódással nem segítenék semmin), viszont ha egy másik doki nem látna semmi problémát, akkor én például biztos, hogy könnyebben tudnék gyököt vonni, osztani kettővel (ahogy Szimba írta) Apánk aggodalmából!
Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz! Nyugi!

Zsuzska! Szorítok, hogy a 4-5 kicsi beinduljon! A múltkor nekem is „eldurrant” a legnagyobb, és utána szépen megért a többi!
Te is nagyon gebe vagy? Pedig nem árt egy kicsit hízni! Azt olvastam, hogy a babásodáshoz minimum 20%-nyi zsírnak kell lennie az emberen (vagyis az ember lányán…). Nekem sokszor nagyon nehezemre esik rendszeresen enni, pedig tudom, hogy nagyon fontos lenne…
Olvastam egy olyan kísérletet is, hogy hízókúrára fogtak nőket, és kizárólag ennek hatására megnőtt a teherbeesési ráta! Úgyhogy most az elkövetkező hetekben mindenképpen egyél eleget!
Azért is, mert lehet (nagyon remélem!), hogy nemsokára (hogy is szokták mondani?) már kettő helyett kell enned! :) :wink:
loreena

sziasztok, itt sajóné.
le se merem írni, de talán 3 hét után már van javulás.
tegnap kivették a branült a kezéből, tehát nem kap infúziót, két napja már ihat teát, tegnap meg kapott egy zacskó kekszet. nem mondta meg, csak felhívott és beleropogtatott a telefonba. 35 szemet (!!!) kap egy napra.
a szonda még lent van, de csak azért, hogy ha vmi baj van a szájon át evésnél, ne kelljen újra lerakni. napi egy táp is becsorog még.
láz nincs, antibiotikum nincs, gyógyszerek szájon át.
szerencsére a hasnyálmirigy körüli folyadék az uh szerint már nincs ott, de majd a jövő héten csinálnak ct-t.
mindezek ellenére átlag két naponta esténként kiborulok, bőgök. még sosem voltunk ennyit külön egymástól. majd megnyugszom. minden nap du. megyek és este 8-ig ott vagyok.
nekem ma jött meg, de ezt a hónapot kihagyjuk.
köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, meg érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok.
én is mindenkinek minden jót, meg puszi, meg ragik, meg minden.
sajo

A most induló/kezdő csapatnak küldöm a pozitív energiát. :-)

Igazatok van, tényleg nagyon lassan múlnak a várakozás percei.
El is foglaltam magam a testvérem szakdolgozatának szerkesztésével -tartalmi részét megírta ő-, mert addig sem a "jelekre, tünetekre" koncenztálok.
kisgaby

Sziasztok!

Újakat üdvözlöm, és hatalmas nagy drukk!

Jucus! Örülök neki, hgy Sajo kezd jobban lenni, az már nagy szó, hogy ehet!!! Jaj, túl lesztek ezen meglásd! Tudom, hogy nehéz lehet nélküle, de már gyógyulgat és ez a legfontosabb! Nemsokára otthon lesz veled!

Kata, Momelcsi! Feltétlen irjátok meg mi volt a beállitáson!

Loreena! Ti mikor kezdtek???

Kisbagoly! Drukkok továbbra is!

Zsuzska! Ugye továbbitottad a tüszőidnek, hogy laptetőt kaptál??? Hátha serkenti őket a tudat. :wink:

Miciona! Még mennyi idő a kontroll laborig?? Nekem is egy örökkévalóságnak tűnik, mikor várok veletek ilyen dolgokra, meg a kezdésre! Mindig azon jár az agyam, hogy ki-mikor kezdhet legközelebb. :roll:

Képzeljétek hogy jártunk: Bementünk a Jánosba csüt. reggel, mert megbeszéltük Dévaival, hogy 7.25-kor legyünk ott, és bemutat a helyettes orvosnak, aki a szülést vezeti le, ha ő nem tud jönni. Még a lelkünkre is kötötte, hogy legyünk ott időben, mert 5 perc lesz az egészre, és utána nem lesz rá idő. No, ott is voltunk, felmentünk a másodikra a szülőszoba elé (szülészetre volt megbeszélve, de konkrétan melyik emelet, az nem.) 7.15-re és vártunk. Na, 7.35-kor már megkérdeztem a dolgozókat, hogy hol lehetne megtalálni őt, és akkor mondták, hogy már biztos lennt van az alagsorban valami értekezlet félén... Mondta ő, hogy azért nem lesz később idő, mert ott lesz, de jól elkerültük egymást, mert mi meg a másodikon vártunk rá... :cry: Most megyünk hétfőn, remélem nem lesz morci miatta, de honnan kellett volna tudnom? Azóta persze elgondolkodtam, hogy biztos úgy értette, a szülészet-et, hogy az épület előtt. De a fene se tudja. Csak remélem nem fog haragudni, meg remélem még lesz rá lehetőség, hogy bemutasson... :roll:

Kép
kislibus

Sziasztok,

Jucus, ne légy szomorú, most már rendbe jön Sajó! elhiszem, hogy nagyon rossz most nélküle... Remélem most már hamar túl lesztek ezen az egészen!

kisgaby, hajrá hajrá!

kislibus, sajnálom, hogy így elkerültétek egymást . Mindig van valami bonyodalom...

momelcsi, nem tudtalak teljesen beazonosítani... :cry: Ketten is jöttek fél6-ra, egy pár és egy egyedül. Van egy tippem, de nyúl voltam és nem mertelek leszólítani... :cry:

Ésssssssssss mi is kezdünk!!!! Nem is gondoltam volna, én már láttam magam előtt a fránya cisztát, de nem... :lol: :lol: :lol: NEm ideális a helyzet, mert elég különböző méretűek a tüszőim, de nem baj, majd összerázódnak! Jövő pénteken megyünk legközelebb.

Loreena, tényleg ti mikor kezdtek? Nem tudunk összehozni egy jó kis reggeli szeánszot? Olyan jó lenne! :wink:

Miciona, még akár veled is esélyes, hogy összefussunk nem?
kkata23

sziasztok

hát pont fél 6-ra értem oda a férjemmel, aki már a pultnál lévő sortól bepánikolt és elment, mert dolga volt. Úgyhogy én az egyedüli voltam. és TE? mindenki párral volt, úgyhogy én sem akartam érdeklődni. Bár nagyon figyeltem a neveknél, hátha hallom a Katát.
Kezdünk mi is. Sok a tűszőm, úgyhogy már szerdán UH, addig két injekció és closty.
Nekem nem mondott semmit a tüszők méretéről, csak hogy kb. petefészkenként 30-40db van.
Tök rendes volt a nőci is, megmutogatta az injekciók használatát, mert tök kezdő vagyok. Azt sem tudtam megmondani, hogy beállításra mentem :D
Megfogadtam a tanácsotokat, kérdeztem, ami a csövön kifért. bár egy jó kis szadis UH és méhbemérés után alig voltam magamnál. De nagyon kedves volt velem, kicsit rémisztgetett, meg hogy "bátor" adaggal kezdjük el.
Pénteken akkor szerintem (ha szerdán nem kell leállnunk) találkozunk, és remélem többiekkel is hamarosan. Köszi mindenkinek a drukkolást, én is mindenkiért szorítok!!!
momelcsi

Kata, Mommelcsi! akor értetek lehet izgulni! de jó! :D

Kép
kislibus

Momelcsi, igen rád tippeltem. Mi pont melletted ültünk... :lol: Na majd pénteken, mi csak akkor megyünk.
30-40 tüsző :o :o :o az nem semmi... Neked mit írt fel? A Merionalt láttam, mi a másik?

kislibus, még Zsuzskánknak is szurkolni kell! De köszönjük szépen!

Szurikáta, ha erre jársz SZURIT kérek!!!!!!!!!!!! :wink:
kkata23

Jó reggelt mindenkinek!

Újak sziasztok,üdv itt közöttünk :)

Kkata,természetesen megy a szuri és sok szerencsét!!!!!!!
Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok Topiklakócskák!
Szorítok a kezdéshez Lányok!
Hildácska! Minden rendben lesz!
Sajócska! Edd a kexeket buzgón és gyógyulj meg hamar!!!!!
Jucus! Tarts ki!!!
Lor! Azért pihenj is néha, tudod, az is fontos a célhoz!!! ;-)
Mindenkit ölelek, akinek név szerint nem írtam, őket duplán!
Az újaknak üdv és drukkkkk!
Mi jól vagyunk, most kaptuk meg a 15.hós oltást, eddig minden rendben, szorítsatok, hogy a következő 2-3hétben is így maradjon! KÖSZI!
Cuuuuppppáááááákkkkkooooook!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Ma mi is megkezdtük a szurikat. Apa nagyon jól tudja csinálni.
Puregon 300-ból 75ml, Merional 1ampulla, este Closty.
Hétfő-keddi adag, a többit majd szerda reggel meglátjuk.
Remélem semmi mellékhatás nem jelentkezik, direkt el sem olvastam a tájékoztatót, mert akkor egyből érezném:) nagy hipo vagyok....
Kata, te mit kaptál?
Kislibus, külön kérés a Dévainál szülés? Én is Jánosban szeretnék egyszer. sok pénz????
momelcsi

Sziasztok,

Szurika, KÖSZI! :lol: Már mindjárt jobban érzem magam...

Zsuzska, gyere majd jelents, hogy mi volt ma???

Momelcsi, én Gonal+Merional pároson vagyok, ez múltkor nagyon bevált.

Arra jól emlékszem, hogy az egyenletlen tüszőkre a futás a jó? Persze elfelejtettem megkérdezni, és most nem tudom mi legyen, múltkor engem letiltott, így most nem merem elkezdeni...

Ja, és egy piócához kerültem a Nyírőben... nem tudott vért venni, ezért megszúrták mindkét kezem... :cry: Nem tudom miért bénáznak mindig, máshol sosincs probléma.
kkata23

Sziasztok!

Lehet, hogy nekem is ez a két injekció van? a Puregon a beadagoló neve?:)
Szóval akkor már te nem vagy kezdő? hányadik lesz?
Nekem 3*15 perces futást írt elő. Reggel injekció után már egy órával futhatnék is, de mikor?? Ja, ebédidőben a munkahelyemen futkossak?
Egyszer bicikliztem, ma is csinálok majd valamit. De a húst nagyon nyomom (500g/nap!!!) mást sem eszem.
Akkor én szerencsés vagyok, mert simán elsőre szépen levették a vérem a Nyírőben.
momelcsi

Sziasztok!

Momelcsi!
Puregon és gonal két külön gyógyszer. Néhány hét itt és ki leszel "okítva" :D Velem is ez volt, csak én magam keresgéltem mindig mindent a neten. De itt a legjobb helyen vagy, mert segítünk, ha már kényszerpihenőre vagyunk ítélve :)
Szóval ahogy néztem, ha 20-30 tüszőről beszél induláskor, akkor a pco-gyanú nálad is fennáll. Nekem annak idején azt mondta Apánk, hogy általában akiknél az eleje már ilyen képet mutat,mint pl. nálam is, ott a puregon-merional koktélt adja, mert jobban tudja szabályozni a puregont, mint a gonalt.
De gondolom egyén-függő a dolog.

Annyira örülök, hogy ha jól olvastam hárman is indultok most! Van kiért izgulni. Közben egy baba is megszületik lassan.... Igaz, Kislibus?

A húst meg nagyon egyétek, én már rosszul voltam tőle, de jobban féltem a túlstimutól, úgyhogy túrtam rendesen :lol: (Mert azért ilyen indulási képnél jobban fennáll a túlstimu esélye.) Szóval hús, futás, és nyugalom!!!!
Mi meg csak szorítunk csendben.:wink:

Kisgaby!
Nálad mizu? ++++++++++++++++++++++++++++++++++mennek a drukkok!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Nekem a beültetés utáni 7. napon 1/2 Ovitrelle-t kellett beadni, az Ovitrelle beadás óta 4 nap telt el.
Bizonytalan vagyok abban, hogyha 4 nappal a z Ovitrelle beadást követően milyen eredményt kapnék ha tesztelnék?
Az Ovitrelle-t mutatná ki a szervezetemben vagy valós eredményt kapnék?

A 20-30 db tüsző számomra olyan szám, amiről én sosem mernék álmodni sem....
kisgaby

Szia Kisgaby!

Szerintem még ne tesztelj!!! Türelem! :D Szerintem becsaphat még az Ovitrelle.
Szorítok, hogy minden jól alakuljon! csak légy még kicsit türelmes!
Tudom ám, hogy könnyű mondani! :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Valaki használt már progeszteron injekciót? Következő ciklusomban próbálunk egy újabb lombikot, szeretném alkalmazni a progeszteronszint magasan tartására az intramuszkuláris injekciót.
Szükségem lenne a készítmény(ek) pontos nevére, gyártójára. Így könnyebben be tudnám szerezni. Ha jól tudom, itthon nem kapható, de külföldön is meg tudnám venni, ha tudnám, mit kell, és mennyit.

Zsuzska!
Mi volt ma a méreckedésen?[/u]
muki2

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, aki próbál okítani. remélem hasznos lesz:)
Tényleg Puregont kaptam, csak már teljesen meg vagyok kavarodva.
Sportnak megfelel 3*8perc gokartozás? mert ma ez volt a sport. elég kemény, de a nyugalom az tuti nem volt meg. Na de holnaptól... mindent betartok, sportolok és nyugodtan maradok a hátsómon. A húst azt nyomom rendesen, reggel-délben-este.
Bocsi, még sosem mondták nekem a PCO-t. Az mi? tudom, megnézhetném a neten, de ti tuti többet tudtok már róla :wink:
Kezdéstől számítva mikor szokott a punkció bekövetkezni? csak hogy felkészüljek:)
Sajna nem kérdeztem meg ilyen dolgokat, de már nagyon bánom. Nem tudom, hogy mire készüljek, mikor minek van itt az ideje.
De buzgón olvasom a topikot....
Jó éjt mindenkinek! Kisgaby, nagyon drukkolok egy + tesztnek. Te lennél nekem az első, akinek .........
momelcsi

Sziasztok!

Bocs, hogy zavarok, de ha van időtök, légyszi szavazzatok a kislányomra!

Köszönöm!

http://www.kisalfold.hu/jatek/gyereksze ... tepic_8889

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Muki

A progeszteront csak orvosi rendelvényre tudod recept alapján megvenni. És a dokid ha nem tartja szükségesnek akkor neked kell rábeszélned hogy szeretnéd. A Pharmafutár nevű cég hozza Ausztriából.De ugy tudom ebben az évben ott sem lehetett megkapni.Hiánycikk lett átmenetileg.Nekem volt egy kismamám akit progiszuriztam és nem kapta meg , a neten vette meg apránként hirdetés alapján azoktól akiknek megmaradt a programból.
Nézz utána hogy most mi a helyzet, lehet hogy már helyreállt a dolog.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Új vagyok nálatok, és szeretném a segítségeteket kérni. Szóval a helyzet az, hogy már egy ideje kiderült, hogy csak lombikkal lehet babánk a kiskatonák miatt. Már megjártunk 2 intézményt is, az egyikben... elkezdtünk egy stimut, de sajna sikertelen volt és egész végig olyan...rossz szájízem volt, és pocsék volt az orvos-beteg kommunikáció. (Mindegy, nem szeretném részletezni). A másik a Kaáli volt, itt csak konzultáción voltunk, de teljesen ledöbbentettek az árak.. utólag derült ki számomra, hogy csak maga a lombik eljárás a támogatott, az UH, meg vérvételek ugyanúgy fizetősek.
Mindegy....a lényeg, hogy most teljesen le vagyok lombozódva és szeretném a véleményeteket kérni a Dévairól, ill. hogy ott hogy működnek a dolgok. Mi fizetős és mi nem? Meg van olyan, hogy várólista a lombikra? (mert olyannal is találkoztam már, hogy fél éves várólista van a kivizsgálás után a lombikra :( )
Osszátok meg velem tudásotokat :wink: Köszönöm!!
kangaxx

Sziasztok!

Jaj, Zsuzska, tényleg ne haragudj!!! Neked is drukkolok ám, úgyhogy ird meg mi volt!

Kriszto! Remélem csak lassan, mert még ma fog festeni a férjem. Én meg takaritok megint, mert most meg gletteltek, lecsiszolták és itt a sok glett por mindenen. Még az összepakolt kórházi holmit is újra ki kell mosni...

Kisbagoly! Szerinem is légy még kicsit türelmes (bár olyan egyszerű volna). De nagyon szoritunk!

Jucus! Sajoval mi újság???

Kata, Momelcsi! Szoriok továbba is!!

Kép
kislibus

Kangaxx! Dévai nagyon jó szakember, szigorú a természete is az, de nem is nagyon szoktak komplikációk elpfordulni.... Úgy tudom, nála is csak a lombik maga amiért nem kell fizetni, addig sajnos igen. Asszem onnantól kezdve nem kell, hogy megkeztétek a beállitást. De a többiek ezt jobban tudják, biztos segitenek!
Sok sikert a babához!
kislibus

Szia Kangaxx!

Mi most kezdtünk a Dévainál, igazából összehasonlítási alapom sincs. Voltunk egy konzultáción, azért fizetni kellett. az összes vizsgálatot meg tudtam csináltatni TB-re. Most kezdtünk a beállítással, innentől elvileg csak a gyógyszerekért kell fizetnünk. De majd meglátjuk....
Én nagyon bízom a Doktorban, eddig nagyon pozitív a véleményem, picit ijesztget, de rendes nagyon és biztatott is.
Én csak javasolni tudom, a szűk egy hónapos ismeretség (3tali) alapján.
momelcsi

Sziasztok!!!

Tudom már jeleztem nem Dévainál folytatom a továbbiakat, de azért nem tudom megállni, hogy olvassalak titeket, hiszen "együtt" kezdtük a pályafutásunkat. Azóta sok lány már ANYA lett :)

No csak egy jó hír, hátha ez szerencsét hoz nekünk: úgy döntöttünk párommal, hogy belecsapunk és összeházadodunk :lol: :lol: :lol:
Mivel úgyis kellett volna közjegyzői okirat az új intézetbe, ezért már nem mindegy???? :wink: És ha sokasodnánk, úgyis esküvő lenne a vége. Ez már csak idő kérdése volt!!!
Borzasztóan bízom benne, hogy a biopsziát ki tudjuk kerülni. Egyik ismerősőm párját is felszabdalták, és a röhej, hogy azóta mindig találnak neki pár darabot, pedig előtte nulla volt!! Szóval bizakodom!!!
A régieknek meg az újaknak is sok-sok szerencsét és gömbölyödő pocakot kívánok!!!
Sajó, szimba: nektek másképp de ugyanezt!!! Szolidaritásból vállaljátok át a kívánós kismamiktól a kaja felét :D :D

Puszi nektek, jún. 7-én megyek első konzira. Majd jelentkezem, hogy mit mondtak. Azért csak innen indultam el.... :wink:
renna77

Sziasztok!
Köszi az érdeklődést.A tegnapi UH-on a nagy mellé, ami már 15 mm-es felzárkózott még 2-3 db. 11 mm-es tüsző. A jobb oldalon sajnos csak 6 mm-esek vannak. Így bízom a bal oldalban, Dévisz nem mondta, hogy álljunk le, a holnapi UH-on már okosabb leszek...Ma már Cetrodinét is kapok este...

Muki!
Én már kaptam progi injekciót a Kaáliban, simán Progesteron a neve talán még utána volt írva, hogy sterili . Futár hozta a Keletinél lévő patikában, de ezt a párom intézte, de ha érdekel megkérdezem pontosan hol..,.Legalább 1 hét volt az átfutás.
Azért még néhány fontos info...
Én annyira nem ajánlom, macerás beadni, fájdalmas is, könnyen tályog alakulhat ki.Nekem a párom adta be, nem volt gond, de csak azért írták fel,(nem szívesen), mert az Utrora allaergiás voltam. Akkor még nem volt az a zselé, amit legutóbb Te is használtál.Az orvosok szerint a hüvelyen át adott gyógyszer nagyobb hatásfokkal éri el rendeltetési helyét...De ez számomra logikus is...
Nekem meg is jött, mikor ezt alkalmaztam a beülti után 12. nap mindkét esetben, ami jelzi azt is, hogy nem a legjobb a felszívódás hatásfoka.Most a zselét használva csak annak abbahagyása után 1 héttel véreztem....
Ráadásul kihullott tőle a hajam fele is, gondolom a tiszta progeszteron károsította a hajhagymákat.....Gondold ezt át, sz.tem a Te esetedben nem az elégtelen progibevétel volt az ok.

Sajó hogy vagy?

Kislibus hogy vagy? Nagyon közeledik a szülés...
momelcsi drukkolok!
Emerenc? hogy vagy? mik a terveid?
zsuzska69

Renna!
Hajrá!Legyetek boldogok!Hol lesz a program?
zsuzska69

Szia Renna!

Elsők között szeretnénk gratulálni az elhatározáshoz!

Azt hiszem többek nevében írhatom, hogy várjuk a fejleményeket.
kisgaby

BMC....tudom ennek is van előnye meg hátránya. De hát ebben a hernyó világban sokszor a pénz dönt.
Itt viszont tudom minden vizsgálatot megcsinálnak helyben, és TB-re..Ami nekünk most elsődleges szempont.
Sajnos nem tudunk konzultációnként 10 000 Ft-ot kifizetni, (ki tudja hányszor kéne amig elindulunk-én elég hajlamos vagyok baci-gomba gazdának lenni :evil: ) ezért döntöttünk a váltás mellett.
renna77

Kisgaby: köszönöm!!!

Csak azért irogatok néha, mert ugyan elköszöntem a kis csapattól, de vissza húz a szívem, hisz annyi sok jót kaptam itt a csajoktól!!!!

Belegondolok, egy éve még ütöttem-vágtam mindenkit hogy kezdjünk már, annyira türelmetlen voltam. Most meg? lakást szigeteltünk, esküvőt szervezünk, stb. Aztán nyár után lenyugvás, és kezdés. Addigra az összes vizsgálatot le akarom tudni...
renna77

Sziasztok,

Renna, szívből gratulálok!!! De jó!!! Nekem nagyon szép emlék az esküvőnk, pont ma volt két éve... :lol: :lol: Azért majd gyere időnként jelenteni!

Zsuzska, látod, csak alakulgatnak azok a tüszők! :wink: Amikor nekem volt a punkció, volt ott egy másik lány is, neki azt mondta Apánk, hogy 3 tüszője van, de végül mégis 5 petesejtet tudtak leszívni!!! Szóval drukkolok nagyon. Pénteken már várható a punkció?

kislibus, most néztem a vonalzódon, hogy már nagyon finishben vagy... :wink:

momelcsi, nekem az előzőnél a 14. napon volt a leszívás, de ez is mindenkinél más. Mivel te már alapból nagyon "beindultál, lehet, hogy már jövő szerdán meglesz a punkció, de az is lehet, hogy csak pénteken.
kkata23

Kkata!
Akkor Te már lassan kezdesz igaz? De jó, hogy elmúlt végre a ciszta..
Mit írt fel?De izgalmas....
Én csak gondolom, hogy pénteken lesz a punkció, mert ma este már kapom a Cetrodinét, de ki tudja, holnap már okosabb leszek UH után, majd jelentkezem....
Addig marad a helybefutás (ami elég kínos, mert ma még dolgozom), meg a húsfalás a köbön...
zsuzska69

Renna! Gratulálok az esküvői elhatározáshoz!!! Lehet, hogy erre várt a babátok!? :wink: Munkahellyel mi újság, azon a téren renbe jöttetek? Remélem a BMC beválik nektek! :D

Zsuzska! Akkor tulajdonképp ha a nagyot is számoljuk (mert ugye optimisták vagyunk :wink: ) összesen 4-5 db tüsző van most. Az elég nem?? Holnap jelentkezz, hogy mi volt!

Kisgaby! Ne haragudj, eddig kisbagolynak irtalak! Affene, igy terhesen már olvasni is elfelejt az ember lánya! Még 1x bocsi! :oops:

Mi jól vagyunk, már letöröltem a szekrények felét, mostam, teregettem, boltban oltam, most rakom be az ebédet: Tudjátok a húsfalás nem ér ám véget, azt még 9 hónapig nyomatni kell. :lol:
Anna már kevesebbet mocorog, kisebb a helye neki. Meg amúgy is olyan kis finoman mozgó baba, soha nem fájt még, ahogy mozog, pedig mindenki panaszkodik a környezetemben, hogy jaj milyen rossz, mikor már ilyen nagy. Nekem szerencsém van, tényleg csak a jó jutott ki a várandósságból, ezért is olyan hálás vagyok. :)
Már várom, hogy láthassam-megismerjem!

Kép
kislibus

Zsuzska, hát olyannyira kezdek, hogy már mától szúrom is magam... :lol: Gonal+Merionalon vagyok. Pénteken akkor veled is tudunk találkozni Melcsivel... :wink:

Kislibus, Annácska egy kis filigrán csajszi, azér mozog ilyen finoman. :lol:
kkata23

Sziasztok!

Most csak röviden bejelentkezem: iszonyatos fájdalmak, két és fél hét étlen-szomjan koplalás, tápszondás táplálás. infűziók és antibiotikumok után végre itthon vagyok!
Mindenkinek köszönöm, aki drukkolt nekem! Bevallom az elején nem voltam biztos a pozitív vékifejletben.

Holnap majd hosszabban. Most szép álmokat Mindenkinek!

Sajo
sajo

Renna

Szia,jó hogy adsz hírt magadról. Gratulálok a nagy elhatározáshoz.
Kívánok neked sok sikert a babához és sok boldogságot a házassághoz.

Kangaxx
Szia,üdv itt közöttünk.

Drága Sajo

Örülök hogy sikerült átvészelned ezt a betegséget,lábadozz,pihengess,most már csak jó jöhet.Nagy ölelés Jucusnak is!!!

Lányok a progeszteron injekció csak akkor veszélyes és alakulhat ki tályog ha nem szakember adja be. Úgyhogy óvatosan a házi megoldásokkal! Kicsit fájdalmas mert olajos és izomba kell adni. De mindenképpen nővérrel adassátok,nem kell még egy további veszélyforrás.Van éppen elég dolog amivel meg kell küzdenetek. (ez csak jótanács)

Szép napot mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Sajo! De jó, hogy végre otthon lehetsz! Sok-sok pihenést kívánok és örülök, hogy már Jucus mellett vagy, sokat voltatok külön... Remélem nagyon gyorsan teljesen felépülsz! :D

Csajok! Akkor most sokakért izgulunk!!! Hajrá, hajrá mindenkinek!!!!! Aztán jelentsetek, hogy mik a fejlemények!

Renna! Gratulálok a "nagy" döntéshez. Szerintem egy élmény esküvőt szervezni és maga az egész. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Mikorra tervezitek?

Hildácska, hogy vagy?

Képzeljétek, nálunk tovább gyűrűzik a dolog...
Hétfőn voltunk a telkiben kontrollon. A szövettan szerint nem biztos a méhen belüli terhesség volt, vagyis azt feltételezik, hogy a méhenbelüli mellett méhenkívüli is jelen van/volt. Persze kicsit beparáztam, így tegnap reggel már hívtam is Apánkat, hogy akkor ez a diagnózis, felolvastam neki, persze jól rámijesztett, szokás szerint és persze így utólag úgy néz ki jogosan. Szóval rögtön berendelt, csinált ultrahangot, amit a telkiben nem, amit kicsit furának is tartottam. Szóval az uh után azt mondta, hogy szerinte 95%, hogy nincs méhenkívüli, de a vérvétel eredményét várjuk meg. És jöjjön a csattanó: a vérvétel eredménye:alacsony béta HCG szint, amiről nem tudja megmondani, hogy egy múló terhesség, vagy egy korai fázisban lévő (elhalt vagy nem, ezt nem igazán értettem) méhenkívüli terhesség. Szóval várnunk kell egy hetet, és újra uh és vérvétel. Addig meg ha rosszul leszek akkor kórház!
Most komolyan, tényleg teljesen túljutottam a dolgon, és most csak azt érzem, hogy nagyon bosszantó, hogy megint van valami...

kriszto

kriszto82

kriszto: pontosan 1 hónap mulva lesz. Jun.12.

Aznap le is adom a rendelést a gólyáknál, hogy vegyenek előrébb. :lol: :lol:

Köszönöm mindenkinek a gratulációt. Remélem a miénk is legalább annyi ideig tart, mint a süleimé, akik már 42 éve házasok!!!!!
Jövöre mennénk csak amolyan nászútra. Bár azt kívánom ne menjunk. Mert ha már 2 vagy 3 in 1 lennék, akkor maradunk a fenekunkon itthon!!!! :wink:
renna77

Kriszto! Jaj, ez megint nem jó hir, gondolom mennyire nem hiányzott.
Akkor jövő hét szerdáig várni kell, hogy kideüljön? :( Rosszullét méhen kivülinél akkor szokott lenni, ha elér már egy bizonyos nagyságot a terhesség igy ha most nem látott semmit Dévai, akkor reméljük nincs nagy baj! Sajnálom, hogy még ez is a nyakadba hullott...

Sajo! De jó, hogy itthon vagy!!! Erős ember vagy te nem adod fel olyan könnyen! Jucus is örül gondolom, hogy haza engedtek! :D

Kata! Drukk hegyek! Filigrán bizony. 5 hetesen, mikor álmodtam róla, álmomban is kicsi baba volt. :roll:

Kép
kislibus

Sajó, hurrá, végre otthon. Most már a felépülés is biztos gyorsabb lesz! Jucus is mostm ár egy kicsit megnyugódhat.

Kriszto, annyira sajnálom... :cry: Hihetetlen, hogy még ilyenkor is csak az aggódás van... De fel a fejjel, Kislibusnak igaza van, szeritem ha valami baj lenne, azt már éreznéd... Lehet, hogy csak lassan ürül ki a hcg.

Zsuzska???? Jelentést kérünk! :lol:
kkata23

Sziasztok!Nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy Dévisz jóslata alapján vártam volna... A jobb oldali tüszők ugyan satnyák, de a balban 5 Hasonló méretű tüsző van 17-21 mm.között.Mondta járványszerűen terjed mostanában a lányok között, hogy csak egyik oldalon érnek be.. Ma már Ovitrelle, pénteken punkció, csak addig el ne durranjanak. Mindenesetre ma már nem dolgoztam, pihenek...Akkor Kkata találkozunk pénteken? De jó hogy Te is indulsz...
Kriszto őrület, miken mész keresztül, remélem már csak jó hírekkel jössz.....
Sajó, ideje volt hazakerülnöd, gyors felépülést!
zsuzska69

Sziasztok!

Ma reggel én is voltak Dévainál. Hát senki nem mondta, hogy vigyem az injekciós kellékeimet :lol: úgyhogy férjem jött munkahelyéről, haza, aztán újraindultunk délelőtt.
Nekem kb. 8-10db tüsző van fejenként, 5-6-osok. Ez mit jelent (mm?)? Mi a babanetes diagnozis? :roll: Lassan haladhatunk csak, nehogy még több induljon be. Úgyhogy maradtam a korábbi injekció-closty-nál péntekig. Pénteken megyek vérvételre is. Hát tényleg jó sokan voltak, de rémísztgettek, hogy máskor még többen. Mindegy, kibírható.
Mai állás szerint megint nem nyúl a bal petefészkemhez (méhem mögött van). Pont minden alkalommal az ellenkezőjét mondja:)
De jó lenne nekem is, ha csak a jobb oldalam érne, és erre kéne koncentrálni...dehát nem kívánságműsor.
momelcsi

Zsuzska, Melcsi szépen alakulgatnak ezek a tüszők! :wink:
Melcsi téged szerintem már megismerlek, de Zsuzska neked írok privát üzit.

KÉpzeljétek, én meg tegnap bénáztam... :cry: Valamiért nem akarta a bal oldalam befogadni a szurikat... Végül a Merionalt valahogy beadtam, de mikor kihúztam a tűt, akkor vérzett kicsit.
Szimba, ha esetleg erre vagy, szerinted meg persze mindenki más szerint is, ez baj lehet? Eléggé megijedtem, utána a Gonalt már a jobb oldalra adtam, meg ma is minden ment oda.
kkata23

Sziasztok!

Jó olvasni, hogy szépen alakulgattok!!

Kkata! Nekem is volt olyan, hogy picit vérzett, valószínű elkaptál egy vékonyka eret, nekem is sikerült anno, még a második szurira, akkor úgy megszúrtam magam, hogy egy diónyi területen véraláfutásos is lett, aztán sárga, meg lila, de ez benne van a pakliban. A cél mindent megér, most úgysem fogsz bikiniben rohangálni egy ideig :lol: Addigra meg elmúlik mire növekvő pocidon felcsúszik a poló :lol:

Momelcsi! Hajrá, hajrá neked is, biztató a helyzet!

Zsuzska! Holnapra szép, egyforma érett tüszőket!

Kisgaby! Hogy vagy?

Renna! Jó közel van már akkor a nagynap! Nagyon jó készülődést! Nagy esküvő, lagzi lesz?

Szimbáék? Jól vagytok? Régen hallottunk rólatok.

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Új vagyok ezen a fórumon.
Most fogom kezdeni a lombikot Dévainál.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van e koztetek olyan, aki metformint szed és, hogy ő szedte a lombik alatt Dévainál.

Inszemem volt nála, és akor elmondtam, hogy merkformint szedek, de ő szerinte hagyjam abba. A PCO oldalon pedig azt olvastam, hogy szedni kell a 12.hétig.

Kérlek segítsetek, hogy mit csináljak.
ptzsani

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?