A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Dinuci: nalunk mar volt egyszer az a virus, es moat a csalad tobbi tagja jol vna igy nem igen tudom hova tenni a dolgot. Ma meg nem voltam de enni se merek. Pedig olyan ehes vagyok.
Tegnap nem is a hasmenes volt a legrosszabb hanem olyan szinten fajt a gyomrom hogy kiegyenesedni nem tudtam, mondtam is ferjemenk mire este hazert hogy micsoda egy szornyu betegseg leeht a gyomorfekely, ilyen fajdalommal elni.
Most se vagyok meg teljesen jol ugy erzem, de remelem mar csak a labadozas:)

A wiw nekem mindig is vacakolni szokott, foleg al akkor ha valam ifontos leveelt kuldenek....
Nem is igen kedvelem mar azt az oldalt.

Mi ma se fogunk semmit csinalni asszem. Fozok, gyermeknek hasbkrumpli ferjnek rantotthus, nekem fott krumpli:)
Holnapra maradek chilis bab az uramnak, nekem meg nem tudom.
Most igazabol nem tudok kajakra gondolni....

Az ido se tul jo:((

Mindegy hatha delutanra szuperul leszek es lemereszkedek:)

szep vasarnapot mindenkinek!

KépKép
tavasziszel

Tegnap kifestették a fiúk a nagyszobát. Aztán kitakarítottak és visszapakoltak. Nekem semmit nem szabadott volt csinálni. Szombaton meg a kis szobát festik :)

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke: ez szep volt toluk!

mi semmit nem csinaltunk hetvegen ido is vacak volt szombaton en is vacakul voltam...
Mar tortenhetne valami mert remesen unatkozom.
Most sutni keszulok valami muffint mert lehet delutan jon egy anyuka ismeros!

Mindenkinek szep napot!

KépKép
tavasziszel

Tavasziszél, ezekszerint már jól vagy?

Kriszta
Kép
cherryke

Dinuci, mi 2008 nyarán újítottuk fel a konyhát. Megmondom őszintén, 190 ezrem volt rá, és megcsináltuk. Egy ablak és egy ajtó (ez egyben bejárati is) csere, falazás, pult építés és csempézése, munkalap, mosogató építése, azt is csempézni. Majd a falat és a padlót burkolni. Na és akkor megcsináltuk a gép helyét.
Konyhabútorosoktól kértem árajánlatot, úgy, hogy tervrajzom volt róla, mit hogy szeretnék. A legolcsóbb 400ezer ft volt. És ez csak a bútor...
És akkor nézegettem a neten és nagyon megtetszettek ezek az angol konyhák. Mondjuk Hollandiába is ilyen típusúak... Páromnak mutattam képeket. Azt mondta, ezt mi is megtudjuk csinálni. Összeírtuk mi kell hozzá és mennyi. Elmentünk, megvettük és 70 ezerből kijött. 1 hétvégét dolgoztunk rajta.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok, mindenkinek jó reggelt!

Hát hétvégén nincs túl nagy forgalom.

Tavasziszél nagyon eszembe jutottál!

Pár napja megint elkezdődtek a görcsök a hasam aljába, és ilyenkor mindíg nagyon félek nehogy elveszítsük babókát. Olyan rossz érzés, de próbálok arra koncentrálni hogy biztossan növekszik.

Hát még majd jelentkezem, ma be kell mennem a melóhelyemre, és semmi kedvem, pedig csak papírt kell leadnom. Nem tudjátok véletlenül hogy a táppénz első 15 napját nem a munkáltatónak kéne fizetnie?

Várom ha valaki tud erről valamit!!!!

Kép
mók

Mók!

A táppénz első 15/10 napja, attól függ, hogy 8 vagy 12 órás vagy, de igen a munkáltató fizeti 70%.

Onnantól 60 % a táppénz.

Most nekem is mondta a főnököm, menjek el legalább 1 hétre betegállományba, pihenjem ki magam.

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke: ugyan ezt meselte konyhaval kapcsolatban egy ismerosm is, szoval ha nalunk egyszer konyha tema lesz mi is igy fogjuk csinalni. BAr amugy is jellemzo rank a csinald magad dolog.

En a penzes dolgokhoz nem ertek :oops: marmint tappenz, fizu, szabi...en munkakerulo vagyok:)))

KépKép
tavasziszel

MOk: en is mindig nyugtatom magam gorcsoknel, remelem majd a mehszaj vizsgalat is nyugtato lesz vagyis nem artalmas gorcsokrol van szo.
Amugy en -koppkopp- mostanaban csak este erzem, persze akkor jovok ra hogy jah elmaradt a mg egesz nap. akkor dontok be gyors kettot es ugy megyek aludni.
meg ha nagyon szenvedek en mostanabn bevetem a voros bort :oops:
tok jol hat. es ennyi meg averkepzesemnek is jot tesz!

KépKép
tavasziszel

Szisztok!

Hétvégén nem jutok géphez, meg urammal mászkáltunk erre-arra, tegnap meg unokahugom 18. szülinapja volt azt ünnepeltük :D

Cherryke: szegény, mármint a szúrás... festés: nálunk is lesz, csak hát lassan alakul, még nem tudom kivel csináltassuk, após aranyos hogy megcsinálja, uram meg fél, mert már nem fiatal.... meg hogy szép legyen

Kri: pocak aranyos :D céééép

Mók: grat a kislánykához!!!

Dinuci: pár napja én is nézegetem, nagyon nagyon lent, és főleg este kaja után ha lefekszek, hogy mintha valaki-valami mintha bentről böködne, vagy nem is tudom, mint egy izom rángás de néha már röhögök rajta :D (mármint azért nevetek mert csikálgat :D ) aztán lehet csak képzelődök, de odalent mi más leheten???

ruhákkal egyetértek, unisex...

babakocsi ügyben ki hogy áll??? nekem anyum, nagynéném rámszóltak, hogy csak a 7. hónapban szabad megvenni!!! (babona miatt)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Lynn, jó utata! Mi is utazunk nemsokára, csak egy kicsit izgulok a hülye hamu miatt, mert most megint egy csomó repteret lezártak... Szombaton megyünk, addig csak javul a helyzet!

Tavasziszél, remélem, már jobban vagy!

Babaruhát mi egy csomót kaptunk még Julival, úgyhogy szerintem nem sok mindent veszünk az elején, mert az első pár hónapban Juli is hordott lányosat is, fiúsat is.

Mares, babakocsi még nekünk sincs. Még mindig nincs ötletünk sem. De mi nagy halogatók vagyunk :(

Kri, szép pocid van! Szerintem már nekem is kb ekkora, de nekem még nem kérdeztek rá. Pedig szerintem már látszik...

Mók, gratula a kislányhoz.

Még nem olvastam el minent, csak átfutottam, majd pótolom.

Én ma megyek a 16 hetesre. Nem tudom pontosan mi lesz (mert afp azt mondták, itt nincs), de vérvétel eddig mindig volt, meg remélem, a babát is meglessük :) Talán látunk is valamit ....
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok!

Van pár dolgom eladó.
Többek között egy gyönyörűséges ágynemű garnitúra.
Ha valakit érdekel kérem írjon privát vagy egy emailt. Köszönöm!!

Kép
Kép

Elnézést a zavarásért.
További szép napot és kellemes babavárást mindenkinek!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok,

Sissy,
örülök, hogy találtatok éttermet. Szerintem nem gond az éjfélig tartó lagzi. Valószínű tényleg fáradtabb leszel már 5,5 hónaposan. Így a vedégek is megérthetik. Nálunk is többen elmentem a menyasszonytánc után.

Lynnn,
érezzétek jól magatokat!

Cherryke,
durva lehetett a vérvétel. :cry: Örülök, hogy minden rendben a babával. Hagyd a férjedet nyugodtan kibontakozni. :lol: Szerintem pár hét múlva úgyis tied lesz a gép.

Tavasziszél,
remélem már jobban vagy. Az enyém is beleszól az öltözködésbe. Ez akkor nagyon idegesítő, ha szépen előkészítem kivasalom a kisasszonynak pedig nem tetszik.

Dinuci,
megnéztem a képeket nagyon aranyosak. Az iwiw-re mostanában nem töltöttem fel képet, így nem tudom, hogy vacakol-e. Az üzenetekkel nekem is sok bajom volt, így inkább emailt írok. Mikor mész majd 20 hetesre?

Mók,
biztosan csak a méhed és a szalagok. Nekem is szokott fájdogálni a pocim. Elvileg az első 15 nap a betegszabi (amit a cég fizet) utána jön majd a táppénz.

Mares,
szerintem nem gáz ilyenkor venni babakocsit. Kérdezd csak Katát! A babona miatt elvileg semmit sem szabadna venni nem?

Edit,
írjál ám ha láttad a babát!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

köszi mindenkinek a pocakos hozzászólást! :lol: :lol: :lol:

Amikor a csajom meglátta a gépen a képet rögtön mondta, hogy Anya, pedig a fejem nincs is rajta :roll: . A következő mondata: Szia cici! Kicsit cicimániás most is, pedig már régóta nem szopizik. De nagyon szeretett az aranyos. Kiváncsi vagyok a kistesó is ilyen ügyi lesz-e. Remélem.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Szép napot mindenkinek, sziasztok.!

Nemrég értünk haza, fodrászhoz vittük atikát meg a köriéknél voltunk egy kicsit. Nincs is kedvem ma lemenni jáccóra azthiszem ma ezt kihagyjuk, elfáradtam eléggé.
Délelőtt voltam védőnőnél, hát nagy megrökönyödésemre 2kg-hiztam 1 hónap alatt :-( Pedig az elmult hetekben nem is nagyon volt étvágyam. képzeljétek ujabban itt is nézi a védőnő a szívhangot :roll: Megkereste és nagy nehezen meg is találta :-) De ahogy meglett ugy hamar el is bujt a picibabó sajnos. Mindegy lényeg a lényeg hogy hallottuk :-D Jah és még azt mondta ha alul érzem nagyona rugást az nem jelenti azt hogy a baba van annyira lennt is.

Kri: Nem mulik a lányodnál egyhamar ez a ciciszeretet :-) De nem baj lehet öröklődik és ügyesen szopizik a másik babád is. Hátha. Amugy aranyos a lánykád, meg hogy igy felismeri anyát... :-)
Amugy majd pénteken megyünk 20 hetes UH-ra, meg a dokihoz is. :-D Csak olyan távolinak tűnik nekem :-( Majd hozok képet mert befizettem rá megint megpróbálok majd képről fényképezni. És Te mikor mész?

Etus: merre is mentek nyaralni? Bocs ha figyelmetlen voltam :oops: Biztos mondtad már.Gyere ám majd a hírekkel :-) Hátha megtudod ha mész UH-ra hogy mi lesz a babóka.

Kfmares: babakocsi dolog szerintem is igy helyes 7-8.-dik hónap tájékán, bár én nem a babona miatt gondolom igy. Én legszívesebbben nem is venék semmit csak ha majd megszületik. Ott bennem a félelem. A Pocikád jol érzed az a baba. De még csak rebesget. Ha jol tudom te az elsőt várod ugye? Majd egy -kéét hét és azt érzed amt én. Ici pici rugdosást.

Cherryke: ez a csináld magad nagyon jó ötlet. :-) Jobb és gazdaságosabb is é s mindent kimondottan a ti saját izlésetek szerint tudtok csinálni. És ez szupi.Nagyon ötletes énis biztos igy tennék ha saját lakásom lenne.

Tavasziszél: akkor ezekszerint jobban vagy annak nagyon örülök. Vörösbort ha jol esik iszogass mértékkel mert tényleg nagyon sok mindennek jot tesz. Amugy az tényleg érdekes hogy csak te rajtad jött ki ez a virus. De aztán igy hogy mondod lehet nem is az csak lehet valamivel elrontottad a gyomrod. Azért még óvatosságból tartsd a diétát.

Képzeljétek amugy tegnap rám tört a frász hogy alig van bébiruhám urosten mi lesz, neki kéne állni vásárolni. Eddig eszembe se jutott lehet hogy csak hisztis napom volt, de azért van benne valami igazság. Csak hát tényleg nem szeretném elkapkodni. És ha azt mondják pénteken pl hogy lány akkor sem fogok merni rózsaszin meg lányos dolgokat venni. Hiszem ha látom. Olyan para vagyok, remélem mindene egészséges lesz. És még cak hétfőőőő :shock:

Rékus, katák merre vagytok? Minden oké?

dinuci01

Lányok!

A mai sztorim nagyon ciki. Reggel apával "összebújtunk", rá egy órára elkezdett dőlni belőlem a barnás folyás, erre nagyon betoj...m. Felhívom a dokit kétszer is, persze nem veszi fel, utána sms, semmi reakció. Net, utána sote 1, mert ott van terhesambulancia. Bemegyünk, körbenézek, legalább 40 reszkető nő. Na mondom páromnak, inkább megpróbálom az asszisztenst a magánba. Felvette,majd mondta most akart visszahívni,ezek szerint a doki vette az adást, csak a reakció váratott magára. Utcán állok, kérdi az assziszten megerőltettem magam?! Mire épn, nme csak szex volt reggel! :oops: Erre mondja hogy mi, mert nem hallaj amit mondok. Én kiabálok az utca közepén a telefonba, hogy csak szex volt reggel. Aztán nagyon kedvesen mondta hogy feküdjek, biztos nincs gond, este menjek magánba.

Elmentem, a doki megint visszadatálta babókét egy héttel, szerinte korai volt az afp,egyébként eltiltott a házasélettől. Most értünk haza,és gondoltam megosztom veletek.

Most nista szex, babó megin fiatalabb /hozzáteszem múlt héten a 4d-n még jó volt a kora/, és az afp is sz.. lesz. :evil:

Mi jöhet még?

Köszönöm egyébként a táppénzes segítségeket, ma a melóhelyemen mondta a főnököm hogy az első 5 napra a héten átutalja a lóvét.

Kép
mók

Bocsi első 15 napra utalja a lóvét.

Kép
mók

Szép estét!

Mók
Gratulálok kislányhoz!
Vigyázz magatokra!

Tavasziszél
Én inkább mindig a vízben voltam 2 órát, és a napon feküdtem 2 percet :lol: :wink:

Kri
Aranyos pocikád van!

Nálunk a hétvégén Mihály-napi vásár volt. A barátnőimmel csavarogtunk. Vásárolgattam is magamnak. (pamut nadrág, A-vonalú felsők)

Mares
Én nézegetem a babakocsikat. Most még nem vettük meg, mert még nem döntöttünk. Lehet, hogy a barátnőm odaadja majd az övékét, októberre az ő kisfia már 2,5 éves lesz, nem kell neki babakocsi :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mók:nagyon jót mosolyogtam a sztoridon,ne haragudj,nem negatív értelemben,ez gázod,csak vizuális típus vagyok....Vigyázz magatokra,hát,Apa meg így járt,de most mindent a Babáért!!

Kri:köszi,remélem én is,néha már egész napos jövés-menés után már most is hulla vagyok.

Holnap megyek a ruha szalonba,remélem,amit kinéztem ruhák közül,lesz,ami bejön!!Izgi...

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sziasztok csajok!

Dinuci

Akkor pénteken egyszerre megyünk babakukkra!Most először a páromat is elcsalom magammal.Ha kiderül a kis pöszmöt neme szeretném,ha egyszerre tudnánk meg!

Mók

A szex az jó! A folyás nem jó!Majd csak elröpül az a 23+6 hét.Na jó csak vicceltem. Az első terhességemnél nekem is volt rózsaszínes folyás szex után,de csak egy kevés.Sőt a vége felé mikor a doki a méhszáj nyitottságot vizsgálta,mindig felhívta rá a figyelmemet,hogy lehet színes folyás utána.Biztos nem lesz baj.Csak óvatosan!Nekünk az vált be,(mármint a terhesség alatt),hogy én vagyok felül és így tudok irányítani.Huh,ez nagyon intimre sikeredett!

Sissy

Picit irigykedem,imádtam menyasszony lenni és készülődni az esküvőre.Ennél csak egy dolgot szeretek jobban terhesnek lenni.Te most halmozod az élvezeteket.

Etus

Mi volt a dokinál?

Kfmares

Hát én nem vagyok babonás!Ha valamit meglátok és tudom,hogy mennyire bevált annak idején a lányomnál,megveszem.Van már pár apróság,ami a fiókban lapul+ a babakocsi (és az a rengeteg holmi ami a lányomtól maradt)A babaruha vásárlással még várok,legalább addig még kiderül a baba neme.Ez remélhetőleg pénteken lesz.ÉS CSAK NÉGYET KELL MÁR ALUDNOM!!!!!!
Vendég

Sziaszok!

Mók, vigyázz magadra! De azért ne izgulj túlzottan. Az én dokim annó azt mondta, hogy az együttlétek után néha még rózsaszínes, barnás folyás is lehet.

Sissy, drukkolok, hogy holnap találj valami tuti ruhát !

Kri, az én kislányom sem cicizik már hónapok óta, a pólómba mégis majdnem minden nap bekandikál, és megállapítja, hogy "Anyának van cicije" :)

Velünk minden rendben. Megvolt a mai UH. Babóka nagyon virgonc volt, ezért nincs is róla jó képem, mert nem nagyon lehetett jól elcsípni. Egy olyat kaptam amin látszik a feje, meg két lábfej, meg egy kéz :) De azért megmérni sikerült, és minden ok. Sajna, a nemét nem láttuk, mert a lába közé kapta az összes köldökzsinórt :) Ebben már most hasonlít a nővérére.
Vért most nem vettek, csak az ujjamból, de az mindig van. Asszem a cukrot nézik ilyenkor. Meg vizelet is volt, de itt az is mindig van.
Szóval ez volt. De olyan jó vol látni!!! Legközelebb csak 5 hét múlva megyek, de szerencsére addig sokminden lesz, úgyhogy hamar elmegy majd!

Dinuci, mi Barcelonába utazunk (nem biztos, hogy már írtam). A férjem dolgozni megy, de úgy döntöttünk, hogy megyünk vele, mert így csak az én részemet kell fizetni, és azért úgy néz ki lesz szabadidej is. Meg lesz 2 hétvégi napunk :) Úgyhogy mi most nyaralunk. Igaz a nyári hazautazás is nyaralás lesz azért.
Szóval drukkoljatok, hogy tűnjön el a hamu!
Jó éjt!
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok csajok!

Véletlenül találtam egy Terhességi súlykalkulátort( - súlygyarapodás a terhesség alatt),akit érdekel nézze meg!

http://bertengo.com/kalkulatorok/terhes ... kalkulator
Vendég

Sziasztok csajok!

Csatlakozom azokhoz, akik pénteken mennek ultrahangra és reménykednek benne, hogy a baba széttárja a lábait! Már tűkön ülök!!!!!!

Tegnap a dokim megmondta az AFP eredményt, 0,89 lett a Mom érték, azt mondta az nagyon jó. Ez is kipipálva.

És a csoda: vasárnap a baba beindult. Footballozik odabenn, vagy nem tudom mit csinál, de nagyon gyúr. Egyátalán nem olyan buborékok úsznak érzés (bár olyat korábban éreztem, de szerintem csak képzelődtem) hanem mindig egy kis részen dörömböl, ha odateszem a kezem (na jó, ÁLLANDÓAN ott van a kezem :oops: ) akkor pedig egész sokáig ott marad és műsorozik. Mostmár akkor is érzem, ha nem teszem oda a kezem. Persze eddig Apának mindig sikerült lemaradnia róla :cry:

Holnap lesz a munkahelyi búcsúbulim, gondolom kapok valami babacuccot, mert a titkárnő kábé mindennap kérdezi, hogy most akkor fiú, vagy lány. Ez lesz az első cucc, amit kismanó kap.

Most nem is írok többet, péntekig fél ember vagyok.

Mindenkinek szép napot és szurkoljatok péntekre!
Vendég

[quote="etus79"]S írta:etus79ziaszok!

Mók, vigyázz magadra! De azért ne izgulj túlzottan. Az én dokim annó azt mondta, hogy az együttlétek után néha még rózsaszínes, barnás folyás is lehet.

Sissy, drukkolok, hogy holnap találj valami tuti ruhát !

Kri, az én kislányom sem cicizik már hónapok óta, a pólómba mégis majdnem minden nap bekandikál, és megállapítja, hogy "Anyának van cicije" :)

Velünk minden rendben. Megvolt a mai UH. Babóka nagyon virgonc volt, ezért nincs is róla jó képem, mert nem nagyon lehetett jól elcsípni. Egy olyat kaptam amin látszik a feje, meg két lábfej, meg egy kéz :) De azért megmérni sikerült, és minden ok. Sajna, a nemét nem láttuk, mert a lába közé kapta az összes köldökzsinórt :) Ebben már most hasonlít a nővérére.
Vért most nem vettek, csak az ujjamból, de az mindig van. Asszem a cukrot nézik ilyenkor. Meg vizelet is volt, de itt az is mindig van.
Szóval ez volt. De olyan jó vol látni!!! Legközelebb csak 5 hét múlva megyek, de szerencsére addig sokminden lesz, úgyhogy hamar elmegy majd!

Dinuci, mi Barcelonába utazunk (nem biztos, hogy már írtam). A férjem dolgozni megy, de úgy döntöttünk, hogy megyünk vele, mert így csak az én részemet kell fizetni, és azért úgy néz ki lesz szabadidej is. Meg lesz 2 hétvégi napunk :) Úgyhogy mi most nyaralunk. Igaz a nyári hazautazás is nyaralás lesz azért.
Szóval drukkoljatok, hogy tűnjön el a hamu!
Jó éjt!
Edit

Ismét támad a vulkáni hamu: spanyol reptereket zártak le
2010-05-11 09:19 barikád.hu Friss hírek Küldje el ismerősének!
Lezártak hét spanyolországi repülőteret kedd reggel a légkörben található vulkáni hamu miatt, hármat az Ibériai-félsziget déli részén, négyet pedig a Kanári-szigeteken - közölte az Aena nemzeti légiforgalmi hatóság.

Sevilla, Jerez és Badajoz légikikötőjét zárták le reggel hat órakor, valamint helyi idő szerint 4 (közép-európai szerint 5) órakor a Tenerifén lévő két és a La Palmán, illetve a La Gomerán lévő egy-egy repülőteret - mondta az Aena szóvivője, hozzátéve: nem tudják, meddig tarthat a zárlat.

Az Ibériai-félszigeten már az előző nap is fennakadások voltak a légi közlekedésben, bár egyik légikikötőt sem kellet bezárni. Korlátozták a hatezer és tízezer méteres magasság közötti légtér átrepülhetőségét. Emiatt Sevilla, Madrid és Barcelona felett közel negyedével kevesebb lehetőség nyílt a légtér átrepülésére.

MTI - barikad.hu

Kriszta
Kép
cherryke

Hívott a szállító a mosogatógép ügyében :) ma 14-18 közt hozzák :) ma nem is mosogatok már, majd párom intézi :D
Most utána érdeklődtem, hogy kell bele tabletta, só, öblítő. Ezt párom most hazafelé megveszi, aztán majd elmegyünk együtt körülnézünk, mik vannak. Én inkább valami öko tisztítószert használnék.

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy!

Örülök hogy tetszett a sztorim, tényleg azért írtam meg hogy jót lehessen rajta kacagni. Egyébként még hozzátartozik hogy mire este a dokihoz kerültem, híre-hamva sem volt semmiféle barnának,meg semminek. Mondtam a páromnak hogy akkora "palimadár"vagyok!
Ja és ő fel sem jött a rendelőbe, mert hogy égő, és én kiteregettem a szexuális életünket. Én meg fapofával felmentem, lesz ami lesz a baba a legfontosabb!!!!

Cherryke!
Te olyan jól haladsz az otthoni dolgaiddal mint az álom.

Nemrég írtatok a babakocsi témáról. Csak annyi hogy nálunk apa nem akar nyár közepe elött vásárolgatni, tehát majd nyáron megyünk erre arra, és hátha kifogunk valami akciót!!! :?

Kép
mók

[quote="mók"]S írta:mókissy!

Örülök hogy tetszett a sztorim, tényleg azért írtam meg hogy jót lehessen rajta kacagni. Egyébként még hozzátartozik hogy mire este a dokihoz kerültem, híre-hamva sem volt semmiféle barnának,meg semminek. Mondtam a páromnak hogy akkora "palimadár"vagyok!
Ja és ő fel sem jött a rendelőbe, mert hogy égő, és én kiteregettem a szexuális életünket. Én meg fapofával felmentem, lesz ami lesz a baba a legfontosabb!!!!

Cherryke!
Te olyan jól haladsz az otthoni dolgaiddal mint az álom.

Nemrég írtatok a babakocsi témáról. Csak annyi hogy nálunk apa nem akar nyár közepe elött vásárolgatni, tehát majd nyáron megyünk erre arra, és hátha kifogunk valami akciót!!! :?

Pedig dolgozom... nem vagyok otthon. 4:45kor kelünk, én 6kor indulok dolgozni, kb 1/2 4re érek haza. Amit kell megcsinálom, esetleg ha program van, azt intézzük... Kutyákat 7körül kivisszük, etetés. Az a baj, hogy pihenni nincs időm :( és kezdek lemerülni. Vasárnap is, jó hogy nem kellett házimunkát csinálnom, de azért fél 7től este 10 ig talpon voltam. Míg ettünk, addig ültem le. Jövőhéten betegállományban leszek. Igaz, hogy fogászat, genetikus, és dokihoz is kell mennem, de csak tudok pihizni...

Kriszta
Kép
cherryke

Mók.

Mi sem vásárolgatunk még. A szobafestést is úgy intézzük, hogy már úgy rendezzük a lakást, hogy ha majd itt a baba, akkor úgy lesz. Így látjuk mi az ami nagyon kell, és mi az ami kihagyható, másképpen megoldható, mert nincs rá hely.
Julius első hetében megyünk nyaralni, utána megyünk Tatabányára cuccokért, és Keszthelyre szintén cuccokért. Mire én otthon maradok, ruhák, babakocsi stb meg lesz. Intézem őket. De pl zsebes falvédőt varrni fogok és ágyneműhuzatot is. Időm lesz rá.

Kriszta
Kép
cherryke

[quote="lina84"]S írta:lina84ziasztok csajok!

Csatlakozom azokhoz, akik pénteken mennek ultrahangra és reménykednek benne, hogy a baba széttárja a lábait! Már tűkön ülök!!!!!!

Tegnap a dokim megmondta az AFP eredményt, 0,89 lett a Mom érték, azt mondta az nagyon jó. Ez is kipipálva.

És a csoda: vasárnap a baba beindult. Footballozik odabenn, vagy nem tudom mit csinál, de nagyon gyúr. Egyátalán nem olyan buborékok úsznak érzés (bár olyat korábban éreztem, de szerintem csak képzelődtem) hanem mindig egy kis részen dörömböl, ha odateszem a kezem (na jó, ÁLLANDÓAN ott van a kezem :oops: ) akkor pedig egész sokáig ott marad és műsorozik. Mostmár akkor is érzem, ha nem teszem oda a kezem. Persze eddig Apának mindig sikerült lemaradnia róla :cry:

Holnap lesz a munkahelyi búcsúbulim, gondolom kapok valami babacuccot, mert a titkárnő kábé mindennap kérdezi, hogy most akkor fiú, vagy lány. Ez lesz az első cucc, amit kismanó kap.

Most nem is írok többet, péntekig fél ember vagyok.

Mindenkinek szép napot és szurkoljatok péntekre!

AFP-dhez gratula. Én csak jövőhéten tudom meg.

A rugdosásnak is örülök :) tök jó :) nekünk még nem intenzív, de érezgetjük, főleg, ha apukája keze van a hasamon :D

Kriszta
Kép
cherryke

LÁnyok!

Az én babókám állandóan alszik,és az utóbbi két uh-n ez már feltünt. Akinek már van gyermeke nyilatkozzon. Normális ez?
Nem ficánkolnia kéne?
Aggódom.A szíve rendben, tegnap ezt mondta dokinéni. És ráadásul a 4d-s elött még jeges kávét is ittam, pedig nem szoktam.. :shock:

Kép
mók

Sziasztok!

Hú mennyit termeltetek :D

Mók: nem semmi történet, :) de azért remélem minden rendben lesz, és a tilalmakat általánosságban egy idő után fel szokták oldani, tehát nem biztos, hogy a következő hónapokat teljes önmegtartóztatásban kell élnetek! (Különben én is a felül én alul api pozíciót választom, főleg a hasam miatt :D )

sissy: remélem hozol nekünk ruhás képet :) különben biztos hogy csodaszép leszel!!!

Kata: jó neked hogy pénteken uh, nekem jövő péntekig kell várnom, addig lerágom a körmömet, de uram mondta, majd szépen megvesszük a kocsit és a családnak meg nem mondjuk meg :) Utálom a mérleget és a terhességi kalkulátort is, mintha anyukámat látnám, mikor tükörbe nézek :)))) ( de persze azért megnéztem a kalkulátort :D )

Etus: remélem hamu távozik és csodás napokat töltötök madj Barcelonaban, én még nem voltam ott, de csodaszép lehet!!! ( meg talán még a nagy meleg sem lesz ott...)

Lina: persze hogy drukk péntekre! És gratula a kis "focistához" !!! :) én is nézegetem, remélem ő az odalent amit érzek, olyan izomrángás-belső böködés, hangosan nevetek mert úgy csikál :)

Cherryke: akkor nagy az öröm, mostantól párod mosogathat :) én a dm-ben szoktam bele sót venni meg tablit is vagy a rossmann-ban... azért ne hajtsd túl magad!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

MOk: tudom nem nyugtat meg mas baja de nekunk az elmult 19 hetben 2 hetunk volt mikor nem volt tiltva a sex:(
MAmrint ugy konkret ertelembe veve.
Es azt hiszem ha mar nem is lesz olyan oktoberig hogy lehessen( max a 38ik het utan mikor mar megszulethet).
En multkor csak szexrol almodtam( konkretan ejjel almoban) es gorcsolt a hasam:( :oops:
Pihizzel nagyon! Es jo hogy nincs baj! A kissebb nagyobb dolog meg gep fuggo!!!!!!!!!!!Ezen ne parazz!

Babakocsi: neha en is csabitast erzek ar mar nezzem mikor hol mennyi de nem merem. Majd juli augusztus korul.
tegnap is kerdezte tolem egy anyuka hogy es van eleg csecsemo ruhank, nem eg neztem ra nagy szemekkel hogy nem tudom de nem is erdekel egyenlore, raerek meg azon gondolkozni a 30ik het korul is.

cici: az en lanyom 4 honaps kora ota nem szopik es megis cici manias:) Szinte nincs nap hogy ne nezne meg, van hogy megallapitja eltunt:)
Meg a korhazba is ez volt az elso dolga huzta felre a polom hogy megvan e:))
szoval lehet nem lesz boldog ha latja azt valaki be is kapja....

Mok: mozgasnal nem tudom mi a normalis. De en epp tegnap mondtam a ferjemnek hogy a mostani baba mar most aktivabb mint a noverkeje volt.
oszinten ennek a tulajdonsaganak mar mehen belul is hasznat fogod venni, mikor mi sikitunk a fajdalomtol mert ugy tapossa a bordank tudonk...es megszuletes utan meg meg jobban!
Ha a szive ok had aludjon! foleg ha kisebb akkor tobbet alszik.
Amugy az en pocaklakom szinte minden nap ugyan akkor jelentkezik. Egy kicst reggel majd fel 2 korul es este van a nagy buli, amikor ha nem szegyenloskodik a papaja is erezheti.
en amugy alt fel tudom ugy ebreszteni ha kicsit megnyomom azt az oldalt ahol lenni szokott. vagy oda paskolok parat....
Saja mostanaban ester mindig a jobb oldalamon ul de extremul a szelen es nagyon faj:(
Amikor a lanyom mar nagyobb volt 24ik het korul es izgultam miert nem mozog mindig a romeo es julia muzicalt tettem be eelg hangosan es azzal alt fel tudtam ebreszteni:))
De neki is voltak hetei mikor nagy alvo volt en meg a padlon voltam izgalmamban miert nem mozog.
Szerintem ez is olyan egyedi minden magzatnal. NE izgulj foloslegesen mindenen!

KépKép
tavasziszel

Cherryke, köszi az infót! Nem mondhatnám, hogy feldobott a hír, dehát még van 3 nap. Csak lesz valami...
És gartula a mosogatógéphez!

Mók, szerintem csak pechetek van, mármint, hogy mindig alszik a baba. Azért ilyenkor még többnyire alszanak, mintha itt olvastam volna a babaneten, hogy a nap 90%-ában (vagy valami ilyesmi). Juli a ctg-ken aludt előszeretettel, pedig ott aztán ébren kell lenni. Néha úgy kellet "felrázni" a nővérkének .
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok,

de jó, hogy ennyien mentek a héten uh-ra. Biztos megtudunk részleteket is és nem lesz mindenkinek olyan szégyenlős babája mint Editéknek és nekünk. :lol:

Mók,
sajnálom a sex tilalmat, de máshogy is meg lehet oldani 8). Szerintem a doki előtt nem titok hogyan készült a baba, így nyilvánvaló a dokinak, hogy van szexuális életetek. :roll: :lol: :roll: (ez csak vicc volt, de aranyos lehetett a párod) Amikor nálam volt gond, akkor is rögtön kérdezte a doki, hogy volt sex. Egyébként egy hete csinált rákszűrést mert az elején az utro miatt nem lehetett volna, és mondta, hogy terhesség alatt érzékenyebb a hüvely és a méhnyak, de megpróbálja óvatosan levenni. Mondta, hogy ne ijedjek meg, ha esetleg egy kicsit vérezne. De szerencsére nem volt gond.
Nem gond ha nem aktív a baba, gondolj arra, hogy amíg alszik addig is növöget. A méretekkel ne foglalkozz, sok múlik azon, hogy hogyan méri a doki. Múltkor mondta a doki, hogy felébresztette a babát az uh-gal. Szóval nálunk is aludt éppen.

Dinuci,
ne izgulj, eddig minden rendben volt a babával. Attikánál nem hallgatott szívhangot a védőnő? Nálunk a 20 héttől nézi. Örülök, hogy hallottad.

Sissy,
mindenképpen vigyél gépet és mutizd majd meg a ruhákat! Ez olyan jó, én úgy szerettem készülődni az esküvőre. Egyébként nekünk holnap lesz a 3. házassági évfordulónk. :lol:

Kata16,
tök jó a kalkulátor, ezek szerint pont jól állok. Tartani kellene ezt az ütemet.

Lina,
de jó, hogy már így érzed a babát. Akkor a munkahelyen már nem tudják meg a búcsúbuli előtt a babóca nemét. Lehet venni unisex dolgokat is. Én annó sárga ágyneműgarnitúrát kaptam. De örültem neki, mivel ha fiúnk lesz, mégsem rózsaszínben kell feküdnie. :lol:

Réka merre jársz?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Csajok,

egyfolytában az ebay-en bújom az alkalmi kismama rucikat, mert július végén (30 hetes leszek) esküvőre megyünk. Van egy csajszi, akihez lehet küldeni csomagot és pár száz forintért (ruhákat) hazaküldi. De annyira felverik a jó rucik árát. Pedig találnom kellene valamit. Néztem a Brendon honlapját is, de igazából egyik sem tetszik és elég húzósak egy alkalomra. A teszveszen vaterán nem találtam semmit.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri en voltam nagy hassal eskuvon es sokat dilemmaztam en is de vegul ugy dontottem nyari sekuvon nagy hassal nem torom magam azon hogy nagyon alkalmi legyen.
Vegul egy sima nyari viragos terdig ero szoknyaban voltam egy felsovel.
Igy is szine vegig kinn volt a cipobol a labam:)
en nem tudtam volna magam nagy hassal melegben valami estelyiben jol erezni.
de otletem se nagyon van hol lehe tmegfizetheto aron jot kapni.

KépKép
tavasziszel

http://cgi.ebay.de/Umstandskleid-GOLD-G ... 4cef388eff
ez csini ha a stilusa valakinek

ez is unnepi:http://cgi.ebay.de/Traumhaftes-Umstandskleid-bellybutton-/290433054588?cmd=ViewItem&pt=Kleidung_Accessoires_Damenbekleidung_Umstandsmode&hash=item439f28b77c

en ilyesmi osszeallitasba mennek es ilyesmi is volt amiben voltam csak szinesebb volt a szoknya:http://www.teszvesz.hu/item1028723144_brendon_maternity_elegans_kismamaruha.html

KépKép
tavasziszel

Sziasztok Kismamik!

Húú de sokat irtatok :-) Én viszont megpróbálok ezuttal rövidke lenni mert nagyon fáradt vagyok. Csak az a baj elég gyorsan irok igy sokat le tudok irni hamar :oops: Szóval ma elfáradtam rendesen mert meló is volt főztem is meg ide oda rohanás egész nap. De azért öröm az ürömben hogy icibabó sokat mocorgott egész nap.

Kri: hát ez kényes dolog lesz a 30.dik héten tuti de remélem azért találsz valamit. Én ebben nem tudok segíteni sose voltam alkalmon dinnye pocakkal :oops: remélhetőleg már nem is leszek a nyáron.
Brigi jol van? Attinál amugy nem volt szivhangnézés csak az orvosnál ezért is furcsálltam a védőnőt. Na mindegy :-)

Tavasziszél: én nem nagyon vágom a németet ezért az ebayt se nagyon böngészem. Pedig németet tanultam. Akkor a te lányod se szopizott sokáig, nem csak én voltam igy a fiammal :-) Nem baj attól még teljesen egészségesek nem? az a fontos.

Mók: hát nem semmi ami veled történt és nagyon sajnálom. De a szó szoros értelmében megtiltotta?? Tudom hogy magamból indulok ki mert hát ilyen az ember de amikor kinyilt a méhszájam nekem senki nem mondta hogy nem szabad a szex még az orvos se. Elsőmél révén nem is sejtettem jomagam se. És 41hétre szültem előtte nap még bujci a párommal :-D A magzat mozgás meg szerintem is mindenkinél más és más ne aggódj.

Lina: drukkolok énis péntekre! Minden ok legyen!

Etus: akkor ti nagyon szép helyre mentek. nagyon megbecsülhet párod ha ilyen helyekre visz aranyos gesztus. Gyerekek is mennek? Csak eltűnik az a fránya ha,mu. Már bosszant engem is mindig foltos akocsi :-D

Cherryke: akkor neked nagyon jo! Ma 3 szor mosogattam. A család mindig kitermel. Gondolom nálatok is :-)

Kata16: jaja együtt emgyünk, Remélem megtudjuk mi lesz. Elég izgi kezd ez igy lenni a péntek közeledtével nem? :-D

Kata1002:ti jol vagytok? akkor te s kifogtál pár jo ruhadarabot a vásáron ugye? :-) Én ma brendonba nézegettem de szörnyen drágák! :-(

Na elköszönök üdv mindenkinek bocs ha kifelejtettem valakit! Jók legyetek!

dinuci01

Sziasztok
`
En is itt vagyok, vasárnap érkeztünk vissza Erdélyböl és még csak ma jutottam odáig, hogy kirámoljam a táskákat. Es persze 2 napja olvasgatok vissza, mi történt veletek a mult héten :)
Nagyon szép idönk volt, 30 fok mintha nyár lett volna, még estére sem hült le az idö, amin eléggé csodálkoztam, mert májusban otthon azért még nincs valami nagy meleg.
A fiuk egész jól birták az utazást, én nem birtam már a vége fele ülni. 12 óra autóban egy helyben ülni, nem kivánom senkinek. Az idén már nem is megyünk többet, mégegyszer nem birnám ki.

Igérem holnaptól én is hozzaszólok az a aktuális témákhoz, mára sok volt egy hetit elolvasni, igy nem is tudom már hogy ki mit irt :)

Jó éjszakát mindenkinek

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Hát,találtam ruhát,le is foglalóztam,de babonás vagyok,hogy a Párom véletlenül se lássa meg,ezért majd inkább a nagy nap után hoznék képeket,De köszi a bíztatásokat,jól esnek!
Sajnos ma a Trófeában nem mondtak túl jó híreket,holnap még kapunk két választ,de nem vagyok túl boldog....

Kri:gratula...!!

Uh-sok hajráááá!!Várjuk az eredményeket!Én jövő csütin megyek...

Cherryke!A mosogatógép nagyon nagy előny,én azt kértem anno,hogy ez legyen nekem egy aji,mert utálok mosogatni,és,ha építkezünk,tervezzük így a konyhát!IMÁDOM!!!Egyébként nekünk is nagyon sokmindent a Párom csinált,konyhabútortól elkezdve,pult,szóval házilag kiviteleztük,olcsóbb,és értékesebb!Úgyhogy tudom ajánlani,ha van rá ügyesség a Pasikban! :)

Szilvi

sissy01

Dinuci!
Sajnos a szó szoros értelmében megtiltotta. Igazából most még félnék is, meg hát azért ilyesztő volt. Ehy dolog bíztatott az események közben, az hogy legalább nem görcsöltem. GOndolom ekkora babáknál ha megindul valami az már nagyon fájdalmas lenne. De hagyjuk is ezt....

Sissy!

Örülök hogy a ruha megvan. Tegnap voltunk itt a XVIII. ker.-be étterembe, rád gondoltam. Tudom nem ez a kerület a vágy, de azért ha gondolod majd leírom, itt kifejetten vállalanak esküvőt. KIcsi, hangulatos, és van kerthelyisége is. Lehet hogy tényleg nem kéne ragaszkodnotok aII., vagy III. ker.-hez. Drágábbak is mint máshol.

Tavasziszél!

Azért megvigasztaltál, mert ugy tűnik van élet bizonyos dolgok nélkül is. Ráadásul még indíg görcsölök, ilyenkor nincs is kedvem.
Eddig se voltunk sűrűek mióta babóka beköltözött, csak attól tartok hogy amit tiltanak az jobban érdekli az embert tudat alatt.
Na mindegy túléljük!

Mi uh-ra csak május 25.-én megyünk, most megint rendesen szedem a femibiont, mert akkor jobban növekszik, és nem datálják máshova. Csak már annyi gyógyszert szedek hogy egy nyogdíjas is megirigyelhetne :lol:

Kép
mók

MOk : igazad van:)
De en az elso terhessegemet is igy csinaltma vegig. Sot mivel a gatsebem nekem orulten fajt( faj:(( ) ezert nekun igen hosszas ido volt mire ujra jo is volt....Utaltam magam mar szakmeberhez akartam fordulni ,sajnaltama ferjem nem tudtammi romlot el bennem, erre tessek most hogy lelkileg menne, kivannam is most tilos.
De en nem merem a gorocsok miatt a hagyomanyos format, a tobbi lehetoseg meg egy ido utan tok uncsi :oops:

Dinuci: ha valami erdekel nemet ebayrol en forditom neked szivesen:)
Akkor ott nehezen eltem meg hogy nem tudok szoptatni pedig tenyle gmindent megtettm, horrofejes, bogyok, teak....mindent de megse.
Mot mar nem fogok ezen gorcsolni ha nem megy nem megy. Felno ugy is, es igen nem beteges Anna es bar rem rossz evo a sulya se annyira kritikus:)

KépKép
tavasziszel

Jajj lanyok, valaki aki Budapesti nem olvasna at majdnem masfel evadnyi baba magazint???
gondoltam nem dobom ki hatha valaki szivesen atlapozna oket. En ketszer kiolvastam mindet, es kene a hely majd az ujaknak:)
Nem mondom hogy mind makulatlan allapotban van hiz sokat a lanyom is elolvasott, de nincsenek darabokra szaggatva, es azert vannak benne jo es erdekes cikkek foleg elso gyerekeseknek!!!!!!!!!

BARKI, AKARKI!!!!!!!!
Es akkor legalabb szemelyesen is talizhatunk:)))

KépKép
tavasziszel

Tegnap előbb üresjáratban csináltunk egy próbamosogatást :) utána jól megpakoltam, és beindítottam. Míg dolgozott a gép, kutyáztunk, zuhiztunk, vacsiztunk :) jaj de jó volt :)

Kriszta
Kép
cherryke

Mók:leírod a paramétereket az étteremnél?Érdekelne nagyon,hol van pl.pontosan,meg ilyenek,amit tudsz.Köszi!!

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért!

Ebből egy egész jó dolog is létrejöhet: érdemes megnézni: http://www.anyatanya.com/main/rtreq12/189681
eperke21

Sziasztok,

csak egy gyors bejelentkezésre van időm, mert a csajom lázas és náthás is. Alig aludt délután.

Tegnap bejelentkeztem 4D-re, Tatára megyünk 25-én. Előbb is tudott volna időpontot adni, de az nem lett volna jó a férjemnek.

Tavasziszél,
köszi a linkeket, én az angol oldat szoktam nézegetni. Nem szeretnék semmi extrát, inkább csak egy A vonalú kb. térdig érő nyári rucit. A teszveszest néztem de rövid a szoknyája. Nem szívesen mutogatom most a lábaimat, majd ha visszafogytam. :lol:

Sissy,
köszi, akkor majd a lagziról készült képeken meglátjuk.

Réka,
jó, hogy a fiúk így bírták a hosszú utat.

Mók,
mi is megyünk uh-ra 25-én, sikerült a 4D-re bejelentkeznem. Remélem meg is mutatja a lényeget a babóca.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Mizu? Mit csináltok ebben a záporos időben? Én gondoltam gyorsan bekukkantok végeztem a házimunkával aztán jáccom egyet a fiammal mert pár napja már nem volt rá energiám :-( Ma vettem a fiamnak nacikat meg pólokat. Ebben nincs is semmi külcsi de megláttam a boltba a bodykat :lol: Nem tudtam megállni vettem egy csoda aranyosat ilyen unisex. Megfogadtam magamnak leállok még pár hétig majd utána :-) Végülis egy body még nem a világ nem? :oops: Hamarosan itt a péntek csak mutassa magát a baba is.....

Kri: sajnálom a lánykát, nem lehet könnyű szegénynek. Reméljük csak egy rövidebb nátha és hamar meggyógyul. Mért ne mutogatnád a lábaid???? Kismamás azis és kész :-) Nem? Ha te azok közt vagy akik amugyis hordtak szoknyát igazán nem kell szégyellősnek érezned magad szerintem inkább csiniek :-)

Cherryke: látod ez a gép egy csoda, igy több idő jut másra és persze egymásra is :-)Biztos nem fogod megbánni, csak most eleinte tuti fura lehet hogy nem te állsz ott esetleg fél órákat mosogatni.

Tavasziszél: neked és móknak is csak azt tudom javasolni, van ezer más fajtája annak hogy a párunknak és nekünk is jó legyen ha már tabu a sex. Az a kérdés milyen szex :-D Ha van fantázia nincs mi uncsi legyen és nektek tuti van gondolom. Fel a fejjel.És bocs ha intimre sikeredett a tanácsom :oops:
Ebayről köszi nem vásárolok, valahogy nem venném rá magam miután jobban belegondoltam hogy látatlanban vásároljak. Én ilyen izé vagyok vagy hogy mondjam.Babamagazin: aranyos vagy de ilyent sose olvastam. Sok benne a "meseszerű tökéletes"dolog.

Mók: nem hiszem hogy irigyelnek a nyögdíjasok irigyelni fognak :-D A gyógyszerár miatt sirnak a legjobban :-) De azért tetszett ahogy leírtad. Szexre azt tudom mondani amit tavasziszélnek :-)

Rekus: örülök épségben megjöttetek, és remélem tényleg nagyon jol éreztétek magatokat :-) Majd azért gyere milyen volt kicsit részletesebben. Babóka hogy van a pocban?

Sissy: örülök hogy már kinézted a rucit, biztosan nagyon szép, bár a párod tényleg ne lássa meg :-) Majd kérjük ám a képeket, szavadon fogunk :wink: De azért mindenképpen olyant válassz amiben majd kényelmesen elfér a pocid. Vannak már konkrét kismama menyasszonyi ruhák. Ha megnézed z enyém is hasonló volt pedig én már közel sem voltam kismama :-D

dinuci01

Dinuci!

Tündér vagy! Meglátjuk hogy alakulnak a dolgok"sz" téren,ráadásul hogy ennyi esetről olvastam az utóbbi két napban itt, vagyis nem esetről csak hogy van ilyen, már nem is vagyok annyira betojva, ha nagyon kell megoldjuk.

Sissy!

Elmegyek ma egy szórólapért, és reggel megírom a paramétereket.

Lányok!
Tegnap drága párom hazaállított hogy Otília! Mondom mi?
Közölte csak viccelt, de egész úton hazafelé azon gondolkodott zavarja hogy a kislányunknak nincs még neve. Azóta ez a téma, hogy mi legyen? Fiúnevünk volt három, abból volt is egy befutó, de lánynevünk az nincs. Neki nincs ötlete, az enyémek meg nem tetszenek neki, haláli beszélgetéseket folytatunk. A vicc az lesz ha pár héten belül kukacot "növeszt" babókánk. Ma néztema pocakom, és akkora hogy csak na, már nem lehet letagadni semmit.

4d uh-ra legközelebb mi szerintem 22-23 héten megyünk, addig csak genetikaira.

Kép
mók

Sziasztok!!

Most nem név szerint, csak úgy a témához: SEX

Mók, apinak meséltem esetedet, tegnap, ma reggel meg mikor összebújtunk, hát nagy volt néha a nevetés, mert api nem volt minden percben harcrakész, persze megoldottuk és a vége jól sikerült, majd közölte, hogy azért volt néha "gond" , mert meséltem az esestedet megmondtam neki hogy ott egész lent van a baba, mert ott érzem mozogni, és arra gondolt, hogy ő meg "odamegy", és akkor abból mi lesz, és egyrészt volt nagy vágy de közben meg ott az aggódás, hogy nekem jó legyen, babának meg ne legyen baja! :D annyira édes volt mikor ezt mesélte! Pedig skorpió pasi, aki azért nem olyan könnyen nyílik meg.. :D szerintem megbeszélés kérdése, lehet mindenből jó is, vagyis csak mindenben meg kell találni a jót, mert ott van mindenben ( remélem nem voltam túl bonyika..:D )

Itt, Pécs mellett, ma reggel esett csak, és azóta meg dög meleg van, volt...

talán ez okozta azt is, hogy ma szépen kimosakodtam, felöltöztem, összeraktam a pisit, és elmentem a védőnőhöz, majd kiderült hogy nem is ma kell mennem, hanem holnap :D :D

minden állapotos nő ilyen??? :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?