sziasztok!
Velem semmi különös nem történt, azért is nem írtam, inkább csak olvasgattam... csinálgatom a szénhidrát diétát, és mérem a vércukromat - kiderült ebédre sokat eszem, mert utána 1 órával többx is 7 fölött volt a cukrom, amiről én azt hittem, jó érték, d enem. 7 alatt kell lenni 1 órával a kaja első falatja után, s mivel scak ebédeknél fordult elő, most azzal is vigyáznom kell. És sajnos gyakrabban dokihoz járnom, tegnap előtt is, és jövő hétfőn is diabétesz ambulancián konzultáció, a kettő között meg lesz egy labor.
Hát ez van, a finisben amúgy is több a vizsgálat, NST, stb úgyis bejönnek, hát ez van, szokom.
Annyira elepedek a fagyiért, én úúúgy kívánom, és tényleg nem ehetek

Képzeljétek, hát készítettem magamnak 0 szénhidrátos "fagyit" , recept: egy citrom, mindenestől kifacsarva, héja is belereszelve+mentalevelek+ minimális tejszín+víz, botmixerrel összekeverve, mélyhűtőben a jégkockatartóban fagyasztva. Ez az én bűntudat nélkül ehető fagyim, ami amúgy elég ócska, de nekem álmaim netovábbja, annyira kívánom, talán a hideget, a jegest, nem tudom.
Szombati frontot annyira éreztem meg, hogy egész nap szinte végig aludtam, kicsoszogtam pisilni, majd aludni tovább. De jót tett, mert a sok pihenés után a lábam sem annyira bika-boka, szerintem jobban kiment a víz.
Babának rendeltem bioboltból folyékony mosódió mosószert, hozzá oxigénes fehérítős szert (fehér és foltos ruhákhoz kell pluszban) és ecetes vízzel fogok öblögetni, de ne legyen ecetszaga a kis ruháinak, illóolajat teszek majd hozzá. Kiműveltem magam, tudom már azt is, hogy teafa olja az egyik nagyon jó, mert az pluszban fertőtlenít, és hozzá lehet vmilyen illatot, én édes narancsot találtam egy oldalon. De állítólag itt is nézni kell, milyen márka, aromax, pl. jó, mert azok tisztábbak, mitn az olcsó illóolajok.
Amiről viszont semmit nem tudok, a homeopátiás szerek szüléshez. Árthatok-e valamit magamnak, ha pl.
Nanettonak felírtakat - mert azt
Vok is alátámasztotta, hoyg o.K.- elviszem egy patikába, és azt alkalmazom, pont ugyanígy? Vajon mennyibe kerül a kiváltása? És mi történik akkor, ha én amúgy szeretnék epidurális érzéstelenítést, ha szükségesnek érzem? Nem "zavar be"? Bocs, de tényleg tudatlan vagyok.
Léna annyira édes, annyira helyeske, hogy egyszerűen fantasztikus. Férjem is megnézte a képeket, és ő is elámult, hogy yilen szép, ilyen aranyos tud lenni. Csilla, ha a nehézkes kezdet elkopik idővel, azt hiszem a világ egyik legboldogabb Édesanyja lehetsz, leszel, vagy! Nagy büszkeség ez a kis csomagocska, igazán életrevaló arcocskával. Megkönnyeztem újfent.
Mondjuk mostanában ha bánat, ha öröm, én azonnal sírok. A legújabb 2 napja, de legalább örömömben: egy középszerű vicces helyzeten adódott, nem tudtam abbahagyni a röhögést és giga-mega mennyiségű könny ömlött közben az arcomon. Igaz, tökjól esett, csak nagyon elfáradtam, mint amikor csikizik az embert, és nem tudja abbahagyni, de már sok.