Boo,
Naaaaaaaaaaaaaagggyon jók a képek, köszönjüüüüüüüüüüüüüük
(csak kár, hogy rólad sosem készülnek így képek, nem?)
Nyuszi,
asszem, elég mákosok voltatok az idővel

Jó volt a gáton?
Lili nyügije: nálunk is ez van mostanság, alszik a vállamon, de ahogy lerakom, feláll, sír, ma délután sem tudtam elaltatni
Nem lehet hogy a szeparációs szorongás?
Fogyás: szerintem is kérdezz rá a védőnéninél
Boo & Nyuszi,
mikor shoppingolunk együtt ?
(rendesen zavarba jöttem ettől a sok dícsérettől... főleg, hogy csajoktól ugye... az még többet ér mint a pasitól jövő, mert a nők sokkaldesokkal kritikusabbak)
Haj: annyi mindent kipróbáltam, de valahogy mindíg a rövidebb-hoszabb kleopátra fazonhoz térek vissza.... ez most a rövid, és nem is a saját hiperszupermesterfodrászom vágta, hanem múlt héten, mikor a kozmetikusom félreértette az időpontot (fél12re mentem, ő meg fél2-t írt fel) bevágtattam az első fodrászatba és ez lett belőle
Boo,
szerintem a rövidebb neked is jól állna

hátul lehet rövid, meg oldalt is, csak max elöl legyen kicsit hosszabb, hogy megnyugodj, hogy nyújtsa az arcodat. Amúgy szerintem nem is kell.
Lois,
"erőszakos haj" - ez jóóóóóóóóóóóóóóóóó! Én meg mindíg erős szálút szerettem volna... így szokott ez lenni
Erszény: hurráhurráááááááááááá
Fogfájás: dejó hogy Zé ilyen hős!
Bucus,
jó, hogy van társaságotok
Lottus nagyon ügyi már!
(Nimród ma kezdett "sátrazni" - amikor a négykézlábazásból kinyújtja a lábát, és a popsija az égnek mered)
Bond,
[quote]E írta:lőször jól dörzsöld át tengeri sóval. Aztán áztasd fél deci citromos vízbe, és tedd napsütötte helyre. Várj vele fél napot. Következő lépésként alaposan kendd be IKEA-s Jömbfurdö krémmel. Végül vess egy rá egy keresztet, és vágd ki az egészet a pics@ba. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Reménytelen. Mad Mad Mad Mad Mad
Te nem vagy százas, az tuti
Napirend,
khhhmmmmmm.... az volt inkább a gáz, hogy odafelé nem aludt, így nyügi volt szegényke, mikorra meg felkelt, akkor a többiek ájultak be
a délutáni alvás annyira nem sarkallatos pontja, de délelőtt minimum egy órára szüksége van (az átlag másfél-kettő, de néha letol két-két és fél órát is), szombaton viszont ez 20 perc volt neki.... amúgy miután kiraktunk, hazáig aludt, teljesen hulla volt szegény...
Tejtermék: kb minden második nap joghurtos vagy túrós babakaja
Kenyér, ilyesmi: még nem, csak babakeksz
Kaja & fürdés: kb fél órával előtte eszik mostanában, és nem zavarja a dolog, boldogan pancsikol
Hajnali kajcsi: lefekvés fél nyolckor, előtte szopi, aztán szundi van fél hét - fél nyolcig. (sosem kér kajcsit, de ha kérne, cicizne)
Dodi,
dejó, akkor ezek szerint sikerült a vizsga
Képek nagyon édesek, a lazulós a legkirályabb!
Hajráhajrá kibújt fogacskák!!!
És minden névnaposnak boldogat