A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Vanda!

Köszi az infót. Izgulunk érted. Holnap várjuk a mosolygós arcocskát!
DJázmin
djázmin

VandaKép
szerintem várj reggelig, aztán mérj egy hőt!
Ha minden OK tesztelj. Csak nem akarom, hogy feleslegesen támogatsd a tsztgyártókat!
Reggel sokkal több a hcg és erősebb a csík is!
Szorítok nagyon!
Legyél te az első babá ebben a hónapban!
Stella

Kép
stella9

DJázmin,
van egy topic a Szülészetek, kórházak/Az I.es Nőiklinika meddőségijén kezelnek... című, abban éppen arról a helyről írnak a lányok, ami után érdeklődsz. Ha kíváncsi vagy az én tapasztalataimra, akkor adj meg egy e-mail címet, és priviben megírom Neked.
Tamimaci
tamimaci

Tamimaci, djazmin@freemail.hu-ra légyszi írd le tapasztalataidat. Köszi.
djázmin

Sziasztok LányokKép
VandaKépKépKép Csak nem?????!!!!!KépKépKép Jaj, nagyon nagyon sokat gondolok Rátok és én is a reggeli tesztet javaslomKép Azonnal jelentkezz ha tudsz már valamitKépKépKép Mértél hőt mostanság? Esetleg nem látszik a harmadik fázis????

Puszi:Doris

Mindenkinek megy a drukkKépKépKép

Orsi férje jelentekezett a másik topikban, jól vannakKép
doris

Szia Tamimaci!

djazmin@freemail.hu-ra írj nekem légyszi!
Köszi, hali.
djázmin

Na én valamit elbénáztam! Bocs!
DJázmin
djázmin

Djázmin, Stella Kép
Kedvesek vagytok Kép
Szerintem rajtam már nem veszít semmit a tesztgyártók kis csapata, egy ide vagy oda, ennyi tesztelgetés után Kép
Mivel legutóbb a 28 cn-en és este erős csíkom volt, bízom hogy hamarosan vmi halványocska... legalább.
A párom ma későn este ér haza, és milyen meglepetés lenne... Na de inkább nem is ecsetelem, ismeritek az érzést, szóval így vagyok most XXXX.

Tamimaci, Djázmin Kép
A SOTE I-en én Szendei doktort ismerem, rendkívül jó humorú és nagyon tapasztalt doki, viszont rengeteget kell rá várni, állandóan épp műt vagy ilyesmi, magánrendelésük pedig nincsen. Vidékről elég macera feljárni, egy idő után nekem az állandó várakozás vált terhessé. Mindig iszonyat sokan ülnek és állnak ott az asszisztált emeleten.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Doris KépKép

Szia Kép Én is rengeteget gondolok rátok, s ha nem is írok, mindig kíváncsian olvasgatom soraidat KépKép
Utólag is boldog szülinapot a csöppségeknek!!
Hogy bírsz két örökmozgóval? Kép
Szóval de igen... Mindenesetre nem fogunk elkeseredni, ha nem jött össze. Viszont már eldöntöttem a ma délutáni tesztelést. Legfeljebb tesztelek reggel is Kép

Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Kedves Hajnesz és Henci!

Köszönöm az infót, és azt, hogy ne legyen fájdalmas, de hát valószínű amilyen az én formám, nem úszom meg fájdalom nélkül.

Lara

Kép
lara26

VandaKép
Akkor tégy meg nekem egy szivességet...ird meg az eredményt még maKépKépKép Kezem lábam X-ben értetekKép Vasárnap üljük a szülinapot bár a nagy családdal már megültük mikor otthon voltunkKép Köszi a gratulációtKép

doris

Doris Kép

Köszi Kép Feltétlenül megírom! Kép De borítékolom, h negatív lesz.. Viszont ilyen hozzáállással már csak kellemes meglepetés érhet Kép
Na jó, mostmár nem morfondírozok ezen, menek dolgozni tovább. Puszi és örülök, h beszéltünk! KépKépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Szia Vanda ! Kép LÁtom, Te is még a 2002-es garnitúrából vagy, mint én! Mi történt Veled azóta? Dióhéjban elmesélhetnéd... Aztán persze estére szorítok!!! Kép Kép Higgyél magatokban!

Catról még mindig semmi, ez őrjítő!!! KépSzerintem már megvannak a fiúk!

Henci Kép Igen, a bromot, immáron másfél éve folyamatosan szedem -most már csak napi feleket. De azóta rendben is van a szint. Ha jól értem akkor most sima Kép akciós hónapok következnek?

Dodo Kép olyan régen jelentkeztél!! Lassan indul a dolog, nem???
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Stella drága Kép Bírom, mert nincs bennem még a csalódás... persze tudom, hogy attól is késhet, hogy szedem a bogyókat -tényleg: be is kell tennem az utrokat. Igyekszem lefoglalni magam mással......meg beszélek HOzzájuk -hátha többen vannak odabent, tudod: nehogy megsértődjön valamelyik Kép
Nektek meg HAJRÁ Kép Kép
anna

madaran

Henci,
nekem is egy évet mondott... csak az a baj, hogy a vetélés miatt újra kell kezdenem a számolást. Tehát az még jó pár hónap lenne ... Kép
K
krinyoka

AnnaKép

Igen, sima akciós hónapok jönnek. 2-3 hónap múlva kontroll vérvétel. Neked mennyire volt magas a prolactin szinted, és mennyi volt a kezdő gyógyszeradagod? Az én laboreredményem: 49,0 ng/ml (határértékek: 1,9-25,0).

KrinyokaKép
Hát igen...az én defektem is kiderülhetett volna korábban, de én szót fogadtam a doki bácsinak, és kivártam az 1 évet.

Henci
henci

Anna!

Hat ez orulet!!!!

Drukk hegyek neked! Vigyazz magadra es gondolok rad sokat!

Nekem meg kiderult, hogy clamisya negativ, ugyhogy probalkozhatunk!!!!! Most clostit nem szedek ebben a honapban mert lekestunk, de azert csoda meg tortenhet!
Majd novemberben indul a gyogyi megint!

Cat!

Jujujuj, de izgalmas!!!! Minden szepet es jot, konnyu szulest!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia Dodo!!!Kép
De jó hallani Rólad is. Nagyon szorítottam, hogy eltűnjön a Clamydia. Nálunk is valószínű nov-ben indul a nagyüzem. Kicsit félek, de nem fogok itt megtorpanni, mert egész hátralevő életemben kínozhatna a lelkiismeretfurdalás, hogy nem adtam meg az esélyt...
Vigyázz magadra és hajrá!Kép
Hajni
hajnesz

Hajni!

Mindent bele!
Biztos jo lesz, es ne felj, latod Cat meg Orsi is milyen ugyes volt, meg meg sokan masok is!
Menni fog neked is!
Holnap irok mailt neked!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DOdo Kép Végre jelentkeztél, már nem tudtam, mi lehet... SZuper hírek!! Novemberben lombik, ugye?? Hiszen Neked már megvolt az összes inszem! Vagy fölösleges, mert spontán is sikerülhet??
Hajnesz Kép Tiéd a november!!! Hajrá! Kép
Vanda Kép Mi a helyzet???xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
anna

madaran

Lányok!Kép)

Megszülettek Cat babái!!!KépKép Info (paraméterek) a babás topikban.

Óriási gratula nekik!!!!!
Pusz
Enigma
enigma

GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép KépKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
NAGYON BOLDOG BABÁZÁST KÍVÁNOK
anna

madaran

Háromszoros hurrá a "Cat" családnak!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Egész nap értetek izgultam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Gratulálok én is CatnakKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Jó egészséget mindenkinekKépKépKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Gratulálok Catnak és pici családjának! Jó egészséget, sok örömet és boldogságot és sok-sok tejcsit a piciknek! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépRemélem azért időnként, néha-néha bekukkant hozzánk!

Üdvözlet minden új lakónak!
Remélem nem maradtok sokáig!

Megkérdezte a párom, hogy most van baba, vagy nincs. Erre feleltem, hogy legjobb tudomásom szerint nincs. Erre ő: akkor miért van hányingered állandóan? Erre én magamban: én miért kelek fel minden éjjel pisilni, amikor soha em kelek fel ezért? Aztán feltettem neki a kérdést: hogy döntött a babát illetően. Mivel már 3. hete gondolkodik a felvetésemen... Mi volt a válasz: még nem volt ideje. Láttatok már ilyen férfit, akinek 3 hét nem elég, hogy gondolkodjon?
Szerintem húzza az időt. És dolgozik KépKépKép. Mert én már nem is bízom a sikerben KépKépKép.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
energia és drukk MINDENKINEK!
Reszkessenek a tesztgyártók! Remélem hamarosan kevesebb vásárlójuk lesz KépKépKép!!

Kriszta

mohácska

Gratula Catnek! KépKépKépKép
Galagonya Kép Remélem hamarosan jobban leszel, és teljes mértékben élvezheted a terhesség minden pillanatát!
Stella Kép az 1. inszemem most valószínűleg csak 1 hónappal csúszik, okt. 20. után már többet tudok valószínűleg, mert akkor lesz egy megbeszélésünk ez ügyben.
Drukk mindenkinek!
hencsike

Sziasztok!

bibiiiiiiiiiiiiiiiii!megjött.

Hallott már valaki az ANDRIOL gyógyszerről?a páromnak írták fel alacsony tesztoszteronszintre.
Vendég

CAT!
GRATULÁLOK!!!!!

NAGYON BOLDOG BABÓZÁST KÍVÁNOK
Vendég

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Zita!

Mi miatt döntöttél új doki mellett? Nagyon szorítok, hogy az ő segítségével (vagy inkább nélküle) összejöjjön nektek is minnél előbb a babó. Mondott valami újat?

Én ma vagyok a 23. napon, és ilyen még nem volt: a hőm 5 napja 36,9. Máskor legalább ingadozott 36,9 és 37 között. Azt hiszem, ez sem az a hónap volt...
Drukkolok mindenkinek!!!
Bogi.
bogi1975

Doris, Madaran Kép

Szóval negatív... Kívülállóként most azt mondom ejnye-bejnye, de türelmetlen vagyok is. 31 cn, mit akarok még? Kép Viszont amikor babás lettem már a 28 cn-en volt egy határozott kétcsíkos tesztem. És a mensim meg 28-29 napos, ritkán 30. Egyébként meg nem barnázok vagy ilyesmi, de néha azt sem tudom h valóban feszül-e a mellem (és azt sajnos tudom h a magas prolaktintól is lehet). Jelenleg nem az nyomaszt, hogy negatív lett a teszt, hanem annak oka. Ha negatív, akkor miért nem jön már meg?...

Madaran Kép
Kedves tőled, hogy érdeklődsz. Én azóta is szedem a bromocriptint, viszont a legutóbbi két MRI vizsgálat már negatív lett, a tumor hála eltűnt Kép. Tegnap voltam vérvétlen, meglátjuk mit mutat a prolaktin & progeszteron szintem. A vetélésem óta aggódva figyelem testem minden rezdülését, azt hiszem ez nem egy normális állapot. De vidám vagyok, csak már úgy szeretnék babás lenni! Kép És veletek mi újság van?

Cat Kép
GRATULÁLOK az ikrekhez! KépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Lányok!

Kukkantsátok meg itt Siklósi György írását!

http://www.magyart.hu/03absztraktok.htm

Brahy
brahy

Sziasztok.
Cat, Sok bolgodságot kívánok nektek Kép Kép Kép

Éljen, Éljen KépKépKép
krinyoka

CAT!Kép

HATALMAS GRATULA!!!!!Kép

Mea
mea

Lányok!Kép

Túl nagy a nyugi ittKép csak nem jót jelent ez?Kép

Jó is lenne, ha kiürülhetne teljesen.

Mea
mea

Sziasztok!Kép

ÓRIÁSI GRATULA CATÉKNEK!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Na, én tegnap voltam az új dokinál.
Átnézte az eddigi papírjaimat, a HSG eredményemre azt mondta, hogy csak a jobb oldali működik, a bal nagy valószínűséggel nem, mert csak nyomásnövelésre ment át a kontrasztanyag, és az újra összeteapad.Kép
A kevés mensimre azt mondta, hogy valszeg kevés az ösztradiol ciklus elején, ezért nem vastagszik meg.Kép
Inszeminációt javasolt már a köv. ciklusban.
Sajnos ez most kicsit megviselt minket a párommal, mert mindketten spontán babában reménykedtünk.
Persze ettől még lehet spontán babánk.
Most egy hónapot gondolkozunk, hogy mi legyen.
Tudom, hogy ez még semmi más problémáihoz képest, de nekünk most lelkileg nehéz!

Na puszi!
Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Gratulálok CAT KépKépKép

Zita

Sajnálom, ezek tényleg nem túl jó hírek Kép
De azért ne add fel Kép Drukkolunk Kép
Hová játsz orvoshoz?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Hatalmas gratula Cateknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sok boldogsagot kivanok nekik!!!!

Zitus!
Nem szabad elkenodni, lehet ettol meg lazan spontan babatok!!!
Sajnos vegig kell jarni ezt az utat, de aztan a vegen, hidd el megjon az eredmenye! Latod nekem is volt inszem, aztan meg spontan sikerult!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zituska!Kép

Én is sajnálom nagyon,de fel a fejjel az eredmény a lényeg a babó!Kép

Amúgy Ti mióta próbáloztok?

HSG fájt neked?

Mea
mea

HAtalmas gratula CATnek és a Fiúknak!!!

AnnaKép
Most már egész közel van a hétvége, nagyon szorítok majd neked, hogy két csíkos legyen az a fránya teszt!!!

VandaKép
addig ne add fel, amíg meg nem jön. Reméltem, hogy zebrás lesz a teszted, de majd a következő biztosan az lesz!

VikiKép
remélem hamarosan sokkal jobb hírekkel jössz dicsekedni, sokat gondolok ám rátok!

ZitusKép
csatlakozom Meához, szerintem is a végeredmény a lényeg!

HajniKép
novemberben előre az ikrekért!

Mohácska KrisztaKép
tényleg vannak ilyen tüneteid, amikre a férjed rákérdezett? Akkor lehet, hogy már nem is kell neki gondolkodia, nem?

Nálunk újra beköszöntött a cicifájós korszakKép. Hát, biztos ezt is meg lehet szokni, de nem nagyon szeretném. Amúgy 23. cn, és 37,2 fok.
Én most egyáltalán nem reménykedem, mert miért pont most jönne össze? Pont,amikor végre elkezdtünk dokihoz járni?
Persze, azért szívesen csökkenteném a munkáját!
Majd kiderül!

Drukk mindenkinek! Egyre jobban közelít a karácsony!

Stella

Kép
stella9

Zitus
Sajnálom! Kép Pár nap múlva biztosan jobban lesztek lelkileg! Min gondolkodtok a pároddal?

Tündi
Vendég

VandaKép
Azért még titkon reménykedem...Kép
StellaKép
Azért tessék reménykedni...Kép

doris

Zitus Kép Ez nem olyan rossz hír, és hatalmas előrelépés lehet. Itt már páran írták, de a spontán teherbeesésednek is van esélye! És az inszem is tu.képpen az, hiszen harcolnak a srácok a célbajutásért!!! Nézd a jó oldalát, kérlek, hiszen nagyon nagy lépés, ha az ember megtudhat valami okot is!
Stella Kép
Köszi, hogy mindig gondolsz ránk, remélem nem fogunk csalódást okozni. Várom és rettegek egyszerre...
puszi, anna

madaran

Doris Kép Madaran Kép Stella Kép Sziasztok Kép
Köszönöm a szurkolást mindenkinek Kép
A melleimet ma már nagyon 'érzem', viszont nem is oly rég kevés barnázással kellett szembesülnöm Kép. Inkább nem gondolok semmire...
Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Szép napot mindenkinek!! (Elnézést az első "kiabálós" levélért, nem vagyok jártas az internetes etikettben,de most már tudom a nagybetű jelentését..)
Átolvastam a régi hozzászólásokat, hát nem semmi... jó érzés, hogy ennyi kedves és segítőkész ember van!!!
Kedves Noémi! Köszönöm a választ! Nagyon jó lenne, ha spontán összejönne hm.. A Családtervező Központba már 2x bejelentkeztünk, de mindkét alkalommal halasztanunk kellett. De novemberben már biztos nem jön közbe semmi. Remélem minden ok velünk, de még semmit nem tudunk, mivel még semmilyen vizsgálaton nem voltunk. De ami késik nem múlik...
Krinyoka! Köszi az infót.Megjegyeztem.
Stella! Köszi a szorítást!Aranyos vagy!
Lehet, hogy túl sokat fogok írni, bocsi, de tetszik nekem ez a dolog, s érzem nem vagyok egyedül. Egyébként még kedden, a rendszertelen mesim miatt elmentem egy szakrendelésre, ahol jó sokat kellett várni. Szóba elegyedtem egy kismamával, aki csupán csak 3 órája várt!!! Nem semmi!! A doki norcolutot írt fel, ami egy progeszteron készítmény, ha a ciklus 2. fele nem ok.,ez produkál valami hasonlót, s utána jön egy "tisztuló" vérzés! Járt már valaki hasonló cipőben?? Huhh, remélem nem írtam túl sokat!!!
Köszi előre is minden infót és hozzászólást!
Dana
dana

Sziasztok,

Megint csak segítséget szeretnék kérni. Még mindig a hőmérőzéssel kapcsolatosan. Az egyik az lenne, hogy miért csak a higanyos hőmérő a jó? A másik pedig, hogy mit jelent, ha a mensi közeledtével sem emelkedik semmit a hőmérsékletem?

Nagyon köszi:
Mammamó
mammamó

Dana Kép Üdv közöttünk, remélhetőleg nem kell sokáig itt dekkolnod. Mióta próbálkoztok? Sajna azt az intézetet nem ismerem, de biztos tud majd valaki segíteni. Norculutot soha nem szedtem.
Mammamó Kép Ha nem emelkedik határozottan néhány -legalább 3 foknyit- a ciklus második felében, akkor val.szeg anovulációs a ciklus. Persze csak akkor, ha úm. "rendesen" méred ( mindig ugyanabban az időpontban, reggel, mielőtt kiszállsz az ágyból). Egyébként nekem csak pár hónapig sikerült normálisan figyelni, most már soha nem mérem.
anna

madaran

Mammanó

A fájlban remélem megtalálod a választ, az egyiket legalábbis! Kép

Tündi<!--attachment: H_m_r_z_s-118832.doc*mime_msword.gif*application/msword*23.0**H%f5m%e9r%f5z%e9s%2edoc --><center><pre>
Kép
Hőmérőzés.doc (23.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Sziasztok!

Vanda!

Ne add fel! Mondom én, aki már feladtam, (elég hamar Kép).

Stella!
Igen vannak. Néha émelygés, néha hányinger. Van, amikor nagyon rossz, általában elviselhető. De nem bízom benne, hogy sikerül(t). Nagyon öregszem KépKép.
Amúgy viszonylag jó a kedvem, nem vagyok letörve emiatt, már nem ...
Azért még maradnék veletek, még a táblázatban is, amíg teljesen fel nem adom. Mert ahhoz gyáva vagyok, hogy annyi mindenen keresztülmenjek, mint Ti! Persze más dolog lenne fiatalabban is és gyerek nélkül is! Persze, ha lehet KépKépKép. Jól érzem magam itt.

Kriszta

mohácska

Kriszta Kép ne add fel. És maradj nyugodtan, hátha egyszer majd olyan erős vágyat érzel egy kistesóra, hogy végigjárod a létrát.
De leginkább azt kívánom, hogy egyszer csak ott legyen a pocidban. Kép)

Puszillak
Noémi

Ui: lányok, ti szoktátok olvasgatni a babás topikot? Olyan jó! Most, hogy Catnek megszülettek a fiai, hihetetlen sok a gratuláció. Orsi pedig jól van, valószínüleg benn tartják amig meg nem születnek a babák, de egyelőre úgy tűnik, hogy maradnak. Kép mert jól érzik ott magukat.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?