A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

gabi1! :)

Végre egy kis életjel, képek kíséretében! :P

katy76! :)

Ezt a tortúrát! :shock: :shock: :shock: :? :? :cry: :cry: :cry: És ráadásul megint befigyel a mindendokimástmond jelenség. :? :? :? :? :x :x :x És ennek folyománya képpen: hagyd őket a fenébe, majd MI megoldunk mindent! :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

kispocok13! :)

Ne haragudj, nem akartam elefánt lenni a porcelánboltban. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Visszafelé leesett, ha nehezen is, de odafelé egyáltalán nem. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Tudod, néha szükségem van egy A4-es papírra, projektorra, mutogató pálcikára, hogy megértsem a nyilvánvalót. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
Bocsánat. :oops: :oops: :oops:

Még olvasni is borzasztó volt amit a kezdetekről írtál, de a vízszintes vonalnál megállt bennem az ütő, ahogy elképzeltem, hogy mit élhettél át. Jééééééééééézusom! :shock: :shock: :shock:

MINDENFÉLE hajtípusos korszakodból kérünk képet! :wink:

SOTE I.-en jó volt szülni. Legközelebb, ha gondolod... :wink: :lol: :lol:

boo! :)

Éljen Miron (leendő) mászása! :)

"Tejternéket nem eszünk a gyomor UH óta, azt mondta a doki, hogy nem is ajánlja senkinek, mert nyákosítja a beleket, így rohad benne a kaja, és az nem jó sem gyereknek, sem felnőttnek"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :? :?

"kezdjük azzal a gyakorlást, hogy hetente csak 4x takarítasz "
Naaaa, ez azért gonosz volt! :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:

"Kispocok legközelebb a babakocsikat tegyétek előre, és Bondot a csomagtartóba, mert azok legalább csöndben vannak (bocsi, ezt nem tudtam kihagyni ) "
Asszem legközelebb nem a csomagtartóban fogok kikötni, hanem élből itthon hagynak. Csak a babakocsi és a gyerekek mennek, én meg maradok. Már, ha lesz legközelebb. :roll: :roll: :lol:

"Mondtam, hogy tegnap önállóan felszereltem a szúnyoghálót??? tavaly a dózsán, ugyanezt a 9. hónapban műveltem "
Most is a 9.-ben vagy. Csak Mironéban. :wink: :wink: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Nem ám betegnek lenni!!!!

loislane! :)

Rossz hírem van: a panoráma röntgentől kezdve az műholdfelvételig mindent lehet csinálni, dacára a szopiztatásodnak! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

"Bevállalós vagy...én meg fodrászhoz, kozmetikushoz, nőgyógyászhoz hű.... "
Enyém sorrend: fogorvos, nőgyógyász, fodrász. :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.11 23:12-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo!

Egészségetekre :lol: . Hát, rólam se szokta apa leimádkozni a bugyit :roll: . De mi tagadás, nem is kell :oops: :lol: . Nagyon készséges vagyok :lol: :lol: :lol: .

Lois!

Tudom, sok "mai" nő ettől kiakad, de nálunk a régi leosztás van :lol: . Apa pénzt keres, és eltartja a családját, illetve övé minden feladat a kertben és a kutyák körül. Én pedig intézem a háztartást, és a gyerek körüli teendők nagy része is, ja meg a hivatalos ügyeket, mert azoktól kiakad :lol: . De ez nekünk meg így normális, így nincs igazán köztünk vita emiatt. Sztem a lényeg a megállapodás, mert akkor elkerülhetőek a viták. Nálatok minden közös, és ez nagyon jól hangzik, de azért a pasik zöme ezt nem így gondolja. persze, "hivatalosan" sok helyen így van, de a valóságban kevés pasi partner ebben :? . tökszuper, hogy nálatok apa is így gondolkodik :D ! De látod, sokaknál könyörögni kell, azt meg az ember egy idő után rohadtul megunja :evil: . Ha viszont ki vannak adva a feladatok, akkor vitának helye nincs :twisted: :lol: .

Ez nálunk amúgy teljesen magától értetődően alakult így, mert én baba előtt se dolgoztam(már egy ideje), apa viszont igen (még ha nem is "hivatali időben"), így természetes volt, hogy nem pakoltatom be vele a mosást, mikor nekem más dolgom sincs :lol: . (na jó, suliba minidg jártam, ha nem dolgoztam).
Tényleg, ezt hogy kell elképzelni: hazaértek valahonnan, és amíg te kipakolászol, addig apa leszedi a szárítót, aztán felmos? :roll:
Ez nekem olyan, mint vmi über fantasy-jelenet :lol: :lol: :lol: :lol: .
(persze irigy vagyok, ha így van :wink: :lol: )

Kispocok!

Nem találok szavakat :cry: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kicsidodi"]K írta:kicsidodiaty!
egyébként amióta dolgozok, szalad a lakás,
Peeersze-persze :twisted: . A mi lakásunk akkor hipersprintel, ha a tiétek szalad :lol: :lol: :lol: :oops:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiDe amúgy ezzel nem él vissza, max. benyögi, hogy "de a háztartás a tied". Ja, a gyerektartás meg a tied lesz, ha letiplizek :twisted: :lol: :lol: :lol: .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="kicsidodi"]M írta:kicsidodiai beszélgetés:
- Karácsonyra veszünk felmosó robotot is, mert nagyon meg vagyok ezzel elégedve.
- Tényleg? Szuper! :D
- Ugye milyen jó férj vagyok?
- Igen szívem.
- Én vagyok a legjobb férj a világon?
- Neeeeeem :twisted: .
:lol: :lol: :lol: :lol: .

Lehet többesszámban mondani, hogy hülye vagy...? :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ti is kezet foghattok kicsidodiékkal!
:twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="loislane"]
írta:
loislaneTricikli?? Te már ilyeneket vadászol? Én majd 1 év körülre gondoltam :roll:

Kiskezitcsókolom! Mennyi idősnek tetszik lenni a kisgyerekének? Olyan 10 hónaposnak? :roll: :roll: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Bóknak veszem 8) :D . Vagy nem kéne :roll: ?
A Booval egykalapalázást is :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bármelyik kereskedelmi tévé tarolhatna a nézettségi adataival, ha négyötöket összezárnának egy fedél alá, bekamerázva. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

31.-én van niki72 Alexanderének a szülinapja, elsőként a sorban. :o :D :D :D :D
De hol a mama? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :(

Kép
Kép
200907?

Ezeket a képeket tegnap találtam.

Kép Kép Kép

Hasonlítanak?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Egyem a szívééééét :D :D :D :D ! Tényleg tökre hasonlítanak! Amúgy már tegnap akatam írni, csak elfelejtettem, hogy szerintem Betti gyönyörű felnőtt nő lesz! Persze a többiek is szépek, de ő különösen. Magas, vékony, gyönyörű haja van és azrca is évről évre szebb :D .

Teapa nem változott semmit :shock: . Ez nem igazságos :evil: :lol: .
Nagyon jól áll, ha mosolyogsz :wink: .

Bond!

Nem rajtunk múlik.... De eleddig még nem keresett meg egy producer sem milliókat lobogtatva :lol: . Pedig mi forgatókönyv nélkül is szórakoztatóbbak vagyunk, mint Gáspárék :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Túl vagyunk egy borzalmas éjszakán... Fél 3-tól 4-ig fent voltunk :x Először még nem is volt semmi gáz,Lili felébredt és elkezdett játszani :shock: ,de kb.fél óra múlva megunta és elkezdett sírni,de nagyon. Muszáj volt odamennem hozzá,sőt ki is venni,mert nagyon belelovalta magát. Végül a mellkasomon aludt el,de amint betettem az ágyába,már fönt volt. Aztán apa nagy nehezen elsimizte. Ezáltal reggel 8-ig aludt,borult az egész napirend... Ráadásul tegnap barátkozott és egész nap 1 órát aludt :shock: Pedig ebéd után,ahogy szoktam betettem az ágyba,semmi hiszti nem volt,3/4 órán keresztül csak játszott,de aludni nem akart. Van egy olyan érzésem,hogy a hétfői konduktoros eset az oka ennek a hisztinek,mert állandóan a fenekembe van megint és sokat sír.

Katy! Jézusom,szegény Petra! Miken kell keresztül mennie már most! Remélem ha visszamentek a dokihoz,már semmit nem fog hallani :wink:

Dodi! Naggyon jók a képek! Nekem is a wc papíros a kedvencem!

Gabi!Azta tényleg mennyire hasonlítanak a gyerekek!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!
most voltunk dokinál.
10 hós adatok 8800gramm és 73cm
visszaolvasok.

Kép
Kép
csibe83

Bond!
a mi naptárunkba benne van mindkét név.naptára válogatja.

1.
egy nap egyszer kap humana gyümölcsös joghurtot és egy
babakekszet és ma reggel kalácsot.
2.nálunk fürcsi után kapja a vacsit
3.nálunk még a cici megy éjszaka

babatalis képek nagyon jók!

egyenlőre ennyire futotta,mert lányom engem akar.

Kép
Kép
csibe83

Szegény Lóci megnézte közelről a konyhakövet.
És ráadásul én löktem fel pedig olyan óvatosan emeltem a lábam mert láttam hogy ott van de valahogy nekiment a lábamnak és arccal a kőre esett. Csak négykézlábról de annyira nagyot durrant, még most is összerándul a gyomrom ahogy visszagondolok.
És ahogy gyorsan felvettem csupa vér lett a pólóm, nagyon nagyon megijedtem!!
Csak sokára nyugodott meg, akkor tudtam megnézni hol vérzett. A felső ajka repedt meg belül ahol találkozik az ínnyel, ahol az a fék van.
Picit dagadt a szája és ha berregni kezd akkor szivárog a vér de amúgy semmi baj. Tudom hogy még sok ilyen lesz és egyre több de most én löktem fel és ez annyira bánt :cry:
Vendég

Bond

vacsora nálunk valamilyen tejpép utána mindjárt fürdés. Még sosem bukott emiatt. Fürdés után áltaklában még játszik egy kicsit utána szopi :arrow: alvás

Éjszaka szintén cici ha kéri.

Arról én már nem is beszélek hogy Lóci milyen alvó...
Nyuszi, egy idő után meg lehet szokni hogy nem alszol :evil:
És nem arról van szó hogy nem tud egyedül elaludni hanem arról hogy alvás közben is folyton nyöszörög felsír izeg-mozog forgolódik...
Őt ez szerencsére nem zavarja, reggelente kipihent és mosolygós.

Tejtermék

Joghurt, kefír, túró valamelyik minden nap. De összességében így is kevés, ritka hogy egy egész pohárral megeszik.

Kenyér, kifli

Szintén minden nap egy kevéske.

Én már csak ilyen régimódi módon etetek....
Lányok is felnőttek egészségben, Lóci sem volt még beteg sosem.
Vendég

Sillia! Köszi a biztatást :wink: Nem is lenne ezzel semmi gond,ha az elején nem kényeztet minket el,hogy 1* kelt éjjel szopizni és utána alvás reggelig :lol: Most is olyan hiszti vágott le,hogy nem volt szívem hagyni,úgyhogy a mellkasomon aludt be. Szídom magam,hogy magára hagytam a konduktorral,de azt mondta az Ildi,hogy így hatékonyabb - ebben igaza is lehet,nem is őt hibáztatom. Mindegy,remélem hamar rájön,hogy nem hagyom magára. Már előre rettegek a következő foglalkozástól,lehet,hogy meglátja a csajt és már ott vége lesz :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Gabi!
jók a képek!!!

katy!
sajnálom Petrát.remélem már jobban van.

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
Fúú de rosszul indult a közös életetek...
olvasni is borzalmas volt.

Kép
Kép
csibe83

Fogyás: Lili minden nap husis főzeléket kap,délelőtt vagy délután babakekszes gyümit,vagy joghurtosat. Az adagját nem tudom emelni,mert nem eszik többet,az adagja általában 240-300,de pl.tökfőzelékből 350-400 :shock:

A mozgásra nem fognám,mert a kúszáson kívül még semmit nem csinál,azt viszont már kb. 2 hónapja. Szóval tanácstalan vagyok. Majd jövő héten jön a doki,rákérdezek

KépKép
KépKép
nyuszi81

dodi!
képek szupik!
anyum egy olyan formának könyvel aki ilyen takarító robotokkal
foglalkozik,ha gondolod megkérdezem,hogy mi a véleménye és
ajánlja-e a felmosó robotot...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

gabi1!

Akárhonnan nézem, neked is jól áll a mosolygás. Tessék többet gyakorolni! :wink: :lol:

nyuszi81!

Meg tudtad lesni, hogy milyen gyakorlatokat csinált a konduktoros csjaszi, és hogyan kell hozzá nyúlni Lilihez? Mert ha igen, akkor esetleg gyakorolhatnál vele. Így egyrészt kevésbé rühellené, másrészt meg kevesebb ideig lenne szükségetek a konduktorra. (Még mindig ki vagyok akadva az anyukamenjeninkákkkin. :shock: :shock: :? :? :? )

A talin azon vigyorogtam magamban, hogy te is úgy pelusozol, ahogy én. Konkrétan az egész gyerek alá teszed az alátétet, nem pedig inkább a popsija alá. :lol: Ez idegen helyen nem is árt mondjuk, de én sokszor veszem észre magamon, hogy már megint okos voltam: a gyerekem feneke alá kb. 5 tenyérnyi hely jut, a többin az egyéb testrészei vannak. De, hogy minek?! :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

sillia!

Manós emlékeim alapján tényleg ijesztő, hogy mi vérzik ennyire, de tényleg semmi problémát nem jelent. Esetleg tehetsz rá egy kis jeget (mirelit kaját). Rohadtul fogja utálni, de legalább nem lesz duzzadt, lilás az ajka.
Ha megnyugtat, akkor én a minap estem majdnem át Hugin. De úgy korrekten, porszívóstúl, mindenestűl. :roll: :roll: :roll: Nem vettem észre, hogy a lábaim közé mászott :oops: :oops: :oops: , én meg hátra léptem. Aztán láttam, hogy mi van, de akkor már késő volt. Arra tudtam csak koncentrálni, hogy a lehető legkisebb felületen lépjek rá :roll: :roll: :oops: :oops: . Végül sikerült teljes egészében nem eltaposnom, de majdnem kifordult a bokám, egy hanyatt eséssel kombinálva, ami ultra gáz lett volna, tekintettel arra, hogy mögöttem ott sorjáztak a játékok. De a porszívócsőbe rendületlenűl kapaszkodtam ám! :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a válaszokat! Asszem áttérünk a fürdés előtti duci pocira, és utána is kap majd még egy kis kaját, aztán irány az ágy. Örülnék, ha átaludná az egész éjszakát, hogy lassan össze tehessük őket Manóval. :roll:
A tejterméket meg azért kérdeztem, mert a minap annyi sajtot megevett volna, hogy csak lestem. :shock: :shock: :shock: Szívem szerint adtam volna még, de úgy gondoltam, hogy most ennyit azért még nem kéne. :roll: :roll: :roll:
Van aki látta, van aki nem, de leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a talin silliaApa kezéből ette a petrezselymes krumplit. :roll: :lol: :lol: :lol:
Babakekszből meg naponta hármat kap, és a vajas kenyérre is nyalja a szája szélét és csetteg. :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ezt ismeri valamelyiktek? :

http://www.youtube.com/watch?v=KI_vWBo-1Y4

Nekem az egyik kedvenc meselemezem volt. :) :) :)

(Most láttam csak, hogy a youtube már magyarul is olvasható. :shock: :D :D :D )
(Amióta kitöltöttem azt a hülye tesztet teljesen bizonytalan vagyok még a legegyszerűbb szavaknál is, hogy hogyan kéne írni. :roll: :roll: :oops: :? :? :? Azt hiszem, innentől lesz@rom a helyesírásomat. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Bond!
én is az egész gyerek alá teszem az alátétet.
nem úgy kell??!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Bond! Miért,nem úgy kell?! Máskülönben miért akkor az az alátét? :lol: :lol:

Nálatok nincs gond a szilárd kajával? csak azért,mert Lili a pufin kívül semmi mást nem bír megrágni,mindentől öklendezik :shock: pedig valahol azt olvastam,hogy lassan el kellene kezdeni a szilárd kaják megismertetésével is,hogy ne legyen neki később gond.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok

Boo:
Szuperek lettek a kepek. Minden baba es anya gyonyoru a kepeken. Apak is jol neznek ki. :wink:
Olyan kar, hogy mi nem lehettunk ott. :cry:

Lois:
Tegnap megjott a gyerekules. Ennek oromere be is helyeztuk a kocsiba es kiprobaltuk a korhazba menet. Lottusnak nagyon tetszett, hogy O is tud kifele tekingetni es minket is lat. Nagyon egyszeru berakni a kocsiba, kenyelmesnek tunik. Az elso uton pozitivan megfelelt. Szerintem jo valasztas volt.

Bond:
-egyenlore nem adok tejtermeket az allergia miatt
-vajas piritost szoktam adni vagy babakekszet de nem minden nap, babaknak valo extrudalt kukoricat (puki-t) :lol: szoktam adni neha kaja elott, ha mar nagyon turelmetlen
-furdes utan van vacsi
-ejszaka 1x van szopi

Dodi:
Eljen, a vizsga letudva. :D
Botondnak jon az orlofoga??? :shock: Aztaaa...
A kepek csuda jok! Botond igazi kis csibesz. :P
Botondnak jobbulast.

Gabi1:
Tenyleg jo regen voltal, de megha ritkan is de jossz es olyankor kepeket is hozol. :D Nagyon szepek vagytok. Latom Nora hegymaszo lesz. :wink: :lol:

Katy:
Remelem Petra jol van mar, es a zorej is elfog mulni. Csak nem lesz szukseg a mutetre...nem javul a szeme?

Kispocok:
Nagyon sajnalom, hogy igy kezdodott az anyasagod. :cry: Igazan nehez lehetett Nektek. Szerencsere Nimrodnak semmi baja, es gyonyoru, egeszseges kissrac. :)

Nyuszi:
Remelem Lili vissza all a regi kerekvagasba, es nem csinal tobbet ilyen rossz ejszakat Neked.
Eloszor Lottus is oklendezett a pukitol :lol: , es tok megilyesztett. Aztan rajottem, hogy azert, mert a kis kuka az egeszet a szajaba akarta tomni. Mikor eloszor adtam Neki kenyeret, akkor meg ott skubiztam es vigyaztam, hogy nehogy baj tortenjen. Azota mar rajott a modjara es nagyon edesen elnyamnyog rajtuk. Es igen, mar el lehet kezdeni az ilyen fajta kajak bevezeteset,eleg ugyesek mar ahhoz, hogy rajojjenek hogy is kell azt enni. Baba kekszet adtal mar Neki? Attol nem oklendezik?

Sillia:
Szegeny Loci, csak elmulik hamar es nem lesz Neki lila a kis szaja.
Egyszer mar en is csinaltam ehhez hasonlot. Csak en at akartam lepni Lottus felett es egy kicsit rosszul mertem fel a magassagat es egy picit megrugtam a buksijat. Szerencsere epp, hogy hozza ertem es nem lett semmi baja, csak elore bukott de nem utotte meg magat. :oops: Azota nagyon figyelek a labam ala/ele. :roll:

Bond es Agi:
Koszonom a kerdeseteket. Tegnap voltam a kontrollon es azt mondta a doki, hogy minden rendben, szepen gyogyulgatok de meg nem hamlott le a seb rendesen. Es megkerdezte, hogy akarok e meg babat? Nem tudom, lehet ugy gondolta, hogy ezek utan, hogy ilyen nehez szulesem volt meg a mutet miatt is ,mar nem akarok tobb gyereket?
Mondtam Neki, hogy mindenfelekeppen akarok kistesot.
Tenyleg a baratnommel arrol beszelgettunk, hogy milyen jo lenne egyutt babasnak lenni ujra. Csak most mar ismerjuk egymast. :lol:
Tok jo lenne, csak meg egyikunk se biztos, hogy mikor jojjon a kisteso. En tavaszi vagy nyari babat szeretnek megint.

A dicsereteket koszonom szepen Lottus neveben is.

Nekem is lenne egy kerdesem:
A Ti gyerkocotok is szeretik meg tepni a hajatokat? Mert Lotti imadja es olyankor akkorakat sikongat meg kacag, latszik hogy elvezi a kis piszok. Viszont en marhara nem elvezem. :evil:

Kép
Kép
bucus80

csibe83! :)

Oda teszed, ahová jól esik. :lol:
Bevásárló központokban, gyerekdokinál, parkban, és hasonló helyeken tényleg jobb teljesen alá tenni, én is úgy szoktam. Annyivel is kevesebb bacit sikerül a magunkévá tennünk. De ha olyan helyen vagyunk, ami nem ennyire gázos, akkor inkább igyekszem a popsija alá tenni. Inkább az legyen pisis, kakis, mint - teszem azt - az ágy. :roll: :lol: :lol: :lol:

nyuszi81! :)

Huginak nincs gond a kajával, minden mehet neki.

bucus80! :)

Gyerekülés, kórház: csupa jó hír! :D :D :D (Nem kérdeztél vissza a dokira, hogy miért kérdi? :roll: :roll: )

Nem tudom, hogy Hugi tépné-e még a hajamt, mert nem engedem neki. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Bucus

Lóci is valósággal extázisba kerül ha sikerül belecsimpaszkodni a hajamba :?

Most, hogy így írtad, nálunk is úgy lett a baleset hogy át akartam lépni felette, és ő meg közben elkezdett felemelkedni...

Már engedte megnézni, a jobb fölső metszőjénél lett egy lila dudor az ínyén. Most készül kifele a fogacska remélem ez nem lesz akadálya..
Elég csúnyán néz ki a szája, szegény :(

Nyuszi

Nem tudom Lili miért öklendezik, már valóban nem ártana ha rágicsálna valamit.
Persze ha nem akar akkor annak biztosan van valami oka.
Talán kínálj neki emberi bőrt, úgy láttam arra nagyon vevő :lol:

Te nem láttad, Bond mekkora falatokat adott Hugi szájába!

:shock: :shock: Így néztem!

Én meg folyton parázok, és mindent összecsipkedek Lócinak.

Gulyáskrémes kenyeret eszek :)
Ettől már már újra gyereknek érzem magam..
Vendég

bucus!
Kiara is szereti a hajam tépni.sőt amikor kergetőzünk és elkap,
akkor utána a hajamba kapaszkodva áll fel.

Kép
Kép
csibe83

Ezt még tegnap akartam, csak elfelejtettem....

Pékáru:
Szerintem sincs szüksgük a fehérlisztre, mert a gluténbevitel mással is megoldható (ami viszont kell).
Amiért viszont én mégis adom:
1. Botond hadilábon áll a nyeléssel, és az első pár hétben minden sziládr falattól meg akart fulladni :? . Erre csak annyit tudnak javasolni, hogy ahogy lehet vezessük be a szilárd falatkákat, és minél gyakrabban adjuk. Szóval én adtam is emiatt sokszor, de nem csak ilyesmit, hanem banánt, főtt répát, husit...
Mostanra nagyon ritka az öklendezés :wink: :lol: .
2. Szeretném, ha megszokná, hogy az étkezéseknek rituáléja van. Ezért eleve mindig a helyén ülve eszik, az asztal mellett, nincs játék, tévé, vagy ilyesmik...
Viszont amikor mi eszünk, akkor is odaültetjük (ha épp alszik, akkor nem :lol: ), hogy szokja a családi étkezéseket (mi apával mindig asztalhoz ülünk, ha eszünk). Ilyenkor kapja a kölesgolyókat, vagy a kiflit...
3. És valljuk be: kurv@ jól le lehet vele foglalni a gyereket, ha már minden "bóbitabóbita-hoppjuliska-csipcsipcsóka-bármimás-ésagerendárafeszülésis" kudarcot vallott :lol: :lol: :lol: .
Tuti, hogy erre találták ki a "lekenyerezés" kifejezést :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bucus!

Köszi :wink: . Botond is tépi a hajam, de viszonylag ritkán. Meg ha már látom, hogy nyúl érte, azonnal elejét veszem a dolognak. Így is tele a lakás a hajammal :? :lol: .

Nyuszi!

Én is épp ezt írtam (öklendezés, bevezetés :wink: ). :lol:

Az én körkérdésem :wink: :
Ti érzitek a babátok illatát? :roll:
Én imádom a babák illatát, és állandóan szagolgatom őket :D . Viszont Botondét nem éreztem soha :( . Apa, a barátnőm, meg anyum állandóan olvadoznak, hogy mennyire isteni illata van, sőt már vadidegenek is megjegyezték, hogy még babákhoz képest is mennyire jó. De én nem érzem :( . Soha. A ruháin sem, a cuccain sem... Egyszer nagy boldogan dugdostam apa orra alá a szőrit, hogy "Nézd, ezen végre érzem az illatát", erre apa közölte, hogy az csak anyatejszag :? :lol: .
Nem a szaglásommal van gond, mert másokét mindig érzem...
Ez azért lehet, mert a saját szagát sem érzi az ember? És ennyire "eggyek" lennénk, vagy csak a szagunk lehet (közel) azonos, és azért? Vagy miért? :roll:

Képzeljétek, megyünk júliusban Bulgáriába barátokkal :D . Már egy hónapja befizettük, csak eddig úgy volt, hogy kocsival megyünk, de mégsem. A Wizzair betett két járatot pont akkor, amikor megyünk/jövünk, és a legjobb az egészben, hogy nem csak tizedannyi idő alatt odaérünk, hanem még olcsóbban is jövünk ki, mint kocsival (Botondnak csak illeték van) :D . Apa imád vezetni, ráadásul parázik a repülőn, szóval nem kis meccs volt megfűzni, de sok lúd disznót győz :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ez a mai helyzet - idáig:

http://www.idokep.hu/?oldal=live

sillia! :)

"Talán kínálj neki emberi bőrt, úgy láttam arra nagyon vevő "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hugi csak petrezselymes krumplit evett, azt meg még a fogatlan vénasszonyok is megeszik. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Gulyáskrémes kenyér: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsdodi! :)

Khhhhhmmmmmmmmmm.....izééé..........ööööööööööö...a 2-es ponttal mi erősen hadilábon állunk. :oops: És akkor még finoman fogalmaztam... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

3-as pont: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Te múltkor a középsz@r lábadat hoztad fel vigaszként. (Sikerült. :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) Most rajtam a sor, hogy vigasztaljalak: én sem éreztem sosem a babaillatot. Egyikőjüknél sem. :( :( :( Max. a sampont, ha beleszagolok a hajukba. :roll: :roll: :( De mi nem is használunk hintőport, illatosított olajokat, és hasonló kencéket. Mindenből gyógyszertárink van. :roll:
A ruháikon érzem az öblítőt, de az megint más kategória. :roll:

Kép
Kép
200907?

Babaillat

Én érzem. Lóciét is, másét is.
És ez nem illatszerek vagy öblítők illata hanem az emberi bőré.
Mondjuk nekem olyan orrom van, hogy apa már többször említette hogy elmegy velem szarvasgombát keresni és tuti meggazdagszunk...

Pl. a múltkor séta közben egyszercsak megszólaltam, hogy olyan almaillatot érzek!
A tó körül :shock:

És alaposabban körülnézve rájöttünk hogy nem képzelődtem, egy megrágott almacsutka hevert a bokor alá félig bedobva!
Vendég

:arrow: szarvasgomba, de rögvest! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vendég

Bond!

Ez egy kicsit megnyugtató, deén máson sem a "mesterséges" illatokat érzem...

Sillia!

Szavasgomba :lol: . Na de ez a fura, hogy másokét érzem, csak az övét nem. Apa illatát is nagyon szeretem, mindig szagolgatom a pólóját, amíg elviszem a szennyesig :oops: :lol: . (Mert ő időnként nem teszi meg :twisted: ). Csak Botondnál hibádzik a dolog. Kíváncsi leszek Ketteskénl hogy lesz.. :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Számít a lábszag is? :roll: :roll: Mert az egyfelől természetes, másrészt meg időnként nekik is van egy picike. :lol: :lol: :lol: :lol:

:) :) :)

Kép
Kép
200907?

Bond!

Na, azt viszont én is érzem :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Enyémgyerek ma nem normális, megőrülök tőle :evil: :evil: :evil: .
Semmi se jó neki, órák óta vinnyog, megállás nélkül! Hiába minden! közben meg nagyokat ásít, de ha leteszem, örjöngve rázza a kiságyat :( . Talán az időjárás. Mondjuk nem csoda...
A hintában elvolt 10 percet,és slussz.
Mindjárt kirakom a kutyákhoz :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nemrég hallottam, hogy egy közel 1 éves gyerek már az örlőfogát növeszti. Szerinted van ilyen...? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Dodi! Én Lilinél a mosószert érzem csak,de azt nagyon. Az már úgy eggyé vált vele,így ha ezt érezzük,akkor az Lili illat :lol: :lol:

Nyaralás :lol: De jó nektek!!! Mi idén lakást veszünk,nyaralni max.pár napra megyünk Ausztriába a Sonnentherme-be :lol:

Öklendezés: nálunk apa iszonyat parázós e téren és például most az előbb is Lili betett a szájába egy nagyobb kenyér darabot és egyből elkezdett öklendezni. Közölte,hogy na jó,be van fejezve a szilárd kaja, Őszintén szólva én is befosok ilyenkor,de ha nem hagyjuk,akkor sose fogja megtanulni. A babakeksz nem jött be,öklendezett attól is :oops:

Ma összefutottam a boltban a doktornővel,gyorsan lerohantam őt és elhadartam,hogy fogyott Lili. Mondta,hogy siet,mert rendelése van,kedden megbeszéljük,ha jön,de addig is adjak neki este megint rizspépet. Hát adtam az előbb. Nem sokat evett. :cry: Mindjárt fürcsi :arrow: szopi :arrow: alvás

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Csak nagyon kivonatosan tudok jönni :oops: !

Boo: igen , megnéztem a linket. Képek csúcsszuperek :D !! Rólad olyan kevés van , vajon miért :roll: ?

Orsi: Odett tényleg nagyon hasonlít Rátok! És azok a copfok, meg kell zabálni :D :P !!

Bucus: örülök, hogy minden rendben volt :D !

Katy: nagyon remélem minden rendben lesz Petrával!

Kispocok: jaj de sajnálom amin keresztül mentetek :cry: !

Sillia: :cry: Lóci

Jaj tényleg, annyian kérdeztétek anyumat, köszi is az érdeklődét, és a jókívánságokat!!!!
Először tök véletlenül kiderült, hogy 4 darab nagyobbacska epeköve van, nem is fájlalta. Szintén más okból elküldték gerinc MRI-re is, ott mondták neki, hogy egy 4 cm-es érkinövése van amit műteni kell, anyum másnap irány az érsebészet, de műtétről szó se lehet egyenlőre , mert trombózisa van és fogynia kellene. Majd holnap megy dokihoz és kiderül mi lesz, de ha műtét először epekő műtét. Egyébként anyum eleve magas vérnyomású, szíve rakoncátlankodik, viszérrel többször műtötték. Röviden és tömören ennyi…
marietta1982

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: Ez a biztonsági öv érdekes nekem. :roll: Ameddig nem tud biztonságban, egyedül ülni, akkor nem ültetem a gyereket hintalóra, nem? Ha meg már tud, akkor meg már felesleges. Egyéb funkcióiban szintén. Vagy nem? :roll: :roll: :?: :?:
(Illetve kibírja 2-3 évig? Vagy nem növi ki addigra? Manó szűk 1 év alatt nőtte ki a kismotorját, amit az első szülinapjára kapott. Most már egy kategóriával feljebb nyomja, különben térdig kopna a lába. :roll: :lol: :lol: ?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Hát sajna ritkán, de azért jövök.

Dodi igen, sokan mondták már hogy szép lányom van, én meg dagadok, amúgy egy az egyben a sógornőmre hasonlít.

Bond Rékának 10 hónaposan mind a 20 foga kint volt, de nagyon hamar 4 évesen már ki is esett az első foga.

Kaja: reggel fél 8 tápszer, fél 9 felé vajas kenyér vagy virsli, aztán 10 felé gyümölcs, 1felé főzelék, 4-kor tejpép, és este 7-kor szokott humána puding félét vagy mi annak a neve. fél 9-kor tápszer. Éjjel már régóta nem eszik. Előfordul, hogy a 4 órási evésnél is főzeléket eszik, akkor az esti a tejpép. Szokott ő is kiflit, zsömlét rágni, meg babapiskótát, baba kekszet. A banánt már úgy eszi, hogy harapja, az almát is. Először ő is öklendezett, de most már kb 1 hónapja elég jól megrág mindent.
Én érzem a gyerekeken a szagot. Én is nagyon szeretem.

Boo nagyon édes, és tényleg tök jó ez a hintaló.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Értem én, hogy le lehet szedni. :lol: :lol: :lol: Csak amíg nincs készen a kis háta, addig nekem megerőltetőnek tűnik. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
Az viszont kétségtelen, hogy ha kinövi, akkor örökölhető is. :wink: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

:( :( :( :( :( Ez bizony nem könnyű eset. :roll: :( :(

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 10:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Láttam hogy ül Zsiri. Többek között ezért sem értettem a biztonsági övet. :roll: Az meg meg sem fordult a fejemben, hogy felborulhat. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Nálunk sem fordult még elő sosem, pedig a mienk hagyományos. :roll: :roll: :roll:
Ekkora arzenállal már felvehetitek a versenyt a katonai alapkikézéssel. Már csak a lőfegyver hiányzik. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?