A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi nekünk volt olyan kép Lilinek csak a fél feje látszik de doki megnyugtatott nincs baj csak a méhlepénybe bujt :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

[quote="melisch"]H írta:melischát múlt héten kicsit megijedtem, mert rosszul láttam olyan 10 percig, írtam is nektek de biztos nem vettétek észre. Egyedül voltam itthon és pár vigasz akkor sokat segített volna. Na de nem ez az én igazi nagy gondom, hanem a hülye eszem :cry: :oops: na majd nekiülők és megírom gmailre, bár bevallom csak én vagyok depressziós, mert igazi okom nincs csak én nagyon pánikoló vagyok és mindig mindenben először csak a rosszat látom meg és szétszedem a legapróbb részletekig és a nagyon minimális esélyű rosszat is megtalálom.

nem csak te vagy pánikolós... olvass vissza engem :) na én aztán...
írd le nyugodtan...
valóban igazad van :( :oops: átsiklottunk felette :(
Ne haragudj!!![/b]

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, hogy állok a szervezéssel? Lássuk: Ruha (ami nem fehér), cipő, ékszer, fehérnemű van, Zsoltinak is meg van minden. Voltunk az anyakönyvvezetőnél. Fodrászhoz be vagyok jelentkezve, kozmetikushoz még kell. Nem lesz próbakonty, próbasmink... Mivel ugye ez kis esküvő lesz (7 ember), nem kell elsietni: még el kell menni az esküvőszervezőhöz, kiválasztani a zenéket, megbeszélni az apróságokat (pezsgő, szülőköszöntés, ilyesmi) Nem lesz gyertyagyújtás, versmondólány, a lényeg, hogy ne 7 perces legyen, mint a kolléganőmé, de ne másfél órás se, mint egy templomi (na, az se lesz). Asztalt kell foglaltatni. El kell mennem a virágoshoz, egy kis csokrot szeretnék, meg kitűzőt a fiúknak. Ki kell tisztíttatni a gyűrűket. Tortát végül rendelni is fogok az étteremhez (egy kicsit, 12 személyeset), meg otthonra kipróbálom, hogy megcsinálom magam, így nem kell cipelni sehová, a vacsora után hazamegyünk, és lesz otthonra is süti. Ezeket mind le akarom tudni egy héten belül. (Mármint a megrendeléseket, foglalásokat, nem a tortát megsütni :D)

Bévi, inzulin. Én nem tudom, mi a rossz, de nekem ez volt 3 hónapja, és ezt már rossz (de nem tragikus)
Glucose terhelés 0 perc 6.09 mmol/l * 4.10 - 6.00
Glucose terhelés 120perc 6.17 mmol/l 3.30 - 7.80
Insulin terh 0 perc 20.19 mIU/l 2.60 - 24.90
Insulin terh 120 perc 53.64 mIU/l
Pénteken megyek újabb terhelésre, kiderül, mit sikerült javítani. Az éhomi glükózt azt tudom, hogy lement 5-re, mert vettem vércukimérőt, és sokat mértem - talán azóta már mégjobban, mostanában nem is néztem.
Az éhomi inzulin az elvileg 11 vagy 13-ig jó talán, a terhelt 120 perc után ennek 3-10x-ese lehet, de ebben nem vagyok szakértő.

Ircsi talán megbántódott, azért nem jön, én nagyon sajnálnám, ha elmaradna.... Ircsi, gyere vissza!!!

Kép
xtina75

[quote="kfmares"]C írta:kfmaresSillag: azt elfelejtettem hogy "pici" fiad igencsak jóképűűűű :D

BÉvi: gratula a jó eredményekhez!!!!

köszönöm :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina aranyos kis lagzitok lesz majd várjuk a képeket szépek lesztek!!!!
Tina köszi a választ hát nem leszek rest és elkérem az eredményét annyira aggaszt nem foglalkozik magával alitólag neki az inzulin a 60 perces és a 120 perces is 100-akkal több ez kicsit aggasztó mint a normál érték és a cukor is 9,9 hát ez sokkkkkkk!!!!Szerintem!!
Ircsi lehet nem véletlen hogy nem jönn de jó lenne ha vissza jönnél mert hiányzol és Katus is!!!És Vanilla gyere te is!!!!!
Csillag elfelejtettem mondani azt kívánom neked holnapi eredményhez az enyémtől csak jobb legyen a maitól persze :lol:

Kép
bévi

Évi!
Nyugi bébi,kontroll mellett nem lesz semmi baj!Én nagyon drukkolok nektek...a fő hogy Tomika jól van...és te is!Csak ne idegeskedj,ne stresszelj és a legfontosabb hogy PIHENJ!!!
Ha esetleg be kellene feküdni...attól se ijedj meg!!!A kórházban méginkább odafigyelnek rád/rátok!!!
Jajjj nem találok olyan átölelős smile-t :(

Kép

na sikerült egy ari képet találnom :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.05.12 18:48-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi?Vanilla? ne már...gyertek vissza!!!

Bévi-köszike....annyira vak vagyok... :oops:
...te már tudod az eredményedet? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi! Nem mutatod meg Tomikát? :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag igen ma megvártam és büszke voltam rá :lol: éhgyomri 4.5 egyórás 6.2 és két órás 6.4 ez nagyon jó a múltkoritól egy teljes egyésszel kevesebb nah neked csak jobb legyen :lol:
Évi az ügyes csaj és Tomika is!!!!!
Tina és tudod olyan nehéz ennek a barátnőmnek elmagyarázni azzal hogy szedi a metformint ha jól írom attól magába nem gyógyúl meg kell a diéta sajnos hatnom kell rá nem akarom baja legyen,de nem tudom hogy fog sikerülni!!!!!

Kép
bévi

[quote="bévi"]V írta:béviégig olvastalak titeket,hát nem volt egyszerű :lol: :lol: :lol:
Évi örülök a 4D-nek majd hozzad a képeket kiváncsian várom.
Melisch ne légy szomorú ne írd le mi bánt hátha segít egy kicsit,és jobban vagy már a szemed????
Barbi SOK BOLDOGSÁGOT NEKED!!!!
Dia a szoba nagyon jó lett gratulálok még egyszer!!!
Csillag drukkolok a cukor miatt ne legyen gond!!!
Berki majd írok neked privit!!!!
Kata nekem a Lili névre sokan úgy reagálnak háttt engem nem érdekel nekünk tetszik és kész.És olyan gyönyörű a kislányod én is így képzelem el a mi Lilinket!!!!!!!!
Én most jöttem nem régen haza a terhelésről megvártam az eredményt éhgyomor:4.6 egy óra múlva 6.2 két óra múlva 6.4 :lol: :lol: :lol: de vigyázzok továbbra is se cukor se liszt de legalább nem kell számlálnom a szénhidrátot és néha belefér egy kis édesség.

MEGVAN!!! :D
Bocsika...átfutottam és nem vettem észre az értékeket...én majd holnap megírom délután az enyémet...délután fél 2től mehetek érte :)remélem jó lesz :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi készíti a sztár fotót a piciről már alig várom!!!!!Lilinek a kis udvarlóját virtuálisan lesz neten :lol: :lol: most mi írunk egymásnak utána meg ők fognak :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi! Kívánom hogy sikerrel járj a barátnődnél... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nekem amúgy ma fél 12-re vették le a vért és már 3 mehettem az eredményért ez jó!!

Kép
bévi

szuper :D virtuális udvarló...ez nagyon édes :D

na gyorsan megdinsztelem a káposztát...de azért ide lesek :D...ha apa engedi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag szerinted a többiek???????MERRE VANNAK VAJON!!!!!!!

Kép
bévi

Évi: Bévi-nek igaza van, nyugalom, ( mondom ezt én aki mindig parázik valamin.....) de tényleg, és ha bent fognak, akkor legalább ott vannak és ellenőriznek... és jóra kell gondolni, minden szép lesz, hiszen micsoda aranyos kis figurákat festettél!! Tomika tudja , hogy anyukája sokat dolgozott , hogy szép kis kuckója legyen , ha majd itt az idő és szeretne kibújni pocakból... csodás baba lesz, és ti meg szép család!!! Csak ilyenekre gondolj!!!! pussssssssssssssssssziiiiiii

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

No hozom bár semmit nem fogtok látni rajta :)
Megnéztük vagy 3x mire rájöttünk mit kell nézni mert a keze végig az arca előtt volt.
Az egyiken a keze a feje előtt,profilból:

Kép

itt majdnem szemből és mintha nevbetne a kis golyófejű
Kép
oldalt a kis füle.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tina jól álltok biztosan várod már,fotók ugye lesznek??
Torta hmmmm

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Evi: fotók - ja, tényleg, fotóst is kell szerezni :D

Kép
xtina75

Mares...nem tudom...én is főzök...
Remélem nem vett zokon semmit...és nem haragszik a másikra :(

Évi!
Nehezen kivehető de látszik...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika??????
Ircsi???????
Vanilla?????
......ki miért nem ír???????????????????????????????????

Jajj lányok!!! Mi van veletek?
Ne csináljátok!!! Remélem nincsen semmi baj!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

tina: nagy izgalom az esküvő :D nálunk sajna nem volt fotós, mert engem nem lehet fotózni, és rólam értelmes és jó képet sem lehet csinálni, ezért a családtagok csináltak képeket.... de az emlék, amit átéltünk, az ott lesz fejünkben-szívünkben örökre szép képekben :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi...a sima uh-s képen nagyon szépen kivehető!!!
Gyönyörű kiskópé :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: elolvastam ezt vagy 10szer, de nem értem, pedig bakker magyarul van :D buta vagyok már estére

"Mares...nem tudom...én is főzök...
Remélem nem vett zokon semmit...és nem haragszik a másikra "

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

bocsi félre írtam :(
remélem SENKI nem vett zokon semmit....és nem haragszik a másikra.
remélem csak dolguk van!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én is hülye vagyok már...ma már felidegesített öcsém is...NE HARAGUDJ!ELÍRTAM...Bévi kérdésére válaszoltam :( és a te nevedet írtam :(
NE HARI!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

elszállt az agyam...nem részletezem,de ezek szerint megbolondultam :( :)
:oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

senki????????????
na egyedül maradtam...szórakoztathatom magamat :D
csajok!!!! merre vagytok? :) (igaz későre jár) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ne sírj Csillag, én itt vagyok, csak üres a fejem :D

Kép
xtina75

na jó...olyan vagyok már mint egy dedós :(
megyek lefekszem...mindenkinek jó éjt...pihenjetek (ÉVI) leginkább neked szól bébi :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jajj Tina... :( mi a baj?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

miért üres a buksid?
mondjuk az enyém is kiürült mostanra...nem mintha tele lett volna :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ez egy szép ellentmondás volt részemről :D wow...miket tudok ha kivisznek az észből!!!

csajok! - egy kérdés...
Ki utazna lagziba egy 3 hónapos csecsemővel hajóra?
biztosan maradi vagyok...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi Tomika aranyos én látom a képen és nem is nyomott aranyos kis pofi!!
Csillag én itt vagyok de megyek alukálni,engem is aggaszt hol vannak az esti emberek akik ilyenkor szoktak írni!!!Remélem nincs velük gond és minél hamarabb megbékélnek!Csajok gyertek már IRCSI,VANILA,CLARIKA!!!!!!Aggódunk értetek tessék jelentkezni!!
Melisch te is eltüntél megint!!!!!
Jó éjt és puszi!!!

Kép
bévi

Tina??????????merre vagy?...mégis el kell menjek lefeküdni :) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: szerintem ezen mosolyogni kell:D én is ma igen szétszórt vagyok :D de majd holnap!!! :D lesz ennél rosszabb is :D hihihi :D sebaj, elvagyunk, röhögünk és kész :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bévi
Neked is szép álmokat...jó éjt...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Remélem, mindenki visszatalál a topikba. Lehetek önző? Ez nem ér, hogy még ezen is lehet parázni, meg izgulni! :roll:

Évi, Tominak nincs és nem lesz semmi baja, ne szomorkodj! És nem vagy béna! Én nagyon drukkolok Nektek! És akárhogy is alakuljon, ne hidd el, hogy nem lesz kötődés közted és a fiad között, mert már most szoros kapocs van köztetek.
Minket is császároztak, és nézd meg milyen klassz kissrác lett Kristóf! :wink: És Tomi is ilyen lesz, tudod, a név kötelez!

Jaj, olyan közhelyek jutnak eszembe, de a lényeg, hogy minden rendben lesz!!!

bekri

Mares :D
mást nem tudunk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bea! Ez szép volt...megkönnyeztem :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Üres a fejem, mert ma rengeteget dolgoztam: helyettesítem a főnököt. Hulla vagyok. Nézem a Dr House-t...

Kép
xtina75

CSillag, menek én is alukálni, neked, és mindenkinek jóéjt puszika!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó éjszakát

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Forgolódok fél 4 óta..nem lesz ez így jó...
Kb 1 óra múlva indulok a Megyeibe.

Remélem mindenki jól ébred és mindenki betéved ma reggel :wink: a hiányzók is!!!

evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :D jó reggelt :wink:

evilany

Most jut eszembe mi igy is be tudunk integetni :)

Kép
hello lányok :)

evilany

Sziasztok,mindenkinek szép napot! :D

-Szia Tomika :)
Nagyon édes :)
Látom Ircsi is jelentkezett :) Örülök :D :D
Évi!
Kíváncsi leszek a fejleményekre!!!
Majd írj

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!
Tomika nagyon kis cuki pofi!!!!Évi sok sok sikert nektek mára!!!!
Ircsi :wink:
Mindenkinek szép napot!!!!
Csillag neked is megy a drukk véreredményhez!!!
Én majd be nézek de ma takarítok kicsit süt a nap és kihasználom,lassan de biztosan fürdő sikálás és társai :lol:
Jó munkát a dolgozó embereknek is!!!!!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?