Nóri! Végre, átköltöztetek. Neked is sokkal egyszerűbb lesz. Bár téged ismerve újabb feladatot fogsz keresni magadnak. Kis nyughatatlan!
Funky: hogy hogy már megint költöztök?
Reni! Örülök neki!
Még egy dolog: amikor itten kivertem a hisztit a szoptatás miatt, mindenki: tehát a szülész, a szoptatási tanácsadó, szülésznő, a védőnő (mármint a normális hazai, nem a p*csa kaposvári) mind mind egyöntetűen azt mondták, hogy ez a baj a fehér anyákkal. Túlbonyolítják a legegyszerűbb dolgot. Vegyek példát a cigány anyukákról, nem faszulnak vele, sír, odanyomják a fejét, oszt jól van. Nincs para, hogy éhedzik, szar a tejem, nem elég stb. Ez van, ezt tessék szeretni. És csodák csodájára 8-10 gyerekre is elég a tej. Ugyanezt mondták a szülésről is. A fehér anyák bele akarnak halni, a cigány nem foglalkozik vele: odamegy és nem aggyal akarja megoldani, hanem ösztönnel. És lásd, míg a fehér anyák 30-40 %-át császározzák, addig cigány anyukát nem nagyon. A múltkor beszéltem egy anyukával, császárral szült és lehidaltam. Szeretné tesó babát hagyományos úton megszülni, de sajnos itt vidéken még ragaszkodnak az orvosok ahhoz a tévhithez, hogy ha az első császár volt a többit se engedik hüvelyi úton megszülni, mert a felvágott méh nem bírja a terhelést. Éééés a csúcs: 3 gyereket engednek a császáros anyukáknak, a harmadik császárnál már felajánlják (és meggyőznek), hogy a császárral együtt elkötnek, nehogy legyen még egy baba, mert azt nem engedik kihordani. A hátamon állt a szőr. Vazze a cigány anyuka meg kitolja a 8-10 rajkót, őket nem kötik el a harmadiknál. Iszony.