Mecsi, én meg úgy tudom, illetve azt tudom, hogy a GYES nem számít biztosított időnek... ezt a babafalván keringő TB kisokosból vettem! érdemes regelni, és letölteni az ingyenes kiadványt, hátha együtt okosabbak leszünk, mert lehet, hogy csak én értelmezem rosszul! szerintem amúgy a mi esetünkben, vagyis az enyémben a GYEDnél tök mindegy, mert az úgyis a plafon, kb. mindenkinél...
Mecsi, Julcsi, mint írtam, csak formaság... XI-ben elég jó pénzt adnak a szülésért...
Julcsi, én is kérhetnék meghívót!? egyébként az Egmontos könyvek általában a Micimacisak, na meg a Thomas...
nverka, én lányt mondanék!
Aproo, neked pocaktesóval mennyi lett az AFP-d? nálat bejött a stat!?
Odry, annyira benne vagyunk ebben a szavazás dologban, ráadásul itt még regelni sem kell, szóval részemről ment a szavazat!
fogak, nálunk 9 hósan jött az első, most van felül és alul is a középső 4, meg a 4 kisőrlő, és egy szemfog csücsi az fix, azaz 13, de 3 biztire úton van, és akkor már csak a 4 rágó hiányzik!
Sziszka, nem a kaki könyvre gondolsz!? vagy az más???
egyébként a munkahelyi kavarást tökéletesen átérzem. mi is járunk be Benivel rendszeresen, de minek!? sosem ér rá senki, így kb. anyámnál ülünk akkor is... mert, hogy ő is, és öcsém is ott melózik, ahol én, csak más osztályokon!
nálunk se bili, se wc, vagyis mindkettő játék szintjén... wc-be, pl. előszeretettel tépkedi a papírt, és dobálja bele, bilire meg ruhástűl ül és mondja, hogy psssss
Julcsi, Eni nem semmi... mi is 92-es rucikat hordunk, de 04.05-én még csak 87cm-t mértünk!
Danyuci, köszi a pampers tippet! az hogy lehet, hogy eleve 1/2 áron van!? durva, de azért köszke!
na jó éjt lányok, bár én magányomban már nem tudom, hogy mit csináljak, férjem éjfélig tuti nem ér haza... :S

[/url]

<