kispocok13!
Bőr vagy műbőr? Bőrre Cif-fel azért nem mennék.
Nálunk a mosógépben kötnek ki a cipők, hogy szóljon!

Persze csak azok, amiknek mindegy: sporctipő, papucs, és hasonlók.
"hát igen, ez egy folyamatosan változó dolog, de azért van olyan, hogy néhány hétig/hónapig/neadjisten évig nagyrészt marad
(nekem ez olyan "minek egyek, úgyis éhes leszek" dolog kicsit "
Ahogy Héraklitosz mondta: csak a változás állandó.
(Figyelitek milyen művelt vagyok!
)
Nem baj, hogy nem jöttetek úszni, így legalább nem voltunk többen 7-nél.
kicsidodi!
Általában hasonló időben történnek a megszokott dolgok, csak erősen eltérően az általános bevett gyakorlattól.

A rendszertelenséget úgy értettem, hogy mivel nincsenek annyira lefixálva a dolgok nem nagyon van miből kibilleni. Hugi napjai viszonylag stabilan telnek, de Manóról inkább semmit, vagy egy szót se...

Van, hogy ugyanaz a kaja egyik nap egy órával később van, másnap viszont egy órával korábban.
Amikor a talira mentünk, akkor mondtam kispocok13-nak, hogy felőlem bármikor indulhatunk, mert Hugit akkor úgy ébresztem, és átvariálom a kajázását, mert jól visel minden változást. Megbízhatóan jelzi a 3 óra múlva való következő kaját, de ha csak egy órával később kapja meg valamiért, akkor sincs paláver.
Van, hogy alszik délután van, hogy nem. Ez igaz Manóra is. És azt vettem észre, hogy ez nemigen befolyásolja, hogy estére mennyire fáradnak el, és lesznek balhésak. Azzal együtt igyekszem most már mindkettejüket letenni a 2-es kaja után, és egész jól megy.
A talin is tök jól elvolt mindenki kezében, még evett is belőlük.
Fürdeni általában 10 körül indulok velük. De ha korábban, akkor is 11 mire készen vagyunk. Hugi hamar megkajázik, Apa gyorsan belaszik, Manó rövid mesét kap, így fél-héromnegyed óra múlva "már"

az egész család horpaszt.
(Tegnap megpróbáltam világosban letenni Manót. Kb. 5-ször annyi időbe került, mint máskor.

)
Ezek után én négykor tutira etetek, de van, hogy 2 és fél 7 körül is. Fél nyolckor felkelek Apával. Legkésőbb 8-ig Manó is felkel, kikéri a kakaóát, és már szédül is vissza az ágyba, kb. 10-ig. Muszáj, különben teljesen használhatatlan lesz már délre.
(Mi lenne ha korábban kelne? Ugyanaz, ami akkor történik, amikor anyáméknál van. Kel 8-kor, ebédel délben, alszik kb. háromig, csipeget, és 7-8-ig még játék van. Nemegyszer este 9-kor kaptuk vissza, mert még annyira motorozhatnékja volt, hogy faterom még pluszban kint volt fele fél órát ahhoz képest, amikor elindultak. Vagy este fél hétkor mennek sétalni, amikor a telken vannak, és akkor ott sincs fürdés 8 előtt, fekvés kb. 10-kor.

)
Szóval, ami a legfixebb időpont az az esti 11-es etetés és az utána való fekvés.
Most

, mert sunnyiban írok.

Majd folyt. köv.