Sillia!
Botond is ilyen nagy gourmand, ha véletlenül nyitva hagyon a fiókot

. Nagyon cuki
Boo!
Mi idén szeretnénk, mármint pocakot, nem gyereket

. De ezt tudod... Elvileg most már van peteérésem is, mert az eddigi mensziknél nem volt, csak "rendeződtem"

. Most a mikroszkóp is kezd páfrányosodni, és tegnap "nyákdugóm" is volt, szóval sztem visszaállt a termékenységem. Tegnaptól rajtavagyunk

.
(Olyan furcsa, hogy tök régen ecseteltem utoljára a különböző testnedveim állapotát, és most rendesen cikinek érzem, hogy ilyenekről írok
. Pedig beszéltünk mi már különb dolgokról is, na meg remélem hamarosan fogunk is
.)
Kispocok!
Nagyon ajánlom a triciklit, Botond egyelőre szereti

. Bár kint még nem tudtuk bevetni a buzi idő miatt

. Azt hittem nagy lesz még neki, de a legelső állásban eléri a kormányt, és a lába is simán a lábtartót. De amúgy inkább lazázik, és hátradőlve utazik

.
Bond!
Eső
Breki!
Most jön az első fogacska?

Szegénykém

. Tiedfiad nem egy standard-gyerek, jól felcseréli a folyamatokat

.
Boo!
Télen Botond is 8-kor feküdt, csak ő nem állt át az órával

. De ez részünkről szándékos volt, mert 8-kor még szinte világos van, ráadásul tovább is maradunk el, mint télen, és így nem kell vele hazasietni. Így ez a 9 óra teljesen oké sztem nyáron

. Bulgáriában úgy tudom, egy órával később van, szóval ott 10-kor lesz a fekvés, aminek megintcsak külön örülök, mert akkor este ki tudunk menni vele korzózni, ahogy szoktunk, ráadásul reggel sem kell korán kelni

.
Vásárlás: Utánozhatatlanok vagytok, komolyan. A férjed legalább olyan zakkant, mint te, és ez bók!
ha lenne kandallónk begyújtanék inkább és olvasnék egy jegesmedveszőrön
Mi begyújtottunk, és (bárány)szőrünk is van, de azon most a bébike alszik, apa F1-et néz (nahát

), anya sportol (szörfölök a neten

).
Sillia!
Lóci este 9 - től reggel 6 - ig a SAJÁT ágyában aludt
Juhuuu-juhuuuu
Amúgy ebben az időben csak aludni lehet jól

.
Breki!
Nem kötözködésből, de szerintem a számok (szavak) ismételgetésének nem sok köze van a matekhoz

. Botond kedvenc szavai az „aja, apa, papa, mama, és a baba”, de ettől még nem hinném, hogy családterapeuta lesz

. Viszont az, hogy Ármin mondja, hogy "labda", meg hogy párosítja a formákat..., tényleg nagyszerű dolgok

! Amúgy nagyon jó, hogy ennyit foglalkozol vele! Egyedül is játszik, vagy ennyire igényli a társaságot?
Botond figyelmét mostanában nehéz lekötni, mert ebben a korban a világ minden szeglete vonzza

. De nem is akarom, majd eljön nála is az ideje. Ő most pakolászik, virágföldet eszik, és kutyákat kerget

.
Botond nekünk is pont ovulációkor fogant. A barátnőmék kislánya viszont Jónás-napkor, és lányt is mutatott

. Emiatt viszont hiába mondta a dokijának, hogy már lassan 2 hetes túlhordása van, a terminus szerint még simán időben voltak, így lesz@rták. Ebből lett a jó bajos szülés

. Petra a menszi után 3 nappal fogant

.
KÖRKÉRDÉS:
Ti 6 vagy 7 évesen akarjátok suliba engedni a bébit? Mert ugye csak 1-2 hónap választja el őket az "évvesztességtől". Én évvesztes voltam, és szeretek tanul, mindig jól tanultam, imádok olvasni...apa nem volt évvesztes, mert augusztusi, pedig nagyon eleven gyerek volt. Emiatt utálta a sulit, utált tanulni, nehezen volt leköthető a figyelme,és 13 évesen döntenie kellett a jövőjéről... ő ragaszkodik hozzá, hogy Botond évvesztes legyen, de én is jobbnak látom. Ez persze nem fix, de most így tervezzük... Ti?
Boo!
Botond triciklivel, mi pezsgővel ünnepeltünk

.
KÖSZÖNTÉSEKET NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!!!!!
Csibe!
Én úgy tudom, hogy a kislányt pont PÉ előtt kell "legyártani"

.
Bizony, látszódtam, juhuuu-juhuuu

.
Párkép

:
Na, végre feltettem

.
Még ez az oldalam van, de most fürcsivacsiajcsi