Bár ha nem lenne ilyen rossz idő akkor szép lenne de így
Évi nagyon jók a dobozok,olyan jó látni,hogy ennyire előre jársz mindenben,ha belegondolok még mit kell csinálni és venni,akkor irigyelek,de nekünk még festés is lesz addig meg nem csinálok semmit meg nagy takarítás anyukám jön és segít!!!!
Csillag jó,hogy már jobban vagy remélem nem lesz semmi baj,képzeld anyukámnak is hasmarsa van már 4 napja remélem téged csak átt csapot valami!!!!
Tina szép a csokor,kiváncsi vagyok a ruhára is
Lombikbaba veletek mi újság,hogy vagytok????
Melisch???Berki????És a többiek??????
Az ifjú pár remélem jól érezte magát!!!!
Hát a mi gondunk csak megoldódik,ha most bejönnétek a házunkba nagyon szívesen fogadnék bárkit mert nagyon szép rend van és minden olyan ahogy én jól érzem magam és szeretem,de én is arra a megérzésre jutottam,hogy a fiúk vagyis a nagy direkt csinálja amiket csinál ez nem csak feledékenység.Már beszélt vele az apja már én is de nem tudok nem tudunk mit tenni vele,nem lehet megmagyarázni milyen gyerek,szerintem neveletlen és ha az enyém lenne sok mindent nem igen így csinálna,de vissza él azzal az apja nem sokat van itthon ugye dolgozik és nem tud rá nézni,rám meg nem hallgat,ő nem volt megnevelve és ez a baj,tanulni nem szeret dolgozni ne szeret semmit nem hajlandó csinálni.Végig nézi azt is,hogy én cipekedem ő meg ül.Haza jön na suliból és eszik és tévé alvás meg gép ez megy,bár az apja elvette a netet de semmi változás.Nah jó majd csak megoldódik,csak azért írtam le ide hátha valamelyikőtök tudna segíteni ebben mint külön álló vagy esetleg mit lehet ilyenkor tenni,gondolkoztunk pszichológuson is.A gyerek 110kg és semmi mozgást nem végez és nincsenek igényei sem lehet valami pszichés oka van,de nem tudom ha pénzt adsz neki bármit megcsinál,ez is érdekes!!!!!