A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

JAj olyan finom brownee szerüséget sütöttem, már annyit járok rá a konyhába, hogy elfogy :oops:
nagyon egyszerű csak össze kell keverni és 180 fokon megsütni kb. fél óra alatt.
1 tojás
8 dkg vaj
25 dkg porcukor
4 dkg kakaó
0,5 l tej
1 cs sütőpor
25 dkg liszt
A tojást összekeverjük a vajjal. Hozzáadjuk a cukrot és a kakaót. Ha összekevertük mehet hozzá a tej fele.
Ezután jön a sütőporos liszt, majd a maradék tej.
Annyira kis omlósan olvasós gyönyör lesz belőle:-)

Kicsi tepsis süti.

Kaqk ügyes vagy!szuper cuccot fogsz árulni, én ezt a fajta játékot kedvelem:-)

Heni
KépKép
heni81

Hoztam néhány képet:
Kép Kép Kép
dmaggie

De édesek!!!!!

Heni: kösz a receptet..imáom a browne-t

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie: nincsen véletelne valami összesített fogalom tárad, mi it jelent, pl, diszlexkia, írisz terápia, ..stb.....?????????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, drága lányok!
Bocs, temérdek a teendő költözés előtt, ezért tudok ritkán jönni.

MINDEN KIS ÉS NAGY BETEGESKEDŐNEK MIELŐBBI GYÓGYULÁST!

Láttam a sok szép képet, gyönyörű rajtuk mindenki! Szuper a csúszdátok, Heni, és édesek a fiúk azokban a szarvacskás sapikban! :-)
És Bercó is mekkora már, hihetetlen!!!

Utólag is Isten éltesse sokáig a név- és szülinaposokat, ma pedig a Botikat!

Maggie, egyszerűen frenetikus vagy a szakdogáddal és hogy ennyi mindent tudsz csinálni!

Kaqk, sok sikert a munkákhoz!!! Emmus már teljesen rendbejött?

Ádi szerencsére jól van, már 3 hete nincs náthán-köhögésen kívül semmi baja (most az sincs), halleluja.

Sajnálom a beázásokat (Mesi!!!), nálunk is elázott ma az előszoba egy része a frissen festett új lakásban :cry: Valszeg az esővíz, mert felettünk ér véget egy lichthof, eldugult, a fent lakó néni wc-jét is elöntötte a víz. Szerencsére annyira fel vagyok dobva a közeli költözés miatt hangulatilag, hogy meg sem rázott, de azért nem hiányzott. Nagyon nem.
Egész délelőtt bútorokat szereltem össze, megvettük Ádinak a kiságyat (báránykás ikeás) meg polcokat még stb. Még rengeteg a dolog, kell lakatos, vizes, villanyszerelő, redőnyös, gázos és még ötezer dolog és felszerelnivaló és hozzá idő, cucc. De hát ezt mindenki tudja, aki költözött már, én mondjuk ilyen mélységben még nem....
A jövő hét kissé sűrű lesz: jegylezárás (de főleg a problémás hallgatók kezelése: nem írta meg, nem tudott bejárni, akármi, dolgozatot ad le, mégis előadna), közben 2-szer vezetés + forgalmi vizsga, plusz hozzák a dobozokat a költözéshez, hivatalos részvételek itt-ott. Ja, csajok, adóbevallási hét!!!

Kép
Kép
irina

jöv. hétvégén mi is költözünk..:-)
hurrrááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, jó költözést Nektek! Megelőztök minket 2 nappal ;-)

Vindo, sikerült befejezned a tanulmányírást?

Kép
Kép
irina

:-)
Nektek is!

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Kaqk, csak ez a kettő kell? Vagy más is. Konyhanyelven és röviden:

A diszlexia egy speciális olvasástanulási zavar, amely abban áll, hogy az egyébként átlagos intelligenciával rendelkező gyermek kellő mennyiségű gyakorlás, segítség, stb. mellett sem képes megtanulni készségszinten olvasni. Röviden ennyi,
az Ayres-terápia= szenzoros integrációs terápia, amely a kül. problémák gyökereit abban látja, hogy már a gyermek észlelései nem működnek megfelelően, az ingereket nem képes rendesen felvenni, feldolgozni, összehangolni, stb. (bőrérzékelés, látás, hallás, egyensúly, stb.)

Ezekhez is ajánlják a játékokat? Még a kisfőnökömmel is beszélek majd, most keresgélnek a fejlesztőiskolába eszközöket. Megkérdezem, hogy megadhatom-e a tel.számát.

Keressek valamilyen oldalt?
dmaggie

Itt egy cikk:
http://www.zsebiovi.hu/tevekenysegek/ayres-terapia.html

Na, azt meg nem írtam, hogy a szenzoros egy mozgásalapú terápia egyébként.
dmaggie

sok sok kifejezés kellen..nincsne ilyen listád???

pl: Írisz terápia
Túl motoros
Hyper aktív
Finom motorika
Diszlexia
Diszkalkulika
Szerialitás
Ritmizálás
Tér irány reláció
Konstruál
Halmaz alakítás
Részképesség zavar
Szenzomotorika
IPR
Támop
Bazális ingerterápia

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo tekid hogy bírja az esőzéseket?

Kaqk mindjárt költöztök :D
de jó :D
majd kérünk sok fotót :D

Irina de sokat vállaltál egyszerre :roll:
vigyázz magadra drága
majd kérek sok-sok képet, az ágyról meg a többiről :D
de izgi.
Költöztök végre a sajátba.
Illetékkel mi újság.
A jogsi meg úgyse sikerül (boszitopik)

Én csokitortát szeretnék enni!!!!!!!!!!!!!!!!!
De olyan nagyon undok esős idő van, nem tudom rászánni magam, hogy nekiinduljak.
Miért nincs teleport?????????????????

Maggie Bercó a kis focista :D

Heni jól hangzik a sütid :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie hát a hidegfrontot nem szereti Pöti :(
eszem a magnéziumot.
De már nem lehet sokáig :roll:
Várom, hogy javuljon az idő, úgy megint könnyebb lesz.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk, köszi! ;-)

Mónikám, remélem, minden oké lesz Veletek, egyed csak a rengeteg magnéziumot! :-)
Köszi a megértést, tényleg sűrű lesz a köv. két hét, de nincs mese (a vizsgá, félévzárás időpontját sajnos nem tudom befolyásolni, költözni viszont mielőbb akartunk, ott vár ránk a lakás készen ;-)).
Illeték: a 30 napot S-nál megtoldották még 30-nál. Rám vár a postán vmi tőlük, remélem, ugyanez.
Képeket fogok majd hozni, persze ;-)

Maggie, kivel csajozik Bercó a képen? :lol:

Mesi: 1000+1 szorítás a házeladáshoz! A beázást viszont nagyon sajnálom. Meg tudtátok nézni ma azt a házat, amiről írtál?

Kép
Kép
irina

Vera 150 max a magasság amire rá lehet tenni a csúszdát üzeni az uram :roll:

Egyébként azt mondta, hogy 100 eért sem csinálná meg senkinek, sok munka volt vele :roll:

Maggie de jó képek :D

Heni
KépKép
heni81

Bocs, hogy beleszólok, de a 2,5 csúszdának a max magassága 125-130 cm.
Z 119 cm magas állványt csinált + 2 cm vastag a dobogója vagy mi :roll:
Így teljesen biztosan felfekszik a csúszda és nem túl meredek.
Olyan szupi házikót amit Heni férje csinált lehet kifogni az expressen egész jó áron csak festeni kell.

Irina csak 15 nap múlva menj érte :wink:
kézhezvételtől számít a 30 nap 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ez pl vadonat új http://www.expressz.hu/jatek/kulteri/hirdetes-20455895/
csak nekünk nincs rá most pénz :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ilyen listám sajnos nincs, de a wikipedia eléggé összeszedett, ott megtalálhatod.

Mondjuk ezekről mindről tanultam, mennyire sürgős, mert akkor összeállíthatok egy anyagot róla, aztán elküldöm, ennyire nem akarok off lenni.

Csak egy észrevétel, az Írisz= Ayres :wink: :lol:

Értem, Móni. Minden rendben lesz. Én is így voltam Bercóval, aztán meg majdnem pont időben jött.

Irina, így kell ezt csinálni! Nem is szabad hagyni, hogy elvegye bármi is a kedved. Hú, még olvasni is sok. Zökkenőmentesen menjen minden!!!! Hanna az, a keresztlányunk. :lol: :lol:
dmaggie

Maggie: drága vagy de annyi dolgod van..nem kérhetek ilyet..ayres? hűha..én csak hallottam előadás alatt..hallás után így írtam, de mostmár tuti tudni fogom.
:oops: :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni nekünk 135 cm-en van. Azért mondta Lali, hogy max 150en.
NEm meredek és pont jól fekszik rá.

Nekünk a faanyag ingyen volt, de igy is ráment egy 20as+ a csúszda. Drágák a szögek, csavarok, nád :roll: mi nem :roll:

a miénknek is csak festés kell meg ajtó ablak szárny, de ezek már csak mellékes dolgok.

Heni
KépKép
heni81

Móni egyébként a ti csúszdátok egészen más kiképzésü mint a miénk :shock: lehet nem is ugyan onnan rendeltünk :roll: :?:

Vera a tiétek milyen?

Heni
KépKép
heni81

Heni szerintem teljesen egyforma, csak másképp van rögzítve.
Cicusénak egy állvány van csinálva és kicsit alacsonyabban van. A tiétek meg a faházhoz van rögzítve.
Szerintem egy helyről rendeltük :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni homelux?

nem szerintem más, még a szinezésben is, meg formájában is. Milyén olyan fehéren erezett. Egyáltalán nem olyan mint a képeken a teszveszen.

amúgy igazad van a mérette kapcsolatban, nekünk kicsit lejt az udvar is, aztán csal az is :wink:
125 az előirt magasság.

Heni
KépKép
heni81

Kaqk, nyugi!!! Én is csodálkoztam, amikor először láttam ám! :lol:
Éppen az előbb néztem meg kicsit figyelmesebben a játékokat. Tényleg nagyon szuperek.
Ajánlgatom is majd bőszen!

Akkor legyen úgy, hogy amelyikről nem találsz a wikipedia-ban, azt megírom neked, OK?
Sikíts bátran!
dmaggie

Na, kicsit eltűnök, aztán csak beszélgettek meg beszélgettek :wink:

Gyors leszek, mert mennem kell dolgozatokat javítani.

Irina, igen, az elsőt elküldtem a múlt héten, elégedettek voltak vele, a héten indul is a kifizetési procedúra. MOst jön az OTKÁ-s két hét május végéig, közben csinálom a másik kutatás interjúit, és a zárótanulmány megírása június elejétől június közepéig fog tartani.
MOst, hogy látom, alakulnak a dolgok, nyugodtabb vagyok.

Csak ügyesen a költözéssel.

Jól összejöttek a dolgaid...

Egy kalappal a forgalmihoz!

Mikor mi költöztünk, pont akkor tüntettek a 47-esen félpályás lezárással az akkori kormány ellen, és fordulnunk kellett vagy tízszer. Csodálkoztak is a tüntetők, miért nem integetünk:)

Móni, el szoktuk kapni a teknőst, ahogy pihizik a víz tetején, lebeg, esetleg a kövön is pihenget, de az esőben nem nagyon látjuk :roll:
De él azért :wink:

Maggie, Bercó nagyot nőtt :shock:

Móni, szegény Te.

MInden beázott, árvizes fórumozónak megy az együttérzésem. Mi még megúsztuk eddig :roll: Csak egy kicsit jött be a víz az előszobába. Igaz, nincsen pincénk. Otthon, Heves megyében már minden ház alatt áll a víz :roll:

Megyek is dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Bőghetnékem van :cry:
Semmi gyümölcsünk nem lesz. Az éjszakai szélvihar mindent vitt.
A pirosodásra váró szép nagy szemű cseresznyék a földön, levél alig maradt a fán, nem hogy termés :cry: Az alma, a sárgabarack, a szilva, a ringló. Minden oda :cry: :cry: :cry:
A zöldségeskertemre rádőlt a szomszédék tujája. Nem csak a kert egy részét tarolta hanem a kerítést is ami kettőnket elválaszt. Szerencsére az csak drót és meg lehet majd csinálni viszonylag könnyen. A kiszedett régi ajtókat arébb vitte a szél és ahol ledobta ott az üvegét is kitőrte. naná, hogy az egyik kutyus belelépett. Szerencsére nem vészes. Tudtam neki fertőtleníteni és most a kutyaházban fekszik.
Kíváncsi vagyok mit fog még tönkretenni a vihar ma :roll: mert hogy nem állt ám el a szél. Csak "kicsivel" gyengébben fúj. Azért így is majdnem fellökött :( Pedig elég nagy darab vagyok.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

jesszus Móni :shock: itt egyáltalán nem fúj a szél, szép halk eső van már 2 napja folyamatosan, ami rengeteg, mert mindenütt áll a viz :evil:

mindenütt nagyon nagy károkat okoz az esőzés :evil: nagyon drága lesz minden. Sajnálom a mezőgazdaságból élőket is. Anyunak is mind kimosta az uborkáját. nagyon sok helyen fekszik a gabona.

Móni drága ne idegeskedj, nekem ezt most nem tesz jót! kitartás!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :)

Sajnálom az esős károkat... De Heninek igaza van, ezen most nem szabad idegeskedni vagy szomorkodni. A gyümölcs meg a zöldség az csak gyümölcs meg zöldség. A munka, hogy helyre hozzátok a dolgokat, az már húzósabb, de szépen rendben lesz majd minden :!: Jövőre majd jobb termés lesz.

Szegény kutya :(

Irina, még annyit akartam írni, hogy nálunk is tépődnek a családtagok Rugó viselkedésén. Ugye nálatok Ádi mindig felnőttekkel van a csanában. Na, hát Rugó meg magában játszik megállás nélkül. Szinte nem is kell a gondozónőknek vele foglalkozni, csak játszik meg játszik reggeltől délutánig :roll:
Gábornak kicsit rosszul esett látni, hogy a többi gyerek már egymással is jól elvan. Szomorkodott is, aztán szó volt róla mások előtt is, és akkor anya is rákezdte.

MOndjuk ismerhetnek, szerintem nem volt nehéz megtippelni, hogy pont nekem nem lesz egy könnyen barátkozó-társaság közepe gyerekem.

Rugó rángat, nem tudom folytatni.

Kép
vindolanda

Szóval ettől függetlenül nagyon szeret a csanába járni, még ha háromszor visszük egymás után, akkor is sír néha, mikor elhozzuk onnan. A gondozónőknek mindig puszikat dob, néha a többieknek is. De mindig magában játszik.

Na, megyek, pakolgatok így reggel :arrow:

Itt is esett egész éjjel, de szél nem fújt most. Pedig itt általában mindig fúj :? Utálom :?

Kép
vindolanda

Na beszéltem állatorvossal, ahogy elmondtam neki milyen a sebe a kutyusnak , azt mondta nem vészes. Hagyjam, hogy nyalogassa én meg próbáljam még néha fertőtleníteni. Szépen be fog gyógyulni magától. Szerencsére nem nyílt és fordult ki :)

Igen, tudom, hogy csak termés. Azért kicsit bánt :(
De túltesszük magunkat ezen is.

Vindo Rugó édes lehet ahogy folyton egyedül játszik :D
Grétim szeret így is meg úgy is.
Mondjuk most már kezd besokalni a szobaprogramtól. Menne ki az udvarra. ha csendesedik a szél talán kimegyünk.
Addig is takarítani kéne a gyerekszobában :)
Az végre ki lett festve. Estére fel lesznek vive a bútorok.
Na meg ki lesz pakolva a háló. Most az lesz szétszedve darabjaira és kifestve.
Haladgatunk szép lassan.

Heni igen, tőle vettük mi is.
Na majd ha előkerül Viranka akkor tesz képet az övékéről.
Most már érdekel, hogy az milyen :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tegnap mi sem tudtunk kimenni. :roll:
Mire összekaptuk volna magunkat, mindig eleredt az eső :roll:

Takarítás, bútorpakolás :?

Kép
vindolanda

Rugó megint a korai ebéd mellett döntött :lol:

Én is éhes vagyok, de azért megvárom a delet nagyjából :roll:

Kép
vindolanda

Heni, és szerinted miért fájhat Péterke foga?

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !
Életjel :oops: ...
Szerintem a héten megint nem jövök, mert éjszakás leszek :evil: .
Visszaolvasni nem nagyon tudtam, de a képek fantasztikusak :D !

Heni, a Ti kis játszósarkotok különösen tetszik, nagyon ügyes apátok!!!!
Maggie, Bercó is igazi nagy fiú (csak nem focizik a nagyokkal?)

Én is rakok pár képet, aztán megyek is takarítani gyorsan egyet. Az idő itt is pocsék, még jó, hogy megcsinálták szépen az árkunkat, így nem kell térdig vízben járnunk :? . Bár most nem esik, de tombol a szél :? ...
Na akkor:
Kép Miss Manci
Kép Háááát ez a kedvencem :D. Egyébként a "tanyán" készült.
Kép Bence az anyák napján

Szebb napot Nektek!!

Jaj, én sült hal: Zsófiknak és Botinak boldog névnapot!!
dettyk

Vindo a másik felén mutatta, de én inkább a másik oldalon látok valami rendellenességet, mintha halvány barna folt lenne a fogán, lehet kezd lukadni, szuvasodni passz. :?

Nekem minden tejfogam fekete volt, lehet az én fogaimat örökölte :( viszont most nincs gondom :roll: kopp kopp

Heni
KépKép
heni81

Szebbet,Naposabbat,Melegebbet :) :)

Kispocc Bulcsújának boldog szülinapot15én volt emlékeim szerint ,Botiknak Zsófiknak meg boldogságos névnapot :)

Móni!
bakker :( majd jövőre minden sikerülni fog :) melyik kuty lépet üvegbe? elhiszem h. lánykád menne ki :) :) B. is mondogatja felveszem esőruhám és kimegyek :)

Maggie!
csak nem grafomán vagy :) :) ha nem lesz 5 akkor megeszem B. vízbegrízét :wink:

Sense!
mesélj,milyen volt Metallica? tényleg annyira gáz volt ,mint olvastam?

szombaton átmentünk hugiékhoz szülinapoztunk,persze jó sz@r idő volt :( de a fiúk és a kicsifiam kint fociztak,rohangáltak :) B. nagyon élvezte :) én is főleg azért ment csak 9kor kelt aznap és egész nap bírta az iramot :)
hazafele persze összeverekedteka kocsiban volt üvőltés sikítás meg minden egyéb :roll: :roll:

csúzdát majd lefotózom de olyan mint a képeken :) tiszta sárga kicsit hullámos,nagy :) Öccsel megterveztük,megmondta milyen fát vegyek és hol és mennyit adhatok érte :) :) de csak gyereknapra készül el,előbb nem :) :)
hugomat M. kiakasztotta :) múlt héten volt Míra névnapja Húg vett neki egy boleró+tunika+leggins szettet a félvér hercegnővel :) M. azt mionta tetszik neki,de nem volt Arieles :) :)
vmit még akartam,de annyira máshol jár agyam :oops:

pár kép :)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Vera de szupi fotók:-) édesek a gyerekek:-)

Hát a mi csúszdánk nem olyan mint a képeken :shock: de jó ez. sőt egyáltalán:roll: lehet nekünk valami megmaradt darabot szállitottak le :shock: de jó ez:-)

Megint esik :evil:

Heni
KépKép
heni81

Takarítás letudva, a vacsit meg megrendeltem. Pizza lesz, Gréti teljesen belelkesedett tőle 8)

Heni vagy valami új fajtát :wink:

Viranka teki csúúúúúúúúúúúúúúcs
zsiráfot nem tudsz?
Míra sminkje :lol:

Dettyk Miss Manci :lol:
és nem szedi ki idő előtt?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni pizza 8) 8) 8) én terhesen midig azt ettem volna :oops:

Dettyk PAnka a csavarókban :shock: korán kezdi 8) nagyon szuper fotók! Bence meg már igazi nagy csávó!

Heni
KépKép
heni81

Micsoda fotók :D
Bálint ahogy lazít 8)
Dettyk, jó hogy előkerültél :P Éjszakai műszak :?
És jó lett a haja a leányodnak???:)

Heni, az elszíneződés lehetne akár fogkő is, de az meg nem fáj :roll:
Rugónak akkor volt szürke az egyik első foga egy egész hónapig, amikor megszopilta a fekete alkoholos filcet :roll: Azt hittem, elesett és elhalt neki, de hetek alatt lekopott a színe.

Pizza :D
Móni, így kell ezt csinálni, szerintem rendelj többször :!:

Itt az egyik pizzériában csinálnak nagyon finom milánói pizzát, van rajta sonka, gomba, meg citrom :shock: Odáig vagyok meg vissza érte 8)

Én is nagyon szeretem a pizzát :roll: Heti egyszer biztos van, vagy rendeljük, vagy mirelit 8)

Mikor Debrecenből hozzuk, akkor a kocsiban meg kell kezdenie Rugónak, egyszerűen nem bírja ki :lol:

Kép
vindolanda

Mi most vajkrémes pirítóst eszünk, aztán meg túró rudit. Rugó szereti ezeket :roll:

Kép
vindolanda

Azért még van tanulni való a szobatisztaság területén. Beleasz...t a vízbe, mikor együtt fürödtünk :shock: :roll: :o

Gábor még mindig nincs sehol :roll:

Kép
vindolanda

Pizza isteni volt 8) Gréti bevágott egy negyed szeletet :shock:

Vindo igyekszem.
A sarkon van egy étterem, egész jó a menüje és kettőnknek (Gréti+Én) elég 1 adag. Nem adja drágán. Mostanában van, hogy ott ebédelünk. Főleg ha sok elintéznivalónk van. Így a főzést kihagyhatom néha :)
Z. most kivételesen időben jött, épp fát vág mert be kellett gyújtani :roll:
Rugó és a fürdővíz :D így mosolygok de hasonló esetben tuti padlót fogtam volna :D

Heni én a csokitortát tudnám megenni bárhol és bármikor 8) na meg bármennyit :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni :) mennyire szeretsz :) :) :?: :?: :?: :?:

pizzát sem eszem B. miatt :oops: pedig néha annyira kívánom :) mint ma a halat :) lementünk dunára eszünk hekket... persze zárva,megnéztük mennyire van fent a víz,annyira féltem mert akkora szél volt. R. vett bótba paradicsomos makrélát,most meg fulladok vszínű paradicsom keresztallergia v. vmi más :evil::evil:

KépKép
viranka

Vigyázat jó pár oldalt visszaolvastam és jegyzeteltem is :) :)

Móni
Azt hittem ovi terén azért nálatok jobbak a kilátások....:(
Ovi-bölcsi-munkahely-2 év otthonlét kérdésében teljesen egyet értek. És a harmadikkal is pont úgy vagyunk mint ti :) lehet a 3. babánk is majdnem egyszerre érkezik majd :)
Kakival kapcs.-ban biztatás, nálunk megoldódott. Meg kellett tanulnia az érzést kezelni és, hogy hogy tudja visszatartani. Most már nagyon nagyon ügyes.
Hagyd hogy a bugyiba kakiljon és mindig mond el neki, h legközelebb majd a bilibe vagy WCbe mert a kaki odavaló és motiváld valamivel. Lilinél a megtapsoljuk és körbetáncoljuk jött be :)
Meg, h anya kicsit szomorú, h a bugyiba ment és ugye legközelebb a WCbe sikerül. Persze ez hónapok voltak mire sikerült.

Klassz a csúszda

Kaqk
De jó, h költöztök. Másik melóhoz is szorítok. Tudod, h Lillának is volt egy ugyanilyen időszaka. Csana, fogak, Dani születése, cumi elvesztése környékén. Szerintem sok mindent nem tudtok tenni, csak minél több türelem, szeretet és egyszer csak megszűnik
Én aztán tudom mennyire fárasztó. A mai napig amúgy, ha túlpörög, kiabál, sír, sikít álmában. Amíg az utolsó rágói kijöttek az nagyon rossz periódus volt. Ettől rosszabb már csak a cumi elvesztése után volt.
Sedatif jó és ha leküzdöd magadban vedd közétek (le fog szokni róla) vagy feküdj te be mellé az ágyába. Én ott kuporogtam sokszor mellette pocakosan is a kicsi ágyban.
Nálunk "sem" múlt el. Szóval fel a fejjel.

Mesi
Nagyon szépek a gyerkőcök. És mégis merre felé mentek??? Irány, égtáj legalább megvan???

Irina
Pfuhh megnyugodtam....pedig néha annyira tud mardosni a lelkiismeret mikor elvesztem a türelmem. És nem mindig jogos....
Igen nagyobbat szeretnénk és valószínűleg itt Miklóson. Bár most P elég borúlátó a témával kapcsolatban :(
Tényleg sovány most Ádi de szerintem nem vészes...és hát most ismerve a kórtörténetét, szerintem nem is csodálni való, h nyűgös szegény...
És nekem jobban tetszik rövid hajjal :wink: olyan kis vagány
És hurrá nemsokára költöztök :)

Vindo
Rugó kis ügyes és haláli milyen játékokat talál ki :)
Anyák napja meg :) :)

Panndi
Az is vigasz nekem, legalább jövőre fel kell venniük.

Heni
Nem. Emlékszel mennyit problémáztam azon, h Lilla mennyit vedel éjjel?? Hát most már tuti hogy a fogzás miatt volt. Mióta kijöttek a fogai nem iszik annyit.
Nagyon szuper az udvarotok!!!

Irina-Móni
Majális képek nagyon jók.

Panka is hihetetlen nagy csaj már :)

Nálunk még nincs asztalnál ülős, de remélem lesz majd :)

Sense nagyon édes Botóval ez a beszélgetés :) nálunk még nincs ilyen szörnyesdi szerencsére. Csaj éjjel szokott kiabálni, h nem adom az enyém :) :)

A Csanával ilyen szempontból szívok, mert hivatalosan nem csana, hanem valamilyen más felvigyázási forma és számlát sem adnak, így nem tudok visszaigényelni semmit. Ha anno, tudom, h van lehetőség ilyesmire lehet másképpen mérlegelek. Most viszont Lili jól érzi itt magát és ez a legfontosabb.

Sense
Boldog szülinapot!!!!

Fruzsinak is nagyon boldog születésnapot!

szegény Bálint :( :( szerintem Lillát legalább 5 embernek kellene lefogni egy ilyen művelthez. Így is egy sima torok nézéshez ketten kellünk. :(

Ági
Remélem Petrus is rendbe jön most már :(.

Panndi gratulálok!!

Kaqk
Nagyon szuper a házikó.

Niki
Hát ez tényleg rövid bejelentkezés volt...gyere bővebben is.

Vindo
Rugó most már szépen át fog szokni a bilire :) nyugodtan próbálj vele bugyiban közlekedni minden felé. Gyorsan meg fogja szokni a pelust. A beszéd meg, mivel azért ahogy olvasom téged aggaszt, sztem nézesd meg szakemberrel és megnyugszik a lelked, meg a kérdezősködőknek is tudsz majd mit mondani.

Gica
Hisztis korszak :( :( na én tudom milyen sz@r az.....remélem hamar kimásztok belőle. Csak következetesen.

Zsozsi beszólásain jót mulattam.

Irina
Indulj ki belőlünk én szerintem a helyedben nem költözéskor veszteném el. Legalábbis Lillát nagyon megviselte az elvesztés+tesó. Az együtt elásás tetszik :)
Ahogy Vera írta kibírtuk és most már jó...de akkor rémes volt és nem csinálnám végig még1x.

Vindo Dr. House :) :) mi is függők lettünk :)
A kaki ügyet mi is így kezdtük. Csak türelem. Nálunk már "nem" ok a dolog.

Kaqk
Tényleg tök jó játékok :). Árakat is tudsz mutatni majd? És ügyes vagy kitartás a meló összehangoláshoz. És hajrá költözés :)

Maggie
Nagyon ügyes vagy a szakdogával :) biztosan jól sikerült.

Regi
Nagyon boldog szülinapot apának!!
Szeli gyönyörű és annyira örülök, hogy a munka dolgok is rendben mennek.

Heni
ez a mikrós dolog nagyon ijesztő.....:( nem sokat de azért használunk mikrót és Lillának is :(

Vera
Gratulálok az ovihoz :) a ti esetetekben ez szuper hír :)

Silka
Lilla is eléggé ragaszkodott hozzá az elején volt hiszti hogy nem kell bugyi, pelus bugyi sem. Mi az elején úgy csináltunk, h ha szólt levettem róla a pelust pisilt és jól megdicsértem. Aztán szép fokozatosan eljutottunk oda (mindig dicsértem és vettem neki kedvenc mesés figurás bugyit)
hogy megengedte a bugyit. Ha bement nem szidtam le. Mi a kakival pl elég sokat szenvedtünk. Csak akkor kezdtem neki mondani, h anya szomorú, h megint a bugyiba ment amikor már nagyon sokszor fordult elő és akkor se mérgesen. Mindig megbeszéltük a dolgot és a végén már ő mondta, h legközelebb a WCbe vagy a bilibe megy és végül sikerült is.
Remélem nektek is sikerült segítenem.

Miléna
Jó hogy jöttél fogyás meg jó is nem is.....

Heni
Nagyon klassz a csúszda.

Mesi
Víz :( :( jajj az nem jó.....

Zsófik, Botondok boldog névnapot!

Bercó :)

Vindo
Attól még nincs Rugónak semmi baja....csak flegmatikus az én férjem is ilyen....és gyereknek pont ilyen volt. A többiekre meg ...nagy ívben.

Móni
:( :( :(

Panka cuki

KépKép
KépKép
fleur

Anyák napja csanában énekelgetett, meg nagyon büszke volt magára, hogy csinált nekem képkeretet (bele volt ragasztva egy képe) egy medált, és kaptam egy cserepes virágot benne egy lepkével (köszönet Erzsi néninek és Móni néninek :) )
Kedves kis ünnepség volt, utána némi sütizéssel :)

Majális
Családi napot tartottunk, most P sem ment bicó versenyre. Így kimentünk ide helyben a Kék tóhoz. Lilla nagyon élvezte, vonatozott, körhintázott többször is. Volt kukorica és fagyi is..szóval elő gyereknap :)

Amúgy mostanában rengeteget vagyunk lent. Odalent egy áldott jó gyerek ált. soha semmi probléma. Mire felérünk már elfárad. De amúgy ha nem reagálok a hisztire valóban abba hagyja egy idő után :)
És valamelyik nap annyira örült, mert bringával mentem érte a bölcsibe :)
Nekem főleg az estéket nehéz összeszervezni, mert rászoktak arra a gyerekek, h szinte mindig egy időben fekszenek le.
Így egyszerre altatni két nyűgös gyereket nem mindig egyszerű. Persze ált. Danit rendezem le előbb mert őt könnyebb :D
Amúgy kicsi fiam a legutóbbi mérésen 8800 gramm volt és 72 cm :) aprócska gyermek. Már kúszik, 4kéz lábra áll, mászó mozdulatokat is tesz és pár napja ül. Szegény olyanokat koppan, mert rendszeresen eldől mint egy krumplis zsák. Na akkor van nagy sírás.
Lilla az isten teljesen felpörög, ha ő is a közelben van. És már elkezdtük a hozzátáplálást...hjajjj ma holnap fél éves lesz :) :)

KépKép
KépKép
fleur

Persze pont a napokban nem nagyon voltunk lent :? cudar idő van. Szakad az eső napok óta és tegnap óta ez a szél nagyon gáz. A fűtést is vissza kellett kapcsolni.

KépKép
KépKép
fleur

Hahó!

Túl az infó gyakorlati érettségin! :)

Majd jövök, most kivagyok, és fektetünk még...

Asszem nem ma már, de ígérem, jeletkezem, olvasok, meg minden...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Viranka nincsennek rá szavak mennyire :lol: :lol: :lol: :lol:
remélem elmúlt hamar a fulladás :(
Ha legközelebb jöttök veszek tejmentes sajtot és sütök nektek pizzát :)
Ne csak kívánd, hanem kapd is meg :)

Dori és hogy érzed, hogy sikerült?

Fleur képeket kérünk szépen :D

Csajok, én itt nyavalygok a kert miatt, máshol meg tragédiák történnek :(
A szembe szomszédunkat csúnya baleset érte. Harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a kezein, lábain, arcán. Talán már túl van az életveszélyen de kevés az esélye, hogy felépüljön :( 5 gyermeket nevel, sajátjaként. Egyik sem vér szerinti. Egész életében dolgozott, lelkiismeretesen. Nem ezt érdemelte a sorstól.
Remélem rendbejön

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?