Most jutottam újra géphez, ki vagyok éhezve.
Zsizell, remélem hamar újra együtt lehettek Apával!
Katica, sok erőt kívánok a férjednek. Nagyon nehéz lehet neki, remélem, még időben odaért és el tudnak búcsúzni egymástól.
Nóri, kérünk majd képeket a kész kecóról!
Hannácska az elmúlt egy hetet gyakorlatilag a karomban töltötte, kengyelutálat hasfájással kombinálva, némi frontérzékenységgel, isteni egyveleg

Úgyhogy kétnaponta tudok olvasni, mert teljes embert kíván a drága. Ma anya átjött segíteni, tudtam picit főzni, na meg jönni hozzátok
A gyerkőcnek egyébként hasmenése van kb. 10 napja, 17 dekát gyarapodott a múlt héten. 6,35 a súlya, aggodalomra azért nincs ok. Ez elvileg tök jó, de ő kb. másfél hónapja 28-35 dekákat hízik hetente, úgyhogy magához képest kevés. Szopi közben is felsír néha fájdalmasan, a legújabb parám az, hogy mi van, ha laktóz érzékeny szegény. A Milumil HA startot a hétvégén BEBA-ra váltottam, a hasa ugyanúgy fájt, viszont még pöttyös is lett az arca. Most Milupa Pregonmint kap egy napja, az a létező legkíméletesebb táp, remélem használni fog. Szegény mazsolát egész nap szeretgetem, rengeteget éneklek neki, ami amúgy másnak büntetés, de ő élvezi.
A jóemberek persze nem jöttek bádoglemezt felrakni az erkélyfalra, úgyhogy ha jön a nagy eső, ázunk tovább. Ez gáz, mert hétvégére utaznánk Sopronban, úgyhogy addig meg kéne csinálniuk. Rommá fog ázni a lakás, ha így hagyjuk itt. Most várom, hogy leperegjen a beázott fal, utána meg jöhetnek festeni. Most úgy nézünk ki, mint akik költöznek, tv a nappali közepén áll. Az egész pünkösdöt Sopronban szeretnénk tölteni, nagyon rá fér már Apára a pihenés. Kicsit félek ugyan, mert legutóbb óriási jövés-menés volt, mindenki jött gyereknézőbe, a végére már kicsit fárasztó volt a dolog.
Itt a házunkban van egy szépségszalon, májusban minden szolgáltatásuk féláron van, jövő héten megpróbálok egy kis életet lehelni magamba. A súlyom stabilan stagnál 58,2 –nél, nem megy lejjebb. Ez öt kilóval több, mint tavaly ilyenkor, egyelőre úgy fest, ezen a nyáron így maradok. Nem férek a bele a tavalyi fürdőruháimba, mert kifolyik belőlük a mellem, úgyhogy nincs mese, be kell ruházni újba. Én felveszem a kétrészest, addig még hasazok sokat, legfeljebb majd kis szoknyát/kendőt veszek hozzá, hogy a narancsbőrös csülkeim kevésbé legyenek szembetűnőek. A hajam szülés óta hullik, ráadásul Hannácska szuperül tud belekapaszkodni, ő is besegít a fogyásába. Állítólag vasat kell szedni hajhullás ellen, én próbáltam, de nem használt.
Csilla: régen én is köhögtem fültisztításkor:)
Sorry a kisregényért