A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

mi túl egy borzalmas éjszakán, Áron 1-3ig vergődött köztünk, nem birt visszaaludni

:?

nem tudom mi ez, van, hogy reggelig alszik, közben egyedül iszik, meg van, hogy ki kell venni az ágyából :roll: nem értem. Pedig tegnap , meg ma egyáltalán nem is nyáladzik, nem hiszem, hogy komolyabban fogzana :roll:

Fleur szijjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa, dobj képeket, vagy videót. LAkás keresés hogy áll?

Zdóri gyere mesélj!

Móni Péterke egy egész szeletet megeszik, sőt Áron is :shock:

Áron rengeteget eszik, iszik, kedvence a sajt , párizsi , virsli, de egyébként mindenevő.

Heni
KépKép
heni81

Halihó, csajok!
Múltkor nem dicsértem meg Szeli képeit, ég is a fejem, :oops: , most pótolnám: csodás kis hölgy! :-)
Pankától meg elájulok, ő már inkább hölgyemény! Nagyon cuki! És Dettyk, nem is tudom, Bencét hány évesnek nézném, nagyon magas. Szépek a gyerekeid nagyon.

Móni, nagyon sajnálom a termést, nekem is fájna a szívem. :-( Errefelé még látok cseresznyéket, meggyet a fákon, hátha lesz belőlük valami (ha lesz, viszek Neked) :-)

Mesi, mizújs a házdolgokkal???

Fleur, köszi a tanácsot, én is erre szavaztam. Főleg most, hogy duplacumi-Ádiról beszélhetünk, egy a szájába kell, egy kötelezően a kezébe alváskor. Éjjel közepén általában ébreszt, ha félálomban nem találja a kézbecumit. Képzelheted, hogy örülök a dolognak ;-)
Gyönyörű nagy Danikádról egy képet raknál fel? És persze Liliről is okvetlenül!!

Hát, csajok, megszívtuk, Ádi ismét beteg. Szerintem hajmosáskor víz ment a fülébe (máskor is ment, de nem volt belőle gond), mert azon az éjjel nem aludtunk semmit. Ilyen nem volt még, mióta megszületett (hogy összefüggően fél óránál többet nem aludt se ő, se én). A panadolos fájdalomcsillapítás nem működött, Cataflam meg nem volt itthon akkor... azóta nem fájlalja, de belázasodott, tegnap ramatyul volt, ma már jobban, de hőemelkedése van, tegnap is késő délutánra jött meg a láz, úgyhogy még nem tudom, mi lesz. Közben persze ötezer dolog, próbálom szervezni, hogy valaki mindig tudjon rá vigyázni, anyu is szabit vett ki két napra. Máskülönben nem tudom lezárni a diákok jegyeit, kb. százat. Holnap valahogy el kéne vergődni a fülészetre, remélem, az antibiotikumot megússzuk.
A költözést nagyon várom, de ugye amott nincs még választott gyerekorvosunk, a mostani meg irtó messze lesz tőlünk -- egy beteges gyerekkel megrémít a dolog.
Úgy érzem, az egész életem semmi másból nem áll már, mint problémamegoldásból, problémákból és a megoldásukból.
Jó lenne, ha ez a hajszoltság enyhülne...

Kép
Kép
irina

Ui: Vindo, nagyon ügyes vagy a tanulmányírással, én normális szellemi teljesítményre jelenleg szerintem alkalmatlan vagyok.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Én is bejelentkezek.
Jaj, úgy nem szeretem már ezeket az esős napokat. A csontomig hatol a hideg. A suliban is el kellett indítanunk a fűtést, tegnap stikában, de ma már engedéllyel ment a dolog. :lol:

Ráadásul olyan fáradt vagyok, hogy tegnap is belealudtam az altatásba, aztán persze semmit nem tudtam csinálni. :oops:

Bercó két éjszaka azt csinálja, hogy valamikor jön és megkérdezi, hogy jöhet-e az ágyunkba. Ha azt mondom, hogy nem, akkor visszafekszik és alszik. :lol: Annyira édes, a szívem hasad meg, de ha mellettem van, szinte semmit sem tudok aludni, mert általában szétrugdossa a fejemet.
Tegnap már vittem bölcsibe, pedig még kicsikét köhög. No, ott is olyan hideg van, hogy ma még harisnyát is adtam rá.

Viranka, gyönyörűek a gyerkők!!! Míra szerintem modellnek készül. :lol: Bálint meg tud élni. :lol: Ezt te csináltad??? :roll: Csoda ügyes vagy.
Azért remélem rendben vagy!

Móni, megértelek, én is sajnálnám egy kicsit a termést. Jobbulást a szomszédnak!

Fleur, tényleg ne dugdosd a "kicsi" fiatokat! Hú, nagyon ügyesek vagytok akkor ezzel a szobatisztasággal. Örülök, hogy csitultak a hisztik. Azért gondolom, ahogyan nő Dani, könnyebb Neked is egy kicsit.

Vindo, :lol: :lol: :lol:

Irina, jaj ne!!!! Hát ez hihetetlen!!!! Még szép, hogy kivagy. :roll: Bár tudnék segíteni!!!!
dmaggie

Na én meg Pankuszról feledkezem meg mindjárt. Annyira édes ez a kis hölgyemény! Úgy viseli azokat a hajcsavarókat, mint a nagyok. Csak nem királynőnek készül ő is?
Bence meg kész férfi már. Szépségesek a gyerekek.
Nem lehet egyszerű ez az éjszakázás. Dettyk, le a kalappal előtted! Panka hogy viseli, hogy nem vagy otthon éjszaka?
dmaggie

JAJ DE jÓ KÉPEK!!!

Próbálok itt is olvasni..

Irina drukkolok!!!

Dmaggie nagyon ügyis Bercó! Nálunk most van az,hogy átjárkál éjjel Domi,most,hogy ott voltam a szobájukban Beni miatt felfordult a rend.

Móni ez tényleg az az apehtól..
varga tünde

Viranka ügyes vagy! Fulladás :(

Múlt7 óta én is úgy rendelem a kaját,a kajajegy így elfogy legalább. Jól főznek,és 3 adagból megkajálunk 7en!!! Tök jó...

Pizza most én is megenném...

Most az idegtől lement a hasam feljön olyan nadrág is amit eddig nem tudtam begombolni.
varga tünde

Maggie, drága, Hozzád képest én aligha rúgok labdába a teendők terén ;-) Majd ha 3 gyerekem lesz és munka mellett tanulok, összemérjük az erőnket, jó? ;-)

Tündi, köszi! Beni hogy van? Remélem, már nagyon jól! Neked viszont lazítanod kellene egy kicsit, nem fogyni!!!

Verus: csodásak a képek, a tótágasos a kedvencem lett :-) Te horgoltad azt a szépséget?

Móni, szegény szomszédod :-(((( Nagyon szorítok neki!!! Ki van a gyerekekkel, amíg ő kórházban gyógyul?
APEH: szerintem az 500 forintos csecsemőbodyk után okvetlenül kell adóztatni. :evil:

Megnézem, mi folyt odaát.

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Sok sok boldogságot a szüli és névnaposoknak!!

Itt is egy elveszett...

Petrusom a múlthét óta jár megint bölcsibe bár most meg elkezdett taknyosodni de az időjrűst elnézve nem is csodálkozom rajta :roll:

Olyan aranyos volt pénteken megakarta mutatni a nagyimnak hogy ő milyen ügyes és nem sír mikor bemegy a csoportba hogy szaladt előttem hogy pisi pisi és egy akkorát esett a küszöbbe :oops: Nagy krokodil könnyekkel adtm át Dia néninek :oops:

Irina: Mi is nagyon betegesek vagyunk sajnos.Megnéztem a bölcsis füzetét és 8db igazolás van benne szeptember óta :? De úgye a legelső a lábtörés volt.

Móni: Jobbulást a szomszédodnak!!Te jól vagy??

Vera: Csak szólj mikor erre jössz és átveszem az árút :lol: :lol: Nagyon jók a képek!

Maggie: Édes lehet éjjel Bercó,de én sem alszok ha Petra köztünk van.Vagyis én inkább megvárom míg elalszik és átviszem a helyére :D

Detty: Nagyon cuki kép Pankáról.És hogy bírod ezt az éjszakázást?

Mesi: Egy kalappal mindenhez amihez szeretnéd!!

Fleur: Gratula Daninak nagyon kis ügyes!!!Szép méretek!!

Volt nálunk a bölcsibe a fogorvos néni és persze mi nem voltunk ott(azt megfigyeltem ha valami lesz a bölcsibe pl.anyák napja,fogorvos néni jön,bábozás,húsvéti nyuszi,mikulás...stb mi tuti nem megyünk mert lebetegszünk) :roll: és utólag kell elvinni megnézetni a fogait.Bár nekünk még mindig hiányzik egy és egy fél. :roll:

Kép

Kép
agica1126

Ágica, épp ma gondoltam Rátok Petrussal, de jó, hogy jöttél! Sajnálom, hogy betegesek vagytok ti is, remélem, tényleg mielőbb vége szakad!

Mit tudtok kötőhártya-gyulladásra. Ahogy látom, Ádinak szegénykémnek az is kijött ma... utoljára csecsemőkorában volt, születése után közvetlenül. Van vény nélküli szemcsepp rá? Mert akkor újabb dokikör...

Kép
Kép
irina

Irina ezt találtam a kötőhártya-gyulladásról
A kötőhártya a szem elülső felszínét borító vékony nyálkahártyaréteg. Gyulladása az egyik legelterjedtebb szemészeti betegség világszerte, kivétel nélkül minden korosztályt érint. Legtöbbször vírusfertőzés eredménye, ám előidézheti baktérium, allergiás reakció, vagy akár a szembe került vegyszer, illetve idegen test is. Vírusos kötőhártya-gyulladás esetén a szemből vizes, vagy nyákos váladék folyhat, míg bakteriális gyulladás során általában vastagabb, sárgás-zöldes váladék termelődik. Mind a vírusos, mind a bakteriális kötőhártya gyulladás kialakulhat megfázással, torokfájással, felsőlégúti fertőzéssel együtt is. Mindkét formája nagyon fertőző, felnőttek és gyerekek egyaránt megfertőződhetnek tőle, a bakteriális gyulladás azonban gyakoribb gyerekek esetében, mint felnőtteknél. Legtöbb formája nem olyan súlyos, azonban komoly kellemetlenséget okozhatnak. Kezelés nélkül akár a szem épségét veszélyeztető szövődmények is felléphetnek.

Tünetek

A kötőhártya-gyulladás felismerése általában nem okoz nehézséget. A kötőhártyát sűrűn szövik át erek, normális esetben ezek szabad szemmel nem láthatóak. A gyulladásos reakciók hatására azonban az erek kitágulnak, és az így kialakuló vérbőség a szem vörösödéséhez vezet. A szem váladékozása is minden kötőhártya-gyulladás velejárója, a kiváltó ok függvényében a váladék víztiszta, nyákos, illetve gennyes lehet. A gyulladás következtében a kötőhártya területén immunsejtek szaporodhatnak fel, továbbá duzzanat, vizesedés (ödéma) alakulhat ki. A tünetek egyben a szemhéjat is érinthetik, kezelés hiányában a szaruhártyára is átterjedhetnek. A látható tüneteket megelőzheti égető, szúró érzés, mintha egy idegen test került volna a szembe.
A gyulladás kiváltó oka döntően befolyásolja a tünetek jellegét, súlyosságát, időtartamát (heveny vagy idült gyulladás). A legtöbb tünet a kötőhártya-gyulladás valamennyi típusára jellemző, ezért mindenképpen orvosi vizsgálatra van szükség a kiváltó ok felderítéséhez és a megfelelő kezelés megkezdéséhez.

Kezelési módok

A, Bakteriális eredetű kötőhártya-gyulladás

A kötőhártya gyulladását számos baktérium előidézheti. Leggyakoribb jellemzője a váladékozás: a szemből sárgás színű, gennyes váladék szivárog alvás közben, amely a szempillákra, a szem belső zugára ragad. Gyakran a szem kivörösödik, és szúró, idegentest érzés, könnyezés tapasztalható. A betegség általában mindkét szemet érinti. Jóllehet a folyamat magától is javulhat, a gyorsabb és biztosabb gyógyulás érdekében az orvos nappalra antibiotikumos szemcseppet, éjszakára kenőcsöt ír fel. Az összes fertőzéses eredetű kötőhártya-gyulladás esetén nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre és a visszafertőződésre, amit legegyszerűbben a higiéne gondos betartásával lehet biztosítani. Cseréljünk törölközőt, párnahuzatot, de a hölgyeknek még a smink-készletüket is érdemes újakra váltani.

B, Vírusos kötőhártya-gyulladás

Ez a forma általában enyhébb lefolyású. A vírusfertőzés a szemmel egyidejűleg gyakran más szervrendszerünket is érinti: legtöbbször felső légúti hurut formájában jelentkezik. Ilyenkor láz, izomfájdalom, torokfájás és nyirokcsomó megnagyobbodás is utal a betegségre. Kezdetben általában csak az egyik szemet érinti, majd 1-2 nap elteltével terjed át a másik szemre is. A vírusok ellen oki kezelés nem áll rendelkezésre; a tünetek enyhítésére hideg borogatás, érösszehúzók és műkönny-szemcseppek használhatók.

Jobbulást Ádónak+++++++++++
Gyerekvigyázásban szívesen segítek ám jövőhéten mikor költöztök. Cicus meg Ádó jól kijönnek. Ellennének együtt biztosan.
Gyerekorvost hipp-hopp fogsz találni, hívd fel az ottani körzeti védőnőt, úgyis át kell jelentkeznetek és kérj tőle tanácsot.
http://www.belvaros-lipotvaros.hu/index ... d=19&par=2
amúgy itt vannak az ottani gyorvosok :)

A felesége szinte mindig bent van a szomszédomnál, vagy dolgozik. A legnagyobb lány, aki már elköltözött tőlük, most visszajött és segít mindenben. Ellátja a gyerekeket. Mos, főz stb......

Ágica végre te is :)
örülök, hogy Petrus jár bölcsibe.
Munkahellyel mi újság?

Tündi hát eddig se voltál túlsúlyosnak mondható :roll:

Heni most ez a fránya front is tuti
lassan javul most már az idő, Áron alvása is fog.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Elég szörnyű Móni.. Borzalmas dolgok történnek mostanában.. Szorítok nekik..+++
varga tünde

Móni, drága vagy, köszi mindent! A gyerekvigyázás elvileg meg van oldva (anyám 2 napig, többin S), de nagyon köszi a felajánlást. Lehet, hogy még egyszer élünk vele ;-)
Köszi a linket, de mi újlipótvárosiak leszünk, nem lipótvárosiak. De a védőnő eszembe se jutott, jó, hogy mondtad...

Tündi, írtam Neked :arrow:

Kép
Kép
irina

ÉN is.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Túl vagyok a műtéten, sajnos a babánk még betegebb lett, élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenessége volt :cry:

Testileg jól vagyok, a lelkem még fáj :(
Vendég

Panndi, jó, hogy jöttél, vártam nagyon, hogy jelentkezz. Nagyon sajnálom, sok puszi!

Kép
Kép
Kép
zdori

Nem nagyon tudok most semmi egyebet írni, mert olyan rosszul jönne ki.

Mindnekinek jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Panndi! Nagyon sajnálom, sok erőt kívánok a testi-lelki felépüléshez! +++

Irina! Ha nem akartok sorban állni, hozd el Ádót, anyukám megnézi. Legalább tudnánk csacsogni. :)
Egyébként anyukám a BLESZ-ben (amit Móni belinkelt) volt fül-orr-gégész főorvos. Bármilyen szakterületen tud neked orvost ajánlani ott! :)
Fülészeten az utódját ajánlaná, aki Zsozsi kezelőorvosa is: Horváth Barnabás. Nagyon jó szakember!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok.

Panndi, ++++++++++++++++++++++++++

Irina, szegény Ádi :(
Én azért nem költözök, így könnyű esténként melózni :wink:

Rólunk: tegnap munkanapom volt, csak hét felé esünk be ilyenkor kollektíve. Ma interjús napom van Nyíregyházán, de szerencsére Gábor is oda megy. Rugót visszük a csanába, aztán együtt megyünk kocsival.
Este viszont csak későn tudok jönni, talán nyolcra ha hazaérek :roll:

Tegnap megjött az utolsó papír az adóbevallásomhoz :oops:
Ma kinyomtatja Gábor, holnap este aláírom, csütörtökön meg fel is tudom adni :oops: :oops: :oops:
Viszont az jó, hogy kiderült, 60 000 Ft jár vissza 8) Azt hittem, nullszaldós vagyok, de valami adójóváíró-dolog volt, és így alakult :roll:
Gábornak viszont adóznia kell a tőzsdei nyeresége miatt.

Lassan ébresztem a férfiakat :arrow:
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Panndi:-( azért örülök, hogy jól vagy! sok sok erőt!!!! egyébként nem mondták, hogy ez mitől alakult ki???

Vindo jó munkanapot! Sokat dolgozol mostanában :roll:

Irina sajnálom Ádikát:-(

Sikerült tesómnak az államvizsga:-)

Kilátás az ablakunkból
:roll: olyan mintha egy tó lenne a réten, közben árviz:
Kép

Áron egész nap már jön megy 8) nagyon ráérzett a járásra:-)

Heni
KépKép
heni81

Igy megy:
http://www.youtube.com/user/BertokHeni# ... -FK30NhaXc

és még egy könyvlapozós:
http://www.youtube.com/user/BertokHeni# ... NyfPb-2x-Y

Áron is imádja a könyveket, már ő is hozza, hogy nézegessük, mint Péterke:-)

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Heni! Nem semmi ez a kép. :shock:
Én a WC-nket fényképezhettem volna le. "Buzgár a tó szélén" címmel. :shock: :? :lol:

Képzeljétek, a vevő a mi szintünkre szaunát akar (na mondom pára az lesz :lol: , de leszigeteli a házat), a lakás másik oldalára meg liftet. :shock: Azért, hogy felmenjen 1 emeletet. :lol:

Ez az idő borzalmas. A gyerekek 1,5 hete hisztisek. Nem tudok már mit kitalálni. Tegnap cipőket vettünk - mert Gegi kinőtte az övéit, kapott egy 23-as szobacipőt és egy félcipőt. Apának is vettem egyet (általában én veszem neki :) ), és én is kaptam. Évek óta nem vettem magamnak cipőt, a lábfejem kissé szét is csúszott a terhességek alatt. :?

Fogyókúra: 4 hét alatt 6 kiló ment le. :) Most egy hete nem csinálom, kicsit pihenek. Lemehetett volna több is, csak olykor csaltam. :oops:
Én minden esetre meg vagyok elégedve az eredménnyel, most 75 kg vagyok. Várok még pár napot, vagy egy hetet, és folytatom, mert még nem értem el a 68 kilót. (Mióta Gegi megszületett, 13 kiló ment le rólam. Jó sok maradt rajtam a második terhesség végére).

Hétvégén megyek Gyulára röpizni, ez lesz az utolsó terem torna.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

De édesek:-) Mesi 8)
Miért nem fotóztad le a wct?????
Igazán gazdag pasi a vevőtök :shock: :shock: :shock: mint a barátok köztben a 10 millás egy éjszakás pasi 8)

Ezzel viccelődünk azóta is. Apa mondja, nem hogy visszautasitom, ha kapok ilyen ajánlatot :roll: minden nap megkérdezi, hogy hivtak e? :shock: de én 15millát kérek 8)

Heni
KépKép
heni81

Heni! :lol: Srófold az árat! :lol:
Egyébként azt hiszem a kocsifeljáróba fűtőszálakat tesz. Gondolom nem akar télen lapátolni. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Azért nem fotóztam le a WC-t, mert megvolt az ütemem. A folyosóról (mert egy másik ajtó mögül is jött a víz) lapátoltam, hogy megállítsam a víz terjedését (törölközőkből kialakítottunk egy demarkációs vonalat). Ezalatt a WC-ben telítődött a padló a küszöbig, és folyt át a folyosóra. Majd megint a folyosóról, hogy ne folyjon a szobák felé, majd a WC-ből. Izgis volt. Ha nem tudnám, hogy épp nem adjuk el, már pánikoltam volna. Így meg csak röhögtem.
A buzgárral akart Apa valamit csinálni, ahonnan az jött, abba a lukba betömködött egy felnőtt ágyra való lepedőt. :shock: Komoly!
Csak ez nem felülről jövő víz, hanem talajvíz, ami alulról jött. Ezzel meg nem tudunk mit csinálni. Majd az új tulaj elbíbelődik. De ha bejön neki a víz, majd felmegy lifttel az emeletre. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem semmi :shock: :shock: :shock: várj csak lehet kapsz egy privát ajánlatot te is :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Panndi jó, hogy jelentkeztél.
Gyors testi-lelki gyógyulást++++++++++++++++

Mesi micsoda tervek :roll:
Lift az nem kéne de szauna, fűtött járda nem lenne rossz :wink:
Zsozsi nagyon szép a képen.

Heni szép kis tó van a közeletekbe :?
majd megkérdem apukámat feltehetem-e a képet amit küldött.
A bejárati ajtótól 2 lépcsőfoknyira volt a víz :shock:
Emlékszem annak idején nagyapám morgolódott, hogy minek olyan magas alapot építeni. Apus leintette és azt mondta ilyen lesz és kész. Milyen jól tette :roll:

Csajok jövőhéten vasárnak gyereknap a vasúttörténeti parkban. Minimaxos. Tuti szuper lesz.
Egy minitali ott? Gyerekek játszanak mi meg beszélgetünk és rohangálunk mint pók a falon :wink: 8)

Viranka Báló tuti élvezné. Vonat vonat hátán :lol:
és a Nyugatiból indul ki vonat is oda :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt próbál kisütni végre a nap és csendesedett a szél.
Jó volna ha végre jobb lenne az idő :roll:

Vindo te is jól besűrűsíted a napjaidat.
Néha pihenj is.
Hallottál az új horror filmről?
Ha jól tudom te szereted az ilyeneket
http://velvet.hu/sztori/2010/05/18/megh ... orrorfilm/
én nem rajongok az ilyen filmekért de ha megnézed majd elmesélhetnéd :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni vannak ám itt is durva dolgok, épp tegnap voltunk határszemlén, rengeteg kert van viz alatt, meg a vetések... szóval nagyon kevés termés lesz:-(

Ez csak az Ipoly árterülete és vicces, nem az van kiöntve, de ez talajviz :shock:

És többnyire mindenütt az áll, egyszerüen nem birta elnyelni a föld ezt a rendeteg csapadékot:-(

Nálunk is próbálgat, több kevesebb szerencsével, de azért fúj a szél is :evil: mindenesetre voltunk kint.
Hideg sincs már annyira, tegnap majd meg fagytam, azért is mentünk el kocsikázni.
Péterke imádja a tájat lesni, Áron meg szunditott egyet a kezemben :roll: rázós volt az út.:-)

Heni
KépKép
heni81

Mi még nem voltunk kint, majd ha felébred akkor kinézünk egy kicsit.

Hát igen, szinte semmi termés nem lesz :? ahol meg nincs belvíz elvitt mindent a szél, jég
Anyuéknál is a talajvíz volt fent annyira.
Mellettük van egy magánerdő, ott is állt a víz. Még most is áll.

Na megyek csinálok túrós tésztát.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Azért nálunk már kicsit a nap is süt, csak ez a szél... Elvsizsi a gyerekeket, ha kimegyük... Na, nem megyünk ma sem ki, csak már szeretnénk...

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Panndi!
nagy ölelés +++++++++++++ vmelyik nap beugrok(sokat kell most Pestre járnom és kapsz csokit,kicsit jobb kedved legyen :) )

igen én horgoltam Álmosomnak tekibékát van már dinnyém is :) :)

Mesi!
ha a szaunából kijön akkor már annyira fáradt,h. jártányi ereje sem lesz azért kell a lift :)

Móni!
hv kérdéses,de Minimaxos tuti :) mennünk kell :) szerintem sapi megy postán :) mert kész :)

tegnap este elmentem tornára,olyan jól esett :) izomlázam nincs,de érzem a rég nem mozgatott izmaimat :lol:

2 kép gondolhatjátok,miért fogok mostanában laborban lakni :) :)

Kép Kép

KépKép
viranka

Viranka jaj de szépek :lol:
párod csodásan fotóz de ilyen csodás modellekkel könnyű dolga van :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már kész????
Még csak most adtam fel a fonalat :shock:
Ida mama nagyon gyors :)
majd írd meg mennyit utaljak neki

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zdori
Ügyes vagy :)

Móni
Szomszéd :( :(

APEH ott volt azért a hozzászólásokban, hogy a cikk hiányos. Mert van egy 800 000 vagy mennyi értékű összeghatár. Szóval azért az eladott használt body-k után nem kell adózni, csak aki nagy tételben ad el.

Képek igyekszem, de ugye leszedni a gépről (amit többnyire P megcsinál és az ő gépére kerül és így én nem nagyon férek hozzá. A hét nagy részében nincs is itthon az a gép)
és lekicsinyíteni+feltölteni ez mind idő, ami nekem sokszor nincs :)

Heni
Tuti a fogai. Lilla ezt csinálta mikor fogzott és írtad, hogy esedékes fog. És mellesleg neki egyáltalán nem folyt a nyála. Visszanyelte.
Lakás egyelőre függőben. Most azon tanakodnunk, hogy még 1 év itt és ne vállaljunk egy ilyen jó nagy terhet magunkra. Még itt is elférünk végül is.
A cipekedést meg már úgysem úszom meg......Dani már kb megtanulna járni mire egyáltalán szóba jöhetne a dolog, utána meg amilyen vasgyúró sztem probléma nélkül feljön majd.

Amúgy tegnap volt 6 hónapos a picinyem :) és felállt a lábamba kapaszkodva.

Irina
Hát tényleg megszívtátok..:( hihetetlen, h szegény Ádi mennyit beteg...:(
Szorítok, h sikerüljön megoldani és le tudd zárni a jegyeket.
Szemcsepp én úgy tudom csak receptre van, nekünk meg pont van felesleges. Na most ha lenne fényposta átküldeném.

Szobatisztaság tegnap pont rossz nap volt megint :( kellett leírnom. A bölcisbe bekakilt, aztán este a pelusba és próbálta magát rendbe tenni (én pont tornázni voltam így nem láttam) apa szerint minden tiszta sz@r lett.....érdekes lehetett főleg egy álmos nyűgös másik üvöltő gyerekkel....

Maggie
Igen vagy nem :) most hogy kúszik mindig megy Lillához, ő meg visít, hogy Dani elveszi a jáááátééékom....na és mi lesz később mikor tényleg.....

Panndi
:( :( :( annyira sajnálom......

Heni
Gratulálok tesódnak!!
Nekünk is ilyen járássegítőnk van :) :) De látom Áronnak nem nagyon kell. Cukik a könyvekkel :) Levágtátok a haját? Vagy csak a videón így jön ki???

Mesi
Vevő: apáám a nem érted lift nélkül nincs élet :lol:
Nagyon ügyes vagy a fogyival....

Én is járok ám tornázni büszke vagyok magamra és apára is mert addig ő gyerekfelügyel. :) Fogyi nincs mert még szoptatok szerencsére :) Remélem a tornától leolvad az a pár kg amit szeretnék.
Amúgy tegnap voltam fodrásznál és jövő hét pénteken megyünk családi fotózásra :) már úgy várom :)
Végre csendesült a szél és süt a nap picit.

KépKép
KépKép
fleur

Köszönöm szépen a drukkokat!!!! A házat eladtuk, vételár kifizetve. :D :D :D
A kinézett házzal van egy kis bibi, hivatalosan a telken nincs ház.
Az önkormányzattól annó úgy vették a telket, hogy házat KELL rá építeni x éven belül. Ha ezt nem teszik meg, az ÖK visszaveheti a telket. Most van rajta ugye ház,. csak nincs lejelentve. Ezt a vevő sem tudta, nem intézte el, viszont foglalót akarnak. Egyelőre az üres telekre nem adunk.
Szóval nincs még vége. :? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesiszuper :D
nem is szabad adni még nekik.
valószínű büntetést fognak kapni, na meg használatbavételijük sincs valószínű.
Ha lenne az önkormányzat tud róla.
lehet érdemes lenne addig nézelődni egy kicsit másfelé.
még nincs vége
láttok máshol egy szupert.
olyan tipikus meglátni, összenézni és kimondani egyszerre, ketten. "Na ez az a ház" mi így voltunk

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur nincs más lehetőség mint talizni valamikor jövőhéten és akkor fotózok és én felteszem :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese szuper!!

Irina miújság nálatok?? Ádi??

Vindo?? Képzeld egyik nap még párban volt a ballon mollym reggelre hűlt helye lett a lánynak :shock: Semmi nincs meg belőle,felszívodott..

Vacsi :arrow:
varga tünde

lmóni! Az ÖK-ban bocsánatot kértek most a vevőtől, mert ők kavartak el valamit.
Nagy parában vagyok, mert ez a ház AZ A HÁZ!

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó,
Panndi, én is ölellek, gondolok Rátok...

Mesi, ez szuper, az eladás és hogy megvan az álomotthon is. Szerintem minden rendben lesz! :-)
Te, a "ha bejön a víz, felmegy a lifttel"-en félórát nyerítve röhögtem :lol:

Viranka, Istenem, de gyönyörűek a skacok! :-)

Fleur: akkor a használt bodyk ügyében megnyugodtam 8)
Köszi a ránkgondolást! Merrefelé néznétek nagyobb lakást, Miklóson?

Móni, engem nagyon érdekelne a Minimax-gyereknap (és ugye már bent fogunk lakni ;-)), de Ádi hogyléte mindig kérdéses. De ha jól lesz, szívesen mennénk Veletek együtt!!!

Tündi, köszi, mindjárt írom is a fejleményeket.

Találtunk (egy bnőm ajánlotta) egy tündéri fülész-főorvosnőt, vele beszéltük ma át a témát (illetve már jártunk nála, azután lett jobban Ádi). Ma fel kellett szúrni Ádi fülét (elérzéstelenítik ilyenkor), és leszívta a gennyet, nagyon hősiesen viselte a kis drága. Nem a víz ment bele, a genny feszegette megint. Láza már nincs, de hőemelkedés igen, ha láz lenne, csak akkor kell az antibiotikum. Viszont előjegyeztek minket augusztus elejére orrmandula-műtétre, ha addig csodásan lenne Ádi, akkor műtét törölve.

Kép
Kép
irina

Fleur igen levágtuk a haját kopaszra, mert olyan kis semilyen 3 szál haja volt :roll: most már egyforma mind :roll:
sokat tologatta eddig a járássegitőt, Péterke annó egyáltalán nem :shock: de most már megy egyedül 8) jön megy egész nap :D jaj de vártam már:-)

MEsi csak ha minden rendben van a papirokkal szabad megvenni!

Móni ma voltunk az ipolynál, minden felé folyik, hajózható !!!!!

Kép

Heni
KépKép
heni81

Vera gyönyörűek a gyerekeid:-)
Minimaxos vonatos gyereknapon ott a helyetek!!!!! Mi is szivesen elmentünk volna, de épp vendégünk lesz.

Heni
KépKép
heni81

Heni, de jó kép!!! :-) Gratu Áronka elindulásához!!!

Mesi: a fogyihoz el is felejtettem gratulálni: szuperügyes vagy! Milyen technikával fogytál? Várj, kitalálom: kevés kaja, sok mozgás ;-)
Nekem már a 75 kg is álomsúly lenne 1előre.

Kép
Kép
irina

Hm, felszúrták Ádi fülét és azóta visszaállt a testhőmérséklete a tartós 37,5-ről a normálisra. :shock:

Kép
Kép
irina

Jaj, Zsozsinak is felszúrták a fülét 1,5 éves kora előtt. Apa volt vele és Nagyi, én meg itthon a pár napos Gegivel. Erősen kellett lefogni, de amit kiszedtek a füléből... :shock: Nagyon kell erre figyelni. Anyu mindig nézi a fülét, ha lázas egy kicsit is. Sokszor fakadt ki magától, ami azért nem jó, mert ha sokszor hegesedik a dobhártyája, rámehet a hallása is.
Jó ideje nincs gond - igaz, mikor kezdett bedurranni a füle, résen voltunk, és antibiotikummal megállítottuk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, tudom, emléxem Zsozsika kálváriájára... én meg azt bánom, hogy nem előbb akadtunk rá erre az orvosra, mert Ádinak még nem szúrták fel a fülét, de többször volt már fülgyulladása, és az elmúlt hónapokban több antibiotikumot kapott, mint más gyerek 10 év alatt összesen. És igen, ennyiből is látszik, hogy a felszúrással meg lehet úszni lázat, antibiotikumot, evéssztrájkot, szóval egy sor szenvedést. Igazából nálunk az volt a baj, hogy hónapokig tartott, mire rájöttünk, hogy a füle a ludas, mert nem fájdította. Bezzeg vasárnap éjjel...

Kép
Kép
irina

Irina nem is gondolná az ember miket nem okozhat a fül. Most már gyógyuljatok!

Panndi gyors felépülést minden téren!!!

Heni azta milyen sok víz :shock:
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?