A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

tímea83! :)

:( :( :( :( Mesél majd, hogy mit mondtak Tamaráról!

[quote="sillia"]A írta:sillia legtöbb baba csokitortát kap első szülinapjára (szerintem a lányoknak is az volt már nem emlékszem :oops: ) de minek, ha nem ehet belőle??

Már miért ne ehetne? :roll: Ha minden összetevőjével találkozott, és nem lett tőle baja, akkor én adnék. Mint ahogy adtam és fogok is adni. :wink:

[quote="sillia"]E írta:silliagészen máig irigykedtem, aztán eldöntöttem hogy biztosan örökbe fogadta a babát és slussz!

:evil: :) :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Biztos sportolt korábban valamit, és az nem a fedett pályás véraláfutás volt. :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

tímea83! :)

Gyümölcsök, köles vagy gabona kásák. :roll: :roll: :roll: Nekem nem rémlik, hogy mondtad volna a laktóz érzékenységet. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond

Lóci a kakaóval és a csokoládéval nem találkozott még, ezért nem szeretnék csokitortát.

Merion

Kicsit körülnéztem receptek után és valóban van sok, de nekem ennyire nem kell kímélőtorta, úgy értem hogy ne lehessen benne se tojás se cukor se liszt.. Akkor mitől torta????
Akkor éppen sárgarépából is készíthetek tortaformát...

Én egyedül a kakaót és a vajas krémet kerülném, így valamilyen laza túró vagy joghurt alapú gyümölcstortát fogok készíteni.

Tímea

Biztos a laktózérzékenység? Ki mondta? És ha igaz, hogyhogy csak most derül ki? :shock:

Kisfiamnak ma nagyon nyűgös napja volt, bevallom örülök hogy végre elaludt... Már több mint két órája óbégatott itt nekünk, nem kért enni nem kért inni nem kért cicit semmi se volt jó :?

Elég korán volt még elaludnia de már nem tudtam vele mihez kezdeni, és valóban álmos is lehetett mert hamar és mélyen elaludt.

Még nem mertem elkiabálni, de már majdnem egy hete hogy csak egyszer kel hajnaltájt, addig és gyakran utána is a saját ágyában alukál.

A mellem lassan hozzászokik a 8-10 órás szünethez, már nem feszül nem csordogál hajnalra.
Este mindig a jobból szopizik, hajnalban a balból ez valahogy így alakult ki. Az első egy-két nap, mire reggel lett és újra sor került a jobbra már majd'szétdurrant.

És képzeljétek, így, hogy alhatok 5-6 órát egyfolytában, utána már csak nézem a sötétet egy darabig, alig tudok visszaaludni. :shock:
Vendég

Bond: jövök-jövök,csak nem egyszerű lépést tartani veletek, bezzeg ha ráérek akkor nem ír senki :twisted: :lol:

Egyenlőre még nem tudjuk,hogy hogy jövünk ki. Repcéről jól termeltek a méhek, akác eddig 0-ás, ha a következő 1 hétben jó idő lenne....Egyébként azzal vígasztaltam apát,hogy ha lenne mézünk eladnánk, a pénz egy részéből vennénk tüzifát. Most mézünk ugyan nem valószínű,hogy lesz, viszont a vihar kidöntötte az erdő egy részét :arrow: nem kell venni tüzifát :twisted: :twisted:

Van még valaki rajtunk kívül akinek a babájának még mindig nincs egy foga sem?? És valaki akinek van jó fogtechnikus ismerőse?? ( ha így haladunk szülinapjára protkót kap Hédi :roll: )

Műtét után tegnap jött meg először, napra pontosan 6 hétre.Múlt héten voltam dokinál kontrollon, nagyon jó fej volt megvizsgált és közölte,hogy nincs magának semmi baja. Aztán a következő mondata az volt,hogy nincs ám kedvem dolgozni...Dokibácsi eléggé Dzsordzsklúnis,majdnem rávágtam,hogy ihatnánk egy kávét? :oops: :lol: visszafogtam magam és csak annyit mondtam,hogy én voltam a váróban az utolsó :wink:

Képzeljétek Hédi súlyzót kapott 2 hete dévényen. Illetve nekünk kellett megvarrni. 10-10 dkg mind a két bokájára.Napi 10 perccel kezdtünk és 5 percenként emeljük az időt napi 1 óráig. Eleinte remegett a lába mikor levettem,ma már észre se veszi :lol:

Kicsit kusza voltam,de ezer minden kavarog a fejemben,bocsi érte

Ja és engem nem rúgtak ki a gimiből,csak az igazgatóiba voltam a folyósón való csókolózásért,de a srác családja az igazgató barátai voltak :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nem mondtam?Már azt sem tudom ám hol áll a fejem.
Próbálok mindent h egyen,és ne legyen hasmenése.
Miután visszatértünk a tápszerünkhöz,a hasmenés folytatódott.
Így jött a laktóz érzékenység.
Szerintem nem erről van szó,mert azóta sem olyan a pelusban a cucc mint szokott lenni.Nem vagyok orvos,de én utána néztem és fogzás tüneteire jobban illik.aggaszt h nem sokat javult a helyzet,de az is lehet h valójában tényleg csak vírus volt,és gyógyszer nélkül nehezen lábal ki belőle.Étvágya van,és ez a laktóz mentes tápszer nem lehet túl laktató,mert folyton éhes.
Nagyon készen vagyok már.

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Tímea: Szerintem a laktózérzékenység már kiderült volna korábban, az első alkalommal, bár én sem vagyok orvos. Van azt hiszem tejpép is laktózmentes,de receptre kell iratni.

tike

Csibe,
hajráhajrá, kezdjetek el trenírozni, és gyere moziba :lol: :lol: :lol:

Bond,
[quote]d írta:e most csak annyit, hogy én nem mék moziba illetve megvolt az első kurv@ nagy beégésem a sajnosnincsakártyánannyipénz témakörben.

ugyehogyugye :?: :?: :?: :?: nyilván ezért kértem a hitelkeretet :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,
[quote]C írta:sóri gyereket egész nap kergetem, és kérdésekkel bombázom, hátha kinyögi végre kamerába is

ezt most levizualizáltam :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[quote]N írta:emrég még annak örültünk, hogy tudnak pislogni Laughing .
denagyonhülye vagy :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote]I írta:nkább csak cexelünk és kész
ááááááááááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe,
[quote]t írta:ényleg ki tudja mennyi sajátos szavuk lehet.

én amúgy meg vagyok róla győződve, hogy ők folyékonyan beszélnek... babául. És hulla idegesek, hogy a hülye óriások semmit sem értenek, vagy csak néha találják el hogy mit akarnak, ráadásul idiótán gügyögnek nekik :shock: :shock: :shock:
Jók a retro képek!

Katy,
a sűrű cucc az már jó, mert akkor kezd el ürülni és felszakadni az, ami az elején még vízszerűen ömlött a nóziból.

Sillia,
ugye nem fagytatok meg
:?: :?: :?: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
( a csaj tutira örökbefogadta :-))))))
Fogcsikorgatás: nálunk is kampányszerűen van, de akkor nagyon intenzíven. 4 foggal csak szar volt, aztán kampánycsend, most a 6 foggal már nagyon hangosan csinálja... és én sem bírom hallgatni, de mégsem adhatok a szájába fogvédőt... más ötletem pediglen nincs :-(
Azért jó, hogy már tudsz Te is egy kicsit aludni éjjel :-)

Tike,
súlyzóóóóóóóóóóóóóóóóóóót :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Timea,
remélem, tényleg nem laktózérzékenység :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok: azért ne valami káposztáskövet képzelj el a gyerek lábára kötözve :D Lepedő anyagba van 10 dkg só belevarrva és tépőzárral rögzítve a bokájára.

volt a regionális tv-ben is a gyógytornászunk,mindjárt rakom a linket ha valakit érdekel

tike

http://kapos.hu/videok/kapospont_hirmusor/2010-05-16/hirado_2010_majus_16.html

Az elején van egy kis időjárási helyzetkép, utána az első gyógytornász aki beszél a mi dévényesünk

tike

Tike,
persze, csak akkor is fura volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és mit láttok a mozgásán, hogyan fejlődik?

KépKép

KépKép
kispocok13

Szerintem jól fejlődik,bár a 2 héttel ezelőtti kezelés mintha kicsit fordítva sült volna el. :roll: Előtte szépen használta mindkét lábát a felállásnál,most 99 %-ban a balt használja. Szombaton megyünk ismét,majd szólok. :twisted: Szóval szerintem teljesen behozta a lemaradást,kúszás kimaradt,mászik,feláll,most már szinte mindenhol, a kiságyban kapaszkodva lépeget egyet-egyet. Pár napja az a sláger,hogy jön utánam mindenhova és a nadrágszáramba kapaszkodva csimpaszkodik ( álldogál). Finomítások kellenek még,mert azért szakavatott szem látja még,hogy mindig feszesebb picit a jobb oldala. :roll:

Beszédben nálunk a tetetete-dededede megy még csak és pár napja a nem,de az nagyon határozottan.

Egyébként igazi oroszlán a lányom,mindkettőnk makacsságát,akaratosságát örökölte,szóval már most látszik,hogy lesznek még kemény időszakaink.Ehez társul még egy oroszlán férj is....( aki hamarosan jól le fog cseszni,mert amikor elment még mondtam,hogy felmosok,összetakarítok,húzza le a cipőjét,ehez képest itt babanetezek :roll: )

tike

Próbálom a képeket újra rakni...

retro
Kép

1989 - a Duna-partos a kedvencem :-) itt tulképp kopasz voltam, az egyik oldalon elöl volt egy hosszabb része. A másiknál felhívnám a figyelmet a plakátokra a háttérben (mondjuk ez az akkori pasim szobája, de az enyém is kb így nézett ki)
Kép

1991 (a kleopátra alatt kopaszon)
Kép

1992 szivárványszín
Kép
tablókép és szalagavató
Kép

1995-2000 ( a kleopátra-haj, amihez mindíg visszatérek)
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

sillia! :)

"Lóci a kakaóval és a csokoládéval nem találkozott még, ezért nem szeretnék csokitortát. "
Nna, akkor itt az ideje elkezdeni. :wink: :lol: :lol: :lol: Jó az is, amit te gondoltál. De azért lecsekkolnám előtte, hogy biztos finomat eszik-e majd, nem kell-e valahol valamit változtatni rajta. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyszeri ébredésnek éljen, és maradjon is így! :)

tike! :)

"Most mézünk ugyan nem valószínű,hogy lesz, viszont a vihar kidöntötte az erdő egy részét nem kell venni tüzifát "
:lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :?

"Dokibácsi eléggé Dzsordzsklúnis,majdnem rávágtam,hogy ihatnánk egy kávét? "
Óóóóóóóóóóóóó............. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

"10-10 dkg mind a két bokájára.Napi 10 perccel kezdtünk és 5 percenként emeljük az időt napi 1 óráig."
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Napi egy óra 9 hónapos gyereknek???? Ez rengeteg! Miért??? :shock: :shock: :shock:

kispocok13! :)

Kb. 15 éve van bankszámlám. Szerinted...? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Tike,

ez jól hangzik :lol: :lol: :lol:
(mondjuk Nimród is mindíg a bal lábát használva áll fel, de erre a konduktor aki megnézte, azt mondta egyáltalán nem gáz - szóval, egy csomó dolgot szerintem csak mi túlzunk el...)

Oroszlánság - én is oroszlán vagyok, tudom mire gondolsz :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Te egy bestia vagy! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Báránybőrbe bújt Piroska. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Erősíteni kell a lábát állítólag, én is furcsállottam,de maximálisan bízom a gyógytornászunkban,szóval ha ő mondja...bár megmondom őszintén én 2 naponta emelem az időt és Hédi is rafkós,mert észrevettem,hogy ha elfárad szépen elüldögél a kockái között :D

tike

tike! :)

Az erősítés oké, de ez drasztikus szerintem. :roll: :roll: :roll: :roll: A 2 nap teljesen jó szerintem sőt, még a 3 is jó lenne. :wink: És ha üldögél, mert elfáradt, akkor az is jelzés értékű. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond,
[quote]T írta:e egy bestia vagy! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Báránybőrbe bújt Piroska.

ennek most akkor asszem örülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tike,
Hédi cuki lehet, ahogy kifigyeli hogy mikor nem nézed, és lazázik egy kicsit stikában :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Mondjuk a napi emelés egy javaslat volt,ha bírja..szerintem meg 2 naponta bírja. De bevallom volt olyan napis,hogy elfelejtettem ráadni :roll: ,meg olyan is,hogy rajta volt,Hédi meg az ölemben,mert azt is elfelejtem,hogy ilyenkor ha nem muszáj nem kéne felvenni :twisted:

tike

Ééééééééééééééééééééééééés:

ma végre vettem vicces-mintás-színes gumicsizmát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kettőt :oops: :oops: :oops: :oops: (az egyik kockás, a másik párducmintás... nem ér röhögni :D :D :D de ez nekem a "minél rondább és viccesebb, annál jobb" kategória :lol: :lol: :lol: )

tutira elijesztem vele az esőt
:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Gondoltam rád délelőtt, mert én is láttam egy fekete-fehér-szürke kockás PVC lábbelit. Kivételesen egész jól nézett ki. :roll: :roll: :lol:
Fényképet, plíz! :wink:

Kép
Kép
200907?

És a május 26-ai Csernus est-re is lőttem jegyet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,

holnap, napvilágban csinálok :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Hánykor van a Csernus?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Úgy tűnik, nálunk tegnap volt az utolsó szopizás... Este már pár napja nem kérte, és a reggeli is inkább csak már játék és főleg harapdálás volt, amit meg ugye nem hagyok. :( Kicsit rázós kezdet után azért 11 hónapig kihúztuk. :) De hát ez az élet rendje. :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Most, hogy a kiskrampusz ilyen hamar elaludt, kihasználtuk az időt apával és Scrabble-ztünk egyet :)

Nem, Bond, mi nem így hívjuk, valóban szókirakót játszottunk :mrgreen:

És én nyertem :lol:
Vendég

este 7, Stefánia palota :arrow: fiús este lesz itthon :oops:

http://www.csernusest.hu/

jössz?

KépKép

KépKép
kispocok13

Sillia,

[quote]N írta:em, Bond, mi nem így hívjuk, valóban szókirakót játszottunk Mr. Green
[quote]
írta:
már nekem is mozdult a kezem hogy írjam a csipkelődést :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

fordítva nyomtam a gombot :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,

csak most, csak neked :lol: :lol: Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

KisPocok!
ááááá, ez így snassz, ha lúd legyen már kövér, rózsaszín alap és legalább lila szívecskék a minimum.... :lol:

Jövök majd...mert ugye a szüzességelvesztős témákhoz muszáj vagyok hozzászólni.... :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

hidd el, ha láttam volna olyat veszek :lol: :lol: :lol:
de nem volt sehoooooooool :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

szüzességelvesztős - én ezek után a jókislány-sztorik után nem merek hozzászólni :oops: :oops: :oops: :oops: megvárom a tiédet :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond!

A padból kiesés addig volt jellemző, amíg kamasz, illetve szerelmes nem lettem :lol: . Onnantól a teljes agyelmenés, és lilaköd, és roló le....meg hasonlók :oops: :lol: . Aztán egyetemen (amíg bejártam) megint én voltam az "exhibicionista stréber" kategória, csak hanyagabbul emeltem fel a kezem, de a lényeg nem változott. Mert hát okoskodni szeretek, ha eddig nem tünt volna fel :twisted: :lol: .

Jóvanna, ti is említést tesztek a korotokra, meg "ez a generáció", meg korosztály, meg stb.... Hát kénytelen vagyok én is emlegetni :lol: . De véletlenül sem "orraládörgölének" szánom :roll: . Csak lehet hogy neked jobban feltűnik :twisted: :lol:

Na, maradt egy egész oldalam, és holnap vizsga, meg körmös, meg tanulás a pénteki vizsgára..... :? . Mázlista gyerek, lesz egy szabadnapja nélkülem :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

tudomtudom, csorgattam is a nyálam rendesen :lol: :lol: :lol: :lol:

de amióta Nimród van, szégyellek ennyi pénzt ekkora hülyeségre költeni, régebben gondolkodás nélkül megvettem volna :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Az árakat nem is néztem............aztahétmeganyolcát :shock:
Azt hiszik ezek, hogy a gumiazújkrokodilbőrvagymi??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ez a jujjdeszexipasi volt a P.s. I Love you-ban, na az is sírós pityogós rendesen... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

jó volt az asztro?

Grace-klinika: na ez az! Én is mindíg bőgök :cry: :cry: és én ezt nem akarom! (irtó sírós lettem, mióta anyuka vagyok, korábban kemény csaj voltam, most meg...) Szóval nem akarok beteg gyerekeket, halott szerelmeket, stb. (na jó, az a pasi tényleg csúcs... :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kispocok13

jajaja, az is sirdogálós film volt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Jah, a könnyem, meg a nyálam is ... ez a csákó meg főleg a Gerald Butler elégggébejövős :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="kispocok13"]B írta:kispocok13ond,

csak most, csak neked :lol: :lol:

Igenigenigenigen!!!!!!!!!!!!!!! Ez volt az. :D Esküszöm, ezt még én is felvenném. Na jó, nem az Operabálba, de amúgy igen. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
A párduc, zebra és hasonló bőr mintákat sose szerettem, csak az eredeti tulajdonosukon tetszik. :roll: :roll: :roll: :oops:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

CSibe!
Ooookos kislányka vagy te :wink: Mennyiért sikerült megcsípni?
Én ma új puha-talpú kiscipőket lőttem, mert a meglévő nagyon bejött, féláron találtam :roll:
Cuki képek...hát igen, Kiara eléggé apára hajaz :)

Bond!
Bankkártyás beégés :mrgreen:
Engem is beégetett ma a Tescoban a köcsög pénztáros. Vettem csomó mindent, egy részét céges számlára, arra elvertem az összes kápémat, a többire, pelenka meg miegymásra tartogattam becses tescos meleg étkezési utalványokat. Amit minden korábbi esetben mindenféle gond nélkül elfogadtak. Na de most, közölték velem, hogy "Na de hölgyem, pelenkára???", még a pelustáskából is ki kellett pilingéreznem a "fagyipénzt" (amit kizárólag fagyievésre tartok, külön rászerelt mackós pénztárcában :oops: ), hogy ki tudjam fizetni.
KisCsaj jóóól megnőtt :P
Károlyi, ja eléggé menős hely volt...na nem is itt érettségiztem le, mert még itt sem nőtt be a fejem lágya :roll: Vagyis inkább ha úgy vesszük nagyon is benőtt, mert rájöttem hogy nem való már nekem ez a tökölés a kamaszok között, elmentem levelezőre utolsó évre, és munka mellett fejeztem be. Soha olyan jól nem tanultam, mint mikor már nem kellett tanárokkal találkoznom :D

Dodi!

Szóval enyémfiam?? De jó...akkor a nevem mellé behúzok egy strigulát, és felzárkóztam a Drágám 1245 szavazata mögé, a tiéddel ami kábé a negyedik :roll: Na mindegy... a megnyerő személyiségemet leszek kénytelen átörökíteni rá..... 8)
Iden-es videót én is akarok látni!!!!! :D :D :D

Katy!
Mi is beáztunk, szépen csurgott egyenest a lámpából a víz :?

Pálkatapéter :arrow: Amikor az EnyémGyerek felébred, én komoran és álmosan nézek magam elé, és azt énekelem magamban, hogy mérnemalszolbüdöskölke sálálálá :oops:

Megnéztem KisPocok kikötözős etetőszékét...még sosem láttam ilyet :shock: Jópofa, bár szerintem ennyit nem ér :)

Merion!
Bealvós kép nagyon cuki :D Igazolom, hogy Kata és Míra egyre jobban különböznek, talin Kata mellett csücsültünk a fűben, és igen alaposan megszemléltem :wink:

Tímea!

Sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak :(
Uzsira, ha nem tejeset adok, akkor én is Hippes gabonapépet szoktam gyümölccsel, Enyémgyerek nagyon szereti :)

Sillia!
Azért nem csak csokitorta létezik széles e világon :D
Könnyű kis főzött krémes tortácska, idény-gyümikkel a tetején... én ilyesmit tervezek.

KisPocok!
Képek..na így már határozottan nem néztelek Boo-nak :D
A Kjúrós azért meglepett :D A későbbi nőcisek nekem bejövősebbek. A hajad már '95 és 2000 között is tetszik. Kicsit juppis, de jóóóó :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Milyen kosztümös film??? Nemtom melyik az :oops:

Szüzességemelvesztése témájáig nem jutottam el.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jaaa, és igen, halleluja, Lois 19 hónap után petét érlelt újra!!!!!! :D :D :D
Clarkom reakciója :arrow: Akkor csináljuk egy új gyereket MOST!!
Eléggé hülyén néztem rá... :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

Az esernyő babakocsi márkája: Giraffe Club SH-114. :)

Loislane,

Ha élőben egymás lenne Kata és Míra, egyértelmű lenne és látványos, hogy már egész mások. :) De ez a mostani babatalin nem jött össze, majd legközelebb. :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?