Sziasztok.
Látom, mindenki még egybe.

Bár egy-két embernek, Heni, Hari, Rózsa, már biztos izgi.
Én kezdek megőrülni attól, hogy mindenki azt kérdezi, hogy nem izgulok-e. Egyszer az életben NEM. Még vizsgák előtt is mindig ki voltam, nem ettem, stb. Most próbálok máshogy hozzáállni. Túl kell esni rajta, bent nem maradhat

- nem mintha azt akarnám.

Nem mondom, a fájdalomtól félek, de remélem kárpótol a Manó, akit már nagyon vártunk.

DE lehet, hogy én állok kicsit hülyén vagy naivan a dolgokhoz?!?
Nem baj, helyettem a férjem izgul.

Mármint, hogy úristen, 1 hónap se, és ő a felelős értünk, meg ilyenek.

Olyan aranyos.
Geo: sajnálom az alapvizsgát.

Most írsz majd egy kérvényt vagy mész UV-ni? Mikor raksz fel képeket?
Gemini: mi sem vagyunk még kész! A konyha és előszoba festés még hátravan. DE ne izgulj, ti is kész lesztek időben. Örülök, hogy a nagyobbik már jókat alszik és te is tudsz pihenni.
Luna: jó a szomszédod teregetése.

Már lehet, hogy még melegebb éghajlatra küldtem volna.
Jenny: köszi a szoba dícséretet -
ÉS MINDENKINEK IS! Mi is Dulux-szal festettünk, asszem Mangó magyarul. Mindenképpen sárgát szerettünk volna, csak én olyan, ami nem túl erős és nem bántja a szemet. Hát asszem eltaláltuk, annyira, hogy a hálót is ilyenre festettük. A micimackó mániát meg a 'hülye' anyjának köszönheti.

Remélem nem fogja utálni.
Asszem én is elkezdem szedni a homeos bogyókat, főleg, hogy mondta a szülésznő is, akihez holnap megyünk megbeszélésre. Ja meg azért kikérdezem, hogy mikor kell tényleg menni, mivel első gyerek révén nem tudom a jeleket. Bár ez orvosfüggő is, mert a barátnőmet a doki berendelte /CTG meg méhszáj alapján/ és még aznap meg is szült.
Ezenkívül én is elég nehezen kellek már fel, meg állandóan keményedik a hasam. Remélem ez normális, ugyanis mint korábban említettem, én csak 1 hét múlva megyek UH-ra /36. hét utolsó napja/ és rá következő héten CTG-re. Remélem azért minden oké.

Azt mondják, hogy fent van még a hasam, DE azt is mondják, hogy ez egyik pillanatról a másikra meg is változhat.