A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!!

Végre megint itt :lol: Múlt hét csütörtök óta nem volt netünk,ez a köcsög szolgálató nem volt képes kijavítani a hibát :evil: Basszus,nem gondoltam volna,hogy ennyire függővé lehet válni,iszonyat volt,hogy nem nézhettem bele a gépbe,amikor csak akartam. Modern kor....
Sejthetitek,hogy rengeteg olvasnivalóm van,nem is ígérem,hogy be tudom pótolni,neharagudjatok :oops: De azért igyekszem :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Minden baba nagyon ügyes,legfőképpen Árminon ámulok és bámulok,hihetetlen! Lili nálunk inkább agyra "gyúr",ha megkérdezzük őt,hogy mit csinál a kígyó,sziszeg,a mentőautóra azt mondja,hogy:Nini(nínó),a halacskára tátog,mondja,hogy apa,mamma.Néha elájulok tőle,hogy miket tud. :lol: Mozgásügyileg amióta jár a konduktor,már többször négykézlábra áll,de még nem halad :oops: ,és állandóan felhúzza magát térdelésbe mindenhol,életveszély,mert a kád mellett is csinálja a kövön,csak állandóan lecsúszik a kő miatt :lol: Tegnap meg felállt a járókában térdelésből. Ja! És igazi oroszlán! Szoktunk ugyebár vele sokat játszani készségfejlesztő játékokat és ha valami nem sikerül neki,akkor csapkod,hisztizik,besz@rok olyan édes :lol:

Sex és NY: én már elígérkeztem a barátnőmnek,de lehet,hogy megnézem veletek még egyszer. De majd a holnapi nap után megmondom,ugyanis megyek színházba a barátnőmmel,és apa lesz Lilivel 5től... Nagyon kiváncsi vagyok,legfőképpen az esti elalvásra,mer ugyebár Lili este még szopizik,az neki a nap levezetése,nem tudom mi lesz ennek hiányában. Remélem boldogulni fognak.

KépKép
KépKép
nyuszi81

lois!
48ért sikerült találnom.
cipőcskét és zoknikat én is találtam és szívesen rendelnék is,de
nem vagyok sajna tisztába a mérettel.
amit néha odaírnak fel sem fogom.
pedig direkt kerestem a neten mérettáblázatot miindenfélét,de nem nagyon
igazodok ki rajta.

Kép
Kép
csibe83

ps i love you-n én is sírtam.bár én a szerelem sokadik látásra c.
filmen is.
gerard butler nekem is nagy favoritom meg az a másik is jó pasi.
kosztümös film:esetleg 300??
de ez csak tipp

Kép
Kép
csibe83

Látom,szó volt a csokiról és egyebekről... pont a héten volt a doktornő és a védőnő is és mindkettő azt mondta,hogy most az az újabb,hogy 4 hónapos korban el kell kezdeni a glutént,mert ha valami érzékenység van rá,akkor az derüljön ki időben... Ennyit erről. Mi meg itt paráztunk,hogy akkor mikor is :lol: Amúgy mondtam a doktornőnek,hogy Lili szokott kapni túró rudit szigorúan a csoki nélkül,azt mondta,hogy nyugodtan adhatom neki a csokival is,semmi baja nem lesz :shock: Adhatok neki csokis Danette-t is. Nagyon laza a dokinőnk,pedig közeledik a 70hez... Biztos van 1-2 évnyi tapasztalata és ezért ilyen magabiztos.. Az biztos,hogy Lili a Danone krémtúrót imádja. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lois!
az a fura,hogy párom családja nem látja a hasonlóságot Kiara és
az apja között.
majd még teszek fel apáról képet,mert kisebb korukban jobban
hasonlítottak.
talán most kezd Kiara kicsit rám hasonlítani csak én ducibb voltam.

Kép
Kép
csibe83

íme pár kép apáról:(bocsi de csak így sikerült bescannernem)
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

keresek gyorsan Kiaráról is párat...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

na jó most egy jó darabig nem teszek fel képeket.

Kép
Kép
csibe83

kivonatostanulós :oops: :lol:

Bond!

Neeem, cex közben még sose írtam! De volt már, hogy telefonáltam, mert muszáj volt felvennem, és apa addig sem akarta felfüggeszteni :oops: . Sőt, ő 2* is telefonált, de csak vmi lerázós szöveg erejéig :lol: . Feldobta a hangulatot, mi röhögtünk rajta :roll: :lol: .

Kispocok!

Kockás csimma nagyon fasza, a zállatos az kevésbé tetszik, de én ruhában se szeretem, szóval nem csoda :roll: . Én asszem a Tescoban láttam, vagy az Auchanban olyat, ami fekete alapon lila-kék-rózsaszín pöttyös. Mindig baromira tetszett, de sose mertem venni :roll: :lol: .

Lois!

Hajrá babagyártás :lol: !

Apropó...

Tímea!

LAktúzrzékenység :? . De egyrészt nem biztos, másrész simán lehet, hogy "kinövi". Botond se kaphatott tejes dolgokat, bár ő ekcéma miatt, és most megint adom neki, és eddig sehol semmi bibi. Kop-kop-kop :lol: .

Boo!

Az asztrológiát csak hobbistaként akarod csinálni? Abból nem lehet megélni?

Jaaaj, ne haragudjatok, még ezer dolog volt, de tanulnom kell, nemsokára megyek vizsgázni.... Egy kalappal nekem! :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi

internethiány..ugye??? Amikor három napra elutaztunk mindketten szenvedtünk hogy ha valami nem jut eszünkbe nem kaphatjuk azonnal elő a guglit :)
Pedig én 36 évet leéltem internet nélkül és lám, nem haltam ki :mrgreen:

[quote]h írta:a valami nem sikerül neki,akkor csapkod,hisztizik,besz@rok olyan édes

khmmm... most még! 4-5 évesen vagy pláne kiskamasz korában ez már nem lesz olyan bájos dolog :evil:

Nekem is mondta a védőnő hogy a legújabb instrukciók szerint 4-6 hónaposan kell kezdeni a glutént...

Szóval erről csak ennyit :roll:
Vendég

Dodi!
egy kalappal!!!!!!!

Kép
Kép
csibe83

Tímea

Lóci ezt szereti nagyon, bár én joghurttal szoktam neki keverni.

http://bookline.hu/product/home.action?id=66713&type=72&_v=Milupa_7_gabonas_pehely_200g_6_honapos_kortol_

De Tamarának adhatod gyümölccsel, nagyon fincsi.
És mindenféle mentes.
Vendég

sex közbeni telefonálás már nálunk is volt.
de mi is csak a lerázós duma erejéig.

Kép
Kép
csibe83

igaz nem ide tartozik,de a bokkline-ról jutott eszembe,hogy
próbáltátok már ezt a tusfürdőt?
http://bookline.hu/product/home!execute ... tive_250ml

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

Majdjövökmégrendesen :oops: mostcsakannyithogy:

kispocok13!

Igen, érdekel a Csernus, mennék! :P

Kép
Kép
200907?

merion! :)

Utolsó szopi: :( . De lesz még benne részed! :wink:

kispocok13! :)

[quote="kispocok13"]S írta:kispocok13illia,

[quote]N írta:em, Bond, mi nem így hívjuk, valóban szókirakót játszottunk Mr. Green
[quote]
írta:
már nekem is mozdult a kezem hogy írjam a csipkelődést :wink: :wink: :wink: :wink:

Jajjmáolyanokvagytok. :roll: :? :? Le sem esett elsőre, hogy mi az a Scrabble. :roll: :roll: Ménemlehetrendesenmagyarulbeszélni? :? :? :?
Szókirakó, Csilagok háborúja, stb... :roll:

Kép
Kép
200907?

loislane! :)

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]KisPocok!
ááááá, ez így snassz, ha lúd legyen már kövér, rózsaszín alap és legalább lila szívecskék a minimum.... :lol:

Jövök majd...mert ugye a szüzességelvesztős témákhoz muszáj vagyok hozzászólni.... :mrgreen:

Mesélje már el valaki, hogy miért jó gumicsizmában járkálni. :?: :roll: :roll: :roll: (Leszámítva az árvizet, sarat, lótrágyát és hasonlókat. :roll: :roll: :roll: )
Vannak érdekes divatirányzatok. A tűsarkú mindig is sláger lesz, dacára annak, hogy ortopédiai merénylet :roll: :roll: :lol: :lol: . Tényleg szebbnek mutatja a lábat, és jobb(nak tűnő) tartást ad.
Érdekes még nyáron a miniszoknyával kombinált csizma. :shock: Ha nem kiskosztümmel van kombinálva egy western csizma, akkor még jó is lehet. :lol: Bár kétségtelenül hülyeség. :roll: :roll:
De dögöljek meg, ha bármit látok egy gumicsizmában. :oops: :oops: :oops: Ráadásul iszonyat pénzekért. :roll: :roll: :roll: :roll: :shock:

Sztori még nincs leírva???? :shock: :shock: :shock: :? :? :?

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]B írta:booond
téllleg ciki vagyok :oops: én a számokat sosem nézem a nick mellett :roll: :oops: (tudom, hogy az ált a születési év, de az nem az illető neve, így én azt a hsz-be bele se írom, NÁLAD SEM :twisted: pedig nem vagy friss 2009-es hús :lol: :lol: :lol:

Az lehet, de nálam oka van a 2009-nek. :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

kispocok13! :)

[quote="kispocok13"]s írta:kispocok13züzességelvesztős - én ezek után a jókislány-sztorik után nem merek hozzászólni :oops: :oops: :oops: :oops: megvárom a tiédet :wink:

Khmmmmm.......azt hiszem ezt a kört én is kihagyom... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

loslane! :)

[quote="loislane"]E írta:loislanez a jujjdeszexipasi volt a P.s. I Love you-ban, na az is sírós pityogós rendesen... :roll:

Melyik pasiról beszéltek? Amelyik abban a sorozatban volt, amelyikben -azt hiszem :roll: - Connie Selleca volt a partnere? Az még vagy tizenegynehány éve ment a tévében, de mostanában mintha egy másikat nyomattak volna hasonló címmel. (Bár ebből egy részt sem láttam. :roll: :roll: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Na, megválszoltam a kérdésemet. Nem ti nem arról beszéltek.
Enyim sorozat P. S. I Luv U címen futott, és tényleg Connie Selleca és greg Evigan játszott benne.

http://www.youtube.com/watch?v=ZMDIJoQwc4w

(Elég tré a minősége. :roll: :? :? )

Kép
Kép
200907?

Bond! A gumicsizma még mindig jobb,mint a nyári csizma,nem?! Annak legalább megvan a haszna,például ilyen időben.. De a nyári csizmának aztán semmi :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

na azt el is felejtettem,hogy annyira bitang szar volt az éjszaka egy része.
Kiara fél9kor kidőlt és 11kor felriadt és keservesen sírt.gondoltam egy kis
szopi megnyugtatja talán.
egy frászt :twisted: :twisted: :twisted: !!!
nem volt hajlandó elfogadni a cicit,de ráadásul sehogy sem volt jó
és csak üvöltött a kezembe is.
max fél percre nyugodott meg,ha reptettem(talán még be is aludt közbe,
mert éreztem ahogy nehezedik el a kis teste)
aztán 15-20 perc reménytelen vígaztalás után letettem az ágyába,hogy
aludjon és ott max kb 1-2 percet sírdoglát,majd elaludt...
szegénykét úgy sajnáltam...
én rosszálomra tippeltem az elején,mert tök rémült volt,de
akkor miért nem tudtam megnyugtatni.
már a sírás kerülgetett....

Kép
Kép
csibe83

én emlékeztem rá, hogy volt már téma ez a felmosó! de ÉN akkor hoztam fel, amikor akciós volt a sparban, és csak 5 rugó volt, most megint 7e :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Erre gondolsz?:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?p=3918805&sid=c70e3377da9ba5431a183a06b34789ce

Közérdekű info: az Intersparban lehet kapni Vileda-s lapos felmosót vödörrel 5e ft-ért, én megvettem, és nagyon jó! Sokkal jobban tudok vele felmosni, mint a moppossal! Ez nem az a nagy böszme, ill szétesős gagyi fajta! Egyszerű, teleszkópos a nyele, és nem nagyobb, mint a moppos verzió!
Ez okés. De nem bizonyítja, hogy emlékeztél a decemberire! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

minek kérdezgeted apát a fűtésről??? :roll: pasiból van asszony!!!!!!!! Meg kő neki mondani, hogy apjuk fűcccsé bö!
Nem kell neki liberáliacsan mindenféle alternatívát kínálni, meg kérdéseket feltenni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk én befűtöttem önállóan, majd apa epsen megjegyezte, hogy demelegvanitthon :twisted: de a gyerekre való tekintettel ő is érezte, hogy szükséges :lol:

Há' gondoltam rendes leszek, mert a 20 fok a mániája, és az végülis még megvolt. :roll: :roll: :lol:

a gimink mellett egy cigány kisegítő iskola volt..., kell még több info? :roll: :?

Kösz'ke nincs több kérdésem. :roll: :roll: :roll: :?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.20 14:14-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo!
a Bródy mellett kisegítő volt???
én úgy emlékszem,hogy amikor én jártam oda,akkor már nem...
viszont bezárták szerintem a sulit...
mert múltkor arra mentünk és mutogatni akartam a páromnak,hogy
ide jártam suliba és el volt kerítve és valami omlásveszély vagy
hasonló volt kiírva...
mondjuk amikor én jártam oda,akkor az udvar már eléggé tré volt.
főleg tribünös rész mögötti épület fala...

Kép
Kép
csibe83

katy76! :)

A Theiss Lándzsás útifűszirupot 6 hónapos kortól lehet adni :wink: :

http://www.naturprodukt.hu/hun/index.php?option=com_content&task=view&id=58&Itemid=49

Kép
Kép
200907?

még régebben kérdezted Bond,hogy kinek adjuk az Szjankat.
én a leukémiás gyerekeknek adom és a +1et azt meg a nemzeti tehetségprogramnak.

Kép
Kép
csibe83

[quote="boo"]K írta:booaty
bocs, hogy gusztustalan leszek, de:
a takony, akkor "jó" ha már gusztustalan zöld és sárga! :roll:
mert azt jelenti, hogy ürül az homlok részből a hurut! Ha meg vagyok fázva, nekem először csak olyan vízsznű izéke folyik, de egyfolytában, viszont a végén, amikor jön az a recsegős undorító cucc, na akkor érzem pl a füleimben, hogy tisztulok, úgyhogy nagyon szépen gyógyultok :wink: és tényleg bocsi, hogy undormányos voltam :oops:

Ez így van. De még így is csak harmadik lettél. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

[quote="boo"]S írta:booillia
fogcsikorgatás 2-3 hétig volt sláger, aztán egyszercsak elmaradt! :wink: :wink: :wink: bírd ki :lol: sajnos ez a velejárója, hogy ha alul felül van pár foga :

Cáfolok. :twisted: Manó sosem csinálta. :D Hugi is csak 2-3 napig. :)

Miron bugyborékolása: fogzásnál szoktak ilyesmit csinálni (meg amikor azt hiszik, hogy vicces. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

"cumival a szájában hagytam ott OLVASNI :lol: :roll: :oops: "
Új értelmet nyert a magába szívja a tudományt" kifejezés. :lol: :lol:

"még jó hogy koktélt szopogatunk, fagyis anyatejjel azért égők lennék és még bizarabbak :lol: "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="loislane"] írta:loislane(amit kizárólag fagyievésre tartok, külön rászerelt mackós pénztárcában :oops: )

De aranyos! :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

Gratula Lilinek! Minden téren nagyon ügyesedik. :wink:

kicsidodi! :)

Legyen neked jóóóóóóóóó nagy a kalapod! :wink:

[quote="sillia"]P írta:silliaedig én 36 évet leéltem internet nélkül és lám, nem haltam ki :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

csibe83! :)

A képek igenis hasonlítanak. :wink:

Te a suli mellé jártál? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

(Ahhoz képest, hogy BOOKline ez oldal neve, minden kutyafülét lehet rendelni. :roll: :roll: :shock: :? :? )

Telefon már nekem is volt a kezemben, de nem a közönség segítségét kértük. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiarát szerintem ez a hülye időjárás borítja ki ennyire. Sajnálom. :( :( :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.05.20 15:00-kor.

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

[quote="nyuszi81"]B írta:nyuszi81ond! A gumicsizma még mindig jobb,mint a nyári csizma,nem?! Annak legalább megvan a haszna,például ilyen időben.. De a nyári csizmának aztán semmi :twisted:

A nyári csizma szimpla hülyeség. De lássuk be gumicsizmára megelhetősen ritkán van szükség az év ezen szakába, pláne a város kellős közepén. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ezt most kaptam emilben:

"Adjon 250 forintot a májusi ítéletidő károsultjainak!

Adja egy kávé árát a károsultaknak a Nemzeti Segélyvonalon keresztül!
Kattintson a www.nsv.hu -ra, és kövesse élőben, ahogyan párhuzamosan az Ön telefonjáról a 1752-es számra elindított emeltdíjas telefonhívása megjelenik a májusi ítéletidő károsultjainak ketyegő gyűjtőszámlálón!

Köszönjük adományát a rászorultak nevében!

Nemzeti Segélyvonal

Küldje tovább e levelet barátainak, ismerőseinek is!"

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :D

Most már ég a képem, mert megint lenne vagy 5 oldal amivel el vagyok maradva, de most se lesz rá energiám... :roll: Talán később... :)
Viszont ma voltunk méricskén. és Kata 10 hós adatai:
8800g
75 cm :D

Az éjszakai nemalvás a dokinéni szerint is a fogacskák miatt van, megkukkoltuk közösen, és mindkét felső kettes nemsokára áttör :D Csak már túllennénk rajta.... Tegnap /ma/ is sikerült elaludnia 1 órakor :roll:

Kép
agi125r

ISTEN ÉLTESSEN, CZIGKA!!!! :P

Kép
Kép
200907?

Manónak mintha picit terjedne a szájában lévő "harapásnyom". :roll: De továbbra sem panaszkodik. Azt nem komálja, ha a ajkát szeretném kifelé fordítani, hogy lássam a fogai alját, dehát ki szereti. :roll: :roll: :roll:
:?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Megvan! Ki van repedve a szám sarka. (Lehet, hogy a csokiban nincs elég vitamin? :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: ) Na, hasonló Manó szájsebe is. Csak a fog alatt, fehér színben előadva. :roll:

(Tudom, hogy mérsékelten érdekel bárkit is, csak így gondolkodom hangosan. :roll: :roll: :roll: Hiába, ez már a XXI. század. :roll: :roll: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Nem tudom, nézte valaki a ma esti Széfet? Oltári baki volt benne, tök gáz!
Kérdés: Petőfi "Nemzeti dal" című versében hányszor szerepel a "Rabok legyünk vagy szabadok?" sor. Csaj ott áll, talpig lámpalázban, végig mormolja magában, mint a Miatyánkat. Oda-vissza háromszor, majd arra a következtésre jut, hogy 5-ször, nem pedig 6-szor, mint amit esetleges válaszként megadtak. Kéri a másikat. Arra meg 8 jön föl. :shock: :shock: :shock: :shock: Bukta, nem a hatot, hanem a nyolcat jelölik meg, mint helyes választ. Ennek örömére a másik páros jön.
Én is végig mondom magamban, nekem hat jön ki. Megnézem a neten: tényleg 6, de a "rabok" szó 8-szor szerepel benne. Basszus! Összekeverték a dolgokat: a sorra kérdeztek rá, de nem azt számolták, hanem magát a "rabok" szót. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Megaciki........................................................ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Kép
orsi777

boo! :)

A kérdés a sorra vonakozott, ami 6. A szó maga pedig 8. A szerkesztők ezt titulálták helyesnek, tehát elcseszték. (Direkt kavarásra akkor gondolnék, ha előszörre jelent volna meg a 8. Hiszen ha elvetik az első verziót, akkor nincs több lehetőségük.)
A HELYES megoldásra esélyük sem volt. :roll:

Egy magyar-töri szakos tanárnőnek is lámpaláza van ilyenkor. :lol: Én hirtelenjében vagy nem tudtam volna rendesen elmondani, vagy csak lóugrásban. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Ha Lujza jó volt Napoleonnénak, akkor a lánynak is jó. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!
Köszi a kérdésed, élek! Bár ma hajszál híján felgyújtottam anyukám lakását. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Tettem fel vizet forralni, majd jól ott hagytam. Anyu kb. fél óra múlva elkezd szaglászni, hogy vajon honnan jön a szag?
Én még az ablakot is kinyitottam a nappaliban, hogy honnan jöhet, mire hallom, hogy Anyu szidja az én jó k@rva anyámat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval Boo! Majdnem ráhibáztál! :lol: :lol: :lol:

Otthon már 17 fok alatt van a hőmérő Petra szobájában, pedig az még melegebb, mint a mi hálószobánk. Már nagyon unom, hogy Apával külön vagyunk. Sokáig dolgozik minden nap, és ide csak akkor tudna jönni, mikor Petra még fent van, mert a kutyák úgy ugatnak, mint a veszedelem.

Holnap megint szabizok, mert visszük a kutyákat UH-ra. Bessikét (ő az öregebb) szív- és hasi uh-ra, Samunak meg a máját kell megnézetni, mert a doki szerint meg van nagyobbodva. Nagyszerű program. :(

Kép
katy76

Bond!

Én nem láttam, de nem is értem :oops: .
A leírásod alapján Boo-val értek egyet.
első lehetőség: 6 (helyes) :arrow: elvetik
másodiklehetőség: 8 (hibás) :arrow: marad :arrow: piros :arrow: másik pár jön....

Boo!

Vizsga 5-ös 8) . Na jó, megakönnyű volt szerintem, pedig alig olvastam bele az anyagba :oops: :lol: . Üzleti levelezés a tárgy, szerződések, meg mindenféle kérvények, megbízások, végrendelet stb. kötelező formai elemeiről szól, a másik fele meg helyesírás. Én az ilyeneket vhogy zsigerből vágom ( :shock: bztos előző életemben jegyző voltam :lol: ), de tényleg totál könnyű vot. Mégis pár embernek sikerült megbukni :shock: :shock: :shock: .

CZIGKA!

BOLDOGSÁGOSAT!!!!!!!!!!!! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Köszi a tippet (dr. Theiss), majd észben tartom, de most úgy néz ki, hogy múlóban van a taknya.

És az EKG-ja tök jó lett. Persze a szívzörejnek semmi köze az EKG-hoz, azt csak az esetleges altatás miatt csinálták. Jövő hét kedden kell telefonálnom, mert lehet, hogy egy másik dokinál van uh-ra hely júniusra is.

Az árpája egyre szebb, arra gondoltam, hogy csinálok még egy homeós kúrát (3-4hét), hátha teljesen elmúlik. Ha nem, még mindig ráérek visszavinni a szemészetre. Most már jó ideje nem gyulladt piros, csak picit puklis.

Kép
katy76

Bond!

De félre ne érts, én elhiszem hogy igazad van, csak vezesdmár le, mert tompika vagyok :oops: :lol: .

Katy!

Kutyukák :( .
Én tegnap szedtem ki Lilo lábábóla varratokat, mert neki is műteni kellett a térdét :( . Már simán elmehetnék állatorvos-asszisztensnek, mert mindig én szúrom őket, infúziót adok, meg a császároknál is mindig ott voltam :lol: . Bár ez valójában nem túl örvendetes, hiszen azt bizonyítja, hogy bajuk volt :( .

Víz: :? :lol:

Fűtés: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?