A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Vali!
Nagyon jó, hogy sok tejed van és csak szopizhatnak. Kép
Próbáld meg a tornáztatást. Remélem beválik nálad is. Kép
A fiúk még mindig sokat szopiznak, és még most sem kakilnak minden nap.

Eri
simones

Doris, Vadvirág!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen mély sebet hagyott bennetek a szűlés élménye. De örülök, hogy idővel egyre szebbnek tűnnek az emlékek.
Én csak ilyenkor fogom fel, hogy milyen szerencsés is vagyok, hogy nálunk minden a lehető legnagyobb rendben volt. Engem is meghatottak a soraitok!
De a nehéz megpróbáltatások után most már végre megnyugodhattok és boldogok lehettek, hogy minden jól végződött, ahogy mi is nagyon örülünk nektek!!! Mindkettőtökért halálra izgultuk magunkat annak idején.

Linato

Ti is ma tartjátok Lorena névnapját?
Nekünk sajnos Lorérnának anyakönyvezétk, pedig mi is kértük a Lorenát. Sőt, a taj kártyáján nem is szerepel a Lorena név.

Gabi

Szívből gratulálok nektek és jó egészséget, sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok nektek!!!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Dupla öröm, dupla felkészülés Kép
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=77&cid=15491

Sőt néha tripla Kép
simones

hello mamik

a helyzet valtozatlan. egyelore maradunk. infulzio meg folyamatosan kell, de mar csak napi 2 palack... nem tudom, hogy mikor hagyhatjuk ezeket is el.

szoval semmi valtozas... de apa mar nagyon hianyzik

ma flowmetriat neztek. azzal minden rendben volt. a babok szepen nonek.

Orsi + 2 Kismaczko
33+2

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris,Vadvirág,és többiek!

Végigolvastam Doris írását,Vadvirágét pedig az elejétöl nyomon követtem,de most bizony sírva fakadtam a történeten,amit doris leírt.
Hiába voltak az én lányaim teljesen egészségesek,de bennem mindmáig megvan az az érzés (lehet hogy butaság),hogy miattam lettek koraszülüttek.Ez az érzés a mai napig kínot,és nagyon sokszor az eszembe jut.
Nálam ugy indult el a szülés:
Azt tudni kell elözménynek,hogy nálunk a trigeminiknek a 16. héten be kell feküdniük a korházba és méhszájzáro mütétet csinálnak,és ezután már nam is hagyhattam el a korház területét.Az elsö 2 honap még ugy ahogy eltelt,de utánna már szörnyen hiányzott a családom,gyermekeim.(aki esetleg még nem tudja,van egy 12 éves lányom és egy 11 éves fiam,tehát akkor még mindkettö két évvel fiatalabb volt)Föleg reggel ébredés után sírtam utánnuk,mert utánna azért rlvoltam.A legnehezebb a nyári szünet volt,mert akkor a gyerekeket alig tudta a férjem behozni a korházba,mert ott voltak a barátok.Tehát idézöjelben valamennyire elhidegültek tölem.A 31.hét 6napján is bejött a férjem,mint minden nap,és jött a hugom is.Elbeszélgettünk,majd visszamentem a szobába vacsorázni.Egyszer csak azt azt éreztem,hogy pisilnem kell.A WC-ben rögtön rájöttem,hogy elfolyt a magzatvíz.Ezt másnap de 11-ig sikerült is visszafogni,de akkor ,ár nem volt mese,szülni kellett.
Én a férjemnek megigértem,hogy nem szolok a szülésröl elöre,csak ha megvannak a lányok,de akkor abban a pillanatban mikor ezt közölték azonnal hívtam a férjem,és csak annyit mondtam neki:NEM BÍROM TOVÁBB,MOST TOLNAK A MŰTŐBE ÉS MAJD BESZÉLÜNK.
És megszülettek a lányok,és ö még a korházat sem merte felhívni a rettegés miatt.A hugom telefonált be és ö mondta meg,hogy élnak és teljesen egészségesek!!!!!!!!!!!!!!!
Szoval én a mai napig szidom magam,hogy ha egy kicsit hiztam volna,vagy esetleg nem ülök a folyoson a széken,akkor talán még huztam volna(61kg-val szültem)
Mikor én már otthon voltam akkor meg mindig azon rágtam magam,hogy milyen érzelemszegény,milyen kopár környezetben kell a lányoknak lennie miattam.
Ennyi!!!!!!!!!!!KépKép

Üzenet:
Kedden hazajöttünk,a babák jol vannak,nagyon aranyosak.Nekem nagyon fáj a derekam,a forgom.Netezni még nem értem rá,de üdvözlök mindenkit!
(ezt Zsuzsi,/Eszter28/írta)

Orsi!
Kiittaarrttááss!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
beatrix2

Gabi!

Gratulálok az oriási babához!Kép
Más volt ez a császár az ikrekhez képest?Ébren voltál?
Az ikrek hogy fogadták az anyuci távollétét és a kistesot?

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Gabi! Gratulálok a bébihez, és gyors felépülést kívánokKép Kép Kép

Doris!
Nagyon megható volt a történeted, könnyek szöktek a szemembe miközben olvastam,és örülök, hogy végül ennyi megpróbáltatások után azt mondhatod, hogy van két gyönyörű babád! /Akik két nap múlva már egy évesek lesznekKép/

Nekem az első szülésemmel kapcsolatban vannak rossz élményeim, én is mindig próbáltam nem gondolni rá. Napsugár amikor megszületett/38. héten/ nem vett rendesen levegőt, /azt mondták, hogy nem tud jól oxigénizálni/lilás volt az arca, és elvitték a koraszülött osztályra. Később kiderült, hogy tüdőgyulladása van, és hogy valamilyen fertőzést elkapott, viszont minden eredménye negatív lett, de azért kapott egy csomó antibiotikumot, aluszékony volt, lassan evett és keveset,de neki szigorúan 50 ml volt előírva, és ha szegény nem ette meg, szondán beadták neki. Nem tudom erre mért volt szükség egy rendes időre született babánál.Végül három hét után mehettünk haza...

Vali!
Nagyon szépek a babáid! Alinának milyen nagy haja van! Kép

Ildikó
ildikó

Sziasztok LányokKép
ZsuzsiKép
Le a kalappalKépKép Szép munka volt, nagyon jó lett az Ikres lapKép Szégyen szemre én egyetlen alkotó ötlettel sem járultam hozzá a sikerhez... Nagyon ügyes vagy, köszönjükKép
ValiKép
Elszorult a szivem a leveledet olvasva... Borzalmas érzés lehetett, de boldog vagyok, hogy végül minden rendben van veletekKép Reméljük nem lesz szükség további korrekciós műtétekreKépKépÜgyes vagy, hogy ilyen sokat szopiznak a babákKép Remélem a kaki ügylet is megoldódikKép
KirriKép
Köszönöm szépen, nincs is más célom, csak az, hogy igazán jó szülő legyekKépKép
Drága VadvirágKép
Mikor Veletek megtörtént ez a "borzalom", (kérlek ne haragudj, hogy igy minősitem...)akkor úgy éreztem újra átérzem a fájdalmat amin keresztül mentem. Kicsit "belehaltam" újra mikor Márkocska inkubátoros fotóját láttam... Talán érezted is rajtam, hogy túl sokat kérdezek, esetleg még tolakodó is voltam... Bocsánatot kérek ezért utólag isKépKép Szivből kivánom, hogy Nálatok is minden a legnagyobb rendben legyen végreKép Márkocska tanuljon meg nyelni és köhögni, szopizni és legyen nagyon nagyon eleven, huncut fiúcska akit attól kell majd félteni, nehogy leteperje JázmintKépJázmin meg továbbra is maradjon ilyen kis tündér mosolyalbumKép Lilluska is mosolyalbum, amolyan "bocsánat hogy élek" tipus és ezt nem csak én látom igy, hanem mindenki a környezetünkbenKépKép Nagyon drukkolok NektekKép Hihetetlen erősek vagytokKép
EriKép
Ügyes vagy a buszozást illetően.Azért nagy elszántság kell hozzáKépÖrülök,hogy még segitettek isKép
ÉvaKép
Tudom és jól esett utólag elolvasni az akkori hozzászólásokatKép Az igazság az, hogy én még ezzel is hónapokat vártam, hogy vissza merjek menni arra a dátumra, mert tudtam az sms-eim alapján nagyjából tájékozódtak itt a barátaim a történtekről és nagyon megható volt látni a sok aggódó beirástKép Érezték ezt a babák is, hogy ennyien várjuk ŐketKépKép

OrsiKép
Türelem, néhány hét és babázhattok de addig még maradjanak a KismackókKép

Puszi:Doris
doris

Na most folytatom, mert vagy fél óráig irtam az előző üzimet(mert közben szaladgáltam ide-oda) és utólag vettem észre, hogy vannak még hozzászólások...
Orsi, a két infúzió az már nagyon nagyon jó és az a legjobb, hogy a flow-tok jó lett tehát minden rendben, hiznak a babákKépKitartásKépMindne nap ajándékKépKép
BeaKép
Nagyon át tudom érezni a szülésed élményét és most, hogy már én is ÉDESANYA vagyok, iszonyatosan nehéz lehetett a nagy gyerkőceid nélkül...fogalmam sincs milyen ezt végicsinálni, de remélem nem is kell megtudnom. Nagyon ügyesek voltatok, le a kalappal és arra is emlékszem, hogy "Óriásiak" lettek a babák (már bocsánat, de a körülményekhez képest azok voltak)Kép És nem is tudtam, hogy ennyire vékony voltál... Engem az utolsó 3 hét alatt hizókúrára fogtak (60 kg-al kezdtem és 72-vel szültem) de gondolom te igy hétköznapi - nem terhes állapotodban - sosem vagy több 50 kg-nál. A lelkiismeret furdalás, az bizony elkiséri az embert de idővel talán minden megszépül, minden seb begyógyul ahogy Vadvirág irtaKépKép
IldikóKép
Borzasztó lehetett ami Napsugárral tölrtén... A szondázás számomra is egy rémálom volt (szegény Vadvirág, ne haragudj) Idő hiányában nálunk is gyakran ez volt a "normális" etetési rend ráadásul Gergő arcizmai is lógtak, csurgatta az ételt az üvegből igy utolsó elött napig szondázták szegénykémet (éjszakánként) mert a nappali etetéseken bent lehettem, akkor én kinlódtam Vele. Itthon aztán már ráértünk tanulgatni a dolgokat, de ott akkor a 30 perces etetési időkbe alig fért bele a két baba.
Szerencsére most már minden rendben van Veletek isKép GratulálokKép

LányokKép
Köszi a sok kedves és együttérző sortKép Meghatódom mindig az emberi megnyilvánulásaitokon meg egyébként is, most, hogy egy évesek a gyerekek nagyon elérzékenyülős időszakomat élemKép Hihetetlen boldogság ami semmihez sem hasonlithatóKépÉs mindaz amit ÉN az utóbbi egy-két évben átéltem Velük maga a CSODAKépKép És Nekem kettő is jutott egyszerreKépKép

doris

Éva! Igen tegnap tartottuk Lorena névnapját, ami véletlenül pont az apukája születésnapja is.Kép
Egyébként szerintem azt az ékezetet nyugodtan lehagyhatjátok majd.Kép

Doris, Bea!
Én csak 5 napig voltam kórházban, de még ez is rengeteg volt a két nagyobbik lányom nélkül. Sírtam én is annyira hiányoztak.
Jó, hogy kiírtátok magatokból ami fáj, már ez is sokat segít. Az a lényeg, hogy most már minden rendben.Kép

Orsi! Kitartás, drukk neked és a kismackóknak.Kép
linato

Doris!
Nagyon köszönöm neked, hogy akkor sokat kérdezősködtél és mindezzel rengeteget segítettél nekem. Kép

Ugyanis valamelyest megkönnyebülés volt beszámolni egy "szakértőnek", aki pontosan tudja éppen mi zajlik Márkkal, aki nemrég szintén hasonló megpróbáltatásokat kellett hogy átéljen és akinek egyáltalán nem ismeretlen a PIC világa, sőt nagyon sokat tud minderről.
(Én még azt sem tudtam akkor mi az a szaturáció, csak döbbenten olvastam a kérdésed.)

Természetesen a többieknek is szintén köszönöm, hogy szurkoltak értünk! Kép

Linato!
Utólag is boldog névnapot Lorenának! Kép
Nagyon szerencsés csajszi, hogy születése után pár héttel már a névnapját ünneplik... Kép

Kaptunk a Libero-tól egy kérdőívet és ha visszaküldöm, sőt még 5 db pelcsizacskóról levágott emblémát is mellékelek, küldenek egy szuper aranyos játákot. Kép

Vadvirág
Vendég

LinatoKép
Boldog névnapot kivánunk utólag isKépKép
VadvirágKép
Örülök, hogy valamilyen formában legelább segithettemKép Sajna én pont net nélkül vészeltem át azt az időszakot, és jól jött volna ha akkor ilyen társakkal vitathattam volna meg a gondjaimat de lényeg, hogy most már jó úton haladunkKép Drukk Márkocskának, hogy ügyeskedjen továbbKép

Hozzánk ma megérkezett a férjem nagynénje, mert a párom hétfőn elutazik 5 napra és megszántak az otthoniakKépKépKép Igy nem kell egyedül maradnom a kicsikkelKép
KépzeljétekKép Gergő négykézlábra áll az utóbbi napokban és úgy látom rajta, hogy hamarosan mászás is lesz a dologbólKép Lilcsike régóta négykézlábazik, de Ő azzal bűvészkedik, hogy hátra tudjon csücsülni a lábikójáraKépKép Nagyon kis ügyesekKép Ma már leszereltük a konyhaajtót mivel Gergő legjobb szórakozása volt,hogy csapkodta és a frász kerülgetett mikor Lillus is a közelében volt...persze mindig egymás közelében vannak ill. többnyire a lakás egyetlen négyzetméterén osztozkodunk mindanyianKépKép És minden lehulló morzsikát felcsipegetnek a konyhában...KépKép Kicsit lelkesebben kell takaritanom!

doris

Sziasztok! Köszönet a beszámolókért! Én nem vagyok egy dicsérgetős, hurrázós típus, de most le kell írnom, ami régóta kialakult érzésem veletek kapcsolatban: hihetetlenül becsüllek titeket sz élethez való hozzáállásotokért! Persze, ha vmi rossz történik, akkor mindig van egy kis önvád, egy egészséges lelkületű emberben, pusztán mert fölméri, mi múlhatott rajta. Viszont tőletek sosem hallani, hogy "miért pont én , miért pont velünk", sőt! annyira pozitívan álltok a dolgokhoz, ami nem egy állandó happységet jelent, hanem egy vállalást, egy kiállást! Nehéz ezt normálisan megfogalmazni. Talán nem is hiszitek, milyen sokat jelent emberileg, ilyen példákat látni! Köszönöm Nektek! Claire
claire

Köszönöm, hogy megosztottátok velünk ezeket a szüléstörténeteket, nagyon meghatóak voltak! Így egy kicsit jobban át tudom érezni, hogy a testvérem mit érzett, amikor 31+6 naposan elindult Maxi és Móric.
Szép estét,
anilla
anilla

ClaireKépAnillaKép
Köszi az együttérzésértKép A dicséret itt mindenkinek kijárKépKépNektek is, akik fogékonyak vagytok mások nehézségei irántKép

Este beszámolok a szülinapozásról, ma még kirándulunk egyett mert borult ugyan az idő de nem esikKépKép Itt ezt meg kell becsülniKép

doris

Szia Bea!
Írtam levelet, de val.színű nem kaptad meg.

Nálunk sajnos nem sikerült, a 17. hét utolsó napját a szülőszobán töltöttem, megkellett szülni a babákat.
/Talán majd legközelebb./
/nem tudom mikor merek majd újra belevágni./

Zozo
Vendég

Hello Mamik!

Tegnap es ma is megprobalkoztunk az infukzio elhagyasaval, de nem jartunk sikerrel, igy parkolopalyara kerult a tema. Valoszinuleg 3in1 mar nem hagyjuk el a korhazat. Az infulziozast a 36. hetig inaljak, az meg 2 het... kicsit letortem emiatt... de a babaknak persze igy a legjobb.

Orsi + 2 Kismaczko
33+4

Orsi
KépKépKép
icsilya

Linato

Mi is 8-án tartottuk Lorena névnapját, csak az a rossz, hogy a naptárban nem szerepel, s ezért sokan el is felejtik mikor van a névnapja. Da a lényeg, hogy mi tudjuk. Meg is ünnepeltétek?
És ti hogy becézitek?

Orsi

Kitartás, már nem sok van hátra és most minden nap nagyon sokat számít, olyan gyorsan elmegy ez a kis idő, aztán már a karjaidban tarthatod a kisbabáid.

Éva

Kép

Kép
éva75

Zozo!
Tényleg nagyon sajnálom ami történt veletek, eltudom képzelni mit érezhettek.
Sajnos a természet és a sors felett egyelőre nincs elegendő hatalmunk azt hiszem.

Szerintem amint egészségügyileg lehetséges, azonnal vágj bele újra!!! (Én ezt tenném.)

Bármilyen nehéz most elhinni, de valószínűleg legközelebb minden a lehető legnagyobb rendben lesz majd... Kép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Doris!
Boldog születésnapot a kis manóknak! KépKépKépKép

Orsi!
Kitartás! Hidd el nagyon gyorsan elmúlik az a 2 hét. KépKép

Zozo!
Nagyon sajnálom. Azért ne add fel! Kép
Dorisnak is sikerült végül. Most 1 évesek a babái. Kép

Eri
simones

Doris!!! Kép

Nagyon sok boldog szülinapot Gergőnek és Lillusnak!

Krisztina
k78

Zozo! Kép

Krisztina
k78

Zozo!

Nagyon sajnálom...Kép
Az ikrek előtt 12 hetesen vetéltem el, azt hittem belepusztulok... 11 hónap kellett mire újra mertem babát vállalni! De az eltelt hónapok alatt minden tőlem telhetőt megtettem, hogy ez soha többé ne fordulhasson elő - s még így is végigremegtem utána a 36 hetet...Kép
Ne add fel, de ne is sürgesd a dolgot!
Én biztos vagyok benne, hogy gyönyörű egészséges babád/babáid fognak még születni!Kép
Minden jót!

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Bocsanat az idepofatlankodasert, a hugom kert meg, hogy keressek -hozza- hasonlo cipoben jaro anyukakat. Kép

A hugom 29 eves, most ikreket var, a 18. hetnel tart. Van mar egy 2.5 eves kisfia, es egy kis hormonrasegitessel probalkoztak a tesoval, amikoris ikrek sikeredtek, es az elso UH-k szerint 2 lanyka varhato. Kép

Az lenne az elso kerdese, hogy szerintetek, tapasztaltak szerint milyen ikerbabakocsit erdemes majd venniuk?
Biztos lesz meg majd sok sok kerdese, ha nem haragszotok, akkor majd rejtam keresztul kerdez es valaszol. Kép

Koszi szepen a neveben is,
Gombóc
gombóc

Sziasztok LányokKép
ZozoKép
Nagyon-nagyon sajnálom ami történt...nem is tudom mit irhatnék... Talán azt, sajnos 11 éve én is keresztül mentem hasonló dolgon. Nehéz volt feldolgozni, csak most sikerült, hogy egészséges babáim születtekKép Nagyon sok erőt és kitartást kivánok Nektek az elkövetkező hetekre és én is azt javaslom, amint lehetséges vágjatok bele újra, persze ha már lelkileg is készen állsz a dolograKép Hidd el sikerülni fogKép Nagyon drukkolokKép Sird ki magad nyugodtan, és a lelkedben gyászold csak el ezeket a kicsi életeket mert igy könnyebb a gyógyulás... Veled érzekKép
OrsiKép
Kitartást kivánok NektekKép Hidd el, ez a néhány hét nagyon hamar elröppen és a babácskáknak a pocakodban van a legmelegebb kuckójukKép Ügyesek legyetekKép
GombócKép
Babakocsit választani úgy érdemes, hogy meg kell fontolni milyen célokra veszik majd. Emeletes házban vagy kertesben laknak, van-e lift, mekkora, van-e tároló, mennyire szélesek vagy keskenyek a járdák, kell-e tömegközlekednie vagy kocsival tud majd járni, egyedül lesz vagy lesz segitsége...stb.??? Ezek tudatában mi egymás mögötti Peg Perego kocsit vettünk. Nekem bevált de tömegközlekedni ill. panel liftbe beszállni lehetetlenség vele. Minden jót kivánunk és kérdezz nyugodtanKép

doris

LányokKép
Nagyon köszönöm mindenkinek a jókivánságokatKépKépKép 1 évesek lettünkKépKépKép Hihetetlen, fantasztikus, megismételhetetlen egy év volt tele örömmel, szomorúsággal, nehézségekkel, könnyekkel, mosolyokkal, nevetésekkel, kacajokkal, SZERETETTEL!!!!KépKépKépKép
Ilyen volt a kezdet:
Kép Kép

És ilyenek maKép
Kép Kép

Kép

Remélem sikerült feltennem a képeket és bocsánat értük, de úgy gondolom igy teljes a történetünkKép
Igy összegezve ezt az évet sokmindenkinek vagyok hálás, sokaknak tartozom köszönettel de leginkább Lillusnak és Gergőnek amiért úgy döntöttek Minket választanak szüleiknekKépKép Köszönet mindenértKépKép Szaladok és frissitem a fotóalbumunkat isKép

doris

Doris!
Mégegyszer nagyon boldog szülinapot Lillusnak és Gergőnek! KépKép

Na és persze ezen a csodás napon azért rólad se feledkezzünk meg... Kép Fantasztikus ANYA vagy! Kép

Nagyon-nagyon édes a legalsó fotó!!! Kép
A kék csíkos sapiban csak nem Gergő látható?

Ahogy rápillantottam, rögtön azt gondoltam: "Nahááát...! Tiszta Anyucija ez a baba!" KépKép Szerintem nagyon hasonlít rád. Kép

Vadvirág
Vendég

VadvirágKép
Köszönjük szépenKép De bizony eltaláltadKép Lilluska kesztyűje nem látszik, de az Övé rózsaszinű meg bordó a sapija, hogy látszódjék kit takarnak a rucikKép Sajna itt ma többnyire szakadt az eső de azért 4 órát igy is levegőn voltunkKép Most azt remélem, egy éves szülinapjuk alkalmából jó nagyon alszunk majdKépKépKépKép

Remélem nálatok jobb volt az idő és tudtatok csavarogni a Csipet-CsapattalKépKép

Nagyon repül az idő! Puszi:Doris
doris

Drága Zozo!
Nagyon szomorú vagyok, azt hiszem tudom mit érzel... (saját tapasztalat alapján) Nagyon igaza van Dorisnak abban, hogy mindenképpen merjed őket meggyászolni. Én készítettem annak idején egy kis albumot a leletekből, 4D-s ultrahangos felvételekből, illetve nekem fényképem is volt... És mindenképpen vágjál bele újból! Nekem legrosszabb az a félelem volt, hogy hátha már nem is lehet több gyerekem és tessék, itt van Csabi és Marci! Merjél hinni és bízni, mindennek ellenére!

Doris, nagyon meghatóak a képek, köszönöm, hogy feltetted az inkubátorosokat is. Én nagyon megválogatom, hogy kinek mutatom meg a hasonló képeinket, csak az láthatja a fiúkat olyan kis elesettnek, aki át is tudja érezni az egészet... Egyébként gyönyörűek lettek! A pucér képen Lillus hasonlít rád jobban. :-)

Orsi, csak így tovább, most már nem lehet semmi baj!
Mimóza
mimóza

MimózaKép
Köszönjük szépenKép Őszintén szólva egészen eddig én sem mutogattam Őket inkubátoros állapotukban, mert valahogy úgy éreztem, hogy ez túl "személyes" az Ő szempontjukból. Talán egyszer tettem fel fotót a koraszülött topikba az Indexre mert ott aztán csupa-csupa pici apró Hős szülei irnak kétségbeesve, hisz többségüknek még az intenziven van a babája. Úgy éreztem erőt adhat egy-egy ilyen kép a hasonló élethelyzetben lévőknekKép Most már úgy éreztem álltok annyira közel Hozzám/Hozzánk, hogy "merhetünk" dicsekedni és talán a többség nem a "borzalmat" látja az első két fotón, hanem a hihetetlen erőt ami ezekben a pici kis Emberkékben lakozikKépKépKép
A többség elmondása alapján Lilcsike mosolya rám hasonlit, Geri meg tiszta Apucija no de nem bántódom meg, ha mindkettő rám hasonlitKépKépKép TündérekKépKép

Puszi Mindenkinek:Doris
doris

Doris,
Isten éltesse Lillust és Gergőt! KépKép És persze Téged is! Az irásaid alapján én is azt gondolom, hogy fantasztikus anya vagy! Kép Nagyon tudták a manók, hogy hova kell születni!! KépKép

Zozo, nagyon sajnálom! Kép Szörnyű érzés lehetett halott babákat megszülni.Kép De ne add fel, amint lehet, vágj bele! Kép Mi itt nagyon drukkolunkKép

Orsi kitartás!Kép
Tudom a kórház nagyon rossz, de a babákért ki kell birni! KépKép

És persze Gabinak és Zsuzsinak nagy gratula a fiukhoz!KépKép

Szilvi
manoca

Kedves Doris és minden ikres!
Először is üdv mindenkinek akinek kettő vagy több jutott egyszerre a kicsi csodákból.
Doris írtam neked pár sort pár napja a külföldis topicban, ritkán jársz arra, de nem csoda itt zajlik az élet. Remélem, amit írtam az is segít egy kicsit és érőt ad, ha nem nagy dolog aakkor is.
És itt egy cím ha még esetleg nem találkoztál vele, pár svájci magyart talán tudsz találni:

http://www.magyaronline.net/forum/index.php

Sok örömöt és egészséget minden picúrnak és jó gömbölyödést a kismamáknak ha vannak, ja és boldog szülinapot a szülinaposoknak:
Móni
tengerecki

SziasztokKép

hétvégén nem volt időm írni, mert Prágában jártunk, de azt vettem észre, hogy néhány nap után hihetetlenül hiányoztokKépKép és az első adandó alkalommal rávetem magam a netre, hogy lássam, mi történt VeletekKép

Először is:
Zozo,
nagyon sajnálom ami történt Kép- bár ilyenkor nincsenek vigasztaló szavak - de talán idővel lesz erőd újra belevágni...én mindenesetre ezt kívánom. Rengeteg erőt...

OrsiKép
nagyon sok kitartás Nektek, ez a pár hét már hamar elrepül Kép drukkolok Kép

Gabinak GRATULA az újabb bébihez!!!

Doris Kép
nagyon megható és gyönyörű történet a tiétek, csodálatos az erőtök és a kitartásotok, aminek meg is lett az eredménye a képek tanúsága szerint.
Írtó helyes gyerekek, isten éltesse Őket!KépKép
Vadvirággal együtt mindketten erőt adtok Nekünk azzal, ahogy helytálltatok ilyen embertpróbáló helyzetben...köszönömKép

Nálunk is vannak fejlemények ám!!!
Lássunk csodát a pénteki UH-n már az látszott, hogy megfordultam a gyerekek, tehát: mindketten fejjel vannak lefelé!!!
(eddig az eleje óta harántban feküdtek)
Remélem így is maradnak....
Valamint "csalhatatlan jelei" voltak, hogy tényleg fiúk mind a ketten KépKép szóval a doki szerint nem lesz meglepetés születéskor )

A fiúk nagyok a doki szerint, a mért adatok alapján 1-2 héttel előbbre járnak, úgyhogy azt mondja jó stramm gyerekek....
Egyébként mindent renben talált, bár a munka befejezését javasolta, úgyhogy a héten dolgozom utóljára....
kicsit sajnálomKép nagyon szerettem a munkám...persze elvileg majd visszavesznek, de tudom, erre nem sok esélyem van...a munkáltatók nem túl anyapártiak.

Rita
trus

Zozo!

Nagyon-nagyon sajnálom ami veletek történt!Kép
Az e-mailt nem kaptam meg,de ha gondolod,és szeretnéd,akkor írd meg ujra.
A többieknek igazuk van,nyugodtan gyászold meg öket,de gondolj a jövöre is,és vágj bele megint!
Kitartás!

Bea

Doris!
Boldog szülinapot!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek!

Zozo
Vendég

Rita! Bíztasd őket, hogy maradjanak így, nekem bejött
Zozo! Amióta olvastalak, azért nem szóltam hozzá, mert gondolkodtam mit írjak! Persze nem jutott eszembe semmi "okos", mélyen együtt érzek veletek. Azt hiszem Te olyan erős vagy, ha ezt végig tudtad csinálni, hogy egy egészséges gyász után képes leszel egészséges testtel és lélekkel újra kezdeni!
Drukkolok! Claire
claire

Hello Csajok Kép
Koszi a drukkokat, ideertek. A fiuknak ugy tunik eszuk agaban nincs kibujni, biztos csak azt akartak elerni, hogy a mamajuk csak veluk foglalkozzon. Kép

Apa hianya a legrosszabb az egeszben.

Ma volt mar megint a dokim. Azt mondta, hogy a 35.-36. hetig szoktak infulzion tartani mamikat. Tehat ez meg 1-2 het. Holnap ellenorzi a mehszajat. Na, most kernek egy kis drukkot, hogy a belsovel semmi gond ne legyen (mivel kulsonk ugye gyakorlatilag nincs). Mert ha a belso is elkezd kinyilni, akkor a fertozesveszely miatt azonnal csaszi lesz.

Ja, Mate az UH szerint is megfordult, de nem fejvegu lett, hanem harant... igy szinte 100% a csaszi.

puszi mindenkinek.

Orsi + 2 Kismaczko
33+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
DRUKK!!!!!!!!!! megy ezerrel
kitartás puszi
Csilla
bim_bam

Rita,
látod, hogy sikerülhet a megfordulás!! Csak most már igy is maradjon!! KépKép

Orsi,
Drukk-drukk-drukk!!!KépKép

Szilvi
manoca

ZozoKép
Sajnálom ami történt, tapasztalatból,mert tőlünk tavaly karácsonykor búcsúzott el a 14.hetes angyalkánk..én nagyon nehezen tettem túl magam a történteken, de most itt van 2 kis manóka a pocimban,sokan azt mondták, az elveszett egy helyett adott a Jóisten most 2-őt.

Orsi+ 2 Kismaczkó!Kép
Drukkolunk továbbra is, de rendben lesz minden.
Azt a pár hetet még simán benttöltik a mackókKép

Mi ma voltunk UH-n, a "B"magzat még mindig takargatja magát, nem tudjuk leány vagy fiúka lesz-e.Nagyon élénkek voltakKép

DorisKép
Isten éltesee Gergőt és Lillust!ÉdesekKép

Mindenkinek pusszz

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok LányokKép
Köszönjük szépen a jókivánságokatKépKépKép
SzilviKép
Köszönjük szépenKép
MóniKép
Irtam a külföldes topikbanKép
RitaKép
Köszönjük a kedves sorokatKép Gratulálok a Fiúknak, hogy megfordultak és hogy ilyen szép nagy a méretükKép Ne búslakodj, hogy befejezed a munkát, szerintem élvezd ki amig tudod a heteket és pihenj, szórakozz ha kedved vanKép No meg gyere közénk gyakranKép
BeaKép
Köszönjük szépenKépHogy van a Csipet-Csapat?
OrsiKép
Kitartás, nem lesz semmi gondKép Még néhány hét és babázhattokKépKép Fel a fejjel, tudom, hogy nehéz Apa nélkül...majd elrepül ez a néhány napKép
KirriKép
Köszönjük szépenKép És mekkorák a babák? Paraméterek?

Babás LányokKép Légyszi ha eszetekbe jut irjátok a terhességi heteiteket, mert én mindig nézem, hogy jaj...mikortól kell már nagyon drukkolniKépKép

doris

Sziasztok!

Doris!
Boldog szülcsinapot!!!KépKép
Szupik a képek!Kép
Ez jó ötlet: szerintem a már megszületett manóknál is írhatnánk a heteket v. hónapokat esetleg éveket!Kép

Akkor kezdem is!
Jó éjt!

Erika
(2x32hó)

KépKép
herika

Jó reggelt mindenkinek!

Zozo

Öszínte részvétem a kicsik miatt!!!! Annál rosszabb dolog nincs is a világon, ha az ember a gyermekeit veszíti el, de sajnos nem állhat meg az élet. Tudom , könnyű annak ezt írni, aki nem ment át hasonló dolgokon, de azzal sajnos már nem tudsz a babákon segíteni, ha kikészülsz idegileg.
Én is azt javasolom, amit újra erőt érzel vágjatok bele egy újabb terhességbe, az biztosan sokat fog segíteni.
Vigyázz magadra és fel a fejjel!!!

Rita

Gratulálok a két kis pasihoz!!! Választottatok már nekik nevet?

Doris

Nagyon boldog születésnapot és további jó egészséget, sok boldogságot kívánok az egész családodnak!!!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

MamikKép
Ebatta melyik korhazba fekudt be? hanyadik heten jarnak most?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

ÉvaKép

valószínűleg Bence és Balázs lesz a fiúk neve...a Bence az biztos, a másikat a tesók fúrják Kép majd meglátjuk!!

Orsi Kép
de jó látni, hogy írsz néha!! remélem jól vagytok - amennyire ez a kórházban lehetséges persze - , sajna a baracklevezés Kép tolódott, de remélem egyszer azért bepótoljuk!!!

Te melyik kórházban vagy?

Rita
28+0
trus

ErikaKép
Köszönjük szépenKép Mesélj a gyerkőcökrőlKép Alig tudok Rólatok valamit...
ÉvaKép
Köszönjük szépenKép És Ti hogy vagytok? Milyen a ház?Gyerkőcök élvezik? Új családtag is beszokott már hozzátok? Biztosan nagyon klassz dolog a házatokban lakni végreKép
RitaKép
Úgy tudom Orsi a SOTE I-en fekszikKép A tesók miért fúrják a Balázs nevet?

doris

DorisKép

hát nem tudom, nem szimpi nekik...de nem könnyű, olyat találni ami mindenkinek tetszik Kép
pláne nem olyat ami a férjem kamaszlányainak megfelelő Kép

De szerintem mégis csak Bence + Balázs lesz a dologból....

R
trus

SziasztokKép!
Bocsánat, hogy ismét becsusszantam ide, de Dorist itt lehet igazán elkapni.
Kedves Doris!
Nekik sem volt sajnos könnyű, visszautasítás mindenhol, segítség sehol, tőlük tudom csak egy megoldás van, ha mindenhol rámenős ez ember. A baba még az egyetem előtt jött, a nő gyógytornásznak tanult a férfi gyógypedagógusnak, kifejlesztettek egy tornáztatási módszert is, nemsokára megyek haza, ha sikerül velük találkoznom rákérdezek hátha tudnak nektek valami újat mondani.
Sziasztok:
Móni
U.i.
Zozo!
Sikerülni fog, sikerülnie kell, kitartás!
tengerecki

Sziasztok!
Csak annyi időm van, hogy feltegyek egy babkocsis képet rólunk, este talán már hosszabban is be tudok nézni.
Kép

Vali

ui: Doris nagyon jók a képek
cvali

Éva!

Lolita, Lolo, Lori, Lolka, Lora, HógolyóKép,Őszibarack.
Én az összes rokonnak lediktáltam melyik gyerekemnek mikor van szüli és névnapja. Biztos ami biztos alapon.Kép

Zozo! Nagyon sajnálom.Kép Sok erőt neked, hogy minnél előbb lekileg és testileg is kész legyél egy következő pocakosságra.KépKépKép

Orsi! Drukk hegyekben. Szuper, hogy tudsz írni a kórházból is.Kép Kitartás, nagyon ügyesek vagytok.

Pocisok! Nektek is kitartásKép Tudom, hogy nem könnyű, de megéri.Kép

Holnap leszünk 1 hónaposakKép
linato

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?