A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Mar egesz biztos vagyok benne, mert miutan alkottam ma hattarozottan viszabbment a kemenyedesek ez azonosithatatlan fajasok szama :) Tudtam en, hogy az nem 'olyan' fajas, ebben igye mar van gyakorlatom, szoval az ilyen hulyesegeket okozhatjak siman a belmozgasok is :) Azota feleledtem es meg a boltba is elmentem gond nelkul. (mar persze mint a nyugdijas csiga, a tempom nem gyorsult, de nem voltak nehezsegeim meg kinlodasaim ut kozben).

Eddig nekem ebben a terhessegben szamomra meglepoen elorefele nott a hasam nem korkorosen szelesedtem, de most ugy tunik (lehet veges elorefel a hasam tagulasa? :D:D) hogy elkezdett szelteben is kicsit menni... hat erre meg valahova jonnie kell ugye 5 hetnek :) Valaki irta tegnap, hogy allandoan kerdezgetik... nos engem meg szuleszteni akarnak, hogy na mar mindjart ugye? Mondom nem, meg oprtimalisan 5 het... nemaaaar, erre meg 5 heeeet? de hat akkora :D:D pedig szerintem nem is :)

luna6

Bhdetti,
Nem a nagyobbik alszik jobban, hanem Zsofi, aki elvileg a kozepso lesz, ha majd Lola megszuletik. De egyelore meg o a kicsi :lol:

Luna,
Igen-igen, ertem en, hogy a te torteneted sem mindennapi.
Bar eloszor en jomagamrol es csaladomrol gondolkodtam hasonlo keppen, aztan idovel ra kellett jonnom, hogy olyan, hogy "normalis csalad", az nem igazan letezik, vagy inkabb csak a mesekben.

Kemenyedes
Nekem is van eleg, nem fajo, csak zavaro, amikor jol megtoszogat belulrol ez a gyerek. Foleg, amikor az iroasztalomnal ulok az irodaban (mar nem sokaig :lol: ) es csak ugy fogja magat, es szinte ellok az asztaltol. No megint ezt csinalja. Ez mar nem tul kellemetes… :roll:

Jelentem, en is elkezdtem babaruhat vasalni. Ugy gondoltam, legalabb indulaskor legyen mar rendben a gyermek stafirungja, ha mar a jovoben ugysem lesz idom vasalni se neki, se senki masnak… tegnap kivasaltam vagy 30 textilpelenkat, azt hittem, belehulyulok.

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

[quote="luna6"]J írta:luna6ah es legjobb tudomasom szerint a koldokzsinor aramlasi vizsgalata meg UHval megy, nem NST kereten belul ugyanazzal a geppel.

Hello, NST volt, az tuti, mert eleve erre kaptam időpontot, ez volt írva az ajtóra, tehát más nem is lehetett. :D
Egy érzékelő volt a hasamon, ezen a szívverést nézték, és a mozgást gombnyomással kellett jeleznem. De aa méhtevékenységet mérő érzékelőt nem tették rám, Én is ezen lepődtem meg leginkább.

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Amúgy keményedés téma, Nekem régi ismerős, a 20-ik hét óta, már egészen megszoktam :D

Na, most mennem kell, de majd még benézek!

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

na lányok! hát én ma olyat csináltam amit kb 7 hónapja nem :-) vásároltam magamnak! :-) persze most jó szar érzés - hogy a bankkártyám leszippantódott de elviekben kapok még a cégtől 40 000 forintot és próbáltam "emögé" bújni! :-) férjuram meg azt mondta hogy ha akarom nagyon vegyem meg! na hát több sem kellett
szóval vettem egy columbia télikabátot! :-) 3 rétegű polár meg vizhatlan meg lecsatolhatsz mindent róla kb. :-) és fekete dögös benne fehér és piros csikok! nagyon vaditó!!! ez most téli leárazott volt 43.000 forint helyett 9000 forint! de én mindig télen nyárit veszek nyáron télit! tehát hülyének engem családban ilyen vásárlás terén nem néznek :-) persze a 9-et is sokaltam de most már megvan

vettem egy nyári szandálkát is ! ennek a szine fogott meg olyan cuki pántos 1900 forint volt

egy téli pulóvert! csikos kapucnis! 3000 forint 12 helyett :-)
úgyhogy 15 000 forint el is röppent! sőt még vettünk bátyámnak szülinapra pólót, meg unokahugomnak pólót meg egy bőröndöt ajándékba :-) szóval le sem irom a végösszeget! de legalább nyáron senkinek nem kell ajándékért kajtatni csak benyúlok a szekrénybe és költeni sem kell rá többet! :-) most jól megmagyaráztam! ...

azért lányok nagyon fura hogy nincs fizetésem ... :-( majd táppénzt kapok legközelebb kb. 45 000 forint :-) aztán jön majd az anyasági de azt is jó soká! szóval fura érzés élősködni férjen!!!! és a munkahelye pengelécen inog!!!! ... na nem baj csak pozitivan!

amúgy valaki kérdezte a szülésznőt! mi 50-et adunk a dokinak ... ha kevesli igy járt! és 20-at a szülésznőnek! és alapitványi szoba plusz 36! de erre már rég összedolgoztuk a lóvét! ... csak ha most ezt nem kéne kiadnunk! na az lenne úgy az igazi!!! bár engem mindenki kiröhögött hogy a dokinak "csak" ennyit adok! hát ennyi van!!!! és ő nem előre dolgozott tarifával dolgozik! hálaégnek!

na alábbhagyom a szófosást! ja keményedés nekem folyamatosan van! éjjel nappal mindig! :-)
Vendég

Nyuszi, akkor meg megiscsak neztek, lehet egy az erzekeloje a gepnek. A nyomogatas is azert kell, hogy lassak, a kilenges a gyerek mozgasa avagy mehtevekenyseg miatt van. Emlekszem odahaza anno nekem is kellett nyomogatni, itt az ugyeleten nem. (nekem amugy uiggy remlik, az otthoni nstnek mintha egy erzekeloje lett volna anno, de az itteninek tenyleg ketto volt) Sajat nstre meg meg nem mentem, azt nem tudom milyen gep lesz.

luna6

Sziasztok!

Írtam, erre elszállt... :?

Szóval nincsen netünk és Isten tudja mikor lesz. A T-home mindenesetre nem kapkodja el.

Konkri!
Én nem vennék se karikásat, se rugalmasat. A rugalmas kicsi korban tök jó,d e utána, ha nehezebb lesz a törpe, akkor lenyúlik. Arra az időszakra a szövött sokkal jobb.
Ha kell segíteni, tényleg nagyon szívesen megmutatom a kötéseket, meg ha nandut szeretnél, akkor tudok olcsóbban hozni neked. Nem kevéssel olcsóbban :D

Csilla!
Nagyon nagyon örülök, hogy kivehettétek Lénit az inkubátorból! Csak így tovább! :D:D Nemsokára már csak egy rossz emlék lesz ez az egész cécó!

Niki!
Neked is továbbra is kitartás!!!! :D

Húúú, csajok... mindjárt szültök :D
Harit kértem meg, hogy közvetítsen, ha van valami action...
Mindkét irányba :D:D

Nagy puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

lknyuszika,
arról a könyvről nagyon sok jót hallttam, nekem már a vizsgák miatt nem lesz időm elolvasni, de néha írhatnál belőle valami hasznos dolgot :lol:
Vendég

Geo te neked nem most kéne vizsgázni???
mikor leszel túl már mindenen???
Vendég

bhdetti,
alapvizsgából sajna nincs uv... :x
úgyhogy jövőre ugyanekkor, ugyanott..
amúgy most picit zizi vagyok, de miről tegyek fel képeket? :oops: :)
Vendég

detti,
jajj milyen kedveseket írtál :oops:
de hidd el, hogy én a képeket illetően leginkább a retusban bízom :lol:
de amúgy nagyon izgulok, hogy milyenek lesznek a képek, volt olyan, amin meztelen vagyok, csak egy fekete, gézszerű anyag van rajtam, e pesrze nem látszik semmi, meg van egy minszoknyás-mell felett megkötős felsős kép, illetve van olyan, amin bugyiban meg melltartóban fexem a földön, pocakomon 5db fakocka, rajtuk: Dávid :) stb.
de két hét múlva lesznek kész, remélem azért addigra még nem tűntök el teljesen :D

keményedés:
nekem hetekkel ezelőtt volt tök durva, szinte minden mozgástól..
aztán most nagyon lecsökkent.. agy a gyereknek sugalltam azt olyan szinten, hogy nem szabad még kijönnie, hogy a méhem már nem is edzi magát, vagy csak megszoktam a feszített tempót (most éppen keményedek) :P

régebben említettem, hogy anya kért tőlünk 200at. és azt mondta május végén adja meg. na május vége van, és mivel nincs pénzünk, úgy számolunk, hogy abból a 200ból fizetjük a dokit, a szülésznőt, meg az alapítványi szobát. de halljátok anya itt tervez hogy most hétvégén plmegy a balatonra, meg hogy házat akar venni :shock:
és nem nagyon akarja nekünk lökni a zsét... lassan kénytelen leszek mondani neki, csak az olyan izé... :?
Vendég

fuh Geo... pedig 200 pénz az nagyon sok!!!!!!!szerintem szólj időben nehogy meglepetés érjen benneteket!!!! fuh nektek is jó sokat kell kicsengetni doki orvos szülés szoba stb-re!!!!!

a képeket kérjük amint kész vannak! irtó kiváncsi vagyok mostmár én is! az a fakockás fotó biztos csúcsszuper lesz :-)

én megyek kavargatni a káposztás cvekedlit!
Vendég

Geo, tegyél fel bármiről :lol:

Ziziség: én tegnap vettem egy ruhát Lilinek, fodros kis nyári ruhát. Nagyon okos akartam lenni, és mivel ugye fiam lesz, ezért kék ruhát vettem, mondván, hogy a rózsaszínt nem örökölheti meg. Most teregettem és akkor esett le, hogy szegény Bence, biztos nagyon fog örülni, hogy ha már fodros, pörgős ruhát adok rá, akkor legalább kék..... :roll:
Amúgy meg minden kiesik a kezemből, de tényleg minden. Kicsit kezdem már unni. Remélem azért szülés után elmúlik.
Ma vettünk Lilinek is matracot az ágyába, mert a régi elég gagyi volt. Remélem ez jobb lesz. Nem kókusz, de arra most nem futotta volna, viszont elvileg ez is valami jó fajta. Minden esetre az eddiginél jobb. Ezen kívül végig porszívóztam a lakást, igyekeztem rendet rakni, és mosok, mosok, mosok. Olyan szépen sütött a nap, hogy felbátorodtam. Persze most épp zuhog az eső, a mosógép meg megy. Teregetni fingom nincs hova fogok, de most már késő bánat. A fene gondolta, hogy ma még esni fog.

Luna, gratulálok a "termésedhez", én megőrülnék, ha naponta nem mehetnék legalább 3x.

Keményedés: nekem egyáltalán nem fáj, de nagyon sokat keményedik. Tegnap este figyeltem és percre pontosan 5 percenként keményedett be kb 1 percre. Ha most az első babát várnám, már izgulnék, hogy ez biztos jelez valamit. De ilyen rettentő "rutinos" szülőként tudom, hogy semmi.

Nálunk Lili már nem alussza át az éjszakákat, de erre számítottam is, hogy csak az első lesz jó. Viszont csak át kell mennem és kicsit simizni, aztán eljöhetek és visszaalszik magától. Nagyon édes. Ezért is kapta a matracot elvileg ajándékba, meg kapott hercegnős ágyneműhuzatot is, csak az még szárad.

Na megyek, csinálok Lilinek egy tengericsikós képet. Az a kedvence most, és most még ötletem is van, meg kedvem is. Aztán meg vacsorát is kéne főzni. Na ahhoz kedvem sincs, meg ötletem sem. :cry:

Kép
Kép
hari

Húúúú lányok, kész vagyok a beadandómmal!!!!!! :P :P :D :lol: 8)

ma 3ig kellett beküldeni egy 2000-3000 szavas beadandót (kb 6-8 oldal). tegnap túl hulla voltam, de ma hajnal 3ra beállítottam az órát, viszont csak 6kor tudtam kimászni az ágyból és elkezdeni a munkát.

Vok-kal beszéltem miután kijött NST-ről, kb 9:24 körül, akkor még csak 260 szó volt meg, úgyhogy nagyon kellett pörögjek..

(Vok kérdezte hogy nincs e időm egy kávéra. sajnos nem volt, de áttettük a jövő hétre, mert akkor jön megint ide NST-re, de tök jó érzés volt, ja és ilyen életvidám tök jó hangja van :P
úgyhogy eszembe juotott milyen sz@r lenne, ha a szülésekkel a topik is véget érne :( remélem nem lesz így, és ha valaki Pesten jár, vagy pesti és ráér valamikor, nyugdtan szóljon, meg ksőbb szervezhetnénk topiktalálkozót is a nyár végén, vagy valami :) )

na és a beadandóhoz kellett még elolvassak 6esszét, de sikerült befejezni, 14:57kor küldtem be!!! :D

még jó hogy 1kor telefonált a dokim asszisztense(a szülésznőm), hogy káosz van a szülészeten, ezért csúszni fog a magánrendelés, és nem szeretné ha várnék, meg talán be sem érnek, úgyhogy a mai 3negyed3mas NST-t áttettük holnap 2re. de mivel holnap nem rendel a dokim, ezért a Péterybe kell mennem, ott csinálják meg.

úgyhogy így, hogy nem kellett negyed2kor elindulnom a dokihoz, be tudtam fejezni a beadandómat :wink:

a legközelebbi viszgám jún.1-jén lesz, aztán az utolsó vizsgám pedig jún.8-án...
szóval lesz max egy hetem hogy kifújjam magam, és befelé fordulva CSAK a szülésre és Dávidra koncentráljak... elég kevés.. :cry:

de ma már nem tanulok semmit, hanem megnézem a Bűbájos boszorkákat, és kipakolok néhány dobozt.
Vendég

Hari,
tök jól írsz, tele humorral és egészséges önkritikával :D
Vendég

Huu a bubajos boszik... lehet elo is veszem, itt nekem megvan az osszes evad :) Ezer eve nem neztem semmi videot, agyragcsanak pont jo lenne :)
Bar igazabol nagyon vasalnom kene, mint Gem-nek... nalam sem lesz nagy vasalas a bebire, de legalabb az elejen legyen valami latszat rakeszules. De legalabb mar mindent kimostam (norittal) ...

luna6

Hari, pont most akartam leirni, hogy gondolkodom es agyalok mit takarhat a csinalni egytengericsikos kepet... na de azert meg van nemi agysejtem, mert mire kinyitottam az ablakot eszembe jutott a festesed :D:D:D:D

luna6

Geo: régen volt ugyanabban a vizsgaidőszakban is UV az Eltén, bár ez 10 éve volt. És most nem fogsz 'kiesni' a térités alól? A lakás és műtermi képekre gondoltam. A kölcsön: anyukádnak meg kell értenie, hogy nektek most kell a pénz. Ha nem érti meg, akkor ....

Vok: T-Com már csak ilyen aranyos. Nekünk 4 telefon van flottában, és ha az egyik befizetésével késel 1 napot, kikapcsolják! Bezzeg amikor túlfizetésem volt, 3/4 év kellett ahhoz, hogy jóváírják - persze kamatok nélkül! Úgyhogy ne várj tőlük semmi jót! :(

Gemini: bennem az volt, hogy most jön a második. Szóval akkor a középső.

Luna: van abban vmi, amiket a keményedéssel kapcsolatban írtál. Majd elkezdem figyelni.

Kép
bhdetti

bhdetti,
sajnos mindenből van ugyanabban a vizsgaidőszakban uv, csak alapvizsgából nincs :cry:
a képekkel majd igyexem :lol:
a támogatás megmarad, de csak akkor, ha sikerül még a 2utolsó vizsgám... :?
Vendég

Kép Kép

Csak Luna kedvéért: az első kép a tengericsikós, a másodikon az én pocim van :lol:

Kép
Kép
hari

Mondjuk a csikóhalas kép nem igazán az én stílusom, de a lány kedvéért mindent :lol:

Kép
Kép
hari

Ja és csak hogy "kieszközöljek" egy pár jókívánságot magamnak:
Heni, ha nem lesz jobb dolgod átírod a koromat 35-re? Képzeljétek ma van a születésnapom!!!! :lol: Mondjuk mióta Apával vagyok, annyira tartjuk, hogy még én sem emlékeztem rá, csak Anyukámék, meg a nővérem, meg egy-két kolléganő. Egészen meglepődtem, mikor Anyu reggel mondta.

Már készül a vacsi is. Csikóhalat sütök :twisted: Na jó, ez kicsit morbid volt. Csak most annyira arra jár az agyam. Amúgy csirkecombit sütök, meg rizst csinálok hozzá. Persze Lili rögtön mondta, hogy ő nem szereti a rizst, nem is fogja megenni. Úgyhogy ő kenyérrel kapja, mert már máshoz tényleg nincs kedvem hozzáfogni.

Kép
Kép
hari

Hat a hasmeretbol itelve lehetnel te az elso kepen es a csikohal a masodikon :)
Ha mar akkor itt van tolem is...
az elso kep az regebbi, de hatha nottem azota :) a masodik meg dinnyevasar macskaval :D (es rumlival)
Kép
Kép
Kép

luna6

Sziasztok,

Megjöttünk a dokitól. Minden rendben, de továbbra is ágyfogság, csak wc-re és enni kelhetek fel.
Lányzót, 2350 és 2550 gr közé becsüli, de inkább közelít a 2500 gr-hoz.
Megbeszéltük a szülést is, programozott császár lesz, június 8-án. Persze, hacsak nem dönt úgy, hogy mégiscsak előbb szeretne találkozni velünk.
Ez sajnos azt jelenti, hogy még kb. három hétig kell "élveznem" anyós társaságát :evil:
Jövő héten csütörtökön megint megyek majd dokihoz.

Valamelyikőtök kérdezte, hogy akkor már biztos-e a császár. Igen biztos, mivel a méhlepény részben elfedi a méhszájat, így nem tudok természetesen szülni. A tény, hogy nem tudok természetesen szülni, nem tör le és nem érzem úgy mint néhány nő, hogy nem leszek azért jó anya, mert császárral szültem.

Geoo, sajnálom, hogy nem sikerült az alapvizsgád, de ne csüggedj, jövőre, ugyanakkor, ugyanott biztos sikerülni fog.
Én is szerettem volna pocakos képeket csináltatni, de erről sajnos le kell mondanom :( . A lényeg, hogy lányzóval minden rendben legyen.

Csilla, a kis Léni, nagyon édes, imádom a sok haját. Gratulálok, hogy már kijöhetett az inkubátorból és meglásd hamar magára szedi azt a 300 gr-ot és mehettek haza!

Írtatátok többen is, hogy szeretitek megtervezni a napotokat. Hát ezzel én is így vagyok, sőt tisztaságmániás is vagyok. Remélem hamar sikerül majd kialakítani valami napirend féleséget, mert a rendszertelenséget nehezen tűröm.

Ja és tök fura volt látni magamat 3 hét után rendes utcai ruhában és tökre ledöbbentem, hogy mekkorát nőtt a pocim ez alatt az idő alatt.
Vendég

Most megint hova tűnt el mindenki?? Ez nem igazság. Aztán mikor mennem kell, akkor jöttök dumcsizni és én csak utólag tudnék rá reagálni, már ha emlékeznék, hogy mire is. Örülök, ha azt megjegyzem, amit le akarok írni. Bár lehet, hogy ti jobban járnátok, ha azt is elfelejteném :lol:

És képzeljétek kisütött a nap! De most már minek?? Lehet hogy azt hiszi a nap, hogy olyan hülye vagyok és kiviszem a ruhákat estére? Hát nem. Már behoztam a kinti szárítót, lemostam, kiteregettem rá és most nem lehet bemenni a fürdőbe, mert eltorlaszolja az utat a szárító. Persze nem végleges megoldás, hisz fürdeni azért kéne menni. Bár most jut eszembe, hogy Lili szivacsfotelja meg bent csücsül a kádban. Na azt pl. nem is tudom, hogy gondoltam. Levettem a huzatot róla, aztán a szivacsfotelt betettem a kádba és a zuhanyrózsával átmostam. Aztán rájöttem, hogy ez a legtöbb, amit tehetek, mert összenyomni nem tudom, tehát ha mosószert teszek rá, soha nem fogom tudni kinyomkodni belőle. Úgyhogy csak forró vízzel jól átzuhanyoztam és utána megint rádöbbentem, hogy nincs tovább, mert kivinni sem tudom, hisz olyan nehéz lett a víztől, hogy csak na, ráadásul ha valahogy felemelem, akkor is folyik a víz belőle. Úgyhogy betettem egy sámlit a kádba, és most azon csücsül. Gondolom a víz nagy része kifolyik majd és ha Apa hazajött, akkor megkérem, vigye ki az udvarra.
Olyan izgi történeteket tudok írni nektek :lol: De nem ér ám átugrani őket, tessék szépen végigszenvedni. A szülés sokkat fájdalmasabb lesz,én csak felkészítelek titeket :lol:

Kép
Kép
hari

Nikvik, nem értem a problémádat, hisz most is van napirended, ráadásul elég uncsi, hisz reggeltől estig feküdnöd kell. Max. azt kell megtervezned, hogy hánykor akarsz enni, meg WC-re menni. Ez nekem való feladat lenne, talán megbírkóznék vele.
Amúgy hogy fekszel? Csak mert amellett, hogy aludnék egész nap, ha tehetném, a fekvéssel azért vannak gondjaim, mert ugye a hason fekvés kizárva, hanyatt se jó, és igazából oldalt is óránként át kell fordulnom. Szóval azért egész nap nem is tudom hogy csinálnám.
Tényleg fura lehetett ennyi idő után kimenni, az ember amúgy nem is tudja, milyen jó, hogy kimehet az utcára stb.
Anyós miatt továbbra is sajnállak. De gondolj arra, mennyivel jobb, mintha én lennék ott veled és nyomatnám a hülyeségeimet. Sőt, neked engedélyezem, hogy átugord amiket írok, de csak mert ágyfogságban vagy!
A császár miatt meg szerintem sem érdemes letörni, hiszen nem attól leszel jó, vagy rossz anya. attól leszel jó,

Kép
Kép
hari

az "attól leszel jó," a végén véletlenül került oda :lol:

Luna, nagyon köszönöm a szívből jövő szülinapi jókívánságot!! :lol: Szívem szerint néha tényleg négykézláb mászkálnék, és a tortát pillanatok alatt befalnám. Sőt, összekötve a kettőt, négykézláb falnám be :lol:

Kép
Kép
hari

Vendég

B O L D O G S Z Ü L E T É S N A P O T Hari! :-)
Vendég

Most, hogy rápillantottam a vonalzómra, őszintén... elkapott a röhögés. :D :D :D :D
Vicc, hogy már csak 4 nap, és én jobban érzem magam, mint egy héttel ezelőtt. Igaza van a dokinak... tényleg nem azt érzem, mint aki szülni készül. :roll:

Kíváncsi vagyok, hogy a szerdai NST után mit fog majd mondani. Elméletileg vége a 40 hétnek. Pedig ha magától nem fog menni, akkor szülésindítás lesz... szerintem. Valahogy elő kell csalogatni kistököst az odúból. :)

Csinik a pocakfotók!!!!

Keményedéseim nekem is vannak. És Luna tökre igazad van, hogy mikor a "nagy"dologgal küszködöm, akkor tényleg durvábban és sűrűbben jelentkeznek. Azért jó, hogy nemcsak engem kínoz ez a fránya wc-dolog. :oops:

Én ma fasírtot és petrezselymes krumplit csináltam, a leves pedig zöldbableves volt.
Vendég

Heni, a szulesem elotti napon en olyan szinten jol voltam (nem tudom ez segit e valamit, mennyire ismered Pestet, de pl Geooo ott lakik a kozelben) hogy az isabella utca Podmanicki vegerol gyalog mentem az Abdrasiig, onnan vegig az Operahazhoz majd at az Arany janos Utcaig es vegul Nyugati palyaudvar... anyammal setaltuk le ezt a tavot aznap delutan... es nem remlik, hogy nem birtam labra allni meg haldokoltam utana :D:D (most el sem indulnek, de az Andrasiig sem jutnek ki szerintem :D:D)
Es kedden delelott mondta a dokim, hogy minden zart es ebbol nem lesz gyerek, o ugyis elmegy szabira de itt nem lesz semmi, es szerdan ejfel utan pukkant a burok a smemibol, es csutortok reggelt mar a Mancim is latta :)
Szoval csaloka is lehet, hogy te most nem erzel semmit, meg a doki nem lat semmit, aztan holnap reggel meg es esetleg oledben Gergo :D:D (anno akkori topikunkba ejjel egykor irtam be valahogy, hogy en akkor bemegyek a korhazba, es reggel 8 utan par perccel ott volt a hir, hogy elobujt a csaj... van aki ezt sima at is aludta ugye :D)

luna6

Köszönöm mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok!

Heni, ne hagyd magad megtéveszteni, lehet hogy ez a nagy nyugi már a szülés előszele, hogy ki tudd magad pihenni. Úgyhogy nehogy túlhajtsd magad!

Én rájöttem, hogy még az ablakokat is meg kell pucolnom szülés előtt, mert az ugye a festés óta úgy van, ahogy hagyták. De most már teljesen megszáradt a festék, úgyhogy lehet takarítani. Apára hagynám szívem szerint, de akkor lehet, hogy sose lenne megcsinálva. Nem tudom írtam-e már, hogy ő ablakpucoló :lol: Többek között. Igazából egy takarító cégnél dolgozik, tehát az ablak mellett szőnyeget is pucolnak, meg mindent takarítanak, amit kell. Talán pont emiatt nem akar már szegény itthon ablakot pucolni.

Kép
Kép
hari

Hari, nekem anyam tanito es otthon voltunk harman. Es volt olyan, hogy hazajott melobol es megkaptuk, hogy legyunk szives kicsit elvonulni es csendben maradni, mert eleg neki a sok hulyegyerek a munkahelyen, itthon nyugalmat akar :D:D:D:D
Es a cipesz cipoje is lukas ugye :D:D (mellesleg az en szamitogepem sem lett megcsinalva, pedig infomokus az ember... igaz o probalkozott - bar o inkabb banki szoftverek temaban utaz nem hardverben - de leginkabb csak akkor ha o nem tud a gepen dolgozni mar, vagy en nagyon kiakadok :))

luna6

Na, Heni két ilyen vélemény után lehet, hogy reggel arra jövünk hogy már megszületett a tökösöd??? :lol:

Kép
Kép
hari

Alkalomadtan majd nekem is kuldjon valaki egy mobilszamot (korzetszammal mert mar azt sem tudom melyik szolgaltato hanyas, kijottem a gyakorlatbol) hogy uzenjek a korhazbol :) Igaz Gem szama nekem megvan es neki is az enyem, de van ra nemi eselyunk, hogy egyszerre vagy fedesben leszunk hozpitalizalva es akkor aztan suthetjuk az smseket :)

luna6

Luna, én megértem őt, csak ettől még nekem akkor is 10x annyi idő megpucolni, mint neki. De nem szoktam vele piszkálni, inkább anyós. Ő nem is tudom hányszor sütötte már el a jó kis poénját mikor takarítottam, hogy "hát igen, nincs takarító a családban". Nekem Andris a párom itthon, nem a takarítóm. Neki meg elvileg a fia, nem a takarítója, meg a parkolófiúja stb. Az anyukája meg a főnöke ugyebár, úgyhogy mikor nála ablakot kell pucolni, akkor kihívja valamelyik beosztottját, aki Andris kollégája és tök ciki, mikor itt dolgozik valamelyik, az anyja meg szídja annak is Andrist. Amúgy meg van anyósnak egy lánya is, aki ugyancsak megpucolhatná az ablakát, de azt nem kérné meg. Én is megpucolhatnám neki, de már csak azért sem. Ő szerintem nem igazán csinál semmit, porszívózni, meg ágyat húzni a lánya szokott, főzni se főz, hanem rendel magának kaját. Ok, hogy mondjuk nyugdíjas már és mégis dolgozik, de szerintem azt azért csinálja, mert élvezi, hogy másokat irányíthat.

Na mindegy, biztos máshogy látnám, ha szeretném őt. Könnyű kritizálni azt, akit az ember nem szeret.
Andrishoz meg hozzátartozik, hogy ha Anyukám szépen megkéri, akkor náluk simán megcsinálja az ablakokat. Mondjuk az egy furcsa lakás, inkább lakószobor, hisz apu és anyu építették nagy részét, egész életük során részletenként, úgyhogy olyan mint egy ementáli sajt. Rengeteg ablak van rajta, normál ember számára elérhetetlen helyen. És Anyuék már eléggé benne vannak a korban,úgyhogy ott más a helyzet. De legfőképpen a szépen megkérésen van a hangsúly szerintem. Na olyat anyós nem tud.

Kép
Kép
hari

hari,
a csikóhalas képed nekem igazán stílusom, nagyon jól néz ki! a színeket ki választotta?
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!! :D :P

Luna,
jó nagy pocid van, a másodikon nekem csúcsosabbnak tűnik :roll:
a táv, amit meg szülés előtt tettél meg, egyáltalán nem kevés, lehet h az indította ott be a dolgokat :lol: :)

Nikvik,
ez így tök izgi, hogy már tudod mikor lesz babátok!!! én úgy érzem, az enyém örökké bent marad :) nem tudom most még elképzelni, hogy egyszercsak gy dönt hogy kijön :roll:
Vendég

Luna:
Elküldtem neked priviben a számom.

Lányok:
Ejnye-bejnye, ti összebeszéltetek vagy mi :?: :?: :?:
Hihetetlen, hogy mindketten szinte ugyanazt írtátok. Na, majd kiderül, hogy alakul az éjszakám. Megígérem, hogy reggel ha még egyben leszek, miután Bogit elvittem az oviba, bejelentkezem.
Vendég

Luna, ment a telefonszám.

Mi már meg is vacsiztunk. Lili befalt 2 combot, természetesen kenyérrel. Imádom, hogy ilyen következetes. Pedig régen megette a rizst, de mostanában valamiért nem hajlandó. Ő baja.

Anyósra visszatérve, nekem célozgatni szokott, engem sem kér meg semmire. De nálam sajnos nem nagyon működik a dolog. Én szeretem az egyenes beszédet, ha megkérnek valamire, bármire képes vagyok. De a célozgatástól a hideg ráz és csak elengedem a fülem mellett.

Kép
Kép
hari

Szamokat mentettem, es versenyt hirdetek :) Elkuldom minden szamra egyazon idoben, es ki er hamarabb a topikba futovarsenyt jatszunk majd :D:D A nyertesnek fantasztikus jutalom uti a markat!!! :D

luna6

Na, Luna most aztán már nem mondhatod, hogy nem tudtál senkinek üzenni :lol:

Geo, örülök hogy tetszik. Lili választotta a csikóhalak színét én meg nagyon nagy fantáziával a háttér színét :lol:
Igazából azért írtam, hogy nem a stílusom, mert hogy az én képeimen nem szokott semmi konkrétan kivehető forma szerepelni. De azért mondjuk ezek a csikóhalak sem igazán valósághűek. :lol: De a mieink és Lili nagyon örült nekik, legalább is azt mondta.

Kép
Kép
hari

Engem az a jutalom érdekelne konkrétabban is, ami akkor jár, ha valamelyikünk megnyeri a "versenyt". :D :P
Vendég

Én Lunát "ismervén" inkább nem is akarom megtudni :lol: :lol:

Kép
Kép
hari

Na jó, azért én is kíváncsi vagyok, de lehet hogy átengedem neked Heni :lol:

Kép
Kép
hari

Hoppá, hoppá, kezd izgalmassá lenni a dolog! Luna, én éjszaka is be vagyok kapcsolva! Sőt ezek után a gépet is állandóan bekapcsolva hagyom, páromat eltiltom innen és itt fogok aludni a gép előtt. Sőőőőőt szülni is itt fogok! :lol:

Kép
Kép
hari

Nem a kedelyek borzolasa vegett, csak hogy helyi infoval is szolgaljak, az iment mondtak a radioban, hogy holnapra 32 fok varhato. Es ugye az idojarasjelentes arnyekrol beszel... joeg mi lesz itt holnap (is). Ennyi mondjuk tuti most is van kinn...

luna6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?