helló lányok!
voltam megcsináltam mindent a napi tervemből, most jöttem haza az NST-ről. én egy kicsit pihegek itton, András visszament dolgozni az irodába, aztán kb 2óra múlva jön értem, és visszük a kutyákat állatorvoshoz. este a barátnőim mennek bulizni, én persze nem megyek velük, de előtte kiülünk valahová. most jött haza egy év után Kínából az egyik csajszi, azért mennek bulizni.
nade NST. minden rendben, még nem most fogok szülni
sőőőt, most jún.22-t írt ki a gép
amúgy én 16és 24közé tippelem
meg a doki nézett UH-gal is, tök vicces volt, ahogy Dávid rugdosta, meg nyomogatta a kezével a dokit

mi ezen nevettünk, András meg csak elérzékenyült szemmel bámulta a monitort
amúgy mivel tegnap szülések miatt nem ért be a doki a magánrendelésére (akkor szólt az asszisztense, aki a szülésznőm, hogy ne menjek be feleslegesen), ma a kórházba kellett mennem NST-re.
az NST-t az egyik szülőszobán csinálták, ott ültünk bent Andrással, nejlonzacsival a lábunkon

tisztára beparáztam megint
mellettünk épp 2órája szült egy nőci a másik szülőszobában, és a szülésznőm áthozta megmutatni a babát
meg a doki épp ügyelt, úgyhogy ő is bejött egy csomószor megnézni mi a helyzet
aztán meg a szülésznő megmutatta a többi szülőszobát is, van 2régebbi típusú, meg 2új, nagyon jók, csak én eddig ilyen óriási műtőt képzeltem el
de ezek az egy személyes szülőszobák sokkal jobbak. van bent szék az apukának, bordásfal, labda meg minen
olyan, mintha nem is kórház lenne
ezután átmentünk egy másik szobába, ahol uh-ot nézett a doki, kb 2500g most Dávid, áramlás, meg minden rendben.
és képzeljétek! nem kellett fizetnünk
pedig csak az NST-t kötötte fel a szülésznő, a doki ekkor is többször bejött ellenőrizni, meg dumálni, utána is ő csinálta az UH-ot, szóval azért örülök neki, hogy egy 10est most megspóroltunk
jövő pénteken kell mennem legközelebb háromnegyed8ra, akkor lesz labor is, meg streptococcust is néznek (ja, szintén a kórházban), meg megint NST.
amúgy a legnagyobb összehúzódásom 25-ös volt