A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Julcsi!
nagyon szupi a kép!!!!

Madiani!
Gratulálok!Örülök h minden rendben!és de jó h már tudjátok h fiú!!!Én ezt el se tudom képzelni,mármint h ilyen hamar megtudjuk! :lol: Képet nem kaptál?

annus11

arvalany: Én már kb: a 6. héttől nem tudtam begombolni a nacikat,és még nem szültem. Ez lehet a felfujódástól is. És hát nem vagyunk alkatilag sem egyformák. Van akinek 12 hetesen sem látszik. Már a 6.hét környékén vettem kismama nadrágot és mára már meg sem próbálom felvenni a régi nacikat. Jobban mondva találtam a szekrény alján kb 2 éves nadrágot és az jó rám. Be is tudom gombolni :) + Én a húsvéti dőzsölésnek köszönhetően híztam akkor 3 kg-ot és azóta még 1,5-et. :(

j: GRATULÁLOK!!! Hát elájulok mindjárt a képtől! Nagyon édes! Jól kivehető! És jéééééé én is látom a fütyijét. :)

zsanimanó: Biztos veled van a babód. ÉN szorítok neked!!!

Trompi: Nagyon szorítok neked is!

madiani: Gratulálok! De jóóóóó!!!! Máris mondtak valami biztatót, hogy fiú!! A lényeget azért megmutatta :) Remélem nekem azt mondják,hogy nem látnak kukucot és akkor talán lány. :)

Kép
bei

tyche: kérlek írd be a tábliba hozzám is a babaneveket: Zsófi ill. Márk. Köszi!!!!!!!!!!!! :)

Kép
cicus78

j,madiani gratulálok nektek de jó :lol: :lol: Hát nadrág nekem is már kismama nadrág kéne meg csak melegitő.képzeljétek odaadtam volt az ugymond barátnőmnek a kismami nadrágomat és tönkretette ami2 éve volt 7ezer ft és nem képes ujat venni és meg ő is kismama.Csi ne törődj anyóssal,ők szeretnek mindenbe beleszólni.
t katinka

Sziasztok!

Köszi a drukkokat - megtették a hatásukat! :) A nem egészen álom bizottságom ellenére van egy jeles minősítésű szakvizsgám. Bocsánat, szakvizsgánk. :) Ez már közös projekt. Úgyhogy most már csak a babócára koncentrálok. :)

Most viszont bocsi, de alszom. :) Holnap visszaolvasok rendesen. :)

Julcsi! Cuki a sztárfotó!
:)
Szép álmokat mindenkinek. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

lányok!
köszönök minden dicséretet babó nevében :)

rám még egy jó darabig jók lesznek a gatyáim... ilyenkor áldom az eget, hogy nem dobtam ki őket a francba, amikor 3 éve ledobtam egy tizest... most simán elleszek velük még pár hónapig. bár jelenleg még nem váltottam le azokat, amikben eddig jártam... remélem, még nem is kell egy darabig :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kata! Gratulálok a vizsgához. jeles? Az azért nem semmi. Biztos babó is segített! :)

Juli: Nem sokára nem lesz jó. MAjd hirtelen elkezd nőni. Én is ledobtam kb 15 kg-ot,de én kidobtam a nacikat,vagy beszűkítettem. Amit most megtaláltam az most pont jó,de ha hízok 3 kg-ot,vagy nő egy picit a poci, akkor már nem. :(

Kép
bei

Reggelt!

Mondjuk nekem Izával is már a 12.hét előtt terhe gatya kellett...biztos az egyéni adottság is számít,csak azt nem tudom ha olyan gyorsan megjelent a pocim,akkor hogy lehet h csak 5 kilót híztam?

Mondjuk tegnap megint kiderült h a pizzát se bírja a gyomrom...olyan szarul lettem tőle.Pedig én csináltam,csak extra húsos volt a férjem kedvéért...bacon,sonka,tarja,camambert,füstölt sajt,juhtúró....áh szóval sok volt 8) :lol:

Tegnap voltam turizni,és 1500ér vettem 1 pólót és 3 nyári ruhát!Tökre örülök!Remélem jók lesznek nyár végéig!A gyerekruhákat meg se néztem...egyenlőre Iza ruháit kéne eladni.....vagyis nagy részét.

Kata!
Gratulálok a vizsgához!Ügyesek voltatok!!!!!

Jövőhéten meg megyek haza,nem tudom hogy fogom álcázni magam...a 12.heti uhig nem akarunk szólni még,oké h pár napról lesz csak szó....de nincs az a lepedő amiben a pocakom ne látszódna.....igaz senki nem fogja megkérdezni h tán híztam :lol: de majd meglátjuk....

annus11

-j- : ott van az a kukac, tisztán látszik! :D
Madiani: gratulálok az eredményekhez, gondolom te is megkönnyebbültél!?
Katinkababa: Minden tiszteletem a tiéd! Nem semmi! Gratulálok, ügyesek voltatok!
Gatya ügy: nekem az előző terhességnél már a legelején bántotta a gomb a hasamat, kb 7-8 hetesen vettem is terhesgatyót. Most meg csak most kezdem érezni, hogy már nem kényelmesek a gatyák, így előszedtem a tavalyi kismama nacikat. Most melltartó gondban vagyok, lassan kellene vennem valamilyet, de fogalmam sincs, hogy még mennyit fognak nőni stb. Nem szeretnék vagyonokat kiadni erre... Akinek van tapasztalata, jöhet bármilyen 5let, tanács! :D
Köszi

Kép
orsolymors

Sziasztok
Aki melltartot akar venni, annak a Muller drogeriat ajanlom, olcsobb, mint az Anita es a baratnom szerint sokkal jobb minosegu a szoptatos melltarto. En 1 kosarral nagyobbat vettem, remelem eleg lesz....
Kata maximalis tiszteletem es gratulaciom a vizsgadhoz, mostmar buszken hatradolhetsz.
-j-: a kep tenyleg profi, nagyon jol latszik a bebi.
Has: a furcsa, hogy 1 kilot sem hiztam eddig, de a hasam nagyon latszik. ok tudom, harmadik gyerek, de 10 hetesen mar aki ramnez,-es nem vaksi- megmondja.
A csalad nem tud semmirol es nem is fog meg egy jodarabig.
sziasztok
arvalany

sziasztok,

na lassan én is jelentkezem.. pár napja csak rohangálok mindenfele. eléggé lemaradtam, de megpróbálok reagálni dolgokra.
először is köszi mindenkinek a fotó dicséreteket. :) 3D-s volt a kép, amit felraktam, azt hiszem.

madiani: gratula a jó eredményhez! :)

Kata:gratula a vizsgához!

orsolymors:gratula az uh-hoz, és üdv köztünk. :) én nov 25.-re vagyok kiirva. :)

tyche: én is írok Neked adatokat. kor 26, bár szüléskor már 27 leszek. :) szülés várható ideje nov 25, és SOTE II-n fogok szülni. :) köszi

julcsi:gratula a kisfiúhoz! :)

bocsi, hogy most nem tudok mindenkinek írni, de tényleg kicsit szétszórt vagyok. :)

én pár napja csak rohangálok. apukámat úgy volt, hogy kedden műtik nyaki gerincsérv miatt, de csak tegnap tudták megműteni. szerencsére jól sikerült a műtét, de szegénynek már ez volt a második. Így anyum a héten itt van, és megyünk be napi kétszer a kórházba. ez eléggé megvisel így várandósan, este csak esem be az ágyba. :)

a róka már nem jön olyan gyakran, múlt héten csak egyszer volt, a héten még nem volt.. émelygések azért még megvannak.:)

ma már jön haza a kis férjecském is, 5 napig szakvizsgázott Szegeden... már úgy várom.:) van egy kis dvd a kisfiúnkról, és meg akarom már neki mutatni. :)

most el is köszönök, rohanok tovább, irány megint a kórház.

szép napot nektek! :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne

Sziasztok!

j: Gratula, nagyon édes a kis manód, és tuti fiú lesz! :lol:
Orsolymors: Köszöntelek Téged én is!
Katinkababa: Nagyon gratulálok, szuperek voltatok a vizsgán, apa adjon, neki is egy nagy cuppanósat a pocidra!

Lányok!
Olyan jó, hogy most már egyre több a jó hír! Van fény az alagút végén?
Én még egyenlőre rókakomázok. Anyós este hozott sütit a cukiból és mind kijött még frissibe. A fejem is nagyon fájt és rettenetesen lázasnak éreztem magam, de érdekes módon nem volt még hőemelkedésem se. Szerencsére!
Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
zsanimanó

katinkababa! Juhéjjj! Gratulálok!!!! Le a kalappal előtted! Most már végre lehet lábat lógatni.

Ani! Nagyon örülök a jó eredményeknek, és a kukisnak! Jó alaposan vizsgált az orvos, nekem legalábbis úgy tűnik abból, amit leírtál. Szeretem, ha valaki ilyen lelkiismeretes. Megnyugtató a maminak is. Privit köszönöm! Mindent értek, és megértek :wink: !

Henne! Jobbulást apukádnak!

Én még a "régi" gatyóimat hordom. Bálint után nem igazán sikerült visszafogyni, úgyhogy ezek a nagyobb gatyók még jók rám, csak a derekukat egy kicsit már lejjebb tolom.

Nem tudom, van-e migrénes köztünk. Én szerencsésen az vagyok, amit ráadásul a terhesség mindig felerősít! Tegnap olyan brutál módon fájt, hogy ha délután apa nem jön meg, nem is tudtam volna Bálinttal foglalkozni. Még ma is fáj, úgyhogy számítok a délutáni második menetre.
blúmi

Henne! Üdvözlöm apukád, jobbulást és mielőbbi gyors gyógyulást Neki!
Blúmi: Jobbulást!
Szintén migrénes vagyok! Mikor nem voltam kismami, akkor is annyira tudott fájni a fejem, hogy hányni kellett, most meg eleve, tehát most 2xesen is megszenvedtet.

Kép
Kép
zsanimanó

Nekem a vonalzó helyett csak a kódot teszi be!
Váá, béna vagyok!

Kép
Kép
zsanimanó

Sziasztok!
Látom még most is csatlakoznak hozzánk.
Tök jó!

Pancsi:Igen méhecskékkel foglalkozunk.Elég sok van.Folyamatosan járjuk az országot.Ha bárkinek szüksége van mézre írjátok össze a családba mennyi kell és ha összejön elvisszük.Pestre kéthetente járunk.Aki útba esik szóljon és megoldjuk!Tel számot priviben elküldöm ha kell valakinek.

Már nagyon izgulok a kedd miadt.De semmi rossz érzésem nincsen.Néha már olyan mindha mozogna egyet kettőt.
a rucikkal már nekem is meggyűlt a bajom.Farmer még elmegy de hosszú távon már nem kényelmes.A kismama nadrágok meg még lógnak rajtam.a pólók meg eléggé feszülnek.A 12 hetes ultrahang előtt biztosan nem veszek ruhát majd csak ha minden rendben lesz.
Én is megkérdeztem és lehet enni a down tesztes vérvételnél.
Eddig fél kilót híztam csak.de az is mind az úszógumimra ment.
Legalább nem süllyedek majd el.Bár strandra nem hiszem hogy megyek a nyáron.
Mindenkinek szép napot kívánok és jó babavárást.

hadedit82

Blúmi, Zsanimanó: én is küzdök fejfájással, bár nem migrén, de szinte mindennap fáj valamennyit. Gyógyszert nem akarok bevenni, próbálok pihenni, és a vérnyomásomat mérem rendszeresen, nehogy felmenjen. A hidegfrontot viselem a legroszabbul, akkor szenvedek. Ha tudtok pihizzetek,vegyetek be Magne B6 tablettát, nekem erre is szokott használni kicsit.
Zsanimanó: szerintem nem jó kódot másoltál be, a BCC vagy vmi hasonló nevű kódot kell bemásolni, nem a HTML-t.
Hadedit gondolok Rád kedden, biztos minden rendben lesz!

Szép napot mindenkinek! :D

Kép
orsolymors

orsolymors
Köszi
bbc de végre sikerült!

Kép
Kép
zsanimanó

Halihó!

Olyan jó, hogy ilyen sok a jó hír. :) Már tényleg olyan "kismamás" kezd lenni ez a topic. :)

Nadrág - hálistennek van köztük olyan, ami 2-3 kilóval súlyosabb korszakomból származik, meg egyébként is inkább csípőfazonúakat hordok - ezek még elmennek. Bár ha leülök, diszkréten kigombolom... Remélem a szobatársam (srác :) ) még nem vette észre. :)
Egyébként épp a párom jegyezte meg, hogy már egy picit látszik. :) De most - amíg szeretném, mondjuk a 12. hétig :) - foghatom a szakvizsga alatt felszedett pluszkilókra. :) :)

Ma délután elmentün bababoltba nézelődni - annyira édes kis dolgok vannak (bár meg kellett állapítanom, hogy sok hülyeség is... :) :) ). Nagyon jó volt babakocsikat rámolászni. :)

Ja, és mintha a rosszullléteim enyhülnének és ritkábbak lennének... :) Sonkás melegszendvicset ettem délután. :)

Kata
katinkababa
Eger

Kata!

Jó is ez a boltba járós időszak!A bőség zavarában azt se tudja néha az ember h mit vegyen. :wink:
Örülök a sonkás melegszendvicsnek.É is ilyeneket eszek csak....

Zsanimanó!
Szupi a vonalzód!!A fejfájás nem jó móka,nekem is fáj ma...nem bírom én se ezeket az időjárás változásokat....

annus11

Lányok a vonalzót hogy kell ide beilleszteni már ott megvan.jaj nagyon kivagyok bukva bármit megtiltok a lányomnak a drága apóssom rögtön megengedi neki igy nem ér semmit a nevelésem ráadásal az apja se áll mellém azt mondja hogy tulzok ez nagyon rosszul esik.jaj ne haragudjatok hogy itt panaszkodom.fej fájás az nekem is van de biztos az idő miatt ez is csak kiborit.
t katinka

Sziasztok!

Csak egy gyors lejelentkezés, mert a kisfiamat kell letennem aludni. :D
Köszi a házassági évfordulós gratukat! :D Arik vagytok4
És köszi a válaszokat is.
Akkor nem is izgatom magam a tüdőszűrésen. Ekg-t a háziorvosom megcsinálja jövőhéten! :D Fogorvoshoz meg ráérek még menni.

Zsanimano..akkor rókamókázunk együtt :roll: :wink: Én elöbb könnyebbültem meg, nem maradt bennt a vacsora.
De ennek ellenére már híztam 1 kg-ot :oops: :(

Gatyák nekem is szűkek már! :roll: :oops: Mondjuk nekem van háj is bőven, de az tény hogy gyorsabban nől a hasam mint Norbinál! :shock: :D a farmer nacimat el is raktam. :( alig tudok mit felvenni, mert a kismamás nacik még bővek.

-J- Gratulálok!Nagyon jó ez a 10 hetes fotó!Teljesen olyan a babád mint nekem volt Norbi a 10.héten, ugyan így feküdt és a méhem ugyan ezen részén! :lol:

Mindenkinek nagy gratula aki túl van a 12.héten! :D Kicsit megvallom irigykedem!

Húú..Katinka a VONALZÓ, bocsi, :oops: majd máskor ha addig nem mondja el más, ígérem elmagyarázom, de most mennem kell!

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
lovaszkata

tkatinka!
Esetleg ha Annus erre jár... Anno pár éve nekem ő magyarázta el. :) Csak leírni nem tudnám úgy, hogy bárki megértse :oops: :oops:

Kata
katinkababa
Eger

Drágáim!
Mivel már kiokosodtam megírom a vonalzót! Elkészíted és a végén a Forum signatures-ben erre katt:
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Akkor beteszi! :-))

Kép
Kép
zsanimanó

Már olyan ügyes vagyok, hogy kettőt is csináltam :D :D :D

Kép
Kép
zsanimanó

Sziasztok!

0 negatív a vércsoportom és az orvosom elküldött a Péterfy-be,a vérellátóba,ott levették szerdán a vért(mert így ellenanyagot termelhetek,ha a baba vércsopija pozitív) és tegnap mentem az eredményért,szerencsére negatív lett az ellenanyag! :)
Lényeg a lényeg: ha már ott vagyok,nézzenek hisztis libának,nem érdekel,felmentem a szülészetre,ahol a pocifájásom miatt megnéztek. Egy nagyon cuki doki volt,sajna őt nem lehet szülészorvosnak felfogadni. :cry: Kiderült.hogy felfáztam,azért fájdogál a hasam ,kaptam antibiotikumot rá. De nem is ez a legfontosabb!!! :D Az UH gép szerint már 12 hetes és 3 napos vagyok és majdnem 6 cm a kisfiam!!!!!!!!!!! :D Merthogy elég nyilvánvalóan látszódott a kukac!!! :lol: :wink: Szóval most tök boldog vagyok,kaptam képet is,valódi kisbaba van rajta! :) Még az orra is látszik!!! :lol: :lol: :lol:
Majd szerdán megyek az orvosomhoz a 12 heti UH-ra és kérek integráltra is időpontot,ide a Péterfybe. :-)
Most megyek,mindenkinek szép napot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!! És Katinkababának óriásgratulát küldök,nagyon ügyes vagy és hogy még jeles is... Csodálatos dolog és tök jó,hogy a picivel együtt értétek ezt el! :P

Cicus

Kép
cicus78

zsanimanó: gratula a vonalzókhoz! :lol: :lol: :lol:

Kép
cicus78

Ja és már megint Én,bocsi :D Már pár napja érzek apró mocorgáspkat,bökdöséseket!!!!!!!! :D :D :D IMÁDOM!!!

Cicus

Kép
cicus78

Cicus! Komolyan libabőrös lettem, ahogy olvastalak! Nagyon örülök, hogy kiharcoltad az UH-t, és ilyen szuper híreket kaptál!!!! :lol:

Zsanimanó, Lovászkata! Kitartást a rókákhoz! Remélem már nem sokáig látogat Titeket.

(én még nem híztam, bár ez nem érdem, mert azért maradt rajtam rendesen a szülés után. Ráadásul elvileg ezzel a diétával nem is nagyon szabad. Remélem menni fog... Jaj, én már annyira várom a 12 heti Uh-t, nagyon izgulok!)
blúmi

Cicus!

Gratulálok a kisfiúhoz!!!Ez milyen csodálatos!Én is meg akarom tudni !!!!!!!De nem a 20.héten,addig megöl a kíváncsiság! :wink:

Bár Iza első szava az volt h apa,és azt mondják h akkor a köv baba fiú...kíváncsi leszek hogy így lesz e.Lényegében ez az egyetlen szó amit selypítés nélkül szépen mond...irigykedem is rendesen!Én csak "aja "vagyok :lol: :lol:

Katinka!
Ő igen,szívesen segítek én is a vonalzóban!Hol akadtál el? :wink:

Zsanimanó!
Látom te belejöttél a vonalzóba,nagyon szupik lettek!!

annus11

Gratulálok cicus :lol: :lol: :lol: Acsaládi netbe elkészitettem csak nem tudom hogy rakjam erre az oldalra.fel is hozott 3 htm-l kódot csak nem tudom.
t katinka

sziasztik kérlek szavazzatok a lányomra a Picibaba.hu oldalon.Pályázat a mama szemefénye.Gyetkó Kingára.köszike
t katinka

Sziasztok!

Nem voltam egy hétig és mennyi minden történt!
Csip-csip: Nagyon sajnálom.
Gratulálok az előtted álló utazáshoz, érezd nagyon jól magad!

Üdv az újaknak!

Uh-ok nagyon szuperek! Nekem még 3 hétig kell várnom (12. hétig), és bevallom egyre jobban aggódok.

Viszont már csak ritkán hányok, jobban alszom, és többet eszek:)

arvalany: szept-ben betöltöm én is a 36-ot, ha ez vigasztal. Te megcsináltatod a magzatvízvizsgálatot?

Egyenlőre minden ruhám jó még, melltartóból beszerzek hamarosan nagyobbat.

Kép
eper74

Sziasztok,

Én sem tűntem el, csak általában csak olvasásra jut időm, ha jut egyáltalán, mert még mindig elég fáradt vagyok, és a kis 14 hónapos erre nincs tekintettel, úgyhogy este bedőlök az ágyba, mint egy darab fa.

Újaknak üdv

Táblához annyit szólnék hozzá, hogy csinálhatnánk egy gmail fiókot, ott van dokumentum megosztó és akkor nem kéne mindig ide feltenni, meg lehetne képeket is felrakni és idegenek azért mégse látnák.......megcsináljam?

Kép

Kép
leo50

Katinka!

megnéztem neked a családi neten.A 3 kód közül a 2.at kell beillesztened!A BBCode-ot!Ami úgy kezdődik h [url.....
A profilban megtalálod az aláírást,oda kell bemásolnod a kódot! :wink: Remélem így sikerül!A végén a küld gombra kell nyomni,csak így menti a módosítást!

annus11

Leo!
Jó ötlet :lol: Szerintem megcsinálhatod nyugodtan :wink:

annus11

Sziasztok

EPER: Ha nem muszaj, nem fogok magzatviz-vizsgalatot csinaltatni, csakis akkor, ha a negymarkeresnel, vagy a tarkoredonel barmi gond, vagy gyanu felmerul.
Egy szuksegtelen, rizikos vizsgalatot nem szeretnek bevallalni. Erdekes, hogy itt Angliaban ez a protokoll, nem ugy mint otthon, hogy ha 35 eves lett valaki, mar kuldik. Otthon sokkal tobb amniocentezist vegeznek, mint kene, en ezt egyfajta felelosseg-haritasnak is talalom. A dolog teljesen logikus> a veteles 1%. Ha az aranyszam a 4 markeresen magasabb, mint 1%, megeri megcsinaltatni. De ott, ahol nagyobb esellyel elvetelsz az amniotol, mint amekkora eselyed a betegsegre van, ott szerintem egy folosleges kockazatrol van szo!
Ne haragudjatok, ez a tema mindig is indulatokat valtott ki belolem....
Amugy lanyok az ejszakat korhazban toltottem, koros terhessegi hanayassal.
Delutan 3-tol hajnali egyig hanytam folyamatosan. 1 korty viz sem maradt bennem, ugyhogy a ferjem bevitt. Foleg a folyadek miatt aggodtunk.
A fejem is marhara fajt. Meg a szemem teljesen be volt verezve az erolkodestol. De most mar jobb vmivel.
CICUS: megkerdezhetem neked milyen antibiotikumot irtak fel a felfazasra? Tudod en is szedek, dehat ezert, mert amit iszok, az kijon....
Azt mondtak igy megtapintva a hasam, hogy legalabb 2 hettel nagyobb, mint aminek szamoljuk... Az UH-n is nagynak mertek. Vajon mikor jott ossze? Fogalmam sincs...
Tovabbi szep vasarnapot!!!!
arvalany

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat a kisfiam nevében is!!! :) Bár a nehezén még nem vagyok túl,mert szerdán lesz a genetikai és aztán az integrált,4D-s. De most,mikor nézték UH-on,azt mondta a doki,hogy nem lát semmiféle rendellenességet. :D Remélem így van!!!

Arvalany: Én Augmentin 625 mg-os antibiot kaptam és még mellé hüvelykúpot is,mert állítólag az antib.-tól kijöhet fertőzés... :-( Nagyon sajnálom,hogy ilyen rosszul voltál,remélem mostmár jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!! Pihenj sokat,bár biztos vagyok benne,hogy azt teszed és a férjed vigyáz Rátok!!! Jobbulást Neked!!! 8)

Mindenkinek szép napot kívánok és ha lehet,rókamenteset!!! :)

Cicus

Kép
cicus78

Cicus
koszi, igyekszem vigyazni es el is felejtettem gratulalni.
Kivancsi vagyok, nekem megmondjak-e a nemet a 12 hetes UH-n...
Viszem a lanyokat is, meg sosem lattak Uh-t, de csak par perccel kesobb hivom be oket, ha mar latszik, hogy minden rendben van, es megmertek a tarkoredot, mert ha ok elkezdenek beszelni, ott ko kovon nem marad...
Most megyek kismamagatyot venni. Zacsko a zsebben....
Puszi mindenkinek
arvalany

Árvalány! jujj, ezt még olvasni is rossz volt! Remélem végleg túlvagy rajta! Gondolom nagyon legyengültél! Nagyon vigyázz magadra!
blúmi

Árvalány: jobbulást kívánok! Egyébként az orvos nekem nem javasolta a magzatvízvizsgálatot, hanem elmondta, hogy milyen lehetőségek vannak és rám bízta a döntést! Még gondolkozom rajta!

Kép
eper74

Árvalány!

Együttérzek veled! Próbáld meg a folyadék hiányt pótolni!
Nekem bevált tegnap a Kinley Gyömbér, meg is ittam belőle egy ültő helyemben fél litert! Ez elmulasztja a hányingert és böfögtet is, hidd el jobb lesz!
Nekem ma a hasam fájogat, meg a fejem, meg hányingerem is van. Mindig azért rimánkodok csak addig ne hányjak, míg a gyógyszerek nem kezdnek felszívódni.
Azt hiszem ma is gyömbérezni fogok!
Jó hétvégét Mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
Kép
zsanimanó

Árvalány!

Remélem a hányás most már abbamarad!!!Nagyon durva lehet....próbálj ki mindent,hátha vmi segít!

Múltkor én is vettem gyömbért,el is fogyott még aznap :lol:

Én ma takarítottam,kikeféltem a szőnyeget is,szóval elfáradtam.De ma még van tennivalóm.Megyek is,mert felkelt a gyerkőc,eszik és megyünk sétálni!

annus11

Cicus!

Gratula a várhatóan kis kukishoz. :)

Kata
katinkababa
Eger

Aki használ utrogestant!Nem kell véletlenül vkinek?Kb fél doboz meg fog maradni nekem!Hátha vkinek meg pont ennyi kéne még!Szóljon már ha kell vkinek és nagyon szívesen eljuttatom hozzá! :wink:

annus11

Sziasztok,

Megcsináltam a gmailt, írjatok privit és megy a belépés, meg a jelszó.

Kép

Kép
leo50

Jó estét csajok!

Arvalany és Katinkababa: Nektek is köszi! :lol: :lol: :lol:

Zsanimanó: remélem jobban vagy Te is!!!!!!!!!!!!!!!

Leo,küldöm a privit!

Szép estét kívánok mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78

Cicus: Nagyon örülök, hogy így alakultak a dolgok. Írni is akartam neked akkor, hogy, ha görcsölsz, biztos véreznél is, ha baj van, még akkor is, ha volt már arra példa, hogy nem véreztél. A görcs, szerintem vérzéssel párosul mindenképp, ha baj van. De hál Istennek nem erről kell már beszélgetni :)! Gratulálok a fiúcskához! A genetikai UH-n pedig semmi gond nem lesz! A lényeget már most is látták!

Katinkababa: Gratulálok itt is a vizsgádhoz! Most már telje nyugalomban, várva a szabadságot pihizzél! Használd ki ezt az időt!

Leo: Én is küldtem privit. Jó ötlet, és remélem tudom majd használni ;).

Betegségről: Nekem akkor volt bajom, amikor még csak sejtettem, hogy terhes vagyok, majd a teszt megcsinálásakor már teljesen kiütött az arcüreggyulladás. Fiamnak akkor volt tüdőgyuszija, és kórházban nyomtuk. Én akkor 3 napig 3x1 szem 500 mg-os Semicilint szedtem. Nem lázasodtam be annyira, hogy gyógyszer kellett volna, de én is használtam homeos bogyókat és népi módszert, csak nem volt annyira hatásos. Minden esetre úgy néz ki - genetikai UH szerint - hogy nem ártott. Remélem!

Árvalány: Nem tudok neked tanácsot adni, mert nekem ugyanez a bajom, és nekem se használ semmi. Most így a 13. hétben enyhült a dolog, de a kaját még mindig kihányom. És sajnos nincs olyan, hogy kívánok valamit. Nem ennék meg semmit szívesen. Úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy kitartást!

Én meg átléptem a 13. hétbe. Istenem! Alig hiszem el! És azt még kevésbé, hogy fiú után most úgy néz ki, hogy kislány jön. Képzeljétek, vettem egy Baby Gender Tesztet. Ez a nem meghatározó teszt a 10. héttől használható, vizeletből. Megcsináltam, kislány jött ki, majd az UH is kislányt mutatott 80%-ban :D! Hát kíváncsi leszek rá! Lehet, hogy töke lesz a menyasszonynak :)!

Mindenkinek jó pihit!

Puszi

titokbaba

Szép jó reggelt!

Én azt hittem, enyhül a hányinger - hát, a tegnapi éjszakámat senkinek sem kívánom. :( De remélem, a 12. hét nálam is vízválasztó lesz.

Nekem a gyömbér is csak addig jó, amíg megiszom. Utána kegyetlenül ég tőle a gyomrom. :(

Titokbaba!
Ez nem lenne rossz párosítás: egy tündéri kislánynak egy vagány bátyóka... :) Minden álmom ez lett volna, de nálunk sajnos én vagyok a legidősebb... :)

További szép hétvégét mindenkinek!

Kata
katinkababa
Eger

Sziasztok

Koszi a tippeket, de a gyombert nagyon ki nem allhatom. Megint masfel kilot fogytam, lassan ujra visszamegyek a kezdosulyra. Es ma meg a hasam is nagyon szur oldalt. Mi van a 11. heten? Nem most alakul a mehlepeny es en ezt a hormonvaltozast erzem meg?
arvalany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?