A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

kicsidodi! :)

Újra megnéztem. A 8 piros lett, tehát rossz. ULTRAMEGACIKI: BOND BEÉGETT, MINT ÁLLAT!
Innentől kezd Bond nagypofáját jól befogja, és
összehúzódik ilyen picikére... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Ezt láttátok annak idején? Nekem tetszett. :roll:

http://www.tutifilmek.hu/ha_eljon_a_holnap-film-18254

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 07:23-kor.
Vendég

Na, sziasztok!
Először a Széfről! Mi is néztük, mert Kitti és Zoli ismerőseink. :oops: :lol: Viszont nekünk sem tűnt fel a baki, mert nagyon el voltunk foglalva az utolsó kérdéssel, ugyanis tudtuk, hogy Zoliék elrontják. :? :shock: Szegények nagyon ki voltak akadva.

Csernus előadás: Hááááát :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :o :o :o :D :D 8)
Szóval sok újat nem tudott mondani, inkább show jellegű volt az előadása. Már az elején kiszemelt magának egy palit és 2 órán keresztül őt "cseszegette". Aztán végig járkált a sorok között és kérdezgette az embereket. Próbálta interaktívvá tenni az egész dolgot.
Neveléssel kapcsolatban a fő mondanivalója az volt, hogy az embernek le kell válnia a szüleiről ahhoz, hogy ő maga is hiteles szülővé tudjon válni, amihez elengedhetetlen az önbizalom, mert ha a gyerek érzi a bizonytalanságot, akkor nem tud felnézni rá...blablabla
Büntetés helyett inkább fel kell vázolni a következményeket, tehát "ha legközelebb nem lesz időd levinni a szemetet kisfiam, akkor nem lesz 1hónapig internet...ennek tudatában el lehet dönteni, hogy leviszed-e a szemetet vagy sem?"
Na, ha ez ilyen egyszerű lenne! :roll: :shock:
Nem bántam meg, hogy elmentem, de nem biztos, hogy a következőre elmegyek. :shock: :)

Másik konduktoros látogatásunk:
Szerinte sincs semmi gond, bár már jó lenne mászni, ezért mutatott 1-2 feladatot. Meg lett dicsérve Jázmin, hogy nagyon okos, viszont végig sírta az ott létünk 90%-át. :oops: :(
3 hét múlva vissza kell mennünk.

Dodi!
Jázminnak nem csak az etetőszékben, hanem a pelenkázón és a babakocsiban mondogatjuk rengeteget ezeket a dolgokat. Mivel ő ilyen lusti, így élvezi ezeket a párbeszédeket. Legújabb tudományunk, hogy mutatja a fülét, az ujjait, és anya száját :D :lol: :lol: Mondja a banánra, hogy báábáá-mammma.

Nyuszi!
Gratula a lakáshoz, majd írd meg a részleteket. Lili is nagyon ügyes kiscsaj :wink: :lol: , és jók az új képek az iwiw-en.
Vendég

Bond!
Engem sikerült elbizonytalanítanod... :shock: , akkor én is beégtem :roll: :?: :?:

Czigka!
Boldog szülinapot!
Vendég

Bond!
Úgy emlékszem írtad Hugi 10 hós adatait, csak nem találom :shock:
Megírnád mégegyszer!!!
Köszi!
Vendég

Boo!
na de kérem, micsoda filmes baki.... A szerelem kolera idején főszereplője az Oscar díjas Javier Bardem, ez a muksó meg egy amerikai színész, Richard Dean Morgan-nek hívják 8)

Bond!
Én láttam ezt a fimet, ahol a csaj megszívatja a sakkmester csávókat, nem?? Kábé ennyire emlékszem konkrétan, de tökre tetszett anno' :)

Na idáig aludt éppenújfogatnövesztő és ettől egésznapnyuszipicsa Sarjam :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Nem voltam egy ideig,sajna a bébim ismét gyengélkedett!
Most nem a füle hálistennek,hanem kőkemény allergia,de annyira hogy fulladt is!
Sajnos ezt ismerem mert Rékát évekig kínozta!
De már jól van,az esős idő nekünk jót tett!

Azért olvasgattam kicsit,és megnéztem a talis képeket is!
HÁÁÁÁÁÁT CSUDAJÓ lehetett,és NAGYON NAGYON IRIGY VAGYOK!
A következőn szeretnénk mi is ott lenni!

Mi is újítottunk sportjárgányt,és az a jó benne hogy ernyőre csukódik,és ezen kívül még félbe is hajlik!
Íme:

Kép

Kép

És 1 éves lett a kiskutyánk!

Kép
20140328174041

Bond!

Semmi gáz :wink: ! Látod, mi mindig itt vagyunk neked, hogy jóóól felhívjuk a figyelmet a tévedéseidre :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Ja,a szájseb okát meg szerintem ne firtatsd, az olyan, mint a herpesz: jön, oszt van :lol: . Én kislányként naaagyon gyakran voltam szájsebes ki tudja miért... Akkor még citromlevet cseppentettem rá, meg paradicsomot vettem a számba, hogy összehúzza, de majd' besz@rtam :? . Ma már vannak nagyon fasza ecsetelők erre. Az is csípi kicsit, de utána sokáig nem fáj, és nagyon hamar elmulasztja :wink: .

Czigka!

Teapávalőveled :shock: :shock: :shock: . Nahát, ez ooolyan romatikus :D :lol: . Nekem apa volt a második, neki én....őőő...nem :lol: . És még ő magyaráz, hogy miért nem vártam meg :shock: . De aztán beláttam, hogy nem ő megfelelő egyed egy szüzesség elvételéhez :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Norka!

Én megkaptam apától a Csernus könyvet karira, meg egy "hagyományos" pszichológusét is, hogy meglegyen a két véglet. Még nem olvastam el, mert sztem még nem igazán aktuális, de biztos, hogy el fogom :wink: . Viszont engem Csernusban zavar, hogy ennyire trágár :? . Értem, hogy ez nála eszköz, a személyesebb hangulat eléréséhez, meg nyilván nyomatékosítani is lehet vele, de ha úgy használja az ember, mint a névelőket, akkor funkcióját veszti a dolog, és csak "lebutítja" az amúgy értékes gondolatokat.
Meg kicsit kivagyok ettől a "megjártam a poklot drogosként" blablától :? . Kb annyira volt drogos, mint én bulizós koromban alkoholista :twisted: :lol: . Az egyetemen kipróbált ezt-azt, hát ezzel tuti nincs egyedül! Azért ez messze van szerintem egy "valódi" drogos poklától.... :roll:

Jázmin nagyon okos kiscsaj :D ! Ma Botond vizslatni kezdte a lámpát, szóval elkezdtem neki mondogatni, hogy lám-pa, ott a lámpa, és persze mutattam is neki. olyan cuki volt, ő is emelte a kezét, és halkan mondta, hogy pa...pa, mert az ugye eddig is ment, azt felismerte :lol: :lol: :lol: .
A "den"-t most már apa is többször hallhatta, és tényleg egyre gyakoribb, de úgy döntöttem nem zaklatom, mert én is csak ideges leszek, hogy nem tudom felvenni :? . Pár nap múlva majd, mikor még többet használja, igérem felveszem :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, Norka!

HA már itt vagy...a mi adataink :D :
9650g, 76 cm
Köszi :D

Képzeld, jövő héten megyünk a Kolpingba :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

norka81! :)

[quote="norka81"]B írta:norka81ond!
Engem sikerült elbizonytalanítanod... :shock: , akkor én is beégtem :roll: :?: :?:

http://www.rtlklub.hu/most/10679_a_csutortoki_szefben_dr_tothne_kener_beatrix_es_lanya_lujza_

23:35-től

Hugi: 6530, és 67,5. Köszi! :wink:

loislane! :)

Csinos csaj, gazdag pasi (tán még jegyben is járnak). A srác értékes képeket lop el, és a csajra keni. Börtönbe kerül, ráadásul még terhes is, ami ott derül ki. A végén gyémánt lopás, szerelem, stb.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

gumicsizma-téma

Boo,
nemtom, hogy beleizzad-e, még csak fél órát volt rajtam. :roll:

Bond,
nehogymár azt hidd, hogy ebben akarok állandó jelleggel járni :twisted: :twisted: :twisted:
Azért vettem, hogy a monszun-időjárásban, ha ki kell mennem az utcára, ne ázzon sz@rrá a normális cipőm. Illetve, ha már majd kicsifiam a pocsolyákban ugrál, én meg rohanok utána, akkor is biztos jó szolgálatot tesz majd :wink: :wink: :wink:

szuper-felmosó

nemmindegyhogykiésmikorírta :?: :?: :?:
Most értem haza a Tesco-ból, és beruháztam egyre, annyira sztároljátok... de bakker, majdnem 8 rugó volt :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Lois,
fagyipénzem nekem is van a sétáltatós-cuccok között, kicsi pénztárcában :oops: :oops: :oops: :oops:
juppis-kép :-) később inkább lettem juppi, csak akkor már álcáztam :-))))

Boo,
szemüveges kép - akkori pasim fotózott :wink: :wink:
nyálfújást Nimród is csinálta egy ideig, szerencsére leszokott róla :lol: :lol: :lol: [/quote]

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="kispocok13"]s írta:kispocok13zuper-felmosó

nemmindegyhogykiésmikorírta :?: :?: :?:
Most értem haza a Tesco-ból, és beruháztam egyre, annyira sztároljátok... de bakker, majdnem 8 rugó volt :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Dehogynem. Csak akkor nem lett volna ennyire feltűnő, és nem rohantál volna el megvenni 8 rugóért! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Lois,
[quote]C írta:larkom reakciója Arrow Akkor csináljuk egy új gyereket MOST!!

el kellett gondolkodnom, hogy "na, akkor ezek szerint neked külföldi párod van", mire leesett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
miért, a régi gyerekkel mi lesz? :D :D

Szia Nyuszi,
Lili nagyon ügyes :lol:
Harapdálással hogy álltok :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D

Bond,
én már megvettem barátnőmnek és magamnak a jegyet :oops: :oops: :oops:
de ha gondolod, és még más is szeretné, veszek neked (nektek) is szívesen. Szerdán meg tudom oldani.

Csibe,
remélem, a mai éjjeletek jobb lesz :wink:

Boo,
csini-ruci és játszós :lol: :lol: :lol:
nálunk is hasonló a helyzet :D :D :D mondjuk enyémapa kimondottan jobban értékeli a lazább rucikat, a nagyon kiöltözőssel nem tud még mit kezdeni (fiatal még, a Drága :wink: ). Amióta ő a párom, sokat lazultam stílusilag...

[quote]a írta:z előbbi szerkóban nem nehéz csábítani, de egy ilyen egyszerű cuccban sokkal természetesebb tud lenni egy nő, kevésbé mesterkélt a hatás Wink

teljesen igaz, és tök jó, hogy mi még a laza cuccban is bombázóan szexisek és nőcisek vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol:
(és most ennek örömére betolok az arcomba egy Magnum-ot... nem, Bond, rosszra gondolsz... fagyit eszem ! :-))

Juteszembe,
anno, mikor pocakosak voltatok, a pasik nem bámultak meg titeket??? Nekem nagyon durva volt, a barátnőimnek tűnt fel, de volt hogy egy 200 méteres séta alatt kb 5 pasinak esett ki a szeme, úgy bámultak, mint akik azonnal rám ugranának :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ez miért van? (és nem, nem volt rajtam semmi fura, normálisan voltam felöltözve, csak állapotos voltam)

Katy,
[quote] írta:n még az ablakot is kinyitottam a nappaliban, hogy honnan jöhet, mire hallom, hogy Anyu szidja az én jó k@rva anyámat.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de mi akart felgyulladni :?: :?: :?:
Kuttyok :cry: :cry: :cry:

Dodi,
hurrá, hoztad a formádat :wink: :wink:
Csernus: a trágárság engem is zavar... viszont még nem voltam sosem előadásán, és érdekel, milyen.
A 26-ai témája a Kapcsolatok.

Bond beégett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, mi az, már mindenki alszik?

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote]D írta:ehogynem. Csak akkor nem lett volna ennyire feltűnő, és nem rohantál volna el megvenni 8 rugóért!

gonoszgonoszgonosz beépített Vileda ügynök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

amúgy pedig nemisazért mentem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Nem az a lényeg. Hanem, hogy mégiscsak megvetted. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

jólvanna, tudom, csak próbálok valahogy kijönni belőle :lol: :lol: :lol:
(de ezt már buktam :oops: :oops: :oops: :oops: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Moncsy!

Allergiát nagyon sajnálom, de ezek szerint Benedek ki fogja nőni, ahogy Réka is?
Gratula a kutyus 1. szülinapjához!!! Látom fincsi epres gyümitorta volt. :-)

Babakocsi nagyon jó! Milyen fajta?

Dodi!
Gratula a vizsgádhoz!!! 8) :)
Iden-iden, akartam írni, hogy Botond nagyon ügyi, hogy mondja az igen-t! :lol:
Aztán majd hozd a videót!
Meglesz a lámpa is :wink: :lol: , mi a zászlóval voltunk hasonlóan, hogy mentünk az utcán és a házunkkal szemben van egy kollégium aminek a bejáratánál állandóan kint van 2 zászló. Észrevettem, hogy Jázmin felfigyelt rá, és tetszett neki ahogy a szél fújta. Elkezdtem neki mondani, hogy zászló és pár nap múlva már előre tudta, hogy ha közeledtünk arra, hogy jön a "zzááá-zzááá" :arrow: na, ez a zászló.

Kolping: Nagyon irigyek vagyunk, már mi is szívesen mennénk megint! :) Érezzétek nagyon jól magatokat! ( A bölcsi pelenkázójában szokott lenni ingyen pelus, ha arra jártok használd ki a lehetőséget :wink: )
Mikor mentek? Esetleg ha kell protekció bármiben, akkor szólj, mert tudok szerezni :wink: Bár az árakból nem tudok lefaragtatni :?

Csernus: Meglepő volt, hogy olyan sokat nem káromkodott :shock:
de amikor megtette, akkor tényleg nagyon alpárinak hatott a dolog, és rontott az előadása minőségén.

Kispocok! Engem is a kíváncsiság vezérelt a Csernus előadására, a személye érdekelt élőben, hisz azért más egy megvágott tv műsor, vagy egy 10 perces interjú. :) Majd te is írd meg a tapasztalatodat. Kíváncsi vagyok mit mond a kapcsolatokról. Én elgondolkodtam azon, hogy milyen típusú az a nő aki együtt tud élni ezzel a faszival? :roll: :roll: 8) :lol:

Na, most mennem kell a kozmetikushoz :D szemöldök-szempillát festetek. :lol: végre!
Vendég

Sziasztok4
csak gyorsba visszaolvasok és reagálok párat,mert utána megyek
vásárolni és utána pakolok,mert megyünk a telekre és csak hétfőn
jövünk haza,így csak kedden leszek újra.
remélem jó időnk lesz legalább kicsit...

kispocok!
igen sajna ilyen drága most.én is amit feltettem linket onnan rendelem,
de ott is 7ezer.
köszi az éjszakai szurkolást,mert bejött.igaz nem bíztam a véletrenre és
kapott chamomillet lefekvés előtt...

Dodi!
gratula a vizsgához!

katy!
kuytukat sajnálom.

más most hirtelen nem jut eszembe.
kellemes hétvégét nektek is!!!

Kép
Kép
csibe83

ja még annyi,hogy Dodi kolpingért irigy-irigy.
mi max talán
télen megyünk a barátnőmékkel...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Kispocok! Háááát...próbálom Lilit leszoktatni a harapásról,de egyelőre sajnos nem sok eredménnyel :oops: Rájöttem,hogyha erélyesen szólok rá,akkor ő azt úgy veszi,hogy játszom vele és elkezd kapálódzni a lábaival és kezeivel és röhög. Ezt állandó jelleggel eljátsszuk,amikor a konnektort akarja piszkálni :lol:

Lányok! Szerintetek ha nem elég neki a tej reggelre,akkor térjek át a tápszerre vagy elég neki pluszban még egy kis kenyér bél vajjal? Mert ma reggel,miután megszoptattam,leültünk mi is reggelizni és ilyenkor Lili is ott ül közöttünk és szoktam neki is adni pici falatkákat,de ahogy abbahagytam,szinte rám rivallt,hogy adjak még neki :lol: Végül bekevertem egy rizspépet és be is vágta. Szóval nem tudom,hogy áttérjek-e reggel a tápszerre vagy már nem érdemes?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kispocok!

Én mikor megismertem apát állandóan magassarkút hordtam, meg mindig "csinibe" voltam. Neki viszont a famer az ünneplője, így bénán festettünk egymás mellett :lol: . Én pl. az első márkás sportcipőmet tőle kaptam, mert arra, hogy fényévente felvegyem, jó volt a no name is. Aztán kicsit hozzá "szelidültem", és farmeros-felsős-nőcisdenemtúlmagasssarkús lettem :lol: . Amióta Botond megvan egyre gyakoribb a sportcipő, de pl. melegítőbe ma se nagyon mennék el, max kirándulni :roll: :lol: . És általában a cipőmnek most is van egy kis sarka/talpa...

Ja, képzeljétek, tegnap a fordászcsajon magas szárú tornacipő volt, beletűrve csőszárú farmerrel, és annyira tetszett, hogy egyfolytában stíröltem :oops: :lol: . Én sose voltam tornacipős, de imádom, ha valamit stílusosan visel valaki, és ez így annyira vagány volt, hogy mittoménmiajószó :lol: . Énisakaroook :roll: .
Apa azt mondta tuti büdös lesz tőle a lábam, de nem hiszem hogy ennyi büdös lábúember rohangászik mostanában :roll: :lol: . Ja, és a gumicsizmára azt mondta, hogy az pláááne. De mit tudja ő? Hülye! :lol:

Pocak:
Én is írtam itt korábban, hogy nagyon durván néztek a pasik pocakkal :shock: :evil: . Sőt, egyszer egy cigány srác rám akarta tukmálni az ötdarabegyszázas zoknaijait, aztán megkérdezte hány éves vagyok. Mondom 21. Akkor ti nagyon szeretitek a szexet, ugye? :shock: :shock: :shock: Ekkor jutott eszembe, hogy talán azért stírölnek ennyire, mert eszükbe jut, hogy ez minek az eredménye? :roll: :lol:

Norka!

Jaj nagyon kedves tőled :D . NEkünk meg pont a pénzből van kedvezményünk :lol: . A barátainknak van vmilyen szállodás kedveszénye, mert a rokonuk szállodatulajdonos, és mittomén, de van :lol: . Így majdnem féláron mehetünk 8) :D :D .
Mit jelent a protekció :roll: ? Mármint mire vonatkozóan :wink: ?

Jó szépülést :D . Én tegnap voltam, és nagyonjól esett :wink: . a körmöm szerintem nagggyon szép, imádom! Full természetes, rövid, nagyon kis esztétikus (most nem magamat dícsérem, hanem a csajt :roll: :lol: ), a fejem viszont olyan, mint egy palotapincsié, mert nagyon beszárította a csaj, és ugyan a végét kihúztam, felül még mnidg olyan, mint egy sisak :twisted: :lol: :lol: . A fazon amúgy ugyanaz, csak levágattam a végét...

Csibe!

köszi, nektek is jó utat:D

Köszönöm a gartukat :wink: .

Nyuszi!

Énnemtom :oops: . Botond egy ideje már cseszik megenni a eggeli tápszert, tök sokat meghagy :? . Így koábban tízóraizik most már. Nekem is tuti át kéne állni másra, na de mire...?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Köszi,akkor nem vagyok egyedül a problémával. Ha tudna már rendesen enni,akkor adnék csak kenyeret neki egy pici gépsonkával,de azok a pici kenyérmorzsák,amiket eszik,nem hiszem,hogy eltömik őt :lol: Ma próbálom kihúzni a tízórait,hogy kettőig kibírja ebédig,mert 4 körül jön a konduktor és csak utána akarom adni neki az uzsit. Illetve apa,mert én fodrászhoz megyek,utána meg színház,úgyhogy ma apa lesz a babyszitter :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

ja, képzeljétek tök durva epegörcsöm volt éjszaka :( . Éveken át volt időnként, és nem tudtam, hogy az, de magamtól rájöttem, hogy a zsíros kajákkal van összefüggésben, ezért éhgyomorra sose eszem ilyesmit (lángost, bundáskenyeret, rántottát...), napközben viszont nincs vele gond. Viszont tegnap este vacsi helyett :oops: burgonyaszirmot ettem, és éreztem, hogy tök zsíros, de ettől még sose volt bajom. Hát most lett :? . Két órán át vergődtem, és komolyan mondom nektek, hogy ez nekem jobban fájt, mint a szülési fájdalom. Ez vmi pokoli :evil: . Lehet hogy csak azért éltem meg így, mert ott tudtam az okát, most viszont csak vajúdtam linkre :lol: :? , de rendesen nyöszörögtem, pedig szülésnél egy hangom se volt :shock: . Na, és rájöttem hogyan tudnak nők "fű alatt" gyereket szülni: ugyanis az én férjemnek az se tűnt fel, hogy...semmise :lol: :? .
Na mindegy mostantól kell itthon tatanom erre való görcsoldót, mert nagyon határon voltam, hogy mentőt hívjak...Még egyszer nem szeretnék ilyet :? ....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Reggel voltunk a gyerekfogászaton. Jól tippeltem: afta. Azt mondta a doki néni, hogy lassan gyógyul, eltelik 1 hét is, úgyhogy sok szeretettel vár minket vissza 1 hét múlva. Szerinte nincs értelme ecsetelgetni, mert mindegyik csípős, és azt nem komálják ilyenkor. :roll: :roll: :roll:
Meglátjuk mi lesz.

[quote="katy76"]B írta:katy76oo!
Köszi a kérdésed, élek! Bár ma hajszál híján felgyújtottam anyukám lakását. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Tettem fel vizet forralni, majd jól ott hagytam. Anyu kb. fél óra múlva elkezd szaglászni, hogy vajon honnan jön a szag?
Én még az ablakot is kinyitottam a nappaliban, hogy honnan jöhet, mire hallom, hogy Anyu szidja az én jó k@rva anyámat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval Boo! Majdnem ráhibáztál! :lol: :lol: :lol:

Óóóóóóóóóóó, én már nem egyszer jártam úgy, hogy elfeledkeztem az odatett teavízről. :oops: :oops: :oops: Általában akkor lett gyanús a dolog, amikor megláttam, hogy a gyönyörű kis teflonos piros lábaskám már ersen mélybordó-feketére hajaz. :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: Szerencsére volt annyi eszem, hogy nem hideg, hanem forró vízzel hűtöttem le elsőnek. :roll: 8)

17 fok már nagyon durva! :shock: :x :x :x Ennyit már a jegesmedvék is kikérnek maguknak! :twisted: :twisted: :x :x :x :x

Kutyok...? :?: :?:

Petrának sokszoros éljen és hurrá!!!

[quote="kicsidodi"]V írta:kicsidodiizsga 5-ös 8) . Na jó, megakönnyű volt szerintem, pedig alig olvastam bele az anyagba :oops: :lol: . Üzleti levelezés a tárgy, szerződések, meg mindenféle kérvények, megbízások, végrendelet stb. kötelező formai elemeiről szól, a másik fele meg helyesírás. Én az ilyeneket vhogy zsigerből vágom ( :shock: bztos előző életemben jegyző voltam :lol: ), de tényleg totál könnyű vot. Mégis pár embernek sikerült megbukni :shock: :shock: :shock:

Az informatikára is ugyanaz ugyanezt mondták. Kinek ez, kinek az. :roll: :wink: (A strébereknek meg mindkettő. :twisted: :twisted: :twisted: )

Manónak a "gomb" után a lámpa jött: "a-pa". És ez nem az "apa" volt. :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

Szerintem a 3 évig várás az azért már erős túlzás. Kb. mint amikor még 8 évesen is szopik a gyerek. :roll: :roll: :roll:
Amúgy vannak bébitejek. Ezt is kapott Manó. Jó, csak drága, mert hamar elfogy. :? :? :?

Kölcsönös ártatlanság vesztés: óóóóóhhhhh......... :oops: :oops: :oops: :) :) :)

norka81! :)

Engem érdekel egy ilyen előadás, de az interaktivitásről örömmel lemondok. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

Miért sírt Jázmin? :cry: :cry: :cry: Nem tetszett neki a macera?
Nagyon okos csajszi! :wink:

moncsy.78! :)

De jó, hogy jöttél! :)

Sajnálom az allergiát! :cry: :cry: :cry: Remélem, mihamarabb kinövi, mint Réka!

Képek klasszak, kutyusnak meg naaaaagyonn-naaagyonnnnnnn sok-sok csontot kívánok még! :wink: :lol: :lol: :lol:

(Tabatiról tudsz valamit? :roll: :?: )

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Azért vettem, hogy a monszun-időjárásban, ha ki kell mennem az utcára, ne ázzon sz@rrá a normális cipőm. Illetve, ha már majd kicsifiam a pocsolyákban ugrál, én meg rohanok utána, akkor is biztos jó szolgálatot tesz majd :wink: :wink: :wink:

Jaj, te kis naív! Gyerek ellen nincs orvosság! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ruhák, kiacsini.
Apa szerint: aki csinos, azon mindegy, hogy mi van, minden jól áll. Aki meg nem csinos, annak meg pláne mindegy. :? :? :? :? :x :x :x :x
(Az a baj, hogy ebben van igazság, és nem kicsit. :roll: :roll: :oops: :oops: :evil: :evil: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]a írta:kispocok13múgy pedig nemisazért mentem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért én ezt elképzeltem:
- Drágám, leugrok ide a Tescoba. Veszek kenyeret, tejet, tojást, meg ilyesmiket, tudod. Mindjárt jövök.
Erre beállítasz a csodavederrel. Mire Apa:
- :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

És most Bond :arrow: telek :arrow: vasárnap estig csácsumicsá! :wink: 8)

Kép
Kép
200907?

BonD!

Jó szórakozást:D!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
jó telkezést nektek is.

még jövök kicsit,mert letettem a drágám és addig szusszanok én is kicsit.
már össze vagyunk pakolva és be vagyunk vásárolva,szóval
már csak apának kéne hazérnie és startolhatunk is.
vagyishogy apa gyorsan még itthon bepácolja a husikat és utána
startolunk.

Fúú Dodi biztos szar lehetett,bár nekem még nem volt ilyen,de
anyumnak sokszor és tudom mennyire szenvedett,ráadásul amikor
még kicsi voltam egyszer kórházba is került.
asszem kolagolt szokott szedni rá.bár nem tuti,hogy így írják.

teavíz elforrás :arrow: én ezért vettem vízforralót... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
tök praktikus sztem és már kb 1500 pénzért is hozzád vágják.

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 11:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

én sajna egyenlőre csak képet találtam róla,de keresem ezerrel a nevét is,
hogy ki lehet.
Kép

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Jeffrey Dean Morgan
Kép

Kép
Kép
csibe83

Jeffrey... :oops: Ezt a Richardot honnan szedtem... :shock:
Nagyon hasonlítanak egymásra amúgy a két színész a Javier meg ez a Jeffrey gyerek :roll:

KisPocok!

Jaja, külföldi... szó szerint... mert ugyebár kriptoni vagy mi a szösz
:wink:

Bond!
Az a film, de van benne valami sakkozós rész is egy hajón, tutira :roll:

Boo!
Kert jó móka, csak ne kellene csinálni is benne a szarságokat... csak élvezni :roll:

Dodi!
Epegörcs :arrow: jájjjj :?

Na most ennél többre nem tudok visszasasolni :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
szerintem is tökre hasonlítanak egymásra.

Kép
Kép
csibe83

Boo!
igaza van loisnak a kerttel kapcsolatban.
mi is azért megyünk most le,hogy befüvezzünk,mert egy részen
még nem lett megcsinálva és nem egy leányálom.

Kép
Kép
csibe83

Csibe!

Épp írni akartam a nevét :wink: . Sose mondtam volna meg, de emlékeztem, hogy egyszer láttam róla, meg Javier Bardemről egy cikket, hogy mennyire hasonlítanak, ezért beírtam a keresőbe, hogy "JAvier Bardem hasonlít" és egyből kidobta :lol: . Amúgy tényleg, de Jeffrey mégis sokkal jobb :lol: .

A kert szerintem akkor szívás ha az ember nem használja ki. Mi jóidőben egész nap kint vagyunk (max.kiviszem a laptopot :twisted: . Grillen csinálok kaját, kint eszünk, van medence (vmi idény teszkós, de azért ellep, ha leülök :lol: ), tollasozunk, játszunk, esténként meg versenyben gyilkoljuk a cserebogarakat teniszütővel :twisted: :lol: . De várom, hogy igazán nyár legyen....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Szóval ha böngészel Mironnak valamit Te sem úszod meg gyorsan! Dettó! Mi is vettünk egy joggert. Nekem bejött a CAM stílusa, ehhez hasonlót kerestem, csak olyat ami kg-ban tovább bírja. Hasonló stílusú, minta Quinny freestyle 3 XL, csak éppen olcsóbb kategória! Vicces mert van rajta kézifék, meg csengő is :) :)!
Remélem úgy beválik, mint a CAM, eddigi séták alapján jól debütált.

Aztán előjött belőlem a közgazdász. Ha sikerülne olyan jól eladni a kocsikat, mint anno a menyasszonyi ruhámat (márpedig miért ne), akkor igen olcsón jönnénk ki babakocsiügyileg majd 2 Gyerkőcre vetítve :D :D Kép

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok,

Telkezőknek, Kolpingozóknak jó pihit
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi el is utazunk, meg nem is :roll: :roll: :roll: csak egy éjszakára megyünk, és Apa bulizik, Anya meg őrzi Nimród álmát egy szomszédos panzióban... de legalább napközben együtt leszünk...

Kipróbáltam a kérdéses buzidrága felmosót... és tényleg nagoyn f@sza, királyságos volt vele a felmosás :-)

Norka,
majd beszámolok a Csernusról :wink: :wink: :wink: (szerintem senki nem bírja elviselni, ha tényleg ilyen, és ez az egész nem egy jól eljátszott, kitalált szerep)

Nyuszi,
igen, ismerős az érzés, amikor a gyerekem kiröhög... nálunk ez akkor van, amikor valamire azt mondom, hogy nem
:lol: :lol: :lol:
Vámpírlány :D :D :D
Tápszer - este mit adsz neki? Én inkább az este miatt tápszereznék, hogy cumizás közben (mint ahogy a cicin) pihizzen be. (Mi este 5-6 között adunk neki tejpépet, ez egy uzsi -szerűség, 7 után fürdés, és utána jelenleg cici - e helyett lenne a tápszer ha már nem lesz fagyasztott tej sem)
Reggel már én is látom, hogy kevesebb ideig lakik jól a tejjel - 7 körül kel, cici, és már fél9-9 körül "tízóraizunk" is.
Remélem, Apa jól boldogul a ma estével! Majd mesélj :-)

Dodi,
magasszárú tornacipi & szűk naci kombó nekem is bejövős
:wink: :wink: :wink: csak úgy érzem, vastagítja a lábamat :oops: :oops:
[quote]E írta:kkor jutott eszembe, hogy talán azért stírölnek ennyire, mert eszükbe jut, hogy ez minek az eredménye?

én is erre tippelek :roll: :roll: :roll:
Palotapincsi :lol: :lol: :lol: :lol: képet, képet :!: :!: :!: :!:
Epegörcsöt sajnálom, szerencsére nem tudom, milyen - bár elég plasztikusan leírtad, nagyon sz@r lehetett
:cry: :cry: :cry:

Bond,
[quote]A írta:zért én ezt elképzeltem:
- Drágám, leugrok ide a Tescoba. Veszek kenyeret, tejet, tojást, meg ilyesmiket, tudod. Mindjárt jövök.
Erre beállítasz a csodavederrel. Mire Apa:
- Shocked Shocked Shocked Shocked Question Question Question Shocked Shocked Shocked

Enyémapát hívtam a garázsból, hogy jöjjön le cuccolni... szegénynek a szeme sem rebbent, meg sem kérdezte hogy ezmegmiafranc... sikeresen betréningeltem az elmúlt években :lol: :lol: :lol:

Jeffrey,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: itt csorog a nyálam a monitorra... azok a bánatos kutyaszemek :lol: :lol: :lol: :lol: nem kergetnélek el, ha meghívnál egy kávéra :wink:

Lois,
[quote]K írta:isPocok!
Jaja, külföldi... szó szerint... mert ugyebár kriptoni vagy mi a szösz
Wink
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Csibe,
[quote]m írta:i is azért megyünk most le,hogy befüvezzünk

jó buli lesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kert - hát én bevállalnám a macerát nagyon szívesen, panelgyerekként már régen álmodom egy saját kertről - imádom a szabad levegőt, a napot, megőrülök a lakásban, ha kinnt jó idő van vagy ha esik a hó... szóval, én olyan Dodi-stílusban használnám a kertet...

Breki,
nagyon kúúúúúúúúúúúúúúúúúúl ez a kocsi!!!!!! Milyen típus? Mennyire nehéz?
Moncsy,
és a tiétek?

Mi ma végre voltunk sétálniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És itt volt a barátnőm, aki kb az egyetlen, aki rendszeresen jön Cukifej-nézőbe (ő így hívja Nimródot)... két hét múlva kiköltözik Angliába :-((((((( úgy fog hiányozni...
Nimród nagyon interaktív volt vele, ment hozzá, hívta játszani, emelte a kezét hogy vegye fel, azt hittem, megzabálom! Barátnőm persze elérzékenyült, nem kicsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tökre rágyújtanék :shock: :shock: :shock: :? . Több, mint másfél éve egy slukkot se szívtam, mégis a mai napig megkívánom :shock: . Persze valójában nem a cigit kívánom, csak az érzést, amit akkor éreztem, mert most már nem esne jól. Ha csak megérzem valakin, elfog az undor. Hála Istennek... :wink:
Aki dohányzott közületek baba előtt, vannak hasonló pillanatai? Van vki, aki visszaszokott? Én tuti nem fogok, mert ugye rajtavagyunk a kistesón, ráadásul úúúgy örülök, hogy leszoktam, nem szívatom megm magam újra :? ... De sokakat ismerek, akik szülés után folytatták....

Breki!

Nagyon fasza a babakocsi, leírod a nevét :roll: ?

Kispocok!

neeeem csinálok képet :twisted: :lol: .
Már kivasaltam 3*, de még mindig tiszta "extra volume" :lol: . Ezenmár csak a mosás segít.

Voltam tornacipőt nézni, és megállapítottam, hogy én bizony nem vagyok az a tornacipős lány :? :lol: . Máson nagyon cool, de én úgy érzem magam benne, mint egy alsós tesiórán :oops: :lol:

Epegörcs: tényleg überszar volt :( . Állítólag ez az egyetlen fájdalom, amit a szüléshez hasonlítanak. Hát nekem mindkettőt sikerült átélnem, juhuuu :? :lol: .
Amúgy kicsit durci is vagyok miatta, mert elvileg a napokban lehet a beágyazódás, és nyílván nem tesz neki túl jót, hogy közben ilyen dolgok történnek odabent :? . Pedig volt "nyákdugóm" , és eddig csak egyszer volt, mikor Botond fogant, meg rajtunk se múlt a dolog (khöm :lol: ), szóval jók lennének az esélyeink... Remélem nem ezen múlt. Persze nem leszek csalódott, ha most tovább kell várni, mint Botondra, csak dühítő, ha ilyesmi szól(hat) közbe :? .

Kérdés: Ti éreztetek valamit beágyazódásnál? Mert én Botondnál nem éreztem semmit, asszem.... De sokan szoktak.
Hátha ti emlékeztek...

Engem amúgy abszolút nem zavartak ezek a témák másnál, de légyszi szóljatok, ha inkább húzzak el ezekkel a dolgokkal másik topikba :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

b@szki, pont ma jutott eszembe, hogy úúúúúúúúúúúúúúgy rágyújtanék...

Nimród előtt sokáig cigiztem (gimi másodikban kezdtem, ki sem merem számolni...), Apa itthon néha elszív egyet-egyet, és múltkor kértem egy slukkot - nagyon szar volt, és büdös. Viszont kb egy hónapja elmentem egy koncertre, és megittam egy sört, na akkor jól esett egy szál. De azóta sem jutott eszembe, csak ma.
Visszaszokni nem akarok, mert jó hogy le tudtam tenni, de néha eszembe jut :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a szertartás miatt, a reggeli kávéhoz lenne a tuti!

Dededeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kérünk képet!!! Nem is tudlak elképzelni pincsikutyában! (priviben is jó :wink: )

Beágyazódás: nem emlékszem rá, hogy éreztem volna valamit :roll: :roll:

[quote]V írta:oltam tornacipőt nézni, és megállapítottam, hogy én bizony nem vagyok az a tornacipős lány Confused Laughing . Máson nagyon cool, de én úgy érzem magam benne, mint egy alsós tesiórán Embarassed

Hmmmmmmm.... lehet, hogy azért, mert neked ez nem volt olyan rég, és még emlékszel rá, én viszont örülök neki, ha ez legalább egy kicsit fiatalít :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bár versenytárs, és mi amúgy is Pampers-t használunk, azért el kell ismerni, ez egy nagyon cuki, és baromi jól megcsinált fllm :wink: :wink: :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=wr5XT6vIoGk

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

A video baromi édes :D !
Tényleg hülyeség lenne visszaszoknod ennyi idő után :roll: . De legalább nem vagyok egyedül :twisted: . Amúgy tök fura, hogy elképzelni sem tudom, hogy rágyújtsak, csak a vágy van meg :shock: .

Na jó, képet csináltam, de baromira nem adja vissza, élőben sooookkal "nagyobb" :lol: .
Majd minggyá a nagygéprűl :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

várom, várom :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!
Tényleg jó ez a kisfilm! :lol:
Hová utaztok? Aztán tiédapának mond meg, hogy jön neked egy éjszakával. :wink: :lol: Te bulizol :arrow: ő álmot őriz! :D

Dodi!
Tornacipős érzés: Ahogy leírtad, rájöttem én is hasonlóan érezném magam benne, és ezért nem vettem egy hónappal ezelőtt ilyen cipőt :shock:
Epegörcsöt ne kelljen többet átélned.Inkább szülj még egy-két gyerkőcöt. Annak a fájdalomnak legalább van értelme.
:lol:
Én nem éreztem semmit a beágyazódásnál, viszont mostanában a peteérést érzem. :shock: :lol:
Cigi: én csak akkor gyújtottam rá, ha buliztam, de most undorodom még a füstjétől is. Ma ment előttünk egy pár akik fújták a füstöt, és meg kellett állnom, hogy lemaradjunk, mert annyira zavart.

Breki!
Jó a babakocsitok!

Bond!
Jázmin azért sírt a konduktor néninél, mert mostanában az idegenektől az idegen helyen fél. Apával ketten próbáltuk nyugtatni, ez néha sikerült is, de ahogy a néni hozzáért egyből ment a visítás. Végén már annyira behergelte magát, hogy alig bírta abbahagyni a hüppögéses ordítást. Hozzáteszem azóta az éjszakáink is carok. Úgy jártunk , mint Nyuszi Lilivel.
Tényleg!
Nyuszi! Nálatok megnyugodott Lili? Vagy még felzaklatja a konduktor?
Milyen volt a színház? Hol voltál és mit néztél?

Mi ma jól eláztunk. :? Vagyis csak én, mert nálam volt az esővédő, de azt a babakocsira tettem :-) Ezek után nem is mentünk már délután sehová. Kicsit takarítottam, meg pakoltam. Mi is elutazunk vasárnap.
Vendég

Kispocok!

Csináltam neked telefonnal, z jobban visszadaja... :lol:
De olyan genyóóóó vaaaagy :twisted: . Viszont cserébe kérek egy szivességet :twisted: . :arrow: privi (nyugi lányok, sulis téma, nem a veséjét kérem el :lol: )

Kép
(Nekem rendesen nő az orrom :shock: :evil: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem fikázódni, telefonnal mindenki szarabbul nél ki...
(Ugye :roll: :lol: ?)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

ez egyáltalándeegyáltalánnem gáz :!: :!: :!: :!: :!:

Norka,

[quote]A írta:ztán tiédapának mond meg, hogy jön neked egy éjszakával. Wink Laughing Te bulizol Arrow ő álmot őriz! Very Happy

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Tisza-tóhoz megyünk, sajna nem az Adriára :cry: :cry: :cry: :cry:

Szegény Jázmin :cry: :cry: :cry: Talán megszokja a konduktor-nénit :roll: :roll: :roll:
(Nimród nem szokta meg a csesztetést, az utsó alkalommal is ugyanúgy hüppögött, mint először :cry: :cry: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok

Nem nagyon volt idom a heten irni. Vegre jo ido van es amennyit csak lehet kint vagyunk Lottussal. Csak egy-ket dologra reagalnek.
A kepeket azert megneztem es minden babo gyonyoru. Bocs, hogy nem nev szerint.

Dodi:
En is sokaig dohanyoztam, de mikor megtudtam, hogy terhes vagyok azonnal abba hagytam. Nem is akarok vissza szokni, tok orulok, hogy vegre sikerult leszokni. Bar egyszer mar ragyujtottam, mert nagyon ideges voltam, addig orlodtem, hogy nem birtam ki, hogy ne gyujtsak ra. Nem gyoztem utana kopkodni meg fogat mosni. Aztan a multheten Apaval grilleztunk kint es ittunk egy sort. Huuu, mondom de jo lenne ragyujtani... kertem egy slukkot Apatol (Apa vissza szokott 1 ev utan, de csak max 7-8 szalat sziv egy nap) na az baromi eros volt es nagyon rosszul esett. Tuti soha nem szokok vissza. Pfujjj

A beagyazodast en lehet, hogy ereztem... Azert lehet, mert pont olyantajt (hogy kell irni?) volt 2-3 napig tarto rettenetes hasfajasom. Meg a korhazba is be kellett mennem mert nagyon rosszul voltam. Az orvosok sem tudtak, hogy mi bajom van. Kerdeztek, hogy nem e lehetek terhes, mondtam, hogy eppenseggel lehetek, mert babara gyurunk. Csinaltak terhessegi tesztet, az akkor meg negativ volt. Ra par hetre derult ki, hogy terhes vagyok. Szerintetek lehet, hogy az a beagyazodastol volt??

Bar mar aktualitasat vesztette de ezt a ket dolgot mindenkepp meg akartam irni:

Csibe:
Neked akartam mar irni, hogy olyan piros pottyos kis ruham nekem is volt, es tokre szerettem. Jok a kepek es szerintem Kiara tiszta Apukaja.

Kispocok:
Jok a kepeid ifjabb korodbol. :wink: Igy mar latni is lehet oket. :D

Kép
Kép
bucus80

Kispocok!

Szerintem Jázmin se fogja megszokni :( az se nagyon tetszik neki, ha én tornáztatom itthon. Használjuk a torna labdát, de nem bírja így általában visításba torkollik az ügy, vagyis most már nem várom meg, hogy panaszkodjon, hanem folyamatosan vigyorgok neki, meg nevetek és próbálom bemagyarázni szegénynek, hogy ez milyen szuper dolog. :oops: :shock:

Tisza-tó is szuper hely!!! Legyen nagyon jó idő, és akkor jobb lesz mint a tengerpart. :lol:

Na, elteszem magam holnapra...
Jó éjt!
Vendég

Norka,
kösziköszi a pozitív energiákat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nimród is utálta az itthontornázást, ezért én nem is nagyon erőltettem, mert láttam, hogy nincs semmi komoly gáz... és lám, így is azt mondták pár hete, hogy már nem kell járni, és a konduktor csaj is aki megnézte, azt mondta, hogy minden rendben vele, ne parázzak :lol: :lol: :lol:

Bucus,
köszi :lol: nekem is jó volt kicsit nosztalgiázni, amikor átnéztem őket :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?