Új privát üzeneted érkezett!

El van téve a kedvencek közé ez az oldal, és napokig néztem, hogy megint senki nem írt... És akkor megláttam, hogy egy oldallal már arrébb mentünk :mrgreen: :mrgreen:

Na szóval, így már szépen látszik! :) Szépen gömbölyödsz!! :wink: Tök jó lenne, ha szülinapi Márkot szülnél!! :)

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Tegnap voltunk dokinál, és az asszisztens és a dokim mondta, hogy kb. 30 hetes terhesnek nézek ki :shock: Szóval azt mondta a doki, hogy vissza kéne fogni a kaját, mert nagyon el fogok szállni súlyügyileg... Eddig 9 (!!!!!!!!!!!!!!!) kilót híztam, és még van 3 hónapom.... Áááá, nem akarok bálna lenni!! :lol: de imádok kajálni... :oops: sőt, inkább zabálok :lol: De vissza kell fognom magam, még most, remélem még nem késő. Mindenkitől azt hallom, hogy a második gyerek után rajtam fog maradni minden, és baromi nehéz ledolgozni...

Ti mennyit híztatok eddig??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Nyugi,Kata,amíg nem vagy nagyon vizes és a cukor is rendben van,addig nem számít.Én Dénessel a 35.hétig 17-et.Most 19-et,38.héten szültem ,de cukros voltam,a 30.héten derült ki.Sok volt a víz is rajtam.Már csak 5 kilót kell leadnom,ami ha eljön a tavasz,akkor simán lemegy,mert mi akkor egész nap úton vagyunk,vagy a kertben kinn.És akkor valószínűleg nem is eszek ennyit :lol: szóval nyugi,simán lemegy.....

Málna,szép pocak,tényleg csak oda híztál...én igazi hörcsög lettem a végére,hatalmas fejjel és dagadt kezekkel :lol: :lol: de ez már történelem :roll:

Kép Kép
 

 
 

teszek fotokat...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára meli1118 2010.02.06 10:49-kor.

Kép Kép
 


teszek fotokat...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek!

Meli

Édesek a srácok;)

Kata

nyugi, ne aggódj.Ha így érzed jól magad;)neked kell érezni.Majd lemegy szülés után.

Öcsivel minden rendben.Ma voltam uh-n.A baba súlya 2960 gramm.És még van kb2-3 hetem...Szóval kb akkora lesz mint Máté, vagy nagyobb.
Én tiszta takony vagyok, és köhögök, és vizesedek.Lázam nincs.
Ja és pár napja nincs e orvosom, se szülésznőm...egyenlőre...
Izgalmasan vágunk bele;)

 


Sziasztok,

Hú Málna, ez merész:), de biztos minden jól fog alakulni.

Hoppá, szerintem se aggódj, majd lemegy, ezt mondogatom én is:)

Meli, szépek a fiúk

Rólunk: hát ha ma, holnap nem indul meg, pénteken császár, Robi ugye az lett, így hát nem vár a doki, eddig minden jól alakult, Kristóf jól van, én jól voltam, de ma rossz a kedvem, szeretnék már egy héttel idősebb lenni.

A Klinikán fejetlenség volt ma lehet, hogy ez paráztatott be.
Na majd meglátjuk. Jelentkezem.
Puszi Eszti

Kép
Kép
 


Hajrá kismamik, már a finisben vagytok, tudom, ez a legnehezebb pár nap/hét, de már nincs sok hátra....!! Nagyon drukkolok nektek, hogy szép és gyors szülésetek legyen...!
Málna, majd egy sms-t dobtok, ha történések vannak...? :wink:

Nálunk minden rendben, Jadviga jövő héten lesz 1 éves, Eszternek pénteken van a farsangi mulatság a suliban, szóval tele vagyunk jobbnál jobb programokkal !
:wink:

Puszi nektek !
 
 


Sziasztok!

Zsizsik
Naná :wink: ,hogy írok.
Én is remélem , hogy gyorsabb lesz mint Máté.

Nktarin

Drukolok!Bár ma már szombat van...lehet hogy már me is született Kristóf baba... :D Irigy-irigy :wink:

Meli

Én most kezdek vizesedni.
Eddig csak estére nem volt bokám.Most már ott tartok, hogy rgel sincs.Az oviban azt mondták, hogy már látszik a fejemen,hogy közeledik a vége :wink:

 


Sziasztok!
(Pénteken!)
Ma reggel 9:10-kor megszületett Germann Kristóf Péter
3150 gramm és 53 cm.
Anya és fia jól vannak

NAhát!Ezt egy másik topikban találtam :D :D

Gratulálok!
Jó egészséget, és sok-sok tejet kívánok!!

 


Gratula Nektarinnak! Sok boldogságot és tejcit kívánok nekik!!! :D

Málna, akkor neked sincs sok hátra!! gyors és könnyű szülést kívánok!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Sziasztok !

gratula Nektarinnak !!!!!!!

önzőn rólunk :
kedden voltunk a Kaáliban dr.Kovács Péternél
most a mensimre várunk, ha megjön 3.napon vérvétel, kiderül, hogy a Danoval mit művelt Confused
aztán 14 - 18 nap között UH, hüvelykenet és a méhemet is feltöltik, hogy kizárják a méhpolip ( na már csak az hiányozna )és egyéb nyavalyákat
utána pedig a hormonjaimtól függően kezdődik a lombik ! :D

Gestomix szedése hat hónapig
 
 


Hatalmas gratuláció Esztinek és családjának a csöpphöz.Majd kérünk beszámolót!!!!

Kép Kép
 


Aranyosak vagytok köszönön, amint tudok jövök, kicsit elhavazva:)
Málna, hajrá, Viki Nektek is.

Kép
Kép
 


Sziasztok! :P


Málna, holnapra nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!! Még bírod egyben? Vagy csak még nem tudunk róla, hogy megszültél???? :roll:

Viki? Hogy álltok?

többiekról is jöhetnének infók!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Ezt ma kaptam:
5 órakor megszületett Áron.3270g és 55cm.Jól vagyunk mindketten.

Sok erőt és egészséget kívánok,nektek,Málna és sok sok tejcsit!!!Hihetetlen,hogy majdnem a TE születésnapodon született!!!!!Gratulálunk!!!!

Kép Kép
 


Nagyon gratulálok Málna!! Sok boldogságot és rengeteg tejcit kívánok!! Tényleg majdnem szülinapi baba lett!! Ezek szerint mégsem Márk lett :) Tök szép név az Áron, nálunk is bent volt a pakliban, de aztán mégsem lesz Áronunk :)

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Sziasztok !

Málna
hatalmas gratula Áronhoz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
február szülinapos hónap lesz nálatok ! :D :D :D :D

Nektarin
hogy vagytok ?

Kata
hogy vagy ?
látom, hogy már megvan a név, Eszti lesz a hugica :D :D
jelenleg a mensimre várunk, az endó ellen kapott hormonok kicsit felborították a rendszert
a mensi 3 napján vérvétel, majd 14 napon UH, méhfeltöltés :roll:
aztán eldől, mikor indulhat a lombik

Gestomix szedése hat hónapig
 
 


Málna, már otthon kell lennetek egy napja, ahogy olvastam a másik topikban! Ha ráérsz majd, mesélj!!

Nektarin, ez rád is vonatkozik!! :) Várjuk a beszámolókat!! :)

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Sziasztok!
Végre gép közelbe jutottam , és írtam egy kis élménybeszámolót
Amint lesz időm majd még jövök.


2010. február 26. ma van a születésnapom. Sorba jönnek a telefonok sms-ek, emailek…és a kérdések;) Na lesz ma baba?!
Ha a tegnapi NST-t vesszük alapul, akkor nem sok esélyt látok rá. De az anyai megérzésem azt súgja, hogy hétvégére már lesz;)
A családdal megbeszéltem, hogy idén szorítkozzunk csak a sima felköszöntésre, és ne csináljunk semmilyen összeröffenést. Mindenkitől kértem egy szép orchideát (mert ez a másik, hogy ne vegyenek nekem már semmit. Ami kell azt úgyis megveszem magamnak;)) meg egy puszit. Anyuval annyiban maradtunk, hogy azért szombaton átmegyünk ebédre.
De maradjunk még a ma napnál. Délután elmentem Mátéért az oviba, és hazafelé beugrottunk a cukiba egy pár sütiért;) Az ünnepi vacsi:D:D rántott máj, hercegnő krumplival;) Jól bekajáltunk, még két franciakrémest is letoltam. Épp mosogatok, amikor hív az unoka tesóm. Ez volt olyan 8 óra körül. A szokásos, na mi újság?! Mondom semmi épp, mosogatok. Nagy röhögés:D…de mondtam neki, hogy azért a hasam meg a dereka olyan furcsán kezd feszíteni, de ezen kívül semmi.
9 óra. Apa Mátéval mg ez utolsó állatos műsort néznek az Animal Planaten…Utolsót, na persze:D Főleg, hogy Afrika, meg oroszlánok;) Megbeszéltük, hogy ha vége rögtön megyünk fürdeni meg aludni.
9.45 Na eljött a fürdés „ideje”.Mondtam nekik, hogy induljanak a fürdőbe, és addig felmegyek az emeletre, hozok le pizsit, meg tiszta gatyát.
És akkor mint a filmekben, amiről eddig azt gondoltam mindig, hogy á ilyen biztos nincs:D, alig, hogy elindultam felfelé a lépcsőn, kb a 3. lépcsőfoknál jártam, amikor hallottam egy pukkanást, és elkezdett ömleni a magzatvíz:O Ez volt 10 órakor.
Kiabáltam apának, hogy nem fürdünk ha nem szülünk:D:D
Gyorsan tisztába tettem magam, felöltöztem, összeszedtük Mátét és irány anyum.
Máté szerencsére elaludt a kocsiban, úgyhogy anyunál csak be kellett csempészni az ágyba. Én ki se szálltam a kocsiból, mert egyfolytában szivárgott a víz.
23.30
Beértünk a kórházba. Gyors bejelentkezés, és irány a szülészet. Két nagyon kedves szülésznőt fogtam ki, és egy mások elmondása szerint jó orvost;)
Mire minden adatomat leadtam, és átvedlettem kórházi cuccba már 2 ujjnyira ki volt nyílva a méhszájam. De sajnos még eléggé fent volt, úgyhogy megnyugtattak, hogy még az elején vagyok…Bementünk a szülőszobába. Szerencsére a 3-ból, csak 2-ben volt, így jutott nekem is. Az, hogy nagyon az elején vagyok, hát hogy is mondjam…Az NST 80 és 90 közötti fájásokat mutatott 2-3 percenként. És kurvára fájt! Jobban mint Máténál. Mondták is, hogy a második szülés gyorsabb, de fájdalmasabb…Remélem is hogy gyorsabb, mert Mátéval 23 órát vajúdtam, mire megszületett…:O
Kb. olyan 1 óra magasságában jött még 4 kismama…Elkezdődött a sakkozás, hogy kinek vannak erősebb fájásai, ki van jobban kitágulva, és e szerint költözködtek a kismamák a szülőszobából a vajúdóba. Én szerencsére maradhattam, mert megint tágultam majdnem egy fél ujjnyit;) Gyorsan megkaptam a szokásos előkészítést;) és megengedték, hogy még bemenjek a kádba;) Na az maga volt a mennyország:D Ott is piszkosul fájtak a fájások, de azért már elviselhetőbb volt;)
Hajnali 3 óra körül vánszorogtam ki a kádból, mert a szülésznő szerint már olyan vörös volt a fejem a melegtől, hogy félt, hogy elájulok. A meleg víz nagyon jót tett, mert tovább tágultam.
Felküzdöttem magam apa segítségével a szülőágyra és „vártunk”…Én kínlódtam, apa kínlódott…és hősiesen cserélgette a cserélgetni valót. A kérem azt hiszem ez az ami ha nincs meg egy kapcsolatban akkor megette a fene. Már nem a cserélgetni való cserélgetése, hanem maga a dolog…Hisz ilyenkor nem igazán a legszebb, legkívánatosabb egy nő;)de ő megtette, már másodszorra;)és az első után sem ment el a kedve tőlem;)
Forogtam egyik oldalamról a másikra, hogy segítsem kismanót előre jutni. Aztán egyszer csak mondtam apának, hogy na most szóljon valakinek , mert úgy érzem, hogy már tolófájásaim vannak. Aki szült az ismeri az érzést;)mintha az ember be akarna tojni, de az ég világon semmi ne jön:D
Jött a szülésznő. Megnézett. Anyuka szülünk;) 4 ujjnyira kivan tágulva és már látja a fejét! Gyors ágy átalakítás, lábak fel, apa nyomja a tarkóm, és meg mint az őrült nyomok, amikor kell. Nagyon ügyes volt a szülésznő, mert gátvédelemmel segített nekem;) Van összehasonlítási alap;) Gátvágásnál könnyebb, mert rögtön több a hely, most viszont…Ok, hogy nem vágtak, de amikor két fájás között megállt félúton, azt hittem, hogy szétszakadok a gerincem mentén, és kettőben fogok leesni az ágyról: (
Aztán gyorsan beindultak az események, és gyakorlatilag 4-5 erőteljesem tolás után 2010.február 27.-én hajnali 5 órakor megszületett Áron 3270 grammal 55 centivel. Rögtön felsírt, és rögtön a mellkasomra tették a kis forró, ragacsos csomagot. Olyan kis édes volt, sírt egy darabig, aztán csak nézett ránk, és megnyugodott:D És mi is hogy minden rendben van vele. Gyorsan elvitték megmosdatták, megmérték, lemérték, kitisztították, felöltöztették, és már vissza is kaptuk a kis batyut. Apa megint sírt…Pedig az élet eléggé megedzette. Eddig kétszer láttam sírni. Amikor Máté született, és most…Hiába ezek az életre szóló élmények nem hagyják szárazon egy férfi szemét sem;)
Engem gyorsan rendbe raktak. Kaptam 3 db felszívódó varratot, mert a túlzott erőltetéstől egy picit berepedtem.
Fél 9-kor jöttünk ki a szülőszobából, és mentünk át az osztályra. Addig a kis család végig együtt volt. Áront sem vitték el, ott pihent velünk.
Hát így esett a nagy eset:D A húgom előzőnapi sms-e így szólt: Kívánunk nagyon boldog születésnapot, és hogy a megérkezzen a csomag, amire 9 hónapja vársz;) Majdnem szülinapi, de nekem szülinapi.
Ennél szebb, értékesebb ajándékot sosem kaptam még születésnapomra;)

Kép

Pár órsan:
Kép

tesók
Kép

6 és fél naposan

Kép
Kép
Kép

 


Málna, itt is szívből gratulálok Áron születéséhez, gyönyörű szülésed volt ! Jó, hogy viszonylag hamar túl voltatok rajta. És Apa a Hős !!!! :D :D Áron édes kis manócska, nagyon kiváncsi vagyok, hogy kire fog hasonlítani... :lol:
Jó egészséget, sok tejcsit, és türelmet a két kicsihez !!! :D
 
 


Málna, ismét gratulálok, nagyon édes Áron! Tényleg, hogy-hogy nem maradtatok a Márknál?? Mikor dőlt el, hogy mégis Áron lesz??
Jó kisfiú? Máté hogy viszonyul hozzá?? Nincs rád tapadva??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Jajj,de szép ez a kisfiú(is :lol: :lol: )
És a szüléstörténet is jó._Hát igen,ritka kincs az olyan férfi,aki 2 szülés szépségei és csúfságai után is NŐ-ként gondol ránk :lol:
Én is kíváncsi vagyok Máté reakciójára,aztán egyeztetünk,kinek melyik korkülönbség jött be jobban :lol:

Eszti,ti jól vagytok??

Kata,jól emlékszem Gergő is Eszter lett volna,ha lány?

Zsizsik,ti jól vagytok??

Viki,hogy álltok??


Nálunk minden jó.Vannak nehezebb napok és kifejezettem jók is.Dénes szereti Gergőt nagyon és már azt is elfogadta,hogy nem mindig tudok vele foglalkozni és ügyesen eljátszik,amíg dolgom van,elaltatom,szoptatom.Szerencsére K sokat van itthon,meg hát heti 3 délután nagyszülős.22-én megyek oviba beíratni.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Az én kismanóm...

Gergő már gyakran átalussza az éjszakát,volt már este fél 9-től reggel fél 8-ig tartó alvás is :lol: ezt azért így ki lehet bírni...

Teszek fotókat.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat :wink:
Jól vagyunk, minden rendben. Áron nagyon nyugis baba, sokkal nyugisabb mint amilyen Máté volt :wink: Csak eszik, alszik, emészt :wink: Még sírni is lábujjhegyen sír :lol: Komolyan nem is sír,csak morog, meg nyafizik mint egy kismacska :wink:
Máté nagyon szereti, csak résen kell lenni, mert a mozdulati...elég hevesek :shock: Na a hangerőről meg inkább nem is mondok semmit :? Edzett kis emberke lesz öcsi, az biztos :wink:
Az éjszakák is nyugisak.Éjjfélkor van egy komfort szopi, és utána 5 fél 6 körül ébred legközelebb :wink: Legalább én is tudok aludni :wink:
Meli kérdezted a korkülönbséget...
Azt gondoltam, hogy könnyebb lesz így, hogy Máté már nagyobb...De már nem vagyok biztos benne.Persze az sem lehet egyszerü, ha másik gyerek is pici még, de talán abból a szempontból könnyebb, hogy neki még nincs annyi igénye, hogy akkor csak vele...Mert Máténak már van, és ezt most hatványozottan ki is használja.Olyan mintha az árnyékom lenne, vagy az apjáé :lol: A héten már ment oviba, mert minden reggel kérdezte, hogymikor mehet már...itthon meg már halálra unta magát :?

Kata
Nem sokkal szülés előtt.Sokat ayaltunk.Tetszik a Márk név, csak túl ropogósnak éreztem a vezeték névhez :wink:
Jól vagytok?!

Nektarin

Nálatok mi újság?

Többiek?!

És akkor egy pár kép :wink:
Kép

Kép

Kép

:lol: Ez én lennék.3 héttel a szülés után, a tavaly nyári farmeromban :wink:
Kép

Kép

 


Málna, aztamindenit :shock: Nem semmi, hogy eltűnt a pocid!! Én is ilyet akaroooooook!! :lol: :lol: :lol: Persze majd pár hét múlva :wink: Szóval nagyon jól nézel ki!!! Áron pedig nagyon édes! És hogy még jó baba is, és éjjel hagy aludni, az még szuperebb. Remélem hugi nálunk is hasonlóan fog éldegélni :)

Mi köszi, jól vagyunk, néha a gyomorégés, meg a halálra zabáltam magam :mrgreen: érzés kerít hatalmába, pedig nem is eszem annyit (asszem :lol: ), meg sokszor alig kapok levegőt, de amúgy tök jól vagyok :)

Többiek? Gyertek ti is!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


sziasztok !

hát, holnap reggel tesztelek, ugyanis rossz a gyomrom, olyan mintha meg akarna jönni egy hete
:shock: :shock: :shock: :shock:

Gestomix szedése hat hónapig
 
 


Na, Viki, csak neeeeeeeeeeeem???? Már meg kellett volna jönnie?? :shock: Várom a teszteredményt!! Izgi!! :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Sziasztok !

hát az van, hogy van egy pozitív tesztem :D :o :D :o :D :o
1 százalék esélyt adott a doki, hogy a "hagyományos" úton babám legyen :shock: :shock: :shock: :shock:

még nem merek örülni, holnap reggel csinálok egy tesztet, délután még egyet, aztán bejelentkezek az egri dokimhoz

Gestomix szedése hat hónapig
 
 


Vikiiiiiiiiiiiii!!! Aztamindenit!!!!! Nagyon halkan gratulálok!!!! :) :P :P :P :P Babaragacsokat küldök neked!! Húúú, de szuper!! Látod, amikor az ember kicsit a lelkében letesz arról, hogy sikerülhet.... akkor aztán.... :D :D :D :D :D :D

Várom a mai tesztedet is!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Na,ez nem semmi :lol: :lol: :lol: :lol: én nem halkan gratulálok,mert a teszt az teszt,mind tudjuk:)
De jó!!!!Végre sikerült.1%?????Hát látod az is esély.

Kata,hogy bírod a végét???Jól vagytok???

Málna?Ti jól vagytok???

Többiek???

Mi jól.Csak hát itt a tavasz és én nem nyughatok.Gyakorlatilag csak enni és aludni járunk haza.Pláne,hogy K fotózik és természetjárunk állandóan.Úgy élvezem,gyerekek szintén.
Dénes imádja Gergőt és sokat segít(!!!)pl.vigyáz rá,amíg megfőzök(!!!!!)Gergő fekszik a játszószőnyegen és ha elszontyolodik és nyöszörögni kezd,Dénes föléhajol és beszélget hozzá:
-Na mi a baj,mondd el!!!!Ne sírjál,picike Gergő....olyan édesek,G meg nagyokat röhög rá.Annyiban nehéz csak,h D nagyon akaratos és balhézik sok mindenen,de már tudjuk kezelni...

Kép Kép
 


Sziasztok !

kellemes húsvéti ünnepeket !!!!

Meli
csodás lehet, ahogy a két kispasid így szereti egymást ! :D :D :D

Kata
hogy vagytok ??

már 5 db pozitív tesztem van, csütörtökön megyek a dokihoz :D :D :D :D :D

Gestomix szedése hat hónapig
 
 


Viki, szuper hogy ennyi pozitív teszted van!! Kíváncsi leszek, mit szól majd a doki!! Gyere ám majd a hírekkel!! :)

Meli, bírom még, mert bírnom kell! :lol: Gege mellett nem lehet pihenni. Voltunk múlt hét csütörtökön a dokimnál, Nórink kb másfél héttel nagyobb, mint a nagykönyv szerint, így a dokim jövő hétre hívott az első NST-re. :shock: Úgyhogy jövő szerdán 10-re megyünk Siófokra (mert ott fogok szülni). Találkozunk a szülésznőmmel is, így a kellemest összekötjük a hasznossal.

Képzeljétek, tegnap este megszült a sógonőm (a tesóm felesége), császárral, mert nem tágult semmit. Olívia lett a kislányuk 3500 gramm, és 53 cm. :)

Málna? Régen voltál már :) Bár gondolom neked sincs sok időd és energiád, mint Melinek, meg a többi frissen szült kismaminak :) De azért jöhetnétek, csajok!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Sziasztok !

sajnos, nem sikerült, nyolchetesnek látszó petezsák, embrió nélkül :D :D :D :D :D :D :D
hétfőn missed ab

Gestomix szedése hat hónapig
 
 


bassszusssss...
annyira sajnálom.Remélem ezután sikeresek lesztek.

Kép Kép
 


Sziasztok !

meghülyített a bánat, természetesen ilyen :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jelölést akartam

Gestomix szedése hat hónapig
 
 


Ó, Viki, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


vvviki

Sajnálom :cry:

Hoppá

Gratula a sógornődéknek :wink:
Hogy hogy Siófokon szülsz?

Meli

Nagyon jók a képek!
Profi fotós csinálta?

Nálunk minden rendben.
Áron nagyon jó fiú :wink: Néka kicsit rafinált :wink: Van hogy csak azért sír, hogy aztán felvegyük, és a nagy bogár szemeivel nézelődjön közbe...
De nem szeretnék ugyan abba a hibába beleesni mint Máténál, hogy már csak kézben bírt elaludni :?
Úgyhogy most egy kicsit Spártaibb a módszer.Nem akartam, de a gyerekorvos, és a védőnő is megerősített benne, hogy próbáljam ki hogy hagyom sírni, ha nincs más gond ami miatt sír.
Okos gyerek, mert csak az első este csinálta a cirkuszt, de akkor is csak kb.30 percet.Ma már ott tartunk, hogy fürdés, etetés, jó éjt puszi, és 2-3 perc alatt elalszik.Sírás nélkül.8-fél 9 körül már alszik, és csak hajnali 4-5 között ébred :wink:
Most azon agyalok, hogy mi lenne ha éjfélkor felkelteném, megetetném, és akkor átaludná az éjszakát :!: :?: :roll: Vagy ne kísérletezzek?!

 


Viki, már túl vagy a műtéten... Jobban vagy? Bár ilyenkor még egy jó darabig az ember nincs túl jó passzban, én már csak tudom... :? Azért majd jelentkezzél, mi újság!

Málna, örülök, hogy jól vagytok!! Hát igen, a rafináltsághoz nem kell nagyon öregnek lenni :D Tudják ezek a picik is már, hogyan lehet felvetetni magukat!! :P Én Gergőnél csináltam néha olyat, hogy hajnalban kivettem az ágyából, cicire tettem, nem igazán keltettem fel, mert így is némi arccirógatás után rábukott :lol: a cicimre, így nem is kelt fel igazán... Próbáld ki, ki fog derülni, meddig alszik utána.
Nézegetem mindig iwiwen a képeket, hátha tesztek fel újakat!

Meli, a ti képeiteket is nézegetem ám!! Szép kis család vagytok ti is!!

Én még bírom, mert bírnom kell, főleg egy örökmozgó, minden lében kanál kis csirkefogóval... Nem mondhatom neki, hogy most anya pihen, hagyjon békén... Úgyhogy mozgok egész nap, elvagyunk, bár a hasam már reggel húz rendesen... Holnap megyünk az első NST-re, a dokim már mostanra hívott, egy héttel korábban, mint a szokásos. Kíváncsi leszek, mekkora már Nóri... Aminek örülök, hogy januárban jártam +11 kilónál, aztán márciusban volt egy hasmenős-hányós hétvégém, és azóta csak +10 kilónál járok. Szóval 1 kiló lement rólam januárhoz képest... Nem a gyerektől veszem el, mert így is másfél héttel nagyobbnak tűnt 2 hete az uh-n, így valószínű csak a hájam csökkent egy kicsit. Próbálok (néha) figyelni a kajálásra, de tudjátok, már írtam, nagy zabás vagyok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Elkezdtem szedni a homeós bogyót, meglátjuk, segít-e majd (bár úgysem tudom meg soha, hogy AZ segített-e---) Meg ma elkezdem inni a málnalevél teát.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Sziasztok!

vvviki

hogy érzed magad?Mit mondott a doki?

Hoppá
Küldtem a képeket :wink:

Nem teszek az iwiwre képet.
Csináltam a Picasan albumot, ha valaki szeretne kapni képeket, akkor küldjön priviben email címet :wink:

Pussz

 


Sziasztok !

hogy vagytok ??? gyerkőcök hason kívül és belül ?

a múlt héten voltunk a missed ab utáni kontrollon, belül jobb vagyok mint újkoromban, ráadásul érnek a tüszőim
:shock:
 
 


Hello csajok.

Viki, örülök, hogy jobban vagy! Sajnos ezen túl kell lépni, bár tudom (személyes "élmény"), hogy nagyon nehéz!! De tovább kell lépni, és bízni a csodában, ami hozzátok is eljön!! :)

Pici babákkal mi újság??

Málna, megnézegettem a képeket, nagggyon édes Áron!! Többiekről is nézném a képeket!!

Mi még egyben... Tegnap voltunk dokinál, méhszájam 2111, ennyi volt, amikor Gergővel elfolyt a magzatvíz. Úgyhogy ennyivel előrébb vagyunk már (mondjuk azt :mrgreen: ). A dokim szerint maximum hétvégén megszületik Nórink. De az is lehet, hogy ma, mert már ma is hidegfront lesz, és állítólag ilyenkor már vágyakoznak kifelé a lurkók!!

Na, megyek reggelizünk. Gyertek többiek is!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Szia KAta !

hú, akkor lehet, hogy Nórit ma kicsalogatja a hidegfront ?

biztos egy figyelmetlen nőszemély vagyok, de nem tudtam, hogy Neked is vannak ilyen "élményeid".. :oops: :oops: :oops: :oops:
 
 


Viki, itt derült ki (2006. augusztus 23.), hogy mégsem lesz babánk, már majdnem 10 hetes voltam.... Pár napra rá volt a műtét... És nem egészen egy évre rá terhes lettem Gegével :) Szóval kitartás, lesz nálatok is baba!! :)


hoppá írta:Hát hello,
van egy nagyon rossz hírem: ha minden igaz, mégsem lesz babánk :cry: :cry: :cry: :cry:
Most voltam dokinál uh-n, először sima uh-val nézett, aztán hüvelyivel: azt mondta, ez csak egy 4-5 hetes terhességnek felel meg. Pedig most kellett volna, hgy a baba 8 hetes legyen... Szóval 2 hete is azt mondták 5 hetes, most sem több, valószíűleg akkor elhalt..............
szóval nem lesz babánk. Ez van, a sors nem akarja....

Hát ennyi :cry:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Szia Kata !

akkor Te tudod, mit éltem át :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

no de nem szomorkodom, nem adom fel olyan könnyen ám ! :D

hogy vagy ? Nóri mutatta már jelét annak, hogy most már megnézni az anyját ?
 
 


Viki, Nóri még nem úgy tűnik, mint aki ki akarna jönni. Szombatra vagyok kiírva, de eddig semmi komoly jel. Fájogatok, de aztán elmúlik. Úgy látszik, jó helye van odabent :)

Így van, nem is szabad feladni, lesz babátok!! :P

Többiek, hahhhhhhhhóóóóóóóóóóóóóó

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Szia Kata !

Nóri biztos nem szereti az esőt :lol: :lol: :lol: :lol:
gondolom, naponta kapod az SMS-eket, mi van már Nórival címszóval

tegnap megjött és én kis buta még reménykedtem, hátha most.. :oops: :oops: :oops: :oops:
így most kicsit magam alá estem, de innen is felállok !
 
 


Viki, hidd el, sokkal jobb, hogy most még pihen a szervezeted!! Ilyenkor még nincs felkészülve egy újabb terhességre! Nekünk azt mondták akkor, legalább 3 hónap szünetnek kell jönnie! Persze én is türelmetlen voltam, és szívem szerint már másnap teherbe estem volna, de a dokik nem véletlenül mondják, hogy kicsit helyre kéne jönni a következő terhesség előtt!! Most az a jó, hogy gondolom szépen "kitisztogattak" belül, így sokkal könnyeben sikerülni fog teherbe esni!!!!!! :P

Nórival mára vagyok kiírva, a vonalzóm már nem is működik :lol:, de a kicsi lányom még a pocimban. :)

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Szia !

Hogy vagy ma ?
Nóri úgy látom tesz a vonalzóra és még marad egy kicsit ott, ahol nem esik az eső :lol: :lol: :lol:

a szervezetem szórakozik velem, két napig itt volt piri, aztán abbamaradt :shock: :shock: :shock:
 
 


Hello.

Még mindig egyben vagyok, már 2 napja túlhordom Nórit. Ma is megvizsgált a dokim, még van mit tágulnom.... Magzatvizet is nézett, szép tiszta. Holnap reggel is mennem kell, persze csak ha ma este be nem indul valami :lol: Ma is sokat fájt a hasam, de már megszoktam :)

Sajna a szervezeted ilyenkor tud furcsa dolgokat produkálni, nem kell rajta csodálkozni...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 


Sziasztok. Megszületett a kicsi lányunk: május 19-én hajnali 1:30-kor, 4150 gramm és 56 cm lett. Szép nagy haja van :).

Málna, írtam is neked sms-t!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron