A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Lina!Tündérmackók....!!!!!!!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Tavasziszél, Kri!

Szuperek vagytok, köszönöm a segítséget. Sajna a neten nem találtam egyébként tartományokat. A mom értéket megnézem ha hazajön a párom.

Lina84!
Ezek a képek nagyon jók, és a kutyus egy drágaság!!!!! :D

Kép
mók

Szerbusztok.
Bocsi, hogy így ismeretlenül írok nektek.
De szeretném eladni Pesztonka nevű mell- és orrszívó készülékemet.
Én 2010 januárjában vettem alig használtam 11990Ft-ért.
Brendonba vettem van rá 2 év garancia.
Pillanatok alatt lefejtem vele 80-100ml közötti anyatejet.
Ha valakit érdekel az árban megegyezzünk +36309162365. Móni.
Én Zala megyében lakom, ha valakit nagyon érdekel akkor postázom.

manocskak

Sziasztok!
Ha lehet csatlakoznék hozzátok.
Október 1-re vagyok kiírva (van még valaki itt október 1-re?).
Már tudjuk, hogy kislányt várhatunk.
Az első babánk lesz, már pont ideje mert ebben a hónapban töltöttem a 34-et.
Úgy néz ki a SOTE II-n szülök majd, mert az orvosom ottan rendel.
Hízásban szerintem én vezetek 8 kg-al. (Nem nagy dicsőség :( )
Az AFP vizsgálatomon az értéket elég alacsonyra hozták ki, de szerencsére volt mellette egy jó integrált teszt eredmény és az UH vizsgálatok sem mutattak elváltozást.
Még egyenlőre dolgozom és úgy tervezem ez augusztus végéig így is lesz. (Nem nagy gáz, ülőmunkát végzek.)
ceyla

Ceyla!

Ugyan nem október 1-re vagyok kiírva, viszont minden bizonnyal a SOTE II-n szülök majd. Neked ki az orvosod? Nekem Dr. Cseh Erika.

Legalább meoszthatjuk a sote tapasztalatokat. Neked a 18 hetes uh-d ott volt? Mert érdekelne pár dolog, én kedden megyek. Ott mondták meg a baba nemét? Az afp kiértékelte az uh-s doki még mielött megvizsgált? Hát ezek lennének. Várom szíves viszzajelzésedet.

Sissy!
Te sem reagáltál hogy végül is az uh-s doki mondta meg a babátok nemét, vagy elötte rákérdeztél????

Lehet zizinek tünök ez ügyben, de szeretnék mihamarabb bizonyosságot hogy kislányt várunk!!! :D
Már nekilátnék a vásárlásnal lassan, vagy ha látok valami jó dolgot neki. :lol:

Kép
mók

Sziasztok4

Bocsi hogy megin én írok, de megvannak a pontos afp-s adataim, leírom mert így is kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Terhességi HCG 16282,00 mU/ml
Terhességo AFP 24,3 ng/ml
MOM érték: 0,70

Korrigált AFP MOM 0,99
Terhességi HCG MOM 0,59

Ne ennyi..... :shock:

Kép
mók

Mók,

Ne! Tényleg??? Nekem is ő a dokim! :lol:
Te mikorra vagy kiírva? Szülésfelkészítőre jársz?
Én nem ott voltam 18. heti UH-n hanem a Mátyásföldin, mert ott csináltattuk a 12. hetit az integrált teszt miatt és annyira aranyosak volta, hogy gondoltuk inkább fizetünk. Igen ott már meg fogják tudni a nemét. De izgi! Akkor majd írd le mit mondtak milyen nemű a baba! Mint írtam nekem integrált teszt volt és az jó lett bár az afp érték az alacsony lett. Erika el is küldött genetikai tanácsadásra a Bajcsy kórházat javasolta. Ott megkérdezték mi a francnak mentünk, mert az integrált teszt eredménye jó. Azért csináltak egy UH-t és persze mindent rendben találtak.
ceyla

Mók,
Sajnos az én leleteim nincsenek nálam, de ha érdekel otthonról meg tudom nézni.
ceyla

Ceyla!

Nekem 4d-n azt mondták kislány, és lehet gáz vagyok de jó lenne valahonnan még megerősítést szerezni.
Érdekelne a leleted eredményei.
Mennyit kellett várni genetikai időpontra, félek mi is ott kötünk ki?!

Én már kicsit bánom hogy nem a Mátyásföldibe mentünk... :(

Kép
mók

Mók,
Nem kell várni genetikai időpontra. 2 és 4 között kell bejelentkezni ha jól emlékszem és utána aznap hívnak, de baromi sokat kell várni. Mi olyan 3-4 órát vártunk összesen. Legalábbis a Bajcsyn így volt. Viszont az UH-s dokibá nagyon aranyos volt, mi onnan kaptunk megerősítést, amikor ő is azt mondta, hogy kislány akkor már elhittük, hogy 100%
ceyla

Mók,
Te mikorra vagy kiírva?
(Lassan indulok haza, majd onnan felnézek még.)
ceyla

Mók
Nekem csak MoM érték van
AFP: 1,5
HCG: 1,0
SP1: 1,0
PAPP-A: 0,8
Doktorom azt mondta, hogy ezek jó értékek!

Lina
Vanek úr gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Enyém Kölyök is szereti az úszást! :wink:

Ceyla
Üdv itt!
Vendég

Vendég

Szép délutánt mindenkinek!

Huuu nagyon sokat irtatok nem biztos hogy mindent visszaolvasok mert én még mindig sőt egyre jobban nem vagyok jol. :-(orrom tele fejem szétmegy.....stb Tegnap is egész délután vacogva feküdtem az ágyban ide se jöttem, oedig kellett volna mert mostmeg elég macera visszairni :-) No mindegy.
Ti hogy vagytok? Kisütött a napocka!!!!!! És a hétvégén is joidő lesz bár mi sehoa se megyünk probálom kiheverni a megfázást.

Tavasziszél: ezt a sex dolgot kérdezd meg mindenkép ezáltal magadat is teljesen megnyugtatva. A 15.dik héttőlllll??? Az nem semmi és még hol a vége. Addig nyitva lenni nem lesz semmi mutatvány tényleg vigyu magadra.!!!

Iceberg: látod mostmár itt lesz nektek a második manó, és nagyon jo lesz ha lesz a nagyobbnak kistesója!!legalábbis nekem mindenki ezt mondja :-)

Kri: Brigi nagyon szuper kiscsaj lehet, örülhettek neki hogy ilyen aranyos :-) Nem semmi amit megcsinált, ilyen fiatalon képes kimutatni a szeretetét egy pici iránt akit még sosem látott. Nagyon édi! Ezt az Afp-t meg tényleg nem kelllene komolyan venni, de sajnos mint tudod nekem sikerült és meg is lett a haláli rémület belőle.De állítolag sokan vannak igy és semmi baja a babájuknak :rollAmugy köszi kérdésedet de látod még mindig ugy vagyok mint akit kimostak :-(

Sissy: gratula a kiscsajszihz, és persze örülök a cukoredménynekis!!

Mók: szerintem az eredményeid biztosan jok. A MOM-nál 2.60 a határ ha jol tudom, a korrigáltnál 50!! Nincs ráirva a papirra? Ha nagyon visszakeresel én lefotoztam az enyém és felraktam ide. Azzal összehasonlithatod rajt van minden! Remélem ezzel segitettem de hidd el bizti jok. Hogy mi az a korrigált nem tudom (mert mikor mondta a doki én a könnyeimmel küszködtem) de jo a tied tuti!!

Ceyla: Üdv itt nálunk!gratula a bébihez! Én ugyan nem pesten hanem győrben szülö de a közös bennünk hogy Október 1-re vagyok énis :-D És elvileg kislány nekem is!Majd meglátjuk mi lesz belőle :-D

Lina:A kutyusod tényleg tündéri, majd csak leszoktatod az ágyról. Ha nem meg nem :-) Hány embert láttam má akinek családtag a kutya majdnem a so szoros értelmében!

Amugy mit csináltok a hosszú hétvégén? Kinek mi a progi? Nekem sajnos már emlitettem semmi, de aztán ha jobban lennék amit remélek összehoznánk vmt.
Menü? Pünkösd lesz ám csajok :-) Tudom nem sokat jelent manapság de sütésre főzésre jo alkalom megint :-D

Nah megint elsokalltam annak ellenére hogy hamar le akartam léceni pihenni .-) Nah mindegy remélem nem vagyok uncsi!

Üdv nektek valamikor majd jövök!

dinuci01

Kép
Kép
Vendég

Dinuci
Jobbulást!
Mi itthon leszünk, pihenünk. Lassan majd kezdjük berendezni a babaszobát!
Sütés-főzés: nem vagyok egy konyhatündér :oops:
Inkább elmegyünk kajázni :wink:
Vendég

Kata1002, Dinuci!

Köszi a bíztatást, lehet hogy ez mégis csak elfogadható eredmény, remélem kedden a SOTE-n a doki azért böfög rá valamit.

Ceylon!

Én október 18-ra vagyok kiírva, de a doktornő szerint időnként fiatalabb a terhességem /szerintem nem, 4d- jó volt /, időnként pedig jó a kora. Azt gondolom nem igazán csúcs az uh gépe, de végül is mindegy, akkor bújik majd ki amikor neki tetszik, mindegy mit mondanak. Ha hamarabb szülsz, márpedig valoszínű, akkor majd várom a tájékozatatást /tudom még messze van/!

Lányok!
Átlendültünk a lányok javára,már a babák nemét tekintetbe véve.
Egyre klasszabb a táblázatunk.
Még több színt!!!!!! :D

Kép
mók

Sziasztok.

Megvan az afp-m :)

MOM 1,68 :)

Csütörtökön megyek genetikiushoz. Talán meg mutatja már magát :)

Hétfőn, mint írtam megmozdult, azóta ma éreztem ugyanazt. Megint epret ettem :D

Lehet, hétvégén nem tudok jönni, de amint van időm, írok.
Jó hétvégét mindenkinek és vigyázzatok magatokra.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!!

TEgnap egész nap nem jutottam géphez, ma festés, mert ahogy írta Kata is, rendezzük a szobát, de ehhez két szobát fel kell cserélni, és akkor már lesz egy tisztasági festés is, nincs semmi gáz a falakon, meg uram 2007-ben költözött ide, szóval nem gázos, legalább lesz a kis cukorfalat bentlakónak jó terep rajzolni :))

Cherry: édes a pocód :))

Dinuci: dehogy vagyok én okos, csak rám ragadt a matek, mint a kosz :) így van ez az angollal is :)

Sissy: gratula a kislánykához!!!

Tavasziszél: nagyon nagyon nagyon vigyázz magadra, inkább feküdj otthon, és sokat pihenj , de kórházba ne kerülj !

Mók: remélem én is rózsaszín színt hozok majd a táblázatba, de kék is lehet, akkor is imádni fogjuk a kis bentlakónkat!

Lina: istenem, de édes aranyos cukorka kutyuka .....nagyon céééép

Húúú, sok mindenkit biztike kihagytam, elnézést tőlük, de sok sok oldal után az agyam szita lett!

AFP: nekem még nincs, vagyis a magán dokim vette le, május 4én, ma voltam 18 hetes genetiaki uh-n, minden okéska, vadidegen dokik szerint, de legalább mondta hogy '"szép baba"- ennek örültem, de sajna csak 2D volt, uram próbált kuksolni, de a neme titok marad, nagy őskáosz is volt a kórházban, örültem, hogy 45 perc után legalább lejött egy doki a 6 kismamához és elindult az uh-zás... de majd elmegyek 4D-re, talán ott is szét teszi a kis drága a lábát, bár uram szerint lány, mert csak ők rakják így szét :))))

Kilók: én el se merem mondani :oops: 174 cm vagyok, itthoni mérlegen 55,5 -el kezdtem, most reggel kaja előtt pisi után 59 vagyok... hát ez van... mindez a védőnénél 8héten 58 kg voltam aztán 2 hete 61kg... pedig nem eszek 2 helyett.....

Mi megyünk urammal majd Palkonyára, Villány után van, jó kis hely, mindig vannak jó programok, nyitott pincék, idén majd uram kévpiseli a családot :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Mók:azt hiszem,írtam,hogy ugyan rákérdeztünk,de szerintem (ha csak el nem felejti) mondta volna.Profi volt a csaj,és rendes nagyon!

Köszi Mindenkinek!!

Afp:79,30
Mom:2,28
Korrigált:2,20

Mivel az uh-s,és a Doki is azt mondta minden ok,én ennyit foglalkozom az egésszel!!

Szilvi

sissy01

Sziasztok!

Régen voltam Felétek, látom Mindenki jól van (bár csak az utolsó oldalt volt erőm/időm visszaolvasni). Üdv az Újaknak és gratulálunk!

Nekünk is kislányt nézett a doki, de a röcsöge uh-n és semmit nem láttam. :lol: Apa nagyon örülne ha igaza volna. :) Az afp Mom értékem pedi 0,83 lett.

Kinek,hogy fogják hívni a Babót? Vannak már eldöntöttek?

Kata a hiányzó adatai: 29 vagyok és az Istvában fogok szülni, bár komáromi vagyok. :)

Szuper hosszú hétvégét! Jobbulást a Betegeknek !
igyekszem majd többet jönni. :oops:
makadu

bocsánat a sok elütésért és hiányokért, nem alszunk 2 hete hajnalonként és ez látszik sajna....
makadu

Kitti: mi baj hogy nem alszotok?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Makadu!

Örülök hogy visszatértél, gyere gyakrabban. Nektek van már nevetek?

Sissy!

Nem láttam hogy írtad, de még az is lehet én vagyok"vaksi".

Vissztérve makadu kérdésére, nekünk fiúnevünk volt, van még három is, de egy befutó. Lánynévbe nem egyeztünk még ki, folyik a box meccs időnként.... :P

De tényleg majd a táblicskuba is bevezethetnénk a neveket, persze ahol biztos a baba neme... :lol:

Kép
mók

Sziasztok!!

Csak benézek gyorsan mert aput tegnap délután műtét után átvitték az intenzivre mert sajnos elment a vérnyomása és összeomlott a vérkeringése. Nagyon aggódom, tegnap voltam bennt nagyon nem néz ki jol és sajnos már idős is mert 67 éves :-( Nem tudom mi lesz de nagyon kérlek benneteket gondoljatok rám, retteetesen félek hogy mi lesz :-( :-( :-(
Nem tudom mikor jövök.....

Makadu jo hogy visszajöttél!!
Eredményekhez mindenkinek gratulálok!!! Örülök neki!
Kata1002: köszi megint a táblit egyre jobb lesz!

Na szaladok majd ide is jövök amint megnyugszom picit! :-(

További szép napocskás hétvégét addigis mindenkinek!

dinuci01

Dinuci: igen, gondolok, gondolunk rád!!!! NAgyon remélem, hogy minden rendben lesz!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dinuci,
jobbulást Apukádnak!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Lina,
nagyon édesek az állatok!

Ceyla,
üdv közöttünk!

Mók,
szerintem tök rendben van az AFP eredményed.

Kata1002,
szuper a táblázat! Olyan jó lehet berendezni egy babaszobát. Mi a férjem nagymamájának a házában lakunk egyelőre - már lassan 6 éve :lol: - nagyon szeretnék már sajátot. Főleg így, hogy jönnek a babák sorban. Most két szobánk van és lassan kevés lesz. De a férjem a mostani utcánkban szeretne venni házat, így eléggé korlátoltak a lehetőségek. Az egyiknél meggondolta magát az eladó, a másik háznál irreálisan magas árat akarta kérni, két tulajjal kellett volna megegyezni, mert két ház van a telken közös bejárattal. Most van egy másik lehetőség is, decemberben meghalt a bácsi, de a gyerekei - ketten vannak - még nem döntötték el, hogy mi legyen a házzal. Mondjuk szerintem kb 1 éve nem is voltak itt. Majd hívom a tulajt a hét végén. Kicsit mérges is vagyok, hogy megszűnt a szocpol mire ide jutottunk, pedig jól jönne. Sajnos nem sok az esély a visszaállításra, hiszen nincs miből. Azért remélem a gyes visszaáll 3 évre.

Cherryke,
tényleg szereti az epret a kis pocaklakó. Kíváncsi vagyok látják-e majd csütörtökön a nemét.

Kfmares,
ne foglalkozz a kilókkal. Szerintem túlságosan is sovány vagy, :oops: biztos ezért érzed a hízást túl soknak. Brigivel nekem is változó volt a hízás mértéke. Volt olyan hónap, hogy 3 kg jött fel. Pedig nem ettem annyival többet, de nő a baba, a méhed, a lepény. Majd szülés után simán lemegy 10 kg.

Makadu,
gyere majd ha időd engedi. Mi a gond?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Dinuci: gondolok apukadra! Imadkozom ertetek!

KépKép
tavasziszel

En tengap este megint remsegesen gorcsoltem, semmi se volt jo, es nagyon aggodtam. Hiaba nem birom a 3 ora jatszon levest:( Mert az eso miatt meg nagyon leulni se tudtam( bar ha szaraz is csak ha homokozni van kedve a lanyomnak...)
Nagyon remelem ez nem nyitotta tovabb a mehszajam!
MA voltam turiba a lanyom nyari kollegkciojat megvasaroltam es babykenek is vettem egy ket dolgot( nem mind unisex, de majd akkor tovabb akandekozom ha megsem lany)

NO megyek eldolok mert delutan megint helyt kell alnom( parom kosarazni megy)

KépKép
tavasziszel

TAvasziszél! Vigyázz magadra, igenis sok a 3 óra játszón!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép estét!

Köszönöm mindenkinek akik gondoltatok rám, el is kél sajnos.
Megjöttünk, nem rózsás a helyzet. :-( NIncs tudatánál kiabál a sok nyugtatótól, és antidepresszánstol meg még kitudja miket adnak neki...Ki vagyok idegileg, nem tudom hogy fogom birni, főleg ha baj történil :-( Törődnöm kéne a fiammal, a babámmal a pocimba és a párommal. De most nem vagyok rá képes, és nem tudom mivel tehetném jobbá ami apuval történik....:-( Meg ne legyen baja a babámnak, mert már tiszta olyan izéé vagyok :-(

Mindegy, nem akarlak titeket lehuzni, megvan mindenkinek a maga baj. Remélem jol vagytok és szebben telt a napotok mint nekem.

Tavasziszél: azért szerintem is vigyázz magadra jobban, tudom én beszélek aki egész nap fut, de ha neked nem muszáj ne legyél el ennyit. Főleg ilyen állapotban sokat de nagyon sokat segitene inkább a pohenés. Tudom unalmas szöveg de ez erre a gyogyir.

Kfmares: szerintem is soványka vagy ugyhogy nyugodtan szaladhatnak azok a kilok!!! :-) Tök kis formás leszel hidd el, már ha megmarad a suly.

Cherryke: a kis eperimádó!!! de aranyos. Nekem mindegy mit eszem általában mindig akkor meg este mocorog.

Kri: köszi neked is arik vagytok.Nem saját ahol laktok? Amugy ez a mi bajunk is nincsen szocpol. És igy nagyon nehéz mikor 30%önerőt lérnek!Miből mégo? Azért megkérdezném a bankot.

Na menek, akinek nem irtam bocs de sietek mert attila szokás szerint nem bir a picivel :-(

Szisztok további szép napot

dinuci01

Sziasztok!

Dinuci:nagyon gondolok Rád,legyél erős!Apud nem is idős egyáltalán!!Mivel műtötték?Szorítok érte nagyon!!!

Mók:lehet ám,hogy nem írtam,nem tudom már... :oops:

Makadu:kerestünk ám.... :)

Holnap mi lesz a menü,Csajok?Én halat rántok meg maradt karalábé leves.

Ma frászt kaptam,mert a Cicém nem jött sem este,sem reggel meg,és nagyon féltem,hogy valami lett vele.De lehet,hogy csak bezárta valamelyik szomszéd véletlenül,mert szerencsére előkerült.Tudom,ez kívűlről hülyén hangzik,de én nagyon féltem az állatkáimat,mégy ha "csak" állatkák is... :oops:

Szilvi

sissy01

sziasztok!

köszönöm a kedves a fogadtatást és a hiányolást! nagyon aranyosak vagytok!

azért nem alszunk,mert a Töki nem alszi, fogalmam sincs,h miért nem. nem éhes, nem beteg, nem fáj semmije, de köztünk alszik olyan 1 órától kb és onnantól kezdve nyűglődik, vergődik, anyázik, teázik. a saját ágyában szépen elalszik hajnalig, de tovább nem hajlandó megmaradni....

van nevünk egy egész csokorra való, aztán,h melyik lesz a befutó még nem tudjuk. fiú nevünk az Benedek lett volna, de reméljük gondolkodhatunk a csajos neveken.:)

Lina én teljesen megértelek, nekem is volt/van egy benticicám, imádom a Dödit, de költöztünk sajátházból haza anyukámékhoz és itt nem lehet bent, kinti cica lett, de a frász kerülgetett az elején,h valami baja lesz....
nagyon édesek az állatkáid!

dinuci jobbulást Apukádnak!

Tavaszíszél vigyázz magadra! 3 óra a játszin nem semmi.. :shock:
makadu

Mók.

Nekem is egyszer azt mondja, hogy X + 2, egyszer meg 3 nappal fiatalabbra mondja. Lényeg, hogy annyi idős amennyi :D
Majd Ő úgy is tudja mikor kell jönnie :)

Szóval akkor mindenki túl van az afp-n és mindenkinek rendben van :)
Nagyon örülök, hogy ennyi egészséges babucka születik októberben :)

Tegnap brokkolikrémlevest ettem, utána ficánkolt a drága, úgyhogy el is kértem a receptet. Ha már lehet neki adni, csinálok :)

Kriszta
Kép
cherryke

Igazatok van persze, csak mikor egy hete nem voltunk lenn, es veger nem esik az eso nem gondolkodtam vrjak e 5ig amikor lesz szoktunk menni. lementunk 4kor es 7ige lenn ragadtunk, mert elvezte jatszot, pocsolyakban ugralt, sarazot...
Nem birom megtenni hogy miattam a lakasban unatkozzon naphosszt hogy tudjak fekudni.
Lehet felelotlen vagyok de amigy nem parancs a fekves addig csak akkor fekszem amikor mar tenyle gnem birom.
tegnap mas volt zuhogott odalenn, ferjem itthon, szovla nem volt lelkiismeret furdalasom hogy a kanaperol fekve nezem ahogy jatszanak....

Dinuci: nagyon nehez lehet neked most! Szerintem ertheto hogy most senki masra nem tudsz koncentralni. Drukkolok nagyon! ha nem akarsz ne valaszolj ra, de a mutet elott is beteg volt nagyon apukad? Vagy ez mind mutet kovetkezmenye?
Nagyon gondolok Rad!

Sissy: ertheto ha aggodsz a cicadert, jo hogy elokerult!

Cherryke: az en lanyom meg se kostolja a brokkolit, sajna elegge megvaltozik az "izlesuk" mikor mar idekinn vannak:)

KépKép
tavasziszel

Dinuci!

Nagyon sok kitartást neked, nekem a nagypapám volt így, csak sokkal idősebb volt, de végül felépült!!!
Remélem a legjobbakat.

Cherryke!
Aranyos vagy hogy írtad, mert a abbaó korára eddig érzékeny voltam, de kezdem úgy gondolni ahogy te.

Kri!

Köszi az afp-re a reakciót, örültem hogy jónak látod.

Kép
mók

Dinuci,
a ház az anyósomé amiben most vagyunk, viszont csak a rezsit fizetjük.

Sissy,
nem kandúr a cicád? Az enyém is el szokott tűnni ha szerelmes.

Kitti,
sajnálom a rossz éjszakákat. Brigi is ezt csinálta egy ideig, viszont most már szépen alszik a saját ágyában, bár közöttünk alszik el és később teszem be. Mondjunk tegnap éjjel kb 1/2 - 1 óránként keltem hozzá, azután átjött hozzánk és ott aludt reggelig.

Tavasziszél,
azért próbáld kímélni magad, de tudom mire gondolsz.

Megyek pakolni, mert ha BB felkelt megyünk szülinapozni az unokatesómékhoz. Van két kisgyerekük és csúszdájuk, ami nagyon bejön Brigcinek.

Mindenkinek jó pihenést! Vigyázzatok magatokra!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Úgy láccik bejött hogy gondoltatok ránk :-) Nem bizom el magam de apu már jobban van. Ugyan még mindig intenziven, de már magánál van és ehet is persze nem nehéz kajákat. Egész nyugodt volt ma voltam kétszer is bennt nála. Csak az a sok nyugtató meg fájdalomcsinllapito vagy mik. Kedden ugy néz ki visszamehet osztályra :-)

Kri: Remélem jol éreztétek magatokat a szülinapon, nagyon szép az idő is az ilyesmihez főleg ha szabadban van. Akkor nagyon szeretncsétek van hogy ilyen rendes anyós-édesanyátok van. Bárcsak énis valami ilyesmit fogtam volna ki... :lol:

Mók:köszike neked is. Hát remélem hasonolan lesz tényleg apu is...

Tavasziszél: nem kell naphosszat a lakásban lenni. Jo én nem tudom hogy hogyan megy ez mert ugye nekem bölcsis a pici és mi csak délután visszük le max 1 órára apával mert ott ugyis vannak levegőn. De szerintem csinálhatnád ugy is hogy mondjuk 3*1óra. Tehát pihi közötte. Biztos hogy a csajszi is megérti. Apu nem volt beteg csak magas cukor vérnyomás. Amugy semmi extrém. Csak a műtét miatt összemlott a keringés az altatás végett

Cherryke: igen ugy tűnik mindenkinek minden rendben van az AFP-vel :-D És reméljük az egész ovábbi terhesség és a szülés is problémamentes lesz mindenkinek!

Makadu: köszike! Hát ezek a nevek pl engem kikészitenek teljesen. nem tudom mit adnék fiunak avagy lánynak. :oops: komolyan :-( Még ugyan van erre elég időnk. Bár fiuba az Áron, Levente ugy ami eddig. Lányba meg Bianka, Dorina. Aztán nálam ez mág ezerszer változhat, sajnos ilyen vagyok nem merek konkrétat mondani.

Sissy: hát ha még látnád..... Egyátalán nem néz ki annyinak, pedig 42 évet ledolgozott fizikai munkát. Bár énis ilyen fiatalos lennék.
De a közös oldalon amugy van rola kép amin esküvő van. Oda van irva anyuákkal. Egyébként prosztatával műtétték de ugyan félbemaradt talán jo llesz neki :roll: ezt még nem tudjuk és nem is olyan fontos. Cicus miatt ne aggod meg fog kerülni ha már hozzástok szokott. Tudja hol az otthona.

Holnapi menü amugy nem tudom ki kérdezte gombapöri lesz tésztával meg a mai husiveles. Viszek majd apunak is :-)
Nálatok csajok? Jol van amugy mindenki?

dinuci01

Dinuci: az meg stresszesebb lenne fol le fol le menni.
Meg kesz cirkusz hazajonni mire megerti hogy haza....igy is mindent be kell vetnem hogy ne legyen cirkusz:)

Orulok a jo hirnek nagyon!De drukkolok tovabb!

KépKép
tavasziszel

Dinuci!

örülök a híreknek!!!! További javulást apukádnak!!!

Kép
mók

Ünnepnapokon mindenki eltűnik??? :shock:

Holnap SOTE, genetikai ultrahang 11.30-kor,izgulok azért egy kicsit. Viszem az afp leletet is hátha mond valamit az uh-s doki.

Utána jövök beszámolni.
Ja és délután még fogászatra is megyek... :?

Kép
mók

Szió mindenkinek!

Most jövök UH-ról. Minden rendben a babuval és már 80% hogy LÁNY. Képem nincs mert mire arra került a sor hátat forditott :-( De sebaj attol még egészsége. Pici szive nagyon dobog, én nem láttam őt sajna. A doki meg meglátta a kezemben a kolát :shock: Szoval megvolt a lecseszés. Jo jo igaza van na de izééé...hát... :-D

Azt had kérdezzem meg tőletek ha nem vagyok indiszkrét ti mennyit szoktatok adni dokinak ha csak ultrahangoz???

Apu jol van, ottis voltam, remélem holnap tényleg viszik vissza osztályra bár én még kétkedem igen félrebeszél, de azt mondták akkoris átviszik. Hát igen kiváncsi vagyok :roll:

Hát szoval elég mozgalmasra sikeredett nekem ez a hosszu hétvége :-( Ahhoz képest hogy csak ma terveztem kimozdulni.

Na de nálatok mizu? Kinek hogy telt a nap? Mit főztetek?

Mók: drukolok holnapra neked! biztos minden oké lesz :-) meg milyen jo amikor ilyen részletesen megnézik

dinuci01

Sziasztok!
Én is új vagyok, remélem még csatlakozhatok hozzátok. Október 5-re vagyok kiírva. Margitban fogok szülni. Fiú lesz, ha az ultrahangos nőci jól látta. Eddig 4 kilót híztam.
gira06

Sziasztok

Végre géphez jutottam, a férjem javit egy másik gépet aztán itt össze-vissza vannak a kábelek, ma én szépen helyredugosgattam öket :)
Nálunk is minden rendben, gyönyörü idönk van már két napja. A mai program nálunk az állatkert volt, már nagyon rég készülünk, mert Gergö már 4 éves elmult és még mindig nem voltunk vele. Bécsben, Schönbrunnban van egy hatalmas állatkert , ott voltunk, nagyon élvezték a fiuk, igaz el is fáradtunk, mert amig körbesétáltuk eltelt egy pár óra. Aztán elmentünk a Duna szigetre, ott a fiuk kibiciklizték magukat. Képzeljétek el a kissebbik Máté, most 2 éves 4 hónapos és ma megtanult egyedül biciklizni a kétkerekü biciklivel, hát nem hittem a szememnek, esés nélkül és fogni sem kellett. En 13 éves voltam amikor megtanultam biciklizni :)

Holnapután én is megyek megint ultrahangra, már egy hónapja nem voltam, már nagyon kiváncsi vagyok a babámra. Remélem most 100%-ra meg tudják mondani a nemét nem csak 70%-ra

Dinuci: Tényleg nem idös még apukád, minden esély megvan a felépülésre, bizzatok benne, hogy sikerülni fog.
A férjem nagymamája 106 éves lesz az idén és mindenkire aki nála fiatalabb az tényleg fiatal :)
97 évesen combnyaktörése volt, szürkehályog volt a szemén és megmütötték, fiatal korában meg TBC-s volt. 1946-tól nyugdijas.
Ezt csak a kor miatt irtam és hogy egy kicsit felvidulj. :)

Üdvözlöm az ujakat is, azt hiszem már hárman is vagytok akik az elmult napokban csatlakoztatok.

Mók:
Várjuk a beszámolót, csak semmi izgalom biztos minden renben lesz.

Majd én is jelentkezek, hogy mi volt a dokinál

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!
Gyors leszek:

Dinuci:Nagyon szorítok tovább!!

Mók!Neked is drukkolok nagyon,gyere majd!

Szia Gira:Én is ott szülök...Te kihez jársz?

Holnap majd jövök,csak most megyek a teraszra még kicsit a Páromhoz!!Jó éjt Nektek!

Szilvi

sissy01

Sziasztok!
Sissy01: Dr Mousához járok.
Van egy nagy problémám. Most nézegettem át leleteket nagyítóval és észrevettem, hogy a HBsAg eredményemhez továbbküldve van írva. Mindenki aki látta a leteimet, azt mondta, hogy minden rendben van. Lehet, hogy senki nem vette ezt észre? Most eléggé aggódom, de remélem nincsen nagy baj. Tud valaki valami okosat mondani?
Gira
gira06

Kedves Kismamák!

Ha túl drága álmaid babakocsija vagy a kinézett babatartozék keres fel, és garantáltan olcsóbban szerzem be a bolti árnál. Kérdezz bátran, szívesen válaszolok minden kérdésre és ajánlatott is, adok. További szép babavárást!
dr

Sziasztok!!

Dinuci: örülük, hogy apud jobban van!!!! REndben lesz minden!! Nekem olyan hogy csak uh nem szokott lenni, megvizsgál csak... de lehet hgoy most majd kérem nézze meg uh-val, mert 5-6 perc , amit a genetikain csináltak kötelező alapon persze elég volt , de 2D volt csak, dokker ( nem az én dokim, hanem éppen odarendelt volt)meg a nagy rohanásban nem foglalkozott a fiú/lány kérdéssel..

sissy: cica megvan?

TAvasziszél: és azért jobban vagy???

gira: üdv itt!

Rékus: állatkert nagyon jó! Mi is voltunk ott, bár decemberben, de jó volt!

Nálunk most anyum nincs jól aszmás, és este nem tudott aludni, de szerintem a szíve sem jó már, mert éppen most jár mindenféle dokihoz, szívultrahangra, stb.... most érte aggódok...

TEgnap palacsintát gyártottam... mindenki evett, nekem nem jön be babó óta :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Gira!

Az én hepatitiszes leleteimre is az volt írva hogy továbbküldve. Szerintem ez annyit jelent hogy még nincs meg az eredmény. Ne aggódj, majd holnap én is utánaérdeklődöm a terhesgondozóba hogy mi van.

Dinuci!
Örülök hogy apukád jobban van, csak így tovább, és küldök egy erősebb gratulációt kislányotokhoz!!! :D

Sissy!

Tényleg cica megvan?????

Majd késő délután jövök ha túl vagyunk az orvosi ügyeken... :?

Kép
mók

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?