Kata tenyleg nagyon hallgat, sms-t meg nem kuldott, hogy babazna, igy nem tudok rola semmit.. nah, majd mindjart megy egy sms, hatha akkor felebred
Mica
2004.10.09 20:34

2004.10.09 22:42
Meg egyszer gratula a Kisfiadhoz! 

NEkem se volt soha ilyen gyerekzsuros szulinapom...irigykedem Bogira
...most akkor en hatranyos gyerekkorunak minosulok? 

Rolam is lenne minek lemennie a szopi ideje alatt...

Ezert ma elrongyoltunk meg beszerezni a korhazi pakkomhoz a hianyzo cuccokat (csak a felet sikerult megvenni
), ugyhogy lassan nekem is osszeall a csomagom.
2004.10.10 08:01
Benyomtam még hozzá egy sajtburgert is. De tegnap valahogy nem volt olyan zabálhatnékom mint máskor mindig
És törpikém egész nap majd meg őrűlt! Mondtam is a férjemnek, hogy lehet, hogy szülünk, mert már éhes sem vagyok! És ez olyan kirívó volt
Bár olyan szülésről még nem hallottam, hogy éhezéssel kezdődne.
Úgyhogy nem szültem. 

2004.10.10 08:58
Hiányoztál ám.Szóval azért nem jöttél mert lamúroztatok apával??
Nem is rossz dolog,bár nekem már április óta nem volt részem benne.
Jelentem már gyógyuló félben vagyok ezért már Gigi is elmehet szülni.
Lehet,hogy az alkohol ölte ki a bacikat??

Látod mennyire izgulok?MÁr Tamást is terorizálom.

2004.10.10 12:07
2004.10.10 13:37
)
2004.10.10 14:26
Apával minden OK? 2004.10.10 16:46

2004.10.10 16:58

Remélem nem tör ki rajtam.Szerinted -Rajtad felbuzdulva dobjak be egy féldecit?

.
Én már nem reklámozom,hogy mennyit híztam.

2004.10.10 17:24
2004.10.10 17:42
Mi holnap megyünk reggel nst-re meg dokihoz. Most ezt olyan furcsa neked írni!
Nekem jó hosszú bébit jósolnak. 58-60 cm.
Már nagyon utánad akarok menni!!!
Az anyuék nem messze laknak tőlünk. Ha már nagyon segítség kell, akkor inkább ő.
2004.10.10 18:46
Ja,még csak Gigi tudja mi történt!Nos a drága párom valamit elnyomott és minden elszállt a gépből.
Újra kellett indítani az egész rendszert.Ezért most nincs tűzfalunk és így nehezen tudok feljönni.Röviden ennyi.Holnap megyek a szerkezetért a kórházba.
Ma beszélgettünk a nővérről Tamással és 140-re felment a vérnyomásom.
Remélem holnap nem kell megverni.
Puszi mindenkinek! Dia 30+4
2004.10.10 18:54
2004.10.10 20:21
Na sebaj én biztos nem előzlek be.Arról még én sem hallottam,hogy éhezéssel kezdődik a szülés,de nálad soha nem lehet tudni.
Maricát üdvözlöm és sok puszit küldök neki.Várom a tudósítást.Nagyon rendi vagy,hogy közvetítessz.
2004.10.10 20:52
) Ez nem allergia, csak még az időre született babáknál is van, hogy kell még ehhez pár hónap, el tudom képzelni, hogy Norbinak is gondot okozhat. Egyébként nagyon édes

), majd adok hírt. Babar, nem leszel ott? Csak gondoltam, hátha éppen... 2004.10.10 23:34
Jól látom, hogy nem igazán szeret fürdeni? A szopi nálunk is így volt, az első két hónapban két óránként evett Gabi nappal egy-egy óra hosszát, éjjel szerencsére csak három óránként, és nem is ilyen sokáig. Így eleinte nappal szinte nem is csináltam mást, mint szoptattam.
De aztán elmúltak ezek az idők, Gabi szép lassan csökkentette a szopik számát és az idejét is, pont úgy, ahogy neki megfelelt. (Nekünk kellett járni neurológiai kontrollra, és ott ki voltak akadva, hogy én így szoptatok, meg hogy nincsen mérlegem.
Szerintünk x óránként y ideig kellett volna szoptatni. Kérdem én, ők vajon órára esznek, és közben stopperrel mérik az időt? Hallgass Norbira és a saját ösztöneidre, és akkor minden rendben lesz!
) Én is ki voltam kicsit az elején, mert azért nem vártam, hogy ilyen fárasztó lesz az egész, de aztán belerázódik az ember.
Anyóssal szerintem beszéld meg, hogy itt most minden úgy van, ahogy te jónak látod, ő nyugodtan adhat tanácsot, de fogadja el, ha másként döntesz, elvégre nem az ő gyerekéről van szó (bocsi, hogy így beleszólok, remélem, nincsen harag). 2004.10.11 07:46
2004.10.11 11:17

És micsoda sérója van

Szerintem az én kisfiam is hasonló sörénnyel fog születni. Bár igazából nem biztos, mert a férjem fekete és meg szőke vagyok. Múltkor röhögtünk, hogy lehet, hogy az a típikus vörös gyerekünk lesz.
Köldökcsonkkal ne tessék engem riogatni!!!!!
De estére biztos kibékültök. Velem meg mindig az a baj, hogy én utálok mindenkit, meg semmi nem jó nekem. Én elöbb utóbb mindig elröhögöm magam. (inkább utóbb
)
Tudod, én vagyok az örök terhes
Bár most éjszaka amikor 625.-jére mentem pisilni és alig láttam ki a fejemből, arra gondoltam,hogy mig bent van sokkal egyszerűbb az élet. Mert miután kibújt, akkor is állandó éjszakázás lesz és még magamhoz is kell majd térnem. (nem úgy mint a pisinél
)
2004.10.11 12:25
Én is ilyen érzékeny vagyok a szülésekre mostanság. A szülőszobát asszem nem is fogom megnézni, mert a kíváncsiságomnál nagyobb a félelmem...
Asszem most kezdtem el parázni. Kicsit félek a szülésen kívül attól is, hogy a férjem mit fog szólni, ha szenvedni lát...meg egyébként is olyan szégyenlős vagyok, hogy el nem tudnám képzelni, hogy pl. előtte menjek WC-re, és mi lesz, ha ott meg nem tudom visszatartani. Szóval ilyen hülyeségek foglalkoztatnak. Bocs, hogy így a nyakadba zúdítottam magam.
Szóval bocs, hogy belekotyogtam.
2004.10.11 13:23
Szóval nem vagy egyedül. Úgyhogy úgy döntöttem, hogyha nem lesz itthon hasmenésem, akkor kérek beöntést. Inkább, mint ott becsússzon a bugyiba
(ja bugyi nem is lesz
) Képzeld, azt nem is írtam, hogy láttam ma méhlepényt is
Gondolom azér a csajé volt, aki megszült. Mit ne mondjak, nem kezdtem a tanulmányozásába
2004.10.11 13:24
2004.10.11 14:09
Azt már előre kikötöttem, hogy csak a fejemnél lehet, véletlenül sem szeretném, ha szembe kerülne velem.
Régen paráztam a beöntéstől, (kész paragép vagyok
), de asszem inkább az, mint, hogy ott a helyszínen termeljek valamit. Azért még megkérdezem a férjem, hogy szerinte, hogy fog reagálni.
Megszült a szomszéd csaj, aztán áthívtak, hogy nézd meg, vagy mi? Bocs, de elképzelni sem tudom. Ráadásul még életemben sem láttam ilyet. És, milyen volt?
Valahogy ezektől olyan rosszul vagyok, pedig egyszer fakultatív voltam boncoláson még a fősulin, és ott semmi bajom nem volt (gondolhatod, hogy néztek ránk, amikor monduk, hogy mi műszaki főiskoláról jöttünk. Egészségügyiből meg nem akartak menni)
Egyikőtöknek sem jó, hogy nem bújtok össze, de azért konokoskodtok.
Én ilyenkor, még ha mérges is vagyok odabújok a férjemhez, vagy ő hozzám, és már el is szállt a mérgünk. Lehet, hogy egy kicsit szipogunk, és bocsánatot kérünk a másiktól, de utána sokkal jobb! De egy a lényeg, hogy szent a béke köztetek, és remélem, nektek sem lesznek nagyobb vitáitok! 2004.10.11 14:32
2004.10.11 14:35
Szerinte az lenne a leg jobb ha átvinnénk egy másik oviba.Lehet,hogy igaza van mert most még nem szokta meg a társait.Nem is hajlandó mesélni apjának,hogy mi történt az oviban.Szóval teljesen kiakadtam,talán nektek több tapasztalatotok van,gondolok itt Kata és a többiek akiknek esetleg már ovizik a gyermek.Nem tudom eldönteni,hogy a Boginak mi lenne a jó.Ne haragudjatok,hogy nyavajgok de le kellett írnom mert nagyon elszomorít a dolog.
2004.10.11 16:52
Gondolom van másik óvoda ahol laktok. Mi sem Pesten lakunk, de van legalább 4-5 óvodánk. Bár szerintem az lenne a legjobb, ha egy olyan anyukával beszélnél ott nálatok, akinek már jár a gyereke. Mert az ilyen bemutatós napokon úgyis a jobbik oldalukat mutatják. De aki már egy-két éve oda viszi a kicsinyét, már belelát a dologokba. Gondolj csak bele, hogy Boginak még egy rendes helyet is nehéz lesz megszoknia. Ne sírj, sok puszit küldök!

(ezt a baromságot) Vagy a néninek nagyon csúf gyereke születhetett anno.
Én is mondtam neki, hogy bármikor elhagyhatja a fedélzetet, nem fogok rá haragudni. Azt viszont el sem tudnám képzelni, hogy más legyen bent. Még az anyu sem. Ráadásúl szerintem egy anya nagyon aggódna a gyerekéért. Biztos rossz lenne látnia a szenvedésem. Ha nem fog nagyon sokáig elhúzodni a szülés vagy nem kell elötte befeküdnöm, akkor lehet, hogy az anyuákat már csak akkor hívom, ha kint lesz a baba. Be úgysem jöhetnek, csak kint rettegnének a műanyag székeken. (ami lehet, hogy apu alatt össze is törne
)
2004.10.11 16:59
Kérdezz rá a dokidnál ha idegesít. 2004.10.11 18:12

2004.10.11 19:00
2004.10.11 19:07
2004.10.11 19:13
2004.10.11 21:40

2004.10.11 23:49
Latom, multkor bennem dolgoztak a hormonok, most meg benned! 

) 2004.10.12 06:21
2004.10.12 07:22
Asszem most már én jövök
Én megvettem a Szoptatás című könyvet, épp tegnap jött meg. Ahogy átlapoztam nagyon jónak tünik. Szép színes fényképekkel. Most így első ránézésre szerintem érdemes lenne beszerezned. Meg a többieknek is. A végén még jutalékot kapok

2004.10.12 08:16
Azt hiszem ezek után, én jól átböngészem majd az ovi minden m2-ét, hogy milyen...persze, ha már ott tartunk.
Érdekes is lenne, hogy születésnél azt kéne vizsgálgatni, hogy akkor melyik is az igazi.
Remélem, minden rendben van veled...és persze a picurral is.
2004.10.12 08:29
a másik rész pedig esetleg tud súgni, segíteni, mert már átélte ezeket az első (második) lurkójával.
Finish jön lassan
2004.10.12 08:38
):
Amit látni akar
És hidd el, hogy nem arra fog figyelni, hogy a kitolásnál, vagy a fájásnál neked milyen az arckifejezésed, hanem azt nézi, hogy mit tud segíteni rajtad. Legalábbis az én párom így tett
A varrási résznél meg nem a foltozásra figyeltem, hanem arra, hogy apuka tudósított a lurkó fürdetéséről, szárításáról és méreteiről
2004.10.12 08:42
2004.10.12 08:43
2004.10.12 08:47
Én már abbahagytam a MagneB6-ot. Én egyébként ha addig bírom, nov. 12-én fogok szülni. Kíváncsi leszek nagyon... 2004.10.12 11:38
2004.10.12 12:45
Pedig csak tényleg azt tettem be, ami a listán volt rajta.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|