Én is jelen, sűrű hétvége okán csak most
Bár látom, nagy pörgés nem volt
Conversanomarcis és Brekiárminos képek nagyon jók

KisPasik éééédesek
Boo!
Nem mondod hogy a babakocsi-saga véget ért??? Pedig annyi kötekedni valóm lett volna
Szuszmákolás nagyon édibédi
Nem is tudtam hogy építkezni akartok
Másik topikomban van egy Rádon lakó csajszi...
Azért én úgy veszem ki, hogy egy ilyen peremterületen, ami kis falucska volt, de hirtelen felduzzadt, friss "agglomeráció" , szóval az ottléttel együtt azért jó sok kompromisszumot kell kötni. Infrastruktúra alig, nincs bölcsi, óvoda ésatöbbi. Nem mintha a városért lobbiznék, én zöld-párti vagyok abszolút. De a napi ingázás csak és kizárólag jó közlekedés mellett működik hosszútávon, főleg, hogy a gyereket is ingáztatni kell a későbbiekben.
KisPocok!
Mi még ottalvósban nem mozdultunk ki a gyerekkel
Nyári nyaralás lesz a főpróbája
Mindenféle mászó, repülő zümmögő ízeltlábú az ellenségem, nálunk mindenhol van ilyen-olyan húzogatós szúnyogháló, és mindenkit terrorizálók vele, hogy nem lehet nyitva, mert belezümmögnek éjszaka a fülembe
Mondjuk én az életemben nem voltam a Tisza tónál, gondolom odébb volt, de tuti én is hazamentem volna. TeApa egy hős, hogy még haza is fuvarozott titeket. Te nem vezetsz?
Cérnahang

Enyémgyereknek olyan hangja van ált. minta lenyelte volna az egész basszus-szólamot
Dodi!
EnyéZé is Nurofennel alszik második napja
Pedig Ő még sosem kapott semmit, de most elkezdett egyszerre kettő jönni fenn, meg kettő lenn, és ezt már nem tudta tolerálni jókedvvel szegénykém

Szombaton felébredt sírva hajnali négykor, ilyet nem csinált ezer éve, napközben meg egész egyszerűen nyüszített a kezemben, annyira fájt neki. Begyógyszerezve kimerészkedtünk egy Magna cum laude koncertre, amit végül nem vártunk meg, mert bazi későn kezdtek, de a gyereket mintha kicserélték volna, teljesen jól elvolt, aludt, mosolygott, rágcsált mit egy mókus. Utána aludt este 10-től reggel fél 9-ig. ma is volt nyifogás, de nem annyira vészesen, estére azért már nyüszögött ma is, így adtam neki. Fognyüvő Manócskám
Nyuszi!
Állva alvás

Először én is fektetgettem le, de most már úgy hagyom ott hogy ácsorgás van
(más lehetőségem nem van, merrt úgyis feláll), cupp a fejebúbra és
jóéjszakátkisfiam De mondjuk én eddig sem riszáltam a seggét