2004.10.09 16:06
2004.10.09 16:16
Csak kár, hogy rólad egy sincs
Ennyit már rég röhögtem egyhuzamban
2004.10.09 17:40

és Neked? 2004.10.09 20:45

) Mindenki hazaért egyben?
, gyakrabban is elkövethetnénk az apukák ellen ilyen orvtámadást, főleg, ha beleszerelmesednek a manókba tőle

, Tüni is alkotott a gépeddel
Különben én tök konszolidált voltam
Toffin meg nem a lightkóla láccik az egyik képen
2004.10.09 20:45
csatlakozom PIldihez, ahogy nő,mind könnyebb lesz vele együtt csinálni valamit. Julkával pl. együtt főzünk, ül a székében, kavarget pl. rizset (utána persze fel kell takarítani
), életlen, kerek végű késsel vagdossa pl. a krumplit.
gyönyörűek a boszik
És milyen nagy Timi a picihez képest
Jázi+Duna
2004.10.09 21:23
Na meg netezek itten.
Teszek majd fel fotót a "termékekről", talán holnap.
2004.10.09 22:13
BAr az en reszvetelem a kovetkezo talin enyhen szolva is ketseges...

2004.10.10 14:39
Mikorra vagy kiírva?
És persze most jött a rossz idő is, szakadó esőben be vagyunk zárva, eszembe jutottak a téli esték is, szóval depi a köbön
2004.10.10 17:29
)
Boszik amúgy gyönyörűek!
2004.10.11 07:56

2004.10.11 10:01

bocsi-bocsi-bocsi

Sajnos méreckedni nem tudtunk, mert még nem fűtenek a rendelőben és jégveremben nem akartuk levetkőztetni a gyereket.
Mi is szedtünk múltkor gesztenyét, majd én is akarok belőle figurákat készíteni 2004.10.11 10:45
Hatha legkozelebb nekunk is osszejon...
Ferjem bekesen tevezgetett mellette, o meg unatkozott, hat fogta es tett 3 lepest, aztan ravetette magat
ugy megtetszett neki, hogy abba se akarta hagyni, ingajaratban kozlekedett koztunk
neha jokorat puffant, de ez sem tantoritotta el.
de sebaj, nem akarom eroltetni, lenyeg, hogy most mar egyertelmuen lattuk: ha akar, akkor tud jarni
2004.10.11 11:41
Nekem az ébredös teccik a legjobban
Szilvatorta, nyam-nyam
Látod-látod, a gyerekek tudják mire van szükségük
Név??????
Mi van a vezetéssel, hogy haladsz?
Ez elég naivan hangzott ugye??
Mit tesz a rosszidö
-ot! 
2004.10.11 11:51

2004.10.11 12:01

). Viszont ki kéne olvasnom a múlt heti újságokat (abból az egy nyomorult Magyar Narancsból meg a havi 1 db IPM-ből már nem engedek!) úgyhogy most megyek is, beülök a kupi közepébe és olvasok.Azértis. 2004.10.11 12:26
2004.10.11 16:06
Megdicserte,hogy milyen szepek a fogai, na meg teljesen elajult,hogy mennyire ugyesen viselkedett a nőm. Most ennyi, este meg jovok! 2004.10.11 19:39
2004.10.11 21:50
egesz nap huzott maga utan, most meg megint nem lehetett leloni
ennyit a Jaziboy-sagrol
hat Viola is napokig szo"lo"n es turorudibelson elt...
en is MaNcs-fuggo vagyok
csajszit meg kell zabbantani
szerintem a rajz is cuki
en leragadtam a pontpontvesszocskenel, es ezer eve akarom osszerakni az ikeas asztal+kisszeket...
de legalabb a napocska visszajott!
az a baj, hogy rettegek a forrazastol, igy csak etetoszekben lehet a konyhaban, azt meg utalja
bar fozocskezni ott is lehet...
2004.10.11 21:50
Este 39,5 volt popsiban, azért csak elaludt, persze kapott Nurofent, most drukkoljatok, hogy az éjjel már nyugodt legyen.... amúgy se egy szortyi, se egy köhi, pedig gyanúm szerint a torka ... mongyuk eszik, hálistennek.
Hogy telt az első napod egyedül?

Naná, hogy okos, meg szép is!
Mintazannya, csak csatlakozni tudok Ellihez, rajtam is mostság minden morzsa meglátszik, mélg az is, amit csak felseprek, ehhez képest te ... fujnemszégyelledmagadilyenkarcsún?!!! 

, mire kisütöttem, Csucsukával és Beuval történt friss talizás hatása alatt, hogy ez bizony valszeg epe. Szombaton az ügyeletes belgyogyó megerősítette a gyanúmat, így amint Julis felgyógyul, kérek időpontot hasi UH-ra, na nem mintha tudnának vele valamit kezdeni, csak már mégis, hogy tudjam ...
Addig meg diéta. Tojásért fáj a szívem ... 2004.10.11 21:58
Eintseinbabát honnan szereztétek? Ja! Gratula a lépésekhez!
Azt csak úgy simán levakargati? Édes a copfos lányzó. Sajna az enyim nem tűr meg semmit a hajában.
Amúgy jól vagy, kismama?
Télleg, és Franyóval mizújs?
Meggyógyultatok? Pudingolás.
. Pocakod növöget? Hanyadik hétben is jársz?
2004.10.11 22:13
, Néha én is elgondolkozok azon, kell- e nekünk költözni, pedig mi csak egy emeletet költöznénk.
Nyárvégén itt is voltak a sportcsarnokban többször próbaltak téríteni, a 2. napon az egyikük közeledni próbált öten mondták neki, hogy reménytelen vagyok
. Ha csöngetnek akkor egy darabig elmegy a kedvük még az élettől is nem csak a térítéstől
2004.10.11 22:24
Kitartas!!!! En is orultem a szerencsenek!
2004.10.11 22:50

Kb. 4 honappal ezelott nekem is azt mondta a dokim a rendszeresen jelentkezo lorugasszeru gyomortaji fajdalomra, hoyg valoszinuleg epeko. De nalam elmult...es inkabb nem is gondolok ra azota.
Azt mondta az orvos, paprikat se szabad enni. Neked mit mondtak? Jobbulast! Inkabb neked is muljon el magatol...

KArcsusagert, rendrakasert, ebedelo Daniert, vasarlasert irigy-irigy...

Boszik kulonben tunderkek! 

), a doki viszont csak jovo heten fog mehszajilag megvizsgalni, de vagy fel orat beszelgettunk. Mar van fogadott szulesznom, ugyanaz a holgy, akinel ZSombi szuletett.
A dokim asszisztense rogton meg is jegyezte, hoyg legalabb "biztos helyen vannak". 

) Uyg mozgok, mint egy santa-csiga...

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|