Sziasztok!
Nekünk is "munkával" telt a hosszú hétvége, a babaruhák 80%-át kimostam, és amiket a kórházba kell vinni, ki is vasalatam. A többit ma szerettem volna, de szerintem ma halasztom a vasalást, mert tegnap estére nekem is csúnyára dagadt a bokám-lábfejem, és kivételesen el sem múlt reggelre, szóval igyekszem ma sokat pócolni. Én is attól tartok, ha nagyon belobban, még képesek lesznek korábban kórházba rendelni, amit persze, hogy nem szeretnék. (Bhdetti, úgy látszik, ebben is hasonlítunk. Csilla képeit nézegetve, ennyire nem brutál még a helyzet.) Holnap reggel kell mennem laborra, és vizetletet is vinni, gondolom, megnézik a fehérjét is.
Remélem, nem lesz semmi gond. Szóval remélem, végzek a vasalással, pár napon belül. Aztán még készítettem a babaszobába falilámpát, végül egy ikeás 500.-Ft-os kör alakú üveglámpára szalvétatechnikával állatokat ragasztottam, és nagyopn édes lett, de kis egyszerű, semmi csicsa -és nem csak piszok olcsó volt így, hanem benne van a munkám, aminek örülök.
Még lusta voltam fotózni, de ha ég a lámpa, akkor is nagyon jól néz ki.
Festegettem még kis fa figurákat (natúr mintákat vettem, és azokat pingáltam ki) majd átfúrom, és damilon fognak lógni a felső, mennyezeti lámpán. Szerintem az is klassz lesz.
Aztán újra átrendeztem a kórházi táskákat, beletettem most már tényleg majdnem mindent. Fényképezőgép, s hasonlók vannak csak hátra, de jókora betűkkel kiírtam, és kiragasztottam a hűtőszekrényre, hogy nehogy maradjon majd.
Na, szóval ilyenekkel telt nálunk a hétvége. Férjem is keményen nyomta a munkát, az ajtókat pácolta, folytatódott a bölcső (még mindig itt tartunk, még mindig vannak hátra simítások, de halad, szépen halad) és persze a kert, mert volt, van ott is mit rendezni.
Remélem kapunk még nanyi időt a kislányunktól, hoyg azt mondhassam, mindennel megvagyunk. (van ilyen egyáltalán?
Az olvasottakhoz:
Először is nagyon meglepett Nikvik szülése, és egyúttal nagyon gratulálok is,a hideg futkosott rajtam, míg olvastam, de engem si nagyon érdekelne, hogy mi pörgette így fel az eseményeket.
Heni: tényleg el tud húzódni egy szülés, hihetetlen, hogy 1 napot mutat tán a vonalzód? Aztán vagy 3 hete írtad, h a közértbe alig tudtál elmenni... annyira érdekes, izgalmas.
Nanetto: eltettem a homeós listádat és holnap megpróbálom kiváltani. Lajos utcában (3. ker.) tudok homeós patikát, remélem, ott is profik vannak, mert Gazdagrét nekem azért eléggé kiesik. Szombaton töltöm a 37. hetet, úgyhogy kezdeném. Ártani biztosan nem árt.
Konkri: én sem értem, honnan tudsz Te bármit is a méhszájadról?!

nekem a doki úgy nézi, h egyik kezével a hasamat nyomja lefele, másikkal 1 vagy 2 ujjal talán felnyúl. Hogy Te ezt magadnak megcsinálod?
Igaz, én nem vagyok mérvadó, ami nekem nagyon furcsa, az lehet másnak természetes.... sok mindent mást sem csinálok, pl. kádban nem fürdök ezer éve, hiába vágyom rá. Majd a szülés után.. még a kezelések alatt rászoktam, hogy tilos volt, most már kibírom.. annál nagyobb buli lesz, amikor végre lehet.. főleg, mert a kádunkban lehet levegőt+vizet bugyborékoltatni is.
Csilla: milyen vízválasztó tud lenni 200 g-nyi hízás .. nem csoda, ha elepedsz, hogy végre hazavigyétek. Már biztos, hogy nagyon-nagyon közeli, és csodás a türelmed, és azért magadra is fordíts ám időt, mégiscsak volt egy operációd... arról nem is írtál, hogy a tej elapasztással volt-e gondod, kellett-e apasztani, hogyan ment, stb. S jól értem, a vizesedés maradt még, Szegény...
Luna, Heni, meg akiket még érint: engem nagy szerencsémre elkerült a székrekedés az egész terhesség alatt. Inkább az ellenkezője a jellemző.
Rózya: vajon Balázska megszületett már.. biztosan.. nagyon várom a hírt
Majd írok még, de most felteszem a lábamat.