A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Persze elcsaltad a napunkat és ideküldted az esőt :evil: :lol:

Pizza jó vacsi 8) de most nem cserélném el a majonézes borsóval és rántott zöldségekkel :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ez az ajtós nem lehetett semmi :lol: :lol:

Rugó az akváriumban lévő halakat bűvöli. A téli cipőmben van egy órája :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Jöttem életjellel :oops: :)
Bár Henivel közben bizniszeltünk,jöttem minden nap,olvastalak benneteket csak az írásig nem jutottam el.
Látom máshol is ítélet idő tombolt,nekünk sem volt túl fényes ez a pár nap,a kémény mellett beázott a tető.És az első szobában is gondok adódtak az ablakkal. :roll:
Látom szegény Móni neked is annyi a kertednek,sajnálom!!
Olvasom,hogy pörögsz ezerrel,nagyon jól bírod Te csaj!
Én nap végére azért rendesen kifáradok,hol itt fáj,hol ott...
Elkezdtem keresni a kisruhákat és legnagyobb megdöbbenésemre nem találom őket :shock: :(
Van egy sanda gyanúm,hogy sógornőmnél kéne keresni...
Lassan szedem össze a kórházi cuccomat is mert néha ijesztően görcsöl a hasam és a cuccom még sehol :shock:
Bár még NEM tervezem,hogy szülök de hát ugye ez nem rajtam múlik!

Emese örülök,hogy megvan AZ A HÁZ amit kerestetek!
Drukkolok,hogy mindent eltudjatok rendezni!

Kaqk!Hurrá,gratula,képet szeretnénk látni!

Irina!Nagyon sajnálom Ádót!És,hogy megint emelkedik a hője,én is várnék már azzal az antibogyóval ameddig csak lehet.
Nálunk is van a faluban egy ennyi idős kislány,ő is rengeteg antibogyót megevett már de egész kicsi baba kora óta,a fülén mindig vastag sapi,ők is sokat szenvednek...

Fleur!
Tüneményes ez a nagylegény!!Rohan az idő,még csak most született és már mekkora :shock:
Egyébként én rögtön megismertem,szerintem teljesen olyan mint Te!!
Lillának gyors gyógyulást!Reméljük nem kapta el!!...

Epret én ettem ma de csak pár szemet,1800 kilója,mint az arany és annyira nem voltam elszállva tőle,Berta is mondogatta,anya ez samanyu :D De azért elfogyott :lol:

No egyenlőre ennyire futotta,megyek csukdozni az ablakokat mert nagyon csúnya idő van kilátásban :cry:

juba0

Sziasztok!

Csak gyorsan...
Szeli este belázasodott, az ügyeleten nem láttak a torkán semmi különöset, valszeg benyalt megint valami vírust.
Ma a 19 éves unokatesója vigyázott rá, nagyon jól elvoltak, szerintem jobban, mintha én maradtam volna itthon vele, mert én tuti, hogy közben mostam volna és társai, így meg csak tévéztek, játszottak az ágyban! :)
A kedve jó, csak hőemelkedése van.
Remélem, a 3 nap alatt kikúráljuk. Bár nagyon nem is tudom, mit adjak neki. C-vitamint kap, meg aflubin cseppeket. Majd meglátjuk.

Ádónak jobbulást! +++++
Móni! Sajnálom, hogy tönkrement a kis kerted... :( Bosszantó lehet.

Az oktatás nagyon jó volt! :) Csak iszonyatosan hiányzott Szeli...

Mennem kell.

Jók legyetek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Móni
Igen igazad van, de már én csak ilyen hülye vagyok :?
Dani nem lázasodott be...remélem nem is fog, viszont tiszta nyűg volt így is egész nap.
Azaz felváltva a két gyerek. Hát totál kifáradtam ma.

És Móni nem bálna jelentem, csak hülye :) :wink:
Anyósod meg :evil: de már no comment.....

Juba
Kösz a dicséretet és te vagy első aki ezt mondja :) te is már milyen közel vagy :)

Nem is tudom mondtam e hogy nekünk is van akváriumunk :) szerintem nagyon szép lett. Ketten csináltuk apával. De sajnos nagyon kicsi. De már gyúrunk a nagyon nagyra :)
Vindo amúgy nektek mekkora van is milyen gyakran kell takarítani. Ez utóbbi nagyon off volt.

KépKép
KépKép
fleur

Megint forró a csajszi...:( :( de még alszik nem túl fényes éjszakánk lesz. Megyek is aludni. Még jó hogy szombat lesz és P tud segíteni. Már a tegnap este is gáz volt :(

KépKép
KépKép
fleur

Na, én kértem Daniról képet, aztán mikor megkaptam, nem írok rá, bocsánat, Fleur (Móni, köszi a képeket)!!! Én teljesen elolvadtam, ilyen gyönyörű kisbabát! És tiszta anyája... 8)

Jó éjt, megyünk, megnézzük a Lost utolsó előtti-előtti részét (de vszleg bealszom az elején)....

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Jajj, látom sok a beteg... Gyors jobbulást mindenkinek! Biztos a hülye hidegtől fázott meg minden kisember... Az enyimek is hajszál híján betegek, remélem, nem fordul át betegségbe az ügy...

Aludjatok jól! Ma sem igazán tudtam jönni, de igyekszem, amint tudok, majd visszakapcsolódni...

Pussz!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :)

Betegeknek jobbulást :!: :!: :!:

Szerencsére Rugó csak fél kilenckor ébredt, ránk is fért, mert éjjel zombis filmet néztünk, utána meg Dr. House-t, bár G. már a vége felé aludt :wink:

A férfiak még az ágyban pihengetnek és Garfieldot néznek.

Fleur, benn 50 literes akváriumunk van. A szűrőt igyekszem gyakran, pár naponta tisztítani, az üveget már ritkábban tisztogatom, a köveket benne még ritkábban. Már most nincs benne csiga, szerencsére már egy sem. Akkor volt vele sok baj, mikor naponta 15 percig csigát gyűjtöttem :shock: Mi is szeretnénk nagyobbat és/vagy másikat, de egyelőre nincs meg a helye...
Kinn a tóban (az olyan 3-4 m3 víz) van kilenc aranyhal meg egy teknős.
Ott egyelőre szivattyú, kis szökőkút megy. Néha lehalásszuk a növénydarabkákat a víz tetejéről, meg algaölőzünk. Azzal nincs sok baj.

Mennünk kell majd vásárolni 8)

Szép napot.

Itt gyönyörűen süt a nap :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nem alszik délután, nyűglődik. Ezáltal én is :? na meg mellette vasalok.

Fleur hogy van Lilla?
Ugye nincs hányás és hsamenés.

Irina Ádó?
Adtál neki végül AB-ot?

Vindo Itt is szép idő van :)

Juba én még nem sok mindent szedtem össze a kórházas cuccból.
Mondjuk pont az előbb raktam a dobozba egy hálóinget :) Na meg vettem már betétet, Pötinek pelust, popsitörlőt + 1-2 dolgot.
Nektek van már nevetek?
Lányruhákat tudok küldeni ha kell. Van egy pár Grétiről. Ha kinövi a picur majd visszaküldöd.

Regina jobbulást Szelinek++++++
ha van otthon mézed adj neki azt is. Ártani nem árt, sőt :D

Mi ma úszás után beugrottunk az Ikeába venni pár dolgot, utána menni akartunk a játékkiállításra de cicus úgy belemerültott a játékba hog hipp-hopp eltelt az idő. Csak azt vettem észre, hogy ásítozik. Olyan fáradtan már nem vittem tovább. Irány a házhoz. A cél előtt 10 perccel elaludt, az apja meg ébresztette mikor megérkeztünk. Alig voltam mérges Z-re. Most persze idegesíti Őta nyűgös gyerek és engem szekál :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocs a sok hibáért :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Gyógyuljatok betegecskék..!!!!!!!

Mi is elvoltunk Domival sz.fehérváron,decatlonban.. Jó sokáig elvoltunk. Apa akart cipőt nézni magának,erre vettünk Dominak egy pedál nélküli kis tanuló bicikliféleséget (nem tudom mi a neve),Beni meg egy rollert,na meg a gyerkőcök cipőt. Beni nem akart velünk jönni,inkább elment az uncsitesóihoz játszani. Jó árban voltak az auchanban is a cipők,na ott talált apa is magának. Domi útközben bealudt annyi volt a napi alvás,most pilledezik.. De nem baj,mert legalább kakilt ez volt a 3 napja. Vissza tartja sajnos.. :(

Móni akkor ti is elvoltatok.. :) Ne foglalkozz vele!

Vindo én kb. 2-3 hetente pucolom a szűrőt :oops: a vizet meg havonta,de szoktam bele dobni kristálytablettát is hetente. Te akkor hozzám képest alaposabb vagy.. :)
varga tünde

Sziasztok!

MI is létezünk, csak ahhoz, hogy a gyerekeink ne éljék meg szörnyűnek, hogy nekünk rajtuk kívül is van dolgunk, sok-sok velük foglalkozásra van szükség. Szóval ideülni nincs reményem... De azért elolvaslak benneteket, és írok picit, mert jó veletek lenni. :)

Eper... Nyami... :)

Nekünk voltak teknőseink... Sajnos csak voltak...

Betegeknek további jobbulást!

Kép
Kép
Kép
zdori

Ez a bolond baba felkelt háromnegyed hétkor :? :? :?

Tünde, hát, azért a takarítást mi sem visszük túlzásba az akváriumban, nekünk a vízcsere a gyenge pontunk - csak utántöltögetjük :oops:
Az aljáról feleszik a harcsák a maradékot, az üveget meg egy nagy tátogó hal tisztítja (aminek nem tudom a nevét, de elég nagy böhöm, algaevő).

Majd fotózd le Domit az új közlekedési eszközzel:)

Rugó a reggeli kakaót beleborította az ágyba. Át kell húzni az egészet :roll:

Nagyot akartam aludni, de csak hat órát sikerült :x

MI is shoppingoltunk tegnap, jó sok pénzt elköltöttünk (Aldi, Dm, Baumax). Vettünk cementet is, G. akar majd valami fatároló helyet csinálni.

A nyáron le kell térkövezni a kocsibeállót is a garázsig. Nézegetjük már a térköveket is.

MInden jót, V.

Kép
vindolanda

Vindo, Tünde az én férjem akkor extra alapos, mert hetente feles vízcsere és növény illetve, szűrő, üveg tisztogatás.
Mondjuk mi eléggé algásodunk :? zöld alga
És csak 25 l az akváriumunk....

Lilla: 2 napig állandóan felszökött a láza 38,9re de nem volt se hányás se hasmenés. Az éjszakáink rémesek voltak. Állandóan rémálmai voltak. Mind a két este ki is költöztem vele a nappaliba.
Egyik hajnalban fél 6kor :shock: azt mesélte, h azt álmodta, h nem figyelt oda elesett a villamos sínen és elütötte a villamos :( :(
Persze mikor emiatt felébredt hajnali fél 1kor reszketve sírt és még mesét is kellett neki mesélnem.
De a lényeg ma láztalanul ébredt :roll: :shock:
lehet szimpátia betegségezett a nagy barátnőjével :?

KépKép
KépKép
fleur

Életjel!

Mi is megvagyunk, de én egyelőre eléggé magam alatt vagyok :(
Nem is tudom, ez mikor lesz jobb, egyelőre mindenen elbőgöm magam.. :(

Lillának jobbulást, bár remélem, már tényleg nem beteg.
Vendég

Panndi, lányokkal mi van?
Sok puszi nektek!

Látom, ma nem volt túl nagy itt a mozgás...

Mindenkinek jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Szeli úgy forgolódott 5-kor, hogy nem tudtam már visszaaludni, valahogy keresztbe volt fordulva, és a feje a falnál, az meg zavarta... :? Persze, ő alszik, mint a bunda, engem meg kidobott az ágy... :roll:

Képzeljétek, szombat óta kutya baja. Én nem tudom, mi volt ez a láz, de semmi nem kísérte... Teljesen jól van! :D (kopp-kopp-kopp)

Apa elutazott pénteken, ki kellett vinnie egy kocsit Mallorca-ra (de "szar" neki...), aztán ott is marad, ki kell festenie egy éttermet. Csütörtökön vagy pénteken jön haza, én meg sárgulok az irigységtől... :lol: Meg persze halálra aggódom magam... :roll:

Viszont kihasználtam az alkalmat, és átpakoltam az összes szekrényben. Nem kis munka volt, de nagyon ráfért. Így könnyebb azért, több időm van, hogy nem kellett Zs után pakolnom, meg állandóan sütni-főzni neki... ;)

Fleur! Lilla jobban van???

Kép

Kép
regcsiken14

Egyébként szombaton volt a 15 éves :shock: érettségi találkozónk... :) Jó kis traccsparty volt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok! Lehet egy kérésem?
Valaki át tudná nekem küldeni a gremesés talis képeket (legalább amin mi rajta vagyunk, de jöhet több is!)??? Akár tömörítve winRAR-ral.
Erre a címre: nemeth.regina@upcmail.hu

Ezer köszönet!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Fleur, hát, akkor jól jártál :wink: Nálunk közös munkának indult az akvárium, de hónapok óta nem láttam Gábort még a közelébe se menni :lol:
MIntha Tündééknél is ez lenne :roll:
A miénk 50 l.

Hú, Szegény Lilla, nem csoda, ha megijed, ha ilyenek járnak az eszében
:roll: :(

Panndi, :(

Regina, az jó, hogy Szelinának nem lett más tünete :D
Mallorca :roll: Még sosem jártam ott :wink:

Nekünk változott a napirendünk. Anyósom felhívta Gábort tegnap, kapott egy egyórás nagyjelenetet arról, hogy mi nem mentünk haza Pünkösdkor, pedig Erzsike a szomszédból is hazament meg a nem tudom kinek a gyereke nem tudom melyik városból...
Megjegyzem, hat hete voltunk otthon, és azóta egy hétvégét már itt is töltöttek nálunk :?
Így aztán ma Rugót beteszi a kocsiba, hazamennek. Délután jönnek vissza.
Én házimunkázok, mert Rugótól sem vasalni, sem ablakot pucolni nem lehet amúgy.
Meg ilyen indító történettel amúgy sem mennék, nem az én stílusom :roll: Bár nem hiszem, hogy engem hiányolnak a legjobban:)

Próbálok minél többet dolgozgatni ma :)

Holnap-holnapután nem nagyon leszek, reggel nyolctól vagyok beosztva Böszörményben szakdoga védésekre :roll:

Mindenkinek szép napot, V.

Kép
vindolanda

Na, elkezdek vasalni. December óta nem vasaltam :lol:

Egyre talán végzek :wink:

:arrow:

Ha meg nem unom.

Kép
vindolanda

Halihó!

Örülök, hogy Szeli jobban van! :)

Vindo, jó vasalást! :) Én idejét sem tudom, mikor vasaltam utoljára... :roll:

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Lányok jól vannak, köszi :)

Zsófit felvették oviba, igaz csak Mogyoródra, Dunakeszin nem volt hely... mindegy végülis, kocsival 10 perc, szóval nincs messze, az ovi meg nagyon szimpi.

Fruzsi meg nagylány, azt eszi teljesen, amit mi, ma olyan menüt végig evett délben, hogy csak lestünk, többet evett, mint én :)
Menni még nem tud, de igyekszik :)
Vendég

Helló!

Jól írtad Vindó,az én párom közelébe sem megy az akváriumnak. Huu jó vasalást! :) Majd készítek fotót. :) Nem semmi anyós,bírom az ilyen beszólásokat :? én sem mentem volna,azért sem.De így megúsztad. :)

Épp most fejeztem be a lambéria festést ezek kerülnek a teraszoldalára. Most meg megyek felrakom a függönyt. Sok munka folyik párhuzamossan.Reggel kitakarítottam a lenti fürdőt wc,dél előtt is miközben a mosógép ment csiszoltam az ajtó félfákat,újra szeretnénk festeni,aztán teregetés,kaja közben felraktam,csak spagettit főztem,tegnapról marad levesem úgyhogy elvagyunk.Most fiúk alszanak apjukkal.

Fleur azt tényleg én is jobban pucolnám,mint ezt. Nekem is volt kicsi,mintha tényleg jobban koszolódott volna,mint ez az 50es. Nekünk is van üveg pucolóshalam én így hívom,amúgy mintha valamilyen harcsa lenne a konkrét neve,úgy rémlik :roll: meg van másik fajta is az porszívóz,de amit nem bír megkajálni azt tünteti el a kristálytabi :wink:

Regi irigy vagyok én is a párodra :roll:

Szorítok,hogy mindenki hamar gyógyuljon!!!

Irina Ádi???

Móni az én kertem is had ne mondjam,hogy néz ki.. :( Ezen ne aggódj..
varga tünde

Ezt a kristálytablettát nem is ismerem, szerintem kipróbáljuk :wink:

Tünde, Te is jól belehúztál :shock:

Én a vasalással végeztem, most az ablakokkal is, a függönyök még a mosógépben. Tűzhely- és sütőtakarítás, illetve porolás meg porszívózás van még mára betervezve. Elvileg fél hatkor jönnek, szerintem kész leszek :)

A teknős felfedezte a köveket, már kiül napozni :P

A kert most nálunk elég jó állapotban van :P
De tavaly akkora felfordulás volt, hogy most ránk is fér 8)

Fruzsi nagyon ügyes :D

Tünde, igazi kis játszmákat folytat amúgy, szerintem egy pszichológus-teamet is lefoglalna magában :lol:

Felrakom a függönyt, úgy hallom, kész a gép :arrow:

Kép
vindolanda

Hű vindo, de szorgalmas vagy ma :)
Vendég

Ja, nagyon nyomulok :lol:
De Rugó születése óta nem volt lehetőségem ennyit takarítani. Meg egyedül lenni 8)

Kép
vindolanda

:D Akkor most te is belehúztál..

Olyan ez a tabletta,én tescóban vettem 500ft volt,hogy mikor belerakod általában nem mindig elszürkül kicsit a víz,ezt akkor szoktam mikor tudom nem jön senki hozzánk,de ez is csak azért,mert akkor sok cucc volt az alján.Ha nem akkor nincs semmi extra,de akkor sem kell fent akadni és másnapra tökre tiszta a víz tőle.. :) 25Lbe asszem egy tabletta hetente,50 kettő,én egyet szoktam amúgy,mert minden elszokott fogyni amit adok nekik kaját.. Sőt az algázónak is van alga tabletta,te szoktál adni neki? mi igen,de a nagy részét a halak zabbantyák fel,imádják azok is.. :)

Lassan ébrednek....

Panndi kitartás! :)

Tűzhely uhh ezekhez én sem nyúltam még ma.......... Bár nem koszoltam egyáltalán ma......... Ma én nem pucolom....

Jaj szeretnék egy filmet megnézni,hát miért is ne nem töltődik :evil:
varga tünde

Én egy ideje már szemezek egy odaégett pizzával :roll:
MOst lefújtam habbal, és várok :roll:

Nem is tudtam, hogy a tescoban is lehet akváriumos dolgokat kapni.

MOst a portörlés végén járok :roll:

Gáborék közben elindultak otthonról, tehát még kb. két - két és fél órám van.

Kép
vindolanda

Most már tényleg csak a porszívózás és a felmosás van hátra 8)
Még van kb. egy órám :P

Kép
vindolanda

Na akkor már biztos haza értek.. :)

Most végeztem még egy ajtófélfával. Kezeim kivannak,de még három vissza van :?

Van a tescóban is akvárium cuccos az állatos részlegnél, bár nem sok mindent lehet kapni,de kaja meg algázómágnes meg díszek vannak..
varga tünde

Sziasztok!

Vindo anyósodék :evil: no comment
de legalább kitakarítottál :D

Tündi te is belehúztál a munkába :D
miért nem veszel egy csiszológépet?
kb 5 e ft és max 1/2 óra egy ajtókeret :wink:
Z eleinte hevesen tiltakozott (tavaly az első felújításkor) aztán belátta milyen igazam van.

Panndi nagyon sokáig megmarad benned ez a fájó érzés.
Igazából sosem múlik el csak eltemeted majd jó mélyre magadban.
Mai napig könnyes lesz a szemem, ha eszembe jutnak....................

Ma nagyon nyűgös napon volt. Vasaltam meg főztem meg nyűglődtem meg sütöttem. Feszülgetett a pocakom. Ettem a magnéziumot. Bort nem mertem inni, mert terveztem menni csinikével a Dunapartra sétálni. Semmi sem lett belőle. Olyan bénának érzem magam :? :roll:

Fleur örülök, hogy jobban van Lilla.
Rossz álom :evil:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló, lányok!

Panndi, sok erőt kívánok Neked!

Móni, dehogy vagy béna, ez van a terhességgel, tudod? ;-)

Ádi jól van, köszönöm szépen, bár viszket a füle belülről, meg azt állította, hogy pattog, az a dokinéni szerint jó jel. Képzeljétek, este visszahívott a doktornő (a fülész), mert napközben nem értem el, még ilyen orvost! Nincs láz, semmi gond, sokat nagyszülőzik lent anyuéknál, mert mi pakoltunk. Több mint 70 nagy doboz lett tele, borzalmas. Holnap reggeltől átcuccolás, net nem tudom, mikor lesz (elvileg holnaputánra már kértem, hogy jöjjenek ki szerelni), de ha lesz, jelentkezem.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

mi tegnap a seholsziget élményparkba mentünk el, jaj nagyon élvezték a gyerekek:-) meg mi is. Áronnak nagyon teccenek a lovak, lovas bemutatót ő élvezte a legjobban:-) Kisvonatozást pedig Péterke élvezte a legjobban:-)

Sajnos a fényképezőm lemerült, igy csak pár képet tudtam csinálni az elején:-(

Vindo milyen volt az egyedül töltött nap???? Jól kidolgoztad magad:-) Jó vizsgáztatást!

Irina jó költözést! Ádi de jó, hogy már jobban van:-) Mi lesz az emelet sorsa?

Móni te már a lassan a végét taposod a várakozásnak:-) Én úgy teli voltam energiával emlékszem, magam meglepődtem

:shock: Egy pár nappal a szülés előtt krumplit ültettem :shock:

Heni
KépKép
heni81

Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Heni látszik a képeken, hogy jó volt a kirándulás :D
Energiám nekem is lenne, úgy csináltam volna tegnap, csak a pocakfeszülés nem engedte.
Na majd ma :D Most sokkal jobb :D

Irina jó pakolászást :)
egy darabig nem fogtok unatkozni.
én már hamarabb elkezdtem a cuccolást.
ahányszor kijöttem a házhoz teliraktam a kocsit.
a konyha nagy része meg a gyerekjátékok így kerültek ki.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Naposabbat :)

Móni!
lusta is vagy béna is vagy,de a miénk vagy :wink: :wink: no meg kicsit lüke :) meg nagyon pocakos :) :)
kicsit vegyél már vissza a tempóból!

Panndi!
melyik nap jöttök át? kicsit Te is kikapcsolsz jó ? izgalmas lesz akkor nálatok is a szeptember :) Fruzsi :) :) lehet májusi gyerekek ilyen jóevők?

Dóri!
akartam már kérdezni,milyen volt koncert? gyerekek ugye nem betegek?

Csilla!
jó költözést :) Ádi füle :) hidd el vannak még normális gyerekorvosok :) :)

Heni!
látom ismét jó volt seholsziget :) :)

Nektarin!
boldog névnapot tegnapra :) :)

Halas csajok!
kerti tóba vmi algaölő cuccot lehet tenni? vagy van speckó hal ami megeszi? mert aranyhalak alig látszanak,cseréljük/újratöltjük azért néha vizüket,de ződ :)

Fleur!
szerencsére bajotok nem lett :) :) szerintem Dani tiszta Lilla :) de ezt Mesiéknél is mondtam :) :) már nem apja fia :)

mi vasárnap elmentünk Királyrétre kirándulni :) Öcsémék is jöttek és milyen jó volt :) parkoltunk,én meg szépen az árokba mentem,de lassan :) :) nem látszott a nagy gaztól :) :) szerencsére kocsi is túlélte :) amúgy tök jó volt,kicsit leégtünk,gyerek a játszótéren szinte egész nap,mi tárcsáztunk(vittük) sokan megnéztek,és hozták volna tányérjaikat :) visszafel,R és gyerekek vonattal jöttek le mi addig lent Kismaroson fagyiztunk :) :) tegnap meg névnapoztunk,apa pacalt főzőtt bográcsban,jó lett :) :)
asztán 5 után elmentünk tekerni ,M. annyira jól bírta :shock: még ment volna :) :) B. meg csendben nézelődött a bicajülésben :)

KépKép
viranka

Móni!
bakker mindjárt szülsz :shock: :shock: 8)

KépKép
viranka

Életjel!

Elköltöztünk, elpakoltunk..95%osak vagyunk...mondjuk még némi takarítás van hátra...

Emma lázas volt végig, nyüszi, ölbeb baba..a foga iszonyatosan bedurranva...még 2-őt várunk..ebből ez azegyik, folyik az orra, de szíváskor semmi nem jön, sok a nyála, alig bírja nyelni, köhög sokat, adtunk neki lándzsásat de attól rosszabb lett, köhögő rohamok. abahagytuk éjjel 10 percenként roham...majd éjfél körülelkezdett felszakadni. 3 napja nem eszik szinte semmit, csak teát iszik...fája pocija, ma hányt a slájm ( hogy kell írni??) jöt ki amit felköhögött csak visszanyelt..ez jó legalább nem fáj a poci....most is őemelkedés evan, a szemei is be voltak gyulladva, összeragadva reggelre...ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

jó kis költözés, és ma munka.,.szinte semi reggel 1 óra..aztán futás haza mert anya anya anya.....ha udok délben elmegyek kicsit....meglátom
most alszik..gyógyul remélem.

net és tv nincs.:-( net-valahonnan jön most kicsi..:-)

majd jövök..képekkel is.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk sajnálom, hogy Emma beteg:-(viszont örülök, hogy sikerült a költözés:-) várjuk a képeket!

Vera ényleg jó volt, sőt jobb, nagyon élvezte Péterke:-) meg most már Áron is:-)

Móni bizony mindjárt szülsz! vigyázz magadra, nehogy előbb jöjjön a baba :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

Életjel.Robi két hete itthon, holnap már megy Csanába. Kicsit sok együtt, de túl éltük. Robi ördög és angyal, néha nagyon hisztis, néha egy tündér, biztos már unatkozik is itthon. Kristóffal aranyos, bár azért néha meglegyinti, de nem vészes, legtöbbször puszillgatja, segít.
Kristóf tündérke, és egy szopibajnok:) Heni:)

Nálunk már egy szobában alszanak, éjjel, napközben, nem. Robi a szobájában, Kristóf babakocsiban, vagy lent. Két hónapos koráig Krisóf velem aludt a nagy ágyban, de most már 6 hete a saját ágyában, Robival egyszerre alaszank el, Kristóf egyszer kel szopizik és alszik, általában.

Probálok majd képeket feltenni, de a még mindig nem tudok kicsinyíteni.

Panndi, annyit gondoltam rád.

Fleur, jobbulást, remélem már jobban is vagytok, Dani tüneményes.

Mesi, rátok is sokat gondolok.

Móni, mindjárt szülsz, ha míg bírsz gyere várunk, ha nem, akkor megpróbálunk mi menni, mielőtt a kissrác beköltözik:)

Vera, kössssszi, ari vagy:)

Heni, jók a képek.

Vindo, hogy pörögsz.

Na ennyire jutott.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Most van egy kis időm bejelentkezni.
Bertus megint rettenetesen keveset eszik,emiatt szombaton volt utoljára széklete,ma elvittem a háziorvoshoz(nem gyerekorvos).
Basszus olyan dolgokat mondott,hogy pl a glicerines kúpból adhatok neki hármat is :shock: 3-6 éves korig egyet szabad!
Akkor hashajtót guttalaxot na azt négy éves kortól lehet,szóval ennyi erővel akár itthon is maradhattam volna.
A gyógyszerésznő felhívta a férjét,ő gyerekorvos is és mondta,hogy ha nem görcsöl a hasa,nem fájdítja akkor nincs baj ha ennyi ideig nem kakil(ennél a kaja mennyiségnél)!
És valóban nem is görcsölt,nem volt gondunk és ma már sikerült neki,igaz egy kúpot bevetettem és kapott levolakot is de van eredmény. :D

Móni!Állj le,alig van már hátra egy kis időd hátra a szülésig,ne pörögj már annyira!Természetes,hogy már nem bírod annyira!Nekem is vannak olyan napjaim,hogy alig élek,görcsölök,keményedek,másnap meg mintha elvágták volna.
Ja és nagyon köszönöm,hogy felajánlottad a kisruhákat de nem fogadhatom el,nem tudunk annyira vigyázni rá,Bertimmel is mindig sikerült kikenni őket :lol: De nagyon-nagyon kedves Tőled!!!
És igen,már találtunk nevet!És Ti??????

Irina!Hajrá költözés,emlékszem mikor mi költöztünk kongott a ház az ürességtől de szerettem volna én is egy hetven megtömött dobozt :lol:
Örülök,hogy Ádi jobban van!!!!:D

Heni!Szuper jók a képek!!Biztos nagyon jó lehetett!

Kaqk!
Emmának gyors gyógyulást!!Bertus is mikor megfázott hányt slejmet,szegény majd megfulladt tőle...

juba0

Hahó! :)

Mi is megvagyunk, folyamatos rohanásban. Az új házzal kapcsolatban intézzük a papírmunkákat, próbálunk az utolsó pillanatban hitelt felvenni, anyukám is talált házat, őt is visszük, intézzük az ügyeket. Gyerekeket is cincáljuk ahová lehet. Zsozsi valami miatt nem akar a Nagyinál lenni, Nagyi azt mondta, unatkozik, mert már un mindent, ami ott van. :roll:
Ha minden igaz, csütörtökön nem írjuk alá az adás-vételit, és utána június 1-ig nem veszünk fel hitelt.

Költözőknek, betegeskedőknek, alig evőknek, pocakosoknak (Móni, Zsozsi 21 nappal jött hamarabb! :wink: ), pizzát odaégetőknek kitartást, lesz ez még így se! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Most olvastam vissza,hogy Móninak mennyire értelmes mondatot sikerült írnom :oops: :lol: Remélem azért ki tudod hámozni :D

Csajok,itt olyan özönvíz szerű eső jött,hogy nem bírta elnyelni az árok és a "mesterien"megcsinált híd(drága polgármesterünknek köszönhetően...)
Bejött hozzánk az udvarra de olyan sebességgel és akkora mennyiségben,hogy azt hittem beköszön az alsó szintre :shock:
Frászt kaptam,apa melózik én meg egyedül néztem 180-as vérnyomás mellett,hogy mi lesz most?! :shock: :cry:
Bertus mondta na fürdünk anya? :lol: Neki roppant tetszett az ingyen strand,nekem már kevésbé...
És most jön egy újabb fekete felhő,szóval ha siettek ingyen esti fürdős buli lesz nálunk :wink:

juba0

Sziasztok!
Emlékeztek még? :)

Hát először is Panndi! Nagyon sajnálom ami Veletek történt, szerintem legyél türelemmel, két ilyen szép kislány után egy csodálatos kisfiú is biztosan útban van Felétek :)

A Kismamáknak, kitartást és sok erőt kívánok, egyetek sok gyümölcsöt, itt a nyár!
Juba drága! Látom Bertusnak megint székrekedése van, szegénykém :(

Mesi! Gratulálok, jól van csak sikerült eladni a házat.

Bocsi, hogy csak ennyit reagálok...

Megpróbálok visszakapcsolódni a fórumba...

Hát velünk sok minden történt, egy hónapja leköltöztünk Balatonlellére, vettünk itt egy lakást, ez gyökeresen megváltoztatta az életünket, nagyon boldogok vagyunk.
A gyerekek is nagyon jól érzik itt magukat.
Vannak itt videók, ha érdekel... Most képekkel nem bajlódom bocsi...
Natasa azóta elindult pedig még nincs 11hónapos a Csillagom :) Nagyon igyekszik a Bátyus után :)

Sok puszi, majd jövök még!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok! Na, én is pont nézegettem, hogy hamarosan megint lesz itt nagyon pici baba. :) Várom már! :)

Hamarosan lefekszem aludni, de még vár rám egy s más, szóval intézem, aztán fekszem. Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Önző leszek, csak magunkról írok, mert nagyon rohanok.

Tegnap fejlesztőpedagógusok záróvizsgáján voltam jegyző, szóval nem értettem a dologhoz, csak ott voltam.
Viszont az elnök elég penge volt a témában. Szóval mikor ebédeltünk, akkor kikérdeztem Rugó-ügyben.
Kifaggatott, és azt mondta, hogy a fogyatékosság és az autizmus kizárva, ezek a problémás dolgok a beszédfejlődésnél, szóval valószínűleg egy szimpla késésről van szó.
Ami segíthet, az a hintázás, mert az agynak pont azt a részét stimulálja, ami a beszédfejlődésért felelős :shock: :shock: :shock:
MOndjuk Rugó nem nagyon szeret hintázni, de gyereknapra kap egyet :shock:
Azt is mondta, hogy ha szobatisztaság alakul, az jó jel, mert a két késés együtt már problémásabb.
Ha most fejlődést látok rajta, akkor nyugodjak meg. Ha nagyon idegesít a dolog, keressek logopédust, de az sem tud nagyon mit csinálni vele.

Hatalmas orchideát kaptam a záróvizsgásoktól.

Tegnap este még benéztünk egy ismerősünkhöz, Rugó fél nyolcig játszott a gyerekekkel az udvaron. Hazafelé elaludt a kocsiban, azóta alszik :roll:

G. viszi-hozza ma.

Rohanok is, mindenki vigyázzon magára :!:

JÖvök holnap.

Üdv, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt:-)

elromlott a hűtőnk:-( ebben a válságban. Amit vissza kaptunk adót Vindo :wink: na meglett a helye :evil: jaj pedig szerettem volna pár fölsőt :roll:

Anitja de jó, hogy megkerültél:-) ne tünj el megint ilyen hosszú időre, bár én láttalak benneteket az iwiwen:-) azt hittem csak nyaraltok, de ezek szerint le is költöztetek a balcsira:-) irigykedem :oops: ha mi költözünk még , akkor tuti oda :wink:

Vindo ne aggódj!!!! szerintem nem kell, ha mindent ért nem gond, nem Rugó az egyedüli gyerek aki ebben a korban nem beszél.
Igen a hinta nagyon jó ötlet, nem csak a beszédfejlesző dolgokban segit, de különböző idegrendszeri betegségeben jótékony hatású.

Péterkének biztosan sokat segit a hinta, mert ő nagyon sokat hintázik csecsemő kora óta. Első szava is a hinta volt :shock:

Ároné a cici :shock: :shock: :shock: utána meg a trak ( traktor) :shock: ő pasisabb :roll: :oops:

Juba :shock: mi a helyzet a vizzel?????itt tegnap elmaradt a vihar :D

Nektarin szia:-) várjuk a képeket a fiúkról!

Emese :-) várom a fejleményeket!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?