A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Szia Ceniko!

Hát nem egészen egyszerre fogunk szülni, ugyanis engem csak április 22-re írt ki a doki Kép Én még csak 12 hetes vagyok Kép

Lányok, köszönöm a véleményeket!

Gira
Vendég

Sziasztok!

Enikő!
Február 19-re vagy kiírva? Akkor nem biztos hogy bekövetkezik a "két dudás egy csárdában" szindrómaKép? A babó úgy néz ki halak lesz...

Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok,
Angi,
gratulálok a kisbabádhoz. Jó egészséget kívánok Nektek.

Lányok,
egy jónak ígérkező programot szeretnék figyelmtetekbe ajánlani:
http://szuleteshete.hu/tablazatok/tablazatok.html#szeged
Kellemes hétvégét:
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!
Rég nem írtam csak olvasok visszamenőleg is.
Én vártam három babát, de sajnos a 17. hetem utolsó napját a szülőszobán töltöttem,pont egy hete.
Jövök hozzátok legközelebb, ha újra sikerül.

Angi!
Gratula a babához.Gyönyörű.

Zozo
Vendég

Sziasztok!

Elnézést, hogy már nem szegediként belebeszélek a társalgásba.

Zozo! Sajnálom, hogy elvesztetted a babáidat. Épp akartam kérdezni, hogy döntöttél. De akkor ez már sajnos tárgytalan. Szurkolok, hogy mihamarabb legyen a legközelebb.

Ágci! November 12-14-ig Szegeden leszünk, így megszervezhetjük, hogy esetleg összefussunk. És akkor le tudjuk rendezni a body-zokni projektet.

Üdv:

Zita
pzita

Köszi Zita!
Legközelebb egyet próbálunk meg, hátha összejön, már 2 babát sem mernék vállalni.
/Akkor Pest lesz./

Zozo
Vendég

Sziasztok!
Zozo: rettenetesen sajnálom ami veletek történt Kép Szörnyű lehetett átélni. Kívánom, hogy a sebek hamar begyógyuljanak a lelkedben, és mihamarabb egy gyönyörű kisbaba anyukája lehess!!

Gira: Nem tudom honnan szedtem, hogy Te is 19-20 hetes vagyKép Bocsesz Kép Akkor ki van kb akkorra kiírva, mint énKép?? Ezek szerint még nincs pocakod. De azért mesélhetnél magatokról egy kicsit bővebben. Merre fele laktok?

BAnita: Hát 1 hónap különbség lesz köztük, úgyhogy tesó tuti nem lesz kos, mint Bogi. Vagy halak vagy vízöntő (mint én). A Te fiaid meg egy napon születtek, úgyhogy az megint más Kép De a 3 év korkülönbség (nálunk 1 hónap híjján) ez stimmel Kép Na kíváncsi leszek, mennyire válik be Kép

Dancsi: én meg Angira vagyok irigy mirigy, hogy ilyen gyönyörűségesen szép Bogija van neki Kép Bárcsak én is már ott tartanék, hogy a karomban tarthatnám. Na de nem siettetem, jöjjön csak időben! Majd csak kibírom valahogy Kép

Nóri: OKés átmegyünk hozzátok hétfőn, küldesz majd egy mélt, hogy hány óra körül jönnek Gabiciék?

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

zozo,
borzalmasan sajnálom, hogy elvesztetted a babáidat. Kavánom Neked, hogy mihamarabb kisbaba költözzöd a pocidba!
Vendég

Enikő! Gyönyörű a pocakod, és hatalmas... Mi lesz a végére???

Szülésznő-orvos ügyben abszolút egyet értek.

Amúgy engem a klinikán nem a személyzet kedvessége vagy nem kedvessége érdekelt. És nem bántott, ha vki bunkó volt, mert nem érdkelt, nem veszem fel. Nem is igen volt ilyen. Irtó kedves volt mindenki, de legalábbis semleges. Hanem a szabályok, az alapvető hozzáállás, stb... De le fogom írni, csak időőő kelleneKép

Persze, Bogi szépen szopizik, mióta hazaértünk. Itthon 2napra befeküdtem Vele az ágyba, pihentem, ittam, szoptattam. Mióta itthon vagyunk, nem kapott egy csepp pótlást sem , épp annyi tej van, amennyinek lenni kellKép. Virágnak pluszba napi 100-150ml lecsöpög a tejgyűjtő kagylóba, és azt megkapja, fejni nem akarok.
BOgi függőKép. Rengetegszer szopizik, és remélem, h hamar beállunk egy rendszerre, mert egyedül a csajokkal ez nehezen megvalósítható.

Zozo! IstenemKép((. Nagyon sajnálom! Szorítok, h legközelebb 1babával minden rendben legyen, és mihamarabb sikerüljön! Írj majd akkor is légyszives!

Szép 7végét mindenkinek!!!

.:Angi:.
angiszeged

Enikő!A Szülőszobát én is végigbőgtem. Azon is nagyon meghatódtam, ahogy a dokinak folytak a könnyei. Jó nagy pocid van.Kép

Angi! Ez a Bogibaba álomszép! Jó hallani, hogy minden rendben veletek.

Zozo! Sajnállak nagyon, kívánom,hogy a Sors minnél hamarabb kárpótoljon benneteket!

Lottinak már szebb az ujja,egyedül keni be, utána a beragasztott ujját nem hajlandó nagyon használni. Állítólag főnökösködik a bölcsiben, összegyűjti a lányokat jáccani stb. Ja, és pasizikKép Ádámkával kézenfogva járkálnak az udvaron, Lotti még a popóját is riszálja közben.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Zozo, sajnálom, ami történt veled, de ne add fel!

Angi, nagyon édes a leányzó, szép nagy baba. Alvással hogy álltok?

Melinda, mondd, kitől örökölte Lotti a főnökösdit?:-))))

Vaaki elmesélné néhány mondatban, mi volt a szülőszobában? Mi volt anyira megható?

H
babamama

Sziasztok!Kép

Kicsit eltűntem a hírekkel, de most van csak időm írni!
Szóval: Molnár G. doki nagyon rendes volt.Kép
Átnézte az eddigi eredményeimet, a HSG-m eredményére azt mondta, hogy csak az egyik petevezetékemre számíthatunk, mert a másik - bár nyomásnövelésre át ment rajta a kontrasztanyag - nem teljesen átjárható.
Az inszeminációt javasolta, mivel már szedtem 4 hónapig Sherophent, és nem lettem azalatt terhes, kár tovább vele kísérletezni.
Kaptam tőle beutalót 3. napi hormonprofilra, utána elkezdjük a stimut gyógyszerrel vagy szurival. Ja, a gyenge mensimre azt mondta, hogy valszeg nem elegendő az ösztrogén mennyisége a ciklus elején.
Ez alapjában véve jó hír, mert van segítség, de azért lelkileg még készülgetünk a dologra, főleg a párom. Neki egy picit nehezebb feldolgozni, hogy ketten nem biztos, hogy elegendőek vagyunk, hogy babánk lehessen. Hát én sem erről álmodoztam, de a végeredmény a lényeg!Kép
Ezt a párom is így fogja látni, csak neki egy picit több időre van szüksége.
Szóval ez van.

Erika!Kép

Megkaptam az emailt, köszönöm!Kép
Hátha mégsem lersz rá szükség, de ha mégis, biztos ki fogom próbálni!Kép

Kriszti!Kép

Endokrinológus ügyben még semmiKép, mert nem volt időm elmenni a héten az ismerős dokihoz.Kép
De ami késik nem múlik!Kép

Gabi!Kép

Tömörkényes voltam!Kép Te is???Kép Mesélj!!!Kép

Angi!Kép

Bogi baba csodaszép!KépKépKép (az én kislányomat is Boginak fogják hívniKép)

Mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget, remélem gyakrabban tudok jönni közétekKép, és remélem nem olyan soká már babával a pocimban!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zozo,
nagyon sajnálom, ami Veletek történt Kép Kép Kép
Sírd ki magadból a bánatot!
És kívánom, hogy utána újra fészek legyen a méhed a következő kicsi magzatodnak!

Hogy érzed magad egyébként?

Nagyon sok erőt és energiát kívánok Nektek és várunk minél hamarabb jó hírekkel!

Üdv,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ágci,
hol lesznek ezek a programok?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Teljes téli hangulat odakinn, kedvem lenne beülni egy nagy kád vízbe, kellemes illóolajat beletenni, közben halk meditációs zenét hallagatni. Volt itt Mama meg az öcsém, Eszter teljesen kiütötte magát Kép, most alszik háromnegyed órája. Imádom Kép.

Nóri,
a császár okai (nézem a zárójelentést):
- relatív téraránytalanság (ezt a mai napig nem tudom, mi.
- intézeten kívüli idő előtti burokrepedés (már túl voltam a 40. hét felén)
- elsődleges fájásgyengeség
- elhúzódó tágulási szak
- nyakra csavarodott köldökzsinór (ezt pl. a zárójelentésemből tudtam meg Kép) - de ez azért volt, mert éjjel 1/2 11-kor folyt el a magzatvíz, engem meg másnap déli fél egykor császároztak meg. Ezért is kaptam fertőzést...
Egyik dolog következett a másikból, de az én babám már tudta, hogy miért nem kell elindulnia.

Gerika,
én Simonné Katikára emlékszem, lehet, h csak Simon Katikának hívja magát (én is Bodó Krisztinek, pedig Bodóné vagyok, meg Benkovics Incike is ...né Incike). De tényleg szuper nő!

Dancsi,
mizu Veletek? Gratula a fogakhoz Kép.

Enikő,
nem ismeretlenek ezek a hangulatváltozások, nekem pl. volt olyan, hogy egyik percben nevettem, ami átment egy hatalmas zokogásba. Főleg a végén, ha megláttam egy kisbabát. Szépek vagytok Ti ketten Amálka-Gézával Kép!

Melinda,
nem semmi, amit Lottiról írtál, igazi Nő Kép!

Gabi3,
milyen volt a keresztelő? Hogy bírta fiad?

Ági,
átvettétek a zenéket?

Angi,
tegnap pont nem voltatok lenn amikor mentünk el (Bogi kajált), de majd kileslek Benneteket Kép.

Volt valamelyikőtök a Hangárban a bútorkiállításon? Ha igen, milyen volt? Érdemes kimenni?

További kellemes 7végét!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
a relatív téraránytalanság azt jelenti, hogy a baba buksija nem fér át a medencéden. Nálunk is ez volt.

Mi jól vagyunk, csak Jozsó 2 napja lázas a szuri óta. De nem olyan nyűgös, csak mindig visszaszökik a láza. És már 4 foga van!!!! Kép Kép Kép

Zita,
kitartást ai inszemhez!!!!
Vendég

Dancsi,
kössz, mostmár tudom. De sztem az volt a gond, h a magzatvíz elszivárgása miatt a nyakára tekeredett köldökzsinór és ez nem engedte a szülőcsatornába Esztert. Mert tolófájásom nem volt. Neked?
Írtad, h nem láttad a Szülőszobát.
Meg tudod nézni:

http://www.tv2.hu/Szuloszoba_index.php

Kép

Kép
eszteranyu

nálunk 3-szor volt a nyakán a zsinór, én megálltam 4 centinél, tolófájás közelébe sem értem. És mindez 11 óra alatt.
Vendég

Sziasztok!

Noémi ma 3 hónapos,és 3 napja nyűgös.Alig alszik,alig eszik.Egyik pillanatban sír,a másikban nevet.Mi lehet vele?

Zita!

Örülök,hogy a doki rendes volt.Ne keseredjetek el,minden rendben lesz.Biztos,hogy hamarosan várandós leszel.Szorítok!

Zozo!

Én is nagyon sajnálom,ami veled történt.Drukkolok,hogy minél előbb legyen kisbabátok.

Enikő!

Jó nagy a pocid.Kb.30hetes terhesen volt az enyém ekkora.Hol voltál ultrahangon?Ezt azért kérdezem,mert nekem Kecskeméten már a baba koponyájából megmondta a doki,hogy kislányom lesz.A fejénél kezdte a vizsgálatot,és egyszerre mondta a nemét.Na,de nem is ez a lényeg,hanem az,hogy egészséges legyen.

Ildi
tfildiko

én nem tudom, Eszteren hányszor volt. Én 5 ujjnyira voltam kitágulva, majd miután tuti volt a császár (negyed 11), küszködtem még 2 órát, mert a proftól kellett az engedély a műtétre. Eszter végül 12:42-re lett meg. 14 órahossza.
Ja, amúgy vasárnap este nekem voltak 2 órahosszáig 10 perces fájások, de nem tulajdonítottam jelentőséget. Lehet, h már akkor be kellett volna menni. De úgy izgultam...
Te nem káromkodtál ébredés után? Nekem a férjem mondta, hogy mondtam elég cifra dolgokat...

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok,

ezennel elköszönnök mindenkitől, én többé ide nem írok. Ne értsetek félre, nem haragszom senkire, nem bántott meg senki, csak a családom bizonyos tagja olvassa ezt és nem tetszik neki, hogy a családunkról is írok ide. De én úgy érzem, inkább leírom a gondolataimat őszintén és ha ez valakit bánt, akkor inkább nem írok többé.

Nem érzem úgy, hogy bántót írtam volna és nem szidtam senkit, ha le is írtam ide bármit, azt nekik is a szemükbe mondtam.

Mindegy, a pocakosoknak további jó pocaknövesztést, a babásoknak jó babázást, a babát akaróknak pedig mielőbbi pocaklakót kívánok!

Kriszti,
engem nem altattak, EDA volt és nem káromkodtam. Kép Kép Kép Én hüppögtem, meg sírtam.
Vendég

Enikő!
Írtam mailt pólya ügyben!

Üdv mindenkienk, majd még jövök!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!
Dancsi: Nehogy elmenj!!! Maradj itt, mi (én legalább is) nagyon szeretlek Téged és Jozsót.Kép Hiányoznátok! Nem tudom ki miatt akarsz elmenni és mi az oka konkrétan (nem is tartozik rám), de szerintem nem érdemes feladni senki "kedvéért" ezt a csapatot, mert itt többet kaphatsz (lelkiekben, támogatást, tanácsot...stb) mint esetlegesen attól a személytől.... Főleg ha így reagál erre a dologra. Állati rendes és jólelkű emberke lehet!Kép Szóval én azt mondom fel a fejjel és ne hogy elmenjKép!!!

Tündi: Köszi megkaptam a mélt. Közbe Zsófi felajánlotta, hogy kölcsönadja nekünk az ő pólyáját. Ők sem használták! Nem pólyásak Kép
Én meg imádtam annak idején Bogival, amit akkor a barátnőmtől kaptam kölcsönbe Kép Szóval nagyon szépen köszönöm a felajánlást, de már szereztem pólyát, és már el is hozta nekem a Zsófi! KépKép

TfIldikó: Hát jó nagy a pocakom bizony Kép De érdekes mód csak a kismamaruci (nadrág) az ami még jobban kiemeli. Ha sima szabadidőruciba vagyok, akkor nem tünik ilyen nagynak!!!!Sőt!
A kettes kórházba voltam a 4D uhán. Biztosan látszott volna a neme ha Kecskemétre megyek a fizetősbe. De végül is nem az volt a lényeg Kép Ami a lényeg (hogy a baba egészséges), az meg itt is látszódott ingyen! Egyébként nem olyan túl jó ez az itteni UH! A védőnőmnek meséltem, hogy készülök a kettesbe 4D uhra, és kérdeztem tőle hogy tényleg ingyé van-e? Erre azt mondta, hogy igen, de olyan is...... Ebben benne van minden, azt hiszemKép De a kiváncsiság erősebb volt bennem, úgyhogy elmentem, és végül is nem bántam meg! Veszteni nem vesztettem vele semmit Kép

Mindenkinek jóéjt! Kép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Én új vagyok, szeretnék csatlakozni hozzátok. Van egy 4 hónapos kislányom, Zsófi.
verocska

Szaisztok!

Zozo, szornyu, ami Veletek tortent, igazabol nem is talalok ra szavakat. Kép Kivanom, hogy a legkozelebbi babaval minden rendben legyen.

Dancsi, hat ez hihetetlen, szerintem ezert kar itthagynod a topikot, legfeljebb nem irsz errol a bizonyos valakirol.

Eniko, tenyleg nagyot nott a pocakod!Kép (A ligetben van a hinta, amibenTomikat lattad)

Angi, Bogi gyonyoru! KépKépKép

Gabi, jo volt a keresztelo? Bator hogy birta?

Kriszta, koszi, atmasoltuk a cd-t, egyenlore csak a vinyora, majd valamikor ki is irjuk. Nagyon tetszik, jo sok minden van rajta.

Melinda, aranyos Lotti, ezek szerintn nem haragtarto, ha mar Adamkaval setalgat. O harapta meg ugye?

Tegnap borzalmas ejszakank volt, miutan Kristof atkerult hozzank vegig kapaszkodott belem, ha megmozdultam, rogton sirt, mert azt hitte otthagyom. Nem tudom mi tortent vele. Matol megrobaljuk a heverot, mert a kiagyba lehetetlen visszatenni az ejszakai ebredes utan. Remelem nem pottyan le.

Es egy kep Krsitofrol a Nagyi altal kotott szerkoban.

Kép

Jo ejt! Agi
agi77

Szia Verocska, udv itt, kicsit bovebben is irhatnal Magatokrol! Kép

Agi
agi77

Dancsi "valakijének" tök ismeretlenül is üzenem, hogy van úgy, hogy az ember barátokat, fontos emberi kapcsolatokat tud szerezni egy ilyen internetes fórumon, pláne ha az anyaság az összekötő kapocs. És ilyenkor jó beszélgetni mindenről, ami bennünket érint: elsősorban a gyermekről, de aztán minden másról is. Hiszen kötelékek születtek, hiszen megismertétek egymást.

Szóval szőrnyű ez, és szerintem Dancsinak nem kéne itthagyni a topicot.
petra28

Sziasztok!

Milyen kanállal etetitek a babákat?Mivel kezdtétek a hozzátáplálást?Segítsetek,legyetek szívesek!!!Pár hét múlva szeretném elkezdeni.Olyan jó étvágya volt a Noéminek eddig,de már pár hete nincs.Lehet,hogy már nem ízlik neki a tápi?

Dancsi!

Ne menj el!Nem írtál te semmi bántót.Hiányoznál nekünk te is és a Jozsóka is.

Enikő!

Tényleg nem az a fontos,hogy fiú lesz vagy lány.Engem sem érdekelt.Azért mentem Kecskemétre,hogy biztos legyek abban,hogy egészséges.Nagyon jó ott a doki,aki az UH-t csinálja.De biztos,hogy itt is jó.

Ági!

Nagyon édi a Kristóf,jól áll neki ez a ruha.

Verocska!

Üdv.köztünk!Írj magadról!

Ildi
tfildiko

Köszi mindenkinek!
Vendég

Zozo! Én is megrendülve olvastam hogy elveszitettétek a babát, kivánom mielöbb jöjjön a köv. baba és gondtalan legyen a terhességed!

Dancsi! Szerintem is hiányoznál, sajnálnám ha eltünnél. Meg lehet hogy tévedek de ugy éreztem neked fontos hogy itt vagy, sokszor kaptál megnyugtató válaszokat.

Ildi! Én 6 hósan adtam elöször de nekünk elég tejcsi volt azért nem korábban. Nálatok nem kérdés szerintem is hamarosan muszáj lesz mást is adnod Noéminak.

Ági! Ilyen szuper nagyi nekünk is jo lenne. Én még Orsira is szivesen ráadnám ezt, olyan gyönyörü!! És persze a legénynek is jol áll!

Enikö! Hatalmas a pocakod!! Van még rosszllét? Remélem hamarosan megtudjátok már a nemét!

Angi! Csodaszép Bigoka! Gratulálok. Az meg külön jó hogy még Virágnak is jut a tejcsiböl!!Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi! Bocs, Bogika akart lenniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági! Marci harapta meg Lottit, azóta is mondja, hogy "nem játszok Marcival". Ádámkára nagyon kíváncsi vagyok, nem tudom ki ő, de remélem jó ízlése van a lánynak.Kép

Babamama! Fogalmam sincs kitől örökölhette a főnökösdit.KépKép

Dancsi! Sajnálnám ha elmennél. Őszintén. De végülis neked kell eldöntened, de látod sokan marasztalunk. Itt azért vagyunk, hogy megosszuk egymással a gondjainkat, örömeinket, bánatunkat, még akkor is, ha ez "kívülálló" személynek nem is tetszik. Gondold át mégegyszer ezt az "elmenetelt", szerintem sokat segített Nektek ez a topik.

Ildi! A Kismama újság melléklete szerint tápláltam hozzá Lottit, szerintem jó.Műanyag kanállal etettem.

Verocska! Üdv. Írj bővebben magatokról.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ildi10! Küldenél egy emilt, hogy visszaküldhessem a szülitörit? Köszi, emilcím a profilomban! Petra
petra28

Kármen!

Köszi a választ.Én is úgy látom,hogy lassan el kell kezdenem mással is etetni.Remélem,hogy szeretni fogja a püréket.

Melinda!

Köszi.Az a Kismama újság sajnos nincs meg nekem.Az Interneten már kerestem azt a mellékletet,de nem találtam.(Biztos,hogy rossz helyen néztem.)Légy szíves, segíts!!!Hol keressem?
A műanyag kanál mindegy,hogy milyen?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Dancsi, osztom a többiek véleményét, ha Neked fontos ez a kis csapapt, senkiért nem szabad itthagynod. Sokszor a saját család nem ad annyit, amennyit a barátok, ismerősök nyújtanak. Légy önző és arra gondolj, hogy Neked jó, hogy itt vagy. Ha valakinek nem tetszik, akkor az ne olvassa és ha lehet, akkor a megjegyzézését pedig tartsa meg magának.

Ági,
nagyon csini Kristóf ebben a Mama-szerkóban Kép. Nekünk is készül már a kötött téli cucc Kép.

Karmen,
rég írtál a Kislányodról Kép. Orrfolyás elmúlt már? Miket eszik?

Ildi,
Eszter is műanyag kanállal eszik és műanyag pohárból iszik.

Jó étvágyat az ebédhez!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ági!
Nekünk is borzalmas éjszakánk volt. Éjfél felé hallom a folyosóról, hogy sír Léna, szokás szerint nyugisan bemegyek, mondván még nincs szopiidő, biztos négykézlábra állt álmában és ettől kicsit megébredt. Borzalmas kép fogad, minden csupa piros körülötte meg meleg nedves. Kihányta az esti céklát. Mire átöltöztettük Zolival újra hányt. Parázós elsőgyerekes szülőként, azonnal kocsiba vágtuk magunkat és irány az ügyelet. Szerencsére nem találtak semmit, és azóta nem is hányt, de persze sokszor felsírt meg szopizott az éjjel. Jaj, de annyira brutális volt ez a céklahányás!

Enikő!
Gabici még nem válaszolt a holnapi meghívásomra, írok, ha fixálódik.

Dancsi!
Sajnálnám, ha elmennél!

Ismeritek:
www.szoptatasert.hu ?
Én most találtam meg, pedig az elején nagy segítség lett volna egy ilyen komplett oldal.

Melinda!
Erről az ujjharapáról jut eszembe, hogy milyen orvosi papírok kellenek hozzá, hogy valaki bölcsis lehessen?

Nóri
norcee

Nóri! Papírt kellett vinni, amin az áll, "egészséges, közösségbe mehet".

lldi! Nekem lehet, hogy még megvan valahol, ha túl leszek a vizsgán, bemásolom neked.
Sok fajta babakanalat lehet kapni,de szerintem jó a legegyszerűbb is.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

<font color="0000ff">Szia Petra!
Írtam emailt!Várom a leveled!
Sok puszit küldök minenkinek!!
Ildi</font>
ildi10

Sziasztok!
koszonjuk a dicsereteket! Kép

Ildi, nekunk be van scannelve a tablazat, majd este elkuldom emilben. Mi is muanyag kanalat hasznalunk. Kezdheted a hozatapit almaval, sutotokkel, krumplival, a lenyeg a fokozatossag. Kb 5 napig csak ugyanazt add, (eloszor csak 1-2 kanallal, kesobb egyre tobbet), ha nincs tole baja Noeminak probalhatsz mast is. (Nem talalom az emilcimedet, beirod?)

Nori, tenyleg ijeszto lehetett az a sok cekla, meg a hanyas. Jobban van Lena?

Nekunk jol sikerult a heveros ejszakank, vegre nem aludt kozottunk Kristof. Csak 2x kelt, atmentem hozza megetetni, es mar aludt is tovabb.

Agi
agi77

Sziasztok!

Nóri!

Szerencse,hogy nincs baja a Lénának.Én is biztos az ügyeletre rohantam volna.Most már jól van?

Melinda!

Köszi.Most írta az Ági,hogy elküldi.Te csak tanulj!Miből vizsgázol?Nekem is tanulnom kellene számítástechnikát,de lusta vagyok.Jövőre le kellene tennem az Ecdl vizsgát.Nagyon hülye vagyok hozzá,ezért valószínű nem fog menni.

Ági!

Köszi szépen.Sajnos valami gond van a számítógépemen a levelezéssel.Több üzenetet küldtek,de egyet sem kaptam meg.Nem tudjuk,hogy mi a gond,nem értünk hozzá.A házunkban lakik egy rendszergazda,de ő sem tudja,hogy mi a baja.Fel fogom hívni az axelerót,hogy csináljanak valamit.(Még a héten)Ha jó lesz a rendszer,meg fogom írni.
Előre is köszönöm a táblázatot.
Örülök,hogy a Kristóf ilyen jól aludt a heverőn.

Ildi
tfildiko

Ági!

Az előbb elfelejtettem megírni a címemet.
A címem:tfildiko@axelero.hu
Remélem,hogy hamarosan jó lesz.

Ildi
tfildiko

Ildi (Tfildikó): valami axelero-s hiba van, mert több axeleros ismerősöm mesélte, hogy egy hete nem kapnak meg semmilyen e-mailt. Én küldtem egy barátnőmnek egy nagyon fontos, sürgős e-mailt, direkt kétféle címről, hogy megkapja, és csak nem válaszolt rá. Már majdnem berágtam rá, amikor ő hívott fel, hogy "ha esetleg írtam volna, bocsi, ő hét nap alatt kettő darab e-mailt kapott, azok is reklámok vagy hírlevelek". Ő tán hívta az axelerot, nagy és ügyes cég az, biztos megoldják a hibát. Szóval szerintem nem a te gépedben a hiba. Petra
petra28

Ildi, elkuldtem a tablazatot, remelem megkapod. Ha nem, akkor majd elkuldom meg 1x valamikor.

Agi
agi77

Ildi! A jogi szakvizsgám utolsó részének (polgári jog) letételére készülök. 20-án lesz,kivagyok mint a liba.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ági!

Köszönöm.Remélem,megkaptad a választ.Már át is tanulmányoztam a táblázatot.

Melinda!

Sok sikert a vizsgához!!!
Hogy tudsz baba mellett tanulni?Minden elismerésem a tiéd.Nekem nincs energiám semmire.Hulla fáradt vagyok 3 hónapja.

Ildi
tfildiko

Nekünk is Axelero van, jönnek levelek.

Kriszta! Köszike, sajna nem javul, söt már köhög is rendesen. Hoemot adtam, mert dokinéni mondta nem kell gyógyszer. Tesom adott most orrcseppet, ök is ezzel küzdenek, valami spéci készitmény, úgy keverték össze, nekik pár nap alatt segitett.
Fogacska nö, már teljesen kibujt a 4. is.

Ildi! Elküldöm amit Ágcitol kaptam a hozzátapiról (ill. Nina küldte de Ágci állitotta össze)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! Mocskos nehéz, de úgy vagyok vele, hogy ha 2 már sikerült, úgy, hogy Lotti itthon volt velem (14 illetve 20 hónaposan), most, hogy bölcsiben van napközben,talán összejön. Bár most a tanulnivaló is több, kb.20 törvényt kéne benyalni.
Hullafáradt vagyok.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen,
nekem is elküldenéd léci?
Köszi!
bodokriszti@freemail.hu

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok,
Kriszti,
Heller Ödön Műv. Ház
Tápé, Budai nagy Antal u. 20. 73,73ys-os busszal islehet menni.
A belépés ingyenes. Kép
http://www.monasz.hu/szulfeszt.html

Nóri,
akkor még nem működött ez az oldal, csak ez:
http://www.c3.hu/~hab/

Szép hetet mindenkinek:
Ági

Kép
Ágci

Sziasztok!
Végre megint itt vagyok. Bár jó késő van, mert Tomika majdnem 10-kor aludt el.
A fogacska megjelenése óta nem túl jók az éjszakák, 4-5-ször is fölébred, eléggé kinyúltam már. Szerencsére gyorsan visszaalszik, de már elszoktam a gyakori fölkeléstől. Ez megy néhány napja, gondolom, ő is fáradt, mert ma az ágyunkban (reggel átvittem) 1/4 11-ig aludt. (Én 1/4 10-ig).
Másik fogacska még nem jelent meg, de gondolom, a "párja" is hamarosan jelentkezik.
Szerencsére, azóta nem harapott, csak az ujjamat kapta el egyszer. Azóta vigyázok.
Mostanában répát eszik, krumpli nélkül (vagy almával) egészen ízlik neki.
Holnap sütőtök következik (én imádom).
Szoktam neki adni néha szőlőlevet (meghozza a kakit), azt imádja. Nem tudom elég gyorsan kanalazni.
Ja, és átköltözött a nagyobb autósülésbe... Na, már föl is ébredt. Most altattam vissza. Nem jó jel...
Szóval a hordozót kinőttük. Na, nem kilóra, mert 10 kilóig jó lenne,de nem fért el rendesen a lába. Hordozni meg már úgyis alig bírtuk, olyan nehéz volt. Ebbe 18 kilóig lehet tenni, kényelmesebben ül.

Ági!
Nagyon csinos Kristóf a nagyi által kötött cuccban. Jól áll neki.
Örülök, hogy jobb volt az éjszakátok.

Enikő!
Megértem, hogy mindig nézed a videót! Nagyon jó, hogy már ilyeneket tud a technika. De az a legjobb, hogy minden oké!
Igen, a vidámparkban van a hinta. (Anyuék újszegeden laknak, úgy keveredtünk oda).
Igazán szép nagy a hasad!
Semmi gond pólyaügyben. Nekem az anyukám ragaszkodott hozzá, hogy legyen, de én itthon nem használtam. Épp a múltkor pakoltam el.

Angi!
Jó, hogy túl vagytok a nehezén! További sok boldogságot nektek! Annyira jó olvasni rólatok! Olyan szépen írtál, hogy szinte megjött a kedvem a tesóhoz.
Gyönyörű, formás baba Bogika! Még egyszer gratula nektek!

Gira!
Bár sokan írtak már az orvosválasztásról, de én is megírom, hogy mit gondolok. Nekem a terhesség előtt nem volt állandó orvosom. De mikor kiderült, hogy babát várok, azonnal elmentem egy maszek orvoshoz (munkatársaim ajánlották). Nekem fontos volt, hogy mindig számíthassak rá, hogy ne kelljen órákat várakozni (magánrendelőbe jártam). Ha bármi kérdésem, gondom van, fölhívhassam, foglalkozzon velem. Persze az is fontos volt, hogy ne csak a pénz számítson neki, vagy legalábbis ne azt érezzem.
Én szülésznőt nem fogadtam, az elején nem gondoltam rá, utána meg úgy gondoltam, hogy rendessel hoz össze a sors. Szerencsére így lett.
És abban igazad van, hogy a felmenőinknek nem kellett orvos, de ők általában nem is kórházban szültek. Szerintem érdemes orvost fogadni, lehetőleg olyat, aki akkor is szóba áll veled, ha nem tudsz nagyon sokat adni.
Én is úgy tudom, hogy az SZTK-s nem nagyon vállal szülést.

Gabi!
De nagy már Bátor!

Ildi!
Nekem a szülés utánn 3 hónappal kezdett hullani a hajam.Számítottam rá, csak én is utálom, hogy mindenütt a hajam van (az enyém csak vállig ér). De nekem már nőnek az új szálak.
Hozzátápi: én a kül.reklámkanalakat használom, amiket a csomagban kaptunk, vagy küldtek.

Nóri!
Szegény Léna! Remélem, semmi baja nincs! Biztos nagyon ijesztő volt. Én idegenkedem a céklától (utálom). Most már még inkább.
Tomika bal alsó foga bújt ki. Azóta nem harapott.

Kriszta!
Remélem, a rossz éjszaka csak kivételes esemény volt, és Eszter újra mintababa lesz.
Szerencsére Tomika nem harapott nagyot, nem maradt nyoma.

Nóri! Dancsi!
Azt hiszem, én kivételnek számítok a klinikai 10 ágyas szobával kapcsolatban. Mi ugyanis pénteken 4-en kerültünk oda, mert nem volt máshol hely, de megigérték, hogy másnap áttesznek bennünket 3 ágyasba. Aztán másnapra 3-man maradtunk, és bizony nem szóltunk a nővérnek, mert olyan jól összebarátkoztunk. Hétfőn meg a doktornő át akart minket tenni 3 ágyasba, de mi direkt kértük, hogy együtt maradhassunk.Jókat röhögtünk magunkon, hogy mi az alapellátáshoz ragaszkodunk. Aztán kicsit megijedtünk, emikor egy nemzetiségit hoztak be abostuszra, de szerencsére délután hazament. Szóval ilyen is van.

Zozo!
Nagyon sajnálom, ami történt! Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön az álmotok!

Melinda!
Nagyon édes lehet Lotti a "pasijával".

Zita!
A doki bizosan segíteni fog. Üdv a volt Tümörkényesek táborában! Én vagyok a korelnök.

Dancsi!
Ne menj el! Szerintem kár valaki nemtetszése miatt itthagyni minket, ha szívesen írsz ide. Meg úgy szeretjük nézni Józsókát is! Annyira aranyos! Gondold meg még egyszer légyszi!

Verocska!
Üdvözlet! Gratula Zsófihoz! Írj többet magatokról, és képet is kérünk szépen!

Na, most ennyit! Jó éjszakát mindenkinek!
Tünde+Tomika
ptünde

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?