Most olvastam csak a fórumot... Nagyon örülök, hogy anyukád ilyen pozitívan áll hozzá
"és a jövőben is sok vigyorgós smile-t fogok nyomni, remélem nem szól be majd senki sutyiolvasó, hogy hejdevidámvagyok a történések ellenére"
Húúú, csak szóljon be valaki
A hormonjaim tombolva várják a lehetőséget
Anyukádra rá fogom uszítani anyámat
Tudom genyóság, és valahol meg is étem őt, de vesd be a kőkemény lelkiterrort!!! "tedd meg értünk, nézd az unokádat, hogy teheted ezt velünk..."stb. Sőőt, a legütősebb: "fordított esetben te hagynád ezt? Tétlenül néznéd, hogy....stb". Ez anyámnál bejönne
Anyukád tényleg annyira életvidám, belevaló csajnak tűnik
És mit apróbetűzöl?!
Boo nagyon szereti az anyukáját!!!! :wink:
Sillia!
Cavaztam
Lois!
Babatémára visszatérve, tényleg elég kattant vagyok pár napja
Tesztet csinálnom még felesleges, mert jövő héten kéne csak megjönnie, de amúgy nagy tesztelő vagyok, már úgy nyomom, mintha vmi szerencsejáték, vagy kaparós sorjegy lenne
Amúgy a hasfájdalom egyre intenzívebb, és a cicim is szurkál továbbra is. Ráadásul ezek kezdete egybevág a lehetséges beágyazódás idejével... Szóval azért bújkál bennem a kisördög, de nem akarom semmibe belelovalni magam... Nem sürgeti semmi a kistesót, jönni fog, ha itt az ideje
Kullancs:
NAgyon király ez a tipp
Anyu mondta, hogy bármilyen csipesszel ki kell kapni a testét,nem baj, ha benne marad a fej! A kullancs ugyanis jól bezabál belőlünk, és csak utána nyomatja be a redvát, amit a testében tartogat. Hiába marad bent a fej, nem tud már komolyan ártani, ha nincs teste
Na, én nem tudtam tudományosan elmagyarázni, de anyu nekem megtette, és úgy tök érthető is volt, szóval higgyétek csak el
De azért mostantól lesz nálunk gyufa
Boo!
Még egy gondolat: A legutóbii Dan Bown könyvben olvastam a noetika tudományáról, és azóta utána is olvastam. Ez egy létező tuományág, ami különböző mérésekkel, és fizikai kisérletekkel bizonyítja a gondolat erejét
És ha ez valóban így van, (és így van, hiszen mára bizonyított tény), akkor most édesanyád rengeteg gyógyító energiát kap tőlünk!!!
Tényleg arra kérek mindenkit, hogy gondoljon egy kicsit Boo anyukájára, mert ez a legkevesebb, amit érte tehetünk, de több, mint gondolnátok