A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok megint, próbálom folytatni :)

Irina! Gratulálok Nektek is a lakáshoz, nagyon jó helyet választottatok, igazi nagypolgári életetek lesz, tudom, mert az Anyósomék Tőletek egy utcára laknak (Hegedűs Gy. u.-Csanády sarkán) :) lehet, hogy összefutunk néha :wink:
Ádi is remekül fogja érezni ott magát, szuper óvodák vannak ott a környéken.

Mesi! Kerestem fotókat tegnap, azt hittem tettél már fel az új házról :roll:

Heni! Aranyos vagy, de ne irigykedj ám, nem nagy szám, nem egy családi ház vagy ilyesmi, egy pici lakást vettünk, az igaz, hogy szerencsénk volt, mert jóval ár alatt jutottunk hozzá. Ez egy társasház, ami nemrég épült, és az utolsó lakást vettük meg amit a befektető áron alul kínált szezon előtt, mert már ki akart szállni a házból.

Az tény Csajok, hogy Lelle szuper hely, álmomban sem gondoltam volna, hogy így ki van épülve infrastrukturálisan. Lidl, Aldi, Spar, CBA, Mcdonalds, Penny, és a szomszédos Bogláron Tesco és DM is van.
Képzeljétek 2km hosszú szabad strandja van, és van az önkormányzatnak is strandja, ahol olyan homokos partot alakítottak ki, mint a tengerparton.

Majd jövök még

:!:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Anitja de szép helyre költöztetek.
Miért pont Balatonlelle?
Ha lesz időm megnézem a videókat :D
Ügyes Nati :D
Nolkát beirattad oviba?

Panndi de jó, hogy felvették Zsófit oviba :D

Heni hütő :?
vegyetek 0%-os hitelre
általában 6-10 hóra adják.
Nincs rá kamat csak könnyebb így kifizetni. Sokfelé van már.
És így még felsőre is marad pénz :wink:

Mesi úgyse jön össze semmi :wink:
majd kérünk fotókat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaqk tőletek is kérünk fotókat.
Emma hogy van?

Irina remélem jól haladtok :D
már nagyon kíváncsi vagyok miként rendezkedtetek be :D
Vasárnap jöttök a minimaxos bulira?

Csajok, bakker tényleg nem sok van már :shock:
ma mennem kell dokihoz is. Ráadásul már emlegette az NST-ket is :?
Most mehetek a szülésig minden héten.
Szó volt a tippelgetésről aztán nem tippelt senki.
Senki se akar potya csokit ezek szerint :D

Szülni nem mostanában fogok. Június 20.-a előtt nem!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja és miért pont Lelle? akár :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Heni mindketten kiváncsiak vagyunk :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba tudod a ruháknak van egy olyan tulajdonságuk, hogy ki lehet mosni :wink: :lol:
A foltot meg folttisztítóval ki lehet szedni :wink:
de nem erőletetem.
Ha kell akkor küld a címed és küldöm.
Mosva már rég voltak, de tisztán raktam el őket.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni te egy lángelme vagy :idea: nekem ez eszembe sem jutott :roll: még nem vettünk igy semmit. Kell hozzá munkáltatói?

az a legnagyobb probléma, hogy ebben a magasságban nincsen mint a miénk :evil: már nem gyártják, 160 as van, meg 175 ös, :evil: persze nekünk max 174 férne be, a másik felett meg rész marad, nem is kicsi. Most azon dilemmázok, hogy lehet csak veszek egy hűtőt fagyasztó nélkül és a mikrót ráteszem :roll: úgy is csak foglalja a helyet a pulton :roll:

Heni
KépKép
heni81

Boltja válogatja.
Van ahol kérnek munkáltatóit.
Van ahol elfogadják ha bemutattok 3 havi számlakivonatot és szerepel rajta munkabér utalás.
Meg ha jól tudom kell befizetett közüzemi számla.
De menjetek be és érdeklődjetek :roll:
Festés után nálunk is másképp lesz pakolva a hűtő. Egymás tetejére kerül a kis fagyó meg a nagy hütő. Helytakarékosan.
Fagyasztó azért kell. Szerintem :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Anitja ÜDV a balatonnál!!! :)

Móni van csiszológép,de a rezgést nehéz kipihennem.. Tegnap le is kentem egy ajtófélfát ennek örömére. .:) NST izgis kezd lenni ;) Júni 21?. :)

Domi is tegnap du. belázasodott, mandulagyulladás :( Most próbál pihenni.. Egy vagyont hagytam ott a gyógyszertárban.

Algásodásra Viranka én úgy tudom van valami szer kimondottan,állatosnál tuti adnak.. :) más nem rakj bele olyant amit a medencében szokás :D vicc volt ;)
varga tünde

viranka: köszi a meghívást :)
Hát, egyelőre most fogorvoshoz járkálok, ha már így alakult az életünk, próbálom "kihasználni" a várakozási időt, és minden ilyesmit elintézni, testileg-lelkileg felkészülni a következő terhességre.

A héten biztos nem tudunk átmenni, de a jövőhét esélyes, köszi!

Anitja: elhiszem, hogy Lellén jó, ugye én is siófoki vagyok, és nagyon sokáig nagyon hiányzott. Most már annyi minden köt Dunakeszire, hogy nem hagynám itt semmi pénzért.

Én ma megyek vissza a dokimhoz, remélem mond valami biztatót :(
Vendég

Móni van egy fagyasztó szekrényünk, azért gondoltam, hogy nem fontos :roll:

PAnndi Dunakeszi is nagyon szép! meg PEst is nagyon közel van.
Minden rendben lesz++++

Heni
KépKép
heni81

Andi!
várunk szeretettel :) :)

Móni!
júni 8 az én szülinapomon szeretném ha Pöti megszületne :lol: :lol: :lol: vagy azért ennyire ne korán :)
sapit postázzam vagy vasárnap talizunk?

Juba!
s mi lesz baba neve? megúsztátok a beázást?

Anitja!
de jóh. írtál :) :) de jó Nektek :) :)

Tünde köszi akkor megnézem ott :) :)

KépKép
viranka

http://lustanyu.blog.nlcafe.hu/
a mosógépszerelő bácsint olvassátok el :)

KépKép
viranka

Halihó!

Anitja!Üdv újra itt :D Balaton de jó Neked!!Nagyon-nagyon irigy vagyok,imádom illetve csak imádnám... :D
Nyáron valami hihetetlen gyönyörű tud lenni,egyszer ha nyerek a lottón... :lol:

Vindó!
Ne aggódj szerintem sincs semmi baj Rugóval(bár megjegyzem engem is zavarna nyilván)
Nem is tudtam,hogy a hinta ennyire jótékony,lehet az én gyerekem azért nyomja reggeltől estig mert órákat ül benne :lol:

Heni!Hűtő :evil: Szegény embert még az ág is húzza,mindig a legrosszabbkor romlik el nálunk is valami :twisted:

Móni!Tényleg angyal vagy,ha úgy alakul akkor élek a lehetőséggel de bízom a rokonokban,hogy elhalmoznak minket egy csomó kisruhával :lol:

Panndi drukkolok,hogy jó híreket kapj!!!!

Vrianka!Nagyon jót mulattam a mosógépszerelő bácsin :lol:

Voltam ma uh-n a magzatvíz sokkkkk még mindig...
A gyerek meg jókora méretekkel rendelkezik,36 hetesnek megfelelőek a méretei,szóval nem lesz kicsi Ő sem :shock: :D

Egyébként Vrianka Zinának fogjuk hívni!
Az apukám szerint ilyen név nincs is a világon :lol: Hát ha nincs akkor majd lesz!
Mi csak Zizinek hívjuk Bertussal :D

juba0

Juba Zina szép név, jelentése rózsa
mond meg apukádnak, hogy megnyugodhat. Van ilyen név :D

Viranka :lol: :lol: :lol: jó volt :lol: :lol: :lol:
majd vasárnap
és itt írom, hogy oké

Vindo neked reggel lemaradt
na végre, hogy egy szakember is megerősítette azt amit mindannyian próbálunk elmondani.
semmi baja Rugónak :D
csak egy néma zseni egyenlőre, visszasírod majd még ezt a csendes időszakot :wink: :lol:

Heni így tényleg nincs rá szükség

:arrow: lassan indulunk a dokihoz

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na itt a doki után! :)

Csupa jó hír: a baba nemét nem tudtuk meg (vagy a doki nem akarta elmondani, passz), de azt mondta, semmi olyan örökletes genetikai vagy kromoszóma rendellenességet nem találtak nála, ami miatt tartanunk kéne az ismétlődéstől. Én meggyógyultam, csinálhatok mindent :) Azt mondta, 1-2 ciklust várjunk, és próbálkozhatunk újra :lol: A következő terhességnél sem kell semmi plusz vizsgálat, mivel ez tényleg csak egy rossz véletlen volt. Jaj, nagyon jót tett a lelkemnek a mai doki látogatás :)
Vendég

Panndi!Ezek remek hírek!!Nagyon-nagyon örülök! :D
És látom Te is teljesen feldobódtál aminek különösen örülök!!!
Hidd el következő babussal már minden rendben lesz és pont olyan gyönyörű és egészséges lesz mint Zsófi és Fruzsi csak mondjuk esetleg kukaccal :lol:

Móni!Milyen orvosnál voltál?
Neked most esedékes egy uh is.
Na és a nevet még nem árultad el,mit sikerült kitalálnotok?

juba0

Jaj, igen, nagyon feldobódtam, bár azóta sírtam egyet, de tényleg igyekszem előre tekinteni :)
Vendég

Itt vagyok :)
Rohanok :)

Írok, amíg Rugó nyugton van :D

Panndi, minden rendben lesz, meglátod :wink:
Nemsokára jön a harmadik baba :!:

Juba, Zina :D
Szép neve lesz 8)

Van algaölő a kerti tóba is, szerintem a legtöbb kisállat boltba lehet kapni. Mi is használjuk, a forgatós rendszert is, de így is alig látszanak a halak néha :lol:

Mi jól vagyunk, bár én már növesztettem két karikát a szemem alá. Holnap lesz egy belső konferencia egy kutatás kapcsán, ahol elő kell adnom, de viszem Rugót is, mert 15 perc miatt nem akarok 3500 ft-ot fizetni a csanában. Majd meglátom, hogy bírja :lol:
Szombaton Nagyváradra megyünk, konferencia lesz, amíg előadunk, G. és R. Nagyváradon megtankol, Dacia-szalonokban vezérműszíjat keres (esedékes a cseréje).

Rendbe kell tenni a kocsit, mert kinéztük a nyaralás helyszínét is, végül Görögország mellett döntöttünk.

Anitja, örülök, hogy jól érzitek magatokat. A videót még nem néztem meg :wink:

Még most is olyan rend van a lakásban, ugye most két napig nem is voltunk itthon 8)

Lefotóztam a rózsafánkat, majd felrakom.

Irina, jó költözést.

Kaqk, majd rakj akkor képeket. Emma hogy van????

Most csak ennyire futotta, de jövök még ma.

:arrow:

Kép
vindolanda

Na, a rózsafát még felrakom.

Kép

Szerintem kis csinos.

Kép
vindolanda

Móni, június 23.

Kép
vindolanda

Ma 4-kor nem lesz az aláírás!
Utána jövök bővebben!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi tök jó :D :D
szorítok nagyon

KépKép
KépKép
fleur

Emese gondolunk rátok+++++++++++

Vindo de szép rózsa:-)

Görögörszág szuper lesz :D

Heni
KépKép
heni81

hiányoltátok a képeket, így megy a leggyorsabban :D

http://picasaweb.google.hu/melindabalassa/2010Majus#

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Lányok!

Még mi is megvagyunk ám, csak a múlt héten hideg távfűtéses lakásunkból Anyuékhoz mentünk melegedni....

Panndi!
Örülök, h hamarosan újra lehet próbálkozni és hogy pozitívan állsz a dolgokhoz! Csak így tovább!!!

Anitja!
Üdv újra itt! :) Hű, micsoda változás!

Móni!
Hihetetlen mindjárt itt lesz Pöti!

Juba!
Neked is már nagy lehet a pocakod!
Sajnálom a nem evést, özönvizet!
Zina nagyon szép név!

Mesi!
Szorítok!!!!

Heni!
Hűtő! :twisted:

Vindo!
Szép a rózsa!
Rugó ügyben azért kicsit megnyugodtál, ugye? Hátha megszokja a hintát! Nálunk Zsuzsu nagyon szereti, órákat elleng benne, pláne mióta maga is tudja hajtani... Gergő lusta...

Amúgy jól vagyunk, várjuk a nyarat, jövő héten pedig kiderül, felvettek-e minket az oviba!

Kép
gica1

Fleur köszi a képeket! Gyönyörű kisfiú Dani:-) Lilla is csodaszép! és te is nagyon jól nézel ki:-)

Végül tegnap vettünk egy hűtőt, csak hűtő és megy fölé a mikró, igy jó nagy munkafelület marad:-) egészen fura :roll:

VAn akinek nem megy a gyereke oviba rajtunk kivül?????

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok megint :wink:

Rugó nem alszik :roll: Reggel hét előtt keltünk :?
MOst relaxál a tévé előtt, gyorsan ideülök 8)

Emese, ++++++++

Fleur, tényleg olyan kis csinos család vagytok :D
Tojásfestés 8) MIcsoda összpontosítás :D

Gica, akkor Nyíregyen voltatok múlt héten?
Mi is végig fűtöttük a hetet. Itt a környéken mindenki üldögélt a hideg házban :roll:

Heni, azért fenékig tejfel nem lesz, mert anyósom már nyaggatja Gábort, hogy mikorra vegye ki a szabadságát a nyaralásra :shock: :shock: :shock:
Mert az egyértelmű, hogy ők jönnek, nem kell az ilyet megbeszélni :?

Szerintem Nolka sem megy óvodába :wink:

KÖzben Rugó már vízszintesben van.

:arrow:

Kép
vindolanda

Gréta sem megy szerintem. Meg Zsozsi sem - bár ebben lehet, hogy tévedek :roll:

Kép
vindolanda

Rugó elaludt a nappali közepén, beteszem az ágyba és dolgozni kezek. :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mesi á, úgyse írjátok alá

Heni de jó :)

Vindo szép a rózsa nagyon
Gréti megy ha felveszik.
Z iratta be, állítólag jövőhéten derül ki.
Mondjátok nekik, hogy csak TI akartok menni!
Ha megsértődnek, megsértődnek.
Majd elmentek velük egy hosszú hétvégére valahol Magyarországon.

Gica mi is fűtöttünk a múlthéten :roll:
nem voltam hajlandó fagyoskodni mikor semedig se tart begyújtani.
A nyarat mi is várjuk :D

Cica tegnap este 1/2 11-kor veszekedés és hiszti után volt hajlandó elaludni. Aztán meg kelt 1/2 6-kor. Ráadásul ma is folytatta a hisztit. Mindenért. Most épp alszik. De előtte azért összerugdosott, hogy Ő nem akar kiszállni a 45 fokos kocsiból. Most sütök neki kakaóscsigát. Hátha örülni fog neki. Nem tudom mi a gond. Igyekszem a kedvébe járni pedig. Voltunk ma fagyizni. Tegnap játszóházba. Sokat vagyunk kint. Lehet érzi, hamarosan megszülök és emiatt?

Juba neve már van, de titok :wink:
ha megszületik Pötike akkor mindenki megtudja :D
Tegnap nődokinál voltam. Mondta ad beutalót meg megbeszéljük az NST időpontját. Hát erre felrakott a gépre :evil:
Utálom időszak következik. Minden héten doki :? Ha túlhordom akkor meg utána minden nap.
Most nem nézett uh-on.
Majd jövőhéten meglessük :D
Ha már megyek :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Megvagyunk! ma megpróbálok képeket készíteni a lakásról.
Sajnos betegek lettünk mindhárman. Jópofa kis torokgyuszi, megfázás...köhög Emma is nagyon, alvás közben..már amikor tud aludni...:-( Felváltva dolgozunk.

A lakás klassz, belaktuk, csak venni kell 1-2 dolgot. :-(

Panndi: örülök a jó híreknek!

Móni:a fininshben! :-) tipp: junius 2. emma mondta! :-) bocsi!

Vindo: szakember! :-) ltod csak! Szép a rózsa!!

Mesi: ++++++++++++

Anitja: üdv újra! De jó helyre költöztetek, ott nyaraltam párszor. szupi!!!

Fleur: édesek vagytok mind a képeket! :-)

más:
amway-ezik vki???
kéne majd 1-2 dolog! :-)

Gica: hideg távfűtés:-( a bölcsiben is ki volt kapcsolva, minden gyerek taknyos is lett!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Szürke jelentkezik. :lol: Én nem tudom, de valahogyan kicsúsznak a napok a kezeim közül. :oops:
Hv-n konfirmált Gergő, ez kétnapos elfoglaltság volt. Szombaton volt a vizsgájuk, majd vasárnap istentisztelet, úrvacsora, persze családi ebéd.
Szombaton du-n Dávid meccs, amire jó későn értünk ki Bercóval, mert aludt, aztán meg kitalálta, hogy menjünk. De legalább megismertem a Dávid barátnőjét. Igazán jó ízlése van a gyereknek. :lol:
Közben meg tételt is dolgoztam ki. No, meg ugye vagyunk itt néhányan a családban.

Ó, igen ez a hideg idő. Mi is bekapcsoltuk a fűtést, meg szerencsére szerdára v. csütörtökre a bölcsiben is lett. Addig meg harisnyázott Bercó.

Nekem meg elegem van ebből az időből. Már három napja fejfájással kelek. Biztosan ez a szél csinálja. Kicsit unom már.

Bercót meg felvették abba az óvodába, ahova szerettük volna, már meg is volt az első szülői. :lol: Jól ledávidozták. :lol:

Móni, az én tippem legyen: június 10. A névre én is nagyon kivi vagyok. :oops:

Költözködőknek gratula, betegeskedőknek jobbulást, Emesének meg csakazértsem. :wink:

Na, megjött Bercó.
dmaggie

Móni, hát elég kényes kérdés, mert vérig sértődnek rajta :shock:
Ami engem nem is zavarna, de Gábor szívja meg, mert órákig sír neki a telefonba :roll:
Egyelőre nem tudom, mi lesz :roll:
Ha viszont jönnek, akkor jól lepasszoljuk Rugót, és kettesben jövünk-megyünk a tengerparton 8) És iszunk is :wink: Úzót 8)

A nevére kíváncsi vagyok akkor.

Grétára rosszul emlékeztem.

Rugót lassan kelteni kell, még mindig alszik. Pelenka nélkül:)

Szia Maggie, szia Kaqk :D

Végeztem a ma éjszakai munkámmal.

Ja, G. vett a vaterán egy dácia-alkatrészt - vonóhorgot akar rá tetetni a műszaki előtt.
Kétszer is megpróbálták kézbesíteni, de nem voltunk itthon. Na, ma bementünk Rugóval a postára hogy felvegyük.
Erre a postások elkezdenek röhögni, mikor kérjük a csomagot, mert egy másfél méteres vasalkatrész :shock: :shock:
MOndtam, inkább péntek délután jön majd Gábor érte :lol:
Én hülye, még gondolkodtam rajta, hogy vigyek-e nejlonzacskót a csomagnak :idea: :idea:

Kép
vindolanda

Időközben bonyodalmak támadtak a holnapi nappal kapcsolatban. G.nek is kellene az autó, Berettyóújfaluba megy, pont akkor, amikor mi Rugóval az egyetemre. A szomszéd taxistól kérünk segítséget, bevisz minket :D
Haza meg G. hoz délben :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, én sem gondoltam volna. :lol: :lol: Felolvastam A-nek is, neki is tetszett a történet. :lol:
Jó, hogy sikerült megoldani a holnapot.
Nyugodj már meg végre egy kicsit Rugóval kapcsolatban! De jó, hogy független emberkét is megkérdeztél. Nagyon jót tanácsolt, de sokat ringasd az öledben is, meg guruljon is! Ezek is egyszerű, ugyanakkor nagyon jótékony hatású gyakorlatok. Azt gondolom, hogy a sok beszéd, a beszédminta, a könyvnézegetés, stb. megvan, azokat nem kell jobban erőltetni.
Ha a későbbiekben valaha is anamnézis készítenének Rugóról, biztosan ráharapnának egy megkésett beszédfejlődésre, de ez még önmagában semmi rosszat nem jelent.

Panndi, Drága! Nyugodj meg Te is kicsikét! Biztosan fájdalmas lesz még egy darabig, csak az idő enyhíthet rajta valamit. Én Gergő előtt vesztettem el egy babát, nem ilyen idősen, de az is megviselt, azóta meg ugye két szép gyönörű, okos fiunk is született.

Gremese ?????

Juba, nyugi van Neked is! Ha nem mondják, hogy kórosan sok a magzatvíz, nem kell aggódni!!!

Mennem kell, ki kell venni B-t a vízből.
dmaggie

Csajok!
Ki kell írnom magamból!
Most beszéltem az egyik anyukával, aki át akarta hozni az ikreit abba az oviba, ahova mi is jelentekztünk, és azt mondták neki, hogy nem vettek fel minket. :cry: :cry: Még bízom benne, h tévedett, és nem is rólunk volt szó, de most úgy elkeseredtem. Jövő hét kedden lesz hivatalos eredmény. Ha igaz, amit mondott, akkor fogalmam sincs, mit fogok velük kezdeni jövőre. Annyira kellene nekik a gyerektársaság már... Meg persze dolgozni sem ártana már... Csana a környékünkön nincs, két gyereket nem akarok metróval vonszolni ide-oda...

Kép
gica1

Maggie, ja, csak olyan rossz volt hallgatni a sok fejlesztőpedagógus szakdolgozatot, amelyek autista stb. gyermekek fejlesztéséről szóltak, és mindegyik úgy kezdődött, hogy késés a beszédfejlődésben :(

Most viszont felszereltük a hintát. Nagy fa hiányában a garázs egyik gerendájára.

Rugónak tetszik :roll:

Kép
vindolanda

Itt hintázik Rugó Sün Balázzsal. Igaz, hamar megunta :roll:
Én most bejöttem, reggel óta egyedül voltam Rugóval, most kinn hagytam a férfiakat.

Kép

Sün Balázs még G. babakori játéka volt, a padon pihent 30 évig.

Kép
vindolanda

Gica, most olvasom :?
Remélem, nem biztos az infó :?
Sajnálnám, ha így lenne :(

Böszörményben is horror történeteket meséltek óvoda ügyben. Valamelyik agglomerációs településen vagy 2-300 gyereket nem tudtak felvenni az óvodába állítólag :? Annyival kellene több férőhely.

Kép
vindolanda

No, most meghasonultam, mert tudtommal az autista gyerekekkel való foglalkozás gyógypedagógusi kompetenciába tartozik és nem fejlesztőpedagóguséba. :roll:
Látom, sikere van a hintának. :lol:

Gica, bízom benne, hogy nem jól tudják!!!! Fellebbezni nem lehet?
dmaggie

Ha csak nem valamilyen integrációs dologról van szó, de ott is mindenképpen kell a gyógypedagógusi irányítás.
dmaggie

Maggie, az is lehet, együtt dolgoztak az ügyön a gyógypedagógussal :lol:

Amúgy még mindig a hintában ül, most a szomszéd srác hintáztatja. G bejött borért.

Tünde, vettünk kristálytablettát 8)

Én vacsorázok, de ha befejeztem, kimegyek sörözni a garázsba a többiekhez :idea:

Kép
vindolanda

Csajok annyira jól esnek a dicsérő szavak :D

Mesi mi van mááááá???

Ja és Móni június 22 :D

Kaqk írtam privit.....és most már tessék meggyógyulni!!!!!!

Móni Cicus hisztire: Lilla is dinka kissé mióta változékony az idő, lehet csak attól. Ő pl. Dani születése előtt egy hónappal tiszta kis angyal volt. Egy egész hónapig......persze biztos minden gyerek másképp dolgozza fel a közelgő változást.....

KépKép
KépKép
fleur

Heni szerintem Lilla sem megy oviba....marad a heti 2 nap CSANA

KépKép
KépKép
fleur

Rugó hintázik :shock:
Sör-bor elfogyott, szomszéd srác hazament :lol:

De úgy hallom, jönnek :arrow:

Kép
vindolanda

Huhh... Hát nem volt egyszerű ez a nap... De a lényeg, hogy megvan A Ház! :D :D :D

Köszönöm, hogy gondoltatok ránk, igazán aranyosak vagytok!

Eléggé fáradt vagyok, pár sort még írok oda, és teszek fel fotókat. :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

:D Mesi ez szuper :D
Már megyek is nézem

KépKép
KépKép
fleur

helló, drága csajok,
most csak nagyon gyorsan jövök (és egy-két nap múlva hosszabban is): jól vagyunk, átköltöztünk, már csak két nagy doboz van, pakoltam napokig, mint az őrült;-)

MÓNIKÁM, részemről áll a vasárnapi minimaxos gyereknap, ha Ádival nem lesz semmi gond, ott leszünk. Hányra mennétek?
Puszi!

Kép
Kép
irina

Gratulálok A Házhoz! :)

Meg a költözéshez! :)

Holnap tippelek én is, addig alszom rá egyert. :)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Gica :( nem már :(
Hátha rosszul tudja :roll:
Mi is jövőhéten tudjuk meg.
Nagyon reménykedünk.
Csibike minden nap emlegeti, hogy szeptembertől megy oviba :roll:

Irina mi ott leszünk.
10 körül, mint a majálison.
A telefon nálam lesz. majd megcsörgetjük egymást :D
De jó lesz találkozni :D
De ügyes vagy. Csak 2 doboz maradt :shock:
Mi egy éve költöztünk de még most is sok dobozunk van.
Illetve most még több :roll:
De sikerült venni a gyerekszobába bútort, így pár tároló felszabadul és játék kerülhet bele.
Talán nagyobb rendkinézett lesz :roll:

Csajok ma átmentem pofátlanba. Egy kocsinál a termelő pakolászta a sok-sok epret.
Megálltunk és odamentünk cicussal és vettünk tőle egy nagy zacskóval. 750 ft-ért adta ide és majdnem 2 kiló 8) :lol:
Azt mondta, hogy ilyen nagy pocakos kismamának nem tud nemet mondani :oops: 8) :lol:
Na meg cicus is szépen kérte :lol: :lol:
Végre teleeszem magam eperrel és még gyümölcskrémes is tudok sütni :lol: :lol:

Vindo Rugó akkor hamarosan fáraszt a dumájával :lol: :lol:
vörösbort én is szoktam inni mostanában esténként. Kb fél decit. Orvosi és szülésznői utasításra 8)
Lassan bajban leszek, mert a finom házibor amit kaptam elfogy. Kénytelen leszek mást inni :roll:

Fleur remélem az idő miatt van.
Ma reggel a boltban olyan hisztit vágott le, hogy csak lestem :roll:
Meg utána folyton olyan dolgot akart csinálni amit nem szabad. (fizetés előtt enni pl.) Persze rá szóltam és újra jött a hiszti. Hát így többedik napja már elég fárasztónak érzem. De remélem azért ma jobb napunk lesz, mint mondjuk tegnap volt.
Tegnap amúgy bent voltunk Miklóson. De ilyen nyűgös gyerekkel nem akartam menni hozzátok. Pedig fagyizhattunk volna együtt :D

ma meg mentünk volna Nektarinékhoz de a festő nem végzett a szobával, így ma is jön. Találkozó így lefújva. Már másodjára :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?