Megjöttünk a dokitól, Ramóna már alszik, szóval van egy kis időm.
Heni, nekem tavaly a betöltött 40.hét után kétnaponta, majd a 41.hét végén naponta kellett mennem ctg-re, aztán a 42-en indítottak lepényelégtelenség miatt. Az én dokim mondjuk eléggé aggódott, ő szeret mindig biztosra menni, úgyhogy nem tudom, normális-e ilyen sűrűn ctg-re járni...Én mindenesetre nyugodtabb voltam úgy. Amíg mozog rendesen a babád, addig baj nem lehet, de ha vannak kételyeid, jobb megbeszélned az orvosoddal, hátha ad megnyugtató választ, miért csak jövő héten kell legközelebb menned. Én felhívnám.
Geo, ma voltam én is ctg-n és UH-n, Júlia is 2800g:) Két hét múlva jó lenne...
Én említhettem legutóbb a “csak elkezdeni nehéz” dolgot a tanulással kapcsolatban..mert én pl. így vagyok vele
Picur, szerencsére semmi komoly, úgy néz ki. Azt mondták, hogy valószínűleg csak fibroadenoma, ami egy jóindulatú elváltozás, 6,5mm-es, teljesen ártalmatlan. Jól gondolod, összefügghet a szoptatással, hormonváltozással....úgyhogy kell is mennem kontrollra, miután nem szoptatok, mert el is tűnhet, de nagyobbodhat is. Valószínű a tied is valami hasonló lehet, mert ami pl. ciszta, az nem múlik el csak úgy...de szerintem érdemes rendszeresen vizsgálatra járni miatta.
Tényleg nem csak neked fura, hogy 3man lesztek, tavaly nekem is az volt, most meg ugye az, hogy 4en! Amit Nyuszi is írt, azt tapasztalom én is. Valami hihetetlen erős kötődés és kapocs, s ez csak erősödik az idő múlásával...de tényleg, még olyankor is, amikor azt hiszem, már nem erősödhet:)
Én amióta ismerem a férjem, tudom, hogy odavan értem, de amit most tapasztalok pl. az felülmúl minden eddigit. Na mindegy, nem lelkizek itt:) Remélem így is marad, és mindenki hasonlóakat tapasztal.
Móni, szia, én új vagyok , úgyhogy nem “találkoztunk” még
Gemini, jó sokáig dolgoztál, klassz, hogy végre pihenhetsz, s tudsz csak magatokra figyelni!
Nanetto, pihenj sokat, szorítok, hogy 2 napot még bírjatok ki!
Ja, reggel a nagy kapkodásban nem is írtam, hogy ma van Ramóna első születésnapja, úgyhogy készülök is rá ezerrel, mire felkel már kész a torta, jönnek a nagyik, aztán sétálunk, ha marad ilyen szép az idő!
Az Uh-n amúgy minden rendben volt, Júlia végig ficánkolt, 2800g, 36hét6napos terhességi hetet mondtak ezúttal, van egy ilyen, hogy FHR:130-140/min, ez gondolom a CTG eredménye (Luna?:) )
A vérnyomásom 100/70...de ezen nem lepődtem meg, mindig is alacsony volt...