Sziasztok!
Megpróbálom követni az eseményeket.

Remélem, sikerül majd.
kicsidodi!

[quote="kicsidodi"]P írta:kicsidodieeersze, Isten ments, hogy abbahagyd! Az tényleg totál hülyeség lenne! Ha már eddig kihúztad

.
Én nem is értem azokat az embereket, akik utolsó évben hagyják félbe a sulit

. Végigtanultak (?) 3-4 évet linkre?! Hát csak felszívnám már magam, nem?
Na, akkor már ketten vagyunk, akik ezt nem tudják megugrani.

[quote="kicsidodi"]D írta:kicsidodie azért a napközbeni gatyacsimpaszkodástól nem olvadok el

.
Szegény Hugi! Mindig mire odaér hozzám, addigra épp elindulnék, vagy felegyenesednék, és le kell fejtenem csórikámat magamról.

De van, hogy az istennek sem ereszt, és akkor együtt indulunk el, szembefordulva egymással. Együtt lépegetünk oldalra. Tisztára, mint a Kállai kettős.

Türkizkék tornacipő: na, ez az, amit soha nem vennék fel, annyira távol áll tőlem.

Ugyanakkor, ha egy olyan stílusú csajon látom, akkor tetszik.
kispocok13!
[quote="kispocok13"]T írta:kispocok13artalmilag érdekes volt: a kapcsolatokról beszélt, de semmi újat nem hallottam, amit ne olvastam/tudtam volna korábban... ő meg úgy adta elő a dolgot, mintha a saját agyszüleménye lenne

Ezzel én a Suttogó II. olvasása közben voltam így. Igenigenismerjükblablabla....

Csak amikor feltettem magamnak a kérdést, hogy jó, de akkor miért nem így csináljuk az adott dolgot, akkor nem tudtam rá válaszolni.
[quote="kispocok13"]S írta:kispocok13z°ínfogó szerintem az egymás megfogása ellen véd csak.)
És milyen színű ruhák mosásakor szoktad használni? Mit mosol mivel?
Ez egy ördögi kör: a magánéleti problémák kihatnak a munkára, a munkahelyi problémákra meg lecsapódnak a magánéletben. Marha nehéz kitörni belőle.

boo!
Anyósról semmit, vagy egy szót se!

Egy ilyen emberre felesleges pazarolni a pixeleket.

Remélem, TeApa tényleg helyre rakja: a kandalló fölé.
Milyen volt a meditáció? (Mondjuk, nem nagyon tudom elképzelni, hogy azt írd, hogy nem tetszett

)
bucus80!
Ez nagyon durva volt Lottival!!!!

Asszem csak azért nem estem volna pánikba, mert túlságosan ideges lettem volna ahhoz is.
Az "oké", hogy tejallergia, de ENNYIRE azért nem normális. Méhcsípéseknél lehet ilyenekről hallani. Mondtak valamit arra vonatkozólag, hogy ha esetleg mégegyszer előfordulna (hasonló), akkor mit csináljatok?
Augusztus időpont: az még naaaaaaagyon naagyon messzi van.

nyuszi81!
[quote="nyuszi81"]M írta:nyuszi81i szerencsések vagyunk,mert Lili nem allergiás semmilyen tejtermékre (egyelőre),ő már evett sima joghurtot is,a Danonino-t egyenesen imádja,meg a Danone krémtúrót
Bond előadásában: Hugi bírja a tejtermékeket, hajrá!

Egy egész doboz kefírt összekutymoltam kölespéppel. Benyomta mind, semmi gond.

Ahhhhha.......

Vagy belejátszik a fogzás, vagy nem, de olyan jó fosós lett a pelusa, hogy csak ihaj!

(Látszott, hogy az a kaja landolt benne). Ami nem lenne különösebben baj, de úgy kicsípte a fenekét, és a cuniját, hogy nem győzzük helyrehozni.

Bravó, HülyeAnyuka!

Pólókból a gyerekeseket, és a vicceseket komálom nagyon.

Vakondgyáros, Ákombákomos stílusúak...

,
...de van sok Cactus Clone-os és Southparkos-is (

).
loislane!
[quote="loislane"]P írta:loislaneuskát csinálni szoktam néha, de nem használom, mert egyrészt tök béna vagyok hozzá, meg lúzer is, rögtön lebuknék, meg nem is kell, azért csinálom, mert azzal is átrágom az anyagot.
Volt olyan tárgyam, amire a puskám 400 oldal lett, megnézem az a puskázót, aki abban lapozgatott volna vizsga alatt

Én is így voltam vele. Mire megcsináltam a puskát, addigra már újra át is néztem az anyagot. Mindig nálam volt, de ritkán kellett használnom.

Sokszor volt viszont, hogy úgy ugrott be a válasz, hogy vizuálisan megjelent előttem, hogy a papíron hol helyezkedett el, volt-e valamilyen jellegzetessége, vagy hogyan volt tagolva. Frankón úgy láttam magam előtt, mintha kiterítve lett volna.
(Ha csak egy puska 400 oldal, akkor mekkora a tanköny?

)
Fiona lábak:
Csajok! Nálatok hogy néz ki a fogmosás?